-
[QUOTE=LordAbizi;1486372]
[B]לי
[/B][I]יום ראשון, דרך אולימריין-אקרוס טיום, צהריים
--[/I]
מגבי מנסה לירות גחלת על העץ. בפעם הראשונה שהוא מנסה לא קורה כלום. הוא עוצר לכמה רגעים ואז מנסה שוב. בפעם השנייה שהוא מנסה יוצא קצת עשן. לאחר מכן הוא שוב מפסיק קצת, ומנסה פעם נוספת, והפעם יוצא כדור אש קטן ובודד שפוגע בעץ, וקצת משחיר את המקום שבו הוא פגע. נראה שזה הצריך מאמץ ממגבי להגיע ליכולת הזו.[/QUOTE]
אני אומר למגבי" יפה כמעט הצלחת לעשות גחלת. יאלה תנסה לעשות זאת רק עוד פעם אחת, אולי הפעם אתה תצליח לעשות גחלת!".
-
[B]לוקאס
[/B][I]יום ראשון, דרך בארק-צ'רלוגם, בוקר
--
[/I]ארון נוגח בקרוגאנק, וקרוגאנק פוסע צעד אחורה ומתנשף בכבדות. אתה מתחיל לרוץ לכיוון שלו עם הפוקרשת. הוא מנסה לברוח ממך, אך הוא די איטי, והוא גם מועד ונופל. אתה מקיף אותו בפוקרשת וסוגר. הקסם של הפקורשת מתחיל לפעול, והיא מתחילה להיסגר מעצמה. בשלב מסויים התהליך מתייצב, והכול נעצר. נראה שלכדת קרוגאנק, יעודכן מיד.
[B]לי
[/B][I]יום ראשון, דרך אולימריין-אקרוס-טיום, צהריים
[/I]אגב פתאום נזכרתי: אתה מודע לזה שיש מכון באולימריין, כן?
--
מגבי עוצר ומנסה לרכז את עצמו. אחרי שהוא נרגע קצת הוא מנסה שוב לירות גחלת. שוב, התוצאה היא גוש גחלת אחד שפוגע בעץ, משחיר קצת את אזור הפגיעה. מגבי מנסה לירות עוד אחד, אבל יוצא לו שוב עשן מהפה. הוא מתחיל להתנשף בכבדות.
-
[QUOTE=LordAbizi;1486385]
[B]לי
--
מגבי עוצר ומנסה לרכז את עצמו. אחרי שהוא נרגע קצת הוא מנסה שוב לירות גחלת. שוב, התוצאה היא גוש גחלת אחד שפוגע בעץ, משחיר קצת את אזור הפגיעה. מגבי מנסה לירות עוד אחד, אבל יוצא לו שוב עשן מהפה. הוא מתחיל להתנשף בכבדות.[/QUOTE]
תודה שהזכרת לי, אבל נלך כשהפוקימונים שלי יהיו קצת יותר חזקים.
-----------
אתקדם לעבר מגבי אלטף את הראש שלו ואומר לו " היית מצוין, זה הזמן לנוח". ואז אפתח את הפוקרשת שלו ואכניס אותו אליו. אחרי זה נחזור לאילומין ואלך שוב פעם לכישופיה אבל הפעם במטרה שירפאו לי את מגבי ואת טימבור.
-
[QUOTE=LordAbizi;1486385][B]לוקאס
[/B][I]יום ראשון, דרך בארק-צ'רלוגם, בוקר
--
[/I]ארון נוגח בקרוגאנק, וקרוגאנק פוסע צעד אחורה ומתנשף בכבדות. אתה מתחיל לרוץ לכיוון שלו עם הפוקרשת. הוא מנסה לברוח ממך, אך הוא די איטי, והוא גם מועד ונופל. אתה מקיף אותו בפוקרשת וסוגר. הקסם של הפקורשת מתחיל לפעול, והיא מתחילה להיסגר מעצמה. בשלב מסויים התהליך מתייצב, והכול נעצר. נראה שלכדת קרוגאנק, יעודכן מיד.
[B]לי
--
מגבי עוצר ומנסה לרכז את עצמו. אחרי שהוא נרגע קצת הוא מנסה שוב לירות גחלת. שוב, התוצאה היא גוש גחלת אחד שפוגע בעץ, משחיר קצת את אזור הפגיעה. מגבי מנסה לירות עוד אחד, אבל יוצא לו שוב עשן מהפה. הוא מתחיל להתנשף בכבדות.[/QUOTE]
"עבודה טובה ארון" אומר לו "בוא נמשיך בדרך, נרפא את קרוגאנק בכישופייה הבאה"
-
[QUOTE=LordAbizi;1486372][B]
[B]אלון
[/B][I]יום ראשון, דרך פלאטיום-ורידיוס-אנטום, צהריים
--[/I]
אתה לוקח את הציוד של רב המכשפים, ומלווה במכשף שליווה אותך בכניסה, אתה מובא אל היציאה מהכישופייה. לאחר מכן אתה הולך ברחובות פלאטיום ונפרד ממנה לשלום, כשלבסוף אתה יוצא אל דרך המחברת את פלאטיום וורידיוס-אנטום. הדרך הזו מתרחקת מהים, והיא מוקפת בעצים דלילים משני צידי השביל מעט. אתה מתקדם מעט בשביל, ובשלב מסויים אתה רואה בצידי הדרך לוטאד.
[/QUOTE]
״לוטאד, אה?..״ אמלמל לעצמי בשקט.
״אוקיי, בוא נראה אותך!״ אקרא ואתפוס בפוקרשת של גיבל, אפתח אותה. ״גיבל, תתקוף את הלוטאד שם״ אורה לו במידה ושום דבר מוזר לא יקרה.
-
[B]לי
[/B]אם כל מה שקרה לפוקימון זה שהוא קצת התעייף בקרב, אז לא צריך לרפא אותו בשביל זה. הוא ינוח לבד. זה כמו בן אדם אחרי פעילות גופנית. אם הוא נפצע באמת (נשברה לו יד או משהו), אז הוא יצטרך ריפוי אמיתי. האם זה משנה את מה שאתה עומד לעשות?
[B]לוקאס
[/B][I]יום ראשון, דרך בארק-צ'רלוגם, צהריים
[/I]ראה הערה ללי.
--
אתה אוסף את הפוקימונים שלך וממשיך הלאה בדרכך. אתה מתקדם זמן מה, והשמש מטפסת למעלה. וודאי הלכת כמה שעות כבר, ואתה חושב שכדאי יהיה אולי לעשות הפסקה קצרה בקרוב.
[B]אלון
[/I]אני מזהה מילים שאני נוהג לכתוב.
וכדאי לאמר איך לתקוף. (ר' סעיף על מתקפות לא טריוויאליות ב"הערות" לצורך רענון קל)
--
אתה מוציא את גיבל מהפוקרשת. גיבל מוצא את הלוטאד, ומתחיל לרוץ לכיוונו, וקצת שורט אותו. זה תופס את לוטאד בהפתעה, והוא אינו מספיק להגיב לפני שגיבל מתרחק ממנו קצת.
-
[QUOTE=LordAbizi;1486416][B]לי
[/B]אם כל מה שקרה לפוקימון זה שהוא קצת התעייף בקרב, אז לא צריך לרפא אותו בשביל זה. הוא ינוח לבד. זה כמו בן אדם אחרי פעילות גופנית. אם הוא נפצע באמת (נשברה לו יד או משהו), אז הוא יצטרך ריפוי אמיתי. האם זה משנה את מה שאתה עומד לעשות?
[B]לוקאס
[/I]ראה הערה ללי.
--
אתה אוסף את הפוקימונים שלך וממשיך הלאה בדרכך. אתה מתקדם זמן מה, והשמש מטפסת למעלה. וודאי הלכת כמה שעות כבר, ואתה חושב שכדאי יהיה אולי לעשות הפסקה קצרה בקרוב.
[B]אלון
וכדאי לאמר איך לתקוף. (ר' סעיף על מתקפות לא טריוויאליות ב"הערות" לצורך רענון קל)
--
אתה מוציא את גיבל מהפוקרשת. גיבל מוצא את הלוטאד, ומתחיל לרוץ לכיוונו, וקצת שורט אותו. זה תופס את לוטאד בהפתעה, והוא אינו מספיק להגיב לפני שגיבל מתרחק ממנו קצת.[/QUOTE]
כמובן, רק שלא היה כתוב דבר בדף הרשומים, גם לא שקיבלתי פוקימון. הנחתי אמורות להיות שם מתקפות
בנוגע למתקפות הטריוויאליות, הייתי סבור שזה רק לגבי למידת מתקפות חדשות, לא לגבי הקיימות. אבל סבבה, תודה
--
'איזה עוד מתקפות פוקימון כמו גיבל ידע?' אחשוב לעצמי, ואז איזכר.
"גיבל, זעם דרקון!" אורה לו, "תנסה לירות קרן עוצמתית אל עבר לוטאד! או משהו כזה.." אמלמל.
-
[/QUOTE]
אם אתה אומר
--------
אני אמשיך לי להסתובב בדרך שבה אני נמצא כרגע ואתחיל לחפש אחר מאמן שמחפש כמוני קרב פוקימונים.
-
[B]לוקאס
[/I]ראה הערה ללי.
--
[B]אלון
--
אתה מוציא את גיבל מהפוקרשת. גיבל מוצא את הלוטאד, ומתחיל לרוץ לכיוונו, וקצת שורט אותו. זה תופס את לוטאד בהפתעה, והוא אינו מספיק להגיב לפני שגיבל מתרחק ממנו קצת.[/QUOTE]
אנגב את הזיעה מהמצח שלי ואחפש פינה מוצלת לשבת בא, אוציא את מעט האוכל שארזתי ואוכל אותו, לאחר כמה דקות מנוחה אמשיך בדרכי
-
[B]אלון
[/B][I]יום ראשון, דרך פלאטיום-ורידיוס אנטום, צהריים
[/I]טוב זו הייתה פשוט טעות שכעת תוקנה. פוקימונים שתלכוד בטבע מאוחר יותר כן ידעו מתקפות לא טריוויאליות (כי הם כאילו למדו אותן בזמן שהן היו בטבע). פוקימונים פה נגיד לא יודעים מתקפות לא טריוויאליות נגיד בשביל איזון.
--
גיבל מנסה לעשות משהו, אך הלחץ של הקרב קצת מקשה עליו על לנסות להבין מה בדיוק אתה מורה לו לעשות, והוא לא בדיוק מצליח לעשות כלום. לוטאד בזמן הזה מתחיל לרוץ לכיוון גיבל.
[B]לי
--[/I]
אתה חוזר אל השביל המרכזי, וממשיך להתקדם בדרך, בתקווה למצוא מאמן. אתה מתקדם זמן מה, וכרגע אתה לא מבחין באף אחד. ממקודם עברו בדרך כמה שיירות, לשני הכיוונים, אך לא היה נראה שהן פנויות כל כך לקרבות. בכל מקרה, השמש כבר עלתה די גבוה לשמים, ואתה חש שיהיה נחמד מתישהו לעשות הפסקה בזמן הקרוב.
[B]לוקאס
--
[/I]אתה יורד קצת מהדרך, מתיישב בצילו של עץ, ועוצר להפסקה של כמה דקות, כשאתה משקיף לכיוון הים. כשאתה מסתכל לאכול, אתה מבחין שלא רחוק ממך, איפשהו מהצד השני של השביל, יש משהו שגורם לעשן להיתמר. זה הגיוני, אחרי הכול זה הצד של המלחמה, אך העשן הזה נראה קרוב יותר, כאילו הוא על החוף, ולא אי שם בלב ים.
-
[QUOTE=LordAbizi;1486443][B]אלון
[/I]טוב זו הייתה פשוט טעות שכעת תוקנה. פוקימונים שתלכוד בטבע מאוחר יותר כן ידעו מתקפות לא טריוויאליות (כי הם כאילו למדו אותן בזמן שהן היו בטבע). פוקימונים פה נגיד לא יודעים מתקפות לא טריוויאליות נגיד בשביל איזון.
--
גיבל מנסה לעשות משהו, אך הלחץ של הקרב קצת מקשה עליו על לנסות להבין מה בדיוק אתה מורה לו לעשות, והוא לא בדיוק מצליח לעשות כלום. לוטאד בזמן הזה מתחיל לרוץ לכיוון גיבל.
[B]לי
--[/I]
אתה חוזר אל השביל המרכזי, וממשיך להתקדם בדרך, בתקווה למצוא מאמן. אתה מתקדם זמן מה, וכרגע אתה לא מבחין באף אחד. ממקודם עברו בדרך כמה שיירות, לשני הכיוונים, אך לא היה נראה שהן פנויות כל כך לקרבות. בכל מקרה, השמש כבר עלתה די גבוה לשמים, ואתה חש שיהיה נחמד מתישהו לעשות הפסקה בזמן הקרוב.
[B]לוקאס
--
[/I]אתה יורד קצת מהדרך, מתיישב בצילו של עץ, ועוצר להפסקה של כמה דקות, כשאתה משקיף לכיוון הים. כשאתה מסתכל לאכול, אתה מבחין שלא רחוק ממך, איפשהו מהצד השני של השביל, יש משהו שגורם לעשן להיתמר. זה הגיוני, אחרי הכול זה הצד של המלחמה, אך העשן הזה נראה קרוב יותר, כאילו הוא על החוף, ולא אי שם בלב ים.[/QUOTE]
'כדאי לי באמת להסתכן וללכת לשם?' אחשוב 'טוב נו לעזאזל הסקרנות שלי גוברת עליי' אתקרב בזהירות למקום שממנו יוצא העשן, עד לנקודת תצפית טובה שאוכל לראות בבהירות מה הולך שם
-
[QUOTE=LordAbizi;1486443][B]אלון
--
[/QUOTE]
סבבה, רק כדי להיות בטוח - אני יכול להורות לו להשתמש בנשיכה, למרות שהוא לא לומד? (אל תשאל אותי למה. הוא פשוט לא יכול ללמוד)
---
"אל דאגה, תרוץ גם כן ותכה בו עם ראשך!" אורה לגיבל, "לאחר מכן, תשרוט את לוטאד בחזקה, אתה מסוגל לזה!" אעודד אותו.
-
[QUOTE=LordAbizi;1486443]
[B]לי
--[/I]
[/QUOTE]
'אוקי הגיע הזמן שנעשה הפסקה קטנה, מגבי טימבור בטח עייפים מהקרב האחרון שלהם' אחשוב לעצמי.
אחפש לי מקום נוח ומוצל שבו אוכל לנוח איזה חצי שעה וללכת לפוקימונים שלי לאכול קצת. אחרי המנוחה נחפש עוד פעם מאמן.
-
[QUOTE=LordAbizi;1486372][B]
[B]דור
[/B][I]יום ראשון, פלירנציה, בוקר
[/I]לא היה ברור אם החזרת אותו או לא.
אגב, אתה זוכר שיש מכון בפלירנציה?
--
סולוסיס מקשיב למה שאתה אומר והוא מחייך ונראה שהוא הבין את המשמעות. לאחר מכן אתה מתחיל ללכת ברחובות פלירנציה, עד שאתה יוצא מהעיר לכיוון מזרח, הדרך שמובילה אל אגם הזעם ומשם אל נהר הזעם, ואל הדרך דרומה למאהגונטיום.
[/QUOTE]
זוכר זוכר, פשוט בא לי להתאמן קצת קודם לכן
השארתי אותו בחוץ
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתחיל ללכת צפונה, לעבר אגם הזעם. אחפש בדרכי יריבים בשביל סולוסיס, שיתאמן קצת.
-
[B]לוקאס
--[/I]
אתה מחליט ללכת לבדוק את מקור העשן. אתה חוצה את השביל, ועובר כמה עצים, עד שנגלה לפניך קו החוף. אתה מבחין במרחק מסויים הריסות ספינה על החוף, חלק ממנה עולה באש, וזה גרם לעשן שראית. הספינה ספגה נזק די קשה: קשה לך לדעת אם זוהי ספינה ידידותית (כאלה ראית הרבה, הרי חלקן יצאו מבארק לקרב ככה שיצא לך לראות אותן) או אוייבת מכאן. מצד שני, כמה כבר סכנה יכול להציב אדם שנותר בספינה כזו הרוסה בכל מקרה?
[B]אלון
[/I]כן. אני לא כבול 100% לחוקי נינטנדו.
--
לוטאד וגיבל רצים אחד אל השני, ומתנגשים חזיתית. נראה שלוטאד נפגע קצת קשה יותר כי גיבל כבד יותר (לא טרחתי לבדוק את זה אבל זה נראה לי נכון). גיבל שורט כמה פעמים את לוטאד, ולוטאד מצליח לתפוס את אחת מידיו של גיבל עם הפה שלו. זה קצת מכאיב לגיבל, אך הוא מנער קצת את היד שלו, ולוטאד נאלץ לעזוב ולהתרחק קצת ממנו.
[B]לי
[/I]--
אתה מוצא צל ליד אחד העצים ליד השביל, ועוצר שם כדי לאכול קצת. גם מגבי וטימבור אוכלים, ולא ניכרים עליהם סימני העייפות המוגזמת ממקודם. כשאתה מסיים, אתה אורז את הפוקימונים שלך וממשיך הלאה. כעבור זמן מה, אתה במרחק מסויים ממך שתי דמויות, רוכבות על איזשהו פוקימון, הם נעים לכיוון אולימריין. מה שמבדיל ביניהם לבין שאר האנשים שחלפו בדרך עד כה זה, זה שהם שניים, ולא שיירה, ושהם אינם רוכבים בצורה מאומצת, כלומר אינם ממהרים לשום מקום.
[B]דור
[/B][I]יום ראשון, דרך מזרחית לפלירנציה, צהריים
[/I]רק מסיר ספק, הפיצול לאגם הזעם ולדרך למאהגונטיום היא קצת בהמשך, ולא מיד בתחילת הדרך (ר' מפה), לכן יש עוד מרחק ממך לאגם הזעם.[I]
--
[/I]אתה מתחיל ללכת מזרחה מפלירנציה. הדרך מישורית, ומוקפת עצים, אך העצים מתחילים לאבד מהעלים שלהם בתקופה הזו. לאחר הליכה מסויימת אתה רואה באמצע השביל סווינאב, שנראה שמנסה לרחרח משהו, אין לך מושג מה זה יכול להיות. (אם כי זה מה זה כבר [B]יכול[/B] להיות? מזון??)