כן זה כמובן די חשוב.
Printable View
כן זה כמובן די חשוב.
יאללה הניהול הזה זה אח
או גאד אנחנו בהפסקה לפני המנה העיקרית עדיו אכלנו ביצה לחמניות (קמח מצה) קראהו בהגדה וזה אבל אני כבר מפוצצת חחחח איך אני אשרוד lol בהגדרה לא היו לי נראה לי יותר מידי טעויות אבל היה לי קטע אחד ממש קשב שנראה לי עיוותתי לגמרי חחח
הצלף עונה 3.
האם היום הזה יכול להיות טוב יותר?
הצלף עונה 4.
את זה כבר ראיתי....
אחד הרעיונות הישנים שלי בנוגע למשחק תפקידים חזר לראש שלי, אבל בינתיים חסרים בו יותר מדי דברים מכדי שאני באמת אתחיל לכתוב אותו... חוץ מזה שיש לי תכניות מאוד מתמטיות לחופש הזה...
אני בערך יודע מה קורה במשחק אבל אני צריך לדמיין יותר ארועים באמצע שלו... השאלה היא האם נוצר פה מצב של ביצה/תרנגולת שבו אני לא רוצה לכתוב את המשחק לפני שיש לי מספיק רעיונות לגביו, ומצד שני אולי אני אקבל רעיונות אגב הכתיבה.
אומ..אני חושבת להוריד ב''איזה קטע יש פה בטא'' את הקטע של ווינר ליום על כל סיפור
זה לא אמור להעשות מתוך רצון לווינר אלה מתוך רצון לעזור
מה אתם אומרים להוריד או להשאיר? כי אז יש מצב שיהיו כאלה שלא ירצו לעזור ):
[quote=Alice;1428186]אומ..אני חושבת להוריד ב''איזה קטע יש פה בטא'' את הקטע של ווינר ליום על כל סיפור
זה לא אמור להעשות מתוך רצון לווינר אלה מתוך רצון לעזור
מה אתם אומרים להוריד או להשאיר? כי אז יש מצב שיהיו כאלה שלא ירצו לעזור ):[/quote]
אני לא יודע אם זה כבר נכלל בחוקים או לא, אבל אולי להוסיף שאת הווינר מקבלים רק אם מי שקיבל את העזרה מרוצה ממנה.
אינעל העולם שמישהו יציל אותי מהסדר הזה
[quote=LordAbizi;1428185]את זה כבר ראיתי....
אחד הרעיונות הישנים שלי בנוגע למשחק תפקידים חזר לראש שלי, אבל בינתיים חסרים בו יותר מדי דברים מכדי שאני באמת אתחיל לכתוב אותו... חוץ מזה שיש לי תכניות מאוד מתמטיות לחופש הזה...
אני בערך יודע מה קורה במשחק אבל אני צריך לדמיין יותר ארועים באמצע שלו... השאלה היא האם נוצר פה מצב של ביצה/תרנגולת שבו אני לא רוצה לכתוב את המשחק לפני שיש לי מספיק רעיונות לגביו, ומצד שני אולי אני אקבל רעיונות אגב הכתיבה.[/quote]
אני אומר - תוותר על זה. פחות עבודה בשבילי ):
לא סתם, תכלס אני אשמח לבדוק משחק שלך אז תלך על זה. נסה לכתוב, אם עולים לך רעיונות אז סבבה
אם לא אז תוותר
[quote=Saber;1428188]אינעל העולם שמישהו יציל אותי מהסדר הזה
אני אומר - תוותר על זה. פחות עבודה בשבילי ):
לא סתם, תכלס אני אשמח לבדוק משחק שלך אז תלך על זה. נסה לכתוב, אם עולים לך רעיונות אז סבבה
אם לא אז תוותר[/quote]
למסגרת הכללית של המשחק יש לי רעיונות. אני ככל הנראה גם יכול לכתוב מספיק בשביל ליצור את מה שאני אשלח לך לאישור. מצד שני, אחרי האישור, ברגע שאנשים יירשמו, כמו שהמצב הוא היום, מהר מאוד אני לא אדע מה לעשות איתם והמשחק ייסגר בעמוד 3.
אז יש לי מהלך אירועים כללי, עכשיו אני צריך עוד ארועים. ללטש את סיפור המסגרת, לחשוב על נקודות מפתח במשחק, לשתול רמזים מקדימים בהתחלה וכיוצא באלו.
ואני רוצה שסוף סוף יבדקו לי משחק, כי האחרון שעשה את זה היה INUZUKA KIBA במשחק הראשון שלי... הוא היה היחיד בתכלס שנתן לי הערות. את המשחק המדהים שלי MEDIEVAL AGES אף אחד אף פעם לא בדק... הבעיה בו הייתה לקבל אישור לשני משחקים בו זמנית. את AGAINST THE JAMMUZA אני בדקתי, ואת MEDIEVAL AGES בפעם השלישית החייתי ובהחייאה אין בדיקה...
[quote=LordAbizi;1428189]למסגרת הכללית של המשחק יש לי רעיונות. אני ככל הנראה גם יכול לכתוב מספיק בשביל ליצור את מה שאני אשלח לך לאישור. מצד שני, אחרי האישור, ברגע שאנשים יירשמו, כמו שהמצב הוא היום, מהר מאוד אני לא אדע מה לעשות איתם והמשחק ייסגר בעמוד 3.
אז יש לי מהלך אירועים כללי, עכשיו אני צריך עוד ארועים. ללטש את סיפור המסגרת, לחשוב על נקודות מפתח במשחק, לשתול רמזים מקדימים בהתחלה וכיוצא באלו.
ואני רוצה שסוף סוף יבדקו לי משחק, כי האחרון שעשה את זה היה INUZUKA KIBA במשחק הראשון שלי... הוא היה היחיד בתכלס שנתן לי הערות. את המשחק המדהים שלי MEDIEVAL AGES אף אחד אף פעם לא בדק... הבעיה בו הייתה לקבל אישור לשני משחקים בו זמנית. את AGAINST THE JAMMUZA אני בדקתי, ואת MEDIEVAL AGES בפעם השלישית החייתי ובהחייאה אין בדיקה...[/quote]
אני בעצמי לא כזה מומחה גדול כמו אמיר (אינוזוקה קיבה) אז אני לא יודע אם אני אוכל לעזור כמוהו, אבל אין לי בעיה להציע הצעות לשפר את כתיבת המשחק והמשחקיות עצמה
תכלס, אם אתה גם צריך רעיונות לאירועים של מהלך המשחק עצמו אני יכול לנסות לעזור
בקיצור, תעשה מה שאתה רוצה, אני אחכה לך עד יומי האחרון אהובי ):
[quote=Saber;1428190]אני בעצמי לא כזה מומחה גדול כמו אמיר (אינוזוקה קיבה) אז אני לא יודע אם אני אוכל לעזור כמוהו, אבל אין לי בעיה להציע הצעות לשפר את כתיבת המשחק והמשחקיות עצמה
תכלס, אם אתה גם צריך רעיונות לאירועים של מהלך המשחק עצמו אני יכול לנסות לעזור
בקיצור, תעשה מה שאתה רוצה, אני אחכה לך עד יומי האחרון אהובי ):[/quote]
אוקיי.
לדעתי ננקוט בטכניקה של עם הארוחה יבוא התאבון ונתחיל כבר לכתוב כמה דברים, ואולי יצוצו לי רעיונות לראש.
Go For It Tiger
שיהיה לי סיפתח טוב לניהול
[quote=Saber;1428192]Go For It Tiger
שיהיה לי סיפתח טוב לניהול[/quote]
בקצב שבו אני עושה דברים מישהו בוודואת יפתח משחק לפניי.
למה אתה מבאס ):