-
[QUOTE=chimcharboy;628525][SIZE=3][COLOR=darkorange]אלמוגסי-"לפרס, זאת בחירה מעניינת" אומרת הילדה[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#ff8c00]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#ff8c00][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#006400]shayrahamim-אתה ממשיך בדרכך ואתה מגיע למקום אם אגם יפה[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#006400]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#006400][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=darkred]ironik-סטארביה היה מהיר מדי והוא פגע בצ'רמנדר בחוזקה אבל גם סטארביה ניפגע, "סטארביה עס אווירי" אומר האיש[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#8b0000]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#8b0000][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=blue]אדון פריון-אתה משחפש את טריקו ופתאום אתה רואה [URL="http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/File:Spr_3e_253.gif"][IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/f/f5/Spr_3e_253.gif[/IMG][/URL][COLOR=#000000] [/COLOR][COLOR=blue]פצוע [/COLOR][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#0000ff]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
'צא סקווירטל היכנס לאגם ותשחה לך' אומר ואוציא את סקווירטל
-
[quote=chimcharboy;628525]
[SIZE=3][COLOR=darkred]ironik-סטארביה היה מהיר מדי והוא פגע בצ'רמנדר בחוזקה אבל גם סטארביה ניפגע, "סטארביה עס אווירי" אומר האיש[/COLOR][/SIZE]
[/quote]
"'צארמנדר תחזיק מעמד!!! תשתמש בלהביור!!!"
-
[SIZE=3][COLOR=blue]אדון פריון-גרוויל מיסתכל אליך ואתה מבין שזה הטריקו שלך[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#0000ff]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#0000ff][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#006400]shayrahamim-סקרווירטל יוצא מהפוכדור והוא שוחה באגם[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=darkred]ironik-צ'רמנדר מישתמש בלהביור חזק מאוד שפוגע בסטרביה, סטארביה שנפגע קשה מיתקרב אל צ'רמנדר אם מיתקפת ציפור אמיצה חזקה[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=cyan]monster-[COLOR=cyan]אתה יוצא מביתך לכיוון המעבדה, אתה מגיע לדלת המעבדה[/COLOR][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#00ffff]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#00ffff][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=darkslateblue]guybarm-[COLOR=indigo]אתה יוצא מביתך לכיוון המעבדה, אתה מגיע לדלת המעבדה[/COLOR][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#4b0082]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
-
[QUOTE=chimcharboy;628550][SIZE=3][COLOR=blue]אדון פריון-גרוויל מיסתכל אליך ואתה מבין שזה הטריקו שלך[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#006400]shayrahamim-סקרווירטל יוצא מהפוכדור והוא שוחה באגם[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=darkred]ironik-צ'רמנדר מישתמש בלהביור חזק מאוד שפוגע בסטרביה, סטארביה שנפגע קשה מיתקרב אל צ'רמנדר אם מיתקפת ציפור אמיצה חזקה[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=cyan]monster-[COLOR=cyan]אתה יוצא מביתך לכיוון המעבדה, אתה מגיע לדלת המעבדה[/COLOR][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=darkslateblue]guybarm-[COLOR=indigo]אתה יוצא מביתך לכיוון המעבדה, אתה מגיע לדלת המעבדה[/COLOR][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#4b0082]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
'חכה לי סקווירטל' אומר לו ואכנס לאגם
-
[quote=chimcharboy;628550][SIZE=3][COLOR=blue]אדון פריון-גרוויל מיסתכל אליך ואתה מבין שזה הטריקו שלך[/COLOR][/SIZE]
*תערוך את דף הרשומים
אני אומר לו בשמחה "אני שמח שהתפתחת חבר כל הכבוד אך חבל לי על הפציעה שלך,אגב תכיר את מגבי אתה מכיר אותו בתור ביצת הפוקימון שקיבלתי"
-
[SIZE=3][COLOR=#006400]shayrahamim-אתה ניכנס אם סקווירטל לאגם ופתאום בא טוטודייל חמוד[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=blue]אדון פריון-גרוויל יותר מידי פצוע כדי והוא התעלף[/COLOR][/SIZE]
-
[SIZE=3][COLOR=blue]אדון פריון-גרוויל יותר מידי פצוע כדי והוא התעלף[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#0000ff][SIZE=2][COLOR=black]אני אחפש את מרכז הפוקימונים הקרוב ביותר ואני מכניס את גרוויל לפוכדור[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
-
[QUOTE=chimcharboy;628568][SIZE=3][COLOR=#006400]shayrahamim-אתה ניכנס אם סקווירטל לאגם ופתאום בא טוטודייל חמוד[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#0000ff]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
'איזה טוטודיל חמוד אולי כדי שישחה איתנו אבל חבל שיש לנו כבר פוקימון מים אבל אולי אני ישנה את דעתי' אומר לסקווירטל ואקרא לטוטודיל
-
[SIZE=3][COLOR=blue]אדון פריון-אתה מחפש מרכז פוקימונים ואתה לא מוצא בשום מקום[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#006400]shayrahamim-אתה קורא לטוטודיל והוא בא בשימחה והוא וסקרווירטל מתחילים לשחק [/COLOR][/SIZE]
-
[QUOTE=chimcharboy;628550]
[
[SIZE=3][COLOR=#4b0082]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
אני דופק בדלת המעבדה ואומר" פרופסור אתה שם"
-
[QUOTE=chimcharboy;628576][SIZE=3][COLOR=blue]אדון פריון-אתה מחפש מרכז פוקימונים ואתה לא מוצא בשום מקום[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#006400]shayrahamim-אתה קורא לטוטודיל והוא בא בשימחה והוא וסקרווירטל מתחילים לשחק [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#006400]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
'איזה חמודים' וארים את שתיהם על הגב שלי ואקפיץ אותם באוויר
-
[quote=chimcharboy;628550]
[/quote]
"צ'ארמנדר!! תשתמש שוב בלהביור!!!!! בכל הכוח!!!"
-
[SIZE=3][COLOR=cyan]monster-אתה דופק בדלת, אחרי כמה דקות פותח לך את הדלת הפרופ'[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#006400]shayrahamim-אתה משחק אם שני הפוקימונים ולפתע בא ילד שאומר לך "תעזוב כבר את הטוטודיל שלי" מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=darkred]ironik-צ'ארמנדר מישתמש בלהביור בעוד שסטארביה מישתמש בציפור אמיצה, סטארביה חודר לתוך הלהביור מזמן שהוא מישתמש בציפור אמיצה, המתקפה של סטארביה פוגעת בצ'ארמנדר אבל סטארביה ניפגע מאוד והוא בקושי מסוגל לזוז[/COLOR][/SIZE]
-
[QUOTE=chimcharboy;628594][SIZE=3][COLOR=cyan]monster-אתה דופק בדלת, אחרי כמה דקות פותח לך את הדלת הפרופ'[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#006400]shayrahamim-אתה משחק אם שני הפוקימונים ולפתע בא ילד שאומר לך "תעזוב כבר את הטוטודיל שלי" מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=darkred]ironik-צ'ארמנדר מישתמש בלהביור בעוד שסטארביה מישתמש בציפור אמיצה, סטארביה חודר לתוך הלהביור מזמן שהוא מישתמש בציפור אמיצה, המתקפה של סטארביה פוגעת בצ'ארמנדר אבל סטארביה ניפגע מאוד והוא בקושי מסוגל לזוז[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#8b0000][/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
'מצטער לא ידעתי שיש לו מאמן ' אומר לילד ' אבל אם בא לך להצטרף אליי ואל סקווירטל לשחיה שלנו אז בוא אתה וטוטודיל' אומר לילד
-
[quote=chimcharboy;628594][SIZE=3][COLOR=cyan]
[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkred]ironik-צ'ארמנדר מישתמש בלהביור בעוד שסטארביה מישתמש בציפור אמיצה, סטארביה חודר לתוך הלהביור מזמן שהוא מישתמש בציפור אמיצה, המתקפה של סטארביה פוגעת בצ'ארמנדר אבל סטארביה ניפגע מאוד והוא בקושי מסוגל לזוז[/COLOR][/SIZE]
[/quote]
"צ'ארמנדרר!!! סיים את הקרב עם להביור אחרון!!!"
-
[SIZE=3][COLOR=#006400]shayrahamim-"אין לי זמן לשטיות כאלה" אומר לך הילד[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=darkred]ironik-צ'ארמנדר מישתמש בלהביור חזק מאוד על סטארביה שלא מצליח להתחמק והוא נופל ומתעלף,"לעזעזל" האיש אומר והוא זורק את הפוכדור של סטארביה והוא אומר "אני יותר לא השתמש בך סטארביה אתה סתם חסר תועלה"[/COLOR][/SIZE]
-
[QUOTE=chimcharboy;628602][SIZE=3][COLOR=#006400]shayrahamim-"אין לי זמן לשטיות כאלה" אומר לך הילד[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=darkred]ironik-צ'ארמנדר מישתמש בלהביור חזק מאוד על סטארביה שלא מצליח להתחמק והוא נופל ומתעלף,"לעזעזל" האיש אומר והוא זורק את הפוכדור של סטארביה והוא אומר "אני יותר לא השתמש בך סטארביה אתה סתם חסר תועלה"[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#8b0000]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
'לפי דעתי זה יעזור לך להתחבר עם טוטודיל שלך' אומר לילד
-
[quote=chimcharboy;628602]
[SIZE=3][COLOR=#8b0000]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE][/quote]
אבדוק מה קורה עם סטארביה ואקח אותו בידי.
"אין לך כבוד לפוקימונים!!! תביא לי את הפוקימון של הילדה! אחרת צ'ארמנדר יתקוף אותך!"
-
[SIZE=3][COLOR=#006400]shayrahamim-"לא אכפת לי" הוא אומר לך בזילזול "אני חושב שרק דרך קרבות אתה ניקשר לפוקימון שלך" הילד אומר[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=darkred]ironik-"דבר ראשון אין לי כבוד לפוקימונים לוזרים כמו הסטארביה הזה, ודבר שני הפוקימון של הילדה כבר לא אצלי הוא אצל המפקד שלי" הוא אומר לך בטון מיתנשא[/COLOR][/SIZE]
-
[quote=chimcharboy;628617]
[SIZE=3][COLOR=darkred]ironik-"דבר ראשון אין לי כבוד לפוקימונים לוזרים כמו הסטארביה הזה, ודבר שני הפוקימון של הילדה כבר לא אצלי הוא אצל המפקד שלי" הוא אומר לך בטון מיתנשא[/COLOR][/SIZE]
"ארגג תראה לי מי זה המפקד שלך עכשיו!! אחרת...."
-
[QUOTE=chimcharboy;628617][SIZE=3][COLOR=#006400]shayrahamim-"לא אכפת לי" הוא אומר לך בזילזול "אני חושב שרק דרך קרבות אתה ניקשר לפוקימון שלך" הילד אומר[/COLOR][/SIZE]
'הממ.. אוקיי אני חושב ממש הפוך ממך אבל בגלל שאני רוצה להנות עם סקווירטל שלי אני לא ילחם בך אני חושב שאנחנו עוד נפגש ואתה תראה שהסקווירטל שלי ועוד כמה פוקימונים שנתפוס יראו לך מה שווה חברות אמיתית' אומר לילד בעצבנות
-
[SIZE=3][COLOR=darkred]ironik-"אני לא יכול להגיד לך מיזה המפקד שלי,ומתי תבין שאני לא פוחד ממך" האיש אומר לך ומתחיל ללכת[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#006400]shayrahamim-"אני מסכים לאתגר שלך ותיראה שזה סתם ביזבוז זמן מה שאתה עושה" הילד אומר לך[/COLOR][/SIZE]
-
[QUOTE=chimcharboy;628629][SIZE=3][COLOR=darkred]ironik-"אני לא יכול להגיד לך מיזה המפקד שלי,ומתי תבין שאני לא פוחד ממך" האיש אומר לך ומתחיל ללכת[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#006400]shayrahamim-"אני מסכים לאתגר שלך ותיראה שזה סתם ביזבוז זמן מה שאתה עושה" הילד אומר לך[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#006400]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
'אני עוד יוכיח לך שחברות בין פוקימונים עוזרת' אומר לילד
-
[quote=chimcharboy;628629][SIZE=3][COLOR=darkred]ironik-"אני לא יכול להגיד לך מיזה המפקד שלי,ומתי תבין שאני לא פוחד ממך" האיש אומר לך ומתחיל ללכת[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#006400][/COLOR][/SIZE][/quote]
"אין בעייה עם הוא רוצה לברוח הוא לא יצליח! צ'ארמנדר תשתמש בלהביור עליו!"
-
[SIZE=3][COLOR=#006400]shayrahamim-"טוב טוטודייל בוא נראה לו מזה באמת קרב אמיתי, ודרך אגב שמי הוא ברנדון" [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=darkred]ironik-צ'ארמנדר מישתמש בלהביור אך זה מאוחר מידי והאיש מצליח להתחמק[/COLOR][/SIZE]
-
[QUOTE=chimcharboy;628641][SIZE=3][COLOR=#006400]shayrahamim-"טוב טוטודייל בוא נראה לו מזה באמת קרב אמיתי, ודרך אגב שמי הוא ברנדון" [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=darkred]ironik-צ'ארמנדר מישתמש בלהביור אך זה מאוחר מידי והאיש מצליח להתחמק[/COLOR][/SIZE]
' אין בעיה כאן ועכשיו בוא סקווירטל' אומר לילד ולסקווירטל
-
[quote=chimcharboy;628641]
"לעזאזל!"
אקח את סטארביה למרכז הפוקימונים.
אקווה שהוא לא נפצע יותר מידי.
-
[SIZE=3][COLOR=#006400]shayrahamim-"טוטודיל צא נשיכה" אומר ברנדון[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=darkred]ironik-אתה הולך למרכז פוקימונים ואתה מרפא את סטארביה, סטארביה מודע לך מאוד והוא מתחיל לעוף לשמיים[/COLOR][/SIZE]
-
[QUOTE=chimcharboy;628648][SIZE=3][COLOR=#006400]shayrahamim-"טוטודיל צא נשיכה" אומר ברנדון[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=darkred]ironik-אתה הולך למרכז פוקימונים ואתה מרפא את סטארביה, סטארביה מודע לך מאוד והוא מתחיל לעוף לשמיים[/COLOR][/SIZE]
סקווירטל מבט' אומר לסקווירטל 'ואז בועות'
-
[quote=chimcharboy;628648]
אסתובב בעיר ואחפש קרבות נגד אנשים.
שאלה:באיזה עיר אני נמצא? חחח שכחתי כבר :P
-
[quote=chimcharboy;628576][SIZE=3][COLOR=blue]אדון פריון-אתה מחפש מרכז פוקימונים ואתה לא מוצא בשום מקום[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#0000ff]אני אחפש עזרה[/COLOR][/SIZE]
-
[QUOTE=chimcharboy;628594][SIZE=3][COLOR=cyan]monster-אתה דופק בדלת, אחרי כמה דקות פותח לך את הדלת הפרופ'[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#8b0000][/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
אני אומר לפרופסור "תוכל להביא לי את טורצ'יק בקשה"
-
[SIZE=3][COLOR=#006400]shayrahamim-טוטודייל נושך את סקווירטל בחוזקה וסקווירטל מישתמש במבט ואז בבועות שלא משפיעות כל כך על טוטודייל, "טוטודייל צא עוד פעם נשיכה בכל הכוח" ברנדון אומר בהתלהבות[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=darkred]ironik-אתה מחפש מאמנים כדי להלחם בהם ואתה לא מוצא[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#8b0000]*אתה בעיר מגניום[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=blue]אדון פריון-אתה מחפש אנשים כדי שיעזרו לך אבל אין שום אנשים בסביבה[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=cyan]monster-"ברור שכן" הפרופ' אומר ונותן לך את הפוכדור שאת כל שאר הציוד למסע[/COLOR][/SIZE]
-
[QUOTE=chimcharboy;628687][SIZE=3]
[SIZE=3][COLOR=cyan]monster-"ברור שכן" הפרופ' אומר ונותן לך את הפוכדור שאת כל שאר הציוד למסע[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#00ffff]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
אני אומר לפרפסור " תודה רבה" ואני מוציא את טורצ'יק מהפוכדור שלו
-
[QUOTE=chimcharboy;628687][SIZE=3][COLOR=#006400]shayrahamim-טוטודייל נושך את סקווירטל בחוזקה וסקווירטל מישתמש במבט ואז בבועות שלא משפיעות כל כך על טוטודייל, "טוטודייל צא עוד פעם נשיכה בכל הכוח" ברנדון אומר בהתלהבות[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=darkred]ironik-אתה מחפש מאמנים כדי להלחם בהם ואתה לא מוצא[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=blue]אדון פריון-אתה מחפש אנשים כדי שיעזרו לך אבל אין שום אנשים בסביבה[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#00ffff]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
אני מסתכל מאחורי סקווירטל ורואה עץ 'סקווירטל חכה עד שהוא יבוא אליך מש קרוב ואז קפוץ מעליו' אומר לסקווירטל
-
[quote=chimcharboy;628687]
[/quote]
עם כך אלך למכון, כדי להתחרות על התג הראשון!
-
[SIZE=3][COLOR=mediumturquoise]monster-אתה מוציא את טורצ'יק מהפוכדור והוא מיתלהב ליראות אותך והוא ישר קופץ אליך[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#48d1cc]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#48d1cc][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#006400]shayrahamim-טוטודיל מיתקרב אל סקווירטל, סקווירטל קופץ וטוטודייל מיתנגש בעץ הוא מיתעצבן והוא מתחיל ליזאור באור לבן[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=darkred]ironik-אתה הולך למכון ואתה ניכנס אליו[/COLOR][/SIZE]
-
[quote=chimcharboy;628701]
אשאל "שלום יש פה מישהו!?"
-
[QUOTE=chimcharboy;628701][SIZE=3][COLOR=mediumturquoise]monster-אתה מוציא את טורצ'יק מהפוכדור והוא מיתלהב ליראות אותך והוא ישר קופץ אליך[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#48d1cc]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#48d1cc][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#006400]shayrahamim-טוטודיל מיתקרב אל סקווירטל, סקווירטל קופץ וטוטודייל מיתנגש בעץ הוא מיתעצבן והוא מתחיל ליזאור באור לבן[/COLOR][/SIZE]
'או או הוא מתפתח עכשיו סקווירטל בועות הכי חזקות שלך עכשיו' אומר לסקווירטל
-
[SIZE=3][COLOR=darkred]ironik-אתה שואל את השאלה ועונה לך ילדה "שלום לך זה מכון העשב ואני מנהיגת המכון, שמי ג'וליה מה שמך?" הילדה שואלת אותך ומחכה לתשובה שלך[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=darkgreen]shayrahamim-סקווירטל מישתמש בבועות בזמן שטוטודייל מיתפתח, הבועות פוגעות בטוטודיייל אבל לא משפיעות בכלל, אחרי כמה זמן עומד מולך [URL="http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/File:Spr_3e_159.gif"][IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/3/3e/Spr_3e_159.gif[/IMG][/URL][COLOR=#000000] [/COLOR][COLOR=darkgreen]חזק מאוד "קרוכונה תישתמש עכשיו בזנב מים" ברנדון אומר[/COLOR][/COLOR][/SIZE]