וואי אפילו לא עשיתי את הקישור שרביפוט הוא התחלתי אש...
גו עוד יכול להיות כמו אש בחצי מהעונות, עם כל ההתחלתיים..
Printable View
וואי אפילו לא עשיתי את הקישור שרביפוט הוא התחלתי אש...
גו עוד יכול להיות כמו אש בחצי מהעונות, עם כל ההתחלתיים..
[b]פרק 29[/b]
אה כן, משהו עם קוהארו ופידוב. לקוהארו יש אח... אני ידעתי את זה פעם, נכון? וההורים שלה עושים הייטק, או משהו כזה? או שאלו ההורים של גו? אה נכון, ההורים של גו הם בהייטק, ואמא של קוהארו היא מאיירת דברים. משהו כזה? כן, זכרתי בערך נכון. אה, ואבא שלה זה הפרופסור, כמובן. וואו אני ממש חלש בלזכור מה הדמויות בסדרה הזאת... טוב, ריולו משתפר קצת... טוב, זה שהעוגה עפה בגלל מר. מיים לא אומר שמסון [b]ל[/b] מסווה את עצמו באותו הרגע... הדמעות הממטיות של מסון מתחילות לעצבן אותי... איזה team mom הדרגונייט של אש... פידוב קצת משוגע... הוא פשוט נדבק לגב של וונאפצ'י לנצח, הא? יש לה עוגן על תלבושת בית הספר? איזה מגניב. קוהארו כזאת בודדה בבית הספר, כל כך מזדהה. טוב, לא באמת, אבל אני יכול להעריך את הדמות שלה. אוי לא, עכשיו הם ידברו על איך קוהארו הייתה בתור ילדה קטנה יותר? זה ממש לא מביך ולא לעניין! אז וונפצ'י יותר גדול מסוטא..? כאילו, הנושא של הפרק הזה הוא מאוד יומיומי, ואני בטוח שכמעט כולם יכולים להתחבר אליו. וואו, פידוב נזכר במשהו. כן, באמת תהיתי למה גו לא לוכד את הפירו הזה. מסתבר שהוא פשוט נתקע ברגע ושכח. כישורי המנהיגות של הפידוב הזה... מוטלים בספק, בלשון המעטה אבל אני יכול להבין על מה הוא מדבר. קצת מוזר לנהל מרוץ עם אוסף של פוקימונים עם זכרון של שלוש שניות...
טוב, פרק שקצת לא משפיע על שום דבר, אבל זה הפרקים האלו עם קוהארו נחמדים, יהיה עוד יותר נחמד אם איכשהו הם יתקשרו לשאר הדברים בעולם. אבל אני מניח שנראה בקשר לזה, פוקימון לא טובה בלטפח דמויות משנה.
[b]בפרק הבא[/b]:
[spoiler]
פרק על מר. מיים ופיקאצ'ו... בכנות? נראה שזה עומד להיות פרק יותר מעפן מהפרק האחרון.
[/spoiler]
נחמד שעשוים עוד פרק על דמות שהיא לא אש או גו,
טוב זה יהיה פרק לא מועיל בעליל.
[B]פרק 30[/B]
איזה מאמן מכוער מתחיל את הפרק. עוד ניצחון טיפוסי של אש: הוא סופג מכות כל הקרב ואז מכניס מכה אחת טובה ומנצח. זה משהו שאני לא אוהב בפוקימון, אבל זה משהו מערכתי בפוקימון לאורך השנים, אז WHATEVER. אז עכשיו הוא מדורג 901. פיקאצ'ו מביע אכזבה מאש...? אני לא יכול לדמיין למה. "TURNING SWALLOW STRIKE" זה התרגום של "TSUBAME GAESHI" שבעונות קודמות אני די בטוח שתורגם לAERIAL ACE (אם כי אני חושב שהתרגום הזה יותר מדוייק מבחינת יפנית, AERIAL ACE יותר מדוייק מבחינת אנשים שיודעים מה זה פוקימון..). גברת קאטשאם! ה SUBTEXT... פרופסור סקורגי מציע לגברת קאטשאם להעביר את הלילה אצלם, כשאמא של קוהארו עושה משהו עם האח שלה באותו הזמן... אעלק we have a guest room... אני לא מאמין שהידרדרתי לרמה שאני מצביע על דברים כאלו... אני כנראה באמת הגעתי לשפל המדרגה. אהמ. בואו נמשיך. FOLLOW UP מהפרק הקודם!!! המילה JEALOUSY וקוהארו למדה על זה. מדהים!!! אוקיי אז הSUBTEXT לא שם, בסדר??? אני מתחרט שבכלל כתבתי את זה. אבל אני כותב את זה ולא מוחק (חוץ מתיקון שגיאות כתיב שאני שם לב אליהן תוך כדי כתיבה), אז הנה, גם אני יכול להיות דביל. וואו, מר. מיים מהיר כמו פיקאצ'ו. זה מרשים למדי. האם הלכו כרגע ברגל מורמיליון לפאלט? או שאלו סתם גבעות גנריות..? מר. מיים, המכוניות שאתה מנסה לעצור נוסעות בכיוון [B]ההפוך[/B] מנהג המשאית שנוסע לורמיליון! וואו זה פרק ממש קשה לצפייה. פיקאצ'ו לא היה כזה SHITTY BRAT אף פעם, מה פתאום הוא נהיה כזה? ואני נוטף הערכה מחודשת למר. מיים. מתקפת ספירוייים יש לכם את זה ביותר קלישאההההההה ועכשיו מר. מיים יראה את הוהו? אה כן, ברור שהמכוניות של מר. מיים ניסה לתפוס נסעו בכיוון ההפוך, כי הוא מחפש טרמפ לפאלט, לא לוורמיליון. אוקיי, בסדר. כן, הם הגיעו לפאלט! כרית סנורלקס - NICE.
טוב זה היה פרק ממש מוזר, כי אש היה בו יותר בוגר בו מפיקאצ'ו. אני ממש לא יודע איך לאכול את זה.
בפרק הבא!
[SPOILER]
משהו עם מישהי מהכיתה של אח של קוהארו ופיבאס... אוקיי? מה זה כל ה GARBAGE TIME הזה..?
[/SPOILER]
פרק 30
אין לי כזה מה לומר על הפרק.
ציפיתי עכשיו שעש עלה רמה בדירוג , הריבים שלו יהיו יותר מאתגרים אבל נראה שלא.
המ, כן, אני בעיקר מצפה שקרבות יפסיקו להיות אחד-על-אחד, אבל בהינתן זה שאפילו הקרבות של דנדה הם אחד-על-אחד, אני לא רואה את זה משתנה בקרוב. מצד שני, פוקימון לא באמת אוהבים לכתוב קרבות מעניינים וטובים שהם לא "הגיבור סופג הרבה מכות ואז בסוף מנצח", ובמילא כמעט אף פעם אין "אסטרטגיה" בקרבות, חוץ מכל מיני הבלחות חד פעמיות של ניצול הזירה באופן הזוי ולא הגיוני. היחיד שאיכשהו נלחם חכם היה שוטא ב-xyz, וזה למה מאוד אהבתי את הדמות שלו. בדרך כלל אם אש עושה משהו חכם אז זה בטעות. אז תכלס, אני לא חושב שאני אמור לצפות ליותר מדי מהקרבות האלו...
יש מעט מאוד מקום להתקדם אם בפרק הראשון הוא נלחם נגד האלוף וכמעט ניצח אותו.
אני לא רואה איך הם מייצרים פרקים נורמליים שבהם אש מפסיד.
יש לו לגיטמציה להפסיד אם הוא לא משתמש בפיקאצ'ו. אם הוא ימשיך להשתמש כל הזמן בריולו שהוא עדיין לא מאוד מנוסה, אז הוא יכול להפסיד. ותמיד אפשר לתרץ את התוצאה האולי קרובה בקרב הראשון נגד דנדה בכך ש"דנדה לא היה רציני".
[b]פרק 31[/b]
טוב אז אשכרה בדקתי מה כתבתי בסוף הפרק הקודם כדי לדעת מה יקרה כאן. משהו עם פיבאס שנראה מאוד לא מסקרן. טוב, נראה. וואו איזה משבר רציני. האם פיבאס חמוד או לא..? וואי ללכוד פיבאס במשחקי דור 3... זה היה אחד הwtf. כן, יכולת קשב של ילדים בני 5 - הם כבר עברו לשחק עם פיקאצ'ו בזמן שהיה להם דיון עמוק ורציני על האם פיבאס הוא פוקימון סביר או לא... אוי לא המג'יקרפ של גו, שמזכיר לי את הפרק שאין לדבר עליו... חח שומר המסך של ההוא עם הפטיש למגנימייט זה... הוא מצולם יחד עם מגנימייט! תחרות פוקימוני מים... בבירור הזדמנות להחזיר את מיסטי! העיר קאינה היא סלייטפורט, דרך אגב. לאש כרגע אין בכלל פוקימוני מים... (חוץ מאלו שאצל הפרופסור אבל לא מדברים עליהם) איזו תחרות מוגדרת היטב והגיונית. כן, באמת לא הבנתי למה פיבאס נלחם עם פיקאצ'ו... אבל היי, לפחות פיקאצ'ו זכה ל"אימון" שהוא חיפש בפרק הקודם! לול בריכה עם וונפצ'י מצוייר עליה... למה הגולדין הזה יודע לשחות כל כך יפה???? מה הבעיה, שיאמנו את פיבאס כמו שהם אימנו את מג'יקרפ, עם שכיבות שמיכה ושיט. אני... לא רוצה להיזכר בפרק הזה. כן, קוהארו היא ללא ספק אחת הדמויות היותר שפויות בעונה הזאת... אין לה "טירוף לדבר אחד". כאילו, פשוט חוטפים ילדה בת חמש ונוסעים איתה לחול כדי שתשתתף בתחרות... איזה הגיוני זה?? כשמלווים אותה ילדים בגיל <12. Srsly, צוות רוקט? למה? היום צוות רוקט מקבלים שרפדו וקינגלר... כמה ימי. זהו, "נשיכה" הפכה למתקפת projectile. הסדרה איבדה את זה. כן, הקרב הזה עם מיאו נתן לפיבאס את ה-exp שהוא צריך כדי לעלות רמה ולהתפתח. הגיוני סך הכל. וכן, אני זוכר שבפוקימון exp מקבלים בהמון דרכים... אני מקווה שנאמי תשלח את הפרחים לצוות רוקט. לא, קוהארו, פליז אל תהיי מוזרה כמו השאר....
טוב, זה היה פרק מתוק, אבל בסופו של דבר, חסר תועלת.
[b]בפרק הבא[/b]:
[spoiler]
משהו שעוסק בסלבי... אני לא מבין, גו חבר של [b]כל [/b]ג€‹האגדיים...?
[/spoiler]
מה שלמדתי הפרק, שפיבאס אכן פוקימון מכוער.
[b]פרק 32[/b]
אה כן סבתא של גו היא זמרת קריוקי מוצלחת, נכון. כמובן ההגה הוא בצד ימין כי הם ביפן. הם נוסעים לאזליה, מסתבר. פתיח חדש! זה אומר שאני צריך לצפות בו כי בכל פתיח צופים בדיוק פעם אחת. הארודוקטייל בפתיח... של אש??? הוא מופיע ליד גנגר ופיקאצ'ו, אז אולי??? וואנפאצ'י עושה פוטובומב לתמונה של השישייה של אש (שכוללת את מר. מיים...) ואצל גו יש פלייגון??? זה נשמע מרשים אם גו ילכוד פלייגון. התמונה עם הבחורה הכחולה והירוקה, הבחור האדום והג'ינג'י אני מניח שהם דמויות מהמשחקים, אבל אני לא מכיר כמובן. הבחורה עם השיער האפור ועמדות הלחימה נראית מעניינת. פלאשבק! גו... פלאשבק!גו פגש את הנפגש התאומה שלו...? טוקיו הוא מסיאנווד... וזה tanba, לא tamba, היה קשה למצוא את זה בגוגל ככה. לול איזה חרטטן גו. לול גו מקבל השראה משירים שאבא שלו מקשיב להם. איזה בחור נחמד גו. הם צדים כל דבר ירוק שהם רואים... ואייפום, מסתבר. היי, למצוא לרביטר באזליה זה לא רע בכלל! איזה מוזר זה שהשביל במערה מאחורי המפל זה מסלול מתועד להגיע ממקום א למקום ב. חשבתי שפיינקו תמיד מתפוצץ אם משהו נושם לכיוון הכללי שלו... כן, בואו פשוט נהרוס אזור מחייה של פוקימונים. והם פשוט מטיילים ככה כל היום בלי אוכל ובלי ציוד. הוא ילד בן 7. Wtf. אעע זה ממש עצוב. הסצינה הזאת אמוציונלית באופן מוזר ם.ם מענין שהפתק הזה שרד שם שלושה שנים. אוקיי, שנתיים. עדיין מוזר. איזה צירוף מקרים הזוי! ו... שני סלבים מרחפים להם מעל המפגש הזה בסוף הפרק. כמה תמוה. גם toki זה זמן ביפנית, אז זה כנראה קשור. פרק... מאוד משונה.
[b]בפרק הבא[/b]:
[spoiler]
אוקיי, לא נמשיך לדבר על הסיפור הזה, כמובן, אבל כן יהיה משהו עם הרבה חרקים ופרק שנראה מוזר להפליא.
[/spoiler]
[quote=lordabizi;1513241][b]פרק 32[/b]
אה כן סבתא של גו היא זמרת קריוקי מוצלחת, נכון. כמובן ההגה הוא בצד ימין כי הם ביפן. הם נוסעים לאזליה, מסתבר. פתיח חדש! זה אומר שאני צריך לצפות בו כי בכל פתיח צופים בדיוק פעם אחת. הארודוקטייל בפתיח... של אש??? הוא מופיע ליד גנגר ופיקאצ'ו, אז אולי??? וואנפאצ'י עושה פוטובומב לתמונה של השישייה של אש (שכוללת את מר. מיים...) ואצל גו יש פלייגון??? זה נשמע מרשים אם גו ילכוד פלייגון. התמונה עם הבחורה הכחולה והירוקה, הבחור האדום והג'ינג'י אני מניח שהם דמויות מהמשחקים, אבל אני לא מכיר כמובן. הבחורה עם השיער האפור ועמדות הלחימה נראית מעניינת. פלאשבק! גו... פלאשבק!גו פגש את הנפגש התאומה שלו...? טוקיו הוא מסיאנווד... וזה tanba, לא tamba, היה קשה למצוא את זה בגוגל ככה. לול איזה חרטטן גו. לול גו מקבל השראה משירים שאבא שלו מקשיב להם. איזה בחור נחמד גו. הם צדים כל דבר ירוק שהם רואים... ואייפום, מסתבר. היי, למצוא לרביטר באזליה זה לא רע בכלל! איזה מוזר זה שהשביל במערה מאחורי המפל זה מסלול מתועד להגיע ממקום א למקום ב. חשבתי שפיינקו תמיד מתפוצץ אם משהו נושם לכיוון הכללי שלו... כן, בואו פשוט נהרוס אזור מחייה של פוקימונים. והם פשוט מטיילים ככה כל היום בלי אוכל ובלי ציוד. הוא ילד בן 7. Wtf. אעע זה ממש עצוב. הסצינה הזאת אמוציונלית באופן מוזר ם.ם מענין שהפתק הזה שרד שם שלושה שנים. אוקיי, שנתיים. עדיין מוזר. איזה צירוף מקרים הזוי! ו... שני סלבים מרחפים להם מעל המפגש הזה בסוף הפרק. כמה תמוה. גם toki זה זמן ביפנית, אז זה כנראה קשור. פרק... מאוד משונה.
[b]בפרק הבא[/b]:
[spoiler]
אוקיי, לא נמשיך לדבר על הסיפור הזה, כמובן, אבל כן יהיה משהו עם הרבה חרקים ופרק שנראה מוזר להפליא.
[/spoiler][/quote]
הפתיח החדש מלא בספוילרים לגבי הפוקימונים העתידים של גו ואש.
הפתיח מראה איזה פוקימון הולך ללכוד.
איך לא שמת לב שבפתיח הראו שריולו של אש מתפתח ללוקריו?
הדמויות שהזכרת בפתיח, אלו חבריו לכיתה של אש מsm- אלו גם דמויות שהופיעו במשחקים.
הדמות עם השיער השחור תופיע בעוד 2 פרקים- [color=#ffff00]מנהיגת מכון הלחימה מדור 8[/color]
------------------------------
זה היה פרק נחמד, מאוד מוזר לי לראות פרק של פוקימון מבלי שאש ופיקאצו יופיעו בו.
טרייליר לפרקים הבאים של פוקימון.
[URL]https://www.youtube.com/watch?v=zM3l3byXJeM[/URL]
[B]פרק 33[/B]
תחילה, דקת דומייה לזכר האתר kissanime.
אה כן, אז בפרק הזה יש ארוע של טריידים במרכז הפוקימונים. אתם יודעים, זה קצת מצחיק שצריך [B]מכונה[/B] כדי להחליף בעלות על פוקימונים... בפוקימונים שבמרכז לא ראיתי אף אחד שיש לו פוקימון שמתפתח בהחלפה. לפוקימונים הלאו יש כינויים... כמה לא שגרתי. היי, ספירו על פרפדג' לא היה טרייד בוורמיליון במשחקים? נגיד באדום אש ושיט? אני זוכר שפרפדג' היה ניתן להשגה רק בטרייד, אני חושב שזה היה על ספירו! אה, מאצ'ופ, זה פוקימון שקשור לפוקימון שתפתח בטרייד, אבל עדיין לא בדיוק. הילדה הזאת קריפית. הא! היא TOP 1000 בעולם??? רק עם פוקימוני חרק משינו...?? איך, לעזאזל? עוד קרבות 1 על 1... אתם יודעים, חשבתי על משהו, אולי כמו שלי נמאס לכתוב קרבות במרטין סטורי, כך גם לכותבים של פוקימון.... היי, סוף סוף פיקאצ'ו! הוא היה מדוכא בגלל זה. הרקרוס... האם אש יגיב על זה שיש לו אחד? כנראה שלא. וזה לא בדיוק פוקימון משינו אבל וואטבר. וואו איזה קרב.... קצר. כן, בהחלט אין להם כוח לכתוב קרבות יותר. אני בטוח בזה. למה אש מופתע שהדירוג שלו עולה כתוצאה מניצחון...? קצת מוזר שהדירוג שלו עלה מעל לדירוג של זאתי שהוא ניצח! פינסיר הוא פוקימון קריפי. רביפוט עם הגישה הפרקטית של נשרוף להם את הבית כדי שהם ייצאו החוצה (מטפורית). כאילו, ברור שגם פינסיר יבוא לשם, אם הוא יספיק, כי כל שאר פוקימוני היער יאכלו את המרק הזה קודם... אני לא מבין איך הגומי הזה יכול להשביע את צוות רוקט, אבל בסדר. איפה ה-COUNTER של וואבאפט...? אני לא מבין למה צוות רוקט לא משתמשים... בפוקימונים [B]החזקים[/B] שהם קיבלו מהמכונה..? הם הרי סיימו לאכול את הגומי...
פרק לא רע, רגיל ביחס לסטנדרט.
[B]
בפרק הבא[/B]:
[SPOILER]
דוג'ו הלחימה בספרון, שמתארחת בו מנהיגת מכון הלחימה מגאלאר? לוצ'הברו!! אבל לא הלוצ'הברו של אש.
[/SPOILER]
פרק נחמד.
שוב מאכזב שהירבים של אש כאלה קלים.
פינסיר מתאהב בהרקרוס?
האם הולך להיות העתיד סיפור אהבה בין שנייהם?