-
[quote][b]
Gliscor
פיצ'ו תוקפת בהקסמה שוב אבל הפעם מדקיפ מצליח לא להפגע מזה, הוא תוקף בזנב ברזל, פיצ'ו מנסה לתפוס לו את הזנב ולזרוק אותו אבל מדקיפ כבד מדי, ופיצ'ו נופלת שהיא מנסה לבצע את הפעולה הזו, אתם מאבדים נקודות חשובות והזמן עומד להיגמר בקרוב מאוד.
[/b][/quote]
אני צועק"קוקי מכת זעזוע רעם בכל הכוח לכל כיוון"
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 19 2009, 01:21 PM
[b] [b]קבלתי לפני כמה דקות הערה ממנהל הפורום שההודעות שלי במשחק לא מושקעות, אתם חושבים שההודעות שלי לא מושקעות?[/b]
[i][b]Y-CORE 13[/b][/i]
[i]לפתע גרי יוצא מהמקדש, הוא רץ לעבריכם, "אוגי תקשיב גיליתי משהו מאוד חשוב אני רוצה שתבוא איתי עכשיו למלון אני צריך להראות לך משהו, "טוב אז אנחנו נזוז, דין היום בערב ניפגש במלון יש מסדר אנחנו נעשה לכם סיבוב בעיר כמו שצריך, לבנתיים תמשיך לאמן את סקווירטל שלך" אמר אוגי והלך אחרי הפרופסור.
לפתע אתה רואה שיש מגרש קרבות ליד המלון ושיש בו הרבה זירות ויש שם הרבה מאמנים שנלחמים.[/i]
[/b][/quote]
אתה יכול להשקיע יותר...
---------------
אני הולך למרכז הפוקימונים לרפא את סקווירטל ומיד אחר כך אני הולך לזירה.
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 19 2009, 01:21 PM
[b] [b]קבלתי לפני כמה דקות הערה ממנהל הפורום שההודעות שלי במשחק לא מושקעות, אתם חושבים שההודעות שלי לא מושקעות?[/b]
[i][b]joker[/b][/i]
[i]לפתע גסטלי יוצא מאחת הכריות ותוקף את רטה בליקוק, רטטה מפסיקה לנשוך אותך ונופל על הריצפה, אתה רואה שרטטה משותקת בגלל מתקפת הליקוק, לפתע אתה מביט בשעון שבפוקדע שלך ורואה שהשעה מאוחרת ואתה חייב להגיע לאולם ההופעות.[/i] [/b][/quote]
אני דווקא חושב שהם מושקעות
~~~~~~~~~~~~~~~~~;
"ואוו השעה כבר מאוחרת,בבקשה בו גסטלי!"אני אומר לו,מנסה להחזיר אותו לפוקדור ורץ
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 19 2009, 06:34 AM
[b] [i][b]The Trooper[/b][/i]
[i]טורטוויג תוקף בחבטה אבל סוויפר חומק, הוא תוקף בקשירה וחונק את טורטוויג, איווי מנסה לעזור לטורטוויג אבל הוא חלש מאוד מהקרב הקודם (כי עוד לא ריפיתה אותו).[/i] [/b][/quote]
"איווי, תנסה מתקפת חול על סוויפר! טורטוויג, תשתמש בנסיגה!" אני אומר ובודק אם האקדח של הופשע עדיין על הרצפה.
-
[i][b]~nitay~[/b][/i]
[i]אתה נכנס לחנות ונרשם לתחרות היופי לפתע המוכרת מוציא חבילה ובתוכה אבזרים, "תבחר שלושה מהם." היא אומרת.
[/i][img]http://img36.imageshack.us/img36/8263/35805144.png[/img]
[i][b]The Cheshire Cat[/b][/i]
[i]"כן, קחי את הכרטיס הזה ותציגי אותו לשומר שבכניסה הוא יכניס אותך בלי תור" אמר פרופסור גרי אוק ונתן לך את הכרטיס.[/i]
[i][b]Gliscor[/b][/i]
[i]פיצ'ו תוקפת במכת זעזוע רעם אחרונה וחזקה אבל מדקיפ חומק בעזרת זנב ברזל שעוזרת לו לקפוץ גבוה, לפתע הוא יוצא עוד פעם מערבות שמשולבת עם מכת בוץ בעלת מראה יפיפה, המכה פוגעת בפיצ'ו ומחסלת אותה סופית, אתה מפסיד בקרב המתאמים.[/i]
[i][b]Y-CORE 13[/b][/i]
[i]אתה רץ במהירות אל מרכז הפוקימונים, אתה נכנס לתוכו ומגיש לאחות גוי את הפוקדור, כעבור כמה דקות היא מחזירה לך אותו, אתה לוקח אותו ויוצא ממרכז הפוקימונים, אתה רץ במהירות אל הזירה, אתה רואה שיש במקום הרבה מאמנים, לפתע אתה שומע שהתפנה מקום באחת הזירות ויש שם כבר מאמן, אתה רואה שאף מאמן לא ניגש להלחם במאמן שנמצא בזירה הזו.[/i]
[i][b]joker[/b][/i]
[i]אתה מחזיר את גסטלי אל הפוקדור ורץ לכיוון המעלית, אתה לוחץ על הכפתור ומחכה כמה דקות, דלתות המעלית נפתחות ואתה ניכנס אל המעלית, אתה מחכה כמה דקות ואתה מגיע אל הקומה הראשונה, אתה רץ אל אולם ההופעות ורואה שיש שם מלא מאמנים את חלקם אתה מכיר מהספינה ואת חלקם ממש לא.
לפתע גרי עולה על הבמה ומתחיל לדבר, "שלום לכולם, כמו שאתם יודעים אני פרופסור גרי אוק, הגעתם לאי האסור מסיבה אחת שאתם צריכים לעזור לנו לפענח את התעלומות הגדולות של האי, כל אחד מיכם קיבל פוקדע, מפה, ופוקימון, לא קיבלתם עדיין פוקדורים לתפיסת פוקימונים, כי אנחנו רוצים קודם שתלמדו להסתדר עם הפוקימונים שלכם אחר כך ניתן לכם עוד פוקדור ריק.
בערב אני אחלק אתכם לקבוצות ונצא למן טיול לילי בעיר, לבנתיים אתם יכולים להסתובב בעיר אבל לא לצאת מהגבולות שלה כי זה מאוד מסוכן, אז קדימה אתם יכולים לצאת ולהסתובב בעיר." אמר גרי
[/i][img]http://www.pokecharms.com/trainercards/trainer/13.png[/img]
[i][b]The Trooper[/b][/i]
[i]איווי לא יכול לתקוף, טורטוויג תוקף בנסיגה ומצליח להשתחרר מהקשירה של סוויפר, אתה מחפש את הרובה אבל אתה לא מוצא אותו.[/i]
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 19 2009, 07:24 PM
[b]
[i]איווי לא יכול לתקוף, טורטוויג תוקף בנסיגה ומצליח להשתחרר מהקשירה של סוויפר, אתה מחפש את הרובה אבל אתה לא מוצא אותו.[/i] [/b][/quote]
"טורטוויג, תשתמש בחבטה ואז בעלי תער!" אני צועק וממשיך לחפש את האקדח.
-
[b]
[i][b]Y-CORE 13[/b][/i]
[i]אתה רץ במהירות אל מרכז הפוקימונים, אתה נכנס לתוכו ומגיש לאחות גוי את הפוקדור, כעבור כמה דקות היא מחזירה לך אותו, אתה לוקח אותו ויוצא ממרכז הפוקימונים, אתה רץ במהירות אל הזירה, אתה רואה שיש במקום הרבה מאמנים, לפתע אתה שומע שהתפנה מקום באחת הזירות ויש שם כבר מאמן, אתה רואה שאף מאמן לא ניגש להלחם במאמן שנמצא בזירה הזו.[/i]
[/b][/quote]
אני הולך אל הזירה ,"אני דין,אתה מוכן לקרב נגדי?" אני שואל את המאמן..
-
[b] [i][b]~nitay~[/b][/i]
[i]אתה נכנס לחנות ונרשם לתחרות היופי לפתע המוכרת מוציא חבילה ובתוכה אבזרים, "תבחר שלושה מהם." היא אומרת.
[/i][img]http://img36.imageshack.us/img36/8263/35805144.png[/img] [/b][/quote]
אני לוקח:כובע,סרט אדום,ובלון כוכב שאותו אני קושר לזנבו של טוטודייל
עריכה:הרשיתי לעצמי לעשות את זה:[img]http://i25.tinypic.com/24vl5w1.jpg[/img]
-
[b]
[i]"כן, קחי את הכרטיס הזה ותציגי אותו לשומר שבכניסה הוא יכניס אותך בלי תור" אמר פרופסור גרי אוק ונתן לך את הכרטיס.[/i] [/b][/quote]
"תודה!" אני אומרת בחיוך ומתחילה ללכת. "אבל מצד שני. אם זאת לא חוצפה כמובן... אוכל לקבל גם את הפוקדור?" אני שואלת בהיסוס.
-
[i]טורטוויג תוקף בחבטה ופוגע בראשו של סוויפר, סוויפר לא מוותר הוא תוקף בעוקץ רעל אבל טורטוויג חוסם אותו עם עלי תער.
אתה מחפש את האקדח לפתע אתה מבחין שהוא נמצא מאחורי הגנב והוא אפילו לא שם לב עליו.[/i]
[i][b]Y-CORE 13[/b][/i]
[i]"כן" עונה המאמו בחיוב, הוא שולף פוקדור מאחד הכיסים שלו וזורק אותו באיוויר, הפוקדור נפתח וממנו יוצא סטאראביה, הוא מנסה לעוף באוויר אבל כל הזמן נופל על האדמה.[/i]
[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa397.png[/img]
[i][b]~nitay~[/b][/i]
פשש כל הכבוד על ההשקע
~~~~~~~~~~~~~~~~~
"טוב עכשיו רק תבחר שני מתקפות שאותם תשבל והם ייצגו את הפוקימון שלך." אמרה האישה שמנהלת את התחרות.
[i]"אני לא יודע." אמר פרופסור אוק, "יש רק דרך אחד לבדוק את זה, אני אלחם נגדה ועם היא תנצח אותי היא תקבל את הפוקדור, גם אני מאמן מתחיל אז אל תדאגי" אמר אוגי.[/i]
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 19 2009, 07:38 PM
[b]
[i][b]Y-CORE 13[/b][/i]
[i]"כן" עונה המאמו בחיוב, הוא שולף פוקדור מאחד הכיסים שלו וזורק אותו באיוויר, הפוקדור נפתח וממנו יוצא סטאראביה, הוא מנסה לעוף באוויר אבל כל הזמן נופל על האדמה.[/i]
[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa397.png[/img]
[/b][/quote]
"אוקיי,סקווירטל תקוף אותו בבועות ואז תרוץ אליו ותקוף בחבטה!"אני אומר לו
-
[i]טורטוויג תוקף בחבטה ופוגע בראשו של סוויפר, סוויפר לא מוותר הוא תוקף בעוקץ רעל אבל טורטוויג חוסם אותו עם עלי תער.
אתה מחפש את האקדח לפתע אתה מבחין שהוא נמצא מאחורי הגנב והוא אפילו לא שם לב עליו.[/i]
[/b][/quote]
"טורטוויג תשתמש בעלי תער! אבל הפעם על הפושע!" אני אומר ורץ לעברו, ואם הוא נפגע ונופל אני מרים מהר את האקדח ומתרחק ממנו, מכוון את האקדח עליו.
-
פשש כל הכבוד על ההשקע
~~~~~~~~~~~~~~~~~
"טוב עכשיו רק תבחר שני מתקפות שאותם תשבל והם ייצגו את הפוקימון שלך." אמרה האישה שמנהלת את התחרות. [/b][/quote]
חוסר המתקפות שלי גורם לי לעשות תרגיל לא אפשרי במיוחד O:
-------------------------------------
"אקדח מים ונשיכה" אגיד לה ואז אסביר לטוטודייל "תשתמש באקדח מים כלפיי מעלה למרחק לא גבוהה מדי ואז תנסה לקפוץ ולתפוס אותו בחזרה עם נשיכה כשתצטרך,בסדר?"
-
[b]
[i]"אני לא יודע." אמר פרופסור אוק, "יש רק דרך אחד לבדוק את זה, אני אלחם נגדה ועם היא תנצח אותי היא תקבל את הפוקדור, גם אני מאמן מתחיל אז אל תדאגי" אמר אוגי.[/i] [/b][/quote]
"טוב." אני אומרת בהסכמה ומוציאה את באנרי.
"תתחילי עם ראיית הנולד ואז חבטה! אם הוא תוקף הגנה."
-
[quote][b]
Gliscor
פיצ'ו תוקפת במכת זעזוע רעם אחרונה וחזקה אבל מדקיפ חומק בעזרת זנב ברזל שעוזרת לו לקפוץ גבוה, לפתע הוא יוצא עוד פעם מערבות שמשולבת עם מכת בוץ בעלת מראה יפיפה, המכה פוגעת בפיצ'ו ומחסלת אותה סופית, אתה מפסיד בקרב המתאמים.
[/b][/quote]
אגיד לקוקי בעצב"שזו אשמתי שהיא הפסידה לא הייתי צריך ללכת איתה לתחות מתאמים לפני שאיתמנו"
ואחזיר אותה לפוקדור ואלך אל פרק פוקימוני העשב.
-
[i][b]Y-CORE 13[/b][/i]
[i]סטאראביה תוקף בניקור ומפוצץ את כל הבועות במהירות, סקווירטל מנצל את זה שסטאראביה לא יכול לעוף ותוקף אותו בחבטה, סטאראביה תוקף במכת כנף כדי להגן על עצמו אבל הוא לא מצליח וחוטף את מכת החבטה של סקווירטל ונפגע.[/i]
[i]טורטוויג תוקף בעלי תער על הגנב, אבל סוויפר חוסם את עלי תער בזנב רעל.
לפתע סוויפר מתמתח לעברו של טורטוויג ואז תוקף אותו בנשיכה חזקה ברגלו, טורטוויג צווח צווחה חזקה מרוב כאב.[/i]
[i][b]~nitay~[/b][/i]
[i]מה אני יכול לעשות אתה רק התחלתה את המשחק, טוטודייל למד כרג רק מתקפה אחת חדשה שזה טוב להתחלה
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
טוטודייל מנסה לבצע את מה שאתה מבקש ממנו אבל הביצוע יוצא גרוע במיוחד, טוטודייל תוקף באקדח מים וקופץ לגובה הוא תוקף בנשיכה וכל המים שהוא תפס משפריצים לו מהפה, רק בגלל שכמעט אף אחד לא מתחרה אתה מצליח לעלות שלב הבא, בגלל שלך ולסקיטי של אחת המאמנות יש את אותה כמות נקודות.
"בגלל שאתם בתיקו אתם תקיימו קרב" אמרה המנהלת של החנות, "טוב!" קפצה הממאמנת בזעם, לפתע אתה רואה שאתה מזהה את המאמנת היא הגיע איתך בספינה.[/i]
[img]http://www.pokecharms.com/trainercards/trainer/240.png[/img][img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfb/dpmfb300.png[/img]
[i]"צא טוטודייל תקוף באקדח מים!" צעק אוגי והוציא את הטוטודייל שלו שניראה חזק ומאומן במיוחד, באנירי ראתה שטוטודייל עומד לתקוף באקדח מים אבל לפתע טוטודייל שינה מהלך ותקף בזעם, באנירי חוטפת מכה רצינית.[/i]
[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfb/dpmfb158.png[/img]
[i][b]Gliscor[/b][/i]
[i]אתה יוצא מהבניין של התחרות, אתה רואה שהפיצ'ו שלך מאוד חלשה וצריך לרפאה אותה, אתה ניגש שניה למרכז הפוקימונים ומרפאה את הפיצ'ו שלך, כעבור כמה דקות אתה מקבל את הפוקדור בחזרה, אתה יוצא ממרכז הפוקימונים והולך לפארק פוקימוני העשב, לפתע הפוקדור של הפיצ'ו שלך ניפתח, לפתע הפיצ'ו שלך מתחילה לרוץ בעיר לכיוון אחר.[/i]
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 19 2009, 10:01 PM
[b] [i][b]Y-CORE 13[/b][/i]
[i]סטאראביה תוקף בניקור ומפוצץ את כל הבועות במהירות, סקווירטל מנצל את זה שסטאראביה לא יכול לעוף ותוקף אותו בחבטה, סטאראביה תוקף במכת כנף כדי להגן על עצמו אבל הוא לא מצליח וחוטף את מכת החבטה של סקווירטל ונפגע.[/i]
[/b][/quote]
"סקווירטל עכשיו תתקוף אותו מהר בבועות!"אני צועק לו.
-
[b]
[i]טורטוויג תוקף בעלי תער על הגנב, אבל סוויפר חוסם את עלי תער בזנב רעל.
לפתע סוויפר מתמתח לעברו של טורטוויג ואז תוקף אותו בנשיכה חזקה ברגלו, טורטוויג צווח צווחה חזקה מרוב כאב.[/i]
[/b][/quote]
"טורטוויג, תשתמש בנסיגה שוב!" אני צועק וקופץ על הגנב, בכדי שיפול על הרצפה, מנסה לתפוס את האקדח ומצמיד אותו לראש שלו.
-
[b]
[i]"צא טוטודייל תקוף באקדח מים!" צעק אוגי והוציא את הטוטודייל שלו שניראה חזק ומאומן במיוחד, באנירי ראתה שטוטודייל עומד לתקוף באקדח מים אבל לפתע טוטודייל שינה מהלך ותקף בזעם, באנירי חוטפת מכה רצינית.[/i]
[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfb/dpmfb158.png[/img] [/b][/quote]
><
~~~~~~~~~~~~~~
"באנרי תקפצי מעליו ותישתמשי בחבטה!" אני אומרת שוב. "הפעם תגני על עצמך אם הוא תוקף!"
-
[quote][b]
Gliscor
אתה יוצא מהבניין של התחרות, אתה רואה שהפיצ'ו שלך מאוד חלשה וצריך לרפאה אותה, אתה ניגש שניה למרכז הפוקימונים ומרפאה את הפיצ'ו שלך, כעבור כמה דקות אתה מקבל את הפוקדור בחזרה, אתה יוצא ממרכז הפוקימונים והולך לפארק פוקימוני העשב, לפתע הפוקדור של הפיצ'ו שלך ניפתח, לפתע הפיצ'ו שלך מתחילה לרוץ בעיר לכיוון אחר.
[/b][/quote]
אני רץ אחריה וצועק" קוקי תחזרי לאן את רצה"
-
[b] [i][b]joker[/b][/i]
[i]אתה מחזיר את גסטלי אל הפוקדור ורץ לכיוון המעלית, אתה לוחץ על הכפתור ומחכה כמה דקות, דלתות המעלית נפתחות ואתה ניכנס אל המעלית, אתה מחכה כמה דקות ואתה מגיע אל הקומה הראשונה, אתה רץ אל אולם ההופעות ורואה שיש שם מלא מאמנים את חלקם אתה מכיר מהספינה ואת חלקם ממש לא.
לפתע גרי עולה על הבמה ומתחיל לדבר, "שלום לכולם, כמו שאתם יודעים אני פרופסור גרי אוק, הגעתם לאי האסור מסיבה אחת שאתם צריכים לעזור לנו לפענח את התעלומות הגדולות של האי, כל אחד מיכם קיבל פוקדע, מפה, ופוקימון, לא קיבלתם עדיין פוקדורים לתפיסת פוקימונים, כי אנחנו רוצים קודם שתלמדו להסתדר עם הפוקימונים שלכם אחר כך ניתן לכם עוד פוקדור ריק.
בערב אני אחלק אתכם לקבוצות ונצא למן טיול לילי בעיר, לבנתיים אתם יכולים להסתובב בעיר אבל לא לצאת מהגבולות שלה כי זה מאוד מסוכן, אז קדימה אתם יכולים לצאת ולהסתובב בעיר." אמר גרי
[/i][img]http://www.pokecharms.com/trainercards/trainer/13.png[/img] [/b][/quote]
"אני רואה שיש לי קצת זמן פנוי"אני אומר,יוצא החוצה ומחפש מה לעשות....
-
[i]מה אני יכול לעשות אתה רק התחלתה את המשחק, טוטודייל למד כרג רק מתקפה אחת חדשה שזה טוב להתחלה
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
טוטודייל מנסה לבצע את מה שאתה מבקש ממנו אבל הביצוע יוצא גרוע במיוחד, טוטודייל תוקף באקדח מים וקופץ לגובה הוא תוקף בנשיכה וכל המים שהוא תפס משפריצים לו מהפה, רק בגלל שכמעט אף אחד לא מתחרה אתה מצליח לעלות שלב הבא, בגלל שלך ולסקיטי של אחת המאמנות יש את אותה כמות נקודות.
"בגלל שאתם בתיקו אתם תקיימו קרב" אמרה המנהלת של החנות, "טוב!" קפצה הממאמנת בזעם, לפתע אתה רואה שאתה מזהה את המאמנת היא הגיע איתך בספינה.[/i]
[img]http://www.pokecharms.com/trainercards/trainer/240.png[/img][img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfb/dpmfb300.png[/img] [/b][/quote]
"טוטודייל אקדח מים!" אגיד בהתעלמות גמורה מהמאמנת שמולי
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 19 2009, 06:34 AM
[b]
[i][b]Ori-Kun[/b][/i]
[i]תגיב טיפה יותר הרבה במשחק, כי בשבוע הבא אני העשה מרתון רציני ואנחנו נתקדם הרבה.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה לוקח את התיק ואת הםוקדור שקבלתה, ויוצא מהחדר, אתה הולך לכיוון המעלית כדי לרדת לקומה הראשונה, אתה לוחץ על הכפתור המעלית ומחכה, אבל אתה רואה שהמעלית לא מגיע, אתה רואה שיש חדר מדרגות שאפשר לרדת משם לקומה הראשונה.[/i] [/b][/quote]
אני אשתדל להגיב יותר. אני לא חורש כל היום על הפורום וגם לאחרונה אני לא במצב רוח של מ"ת, אבל אני מבין אותך, אני אשתדל להגיב יותר :)
--
"טוב... נראה שיהיה מהיר יותר דרך המדרגות" אני אומר לעצמי ויורד במדרגות.
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 18 2009, 04:03 PM
[b] [i][b]Gliscor[/b][/i]
[i]בסדר תקרא לפוקימון שלך איך שאתה רוצה
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
פיצ'ו תוקפת בגל רעם אבל צ'ארמנדר חומק, צ'ארמנדר תוקף בלהביור שפוגע חזק בפיצ'ו שלך.[/i]
[i][b]~nitay~[/b][/i]
[i]כעבור כמה דקות האחות ג'וי מחזירה לך את הפוקדור, אתה יוצא מהמקום ורואה שהתור לפארק פוקימוני העשב ירד ואין הרבה אנשים שבתור.[/i]
[i][b]Y-CORE 13[/b][/i]
[i]השומרים לא נותנים לך להכנס, כל פעם שאתה מנסה הם חוסמים אותך.[/i]
[i]את עולה לזירה מולך יש מאמנת ויש לה פיפלאפ.
[/i][img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpffa/dpffa393.png[/img]
[i][b]Ori-Kun[/b][/i]
[i]"תרד בבקשה לאולם ההופעות שבבית המלון יש עכשיו מסדר בוקר, קח איתך את התיק שלך ואת הפוקדור שלך כי אנחנו עוזבים את המלון עוד מעט." אמר אוגי.[/i]
[i]איווי מנסה לגלות מי האמיתי אבל הוא לא מצליח האיפומים זזים מהר מדי, לפתע אחד קופץ על איווי ותוקף אותו בסטירה כפולה ופוצע את איווי חזק.
לפתע איווי מתעלף, אתה רואה שהוא לא קם, השופט מכריז על המאמנים בעלי האיפום כמנצחים בקרב.[/i]
[i][b]Waluigi[/b][/i]
[i]"יש שם איזה פוקימון שתוקף את האנשים שנכנסים למעלית" אמר אחד האנשים.[/i] [/b][/quote]
"לא לדאוג...אני אנסה לטפל בזה" אני אומר להם.
אני ניגש למעלית ובודק את גורם המהומה.
-
[i][b]Y-CORE 13[/b][/i]
[i]סקווירטל תוקף בבועות במהירות, סטאראביה תוקף בסופה ומחזיר על סקווירטל את הבועות אבל סקוירטל חומק, בגלל שסטאראביה לא יודע לעוף אז כשהו תוקף בסופה הוא מתהפך בגלל שהיא גורמת לו לאבד את היציבות שהוא על האדמה.[/i]
[i]טורטוויג תוקף בנסיגה ויוצא ממתקפת הנשיכה, אתה קופץ על הגנב, שניכם נופלים על הריצפה, לפתע הוא שם לב לרובה ולוקח אותו לפניך, לפתע הוא נותן לך בעיטה והוא עומד, "אל תזוז או שאני אפוצץ לך את הראש "אמר הגנב וכיוון עליך את רובה.[/i]
[i]באנירי קופצת לגובה ותוקפת בחבטה טוטודייל תוקף בזעם ושניהם מתנגשים זה בזה, ונפצעים באותה המידה.
לפתע טוטודייל רץ עלברה של באנירי הוא עומד לתקוף אותה בנשיכה.[/i]
[i][b]Gliscor[/b][/i]
[i]פיצ'ו לא מקשיבה לך, היא מתחילה לרוץ לכיוון אחת החניות, אתה רץ אחריה במהירות כדי לא לאבד אותה, אתה מנסה להחזיר אותה לפוקדור אב היא לא רוצה וחומקת מהלייזר של הפוקדור, לפתע היא נכנס לאח החניות, אתה נכנס אחריה לפתע אתה רואה שהיא משחקת עם פיצ'ו (זכר) אחד היא ניראת מאוהבת.
[/i][img]http://www.pokesho.com/img_icon_ex/i_pichuu_gizamimi.gif[/img]
[i][b]joker[/b][/i]
[i]אתה יוצא מבית המלון ומחפש מקומות מעניינים, אתה רואה שליד בית המלון יש מגרש קרבות, ואתה רואה שלט שאומר שיש באזור פארק פוקימוני עשב.[/i]
[i][b]~nitay~[/b][/i]
[i]טוטודייל תוקף באקדח מים על סקיטי שניראת מבוהל וחסר עונים, היא חוטפת מכה רצינית ממתקפת אקדח המים אבל לא מוותרת, היא תוקפת בשירה, לפתע טוטודייל מתחיל להיות מנומנם, הצעדים שלו נהיים אטיים יותר, לפתע סקיטי תוקפת במכה תחתית ופוגעת חזק בטוטודייל הישנוני.[/i]
[i][b]Ori-Kun[/b][/i]
[i]אתה חשוב שאני פריק של הפורום, אי מגיב רק כשאני בבית, השבוע הזה אני בבית הרבה בגלל שאני לומד למבחן אבל בדרך כלל אני מגיב קצת, אבל אני רוצה ששבוע הבא נעשה מרתון של כמה ימים אז הייתי רוצה שטיפה תגיב יותר (לא חובה אבל זה כדי שתהיה בקצב של כולם)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה יורד דרך חדר המדרגות לפתע אתה שומע רעשים מוזרים שמתקרבים עליך לפתע אתה רואה שלקסיו עצבני עולה במדקגות הוא תוקף במכת ברק לכל אבר.
[/i][img]http://www.pokesho.com/img_icon/i_rukushio.gif[/img]
[i][b]Waluigi[/b][/i]
[i]אתה ניגש לאזור המעלית ולוחץ על הכפתור של המעלית, אתה מחכה כמה דקות ולפתע הדלת נפתח במעלית יושב לו גיבל שניראה דיי רגוע.
[/i][img]http://www.pokesho.com/img_icon/i_fukamaru.gif[/img]
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 20 2009, 06:22 AM
[b]
[i]טורטוויג תוקף בנסיגה ויוצא ממתקפת הנשיכה, אתה קופץ על הגנב, שניכם נופלים על הריצפה, לפתע הוא שם לב לרובה ולוקח אותו לפניך, לפתע הוא נותן לך בעיטה והוא עומד, "אל תזוז או שאני אפוצץ לך את הראש "אמר הגנב וכיוון עליך את רובה.[/i]
[/b][/quote]
"תרגיש חופשי לפוצץ אותו" אני אומר.
"טורטוויג, מהר! עלי תער על האקדח!"
-
[i]טורטוייג תוקף בחבטה ופוגע בגבו של הגנב שכבר חוץ על ההדק, לפתע הגב נופל ואז נשמעה קול של יריאה.
אתה מרים את הגנב ורואה שהוא ירה בעצמו בטעות.[/i]
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 20 2009, 07:28 AM
[i]טורטוייג תוקף בחבטה ופוגע בגבו של הגנב שכבר חוץ על ההדק, לפתע הגב נופל ואז נשמעה קול של יריאה.
אתה מרים את הגנב ורואה שהוא ירה בעצמו בטעות.[/i] [/b][/quote]
אני מרים מהר את האקדח, רק ליתר ביטחון ויורה שוב בגנב.
אחרי שאני בטוח שהוא מת אני שואל את האחות ג'וי ואת לני אם הם בסדר.
-
[i]"תודה תודה תודה." אומרת האחות ג'וי ומחבקת אותך, "אתה יכול לשמור את הטורטוויג לעצמך זכיתה בו בכבוד" היא אומרת.[/i]
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 20 2009, 08:05 AM
[i]"תודה תודה תודה." אומרת האחות ג'וי ומחבקת אותך, "אתה יכול לשמור את הטורטוויג לעצמך זכיתה בו בכבוד" היא אומרת.[/i] [/b][/quote]
"בסדר" אני אומר לה, ומתקרב אל טורטוויג.
"לא נפצעת, נכון?" אני שואל אותו, ואז מסתובב אל סוויפר, לבדוק אם יש לו פציעות.
-
[i]אתה בודק מה שלום טורטוויג והוא ניראה חלש, אתה מחפש את סוויפר ורואה שהוא נעלם, הוא כניראה ברח או משהו כזה, אתה רואה שהאיווי שלך פצוע חזק והוא צריך שירפאו אותו.[/i]
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 20 2009, 08:14 AM
[i]אתה בודק מה שלום טורטוויג והוא ניראה חלש, אתה מחפש את סוויפר ורואה שהוא נעלם, הוא כניראה ברח או משהו כזה, אתה רואה שהאיווי שלך פצוע חזק והוא צריך שירפאו אותו.[/i] [/b][/quote]
"האחות ג'וי, מהר! את חייבת לטפל באיווי ובטורטוויג!" אני אומר לה ומחכה שהיא תטפל בהם.
-
[b]
[i][b]Gliscor[/b][/i]
[i]פיצ'ו לא מקשיבה לך, היא מתחילה לרוץ לכיוון אחת החניות, אתה רץ אחריה במהירות כדי לא לאבד אותה, אתה מנסה להחזיר אותה לפוקדור אב היא לא רוצה וחומקת מהלייזר של הפוקדור, לפתע היא נכנס לאח החניות, אתה נכנס אחריה לפתע אתה רואה שהיא משחקת עם פיצ'ו (זכר) אחד היא ניראת מאוהבת.
[/i][img]http://www.pokesho.com/img_icon_ex/i_pichuu_gizamimi.gif[/img]
[/b][/quote]
אני מחייך ומנסה ליראות של מי הפיצ'ו הזה.
-
[i]טוטודייל תוקף באקדח מים על סקיטי שניראת מבוהל וחסר עונים, היא חוטפת מכה רצינית ממתקפת אקדח המים אבל לא מוותרת, היא תוקפת בשירה, לפתע טוטודייל מתחיל להיות מנומנם, הצעדים שלו נהיים אטיים יותר, לפתע סקיטי תוקפת במכה תחתית ופוגעת חזק בטוטודייל הישנוני.[/i] [/b][/quote]
"בפעם הבאה שזה קורה,תנשך את היד שלך!" אגיד לו ואנסה ליראות איך משפיע הדבר "נשיכה על סקיטי!"
-
[b] [i][b]joker[/b][/i]
[i]אתה יוצא מבית המלון ומחפש מקומות מעניינים, אתה רואה שליד בית המלון יש מגרש קרבות, ואתה רואה שלט שאומר שיש באזור פארק פוקימוני עשב.[/i] [/b][/quote]
"אולי אני יוכל למצוא לעצמי קרב פה"אני אומר לעצמי ומחפש מישהו שיהיה מוכן לקרב
-
[b] [i][b]Y-CORE 13[/b][/i]
[i]סקווירטל תוקף בבועות במהירות, סטאראביה תוקף בסופה ומחזיר על סקווירטל את הבועות אבל סקוירטל חומק, בגלל שסטאראביה לא יודע לעוף אז כשהו תוקף בסופה הוא מתהפך בגלל שהיא גורמת לו לאבד את היציבות שהוא על האדמה.[/i]
[/b][/quote]
"סקווירטל תרוץ אליו ותתקוף בהצלפת זנב ואז שוב בבועות" אני צועק לו.
-
[b]
[i]באנירי קופצת לגובה ותוקפת בחבטה טוטודייל תוקף בזעם ושניהם מתנגשים זה בזה, ונפצעים באותה המידה.
לפתע טוטודייל רץ עלברה של באנירי הוא עומד לתקוף אותה בנשיכה.[/i] [/b][/quote]
"ראיית הנולד ואז תתחמקי מזה. בזמן שאת מתחמקת חבטה!"
-
אתה מחזיר את הפוקימונים שלך לפוקדור ומביא את הפוקדורים לאחות גוי, כעבור כמה דקות היא מחזירה לך את הפוקדורים, "טוב תקשיב השה מאוחרת, אני צריך ללכת רגע לדמר עם משהי, עוד שעה יש מסדר לילה אז עוד חצי שעה ניפגש בבית המלון טוב?" שאל לני.
[i][b]Gliscor[/b][/i]
[i]אתה רואה שהפיצ'ו שייך למוכרת בחנות הוא עוזר לך בפירסום החנות, אתה רואה שהפיצ'ו שלך והפיצ'ו של המוכרת בחנות כניראה התאהבו.[/i]
[i][b]~nitay~[/b][/i]
[i]טוטודייל מנסה לנשוך את עצמו או את סקיטי אבל הוא עייף מדי, לפתע סקיטי תוקפת בהקסמה וגורמת לטוטודייל הישנוני להתאהב בה.
סקיטי תוקפת בסטירה כפולה אבל טוטודייל נושך את עצמו ומצליח לחמוק שנייה לפני שהוא נפגע מסקיטי.[/i]
[i][b]joker[/b][/i]
[i]אתה הולך למגרש הקרבות ומחכה שאחת הזירות תתפנה, לפתע אתה רואה שיש זירה ריקה ואין שם אף אחד שנילחם, אתה הולך לזירה ומחכה כמה דקות, לפתע מגיע מאמנת לזירה, "רוצה קרב מולי" הוא שואלת וכבר מחזיקה את הפוקדור שלה ביד בהיתרגשות.[/i]
[i][b] Y-CORE 13[/b][/i]
[i]סקווירטל תוקף בהצלפת זנב שלא משפיע כל כך על סטאראביה, סטאראביה מנצל את זה שסקווירטל קרוב עליו ותוקף אותו בניקור ופוגע בו.
סטאראביה תוקף במתקפה מהירה אבל סקווירטל חומק הוא תוקף בבועות במהירות, סטאראביה תוקף בניקור ומפוצץ את חלקם, מחלקם הוא ניפגע.[/i]
[i]טוטודייל תקוף באקדח מים אבל באנירי חומקת ותוקפת בחבטה במהירות, טוטודייל מגיב במהירות ותוקף בשריטה אבל באנירי חומקת ותוקפת את טוטודייל בחבטה ופוגעת בו חזק.[/i]
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 20 2009, 04:10 PM
[i]טוטודייל מנסה לנשוך את עצמו או את סקיטי אבל הוא עייף מדי, לפתע סקיטי תוקפת בהקסמה וגורמת לטוטודייל הישנוני להתאהב בה.
סקיטי תוקפת בסטירה כפולה אבל טוטודייל נושך את עצמו ומצליח לחמוק שנייה לפני שהוא נפגע מסקיטי.[/i] [/b][/quote]
"אקדח מים!"
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 20 2009, 04:10 PM
[b]
[i]טוטודייל תקוף באקדח מים אבל באנירי חומקת ותוקפת בחבטה במהירות, טוטודייל מגיב במהירות ותוקף בשריטה אבל באנירי חומקת ותוקפת את טוטודייל בחבטה ופוגעת בו חזק.[/i] [/b][/quote]
"יופי באנרי! עכשיו תקפצי ממקום למקום ואז תקפצי הכי גבוהה באוויר ותנחתי עליו עם חבטה!"