-
[quote=Flupy;1418358]אביזי:
אתה מוציא את המקל ומתכונן לקרב, בינתיים אין אף אחד באופק. לאחר ההסבר על הכוח שלך הגיע תורו של ריצ'רד:"קוסם אש מתחיל אני אנסה לא להיות נטל"."רעלן" אמר כריס עם חיוך.
"הכוח שלי קצת קשה להסברה אז אני פשוט אדגים אותו... זה אמור להתאים" אמר שאו והתיישב במקום. שאו עצם את עיניו ולאחר כמה שניות שני נחשים יצאו מהאדמה האחד לבן והשני שחור. שני הנחשים החלו לרדוף סביב הזנב של השני ולאט לאט הגבירו מהירות. לאחר כדקה שאו פתח את עיניו ואמר:"מצאתי, חמישה אנשים, מתאיים מטר דרומה".
[/quote]
'היכולת הזו משונה...' אחשוב ואז אתרכז במה שהוא אמר 'חמישה? זה יהיה מעצבן...'
"אתה יכול לגלות עליהם עוד משהו?" אני אשאל, מקווה לעוד מידע כדי שאוכל לחשוב על דרך פעולה. כשהאוייבים יהיו קרובים, אפעיל את ההגנה שלי על ארבעתם, במידה שווה.
-
שם בפורום:Gad2002
שם במשחק:זאק(שם פרטי) רבינטיו(שם משפחה)
מראה:זאק הוא נער נמוך ואף נראה ילדותי במקצת ועליז שיער חום קוצני הנוטה אחורה וימינה במקצת ורזה מאוד
רקע:זאק נולד בעיירה קטנה הוא כמו כולם(פשוט עם)הוא תמיד היסתבך בבעיות גם בבית הספר גם עם ההורים וגם סתם ברחוב הוא תמיד אהב ללכת ליער שם הוא יכול להיות רגוע ורחוק מצרות פעם אחת כשחזר הביתה מהיער בשעה מאוחרת הוא שמע צליל זכוכית נישברת כשהוא ניכנס אל תוך הבית הוא ראה את הבית הרוס ואת אביו שרוע על הריצפה בתוך שלולית דם פיתאום כאילו משום מקום קפצו עליו שתי בחורים וצעקו לשאר החבורה זה הוא תיפסו אותו זאק חתף כמה מכות חזקות בראש וביזכות זה שהוא קטן ורזה(בגלל זה גם מהיר) הצליח לחמוק לכיוון היער (המקום שהוא מכיר הכי טוב) הבחורים רדפו אחריו עד שהגיעו למקום חסר מוצא לא הייה לא שום דרך מילות חוץ מלהיכנס למערה שמילפניו הוא ניכנס למערה אפילו שתמיד תושביי המקום אמרו שמערות היער הם מקוללות בכוח הקסם הוא רץ וניכנס מקווה לדרך מילות אך לשווא הדבר היחיד שהייה שם הוא כמו ידית מוזרה וחלודה זאק לא ידע מה לעשות וכאילו מתוך אינסטינק(או קסם) הוא עצם את העיניים ושלף את הידית מה שבעצם הייתה חרב עתיקה הוא אפילו לא היסתכל על הבחורים או על הסביבה בראשו הצטיירו מספר תנועות שעל פיהם הלך הוא סובב "וריקד" עם החרב במיומנות רבה והרג את הבחורים בשניות הוא לא הבין מה קרה הוא הייה מתוסכל הוא רצה לנקום את מות אביו אבל זה לא הספיק לו הוא פיתאום שם לב שיש נו תג ותפסים על חליפת הבחור הגדול הוא התקרב וקרא מקרוב על התג הייה כתוב אנטי מג'יק והטפסים היו בעצם הוראות להרוג אותו ואת אביו לפניי שיצטרפו גם הם לאירגון הטריפיסהוא לקח את החרב איתו(החביא אותה מיתחת לחולצה) וברח מהמקום לעיר הוא פחד לישון שמא יבואו עוד אנשים מהסוג הזה הוא החל לשאול אנשים על האירגון טריפיס והסבירו לו שזהו אירגון קסם למען השלום זאק הבין לפתע יכול להיות שמה שעשה במערה הייה קסם הוא החליט לנקום את מוות אביו וללכת ולהצטרף אל הטריפיס
יכולת:יכול לעשות דברים ולהבין דברים בכוח המחשבה(להזיז דברים אולדעת להישתמש בחרב כמובן שהוא לא יכול בעזרת כוח המחשבה לפוצץ את כול האלים וכל מיני כאלה יש לו רמת כוח...)
נשק:חרב,קשת ורוב כלי הנשק האחרים...(בגלל היכולת שלו)
בקשות/פלופים/פלאפים:אין