-
[QUOTE=LordAbizi;1414958]יאשה
הורסי מנסה פעם נוספת, אך שוב, אקדח המים יוצא חלש מדי מכדי להיות בעל תועלת כלשהי. אתה זורק לאחר מכן פוקרשת על סנטרט. הפוקרשת פוגעת בראש של סנטרט, ומותירה על הראש שלו חבורה. סנטרט בוחר מבין לתקוף את העצם המוזר שנזרק עליו, לבין להתרחק ממנו, בוחר בלהתרחק מהפוקרשת.
[/QUOTE]
אני אתפוס את הפוקרשת ואז אנסה לתפוס בה את סנטרט בקפיצה בזמן שהורסי ינגח בו
-
[QUOTE=LordAbizi;1414958]
איתמר
בבקשה פחות אזכורים לדברים שעשית קודם, כי אז אני גם צריך לחפש אותם.
--
סינדקוויל שורט את הופיפ בעליו לפני שהוא מספיק להתרחק יותר מדי. הופיפ מתרחק, וסינדקוויל קופץ ומצליח להתלות עליו הפעם. סינדקוויל גורר את הופיפ למטה, בזמן שהופיפ מצליף עם עליו בסינדקוויל כדי שירפה. בינתיים אף אחד מהם לא מרפה, והם בגובה הקרקע.[/QUOTE]
אם אתה רשמת לי נגיד בתגובה שלך: הוא נוגח בהופיפ, ואני אומר תעשה את זה שוב, אז לא ממש צריך לחפש נכון?
---------------------------------
"תנשוך אותו בעלים" אורה לסינדאקוויל "תעשה את זה שוב ושוב אתה לא מצליח להחזיק את עצמך עליו או עד שהוא מפסיק להצליף בך"
-
[QUOTE=LordAbizi;1414958]
עידו
גם ההתקפות ממקודם הן התקפות פאניקה. אלו לא התקפות מאורגנות שיש להן תכלית מסויימת, אלא זה סתם סדרה של התקפות פראיות ולא מכוונות שהמטרה שלהן היא להבטיח השרדות. אז זה לא כל כך עובד, אבל הרעיון נחמד.
--
דרטיני מתקרב אל ספירו כדי להכרך סביבו פעם נוספת, ושוב מצליח. דרטיני כעת נושך את ספירו. שוב ספירו מתחיל בהתקפות פראיות כדי להשתחרר מהאחיזה, ושני הפוקימונים עוזבים זה את זה. כשדרטיני מרפה, ספירו מכה עם כנפיו בדרטיני, ואז מתרחק מעט.
[/QUOTE]
הקרבות האלה הרבה יותר קשים ממה שחשבתי...
אני מקווה שתבין את מה שאני מנסה לעשות עכשיו.
------------------------------------------------------------------
'דרטיני בטח ממש נפגע מההתקפות האלה' אני חושב לעצמי. 'אני צריך שדרטיני ייגע בו כמה שפחות כדי שהוא לא יספיק להתקיף אותו, אז אני צריך לחשוב על כיוון אחר לגמרי.'
"דרטיני, תנסה לקחת כמה שיותר תנופה ואז תקפוץ על ספירו, תנשוך לו את הראש, ומהתנופה תתהפך ואז תצליף בו עם הזנב שלך ומההדף תקפוץ ותנסה להתרחק ממנו כמה שיותר!"
אני אומר לו בתקווה שזה יעבוד.
-
[quote=LordAbizi;1414861]
רועי
הזהר בשימוש במילים "כל הכח". אם הוא יגייס את [B]כל[/B] הכח שעומד לרשותו, לא יישאר לו כח לשום דבר אחר...
--
פוליוואג מתחיל לרוץ במהירות המרבית שהוא יכול, ומתנגש בחזקה עם טדיארוסה. טדיארוסה מצליח להנחית אגרוף על פוליוואג, אבל עם זאת, טדיארוסה נראה ממש תשוש.
'זה הזמן לתפוס אותו' אחשוב לעצמי ואוציא פוקרשת מתיקי וארוץ לעבר טדיאורסה, אאטוף אותו בפוקרשת ואסגור אותה. לאחר מיכן אניח לה ואתרחק קצת כדי לצפות בתוצאות התפיסה הראשונה שלי
-
[QUOTE=LordAbizi;1414861]
בר
"רב המכשפים אוקוס יעזור לך. אוביל אותך אליו. עקוב אחריי, והשתדל להתעלם ממה שקורה בכישופייה." אומר לך המכשף, מסתובב, ומתחיל ללכת אל פנים הכישופייה.[/QUOTE]
אני הולך אחרי המכשף ומנסה שלא להסתכל על מה שקורה מסביב.
תוך כדי כדי המחשבה שבוודאי נחמד לדעת את הסודות של המכשפים.
-
יאשה
אני אחדד משהו: בדרך כלל אני אתן רמז די מובהק לכך שהזמן כעת מתאים לתפיסת פוקימון.
--
הורסי וסנטרט נעים זה לכיוון זה ומתנגשים. סנטרט קיבל זעזוע קטן, אך הוא רואה אותך מתקרב, ומספיק להתרחק ממך מספיק לפני שאתה מספיק לתפוס אותו.
איתמר
לחזור על משהו שכבר הגדרת באותה תגובה אפשר כמובן, כל עוד ברור מה בדיוק לעשות שוב. הכוונה שלי הייתה שפשוט לא נוח כשאתה כותב לעשות משהו שהגדרת בתגובה אחרת, כי אז צריך לחפש את התגובה האחרת.
--
סינדקוויל מנסה לנשוך את העלים של הופיפ, בזמן שהופיפ מצליף בסינדקוויל עם עליו, ושני הפוקימונים מנסים לסבול את הכאב עד כמה שהם יכולים, אבל לבסוף הם מרפים ומתרחקים קצת אחד מהשני.
עידו
אני מנסה לעשות את הקרבות כמה שיותר טבעיים, ולהוציא את זה מעט מהמגבלות של משחק של נינטנדו.
ונראה לי שהבנתי.
--
דרטיני מתקרב במהירות אל ספירו, שמתקרב אליו בחזרה. דרטיני נושך את ספירו בזמן שספירו נותן מכה עם הכנף שלו לדרטיני. לאחר מכן דרטיני מתהפך ומנסה לחבוט בספירו עם הזנב, אך קשה לו לכוון כל כך בתנוחה הזו, והוא מחטיא, אך הוא מספיק להתרחק מספירו מעט. נראה ספירו מתחיל להתעייף.
רועי
אתה מתקרב אל טדיאורסה, פורש פוקרשת ועוטף אותו בה. אתה חש רטט בפוקרשת בזמן שאתה מחזיק אותה, ואז אתה מתרחק. אתה רואה שהפוקרשת מתנדנדת מעט בזמן שטדיאורסה נאבק נואשות בקסם, אך הקסם מכניע אותו בצורה די ברורה, והפוקרשת מתכווצת לגודל הטבעי שלה. לכדת טדיאורסה, יעודכן מיד.
בר
אתה הולך אחרי המכשף בכישופייה. הכישופייה די חשוכה, ומוארת באמצעות לפידים בקירות. מדי פעם יש הבזקי אור שגורמים לך, באופן בלתי נשלט, להסיט מבט לשם, אבל אי אפשר לראות הרבה, גם אם היית מנסה. בכל מקרה, אתם מגיעים אל כיסא שנמצא כמה מדרגות מעל הרצפה, ועליו יושב אדם שלבוש גם הוא בגלימות סגולות.
"אדון, האיש הזה רוצה פוקימון." אומר המכשף שהוביל אותך.
"זה הגיוני..." עונה מי שאתה מניח שהוא רב המכשפים אוקוס. "אמור לי, איזה פוקימון תרצה?"
-
[QUOTE=LordAbizi;1415390]יאשה
אני אחדד משהו: בדרך כלל אני אתן רמז די מובהק לכך שהזמן כעת מתאים לתפיסת פוקימון.
--
הורסי וסנטרט נעים זה לכיוון זה ומתנגשים. סנטרט קיבל זעזוע קטן, אך הוא רואה אותך מתקרב, ומספיק להתרחק ממך מספיק לפני שאתה מספיק לתפוס אותו.
[/QUOTE]
אוקי תודה
רועי
אתה מתקרב אל טדיאורסה, פורש פוקרשת ועוטף אותו בה. אתה חש רטט בפוקרשת בזמן שאתה מחזיק אותה, ואז אתה מתרחק. אתה רואה שהפוקרשת מתנדנדת מעט בזמן שטדיאורסה נאבק נואשות בקסם, אך הקסם מכניע אותו בצורה די ברורה, והפוקרשת מתכווצת לגודל הטבעי שלה. לכדת טדיאורסה, יעודכן מיד.
[/quote]
"יופי" אמלמל לעצמי בסיפוק, אקח את הפוקרשת ואכניסה לתיק. לאחר מיכן אחזיר גם את פוליוואג לפוקרשת ואמשיך בדרכי
-
[QUOTE=LordAbizi;1415390]
איתמר
לחזור על משהו שכבר הגדרת באותה תגובה אפשר כמובן, כל עוד ברור מה בדיוק לעשות שוב. הכוונה שלי הייתה שפשוט לא נוח כשאתה כותב לעשות משהו שהגדרת בתגובה אחרת, כי אז צריך לחפש את התגובה האחרת.
--
סינדקוויל מנסה לנשוך את העלים של הופיפ, בזמן שהופיפ מצליף בסינדקוויל עם עליו, ושני הפוקימונים מנסים לסבול את הכאב עד כמה שהם יכולים, אבל לבסוף הם מרפים ומתרחקים קצת אחד מהשני.
[/QUOTE]
"תנגח בו" אומר "פעם אחת אחרונה אני מקווה"
-
עידו
אני מנסה לעשות את הקרבות כמה שיותר טבעיים, ולהוציא את זה מעט מהמגבלות של משחק של נינטנדו.
ונראה לי שהבנתי.
--
דרטיני מתקרב במהירות אל ספירו, שמתקרב אליו בחזרה. דרטיני נושך את ספירו בזמן שספירו נותן מכה עם הכנף שלו לדרטיני. לאחר מכן דרטיני מתהפך ומנסה לחבוט בספירו עם הזנב, אך קשה לו לכוון כל כך בתנוחה הזו, והוא מחטיא, אך הוא מספיק להתרחק מספירו מעט. נראה ספירו מתחיל להתעייף.
[/QUOTE]
"בסדר דרטיני, רק עוד מאמץ קטן! תכרוך את עצמך שוב סביב ספירו אבל הפעם תכרוך את עצמך סביב הרגליים שלו וסביב הכנפיים שלו ותתחיל לנשוך אותו!" אני צועק לדרטיני ובנתיים מתקרב תספירו עם הפוקרשת שלי ומתכונן לתפוס אותו אחרי המתקפה של דרטיני.
-
יאשה
הורסי מתקרב אל סנטרט ונוגח בו, ולאחר מכן סופג בעיטה מהורסי. הורסי לאחר מכן דוחף (ואני מניח שלזה התכוונת ב"התקלות") את סנטרט, וסנטרט מגיב במכה עם הזנב שלו בהורסי. הורסי מנסה לשלוח כמה זרמי מים מפיו, אך הם יוצאים חלשים, אמנם קצת יותר חזקים ממקודם, אבל עדין לא משמעותיים. אתה מבחין שסנטרט מתחיל להתעיף.
רועי
עוד משהו שאני מניח שהייתי צריך לציין במסגרת כללית יותר (שלגביך זה רלוונטי עכשיו) : כן צריך לדאוג באופן כללי לאוכל, אבל מכיוון שאתה עזבת בדיוק את הבית אז יש להניח יש לך איתך מזון.
--
אתה ממשיך ללכת במשך כמה שעות, ומגיעות שעות הצהריים שבהן השמש צוהרת. רגליך כואבות מעט מן ההליכה הממושכת.
איתמר
כמו שהערתי ליאשה - אני אתן רמזים די מובהקים לכך ש"הפעם האחרונה" מתקרבת.
--
סינדקוויל נוגח בהופיפ. כשהוא נפגע, הוא עף על גבי משב רוח שבתחילה מרחיק אותו מסינדקוויל, אך אז מקרב אותו חזרה והוא דוחף את סינדקוויל. נראה שהופיפ מתחיל להיות עייף.
עידו
דרטיני מזנק סביב ספירו וכורך את עצמו סביבו. ספירו כמו תמיד מנסה להאבק. אתה מתקרב אל ספירו עם הפוקרשת. המאבק כמקודם מסתיים כששני הפוקימונים מרפים, אך אז ספירו מופתע לראות אותך כורך את הפוקרשת סביבו. ספירו מנסה להאבק בקסם של הפוקרשת, אבל הוא בדיוק יצא ממאבק עם דרטיני, כך שהקסם תופס אותו במינימום רגעי של כח, והוא לא יכול להתנגד הרבה. הפוקרשת מתכווצת עד שהיא חוזרת לגודלה הטבעי, וספירו נלכד. יעודכן מיד.
-
[quote=LordAbizi;1415654]
רועי
עוד משהו שאני מניח שהייתי צריך לציין במסגרת כללית יותר (שלגביך זה רלוונטי עכשיו) : כן צריך לדאוג באופן כללי לאוכל, אבל מכיוון שאתה עזבת בדיוק את הבית אז יש להניח יש לך איתך מזון.
--
אתה ממשיך ללכת במשך כמה שעות, ומגיעות שעות הצהריים שבהן השמש צוהרת. רגליך כואבות מעט מן ההליכה הממושכת.
[/quote]
אסתכל סביבי מחפש אחר מקור מים שאוכל לעשות לידו הפסקה קצרה ולאכול. ואולי אפילו להתאמן קצת.
-
רועי
אם זה לא היה ברור, הכללתי מים בתור "אוכל" ו-"מזון". גם יש לך כלי קיבול למים ככה שאתה יכול לשאת מים איתך.
--
מכיוון שהמילים "ואולי אפילו להתאמן קצת" מעורפלות דיין, כל מה שאתה עושה זה לשבת בשולי הדרך כשאתה אוכל מעט. אתה נח במשך זמן מה עד שאתה מרגיש שנחת מספיק, ואתה כשיר להמשיך בדרך.
-
בר
אתה הולך אחרי המכשף בכישופייה. הכישופייה די חשוכה, ומוארת באמצעות לפידים בקירות. מדי פעם יש הבזקי אור שגורמים לך, באופן בלתי נשלט, להסיט מבט לשם, אבל אי אפשר לראות הרבה, גם אם היית מנסה. בכל מקרה, אתם מגיעים אל כיסא שנמצא כמה מדרגות מעל הרצפה, ועליו יושב אדם שלבוש גם הוא בגלימות סגולות.
"אדון, האיש הזה רוצה פוקימון." אומר המכשף שהוביל אותך.
"זה הגיוני..." עונה מי שאתה מניח שהוא רב המכשפים אוקוס. "אמור לי, איזה פוקימון תרצה?"[/QUOTE]
"שלום לך אני ירצה את הפוקימון פידג'י בבקשה" אני יגיד לו בנימוס תוך כדי המחשבה 'כל כך חבל שלא יצא לי ללמוד על הכשפים בכישופייה'.
-
[QUOTE=LordAbizi;1415654]
איתמר
כמו שהערתי ליאשה - אני אתן רמזים די מובהקים לכך ש"הפעם האחרונה" מתקרבת.
--
סינדקוויל נוגח בהופיפ. כשהוא נפגע, הוא עף על גבי משב רוח שבתחילה מרחיק אותו מסינדקוויל, אך אז מקרב אותו חזרה והוא דוחף את סינדקוויל. נראה שהופיפ מתחיל להיות עייף.
[/QUOTE]
חשבתי בחיים לא יגמר
-------------------------
'אני רוצה אותו אז כדאי שאני אפעל עכשיו' אני חושב ומכין פוקרשת. "תחפה עלי חבר" אומר לסינדאקוויל וארוץ איתה אל הופיפ העייף בתקווה לתפוס אותו.