[QUOTE=just a Popplio;1500106]אה
שכחתי שהפרשי הגילאים שלנו הם.. די גבוהים.[/QUOTE]
חחחחחחחחח
Printable View
[QUOTE=just a Popplio;1500106]אה
שכחתי שהפרשי הגילאים שלנו הם.. די גבוהים.[/QUOTE]
חחחחחחחחח
שבת שלום!
אז מה? מתכוננים לשינת השבת הרגילה של הפורום או שהפעם נשתגע?
[QUOTE=Hit Man;1500111]אז מה? מתכוננים לשינת השבת הרגילה של הפורום או שהפעם נשתגע?[/QUOTE]
שינת שבת?
הלוואי.
הפורום הזה בתרדמת קומה כבר למעלה משנתיים
עוד שבוע
[QUOTE=just a Popplio;1500112]שינת שבת?
הלוואי.
הפורום הזה בתרדמת קומה כבר למעלה משנתיים[/QUOTE]
העיקר שאני פה כבר יותר משנתיים וחצי
[QUOTE=totodile;1500115]העיקר שאני פה כבר יותר משנתיים וחצי[/QUOTE]
וואלה היומהולדת שלך הייתה בת זונה
ממש נהנתי
מתי פעם הבאה?
אני אתחיל לעבוד על טיוטה של סיקור של xcom. לא באמת מבטיח שאני אסיים לכתוב את זה בזמן סביר או אי פעם.
[QUOTE=just a Popplio;1500116]וואלה היומהולדת שלך הייתה בת זונה
ממש נהנתי
מתי פעם הבאה?[/QUOTE]
שמע בלי צחוק עכשיו. אתה לא מבין אין אחד שלא החמיא על ההרמה איזה כיף זה לקבל מחמאות כאלה כי באמת השקעתי.
[QUOTE=LordAbizi;1500117]אני אתחיל לעבוד על טיוטה של סיקור של xcom. לא באמת מבטיח שאני אסיים לכתוב את זה בזמן סביר או אי פעם.[/QUOTE]
היאח. אני אשמח לקרוא.
[QUOTE=totodile;1500118]שמע בלי צחוק עכשיו. אתה לא מבין אין אחד שלא החמיא על ההרמה איזה כיף זה לקבל מחמאות כאלה כי באמת השקעתי.[/QUOTE]
וואלה? באמת כיף
ספר ספר איך היה לך
בינתים אתה יכול להתרשם מפסקת הפתיחה:
[FONT="Arial"][SIZE=3][COLOR=#000000]בראשון למרץ 2015 כוח חייזרי תקף עיר בגרמניה. עקב חוסר היכולת שלכוחות ההצלה המקומיים להתמודד עם האיום, הופעל פרוייקט [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3][COLOR=#000000]XCOM[/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"][SIZE=3][COLOR=#000000] [/COLOR][/SIZE][SIZE=3][COLOR=#000000]– כח צבאיסודי בינלאומי, המשמש קו ההגנה האחרון של כדור הארץ. היכולות של החייזרים עולותבהרבה על היכולות הטכנולוגיות של כדור הארץ, ולכן חשוב לנסות להבין את הטכנולוגיההחייזרית ולהפנות אותה נגדם. אתה המפקד של [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3][COLOR=#000000]XCOM[/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"][SIZE=3][COLOR=#000000], ועליך לעצור את הפלישההחייזרית. [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3][COLOR=#000000]Good luck, Commander[/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"][SIZE=3][COLOR=#000000].[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[QUOTE=just a Popplio;1500119]היאח. אני אשמח לקרוא.
וואלה? באמת כיף
ספר ספר איך היה לך[/QUOTE]
שמע עשיתי במועדון עכשיו התחייבתי לבעלים 84 איש לפחות. עד היום האחרון שילמו לי רק 80 בסוף הגיעו אליי 120 אנשים תקשיב שזה גורם לאושר
[quote=totodile;1500122]שמע עשיתי במועדון עכשיו התחייבתי לבעלים 84 איש לפחות. עד היום האחרון שילמו לי רק 80 בסוף הגיעו אליי 120 אנשים תקשיב שזה גורם לאושר[/quote]
איזו הגזמה מה 120 ילד חחחחחח
אני הייתי עושה מסיבת יומהולדת מזמין במקסימום 50-40 ילד קרובים
לא חצי שכבה חחח
[quote=lordabizi;1500120]בינתים אתה יכול להתרשם מפסקת הפתיחה:
[font=arial][size=3][color=#000000]בראשון למרץ 2015 כוח חייזרי תקף עיר בגרמניה. עקב חוסר היכולת שלכוחות ההצלה המקומיים להתמודד עם האיום, הופעל פרוייקט [/color][/size][/font][font=calibri][size=3][color=#000000]xcom[/color][/size][/font][font=arial][size=3][color=#000000]– כח צבאיסודי בינלאומי, המשמש קו ההגנה האחרון של כדור הארץ. היכולות של החייזרים עולותבהרבה על היכולות הטכנולוגיות של כדור הארץ, ולכן חשוב לנסות להבין את הטכנולוגיההחייזרית ולהפנות אותה נגדם. אתה המפקד של [/color][/size][/font][font=calibri][size=3][color=#000000]xcom[/color][/size][/font][font=arial][size=3][color=#000000], ועליך לעצור את הפלישההחייזרית. [/color][/size][/font][font=calibri][size=3][color=#000000]good luck, commander[/color][/size][/font][font=arial][size=3][color=#000000].[/color][/size][/font][/quote]
אווו
אני גרוע בסיקורים, ונושאים רשמיים שכאלה. כרגע אני עובד על משהו כזה, לא הולך בכלל
אגב
מה הקטע של השם? Xcom?
אני חושב שקראתי שזה Xtra-teresstrial COMbatants (דהיינו - לוחמי חייזרים), אבל אני ממש לא זוכר אם זה אמיתי או המצאה שלי.
הו
מגניב למדי
אני צריך לזוז
אולי אגיב עוד הפעם אם יהיה לי כוח או יכולת בעוד מספר שעות
בהנחה שאני אחזור עוד מספר שעות, כמובן