-
[quote][size=1][color=red][b]אנדרו:[/b]
״מצויין צ׳ארמנדר, אני ואתה מתקדמים מצויין. אני חושב שהאגרוף ממוקד שלך מדהים, ואיך שירית גחלת במהרה! זה היה פשוט יוצא מן הכלל!״ אתה משבח ומבשח אותו והוא נהנה מכל מילה. מחייך אליך חיוך רחב ומרוצה מעצמו. הוא לפתע רוקע במקומו ונראה שמבקש ממך למצוא לו עוד קרב. הוא כבר משתוקק. זה מדליק אותך עד צרחה, ואתם רצים יחד אל עומק הדךר. לפתע אתם נכנסים לאיזור מיוער ומוצל יותר. הרבה עצים במקום אחד. סביבי סביב והדשא כאן גבוה ולח מהקודם לו. פרי מאוד מסויים צובע את שלל העצים הללו.
ואז אתם שמים לב שבחלק העליון של גזעים וענפים כל העצים מתקבצים להם עשרות גדולות של מטאפודים[url="http://www.siz.co.il/"][img]http://up370.siz.co.il/up2/nlzufyhhnymw.png[/img][/url]! נחים, כנראה עומדים בשלב זה להתפתח אל באטרפרי. לפתע אחד המטאפודים נופל כמה מטרים בהמשך. הוא מתעורר בבהלה וכשהוא רואה אתכם. מראה שלא קשור לסביבת המחיה שלו הוא מאשים אתכם בנפילה ושולח על צ'ארמנדר ירי חוטים דביק וארוך העוטף את רוב גופו תוך שניות אחדות.[/color][/size][/quote]
"מצויין!" אומר לצ'ארמנדר, אני יודע היטב למה באטרפרי מתפתח ואני לא מוכן לוותר על התענוג. "קרב את הזנב שלך לחוטים הקושרים אותך ותירה גחלת כדי לשחרר את עצמך! לאחר מכן, רוץ לעבר מטאפוד ותירה לעברו גחלת!"
-
[SIZE=1][COLOR=Red][B]אנדרו:[/B]
לא אתה לא יודע... כי באטרפרי לא מתפתח :D
- - - - - - - - -
"מצויין!" אתה קורא למראה המטאפוד, אתה חושב על מטאפוד כבאטרפרי ורק מחכה כבר לתפוס אותו. לפתע מצידך את שומע זעקות חנוקות ועמומות. זה צ'ארמנדר שקשור בחוטים, מתפתל כמו תולעת ומנסה להשתחרר. שחכת ממנו לשנייה מרוב מחשבות. אתה בבהלה עוזר לו להתיר את החוטים כשבנתיים מטאפוד מביט בכם כעוס. אתה מסיים במהירות להתיר אותם והקרב מתחיל, מטאפוד שוב שולח סליל חוטים. ואז משתמש בהתקשחות (harden) גופו הופך בורק וקשיח יותר. ועכשיו הגנותיו עמידות יותר.[/COLOR][/SIZE]
-
[quote][size=1][color=red][b]אנדרו:[/b]
לא אתה לא יודע... כי באטרפרי לא מתפתח :d
- - - - - - - - -
"מצויין!" אתה קורא למראה המטאפוד, אתה חושב על מטאפוד כבאטרפרי ורק מחכה כבר לתפוס אותו. לפתע מצידך את שומע זעקות חנוקות ועמומות. זה צ'ארמנדר שקשור בחוטים, מתפתל כמו תולעת ומנסה להשתחרר. שחכת ממנו לשנייה מרוב מחשבות. אתה בבהלה עוזר לו להתיר את החוטים כשבנתיים מטאפוד מביט בכם כעוס. אתה מסיים במהירות להתיר אותם והקרב מתחיל, מטאפוד שוב שולח סליל חוטים. ואז משתמש בהתקשחות (harden) גופו הופך בורק וקשיח יותר. ועכשיו הגנותיו עמידות יותר.[/color][/size][/quote]
אמרתי לו להתיר את החוטים בגחלת... למה התעלמת מזה חח xd
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אוקיי צ'ארמנדר, תן לו להתקשח כמה שהוא רוצה, תירה לעברו גחלת ואז תתקוף באגרוף ממוקד!"
-
[size=1][color=red][b]אנדרו:[/b]
חח בטעות. אני אתרץ את זה ב: מה אתה נורמאלי?! הוא יכל לשרוף את עצמו!!! חוסר התחשבות שכזה...
- - - - - - - - - - - - - -
אינך מודאג כלל וכלל מהקרב, מצדך שהתקשח עד מחר, פוקימון איטי שלא מסוגל לזוז ועוד פוקימון חרק שחלש מול אש... הביטחון בך רק גובר וזה מרגיע את צ'ארמנדר. צ'ארמנדר יורה גחלת ושורף את החוט שמתקרב אליו בקלילות. מטאפוד סופג מתקפת גחלת רצינית, הוא נחבל קשה אך עדיין עומד. הוא מתקשח שנית בעוד צ'ארמנדר ואתה כבר מכינים אגרוף ממוקד. צ'ארמנדר טוען, ומטאפוד מנצל זאת לעוד התקשחות נוספת. גופו מתחיל להעשות כבר קשיח מאוד. ממש מתאבן לו. האגרוף מוכן וצ'ארמנדר מסובב את ידו מהר מהר מהר לתנופה ואז מכה בו בכוח רב. מטאפוד הכואב עף ונעדף על גזע העץ הגדול והחזק הזה שלשניות רעד כמו עלה נידף ברוח. המטאפודים האחרים למעלה נאחזים בכל כוחם כדי לא ליפול גם כן...
מטאפוד שוב מתקשח, והפעם כבר זה נעשה רציני ומוגזם, הוא שולח חוט אל אחד הענפים ואז פשוט נשאר במקומו ומתבונן בכם. הוא לא מוכן להתעלף, קשוח הוא כן.[/color][/size]
-
[quote]אנדרו:
חח בטעות. אני אתרץ את זה ב: מה אתה נורמאלי?! הוא יכל לשרוף את עצמו!!! חוסר התחשבות שכזה...
- - - - - - - - - - - - - -
אינך מודאג כלל וכלל מהקרב, מצדך שהתקשח עד מחר, פוקימון איטי שלא מסוגל לזוז ועוד פוקימון חרק שחלש מול אש... הביטחון בך רק גובר וזה מרגיע את צ'ארמנדר. צ'ארמנדר יורה גחלת ושורף את החוט שמתקרב אליו בקלילות. מטאפוד סופג מתקפת גחלת רצינית, הוא נחבל קשה אך עדיין עומד. הוא מתקשח שנית בעוד צ'ארמנדר ואתה כבר מכינים אגרוף ממוקד. צ'ארמנדר טוען, ומטאפוד מנצל זאת לעוד התקשחות נוספת. גופו מתחיל להעשות כבר קשיח מאוד. ממש מתאבן לו. האגרוף מוכן וצ'ארמנדר מסובב את ידו מהר מהר מהר לתנופה ואז מכה בו בכוח רב. מטאפוד הכואב עף ונעדף על גזע העץ הגדול והחזק הזה שלשניות רעד כמו עלה נידף ברוח. המטאפודים האחרים למעלה נאחזים בכל כוחם כדי לא ליפול גם כן...
מטאפוד שוב מתקשח, והפעם כבר זה נעשה רציני ומוגזם, הוא שולח חוט אל אחד הענפים ואז פשוט נשאר במקומו ומתבונן בכם. הוא לא מוכן להתעלף, קשוח הוא כן.
[/quote]
״היי מטאפוד!״ אקרא למטאפוד ברצינות. ״טיפש אני לא! ואני רק רוצה לברך אותך על הצטרפותך לצוות שלי. ממש לא כל אחד מצליח להתקבל, הסלקציה גבוהה! צ׳ארמנדר, תירה גחלת על החוט שהוא יצר, בעודו נופל תירה לעברו גחלת פעם נוספת!!!״
-
אתה מביט במטאפוד ומביט בו מגחח "היי מטאפוד!" אתה קורא אליו "אני לא טיפש! אני רק רוצה..." בלה בלה בלה אתה בנתיים מדבר עליו בעוד שהוא מתחיל לאכול בחזרה את החבל ונשאר במקומו, הקשיחות הפכה אותו לממש כבד והוא מתחיל למשוך את הענף ולעקם אותו. וכשאתה שם לב נופל לפתע ענף גדול ועבה על ראשו של צ'ארמדר שפולט ענקה של כאב. אינך מבין כלל מאיפה זה בה, ומטאפוד מביט בכם שוב בפנים זעופות ומוכיח שוב שהוא בחור קשוח שלא הולך להתעלף ממתקפה אחת או שתיים זה ממש לא מה שחשבת שהוא יעשה. לא צפית לזה... פשוט דיברת אליו והוא התעלם והמשיך בקרב החצוף.
בנתיים הוא שוב מתקשה!
[/color][/size]
-
[quote]אנדרו:
אתה מביט במטאפוד ומביט בו מגחח "היי מטאפוד!" אתה קורא אליו "אני לא טיפש! אני רק רוצה..." בלה בלה בלה אתה בנתיים מדבר עליו בעוד שהוא מתחיל לאכול בחזרה את החבל ונשאר במקומו, הקשיחות הפכה אותו לממש כבד והוא מתחיל למשוך את הענף ולעקם אותו. וכשאתה שם לב נופל לפתע ענף גדול ועבה על ראשו של צ'ארמדר שפולט ענקה של כאב. אינך מבין כלל מאיפה זה בה, ומטאפוד מביט בכם שוב בפנים זעופות ומוכיח שוב שהוא בחור קשוח שלא הולך להתעלף ממתקפה אחת או שתיים זה ממש לא מה שחשבת שהוא יעשה. לא צפית לזה... פשוט דיברת אליו והוא התעלם והמשיך בקרב החצוף.
בנתיים הוא שוב מתקשה!
[/quote]
״אתה...״ התעצבנתי. כל הגוף שלי פעם בכאב! ״צ׳ארמנדר מהר! גחלת לעבר הקרקע שבה מטאפוד מונח תגרום לו לעוף באוויר, לאחר מכן תפגע בו באוויר עם גחלת פעם נוספת ותעיף אותו אל אחד הגזעים! אחר כך תסיים אותו באגרוף ממוקד!״
-
[quote=nivx10;1434693][size=1][color=seagreen][b]
[size=1][color=purple][b]דילן:[/b]
חחח... באמת מעניין xd
- - - - - -
"ווידל אני סומכת עלייך" את לוחשת לו, הוא מהנהן בראשו בחיוך להסיר דאגה מליבך. מורידה אותו מכתפך הוא עומד עתה על הקרקע בדיוק כמו נידורן של ריצ'י ואתם מתכוננים את אומרת בביטחון "תכיר את הווידל שלי!" ומיד מוסיפה "ואל תחשוב לרגע לזלזל בו כי אתה תצטער על זה!" ומחייכת חיוך מחושב. ריצ'י אינו מתרגש מדבריך "אני אף פעם לא מזלזל באף פוקימון! אבל בהחלט נדע מה הוא שווה עכשיו בקרב!"
את באמת מתחילה ראשונה, פוקדת על ווידל להשתמש בהמלך הקלאסי שלכם. הוא שולח ירי חוט ותופס את רגליו של נידורן. "משוך אותו אלייך ווידל ואז נשיכת חרק!" את אומרת ו-ווידל מנסה למשוך. "נידורן התנגד, עמוד איתן" ונידורן מתנגד ומפעיל כוח שלא נותן לווידל לגרור אותו כמעט בכלל! "נידורן, ניקור. קרא את החבל ועבור לתקיפה על ווידל" פוקד ריצ'י, לפתע קרנו של נידורן זוהר באור לבן ומתחיל להתארך ולתחדד מעט והוא מנקר ומתחיל את החוטים תוך שניות ואז דוהר ומכה חזק בווידל עם ניקור. מתקפה שבהחלט משפיעה עליו! (ככה אני עושה פה את הניקור)
נראה שהריצ'י הזה לא יהיה יריב פשוט...[/color][/size]
[/color][/size][/quote]
עמוד איתן עלק!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
'לכל הרוחות הניקור הזה מסוכן' אחשוב ואחשוק את שיני בזעם "ווידל תשלח עוקץ רעל בשביל להסיח את דעתו ואז צא עם נשיכת חרק!" אקרא בביטחון מלא
-
״רררר... אתה...״ אתה כבר מגיב בכעס. הגוף של פשוט פקעת עצבים ברגעים אלה! ״צ'ארמנדר מהר! גחלת לעבר הקרקע עליה הוא עומד!" צ'אמנדר מבעיר את הדשא עליו עומד מטאפוד שנשרף ונכבה ומקפץ לאוויר בצעקות הקול הרובוטי שלו (אם אני זוכר יש לו קול מעצבן כזה). בעודו באוויר עוד גחלת מפי צ'ארמנדר פוגעת בו שוב והוא פשוט זועק בכאב ללא הרף, אתה לא שולט בעצמך וצ'ארמנדר מגיב בהתאם. מטאפוד עף ונוחט על הרצפה, הוא עדיין לא התעלף למרות סימני השריפה והחריכה שעליו, השריטות והשפשופים הוא עוד עומד איתן ומעז להתקשח. צ'ארמנדר טוען אגרוף ממוקד והולם בו בעצמה רבה, הוא עף עד שמתרסק על גזע עץ ששוב ורועד וכמה מטאפודים נופלים איתו. קצת אבק מתפזר מכל המכות בזו אחר זו ההדף ועצמה. אך שהוא מתפוגג אתה רואה שהוא עדיין עומד!!!
אינך מאמין למראה עינייך, איך זה יכול להיות הריי נתתם הכל כשלפתע, הוא כבר אינו יכול לשאת זאת ומתעלף בהבזק חולשה אחד.[/color][/size]
לכל הרוחות עלק!
- - - - - - -
'לכל הרוחות עם הניקור הזה, זה מסוכן' את חושבת לעצמך וחורקת שיניים בכעס ומרמור. ״ווידל תשתמש בעוקץ רעל והסח את דעתו, ואז עבור לנשיכת חרק״ את קוראת בביטחון. ווידל מהנהן בראשו ובנשימה עמוקה מפזר מטר של עוקצים לבנים ורעילים העוקצים ושורטים את גופו של נידורן שלמען האמן אינו נראה מושפע מזה כלכך. אך עם זאת מתקשה לנוע מבלי להגן על עצמו. ווידל מזהה את הרגע הנכון ומשתמש בנשיכת חרק. חזקה ברגלו הקדמית הימנית נושך ולועס חזק ומביט תוך כדי בנידורן שזועק בכולו הצייצני ומנסה לדחוף ולנגח ממנו את ווידל המטריד. הוא מנער ומשתדל בכוח לשחרר מעליו את נעילתו של ווידל בעוד הוא בנתיים סובל. כלפתע לריצ'י עולה רעיון והוא אומר ״רגע אחד של שקט נידורן, אהיה חזק ופעל כדברי למרות הכאב״ וזה מרגיע קצת את נידורן ומאפשר לו להקשיב למאמן שלו. ״נידורן תשתמש בהגנה, ואז מיקוד אנרגיה ועבור לאגרוף יניקה״ וכך הוא עושה. נידורן זורח באורח אדום-כתום ומרכז את כוחו היטב. כוח ההתקפה שלו התחדד והוא מנזק במהירות מושיט את היד שננגסה וזורחת עכשיו בהילה שחורה מנצנצת ועתה חובטת בווידל בפניו ומחזיקה לו כהוגן.
הקרב שקול כרגע... ״אני נהנה, את מאמנת מצויינת אני אודה״ הוא אומר.[/color][/size]
-
[quote=nivx10;1434709][size=1][color=red][b]
לכל הרוחות עלק!
- - - - - - -
'לכל הרוחות עם הניקור הזה, זה מסוכן' את חושבת לעצמך וחורקת שיניים בכעס ומרמור. ״ווידל תשתמש בעוקץ רעל והסח את דעתו, ואז עבור לנשיכת חרק״ את קוראת בביטחון. ווידל מהנהן בראשו ובנשימה עמוקה מפזר מטר של עוקצים לבנים ורעילים העוקצים ושורטים את גופו של נידורן שלמען האמן אינו נראה מושפע מזה כלכך. אך עם זאת מתקשה לנוע מבלי להגן על עצמו. ווידל מזהה את הרגע הנכון ומשתמש בנשיכת חרק. חזקה ברגלו הקדמית הימנית נושך ולועס חזק ומביט תוך כדי בנידורן שזועק בכולו הצייצני ומנסה לדחוף ולנגח ממנו את ווידל המטריד. הוא מנער ומשתדל בכוח לשחרר מעליו את נעילתו של ווידל בעוד הוא בנתיים סובל. כלפתע לריצ'י עולה רעיון והוא אומר ״רגע אחד של שקט נידורן, אהיה חזק ופעל כדברי למרות הכאב״ וזה מרגיע קצת את נידורן ומאפשר לו להקשיב למאמן שלו. ״נידורן תשתמש בהגנה, ואז מיקוד אנרגיה ועבור לאגרוף יניקה״ וכך הוא עושה. נידורן זורח באורח אדום-כתום ומרכז את כוחו היטב. כוח ההתקפה שלו התחדד והוא מנזק במהירות מושיט את היד שננגסה וזורחת עכשיו בהילה שחורה מנצנצת ועתה חובטת בווידל בפניו ומחזיקה לו כהוגן.
הקרב שקול כרגע... ״אני נהנה, את מאמנת מצויינת אני אודה״ הוא אומר.[/color][/size][/quote]
"אתה לא רע בעצמך" אחזיר לו בחיוך "ווידל תנסה לדקור אותו עם הקרן שלך ואז תעבור אל גבו ותשלח חוט מסביב לפיו ותקשור אותו כמו סוס! הוא התפרע אבל תחזיק חזק ע"י נשיכה בעורפו עם נשיכת חרק!" אכריז 'זה ימנע ממנו לנקר ולהחטיף לווידל בינתיים' אחשוב לעצמי בביטחון ואסקור את הסביבה שלי לקבל רעיון
-
[quote]״רררר... אתה...״ אתה כבר מגיב בכעס. הגוף של פשוט פקעת עצבים ברגעים אלה! ״צ'ארמנדר מהר! גחלת לעבר הקרקע עליה הוא עומד!" צ'אמנדר מבעיר את הדשא עליו עומד מטאפוד שנשרף ונכבה ומקפץ לאוויר בצעקות הקול הרובוטי שלו (אם אני זוכר יש לו קול מעצבן כזה). בעודו באוויר עוד גחלת מפי צ'ארמנדר פוגעת בו שוב והוא פשוט זועק בכאב ללא הרף, אתה לא שולט בעצמך וצ'ארמנדר מגיב בהתאם. מטאפוד עף ונוחט על הרצפה, הוא עדיין לא התעלף למרות סימני השריפה והחריכה שעליו, השריטות והשפשופים הוא עוד עומד איתן ומעז להתקשח. צ'ארמנדר טוען אגרוף ממוקד והולם בו בעצמה רבה, הוא עף עד שמתרסק על גזע עץ ששוב ורועד וכמה מטאפודים נופלים איתו. קצת אבק מתפזר מכל המכות בזו אחר זו ההדף ועצמה. אך שהוא מתפוגג אתה רואה שהוא עדיין עומד!!!
אינך מאמין למראה עינייך, איך זה יכול להיות הריי נתתם הכל כשלפתע, הוא כבר אינו יכול לשאת זאת ומתעלף בהבזק חולשה אחד.[/quote]
״פוקדור צא!״ אקרא מבלי לבזבז זמן. שנים שחיללתי לרגע הזה, לרגע בו אתפוס את הפוקימון הראשון שלי. עכשיו, כש סופסוף מצאתי את האחד שהתאים לי, הגוף שלי רטט באורגזמה קלה (: הבטחתי לעצמי שאנצור את הרגע הזה איתי לנצח!
-
[SIZE=1][COLOR=Purple][B]דילן:[/B]
את גם מחזירה לו מחמאה ״גם אתה לא רע בעצמך״ והוא מחייך אלייך חיוך רחב ויפה. שניכם חוזרים לקרב את מנסה ליצור פה איזה מהלך יצירתי ומבקשת מווידל לדקור את נידורן בבטנו, נידורן שנדקר מקפץ קדימה ו-ווידל קופץ על גבו, הוא רותם אותו עם ירי חוט ואוחז בגבו עם נשיכת חרק מכאיבה באחת מקוציו שעל הגב מה שגורם לו להשתגע. ״נידורן תעיף אותו מעלייך! פעל במרץ״ מבציר בו ריצ'י כשהוא מנסה בועט ברגליו קדימה ואחורה רץ ומיטלטל מצד לצד. הדבר קשה מאוד לווידל והוא נאבק בלשמור על יציבות על נידורן האנרגתי והאלים...
את מביטה בסביבה שלך מקרוב לראות במה תוכלי להיעזר, אתם בקרחת יער כשהשביל נמצא באמצע ואתם המאמנים כל אחד כשתי מטר רחוקים מן השביל את מימין והוא משמאל. מסביב פרוסים שלושה עצים. כמה ס"מ לידך יש סלע מאוד גדול. ליד אחד העצים יש שתי שיחי פירות קוצניים אחד מכל צד. ויש ממש במרכז צמוד לשביל עוד שיח שאינו קוצני. בצד המגרש של ריצ'י הדשא מעט גבוה יותר. אולי מכוון שבגלל העץ הרחב ענפים בצידך שמציל את הדשא שלך ברוב שעות היום ולא מספק לו מספיק שמש...[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=Red][B]אנדרו:
[/B]מבלי לבזבז אף שנייה מיותרת אתה משליח פוקדור ריק לוחץ עליו וזורק אותו על מטאפוד בקריאה "פוקדור צא!" הפוקודור מסתחרר באוויר נפתח וממנו נשלחת קרן אור אדומה המקיפה את הגולם הירקרק ושואב אותו פנימה אל הכדור. הכדור נסגר באוויר נופל לקרקע ומתחיל להתנדנד. ימינה ושמאלה שוב ושוב עם צליל מתמשך ומעצבן וזה נראה כמו נצח. המתח הוא גובר ואתה כבר רוטט מהתרגשות. אתה ממש בטוח שמטאפוד יתפס כי הוא סוף-סוף פוקימון המתאים לך. 'דיי נו..' אתה חושב ובעצבנות כשלפתע נשמע 'tooo..' חלוש ועמום מן הפוקדור. הוא נעצר והכפתור מרכז הפסיק להבהב. מה שאומר שתפסת לך מטאפוד!!![/COLOR][/SIZE]
-
[quote=nivx10;1434713][size=1][color=purple][b]דילן:[/b]
את גם מחזירה לו מחמאה ״גם אתה לא רע בעצמך״ והוא מחייך אלייך חיוך רחב ויפה. שניכם חוזרים לקרב את מנסה ליצור פה איזה מהלך יצירתי ומבקשת מווידל לדקור את נידורן בבטנו, נידורן שנדקר מקפץ קדימה ו-ווידל קופץ על גבו, הוא רותם אותו עם ירי חוט ואוחז בגבו עם נשיכת חרק מכאיבה באחת מקוציו שעל הגב מה שגורם לו להשתגע. ״נידורן תעיף אותו מעלייך! פעל במרץ״ מבציר בו ריצ'י כשהוא מנסה בועט ברגליו קדימה ואחורה רץ ומיטלטל מצד לצד. הדבר קשה מאוד לווידל והוא נאבק בלשמור על יציבות על נידורן האנרגתי והאלים...
את מביטה בסביבה שלך מקרוב לראות במה תוכלי להיעזר, אתם בקרחת יער כשהשביל נמצא באמצע ואתם המאמנים כל אחד כשתי מטר רחוקים מן השביל את מימין והוא משמאל. מסביב פרוסים שלושה עצים. כמה ס"מ לידך יש סלע מאוד גדול. ליד אחד העצים יש שתי שיחי פירות קוצניים אחד מכל צד. ויש ממש במרכז צמוד לשביל עוד שיח שאינו קוצני. בצד המגרש של ריצ'י הדשא מעט גבוה יותר. אולי מכוון שבגלל העץ הרחב ענפים בצידך שמציל את הדשא שלך ברוב שעות היום ולא מספק לו מספיק שמש...[/color][/size]
[/color][/size][/quote]
"אוקי ווידל יש לי רעיון אבל זה יהיה צריך להיות זריז תמתח את החוט כמה שיותר ותכוון את נידורן לתוך הסלע! אני רוצה שהוא יתקע בסלע הזה" אומר ואצביע לו על הסלע שלידי, וכמובן אזוז כמה צעדים הצידה.
"אחרי זה תשפד אותו עם העוקץ רעל שלך ואז חסל אותו עם נשיכת חרק!" אקרא ואצחק מעט.
-
עולה בך חיוך שהמהלך מתחיל להצליח והמצב בקרב מאיר לך פנים. את בראש נקי ומחושב אומרת ״אוקי ווידל יש לי רעיון, תמתח את החוט כמה שיותר והטה אותו בהתאם ותכוון את נידורן לתוך הסלע! שיתנגש בו״ את מסבירה וריצ'י קצת בהלם. ווידל כך עושה כשריצ'י בנתיים חושב מה לעשות ולמרות ההתפרעות וההתנגדות של נידורן הוא רץ ואכן מתנגש חזיתית בסלע. לווידל שהיה בחלק האחורי של גבו לא חטף מכה עלה רק הרגיש את הרעד בגופו של נידורן מההדף. נידורן קצת מסוחרר וריצ'י קורא אליו בדאגה ״נידורן!״ לפתע נידורן זוהר באור סגול כולו למשך שניה ומיד אחריו גם ווידל, שנתקף בהרעלה מהיכולת המיוחדת של נידורן. ווידל שוב מהבהב ונעשה סגול לכמה שניות ופרצופו מראה חולשה וחולי. לפתע נידורן משתמש בחוט שעדיין כרוך על פיו מסובב את ראשו וכך גם את ווידל באוויר. סחור סחור פעמים רבות ממש מבלבל את ווידל ואז משליח אותו והוא עף נופל בברוטליות על הרצפה, נגרר עליה מההדף ומשתפשף ממנה מעט. היה לך עוד מהלכים בשרוול אך כולם התפרקו לך ואת קצת בשוק. ״כל הכבוד נידורן גדול אתה״ הוא אומר לנידורן שלו שמתהלך קצת מצד לצד כמו שיכור, בשל הסחרור המרובה של ווידל והמכה שחטף קודם בראש.
הקרב הזה לא נגמר, בטח לא כפי שתכננת...[/color][/size]
-
[quote=nivx10;1434720][size=1][color=purple][b]דילן:[/b]
עולה בך חיוך שהמהלך מתחיל להצליח והמצב בקרב מאיר לך פנים. את בראש נקי ומחושב אומרת ״אוקי ווידל יש לי רעיון, תמתח את החוט כמה שיותר והטה אותו בהתאם ותכוון את נידורן לתוך הסלע! שיתנגש בו״ את מסבירה וריצ'י קצת בהלם. ווידל כך עושה כשריצ'י בנתיים חושב מה לעשות ולמרות ההתפרעות וההתנגדות של נידורן הוא רץ ואכן מתנגש חזיתית בסלע. לווידל שהיה בחלק האחורי של גבו לא חטף מכה עלה רק הרגיש את הרעד בגופו של נידורן מההדף. נידורן קצת מסוחרר וריצ'י קורא אליו בדאגה ״נידורן!״ לפתע נידורן זוהר באור סגול כולו למשך שניה ומיד אחריו גם ווידל, שנתקף בהרעלה מהיכולת המיוחדת של נידורן. ווידל שוב מהבהב ונעשה סגול לכמה שניות ופרצופו מראה חולשה וחולי. לפתע נידורן משתמש בחוט שעדיין כרוך על פיו מסובב את ראשו וכך גם את ווידל באוויר. סחור סחור פעמים רבות ממש מבלבל את ווידל ואז משליח אותו והוא עף נופל בברוטליות על הרצפה, נגרר עליה מההדף ומשתפשף ממנה מעט. היה לך עוד מהלכים בשרוול אך כולם התפרקו לך ואת קצת בשוק. ״כל הכבוד נידורן גדול אתה״ הוא אומר לנידורן שלו שמתהלך קצת מצד לצד כמו שיכור, בשל הסחרור המרובה של ווידל והמכה שחטף קודם בראש.
הקרב הזה לא נגמר, בטח לא כפי שתכננת...[/color][/size][/quote]
איך ווידל מורעל? -_-" הוא גם רעל..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"ווידל מהר תשלח חוט ותקשור את רגליו ותפיל אותו על האדמה!" אקרא "הוא גם ככה מסוחרר אז זה יהיה לך יותר קל. אחרי זה תעבור לנשיכת חרק" אוסיף בביטחון ואנסה להסתיר את הלחץ שלי מלראות את ווידל נפצע.