-
[quote=Tamir;599103][B]מור~[/B]
ספינראק עדיין יושב על הקרקע, וגאסטלי מתחיל להשתעשע עם ליקוק על ספינראק והוא מרים אותו עם הלשון ומגלגל אותו מצד לצד, ולבסוף זורק אותו לרצפה, ואז ספינראק מתעורר.
*ספינראק למד מציצת חיים*[/quote]
איכס גאסטלי גיי חחח
~~~~
"ספינראק, תשתמש במציצת חיים ובצמצום!" אקרא בשמחה ובנחישות לאחר שספינראק למד את המתקפה החדשה.
-
[quote=Tamir;599091]מצטער שלא הגבתי עד עכשיו הייתי עסוק עם הפרוייקט שלי אבל אתמול נבחנתי עליו ככה שאני פנוי עכשיו במשך חודש עד הצבא :}
[B]קאי~[/B]
איווי מחייך אלייך ואז נשכב על הקרקע, מתנשף "היה קרב טוב, בהתחלה היה נראה שאין תיאום בין הפוקימונים שלך, אבל הפתעת אותי" אומר המאמן ולוחץ את ידך "אני מניח שאתה בדרכך לליגת הפוקימונים?" הוא שואל אותך.[/quote]
"כן מקווה שנתראה שמה אם גם אתה בדרך לליגה."אני אומר לו
-
[quote=Tamir;599091]
[B]עומר~[/B]
"מי שנמצא שם, אולי תבוא ותאכל איתנו?" אתה קורא אל עבר השיחים, וכעבור מספר שניות נשמע רעש מכיוון השיחים, ומתוכה מגיחה החוצה באנירי קטנה שמתקרבת אליך בחשש.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/427.png[/IMG][/quote]
"אוי שלום לך!" אומר לה בחיוך "בואי את מוזמנת לאכול איתנו" אומר בחיוך והשויט לעבר חופן של אוכל לפוקימונים.
-
[QUOTE=Tamir;592769]
נדב~
קטרפי וטוטודייל מגיחים החוצה ואתה מצווה עליהם לתקוף את נידורן. קטרפי עושה את עצמו זוחל אל עבר האוכל, ואז משתמש במהירות ביריית חוט שתופס את נידורן המופתעת שמנסה להשתחרר, שאר הפוקימונים בורחים במהירות בבהלה ואז טוטודייל קופץ ויורה אקדח מים שפוגע בנידורן בפנים ומעיף אותה אחורנית, משחרר אותה מיריית החוט של קטרפי. נידורן קמה ממקומה, והיא מתחילה לכעוס. היא תוקפת את קטרפי בבעיטה כפולה ומעיפה אותו על העץ הסמוך במכה עוצמתית והוא מיד מתעלף.
[/QUOTE]
"קאטרפי, חזור!" אקרא ואחזיר את קאטרפי לפוקדור באכזבה.
"טוטודייל, תשתמש שוב באקדח מים ולאחר מכן בשריטה!"
-
[B]נדב~[/B]
טוטודייל משתמש באקדח מים שנשלח לעבר נידורן אבל היא מתחמקת ומשתמשת בבעיטה כפולה לעבר טוטודייל, אבל טוטודייל מתחמק גם הוא ומצליח לפגוע בה עם שריטה.
נידורן לא מוותרת, ומשתמש בעוקצי רעל שפוגעים בטוטודייל.
[B]עומר~[/B]
באנירי מתקרבת לאט לאט אל עבר חופן האוכל שאתה נותן לה, והיא לוקחת בזהירות מעט מהאוכל, ואוכלת אותו. כשהיא מסיימת היא לוקחת עוד ממה שנשאר וממשיכה לאכול, עד שהיא מסיימת. באנירי מסתכלת על הפוקימונים שלך, ואז קמה ממקומה ומתחילה לצעוד אל עבר השיחים.
[B]קאי~[/B]
"האמת שכן, כבר זכיתי בתג המכון הראשון שלי" הוא אומר לך ומציג לך אותו [IMG]http://www.serebii.net/badges/13.gif[/IMG]
"תג הספיר" הוא אומר לך בחיוך "מכון העיר ויולט" הוא מוסיף.
[B]מור~[/B]
ספינראק מתעצבן מעט, ומשתמש במציצת חיים שמצליחה לפגוע בגאסטלי! גאסטלי המופתע מאבד חיים יקרים, והוא מנסה לתקוף עם ליקוק אבל ספינראק משתמש בצמצום בתור הגנה ומצליח לחסום את ההתקפה, והוא משתמש בה סביב הלשון של גאסטלי! גאסטלי לא מסוגל להחזיר את הלשון לתוך הפה XD
-
[quote=Tamir;600045][B]קאי~[/B]
"האמת שכן, כבר זכיתי בתג המכון הראשון שלי" הוא אומר לך ומציג לך אותו [IMG]http://www.serebii.net/badges/13.gif[/IMG]
"תג הספיר" הוא אומר לך בחיוך "מכון העיר ויולט" הוא מוסיף.
[/quote]
"אני בדרך לעיר ויולט רוצה ללכת ביחד?"אני שואל אותו.
-
[b]קאי~[/b]
"האמת שאני בדיוק באתי משם, החלטתי להתאמן פה קצת באזור לפני שאמשיך בדרכי, אז נראה לי שניפרד" הוא אומר לך "אגב, אני טומי" הוא מוסיף ומציג את עצמו.
-
[quote=Tamir;600045]
[B]מור~[/B]
ספינראק מתעצבן מעט, ומשתמש במציצת חיים שמצליחה לפגוע בגאסטלי! גאסטלי המופתע מאבד חיים יקרים, והוא מנסה לתקוף עם ליקוק אבל ספינראק משתמש בצמצום בתור הגנה ומצליח לחסום את ההתקפה, והוא משתמש בה סביב הלשון של גאסטלי! גאסטלי לא מסוגל להחזיר את הלשון לתוך הפה XD[/quote]
אצחקק מעט מן הסיטואציה אך לפתע אזכר שאני בקרב.
"מעולה ספינראק עכשיו תשתמש שוב בצמצום ובמציצת חיים!" אצווה על ספינראק.
-
[quote=Tamir;600052][B]קאי~[/B]
"האמת שאני בדיוק באתי משם, החלטתי להתאמן פה קצת באזור לפני שאמשיך בדרכי, אז נראה לי שניפרד" הוא אומר לך "אגב, אני טומי" הוא מוסיף ומציג את עצמו.[/quote]
"קאי ונתראה."אני אומר נפרד ממנו ומתקדם לעיר ויולט.
-
[quote=Tamir;600045]
[B]עומר~[/B]
באנירי מתקרבת לאט לאט אל עבר חופן האוכל שאתה נותן לה, והיא לוקחת בזהירות מעט מהאוכל, ואוכלת אותו. כשהיא מסיימת היא לוקחת עוד ממה שנשאר וממשיכה לאכול, עד שהיא מסיימת. באנירי מסתכלת על הפוקימונים שלך, ואז קמה ממקומה ומתחילה לצעוד אל עבר השיחים.
[/quote]
"היי באנירי!" אקרא "אתה רוצה אולי להיצטרף אליי? יש לי עוד מספיק אוכל" אומר לה בחיוך
-
[b]עומר~[/b]
באנירי נעצרת במקומה והיא מסתובבת באיטיות לעברך, נראה שהיא מתלבטת בכך. לפתע באנירי קופצת ומעיפה אחורנית את ציקוריטה עם חבטה. באנירי עומדת מולך ומול ציקוריטה נחושה.
[b]קאי~[/b]
אתה נפרד מטומי וממשיך בדרכך אל עבר העיר ויולט. אתה צועד במשך שעה עד שלבסוף אתה מגיע לצומת דרכים - מולך מערה ומצד שמאל דרך 31.
מור~
ספינראק משתמש ב2 המתקפות הללו ומצליח לפגוע די בחוזקה לגאסטלי שמאבד חיים רבים ונופל על הקרקע כמעט מעולף.
-
[quote=Tamir;600194][B]עומר~[/B]
באנירי נעצרת במקומה והיא מסתובבת באיטיות לעברך, נראה שהיא מתלבטת בכך. לפתע באנירי קופצת ומעיפה אחורנית את ציקוריטה עם חבטה. באנירי עומדת מולך ומול ציקוריטה נחושה.[/quote]
"קדימה צ'יקוריטה עלי טער ואז אבקת רעל!" אקרא
-
[quote=Tamir;600194][B]קאי~[/B]
אתה נפרד מטומי וממשיך בדרכך אל עבר העיר ויולט. אתה צועד במשך שעה עד שלבסוף אתה מגיע לצומת דרכים - מולך מערה ומצד שמאל דרך 31.
[/quote]
'הפוקימונים של מכון ויולט אם פוקימונים מעוופפים אז כדאי שאתפוס פוקימון אבן.'אני חושב לעצמי ונכנס למערה
-
[quote=Tamir;600194]
מור~
ספינראק משתמש ב2 המתקפות הללו ומצליח לפגוע די בחוזקה לגאסטלי שמאבד חיים רבים ונופל על הקרקע כמעט מעולף.[/quote]
אשלוף פוכדוא איר ואזרוק על גסטלי, אקווה שיתפס.
-
[b]עומר~[/b]
ציקוריטה רצה קדימה ושולחת עלי תער לעברה של באנירי שמתחמקת מהם בקפיצה די מרגישה ומשתמש במתקפה מהירה שמתחמקת מאבקת הרעל ופוגעת בציקוריטה, שרק מתחילה לכעוס יותר.
[b]קאי~[/b]
אתה נכנס אל תוך המערה שדי חשוכה וקשה לך לראות ממרחק של יותר מ4 מטרים. אתה צועד קדימה במערה, ולבסוף אתה מרגיש שאתה פוגע במשהו ברגל.
[b]מור~[/b]
אתה שולף פוכדור וזורק אותו על גאסטלי, וגאסטלי נשאב פנימה. הפוכדור נופל על הקרקע ומסתובב כמה פעמים במקומו, ולבסוף הוא נעצר.
גאסטלי נלכד!
-
[quote=Tamir;600896][B]עומר~[/B]
ציקוריטה רצה קדימה ושולחת עלי תער לעברה של באנירי שמתחמקת מהם בקפיצה די מרגישה ומשתמש במתקפה מהירה שמתחמקת מאבקת הרעל ופוגעת בציקוריטה, שרק מתחילה לכעוס יותר.[/quote]
"צ'יקוריטה אל תוותרי ושלחי עלי תער יחד עם אבקת רעל ואז דחיפה!"
-
[quote=Tamir;600896][B]קאי~[/B]
אתה נכנס אל תוך המערה שדי חשוכה וקשה לך לראות ממרחק של יותר מ4 מטרים. אתה צועד קדימה במערה, ולבסוף אתה מרגיש שאתה פוגע במשהו ברגל.[/quote]
"מי זה?"אני שואל ומרים את מה שפגעתי.
-
[quote=Tamir;600896]
[B]מור~[/B]
אתה שולף פוכדור וזורק אותו על גאסטלי, וגאסטלי נשאב פנימה. הפוכדור נופל על הקרקע ומסתובב כמה פעמים במקומו, ולבסוף הוא נעצר.
גאסטלי נלכד![/quote]
"מעולה!" אקרא ואקח את הפוכדור, לאחר מכן ארוץ אל עבר העיר ויולט, אם ארוץ במהרה אספיק להגיע למרכז הפוקימונים.
-
[B]מור~[/B]
אתה מרים את הפוכדור של גאסטלי מהרצפה ופוצח בריצה מהירה לעבר העיר ויולט, וכעבור כחצי שעה אתה סוף סוף מגיע אליה, בדיוק כשהשמש שוקעת.
[B]קאי~[/B]
אתה מתכופף אל עבר הקרקע ומגלה לידך ארון קטן שמביט בך במבט עצבני
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/304.png[/IMG]
[B]עומר~[/B]
ציקוריטה רצה במהירות קדימה ומשתמשת בעלי תער עם אבקת רעל, באנירי קופצת ומתחמקת מהם במהירות אולם ציקוריטה מפתיעה אותה עם דחיפה ומעיפה אותה חזק אחורנית. באנירי די כועסת ויוצאת בחבטה נוספת לעבר ציקוריטה.
-
[quote=Tamir;602641][B]קאי~[/B]
אתה מתכופף אל עבר הקרקע ומגלה לידך ארון קטן שמביט בך במבט עצבני
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/304.png[/IMG][/quote]
*פוליוואג במצב טוב להילחם?*
"צא פוליוואג אקדח מים."אני אומר ומוציא את פוליוואג.
-
[quote=Tamir;602641]
[B]עומר~[/B]
ציקוריטה רצה במהירות קדימה ומשתמשת בעלי תער עם אבקת רעל, באנירי קופצת ומתחמקת מהם במהירות אולם ציקוריטה מפתיעה אותה עם דחיפה ומעיפה אותה חזק אחורנית. באנירי די כועסת ויוצאת בחבטה נוספת לעבר ציקוריטה.[/quote]
"ציקוריצה תתחמקי ואז עלי טער בכל הכוח!" אקרא "אל תוותרי ותרעילי אותה בעזרת אבקת רעל!"
-
[b]קאי~[/b]
פוליוואג יוצא החוצה מהפוכדור שלו, עדיין פצוע מהקרב שלו, אבל הוא מסוגל להילחם. הוא מביט בך, מניד בראשו כמצטער על כל הבלגן שהוא עשה, והוא משתמש באקדח מים לעבר ארון ופוגע בו. ארון מתעצבן מאוד, ומשתמש בנגיחת ראש ומעיף את פוליוואג היישר על קיר המערה, ופוליוואג נפצע קשה מאוד. הוא בקושי עומד על רגליו.
[b]עומר~[/b]
ציקוריטה ממתינה לרגע המתאים, ואז תוקפת עם עלי תער אל באנירי שחוטפת מכה ישירה, ואבקת הרעל פוגעת בה, מרעילה אותה וכתוצאה מכך באנירי נופלת מעולפת על הקרקע.
-
[quote=Tamir;602663][B]קאי~[/B]
פוליוואג יוצא החוצה מהפוכדור שלו, עדיין פצוע מהקרב שלו, אבל הוא מסוגל להילחם. הוא מביט בך, מניד בראשו כמצטער על כל הבלגן שהוא עשה, והוא משתמש באקדח מים לעבר ארון ופוגע בו. ארון מתעצבן מאוד, ומשתמש בנגיחת ראש ומעיף את פוליוואג היישר על קיר המערה, ופוליוואג נפצע קשה מאוד. הוא בקושי עומד על רגליו.[/quote]
"לא נורא פוליוואג אני סלחתי לך מזמן, עכשיו אקדח מים ואז היפנוזה במהירות אחרי אקדח המים."אני אומר לפוליוואג.
-
[b]קאי~[/b]
פוליוואג משחרר אקדח מים לעבר ארון אבל ארון מתחמק מההתקפה ומשתמש בנגיחת ראש נוספת, פוליוואג סופג מכה ישירה אבל מספיק לשחרר היפנוזה לעבר ארון וארון מהופנט והוא מתחיל להירדם, פוליוואג בינתיים מתעלף מעוצמת המכה.
-
[quote=Tamir;602787][B]קאי~[/B]
פוליוואג משחרר אקדח מים לעבר ארון אבל ארון מתחמק מההתקפה ומשתמש בנגיחת ראש נוספת, פוליוואג סופג מכה ישירה אבל מספיק לשחרר היפנוזה לעבר ארון וארון מהופנט והוא מתחיל להירדם, פוליוואג בינתיים מתעלף מעוצמת המכה.[/quote]
"חזור פוליוואג, צא איווי, צא פוקדור."אני אומר מחזיר את פוליוואג ומוציא את איווי, ואז זורק על ארון פוקדור.
-
[b]קאי~[/b]
אתה מחזיר את פוליוואג לפוכדור שלו ואתה מוציא את איווי החוצה. לאחר מכן אתה משליך על ארון פוכדור ריק.
הפוכדור מתחיל לנוע ימינה, שמאלה, ימינה, שמאלה ולבסוף...
[spoiler]
ארון השתחרר!!
[/spoiler]
-
[quote=Tamir;602663]
[B]עומר~[/B]
ציקוריטה ממתינה לרגע המתאים, ואז תוקפת עם עלי תער אל באנירי שחוטפת מכה ישירה, ואבקת הרעל פוגעת בה, מרעילה אותה וכתוצאה מכך באנירי נופלת מעולפת על הקרקע.[/quote]
"זה היה קל!" אומר לצ'יקוריטה בגאווה ואז אזרוק פוקדור על באנרי.
~~~~~~~~
איזה צוות של כוסיות יש לי XD
שלוש נקבות וזכר שניראה נשי XD
-
[quote=Tamir;602801][B]קאי~[/B]
אתה מחזיר את פוליוואג לפוכדור שלו ואתה מוציא את איווי החוצה. לאחר מכן אתה משליך על ארון פוכדור ריק.
הפוכדור מתחיל לנוע ימינה, שמאלה, ימינה, שמאלה ולבסוף...
[spoiler]
ארון השתחרר!!
[/spoiler][/quote]
'המתקפות של איווי לא יעבדו על ארון אבל אני חייב לנסות'אני חושב לעצמי
"איווי צוות כפול ואז מתקפה מהירה."אני אומר לאיווי.
-
[quote=Tamir;602641][B]מור~[/B]
אתה מרים את הפוכדור של גאסטלי מהרצפה ופוצח בריצה מהירה לעבר העיר ויולט, וכעבור כחצי שעה אתה סוף סוף מגיע אליה, בדיוק כשהשמש שוקעת.
[/quote]
"מעולה!" אקרא ואכנס אל מרכז הפוקימונים.
"תוכלי לרפאות אותם?" אומר ואגיש לה את הפוכדורים.
"כמה יעלה להשכיר פה חדר?" אשאלה תוך כדי שהיא עושה את עבודתה.
-
[b]עומר~[/b]
תכף הזכר הזה יעשה ניתוח לשינוי מין Xp
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה זורק את הפוכדור על באנירי המעולפת והיא נשאבת פנימה. הפוכדור נוחת על הקרקע ומתחיל לנוע ימינה, שמאלה, ימינה ושמאלה מספר פעמים ולבסוף...
[spoiler]
באנירי נלכדת!
[/spoiler]
[b]קאי~[/b]
איווי משתכפל ותוקף עם מתקפה מהירה את ארון ופוגע בו, ארון זז מספר סנטימטרים אחורנית אך זה לא בדיוק מזיז לו. הוא עומד לתקוף בנגיחת ראש כעת.
[b]מור~[/b]
אתה צועד אל תוך העיר ויולט ומחפש אחר מרכז הפוקימונים. כעבור כרבע שעה, אתה מוצא אותו. אתה נכנס אליו ורואה לובי די גדול עם כמה מאמנים שיושבים על הספות ומדברים ביניהם, ולבסוף אתה מבחין בדלפק של האחות גו'י. אתה מתקרב לעבר הדלפק והיא מבחינה בך. היא מחייכת "ברוך הבא למרכז הפוקימונים, איך אני יכולה לעזור לך?" אני שואלת אותך. אתה מבקש ממנה לרפא לך את הפוקימונים והיא לוקחת את הפוכדורים שלהם ומניחה על המכונה מאחוריה. היא מפעילה אותה, הפוכדורים זוהרים באור לבן ואז היא מחזירה לך אותם. אתה שואל לגבי חדר ללילה והיא אומרת לך שזה יעלה לך 10$.
-
[quote=Tamir;604330]
[B]מור~[/B]
אתה צועד אל תוך העיר ויולט ומחפש אחר מרכז הפוקימונים. כעבור כרבע שעה, אתה מוצא אותו. אתה נכנס אליו ורואה לובי די גדול עם כמה מאמנים שיושבים על הספות ומדברים ביניהם, ולבסוף אתה מבחין בדלפק של האחות גו'י. אתה מתקרב לעבר הדלפק והיא מבחינה בך. היא מחייכת "ברוך הבא למרכז הפוקימונים, איך אני יכולה לעזור לך?" אני שואלת אותך. אתה מבקש ממנה לרפא לך את הפוקימונים והיא לוקחת את הפוכדורים שלהם ומניחה על המכונה מאחוריה. היא מפעילה אותה, הפוכדורים זוהרים באור לבן ואז היא מחזירה לך אותם. אתה שואל לגבי חדר ללילה והיא אומרת לך שזה יעלה לך 10$.[/quote]
"אוקיי, תודה רבה לך" אומר לה בחיוך ואשלם לה עשר דולר.
לאחר שתביא לי את המפתח לחדר אעלה אליו ואלך לישון, מחכה לי קרב מכון חשוב במיוחד מחר.
-
[U]השם במשחק[/U] - מאט קווין
[SIZE=1][B][U]השם האמיתי[/U] - רומה.
[U]פוקימון התחלתי[/U] - פיצ'ו. מגבי וטאורוס.
[U]תמונת מאמן[/U] - [/B][/SIZE][IMG]http://img338.imageshack.us/img338/8455/matt1.png[/IMG]
[SIZE=1][B] [U]הערות/בקשות[/U] -להעיף באיזהו שלב את פיצ'ו ולקבל אלקיד
[/B][/SIZE]
-
[quote=Tamir;604330][B]עומר~[/B]
תכף הזכר הזה יעשה ניתוח לשינוי מין Xp
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה זורק את הפוכדור על באנירי המעולפת והיא נשאבת פנימה. הפוכדור נוחת על הקרקע ומתחיל לנוע ימינה, שמאלה, ימינה ושמאלה מספר פעמים ולבסוף...
[spoiler]
באנירי נלכדת!
[/spoiler]
[/quote]
סבבה, גם ככה הוא ניראה סופר גיי ם:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"יש כל הכבוד צ'יקוריטה!" אומר במשמחה וארים את הפוקדור של באנרי.
"קדימה חברים בוא ניתקדם לעיר!" אומר בהיתלהבות.
-
רומה~
רשום. תגיב להתחלה בעמוד 2.
[b]עומר~[/b]
אתה מרים את הפוכדור מהרצפה ומחזיר את מאריפ ציקוריטה וסורסקיט לפוכדורים שלהם. לאחר מכן אתה ממשיך אל עבר העיר ויולט, וכעבור שעתיים אתה מגיע אל העיר, בדיוק כאשר השמש מתחילה לשקוע.
[b]מור~[/b]
אתה משלם 10$ ועולה לחדר שלך. אתה מכניס את המפתח בחור המנעול, מסובב ופותח את הדלת. לעיניך נגלה חדר גדול עם מיטה זוגית, מפרסת גדולה, מקלחת+שירותים וטלוויזיה.
אתה מניח את חפצייך ליד המיטה ומחליף בגדים לשינה. אתה שוכב במיטה אך אתה עדיין חש ערני.
-
[quote=Tamir;604373]
[B]עומר~[/B]
אתה מרים את הפוכדור מהרצפה ומחזיר את מאריפ ציקוריטה וסורסקיט לפוכדורים שלהם. לאחר מכן אתה ממשיך אל עבר העיר ויולט, וכעבור שעתיים אתה מגיע אל העיר, בדיוק כאשר השמש מתחילה לשקוע.
[/quote]
"נהדר" אומר לעצמי ואתחיל לחפש את המרכז פוקימונים.
-
[b]עומר~[/b]
אתה מתחיל לחפש את מרכז הפוקימונים בעיר, ולבסוף לאחר רבע שעה אתה מוצא אותו, מרכז פוקימונים קטנטן ונחמד באמצע העיר.
-
[QUOTE]התחלה כללית:
[COLOR=blue]אתם כרגע יוצאים ממעבדת הפרופסור לאחר שקיבלתם את הפוקימון ההתחלתי שלכם. אתם נרגשים, ומביטים בפוכדור של הפוקימון שלכם.
כעת, אתם יכולים לצאת לדרככם.
מה תעשו?[/COLOR][/QUOTE]
אזרוק את הפוכדור באווויר בעודי צועק:"צא פיצ'ו".
-
[quote=Tamir;604330][B]קאי~[/B]
איווי משתכפל ותוקף עם מתקפה מהירה את ארון ופוגע בו, ארון זז מספר סנטימטרים אחורנית אך זה לא בדיוק מזיז לו. הוא עומד לתקוף בנגיחת ראש כעת.
[/quote]
"איווי תחמוק ואז מתקפה חול ועוד פעם מתקפה מהירה."אני אומר לאיווי
-
[quote=Tamir;604373]רומה~
רשום. תגיב להתחלה בעמוד 2.
[B]מור~[/B]
אתה משלם 10$ ועולה לחדר שלך. אתה מכניס את המפתח בחור המנעול, מסובב ופותח את הדלת. לעיניך נגלה חדר גדול עם מיטה זוגית, מפרסת גדולה, מקלחת+שירותים וטלוויזיה.
אתה מניח את חפצייך ליד המיטה ומחליף בגדים לשינה. אתה שוכב במיטה אך אתה עדיין חש ערני.[/quote]
אדליק טלביזיה כדי להעביר את הזמן, בשלב כלשהו אני אצטרך להשתעמם ולהירדם.
-
[B]מור~[/B]
אתה מדליק את הטלוויזיה וצופה קצת מקרבות מהעבר, ואט אט אתה חש עייפות ואתה נרדם.
אתה ישן אבל לפתע אתה מרגיש קור, שמאוד מפריע לך לישון.
[B]קאי~[/B]
איווי קופץ בשנייה האחרונה ומצליח להתחמק מנגיחת הראש, הוא שולח מתקפת חול מדוייקת לעיניו של ארון שמעוור אותו זמנית. ארון מנסה לתקוף את איווי עם נגיחת ראש נוספת אבל נכנס בקיר המערה. איווי תוקף במתקפה מהירה אבל היא לא מזיזה לארון, שמסתובב ומהר נוגח בו ומעיף אותו על הקרקע. איווי נפצע קשה.
[B]רומה~[/B]
אתה מביט בפוכדור של פיצ'ו, ומשליך אותו אל הקרקע. הפוכדור נבקע באור אדום, ומתוכו מגיח עכבר צהוב קטנטן - פיצ'ו "פיצ'ו!" הוא קורא בחיוך ומביט בך.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/172.png[/IMG]