-
[quote=TaL~;617186]
[CENTER][COLOR=yellowgreen][B][U]קורן[/U][/B]-צ'ילי משתמש באקדח מים (תקרא את זה בקול ותחשוב איזה דפוק זה נשמע XD) אבל טראפינץ' מקפצת באלגנטיות ושולחת סופת חול אל עבר צ'ינצ'ו שהופכת את המים לבוץ לאט לאט, עד שצ'ילי שולח עוד אקדח מים ומפיל את טראפינ'ץ לבוץ. הוא שולח עוד שאיבת מגה, מה תעשה?[/COLOR][/CENTER]
[/quote]
XDD
---
"בסדר צ'ילי, תשתמש בניצוץ!" אומר לו במהירות.
'ניצוץ יסנוור את טרפינץ' ואולי הוא ישלח את המתקפה למקום אחר, או אפילו יבטל אותו' אחשוב.
-
[quote=TaL~;617151][COLOR=slategray][B][U]דניס[/U][/B]-בויזל שולח מתקפת מהירות, והכוכבים היפים מתפוצצים לצד אקדח המים. בויזל שולח הילה קפואה, ולגמרי בלי כוונה מרטיב את המים ויוצר פסל יפיפה של מים. איך תמשיך?[/COLOR][/quote]
"תשתמש בבום סוני כדי לזנק לאויר!" אני מורה לו בהתלהבות "תסתובב ותשתמש בהשפרצת מים"
-
[COLOR="Plum"][B][U]עומר[/U][/B]-"הסיבה האמיתית היא.. ששפכתי לך שתן ויקטריבל לתוך התה.. וכעת את חולה במחלת מין נדירה.. אה ואת תמותי בעוד יומיים!" היא אומרת בחיוך.
----------
"אני לא יודעת למה התעלפת.." היא עונה לך "אני משערת שזה בגלל השינוי הנפשי שהתחלת לעבור. אם את רוצה ללמוד באמת" היא ממשיכה "את צריכה לשנות את ההתנהגות שלך, לא כל האנשים הם האויבים שלך. קדימה, תתכונני ללמוד לתאם!" היא אומרת לך "ספיד, ריקוד הואלקיריה!" היא אומרת, ומצביע על ראפידאש. הוא משתמש בקפיצה כדי להיות בשמיים, ואז בצוות כפול כדיי לדמות צבא, הוא מסתובב במעגלים ויוצר גלגל להבות ענקי שמפזר את האש לכל עבר, הוא שולח אש רפאים שמשנה צבעים, ומסיים ביום בהיר, ובגחלת שיוצאת מרגליו כדיי לעוף לכיוון השמש. "מה דעתך?" היא שואלת.[/COLOR]
[COLOR="YellowGreen"][B][U]קורן[/U][/B]-צ'ילי שולח ניצוץ מסנוור, שלו משפיע על טראפינץ', אבל גורם לשאיבת המגה לפספס, לפתע צ'ילי מתחיל לזהור ומי הביצה גם, הם מתחילים לזוז ולהכות את טראפינץ' מכל הכיוונים, עד שהיא מתעלפת. *צ'ילי למד [B]ריקוד המזרקות[/B]*. מה תעשה? (טראפינץ' מעולפת.)[/COLOR]
[COLOR="SlateGray"][B][U]דניס[/U][/B]-בויזל שולח בום על קולי, שבטעות מרסק את הפסל היפייפה והקהל מתחיל בבקריאות: "בוז!", בויזל מסתובב באוויר ויוצר מזרקות יפייפיות אך זה לא עוזר.
"הציון הכולל שלך הוא-6" השופטים מודיעים פה אחד. "אנחנו מצטערים, אבל לא עברת. נסה שנית בעוד שלושה ימים, בתחרות הבאה." הם אומרים לך. מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=TaL~;617984]
[COLOR=yellowgreen][B][U]קורן[/U][/B]-צ'ילי שולח ניצוץ מסנוור, שלו משפיע על טראפינץ', אבל גורם לשאיבת המגה לפספס, לפתע צ'ילי מתחיל לזהור ומי הביצה גם, הם מתחילים לזוז ולהכות את טראפינץ' מכל הכיוונים, עד שהיא מתעלפת. *צ'ילי למד [B]ריקוד המזרקות[/B]*. מה תעשה? (טראפינץ' מעולפת.)[/COLOR]
[/quote]
"כל הכבוד צ'ילי!" אקרא בשמחה.
"עכשיו, פוקדור, צא!" אצעק בקול נרגש ואזרוק אחד מן הפוקדורים הנמצאים בתיק שלי.
-
[CENTER][COLOR="YellowGreen"][B][U]קורן[/U][/B]-צ'ילי קופץ עלייך מהביצה, ומחבק אותך כולו מלא בבוץ. אתה שולח פוקדור מתיקך על טראפינץ' המעולפת.
*נדנוד*
**נדנוד**
***נדנוד***
תפסת [B]טראפינץ'[/B]! מה תעשה?
[/COLOR][/CENTER]
-
[quote=TaL~;617987][CENTER][COLOR=yellowgreen][B][U]קורן[/U][/B]-צ'ילי קופץ עלייך מהביצה, ומחבק אותך כולו מלא בבוץ. אתה שולח פוקדור מתיקך על טראפינץ' המעולפת.[/COLOR]
[COLOR=yellowgreen]*נדנוד*[/COLOR]
[COLOR=yellowgreen]**נדנוד**[/COLOR]
[COLOR=yellowgreen]***נדנוד***[/COLOR]
[COLOR=yellowgreen]תפסת [B]טראפינץ'[/B]! מה תעשה?[/COLOR][/CENTER]
[/quote]
נדנוד תעשה לי במסן XD
---
אני יעשה מה שכל אדם הגיוני היה עושה, אני מתחיל לרקוד בוגי XD
---
אני מחייך אל הפוקדור, לאחר מכן אל צ'ילי.
"מעכשיו השם שלך יהיה ארט' (Earth)" אומר אל הפוקדור.
אני ממשיך בדרך, מחפש מאמנים.
-
[quote=TaL~;617984][COLOR=slategray][B][U]דניס[/U][/B]-בויזל שולח בום על קולי, שבטעות מרסק את הפסל היפייפה והקהל מתחיל בבקריאות: "בוז!", בויזל מסתובב באוויר ויוצר מזרקות יפייפיות אך זה לא עוזר.[/COLOR]
[COLOR=slategray]"הציון הכולל שלך הוא-6" השופטים מודיעים פה אחד. "אנחנו מצטערים, אבל לא עברת. נסה שנית בעוד שלושה ימים, בתחרות הבאה." הם אומרים לך. מה תעשה?[/COLOR][/quote]
אני אצא משם עצבני ואבעט באבן "מעכשיו נעבוד קשה!" אני אומר לפוקדורים שלי
-
[CENTER][COLOR="YellowGreen"][B][U]קורן[/U][/B]-אתה ממשיך בדרך, ואתה רואה נער, שנראה כ-בן 16. [IMG]http://i951.photobucket.com/albums/ad356/littlemonster666/Kagura/Dr.png[/IMG] אך הוא אינו רואה אותך. '[I]צוות קאגורה[/I]' אתה חושב לעצמך, אתה רואה שהוא מתעלל בקטרפי קטן [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/10.png[/IMG]. מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="SlateGray"][B][U]דניס[/U][/B]-אתה יוצא מן האצטדיון עצבני, והולך בלי לשים לב לאן. אחרי כחצי שעה אתה שם לב שאתה נמצא באיזור שאתה לא יודע איפה, אתה מסתובב ורואה נערה כ-בת 15 [IMG]http://i951.photobucket.com/albums/ad356/littlemonster666/Kagura/21.png[/IMG], שמתעללת בוורמפול [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/265.png[/IMG]. '[I]צוות קאגורה[/I]' אתה חושב. מה תעשה?[/COLOR]
[/CENTER]
-
[quote=TaL~;618056]
[COLOR=yellowgreen][B][U]קורן[/U][/B]-אתה ממשיך בדרך, ואתה רואה נער, שנראה כ-בן 16. [IMG]http://i951.photobucket.com/albums/ad356/littlemonster666/Kagura/Dr.png[/IMG] אך הוא אינו רואה אותך. '[I]צוות קאגורה[/I]' אתה חושב לעצמך, אתה רואה שהוא מתעלל בקטרפי קטן [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/10.png[/IMG]. מה תעשה?[/COLOR]
[/quote]
"אתה רוצה מכות או שכבר תתן לעצמך?" אומר לו בעצבנות.
"בוא תתעלל בי, אל תתעלל ביצורים חסרי ישע" אני מוסיף, מוכן עם הפוקדור של ארת' לזריקה.
-
[quote=TaL~;618056][COLOR=slategray][B][U]דניס[/U][/B]-אתה יוצא מן האצטדיון עצבני, והולך בלי לשים לב לאן. אחרי כחצי שעה אתה שם לב שאתה נמצא באיזור שאתה לא יודע איפה, אתה מסתובב ורואה נערה כ-בת 15 [IMG]http://i951.photobucket.com/albums/ad356/littlemonster666/Kagura/21.png[/IMG], שמתעללת בוורמפול [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/265.png[/IMG]. '[I]צוות קאגורה[/I]' אתה חושב. מה תעשה?[/COLOR][/quote]"תעזבי אותו ילדה!" אני צועק עליה בעודי עצבני על התחרות 'היא לא תיגע בוורמפל'
-
[QUOTE=TaL~;616602][COLOR="DARKORANGE"][B][U]רועי[/U][/B]-קיבלת נידורן זכר, ובאדו יכולה להיות נקבה, בטח (:
--
האונדום נובח אל עבר גאסטלי, ואז תוקף בגחלת חזקה במיוחד אל עבר גסטלי, בגלל הפחם, והנביחה. הגסטלי נפגע ומתעצבן. הוא שולח פצצת רפש שמרעילה את האונדם. מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
מצטער , קראתי ושכחתי להגיב
----------------------------
"הנדאום , מה זה ? גאסטלי חושב שהוא יכול להרעיל אותך ? הגיי הזה הולך לחטוף ,
אני רוצה שתשתמש בעשן רעל ותוציא זעם ענקי וחבוי שתשתמש שוב בגחלת !"
אגיד לו בעידוד
-
[CENTER]
[COLOR="YellowGreen"][B][U]קורן[/U][/B]-"אתה באמת חושב שתוכל עליי?"הוא אומר ומצחקק "קורגנק תראה לו מה זה! חבטת רעל!" הוא אומר ומוציא קרוגנק עצבני במיוחד [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/453.png[/IMG]. אתה מוציא את טראפינץ', שלא נראית כל כך מתלהבת מקרוגנק. מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"][B][U]רועי[/U][/B]-חחח גאסטלי הגיי הזה D:
----
האונדום שולח עשן רעיל שמכסה את האיזור בטוב.. עשן רעיל, אתה עוצר את נשימתך ומתרחק מהאיזור.
אתה שומע קולות של חבטות ולהבות, וכשהעשן מתפזר, אתה רואה את האונדם מעולף ואת גסטלי שמח. מה תעשה?
[/COLOR]
[COLOR="SlateGray"][B][U]דניס[/U][/B]-"אוי, אתה כזה עלוב!" היא אומרת ומוציאה פוקדור מהתיק, "תראה לו מה זה!" היא צועקת ושולחת בלטוי [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/343.png[/IMG][/COLOR]. מה תעשה?
[/CENTER]
-
[quote=TaL~;618263]
[CENTER][COLOR=yellowgreen][B][U]קורן[/U][/B]-"אתה באמת חושב שתוכל עליי?"הוא אומר ומצחקק "קורגנק תראה לו מה זה! חבטת רעל!" הוא אומר ומוציא קרוגנק עצבני במיוחד [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/453.png[/IMG]. אתה מוציא את טראפינץ', שלא נראית כל כך מתלהבת מקרוגנק. מה תעשה?[/COLOR]
[CENTER][/quote][/CENTER]
[/CENTER]
"זה בסדר ארת'" אלחש לה.
"קדימה, תשתמשי בקבר חול!" אצעק.
'קבר חול יפיל את קרוגנק, ואז אשתמש בהפלת סלעים כדי ללכוד אותו' אתכנן לעצמי אסטרטגיה.
-
[quote=TaL~;617984][COLOR=Plum][B][U]עומר[/U][/B]-"הסיבה האמיתית היא.. ששפכתי לך שתן ויקטריבל לתוך התה.. וכעת את חולה במחלת מין נדירה.. אה ואת תמותי בעוד יומיים!" היא אומרת בחיוך.
----------
"אני לא יודעת למה התעלפת.." היא עונה לך "אני משערת שזה בגלל השינוי הנפשי שהתחלת לעבור. אם את רוצה ללמוד באמת" היא ממשיכה "את צריכה לשנות את ההתנהגות שלך, לא כל האנשים הם האויבים שלך. קדימה, תתכונני ללמוד לתאם!" היא אומרת לך "ספיד, ריקוד הואלקיריה!" היא אומרת, ומצביע על ראפידאש. הוא משתמש בקפיצה כדי להיות בשמיים, ואז בצוות כפול כדיי לדמות צבא, הוא מסתובב במעגלים ויוצר גלגל להבות ענקי שמפזר את האש לכל עבר, הוא שולח אש רפאים שמשנה צבעים, ומסיים ביום בהיר, ובגחלת שיוצאת מרגליו כדיי לעוף לכיוון השמש. "מה דעתך?" היא שואלת.[/COLOR]
[/quote]
אני לא אהיה פעיל השבוע~
ב 25 בגרות במתמטיקה ובחמישי עוד בגרות באדריכלות.
אז מיצטער >>
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"יפה מאוד!" אומר בהיתלהבות "אבל איפה הסיפור שאמרת שצריך להיות?" אשאל
-
[QUOTE=TaL~;618263][CENTER]
[COLOR="DarkOrange"][B][U]רועי[/U][/B]-חחח גאסטלי הגיי הזה D:
----
האונדום שולח עשן רעיל שמכסה את האיזור בטוב.. עשן רעיל, אתה עוצר את נשימתך ומתרחק מהאיזור.
אתה שומע קולות של חבטות ולהבות, וכשהעשן מתפזר, אתה רואה את האונדם מעולף ואת גסטלי שמח. מה תעשה?
[/COLOR]
[/CENTER][/QUOTE]
"או או" אגיד , אחייך ואגרד בראשי:sorry:
"היית מעולה הנדאום נקווה שבקרב הבא תצליח לחסל גייז" אגיד לו ואחזיר אותו לפוכדור
"צאי באדו !" אצעק ואזרוק את הפוכדור שלה לאוויר .
"באדו השתמשי בתותח מים ובשאיבת מגה לעבר גאסטלי , אל תפחדי הוא לא אוהב בנות !"
אגיד לה בעידוד
-
[CENTER]
[COLOR="YellowGreen"][B][U]קורן[/U][/B]-ארת' משתמשת בקבר חול, ולפתע האיזור סביבך נורא מזכיר לך את את מדבר סהרה, כמו שראית בתמונות.
חבטת הרעל של קרוגנק מפספסת, אבל הוא נפגע מקבר החול.
*הפלת סלעים זה זריקת סלעים, לא קבר אבנים, זה לא כולא את היריב ><*
קרוגאנק משתמש באגרוף קרח ופוגע בחוזקה בארת', שמחזירה לו בזריקת אבנים.
"קדימה! פצצת רפש!" הילד צועק. מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"][B][U]רועי[/U][/B]- חחח XD או שהייתי צריך להגיד גאסטלי עליז במקום שמח? D:
---
באדו שולחת תותח מים חזק על גאסטלי, ומצחקקת למשמע ההערה שלך.
גאסטלי מסכל את שאיבת המגה שלה בעזרת אש רפאים (WILL 'O' WISP) ומצליח לשרוף את באדו.
אתה מסתכל על גאסטלי ולפתע הוא מתפזר למעין ערפל שחור. אתה מבין שהוא השתמש בעשן רעיל.
העשן מתקרב אל באדו במהירות, מה תעשי?
[/COLOR]
[COLOR="Plum"][B][U]עומר[/U][/B]-אין בעיה ^^
---
"תודה" היא מחייכת בחמימות ואז משנה את הבעתה לרצינית, עם מבט עמוק וחודר.
"את יודעת מי היו הולקיריות, אליס?" היא שואלת אותך, וממשיכה "הן היו לוחמות אגדיות אשר לא רחמו על איש. הן רכבו על סוסים, כמו ראפידש, הסוסים עפו בשמיים. אם ולקיריה אחת הייתה בצרה, כל אחיותיה באו לעזור לה, כך עוזר הצוות הכפול, גלגל הלהבות מסמל את אש הקרב שהייתה להן, ואש הרפאים המהפנטת ביופיה את היופי הקטלני שהיה להן. הסוף, אליס, זה המוות." היא מסיימת.
זו היה אולי ההסבר העמוק ביותר ששמעת בחייך. מה תעשי?
[/COLOR]
[/CENTER]
-
[quote=TaL~;618522]
[CENTER][COLOR=yellowgreen][B][U]קורן[/U][/B]-ארת' משתמשת בקבר חול, ולפתע האיזור סביבך נורא מזכיר לך את את מדבר סהרה, כמו שראית בתמונות.[/COLOR]
[COLOR=yellowgreen]חבטת הרעל של קרוגנק מפספסת, אבל הוא נפגע מקבר החול.[/COLOR]
[COLOR=yellowgreen]*הפלת סלעים זה זריקת סלעים, לא קבר אבנים, זה לא כולא את היריב ><*[/COLOR]
[COLOR=yellowgreen]קרוגאנק משתמש באגרוף קרח ופוגע בחוזקה בארת', שמחזירה לו בזריקת אבנים. [/COLOR]
[COLOR=yellowgreen]"קדימה! פצצת רפש!" הילד צועק. מה תעשה?[/COLOR][/CENTER]
[/quote]
'איזה תמונות ראיתי לעזזל?' אני חושב לעצמי, 'אה נכון, במועדון עם הנשים היפות..' אני נזכר.
---
"ארת', תחכי שיתקרב אלייך, ותשתמשי בנשיכה!" אומר לה בזריזות.
"כמובן, תתחמקי קודם לכן".
-
[QUOTE=TaL~;618522][COLOR="DarkOrange"][B][U]רועי[/U][/B]- חחח XD או שהייתי צריך להגיד גאסטלי עליז במקום שמח? D:
---
באדו שולחת תותח מים חזק על גאסטלי, ומצחקקת למשמע ההערה שלך.
גאסטלי מסכל את שאיבת המגה שלה בעזרת אש רפאים (WILL 'O' WISP) ומצליח לשרוף את באדו.
אתה מסתכל על גאסטלי ולפתע הוא מתפזר למעין ערפל שחור. אתה מבין שהוא השתמש בעשן רעיל.
העשן מתקרב אל באדו במהירות, מה תעשי?
[/COLOR]
[/CENTER][/QUOTE]
אחשוב מה לעשות , במהירות אגיד
"באדו השתמש בריקוד גשם כדי שהגשם יעלים את העשן ,
ואז השתמש בנבגי שיתוק !"
-
[quote=TaL~;618263][COLOR=slategray][B][U]דניס[/U][/B]-"אוי, אתה כזה עלוב!" היא אומרת ומוציאה פוקדור מהתיק, "תראה לו מה זה!" היא צועקת ושולחת בלטוי [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/343.png[/IMG][/COLOR]. מה תעשה?[/quote]
"בויזל!" אני זורק פוקדור לאויר "תשתמש בבום על קולי!"
"בואו נתייחס לזה כאל תחרות" אני מסנן לעבר בויזל
-
[CENTER]
[COLOR="YellowGreen"][B][U]קורן[/U][/B]- ארת' מנסה את מזלה בנשיכה, אבל פצצת הרפש האימתנית של קרוגנק פגעה בה, והעיפה אותה.
"אמרתי לך!" הילד אומר בסנוביות, אבל ארת' מתעצבנת ונושכת את קרוגנק בחוזקה.
"קדימה צוות כפול! ואז אגרוף אש!". מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"][B][U]רועי[/U][/B]- באדו רוקדת מעין ריקוד מוזר ולפתע הופיעו עננים.
מתחיל לרדת גשם, והוא מעלים לאט לאט את כל העשן, לפתע נגלה לעניכם גסטלי שכבר התפתח להאונטר [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/93.png[/IMG].
נראה שהוא מכין קרן הייפר. מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="SlateGray"][B][U]דניס[/U][/B]- בויזל קופץ מהפוקדור בשמחה, ושולח בום על קולי, שבלטוי מתחמק ממנו בקלות.
"בלטוי, צלקת הוורד!" היא צועקת ומחייכת, למראה פרצופך שלא מבין מה היא המתקפה.
"צלקת הוורד, היא מתקפה שלא מפספסת. הפוקימון מכשף את האדמה, וצומחים מתוכה ורדים, שעוטפים את הפוקימון היריד, ופוצעים אותו עם קוציו." היא מסבירה לך,
וכל מה שהיא אמרה בעצם קורא, מליוני ורדים קטנים עוטפים את גופו של בויזל, עד למצב שאת לא רואה איפה הוא.
"בלטוי, קרן טעינה!" היא צועקת. מה תעשה?[/COLOR]
[/CENTER]
-
[quote=TaL~;618966]
[CENTER][COLOR=yellowgreen][B][U]קורן[/U][/B]- ארת' מנסה את מזלה בנשיכה, אבל פצצת הרפש האימתנית של קרוגנק פגעה בה, והעיפה אותה.[/COLOR]
[COLOR=yellowgreen]"אמרתי לך!" הילד אומר בסנוביות, אבל ארת' מתעצבנת ונושכת את קרוגנק בחוזקה.[/COLOR]
[COLOR=yellowgreen]"קדימה צוות כפול! ואז אגרוף אש!". מה תעשה?[/COLOR]
[/quote][/CENTER]
[RIGHT]"קדימה ארת', תשתמשי במכת בוץ!" אומר לה.
'מכת הבוץ תפגע בכל הכפילים, וגם באמיתי' אחשוב לעצמי, 'הוא יהיה המום, ואז נתקוף'.[/RIGHT]
-
[quote=TaL~;618966][COLOR=slategray][B][U]דניס[/U][/B]- בויזל קופץ מהפוקדור בשמחה, ושולח בום על קולי, שבלטוי מתחמק ממנו בקלות.[/COLOR]
[CENTER][COLOR=slategray]"בלטוי, צלקת הוורד!" היא צועקת ומחייכת, למראה פרצופך שלא מבין מה היא המתקפה.[/COLOR]
[COLOR=slategray]"צלקת הוורד, היא מתקפה שלא מפספסת. הפוקימון מכשף את האדמה, וצומחים מתוכה ורדים, שעוטפים את הפוקימון היריד, ופוצעים אותו עם קוציו." היא מסבירה לך,[/COLOR]
[COLOR=slategray]וכל מה שהיא אמרה בעצם קורא, מליוני ורדים קטנים עוטפים את גופו של בויזל, עד למצב שאת לא רואה איפה הוא.[/COLOR]
[COLOR=slategray]"בלטוי, קרן טעינה!" היא צועקת. מה תעשה?[/COLOR][/quote][/CENTER]
"הילה קפואה מהר!" אני צועק לכיוונו "תשבור את הצמח ותחמוק!"
-
[QUOTE=TaL~;618966][COLOR="DarkOrange"][B][U]רועי[/U][/B]- באדו רוקדת מעין ריקוד מוזר ולפתע הופיעו עננים.
מתחיל לרדת גשם, והוא מעלים לאט לאט את כל העשן, לפתע נגלה לעניכם גסטלי שכבר התפתח להאונטר [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/93.png[/IMG].
נראה שהוא מכין קרן הייפר. מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
"וואו" אמלמל ואז אגיד לבאדו "השתמשי בשאיבת מגה ואז בשאיבה !"
-
[COLOR="YellowGreen"][CENTER][B][U]קורן[/U][/B]- ארת' שולחת לכל עבר בוץ, ומשמידה את הכפילים.
"עכשיו!" צועק הילד, והקרוגאנק האמיתי קופץ מן העץ עם אגרוף אש ענק שפוגע בארת'.
"קדימה תסיים את זה עם הרעלה!" מה תעשה?
[/COLOR]
[COLOR="SlateGray"][B][U]דניס[/U][/B]- בויזל מקפיא את הצמחים ושובר אותם.
אבל קרן הטעינה של בלטוי פוגעת בו וכמעט מעלפת אותו.
הוא שולח הילה קפואה נוספת, שפוגעת ומקפיאה את בלטוי.
"בלטוי, ברק!" מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"][B][U]רועי[/U][/B]- באדו משתמשת בשאיבת מגה, ובשאיבה, אך רק מרעילה את עצמה יותר ויותר.
למזלה, קרן ההייפר מפספסת.
האונדר לא מוותר, ושולח אש רפאים. מה תעשה?[/COLOR][/CENTER]
-
[quote=TaL~;619296][COLOR=yellowgreen][CENTER][B][U]קורן[/U][/B]- ארת' שולחת לכל עבר בוץ, ומשמידה את הכפילים.[/CENTER]
[/COLOR]
[CENTER][COLOR=yellowgreen]"עכשיו!" צועק הילד, והקרוגאנק האמיתי קופץ מן העץ עם אגרוף אש ענק שפוגע בארת'.[/COLOR]
[COLOR=yellowgreen]"קדימה תסיים את זה עם הרעלה!" מה תעשה?[/COLOR][/CENTER]
[/quote]
"ארת', תשתמשי בחפירה!" אומר לה.
"תחכי שקרוגאנק יעצור, ותפתיעי אותו במתקפת נשיכה!".
-
[quote=TaL~;619296][COLOR=slategray][B][U]דניס[/U][/B]- בויזל מקפיא את הצמחים ושובר אותם.[/COLOR][CENTER][COLOR=slategray]אבל קרן הטעינה של בלטוי פוגעת בו וכמעט מעלפת אותו.[/COLOR]
[COLOR=slategray]הוא שולח הילה קפואה נוספת, שפוגעת ומקפיאה את בלטוי. [/COLOR]
[COLOR=slategray]"בלטוי, ברק!" מה תעשה?[/COLOR][/quote][/CENTER]
"אקדח מים!" אני אומר ומהנהן לו שיחמוק "תשתמש בבום סוני!"
-
[QUOTE=TaL~;619296][COLOR="YellowGreen"][CENTER][B][U]קורן[COLOR="DarkOrange"][B][U]רועי[/U][/B]- באדו משתמשת בשאיבת מגה, ובשאיבה, אך רק מרעילה את עצמה יותר ויותר.
למזלה, קרן ההייפר מפספסת.
האונדר לא מוותר, ושולח אש רפאים. מה תעשה?[/COLOR][/CENTER][/QUOTE]
"אח.." אאנח ואכניס את באדו לפוקדור שלה ברגע שאש הרפאים תהיה קרובה אליה אך רחוקה מכדי לפגוע בה "תודה באדו" אגיד ואז אוציא
את נידורן "נידורן ! שלום אני המאמן החדש שלך , השתמש בחבטת רעל וזנב ברזל !"
-
[CENTER]
[COLOR="YellowGreen"][B][U]קורן[/U][/B]- ארת' משתמשת בחפירה וההרעלה של קרוגנק מפספסת.
החפירה פוגעת בקרוגנק, והוא כמעט מתעלף, ואז היא נושכת אותו והוא מתעלף סופית.
"אני לא מאמין!!" הילד צועק בעצבים ובורח.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"][B][U]רועי[/U][/B]- נידורן קופץ בעצבים על האונדר ומתחיל לתקוע בו חבטות רעל וזנבות ברזל.
אחרי זמן לא רב האונדר מתעלף ונידורן ממשיך להכות אותו ללא רחמים.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="SlateGray"][B][U]דניס[/U][/B]- הברק של בלטוי מפספס, אך גם אקדח המים.
בויזל שולח בום סוני שמעיף את בלטוי אחורה.
בלטוי כמעט מתעלף, אבל מצליח לשלוח ברק אחרון שמעיף את בויזל כמה מטרים אחורה.
מה תעשה?[/COLOR]
[/CENTER]
-
[quote=TaL~;619739]
[CENTER][COLOR=yellowgreen][B][U]קורן[/U][/B]- ארת' משתמשת בחפירה וההרעלה של קרוגנק מפספסת.[/COLOR]
[COLOR=yellowgreen]החפירה פוגעת בקרוגנק, והוא כמעט מתעלף, ואז היא נושכת אותו והוא מתעלף סופית.[/COLOR]
[COLOR=yellowgreen]"אני לא מאמין!!" הילד צועק בעצבים ובורח.[/COLOR]
[COLOR=yellowgreen]מה תעשה?[/COLOR]
[/quote][/CENTER]
"ועכשיו מה אתה הולך לעשות ילד?" אני אומר עליו בעצבנות.
"אין לי בעיה לתת לארת' לנשוך אותך..".
-
[RIGHT][quote=TaL~;619739][COLOR=slategray][B][U]דניס[/U][/B]- הברק של בלטוי מפספס, אך גם אקדח המים.[/COLOR]
[COLOR=slategray]בויזל שולח בום סוני שמעיף את בלטוי אחורה.[/COLOR]
[COLOR=slategray]בלטוי כמעט מתעלף, אבל מצליח לשלוח ברק אחרון שמעיף את בויזל כמה מטרים אחורה.[/COLOR]
[COLOR=slategray]מה תעשה?[/COLOR][/quote]
"הילה קפואה!" אני אומר ל וחושבו [I]'הוא גמור[/I]'[/RIGHT]
-
[QUOTE=TaL~;619739][CENTER]
[COLOR="DarkOrange"][B][U]רועי[/U][/B]- נידורן קופץ בעצבים על האונדר ומתחיל לתקוע בו חבטות רעל וזנבות ברזל.
אחרי זמן לא רב האונדר מתעלף ונידורן ממשיך להכות אותו ללא רחמים.
מה תעשה?[/COLOR]
[/CENTER][/QUOTE]
"אוקיי אז גם אתה חזק , אני רוצה שלא תוותר , יכול להיות שהוא מעמיד פנים
תן לו עכשיו עוקץ רעל !!!" אצעק בזמן שאוציא פוקדור ריק מהתיק ואזרוק אותו
ברגע שעוקץ הרעל יפגע בהאונטר (שיהיה לי הנדאור , שזה המתפתח של הנדאום
אני יתבלבל אם תגיד האונדר , אז תגיד בבקשה האונטר זה גם השם המקורי שלו)
-
[CENTER]
[COLOR="YellowGreen"][B][U]קורן[/U][/B]- "אני לא חושב, לוזר!" הוא אומר בסנוביות.
הוא לוחץ על כפתור כלשהו על השעון עם האות 'K' עליו, ואחרי כמה שניות אתה רואה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/430.png[/IMG] שמתקרב אלייכם במהירות
"סאיונרה, לוזר!" הילד צועק לך ומרים את ידו כדיי שההונצ'קרו יקח אותו.
מה תעשה?
[/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"][B][U]רועי[/U][/B]- נידורן שולח עוקץ רעל קטלני, ולא מפסיק.
אתה מנסה לזרוק עליו פוקדור אבל הנידורן לא נותן לך, וממשיך להטיח בו עוקצי רעל.
רק אחרי שאתה מחזיר את הנידורן לפוקדור אתה מצליח לתפוס את האונטר.
מה תעשה?
[/COLOR]
[COLOR="SlateGray"][B][U]דניס[/U][/B]- בויזל שולח הילה קפואה, ובלטוי מתעלף.
"לא סיימתי איתך עדיין!" הילדה אומרת ולוחצת על כפתור בשעון שלה, שרשומה עליו האות 'K'.
לפתע מופיע לידכם [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/430.png[/IMG] והיא עולה עליו.
מה תעשה?
[/COLOR]
[/CENTER]
-
[quote=TaL~;620581]
[CENTER][COLOR=yellowgreen][B][U]קורן[/U][/B]- "אני לא חושב, לוזר!" הוא אומר בסנוביות.[/COLOR]
[COLOR=yellowgreen]הוא לוחץ על כפתור כלשהו על השעון עם האות 'K' עליו, ואחרי כמה שניות אתה רואה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/430.png[/IMG] שמתקרב אלייכם במהירות[/COLOR]
[COLOR=yellowgreen]"סאיונרה, לוזר!" הילד צועק לך ומרים את ידו כדיי שההונצ'קרו יקח אותו.[/COLOR]
[COLOR=yellowgreen]מה תעשה?[/COLOR][/CENTER]
[/quote]
אני מתקרב אל קטרפי.
"אתה בסדר, חבר?" אני שואל אותו בחשש.
-
[QUOTE=TaL~;620581][CENTER]
[COLOR="DarkOrange"][B][U]רועי[/U][/B]- נידורן שולח עוקץ רעל קטלני, ולא מפסיק.
אתה מנסה לזרוק עליו פוקדור אבל הנידורן לא נותן לך, וממשיך להטיח בו עוקצי רעל.
רק אחרי שאתה מחזיר את הנידורן לפוקדור אתה מצליח לתפוס את האונטר.
מה תעשה?
[/COLOR][/CENTER][/QUOTE]
אגש אל נידורן ואגיד לו "אתה אכזרי ביותר , ככה הייתי רוצה שכל הפוקימונים שלי יהיו
את האמת , באדו אני אוהב אותה ככה רגועה עם קלאסה
אבל הנדאום צריך ללמוד ממך להיות זועם , בקרוב אערוך קרב זוגות ושניכם
תשתתפו בו , כל הכבוד נידורן" אגיד לו ואלטף אותו "תודה רבה" אוסיף
ואכניס אותו לפוקדור שלו . ארים את הפוקדור הריק של האונטר ואחייך לי .
אלך מיד אל מרכז הפוקימונים הקרוב ביותר בשביל לרפאות את הפוקימונים ..
-
[quote=TaL~;620581]
[RIGHT][COLOR=slategray]"לא סיימתי איתך עדיין!" הילדה אומרת ולוחצת על כפתור בשעון שלה, שרשומה עליו האות 'K'.[/COLOR][/RIGHT]
[RIGHT][COLOR=slategray]לפתע מופיע לידכם [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/430.png[/IMG] והיא עולה עליו.[/COLOR][/RIGHT]
[RIGHT][COLOR=slategray]מה תעשה?[/COLOR][/RIGHT]
[/quote]
[RIGHT]אני מוותר לה ללכת ורץ אל הוורמפל "אתה בסדר?"[/RIGHT]
-
[quote=TaL~;618522][CENTER][COLOR=DarkOrange]
[/COLOR]
[COLOR=Plum][B][U]עומר[/U][/B]-אין בעיה ^^
---
"תודה" היא מחייכת בחמימות ואז משנה את הבעתה לרצינית, עם מבט עמוק וחודר.
"את יודעת מי היו הולקיריות, אליס?" היא שואלת אותך, וממשיכה "הן היו לוחמות אגדיות אשר לא רחמו על איש. הן רכבו על סוסים, כמו ראפידש, הסוסים עפו בשמיים. אם ולקיריה אחת הייתה בצרה, כל אחיותיה באו לעזור לה, כך עוזר הצוות הכפול, גלגל הלהבות מסמל את אש הקרב שהייתה להן, ואש הרפאים המהפנטת ביופיה את היופי הקטלני שהיה להן. הסוף, אליס, זה המוות." היא מסיימת.
זו היה אולי ההסבר העמוק ביותר ששמעת בחייך. מה תעשי?
[/COLOR]
[/CENTER]
[/quote]
וגם הפלצני ביותר.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אוקי..." אומר בקצרה ואנסה לחשוב על סיפור מוצלח "אני לא חושבת שיש לי סיפור שאפשר לעשות ממנו קטע תיאום" אומר לה בעצב.