-
[QUOTE=TheHeliolisk;1480567][B][U][CENTER]הודעות[/CENTER][/U][/B]
*במין שילוב בין המכניקה של המשחקים לבין של האנימה, אתם יכולים לנסות לתפוס פוקימון בין אם הוא עוד חי או מעולף
[B][U][COLOR="#FF0000"]טדי[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#FF0000"]*מקום : דרך 2, קאלוס
*כסף : 0 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה חושב שכדאי להרשים אותם, ומוציא את קלפה, אומר לו מה לעשות. הוא מדדה לו לעבר פלטצ'לינג, מנשק אותו על לחיו. בן רגע, פלטצ'לינג מתבלבל, ומנסה להשתמש בזריזות כדי לנוע מהר, אך במקום זאת מתנגש בעץ ופוגע בעצמו.
מה תעשה?
קלפה - 10/10[/COLOR]
[B][U][COLOR="#0000FF"]טוטודייל[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#0000FF"]*מקום : גשר נאגט - דרך 24
*כסף : 407 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה שואל את טוטודייל בתמיהה מאיפה העוצמות האלה, והיא מגרדת בראשה ומחייכת. אתה מחזיר לה בחיוך. אתה אומר לה מה לעשות. טוטודייל מדשדשת במהירות לעבר סניזל, שורטת אותו בחוזקה ומעלפת אותו. המאמן אומר:"סניזל, חזור! כל הכבוד לך, הנה הפרס שלך" הוא אומר ומטפטף לידך 160 פ"ד "המשך הלאה"
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
"כל הכבוד טוטודייל, עבודה מעולה." אחייך אלייה ואחזיר אותה בזמן שאתקדם אל עבר המאמן/ת הבא/ה.
-
זה מעודד את מצב הרוח שלי. כן. אולי לא הכל נורא מדי. אני מדדה ביער וממשיך לבהות בשמים. הטיול ביער עושה לי טוב. מי יודע אולי אתפוס לי עוד פוקימון...
-
אתה מחייך לטוטודייל ואומר לה כל הכבוד. היא מחייכת בחזרה" טו! טו!". המאמן השלישי אומר: "היי. ממש התרשמתי מהקרב הקודם שלך. בוא נראה מה תוכל לעשות הפעם. צ'רמנדר, צא!" ומהפוקדור יוצא לטאת אש קטנה: [IMG]http://www.serebii.net/xy/pokemon/004.png[/IMG].
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="#FF0000"]*פלייייז תצוטט אותי יש לי זיכרון של בלוט
*מקום : דרך 2, קאלוס
מצב רוחך מתעודד. אתה נכנס ליער סנטאלון ומבין שהשמש שקעה כבר. אתה מטייל ביער ומסתכל בשמיים זרועי הכוכבים, נפעם מהמראה. לאחר מכה דקות של שוטטות, אתה מרגיש נגיחה קטנה ברגלך. אתה מסתכל למטה ורואה זחל קטנטן שחור עם צווארון לבן: [IMG]http://www.serebii.net/xy/pokemon/664.png[/IMG] זה סקאטרבאג. הוא קורא לעברך:" סקא, סקא!" ונוגח בראשו. נראה כאילו הוא מעוניין בקרב
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1480581][B][U][COLOR="#0000FF"]טוטודייל[/COLOR][/U][/B]
אתה מחייך לטוטודייל ואומר לה כל הכבוד. היא מחייכת בחזרה" טו! טו!". המאמן השלישי אומר: "היי. ממש התרשמתי מהקרב הקודם שלך. בוא נראה מה תוכל לעשות הפעם. צ'רמנדר, צא!" ומהפוקדור יוצא לטאת אש קטנה: [IMG]http://www.serebii.net/xy/pokemon/004.png[/IMG].
מה תעשה?[/COLOR]
מצב רוחך מתעודד. אתה נכנס ליער סנטאלון ומבין שהשמש שקעה כבר. אתה מטייל ביער ומסתכל בשמיים זרועי הכוכבים, נפעם מהמראה. לאחר מכה דקות של שוטטות, אתה מרגיש נגיחה קטנה ברגלך. אתה מסתכל למטה ורואה זחל קטנטן שחור עם צווארון לבן: [IMG]http://www.serebii.net/xy/pokemon/664.png[/IMG] זה סקאטרבאג. הוא קורא לעברך:" סקא, סקא!" ונוגח בראשו. נראה כאילו הוא מעוניין בקרב
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
סורי ^^ מפספס את הכפתור לפעמים...
~
"קלפה בוא לעזרתי!" (שכחתי את שם הקרח שלי חח) "בוא נשלח את הסקאטרבאג הזה לישון! שירה!"
-
[COLOR="#FF0000"]*בסדר
*ברגמייט
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה שולח את קלפה החוצה. הוא שר שיר ערש מרגיע לסקאטרבאג, אך סקאטרבאג מתחמק מהתווים המרחפים. סקאטרבאג שולח אבקה צהבהבה לעבר קלפה, האבקה פוגעת בקלפה ומשתקת אותו
מה תעשה?
קלפה - 10/10 (משותק) [/COLOR]
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1480581][B][U][COLOR="#0000FF"]טוטודייל[/COLOR][/U][/B]
מה תעשה?[/COLOR]
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי... צ'ארמנדר זה מעניין, יש לי יתרון גם עם באלטוי וגם עם טוטודייל, אבל כבר ראינו שהיתרון סוגים לא מה שקובע." אומר לטוטודייל ובאלטוי. "אני יודע שאם נצליח לכבות את הלהבה של צארמנדר הוא לא יוכל להלחם יותר" אחשוב לרגע ולאחר לבטים רבים אוציא את טוטודייל שוב לקרב: "טוטודייל צאי לעוד קרב!" אכריז. "תתקפי באקדח מים ולאחר מכן תשתמשי בזעם" ואזכר בזעם מהקרב האחרון שבו היא נלחמה לפני כמה דקות. "מקווה שיש לך עוד כוחות" אומר ואחייך אליה.
-
[B][U][CENTER]הודעות[/CENTER][/U][/B]
*פוקימונים במ"ת הזה נמצאים איפה שהם במשחקים, זאת אומרת שבדרך 1 בקנטו יש פידג'י ורטטה, ובדרך 301 וורמפל, זיגזאגון ופוצ'יינה. תשתמשו בזה כדי לנסות לתפוס פוקימונים מסוימים. גם בדרכים מתקדמות יותר כמו דרך 21 בקאלוס יהיה את אותם פוקימונים (אלטריה, פלוטזל, אורסרינג, ספינדה, סייתר), ומן הסתם יהיה קשה יותר להביס אותם
אתה חושב מי צריך לצאת לקרב, ולבסוף מוציא את טוטודייל ואומר לה מה לעשות. טוטודייל שולחת אקדח מים לעבר צ'רמנדר שפוגע בו. מיד לאחר מכן היא שורטת את צ'רמנדר. נראה שזה מגביר את זעמה. המאמן אומר:" צ'רמנדר, מסך עשן!" וצ'רמנדר שולח מפיו הרבה מאוד עשן, עושה את האזור סביבכם מלא בעשן סמיך שלא מאפשר לראות דרכו. "צ'רמנדר, זעם דרקון!" צועק פתאום המאמן השני, וזרנוק להבות סגולות-כתומות מזנק דרך העשן ופוגע בטוטודייל, גורם לה נזק. טוטודייל נראית מעוצבנת יותר עכשיו
מה תעשה?
טוטודייל - 6/10[/COLOR]
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1480591][B][U][CENTER]הודעות[/CENTER][/U][/B]
*פוקימונים במ"ת הזה נמצאים איפה שהם במשחקים, זאת אומרת שבדרך 1 בקנטו יש פידג'י ורטטה, ובדרך 301 וורמפל, זיגזאגון ופוצ'יינה. תשתמשו בזה כדי לנסות לתפוס פוקימונים מסוימים. גם בדרכים מתקדמות יותר כמו דרך 21 בקאלוס יהיה את אותם פוקימונים (אלטריה, פלוטזל, אורסרינג, ספינדה, סייתר), ומן הסתם יהיה קשה יותר להביס אותם
אתה חושב מי צריך לצאת לקרב, ולבסוף מוציא את טוטודייל ואומר לה מה לעשות. טוטודייל שולחת אקדח מים לעבר צ'רמנדר שפוגע בו. מיד לאחר מכן היא שורטת את צ'רמנדר. נראה שזה מגביר את זעמה. המאמן אומר:" צ'רמנדר, מסך עשן!" וצ'רמנדר שולח מפיו הרבה מאוד עשן, עושה את האזור סביבכם מלא בעשן סמיך שלא מאפשר לראות דרכו. "צ'רמנדר, זעם דרקון!" צועק פתאום המאמן השני, וזרנוק להבות סגולות-כתומות מזנק דרך העשן ופוגע בטוטודייל, גורם לה נזק. טוטודייל נראית מעוצבנת יותר עכשיו
מה תעשה?
טוטודייל - 6/10[/COLOR][/QUOTE]
"טוטודייל אני רוצה שתתרכזי, תשתמשי בכל הזעם שלך כדי לשגר אקדח מים עוצמתי."
-
[b][u][color="#0000ff"]טוטודייל[/color][/u][/b]
[color="#0000ff"]*אני יודע שזה כאילו אמורים להיות קרבות קשים , אבל טוטודייל היא יותר מדי op
*מקום : גשר נאגט - דרך 24
*כסף : 625 פ"ד
אתה אומר לטוטודייל מה לעשות. היא תוקפת בזעם עוצמתי במיוחד את צ'רמנדר, שורטת אותו בכל הכוח. לאחר מכן היא מתרכזת, עיניה בוערות מזעם, ומרכזת הרבה מאוד מים לידה השמאלית. היא מזנקת לעבר צ'רמנדר ושורטת אותו בעוצמה יחד עם המים, מה שגורם לו נזק רב מאוד מאוד ומעלף אותו. *מזל טוב! טוטודייל למדה [b]שריטת אקווה[/b]!!!* המאמן אומר: "הטוטודייל שלך כנראה ממש מחוברת אליך. בחיים לא ראיתי טוטודייל שלומדת כל כך הרבה מתקפות באותו זמן. קח את זה" הוא אומר ומביא לך 218 פ"ד. אתה צריך לרפא את טוטודייל בדרך כלשהי לפני שתמשיך הלאה למאמן הרביעי.
מה תעשה?[/color]
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1480637][b][u][color="#0000ff"]טוטודייל[/color][/u][/b]
[color="#0000ff"]*אני יודע שזה כאילו אמורים להיות קרבות קשים , אבל טוטודייל היא יותר מדי op
אתה אומר לטוטודייל מה לעשות. היא תוקפת בזעם עוצמתי במיוחד את צ'רמנדר, שורטת אותו בכל הכוח. לאחר מכן היא מתרכזת, עיניה בוערות מזעם, ומרכזת הרבה מאוד מים לידה השמאלית. היא מזנקת לעבר צ'רמנדר ושורטת אותו בעוצמה יחד עם המים, מה שגורם לו נזק רב מאוד מאוד ומעלף אותו. *מזל טוב! טוטודייל למדה [b]שריטת אקווה[/b]!!!* המאמן אומר: "הטוטודייל שלך כנראה ממש מחוברת אליך. בחיים לא ראיתי טוטודייל שלומדת כל כך הרבה מתקפות באותו זמן. קח את זה" הוא אומר ומביא לך 218 פ"ד. אתה צריך לרפא את טוטודייל בדרך כלשהי לפני שתמשיך הלאה למאמן הרביעי.
מה תעשה?[/color][/QUOTE]
בקטנה שימשיך ככה אני מאושר מהחיים ;)
-------------
"את האמת שגם אני בהלם מהטוטודייל שלי, החיבור שנוצר בינינו הוא מאוד מיוחד" אומר למאמן. לאחר שתנצח אומר לה שאני גאה בה ואתן לה חיבוק ענק. אשתמש במשקה ריפוי אחד ואתקדם לעבר המאמן הבא כשטוטודייל ובאלטוי בכוננות.
-
[COLOR="#0000FF"]*דווקא סידרתי לך אתגר קטן הפעם...
אתה אומר שגם אתה בהלם ממנה ושנוצר ביניכם חיבור מיוחד. מיד לאחר מכן את מוציא אחד מהשיקויים ומרסס אותו על טוטודייל, רואה שהיא מרגישה הרבה יותר טוב בן רגע. אתה מתחיל להתקדם איתה לעבר המאמן הבא. הוא אומר:" שלום לך! אתה כבר מאוד קורב לסוף, אבל אני כבר ברמה אחרת לגמרי" הוא אומר ומחייך, מחזיק בידיו שני פוקדורים. "דרומקה, צא!, ומהפוקדור יוצא קוף קטן ואדום דמוי כדור עם ידיים, רגליים, גבות צהובות ואליפסות צהובות בבטנו:[IMG]http://www.serebii.net/xy/pokemon/554.png[/IMG]
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1480645][B][U][COLOR="#0000FF"]טוטודייל[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#0000FF"]*דווקא סידרתי לך אתגר קטן הפעם...
אתה אומר שגם אתה בהלם ממנה ושנוצר ביניכם חיבור מיוחד. מיד לאחר מכן את מוציא אחד מהשיקויים ומרסס אותו על טוטודייל, רואה שהיא מרגישה הרבה יותר טוב בן רגע. אתה מתחיל להתקדם איתה לעבר המאמן הבא. הוא אומר:" שלום לך! אתה כבר מאוד קורב לסוף, אבל אני כבר ברמה אחרת לגמרי" הוא אומר ומחייך, מחזיק בידיו שני פוקדורים. "דרומקה, צא!, ומהפוקדור יוצא קוף קטן ואדום דמוי כדור עם ידיים, רגליים, גבות צהובות ואליפסות צהובות בבטנו:[IMG]http://www.serebii.net/xy/pokemon/554.png[/IMG]
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
"זה יהיה מעניין" אומר למאמן "קרב שניים על שניים אני בעד!" אסתכל על טוטודייל ובאלטוי ואחרי לבטים אכניס את באלטוי לזירה ואז אורה עליו "תשתמש בסטירת בוץ לכיוון דארומקה" לאחר מכן אסרוק אותו בפוקידע. "מקווה שהתגעגעת לקרבות" אומר לבאלטוי
-
אתה אומר שזה יהיה מעניין ואתה בעד שניים בכל צד. המאמן שמולך רק מחייך ואומר:" עוד לא ראית כלום..." אתה מוציא את באלטוי ואומר לו מה לעשות. באלטוי יורה רסס בוץ חלש לעבר דרומקה ופוגע בו. נראה כי קצת מהבוץ נכנס לעיניו ומפריע לו להתרכז. בינתיים אתה סורק אותו עם יישום הפוקדקס שלך. הטלפון מציג תמונות תלת ממדיות מסתובבות של דרומקה ואומר:"פוקימון מספר 118: דרומקה, פוקימון קסם הזן. כשהוא ישן, הוא מוש את גפיו אל תוך גופו והאש הפנימית שלו יורדת לטמפרטורה של 593 מעלות צלסיוס. הצרכים שלו חמים, אז בני אדם נהגו לשים אותם בתוך הבגדים שלהם כדי להתחמם הצורה הלא מפותחת של דרמניטאן". אתה אומר לבאלטוי שאתה מקווה שהתגעגעת לקרבות, והוא נוקש ומתנדנד לו מצד לצד באוויר. המאמן אומר:" דרומקה, מתקפת חזית (Facade)!" ,ודרומקה רת במקום, מזיע, ומתנגש בבאלטוי בכוח רב. מיד לאחר מכן נראה כאילו דרומקה סובל מבחילות, כאליו רעל זורם בגופו, ואתה שם לב לכדור קטן וסגול שמונח על צמיד באחת מידיו של דרומקה. הכדור זוהר בזוהר סגול עמוק.
מה תעשה?
באלטוי - 8/10[/COLOR]
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1480653][B][U][COLOR="#0000FF"]טוטודייל[/COLOR][/U][/B]
אתה אומר שזה יהיה מעניין ואתה בעד שניים בכל צד. המאמן שמולך רק מחייך ואומר:" עוד לא ראית כלום..." אתה מוציא את באלטוי ואומר לו מה לעשות. באלטוי יורה רסס בוץ חלש לעבר דרומקה ופוגע בו. נראה כי קצת מהבוץ נכנס לעיניו ומפריע לו להתרכז. בינתיים אתה סורק אותו עם יישום הפוקדקס שלך. הטלפון מציג תמונות תלת ממדיות מסתובבות של דרומקה ואומר:"פוקימון מספר 118: דרומקה, פוקימון קסם הזן. כשהוא ישן, הוא מוש את גפיו אל תוך גופו והאש הפנימית שלו יורדת לטמפרטורה של 593 מעלות צלסיוס. הצרכים שלו חמים, אז בני אדם נהגו לשים אותם בתוך הבגדים שלהם כדי להתחמם הצורה הלא מפותחת של דרמניטאן". אתה אומר לבאלטוי שאתה מקווה שהתגעגעת לקרבות, והוא נוקש ומתנדנד לו מצד לצד באוויר. המאמן אומר:" דרומקה, מתקפת חזית (Facade)!" ,ודרומקה רת במקום, מזיע, ומתנגש בבאלטוי בכוח רב. מיד לאחר מכן נראה כאילו דרומקה סובל מבחילות, כאליו רעל זורם בגופו, ואתה שם לב לכדור קטן וסגול שמונח על צמיד באחת מידיו של דרומקה. הכדור זוהר בזוהר סגול עמוק.
מה תעשה?
באלטוי - 8/10[/COLOR][/QUOTE]
"מקווה שזה יהיה קרב מעניין" אומר למאמן השני ואז אשאל אותו: "מה זה הכדור הסגול הזוהר שיש לדרומאקה?" בסקרנות. כשאסתכל על שני הפוקימונים הנלחמים אבחין בכך שדרומקה נראה חולה ומסוחרר (הבחילות) ואז אורה לבאלטוי: "תתקוף בסחרורים מהירים ולאחר מכן תשתמש בבלבול".
-
[B][U][CENTER]הודעות[/CENTER][/U][/B]
[COLOR="#008000"]*במשחק יש לכם אפשרות לתקוף במספר מתקפות בתור, קחו בחשבון שהיריב ישתמש באותו מספר.[/COLOR]
[COLOR="#0000FF"]*הבחילות כתופעת לוואי של ההרעלה אבל אוקיי...
אתה מקווה שזה יהיה קרב מעניין ושואל את המאמן השני מה זה החפץ. הוא אומר:" זה כדור רעיל. הוא מרעיל את הפוקימון שלך לאחר ההתקפה הראשונה שלו. למקרה שלא ידעת, מתקפת חשזית מכפילה את כוחה כשהמשתמש סובל ממצב סטטוס" הוא אומר ומחייך חיוך ערמומי. אתה אומר לבאלטוי מה לעשות. באלטוי מסתחרר במהירות סביב דרומקה, ומתנגש בו. לאחר מכן הוא שולח לעברו טבעת של אנרגיה מוחית, גורם לו עוד נזק. המאמן אומר:" דרומקה, מתקפת חזית, פעמיים!". דרומקה מזנק לעבר באלטוי, מתנגש בו וגורם לו הרבה יותר נזק ממקודם, מזנק אחורה, וחוזר על התהליך שוב, מעלף (!) את באלטוי. הרעל מזיק לדרומקה ומעלף גם אותו. המאמן מחייך ומחכה שתוציא את הפוקימון הבא שלך.
מה תעשה?
באלטוי - 0/10[/COLOR]