-
[QUOTE=ttrrtte;1353028][QUOTE=omer2012;1352994]
״סליחה זה בסדר ״ היא אומרת בהבנה אחרי שאמרת לה שאת לא המאמנת של ליליפאף. אחרי כמה זמן היא חוזרת והיא אומרת שליליפאף במצב לא טוב והיא מסבירה לך שהוא קיבל מכה מפוקימון פראי וענק. מה תעשי?
''אוי לא'' אומר בחשש לגורלו של ליליפאף.
''יש משהו שאוכל לעשות? להביא משהו שיעזור לו?'' אשאל את האחות ג'וי
בתקווה שאוכל לעזור
-
[QUOTE=ttrrtte;1353575][QUOTE=ttrrtte;1353028][QUOTE=omer2012;1352994]
״סליחה זה בסדר ״ היא אומרת בהבנה אחרי שאמרת לה שאת לא המאמנת של ליליפאף. אחרי כמה זמן היא חוזרת והיא אומרת שליליפאף במצב לא טוב והיא מסבירה לך שהוא קיבל מכה מפוקימון פראי וענק. מה תעשי?
''אוי לא'' אומר בחשש לגורלו של ליליפאף.
''יש משהו שאוכל לעשות? להביא משהו שיעזור לו?'' אשאל את האחות ג'וי
בתקווה שאוכל לעזור[/QUOTE]
״כן, אני חייבת שתלכי לחנות הקרובה ותקני שיקוי ריפוי ״ האחות ג׳וי אומרת ואז היא אומרת לך ״ אם את לא תביאי אם השיקוי ליליפאף ימות!״ מה תעשי?
-
[QUOTE=omer2012;1353572]Xdddd תשכח מזה אתה לא תתפוס אותו
אתה בודק את הפוקימון בפוקידע ואתה מגלה שזה קרנידוס, פוקימון מסוג אבן. אתה אומר לבלבאזור לזרוק את קרנידוס על הקיר בעזרת הגפנים שלו והוא מצליח. אחר כך בלבאזור משתמש בעלי תער על קרנידוס וקרנידוס התעלף. אתה זורק עליו פוכדור אבל איכשהו הוא השתחרר וברח משם. מה תעשה?[/QUOTE]
אני אומר לבאלבזור שהוא היה מצוין וממשיך בדרכי אל המשך המנערה
-
[QUOTE=quilavaxd;1353578]אני אומר לבאלבזור שהוא היה מצוין וממשיך בדרכי אל המשך המנערה[/QUOTE]
אתה ממשיך בדרכך במנהרה ופתאום אתה רואה עוד פוקימון שכועס עליך ולא נותן לך לעבור , הוא נראה כמו קוף כחול ומוזר ( [IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/515.png[/IMG] ) והוא מאוד כועס עליך. מה תעשה?
-
[QUOTE=omer2012;1353581]אתה ממשיך בדרכך במנהרה ופתאום אתה רואה עוד פוקימון שכועס עליך ולא נותן לך לעבור , הוא נראה כמו קוף כחול ומוזר ( [IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/515.png[/IMG] ) והוא מאוד כועס עליך. מה תעשה?[/QUOTE]
'מה יש לפוקימונים האלה' אחשוב לעצמי ואז אומר לבאלבזור להשתמש באותב שיטה (לתפוס עם הגפנות ולזרוק אותו על הקיר ואז להשתמש בעלי תער).
-
[QUOTE=quilavaxd;1353589]'מה יש לפוקימונים האלה' אחשוב לעצמי ואז אומר לבאלבזור להשתמש באותב שיטה (לתפוס עם הגפנות ולזרוק אותו על הקיר ואז להשתמש בעלי תער).[/QUOTE]
אתה אומר לבלבאזור לעשות מה שעשיתם קודם . הוא מוציא את הגפנים אבל הקוף המוזר מתחמק. אחר כך בלבאזור משתמש בעלי תער והוא פוגע בפוקימון. מה תעשה?
-
[QUOTE=omer2012;1353601]אתה אומר לבלבאזור לעשות מה שעשיתם קודם . הוא מוציא את הגפנים אבל הקוף המוזר מתחמק. אחר כך בלבאזור משתמש בעלי תער והוא פוגע בפוקימון. מה תעשה?[/QUOTE]
"תשתמש בעלי תער במהירות ובסיבוב כדי שיצא סופת עלים חלשה ותתחמק ומכל מתקפה של הפוקימון" אומר לבאלבזור ואז אבדוק את הפוקימון.
-
[QUOTE=omer2012;1353561]אתה מתחיל לאמן את סקוירטל ומטפוד אבל במקום שאחד מהם יתפתח אתה רואה אתה סקוירטל יורה מים מהפה בעוצמה, אתה מבין ש[U][B]סקווירטל למד אקדח מים![/B][/U]אחר כך אתה הולך למרכז הפוקימונים כדי לרפאות את הפוקימונים שלך. אתה מחפש פוקימונים אבל לפני שאתה מתחיל לחפש אתה מזהה ילד שאתה מכיר ממזמן, לא פעם רבת איתו, אתה מזהה את הילד בתור טופז! ( [IMG]http://pokerealm.com/images/sprites/bw/210.png[/IMG] ) הוא בא אליך ושואל ״ יא מעצבן בא לך קרב 1 אחד על אחד אני אקרע אותך ״ . מה תעשה?
[/QUOTE]
"כן , נעים לראות גם אותך." אומר, "אה ובסדר , צא עכשיו." אומר ואזרוק את הפוקדור של סקווירטל , "תשתמש באקדח מים עכשיו." אומר .
-
[QUOTE=omer2012;1353561]
צ׳ארמנדר שמח מאוד שאתה המאמן שלו ואתם הולכים לדרך אחד ואיך שאתם נכנסים פתאום קופץ עליכם פוקימון מוזר ולא מובן , כנראה חרק עטוף. ( [IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/412.png[/IMG] ) מה תעשה?[/QUOTE]
'מושלם לאימון קטן' אחשוב לעצמי ואז אגיד לצ'ארמנדר "תשתמש בגחלת ואז בשריטה, קדימה"
-
[QUOTE=omer2012;1353577][QUOTE=ttrrtte;1353575][QUOTE=ttrrtte;1353028]
״כן, אני חייבת שתלכי לחנות הקרובה ותקני שיקוי ריפוי ״ האחות ג׳וי אומרת ואז היא אומרת לך ״ אם את לא תביאי אם השיקוי ליליפאף ימות!״ מה תעשי?[/QUOTE]
אני אתחיל לרוץ במהירות אל החנות הקרובה
עם יש תור אני יעקוף את כולם ואומר במהירות למוכרת ''יש במרכז הפוקימונים לילפאף שעומד למות! אני חייבת שיקוי ריפוי האחות ג'וי אמרה לי'' לאחר שאקבל את השיקוי ארוץ בחזרה למרכז
-
[quote=quilavaxd;1353589]'מה יש לפוקימונים האלה' אחשוב לעצמי ואז אומר לבאלבזור להשתמש באותב שיטה (לתפוס עם הגפנות ולזרוק אותו על הקיר ואז להשתמש בעלי תער).[/quote]
חחחחחחחחחחחחחח מה עשית שכולם כועסים עליך היום? חחחחחחחח
-
[QUOTE=quilavaxd;1353604]"תשתמש בעלי תער במהירות ובסיבוב כדי שיצא סופת עלים חלשה ותתחמק ומכל מתקפה של הפוקימון" אומר לבאלבזור ואז אבדוק את הפוקימון.[/QUOTE]
אתה אומר לבלבאזור להשתמש בעלי תער תוך כדי סיבוב אך הוא מסתבך וחלק מעלי התער פוגעים בו וחלק עפים באוויר. אחר כך קוף המים בא לדחוף את בלבאזור בעוצמה רבה ובלבאזור מתחמק. נראה כאילו שניהם עייפים מהקרב. מה תעשה?
[QUOTE=matan0066;1353614]"כן , נעים לראות גם אותך." אומר, "אה ובסדר , צא עכשיו." אומר ואזרוק את הפוקדור של מטפוד , "תשתמש בחוט משי ולאחר מכן בתקשחות , אחרי זה תשתמש בדחיפה ." אומר .[/QUOTE]
אני מצטער אבל רק עכשיו שמתי לב לתגובה שלך :sorry: אבל תגיב מחדש כי למטפוד אין מתקפות חוץ מהתקשחות.
[QUOTE=Roronoa zoro;1353651]'מושלם לאימון קטן' אחשוב לעצמי ואז אגיד לצ'ארמנדר "תשתמש בגחלת ואז בשריטה, קדימה"[/QUOTE]
אתה אומר לצ׳ארמנדר להשתמש בגחלת על הפוקימון המוזר. צ׳ארמנדר פוגע בפוקימון. אחר כך צ׳ארמנדר משתמש בשריטה והפוקימון מתעלף. מה תעשה?
[QUOTE=ttrrtte;1353658][QUOTE=omer2012;1353577][QUOTE=ttrrtte;1353575]
אני אתחיל לרוץ במהירות אל החנות הקרובה
עם יש תור אני יעקוף את כולם ואומר במהירות למוכרת ''יש במרכז הפוקימונים לילפאף שעומד למות! אני חייבת שיקוי ריפוי האחות ג'וי אמרה לי'' לאחר שאקבל את השיקוי ארוץ בחזרה למרכז[/QUOTE]
״וואו אין בעיה!״ המוכרת אומרת במהירות ומביאה לך שיקוי, את רצה למרכז הפוקימונים והאחות ג׳וי מביאה מהר לליליפאף את השיקוי. ליליפאף ניצל ברגע האחרון אבל הוא עדיין מאוד עייף וחולה. האחות ג׳וי אמרה שכדאי להשאיר אותו כאן, במרכז. מה תעשי?
[QUOTE=יצוראחד;1353667]חחחחחחחחחחחחחח מה עשית שכולם כועסים עליך היום? חחחחחחחח[/QUOTE]
איך אתה מעז להספים ככה?! אתה לא מבין שאסור להגיב ככה?!?! קרא חוקים חצוף! פעם הבאה אני אדווח עליך ואני לא צוחק!
-
[QUOTE=ttrrtte;1353658][QUOTE=omer2012;1353577]
״וואו אין בעיה!״ המוכרת אומרת במהירות ומביאה לך שיקוי, את רצה למרכז הפוקימונים והאחות ג׳וי מביאה מהר לליליפאף את השיקוי. ליליפאף ניצל ברגע האחרון אבל הוא עדיין מאוד עייף וחולה. האחות ג׳וי אמרה שכדאי להשאיר אותו כאן, במרכז. מה תעשי?
''כמה זמן ייקח לו להחלים?'' אשאל את האחות ג'וי
עם זה יהיה יותר מ4 ימים אלך לדרכי
עם פחות אחליט להישאר לצידו ל ליליפאף
-
[QUOTE=ttrrtte;1354068][QUOTE=ttrrtte;1353658][QUOTE=omer2012;1353577]
''כמה זמן ייקח לו להחלים?'' אשאל את האחות ג'וי
עם זה יהיה יותר מ4 ימים אלך לדרכי
עם פחות אחליט להישאר לצידו ל ליליפאף[/QUOTE]
״אני מאמינה שיקח לו יומיים להחלים. אבל כל יום צריך לתת לו עוד שיקוי. ואני מאמינה גם שהוא לא יוכל יותר אף פעם להילחם כי אפילו מהמכה הכי קטנה הוא עלול למות״ האחות ג׳וי אומרת. מה תעשי?
-
[QUOTE=omer2012;1354075][QUOTE=ttrrtte;1354068][QUOTE=ttrrtte;1353658]
״אני מאמינה שיחק לו יומיים להחלים. אבל כל יום צריך לתת לו עוד שיקוי. ואני מאמינה גם שהוא לא יוכל יותר אף פעם להילחם כי אפילו מהמכה הכי קטנה הוא עלול למות״ האחות ג׳וי אומרת. מה תעשי?[/QUOTE]
''תמיד חשבתי שיהיה נהדר להיות גם מגדלת פוקימונים'' אומר לאחות ג'וי, ''אני אגדל את ליליפאף בנוסף לאימון פוקימונים'' אומר בחיוך
אלך אל החנות ואקנה עוד ארבעה שיקויי מרפא, שניים ליומיים החלמה ושניים למע ליתר ביטחון.
בנוסף אברר עם יש מדריך למגדלים בחנות, עם יש אקח