-
[B]פרק 45[/B]
אז מסתבר ש RUSH DUELS הגיעו לוולגיר עוד בלי יודיאס. היי גם אצל דודי נישו החללית הופכת לדיסק דו קרב. פנסי. dochi-ni-shiyo זה מאוד דומה לשם שלו DUDI NISHAW. לא צירוף מקרים, אני בטוח. וזה טיק מאוד מעצבן. זה מתחיל ממש מעצבן. אה זה לא סתם געג, הם באמת שינו את המראה שלהם... כן, הגימיק שלו ממש מעצבן. לול ARCAN'T MAK A DECISION FORCE. וריאציה על הקלפים של סרטוריוס מGX. אני בעד. וואו יודיאס הפסיד. אוקיי, יפה. ולמרות שיודיאס הפסיד, דודי נישו בחר לתמוך בו. אוקיי זה לא רע מבחינת STORYTELLING. ואז הגיע משהו לא ברור מהחלל. זאת רנרן.
אוקיי, פרק קצת מעיר אבל שרדנו אותו.
בפרק הבא:
[SPOILER]
מאנאבו נגד רוביאן? מה הקשר.
[/SPOILER]
-
טוב זה היה דו קרב סיוט, מקווה שלא נראה אותו נלחם עוד פעם.
-
[B]פרק 46
[/B]יאלה עברנו חצי ארכ.
אני הימרתי שאירט'מאדר נמצאת אצל מאנבו אבל טעיתי.
-
למה יש להם בבית חלונות כמו בצוללת. והנה רנרן. היי. ניסוי המטבע לתוך הבאר כדי לשערך את העומק שלה. סוג של. סופר קול נגד לייזרים מהעיניים. כל כך מגוחך. כל כך הרבה דברים קבורים מתחת ל-uts... וואי גוהא יונה כל כך מעצבנת. כל כך. שוב ה berserk mode הזה... טוב, ה מכיו הזה של רוביאן הוא ממש מטורף עם הקלפים שרוביאן שמה עליו. אוקיי אני חושב שמצאנו את החשודה... אלא אם הן יהיה טוויסט. טוב ה come back של מנבו היה די טוב. מנבו ורוביאן מתו? כי הם עפו לחלל החיצון פשוט ככה?
אה... אוקיי.
בפרק הבא:
[spoiler]
יואמו נגד יוחי, או משהו. נשמע כמו משהו סביר.
[/spoiler]
-
[B]פרק 47
[/B]
פרק נחמד, אשכרה יוחי עשה FUSION למפלצת רמה 1.:what:
-
ל earthdamar קוראים דאמאמו... אוקיי מאנבאו ורוביאן לא מתים כי הם צוידו בemergency life support. מהתיאור של קוואי טל זה נשמע כאילו ה earth damar הוא הסינגולריות שמנוגדת ל the luge. מה קרה ליוחי ם.ם מנוף שמרים בניין שלם בשנייה.לא לחתום על דברים בלי לחשוב, נפלא. אני מרגיש שיש אמירה פוליטית בפרק הזה... איזה אפקט מושלם לתזמון הזה, כמו תמיד. דאמאמו שרדה עם בדיוק 200 חיים, אז היא עכשיו תנצח. לא הבנתי מה קרה בפרק הזה. Tamabot burst dragon wtf. איזה אפקט עם תזמון מושלם אני לא עומד בזה. כן, המקרה של "שווה" נכלל ב"קטן או שווה" - נכון מאוד. ואז יואמו לקחה את מיודה ונעלמה. איזה פרק מוזר.
בפרק הבא:
[spoiler]
הם מגיעים לזוויג'ו.
[/spoiler]
-
[b]פרק 48[/b]
אה כן אז דאמאמו לקח את כולם לעולם אחר.
אבל נראה שיואמו תצא מהשפעת הearthdamar. כלב וחתול מסבירים ליודאיס מה הוא צריך לעשות... ומיד הם מוצאים את זוויג'ו. איזה כוכב מוזר זה וולגיר... אוקיי עכשיו הearthdamar הפך לישות עצמאית. ואז הוא לקח שוב את יוחי ויואמו. נראה שהrush duels כבר הגיעו לvelgear. לגמרי אימוני טירונות. V בין הרגליים ידיים מאחורי הגב. Earthdamar goes brrrr מה לעזאזל קורה פה. פתאום שינוי ז'אנר. כל החלק הזה ממש ממש מוזר. קרב בזק בין יוחי ליואמו?? אוקיי הסבירו לנו מה זה earthdamar, סוג של. כן ברור שהם לא יראו דו קרב כמו זה כי הם שולפים קלפים במשך 888 שנים. לול זוויג'ו הקפיא את כל חברי המועצה שלא הסכימו כדי שההצבעה תעבור פה אחד.
טוב זה היה פרק מוזר.
בפרק הבא:
[spoiler]
יודיאס נגד זוויג'ו - רימאץ'.
[/spoiler]
-
-
[b]פרק 49
[/b]אוי פרק טוב, ממש לא ציפיתי לזה. אשכרה דו קרב 2v2 ויומה צץ לו משום מקום.
אז כולם הפכו את החללית שלהם לדיסק דו קרב ענקי ומשתמשים בace monster של חבריהם- התחלנו למחזר רעינות מיוגי הו seven?
זוויזו יותר מדי חזק, הוא עושה k.0 בתור אחד ליודיאס( די בטוח שהוא ישרוד את זה איכשהו)
-
אז זוויג'ו הפך לנשק את כוח הקרח של the luge. יודיאס הגיע לזירה. מה valvelgeaer עושה... Please stop. היא הפכה לדיסק דו קרב ענקי????? Wtf למה. מהדור הישן*. או יותר נכון, מהדור החדש כי סבנס זה בעתיד. אה זה פשוט יהיה דו קרב בקנה מידה גדול. אוקי... שלום the luge. אה, זה לא the luge שישחק, אלא יוגה. אז דממו וזויג'ו נגד יוגה ויודיאס wtf. איזה מאצ'אפ מוזר. Wtf יונה מטיסה את אחת המפלצות... אה כן והיא מחפשת עדיין את רוביאן ומאנאבו גם שם, נכון. לא כל כך ברור מה האפקט שזה משרת העובדה שיש טייסים למפלצות, אבל שיהיה. אה גם בצד השני יש טייסים למפלצות. רגע למה זה שוב התור של יודיאס??? או למה דממו קיבל כבר תור? אני לא מבין. היי הוא משתמש בקלפים של כולם! זה נחמד. אהההה יוגה מצא את מאנאבו ורוביאן! נייס. לול. Dark hole. יפה. לא הבנתי, שני הדו קרבות לא קשורים? כי המפלצות של יוגה לא הושמדו. Black luster soldier הולי קראפ. מה לעזאזל זוויג'ו זימן. טוב gg זוויג'ו ניצח. או שלא, נגלה בפרק הבא.
אחלה פרק והכל רק לא הבנתי מה הפומרט של הדו קרב.
בפרק הבא:
[spoiler]
ההמשך, מן הסתם.
[/spoiler]
-
[b]פרק 50[/b]
אז צפוי יודיאס שרד את התקפה של זוויז'ו.
עוד פעם זוויז'ו מתמזג עם המפלצת שלו.
מגניב הוא השתמש בace monster מיוגי הו סבנס.
-
אוקיי אז מאז הפרק הקודם הבנתי שאלו שני דו קרבות נפרדים. בואו נראה איך הם מתקדמים. Wtf לרגע ראו שם את הmonolith מסבנס??? הוא שלף שלוש מפלצות, כמובן. קצת מוזר שהמנהיגה של כל mutsuba town זורקת את עצמה לקרב ככה אבל בסדר. אה כן, ובצד של יוגה, אלו שמטיסים את המפלצות שלו הם רומין, גאקוטו ולוק, אז זה האיחוד של סבנס. אני אוהב את זה שהם לא נותנים שם ליוגה. לא קוראים לו יוגה. הם למדו על rush duels כתוצאה מהמונולית' שהרגע ראינו, זה די ברור. הם נחתו במקום שקוראים לו go rush... איזה מקוריות. כן, זה המונולית'. זוויג'ו מטיס את המפלצת שלו בעצמו. וזוויג'ו לקח את הכח של דאמאמו, אבל מה זה אומר על הדו קרב של דאמאמו עם יוגה? זוויג'ו תקף את הספינה עצמה! דאמאמו מת? רגע, יוגה מטיס את סבנס רוד? כי זה לא היה ברור. וthe luge זימן את דרגיאס! המקורי. והוא משלב אותם הולי קראפ. כן אני זוכר שזה קרה בסנבס. הקלף של גאקוטו! הולי שיט! וכמובן שמיד אחר כך תבוא פרימה גיטרנה. כל הקאסט של סבנס הופיע בצד של יוגה. ועכשיו יודיאס זימן את עצמו.
טוב הייתי קצת סקפטי לגבי הפורמט הזה אבל אני מתחיל להתחבר אליו. יש פה buildup מדהים גם לסדרה הזאת וגם לסבנס ואני סקרן לראות מה יופק מכל זה.
בפרק הבא:
[spoiler]
כמובן, ההמשך. ונגלה עוד דברים לגבי וולגיר.
[/spoiler]
-
[B]פרק 51
[/B]היה פרק טוב, אם לא הייתי רואה את הפריוויו היתי חושב שזה הפרק האחרון בסדרה.
אז נגמר לו הארכ/הסאגה הראשונה בסדרה.
רק לי יש תחושה "שהיוצר" זה אוטיס?
-
הפרק מתחיל בתמונה של המונולית'. חשוב מאוד. מה, מתי דאמאו הספיק לזמן את יוחי ויאמו ולעשות להם פיוז'ן?? יודיאס עם 3 קלפי equip ביחד. הקרב עם יוגה נגמר בתיקו. בעצם, אם חושבים על זה, זאת הפעם הראשונה שיש קרב בין פרוטגוניסטים של סדרות שונות מאז יוגיהו/gx. זוויג'ו החזיר את קריסאור לזירה. מישהו מנסה לשלוט בזוויג'ו..? הירח... האם זה ה rush duel robot? אוקיי זה מסביר איך זוויג'ו שרד לאחר התקרית עם the luge. אני לא מבין איך יכול להיות שכל הvelgearים תמיד חוזרים לחיים, אבל אף אחד לא ידע את זה עד עכשיו? ולמה זוויג'ו פתאום יודע את זה..? אולי כי היוצר בחר בזה? לא ברור. אוקיי סוף סוף כמה דברים מתחילים להתחבר פה... וואו זוויג'ו. מתכנן להפוך את כל אנשי כדור הארץ לעיסה בין כוכבית מוזרה. יודיאס מצטט את רייצ'ל דוז מbatman begins - זה לא מי שאנחנו שמגדיר אותנו, אלא מה שאנחנו עושים. וואו דו קרב שבו שני הצדדים מגיעים לכמות תלת ספרתית של חיים. ובפעם השנייה באותו פרק, יוחי ויואמו מתמזגים. אה, עכשיו אני שומע שיוחי הוא גם שר את שיר הפתיחה, או לפחות את הגרסה שלו שמושמעת באמצע הפרק. וואו, הם באמת אמרו את המשפט "it is the friends we made along the way"??? בקיצור, סוף סוף מסרים וטוויסטים שהולמים את יוגיהו, זה נחמד. זוויג'ו הפסיד. ו defeat means friendship? נשמע מוזר. יודיאס מתפצל משאר ה cast? סיום לא סטנדרטי, נצפה בו. כן, יוחי ויואמו שרים אותו.
בפרק הבא:
[spoiler]
אוקיי ההיעדרות של יודיאס תהיה ממש קצרה lmao.
[/spoiler]
-
[b]פרק 52[/b]
יוגה נגד the luge? אה כן, יודיאס עזב אותם בפרק הקודם, נכון? והוא הפסיד מיד. יודיאס הפסיד בדו קרב הראשון של מישהו, כמו שהוא ניצח מישהו בדו קרב הראשון שלו. וככה גזעים נוספים של חייזרים לומדים על rush duel. עכשיו, אם כל זה קורה בעבר, איך זה שבסבנס אף אחד לא ידע על rush duel ויוגה היה צריך להמציא אותו..? זאת התשובה שהייתי רוצה להבין עד סוף הסדרה הזאת. איך כל זה בסוף... נשכח. זוויג'ו רוצה להמשיך את דרכו שת ליודיאס... אבל האם אפשר לסמוך עליו? אין פתיח חדש או בכלל... זה לא ה uts אלא ה mik בתחפושת! ה-8.88 countrymen של יודיאס "מתים"! דמות חדשה. עם leitmotif חביב. אה, יודיאס נעדר שנתיים, טוב לדעת. Impeccable kitizens... מה לעזאזל. בקיצור יש משטר צבאי סמוי בעיר... אה, עכשיו הם גרים בעיר החייזרים ולומדים שם בבית ספר.. יוחי גם נראה קצת יותר מגניב. אבל יוחי נראה גם קצת בדיכאון. ויודיאס לא מבין את הקונספט של טינאייג'ר בדיכאון. אוי לא, הם אמרו את המילה egao. חזרנו להתחלה. אה אז זה לא היה the luge. אלא הפרייזר הזה. מקסימום summon?
אוקיי אני אוהב את איך שהעונה הזה התחילה ! נשמע מרתק.
בפרק הבא:
[spoiler]
פרק שעוסק ביוחי.
[/spoiler]