[quote=Flupy;1407292]אבל לא יכול להיות לך ווליום 0 כי זה מראה על אי קיום של הווליום, כמו שלא יכול להיות לך ווליום מינוס כלשהו
אין כזה דבר מינוס ווליומים
אז זה לא הגיוני ממש[/quote]
זה פירוש מתמטי של שטויות פסואדו מתמטיות. זה לא אמור להיות הגיוני.
Printable View
[quote=Flupy;1407292]אבל לא יכול להיות לך ווליום 0 כי זה מראה על אי קיום של הווליום, כמו שלא יכול להיות לך ווליום מינוס כלשהו
אין כזה דבר מינוס ווליומים
אז זה לא הגיוני ממש[/quote]
זה פירוש מתמטי של שטויות פסואדו מתמטיות. זה לא אמור להיות הגיוני.
זה לחשוב בהיגיון על משהו שלא צריך לחשוב עליו בהיגיון.
יאללה אני אסיים בליץ' (אנימה) בדיוק אני נזכר ברעינות של קובו שפשוט נזנחו.. כל המשפחה של איצ'יגו וכל אלו בעולם האנושי פשוט פוטנציאל מבוזבז חשבתי שקובו יפתח את הדמויות האנושיות ולא הקפטנים..
[QUOTE=LordAbizi;1407293]זה פירוש מתמטי של שטויות פסואדו מתמטיות. זה לא אמור להיות הגיוני.[/QUOTE]
אז למה אתה מנסה לסתור את הטענה הנורא-הגיונית של פלופי עם החרא הלא הגיוני בעליל הזה )))))))):
[QUOTE=Ilan;1407294]זה לחשוב בהיגיון על משהו שלא צריך לחשוב עליו בהיגיון.
יאללה אני אסיים בליץ' (אנימה) בדיוק אני נזכר ברעינות של קובו שפשוט נזנחו.. כל המשפחה של איצ'יגו וכל אלו בעולם האנושי פשוט פוטנציאל מבוזבז חשבתי שקובו יפתח את הדמויות האנושיות ולא הקפטנים..[/QUOTE]
על מי בדיוק אתה חושב שהוא צריך להרחיב בעולם האנושי?
הדמויות היחידות שאני יכול לחשוב עליהם זה אבא שלו והאחות שלו שרואה רוחות וגם זה בסימן שאלה, כל השאר סתם לא קשורים לחיים זה סתם רקע
אני מדבר על סאדו אוריהימה ואחותו של איצ'יגו.. הם די חסרי תועלת אחרי 60 הפרקים הראשונים וגם שם הם לא היו כאלה טובים.. (הקרב של סאדו בוואקו מונדו .. זה אפילו לא נגד אספדה.. רק איזה פסאודו אספדה מסכן)
וגם חברה של אוריהימה.. גם היא די מיותרת בסידרה..
טוב על מה אני מדבר זה בליץ'.. אני רק רוצה לראות את הסוף הפילרי שדווקא אנשים אהבו..
שמעתי סאדו ):
יכולה לרפא כל פגיעה אפילו אם מישהו מת-> אישידה עדיין בבית חולים Kubo's Logic
בוקר
[QUOTE=Ilan;1407297]אני מדבר על סאדו אוריהימה ואחותו של איצ'יגו.. הם די חסרי תועלת אחרי 60 הפרקים הראשונים וגם שם הם לא היו כאלה טובים.. (הקרב של סאדו בוואקו מונדו .. זה אפילו לא נגד אספדה.. רק איזה פסאודו אספדה מסכן)
וגם חברה של אוריהימה.. גם היא די מיותרת בסידרה..
טוב על מה אני מדבר זה בליץ'.. אני רק רוצה לראות את הסוף הפילרי שדווקא אנשים אהבו..[/QUOTE]
מה חסר תועלת בהם בדיוק?
אוריהימה סתם מדגישה את האופי של איצ'יגו, סאדו סתם לא ממש קשור והקטעים איתו בארכ פולברינגר זה חרטא, ולגבי אחותו אני יכול להסכים שלא היה פיפס
אגב, היא לא יכולה להחזיר מישהו שמת לחיים התגובה שלך סתם מפגרת
[QUOTE=Tasha Godspell;1407314]מה חסר תועלת בהם בדיוק?
אוריהימה סתם מדגישה את האופי של איצ'יגו, סאדו סתם לא ממש קשור והקטעים איתו בארכ פולברינגר זה חרטא, ולגבי אחותו אני יכול להסכים שלא היה פיפס
אגב, היא לא יכולה להחזיר מישהו שמת לחיים התגובה שלך סתם מפגרת[/QUOTE]
היא החזירה את ההרנקאר הזאת..
[QUOTE=Ilan;1407321]היא החזירה את ההרנקאר הזאת..[/QUOTE]
היא לא יכולה להחזיר לחיים מישהו מת גם אם הגופה מולה, אם היא ריפאה מישהי שאחר כך המשיכה בחיים שלה כרגיל זאת אומרת שהיא לא מתה.. ראית איצ'יגו נגד אולקיורה? אם היא הייתה יכולה להחזיר אותו לחיים היא הייתה עושה את זה..
[URL="http://www.mangareader.net/93-264-15/naruto/chapter-259.html"][IMG]http://i25.mangareader.net/naruto/259/naruto-5046.jpg[/IMG][/URL]
בקושי יש פה תגובות
[QUOTE=Gil_Gil;1407338]בקושי יש פה תגובות[/QUOTE]
כן, כולם בלול, בלעדיי ):
[QUOTE=Kirito;1407339]כן, כולם בלול, בלעדיי ):[/QUOTE]
אני לא!