-
[quote=a.v.i.v;661018][COLOR=purple]~אדם~[/COLOR]
[COLOR=purple]אתה מגיע למרכז הפוקימונים ורואה את ג'ק שהביא אותך לאי הזה! "שלום לך אדם! באתי לראות איך אתה מסתדר וגם להביא לך פוקימון מיוחד." הוא אומר ונותן לך פוכדור. "אשמח אם לפני שתראה את הפוקימון בפוכדור,תראה לי את הפוקימונים שלך."[/COLOR]
[COLOR=purple]מה תעשה?[/COLOR]
[/quote]
"הנה אלה הם הפוקימונים שלי ג'ק:יש לי פארליט,קאספיק,ורקסליט מה אתה אומר עליהם?"
'מקווה שיגיד דברים טובים' אחשוב לעצמי
-
[QUOTE=a.v.i.v;660865][COLOR=purple]
[COLOR=red]~לי~[/COLOR]
[COLOR=red]אקוס יוצא מהפוכדור כשהוא מבולבל אך הוא משתמש בפעימת מים שגם מכבה את הלהבות וגם מעיפה את הטירונית והפוקימון שלה לשמיים.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=mediumturquoise[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לאקוס" כל הכבוד" ואומר לטירונית "ביי להתראות"
-
[COLOR=purple]~אדם~[/COLOR]
[COLOR=purple]"יפה מאוד! תוך זמן קצר מאוד תפסת פוקימונים חדשים ואף טיפחת אותם ואימנת אותם! כל הכבוד לך! עכשיו הייתי רוצה שתראה איזה פוקימון מצטרף לצוות שלך" הוא אומר ומצביע על הפוכדור שהוא נתן לך.[/COLOR]
[COLOR=red]~לי~[/COLOR]
[COLOR=red]אתה ממשיך אל עבר העיר הבאה כשפיתאום אתה שומע צרחה שמגיעה מהמשך השביל![/COLOR]
-
[quote=a.v.i.v;661051][COLOR=purple]~אדם~[/COLOR]
[COLOR=purple]"יפה מאוד! תוך זמן קצר מאוד תפסת פוקימונים חדשים ואף טיפחת אותם ואימנת אותם! כל הכבוד לך! עכשיו הייתי רוצה שתראה איזה פוקימון מצטרף לצוות שלך" הוא אומר ומצביע על הפוכדור שהוא נתן לך.[/COLOR]
[/quote]
"מהה?!מצטרף לצוות שלי מגניב! מי זה?!" ומיסתכל לכיוון הפוקדור
-
[COLOR=purple]"תוציא אותו ותדע." הוא אומר בחיוך.[/COLOR]
-
[quote=a.v.i.v;661065][COLOR=purple]~אדם~[/COLOR]
[COLOR=purple]"תוציא אותו ותדע." הוא אומר בחיוך.[/COLOR]
[COLOR=purple]מה תעשה?[/COLOR][/quote]
"אוקיי חחח..פוקדור צא!" ואחייך
-
עוד אפשר להירשם למשחק?
אם כן אז
כינוי:yoyoav02
שם:פוקי
רקע:אין, זה חובה?
פוקימון התחלתי:פארליט
בקשות/שאלות:חובה רקע?
-
[quote=a.v.i.v;660695]
[COLOR=darkorange]~שיין~[/COLOR]
[COLOR=darkorange]*אנחנו מגוונים,חלק מזה וחלק מזה אז חלק מהפוקימונים שלך עוד יהיו משם אבל בינתיים אלה הפוקימונים שלך.:big_wink:[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]ארמוסטון יוצא,מוכן לקרב. "אז אתה חושב שפוקימון אבן יעזור לך רק כי הוא טוב על חשמל הא?!" אומר ג'ון בחיוך קטלני. "קדימה,צא אלקטרידר!" הוא אומר ומוציא פוקימון קטן וחמוד [IMG]http://up203.siz.co.il/img1/z3qggzqnmjy5.png[/IMG]. "תתחיל אתה" אומר ג'ון.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]מה תעשה?[/COLOR][/quote]
"אבל הספרייטים הישנים מכוערים ואני מבקש ממך לשים לי מהחדשים אם אתה לא יכול לשים אז מתיש הם יתפתחו ..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"ארמוסטון תראה לו מה זה במתקפת חפירה" אומר .
-
[QUOTE=a.v.i.v;661018]
[COLOR=mediumturquoise]~רון~[/COLOR]
[COLOR=#48d1cc]כל הפוקימונים מקפצים ושמחים. כולם עוקפים אותך ורצים אל תוך מבנה התחרות![/COLOR]
[COLOR=#48d1cc]מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
------------------
"ואו,חכו לייייייייי"
רץ אחריהם,עוצר יחד עם הפוקימונים,ובודק בשלטים\עלונים איזו מן סוג של תחרות זאת
-
[I][COLOR="Purple"]~אדם~
מהפקדור יוצא פוקימון דניזואר קטן [IMG]http://up203.siz.co.il/up1/0w4zhjnmzmym.png[/IMG]."זה רייזיד פוקימון נדיר במיוחד! הוא סוג חשמל ואדמה ולדעתי הוא יעזור לך מאוד בקרבות המכון!" אומר ג'ק."דרך אגב שמעתי ש שמנהיג המכון חזר למכון אז שהיה לך בהצלחה!" אומר ג'ק והולך.
מה תעשה?[/COLOR][/I]
[I][COLOR="DarkOrange"]~שיין~
*אבל שלושתם שונים לגמרי בספרייטים החדשים! זה כיאלו שאנחנו מבאים לך פוקימונים אחרים...
ארמוסטון חופר מתחת לאדמה במהירות.
"אוקי אלקטרידר השתמש קפוץ והשתמש בזנב ברזל!" אומר ג'ון ובעד שאמוסטון יוצא מבולבל מהאדמה.
"תרסק אותו אלקטרידר!" אומר ג'ון בעד באלקטרידר על ארמוסטון מהאוויר בזרת זנב ברזל עוצמתי.
פיתאום ארמוסטון מעיף את אלקטרידר מימנו.לאחר מכן אתה רואה שארמוסטון עד שניה נופל ושהוא צריך לנוח.
מה תעשה?[/COLOR][/I]
[I][COLOR="MediumTurquoise"]~רון~
אתה מגיע לבניין בעד אתה רואה שיש שלט שבו כתוב שצריך להרשם לתחרות כדי להשתתף בה.
פיתאום אתה רואה שבלאזגו ממש נרגש וקופץ בכל מקום.
מה תעשה?[/COLOR][/I]
-
[quote=afikafik1999;661403][I][COLOR=purple]~אדם~[/COLOR][/I]
[I][COLOR=purple]מהפקדור יוצא פוקימון דניזואר קטן [IMG]http://up203.siz.co.il/up1/0w4zhjnmzmym.png[/IMG]."זה רייזיד פוקימון נדיר במיוחד! הוא סוג חשמל ואדמה ולדעתי הוא יעזור לך מאוד בקרבות המכון!" אומר ג'ק."דרך אגב שמעתי ש שמנהיג המכון חזר למכון אז שהיה לך בהצלחה!" אומר ג'ק והולך.[/COLOR][/I]
[I][COLOR=purple]מה תעשה?[/COLOR][/I]
[/quote]
"תודה ג'ק ולהתראות" ואני ימשיך בדרכי למכון החשמל
-
[QUOTE=afikafik1999;661403]
אתה מגיע לבניין בעד אתה רואה שיש שלט שבו כתוב שצריך להרשם לתחרות כדי להשתתף בה.
פיתאום אתה רואה שבלאזגו ממש נרגש וקופץ בכל מקום.
מה תעשה?[/COLOR][/I][/QUOTE]
--------------
"ממממ,אני רואה שאתם שמחים,בואו" הולך להרשם
-
[QUOTE=a.v.i.v;661051][COLOR=purple]
[COLOR=red]~לי~[/COLOR]
[COLOR=red]אתה ממשיך אל עבר העיר הבאה כשפיתאום אתה שומע צרחה שמגיעה מהמשך השביל![/COLOR]
[COLOR=#ff0000]מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
אני אלך אל מקור הצעקה
-
[COLOR=purple]אתה נכנס למכון החשמל ורואה את ג'ון,מנהיג המכון. [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr104.png[/IMG][/COLOR]
[COLOR=purple]"שלום לך! באת להילחם במכון?!" הוא שואל בקול מטורף ואתה רואה לידו פוקימון קטן וחמוד [IMG]http://up203.siz.co.il/img3/nntw2ueoyj0y.png[/IMG]. "זה זאפי! הוא ועוד שני פוקימונים ילחמו מולך." הוא אומר ולאחר מספר דקות אתם מוכנים לקרב. הוא מוציא את זאפי.[/COLOR]
[COLOR=#800080][COLOR=mediumturquoise]אתה הולך להירשם לתחרות[/COLOR] [COLOR=mediumturquoise]כשפיתאום אתה רואה דרך החלון שני אנשים עם מעיל שמנסים לעשות משהו לאיש אחר והם בועטים בו![/COLOR][/COLOR]
[COLOR=#48d1cc]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=red]~לי~[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אתה רואה פוקימון שועל קטן וחמוד [IMG]http://up203.siz.co.il/up3/y322nzeizmyl.png[/IMG].[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אתה סורק אותו בפוקדע ורואה שקוראים לו פרלדו והמתקפות שלו הן:על חושי,מהירות,קרן על חושית.[/COLOR]
-
[quote=a.v.i.v;661722][COLOR=purple]~אדם~[/COLOR]
[COLOR=purple]אתה נכנס למכון החשמל ורואה את ג'ון,מנהיג המכון. [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr104.png[/IMG][/COLOR]
[COLOR=purple]"שלום לך! באת להילחם במכון?!" הוא שואל בקול מטורף ואתה רואה לידו פוקימון קטן וחמוד [IMG]http://up203.siz.co.il/img3/nntw2ueoyj0y.png[/IMG]. "זה זאפי! הוא ועוד שני פוקימונים ילחמו מולך." הוא אומר ולאחר מספר דקות אתם מוכנים לקרב. הוא מוציא את זאפי.[/COLOR]
[/quote]
"בטח שבאתי להלחם חחח בוא נתחיל..צא רקסליט תשתמש בלהביור!"
-
[QUOTE=a.v.i.v;661722][COLOR=purple]
[COLOR=red]~לי~[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אתה רואה פוקימון שועל קטן וחמוד [IMG]http://up203.siz.co.il/up3/y322nzeizmyl.png[/IMG].[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אתה סורק אותו בפוקדע ורואה שקוראים לו פרלדו והמתקפות שלו הן:על חושי,מהירות,קרן על חושית.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לפרלדו" רוצה להצטרף אלי"
-
[COLOR=purple]"זאפי תתחמק ואז מהירות!" אומר ג'ון וזאפי מתחמק ופוגע ברקסליט במהירות. "עכשיו תשתמש ברעם!" ג'ון אומר לזאפי והוא משתמש ברעם שמשתק את רקסליט. "עכשיו מהירות!" אומר ג'ון וזאפי פוגע ברקסליט ומחסל אותו. "הא,זה היה קל!" אומר ג'ון בביטחון.[/COLOR]
[COLOR=#800080][/COLOR]
[COLOR=red]~לי~[/COLOR]
[COLOR=red]פרלדו נראה ממש שמח וניצוצות יוצאות מהפרווה שלו מרוב שמחה אבל הוא רוצה לעשות את זה בקרב.[/COLOR]
[COLOR=red]מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=a.v.i.v;661888][COLOR=purple]~אדם~[/COLOR]
[COLOR=purple]"זאפי תתחמק ואז מהירות!" אומר ג'ון וזאפי מתחמק ופוגע ברקסליט במהירות. "עכשיו תשתמש ברעם!" ג'ון אומר לזאפי והוא משתמש ברעם שמשתק את רקסליט. "עכשיו מהירות!" אומר ג'ון וזאפי פוגע ברקסליט ומחסל אותו. "הא,זה היה קל!" אומר ג'ון בביטחון.[/COLOR]
[COLOR=#800080][/COLOR]
[COLOR=red]~לי~[/COLOR]
[COLOR=red]פרלדו נראה ממש שמח וניצוצות יוצאות מהפרווה שלו מרוב שמחה אבל הוא רוצה לעשות את זה בקרב.[/COLOR]
[COLOR=red]מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
אני מוציא את פארליט ואומר לו" גחלת ואז שריטה עליו"
-
[quote=afikafik1999;661403]
[I][COLOR=DarkOrange]~שיין~
*אבל שלושתם שונים לגמרי בספרייטים החדשים! זה כיאלו שאנחנו מבאים לך פוקימונים אחרים...
ארמוסטון חופר מתחת לאדמה במהירות.
"אוקי אלקטרידר השתמש קפוץ והשתמש בזנב ברזל!" אומר ג'ון ובעד שאמוסטון יוצא מבולבל מהאדמה.
"תרסק אותו אלקטרידר!" אומר ג'ון בעד באלקטרידר על ארמוסטון מהאוויר בזרת זנב ברזל עוצמתי.
פיתאום ארמוסטון מעיף את אלקטרידר מימנו.לאחר מכן אתה רואה שארמוסטון עד שניה נופל ושהוא צריך לנוח.
מה תעשה?[/COLOR][/I]
[/quote]
*אז תביא מתי ששלי יתפתחו תשימו להם תספרייטים החדשים שלהם ולא תישנים...*
"חזור ארמו[כינוי שלו] צא זאפי תיתקוף ברעם" אומר בעודי מחזיר את ארמו ומוציא את זאפי.
-
[COLOR=red]~לי~[/COLOR]
[COLOR=red]כשפארליט משתמש בגחלת,פרלדו משתמש בעל חושי ומעיף את הגחלת על פארליט בזמן שהוא משתמש בשריטה. פרלדו משתמש בקרן על חושית שפוגעת חזק בפארליט![/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]זאפי משתמש ברעם אך ג'ון אומר לאלקטרידר להשתמש גם ברעם. שני הרעמים מתנגשים זה בזה ויוצרים פיצוץ ענק מלא זרמים חשמליים. "עכשיו!" צועק ג'ון ואלקטרידר קופץ מהעשן על זאפי מהאוויר![/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=a.v.i.v;662103][COLOR=red]~לי~[/COLOR]
[COLOR=red]כשפארליט משתמש בגחלת,פרלדו משתמש בעל חושי ומעיף את הגחלת על פארליט בזמן שהוא משתמש בשריטה. פרלדו משתמש בקרן על חושית שפוגעת חזק בפארליט![/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לפארליט" שריטה וגחלת על פרלדו"
-
[I][COLOR="Red"]~לי~
פלרדו מתחמק ומשתמש בעל חושי כדי לשלוט בגחלת.
לפתע אתה רואה שפארליט מתעצבן ומשתמש בסופת חול שמעיפה את פלרדו.
*פראליט למד סופת חול יעודכן מיד.
מה תעשה?[/COLOR][/I]
-
[B][QUOTE=afikafik1999;662113][I][COLOR="Red"]~לי~
פלרדו מתחמק ומשתמש בעל חושי כדי לשלוט בגחלת.
לפתע אתה רואה שפארליט מתעצבן ומשתמש בסופת חול שמעיפה את פלרדו.
*פראליט למד סופת חול יעודכן מיד.
מה תעשה?[/COLOR][/I][/QUOTE][/B]
אני אומר לפארליט" כל הכבוד עכשיו סופת חול וגחלת על פרלדו"
-
[quote=a.v.i.v;662103]
[COLOR=#ff8c00]זאפי משתמש ברעם אך ג'ון אומר לאלקטרידר להשתמש גם ברעם. שני הרעמים מתנגשים זה בזה ויוצרים פיצוץ ענק מלא זרמים חשמליים. "עכשיו!" צועק ג'ון ואלקטרידר קופץ מהעשן על זאפי מהאוויר![/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]מה תעשה?[/COLOR][/quote]
"זאפי תחמוק בעזרת מתקפה מהירה ואז בעזרת גם תיתקוף אותו אחרי שהוא נפגע תיתקוף ברעם מתווח אפס."אעומר
-
[I][COLOR="Red"]~לי~
סופת החול והגחלת משתלבים ויוצרים סופת אשש שמחסלת את פלרדו.
פיתאום אתה רואה שפארליט לא מצליח לעצור את הסופה והיא עומדת לפוגע בך.
מה תעשה?[/COLOR][/I]
[COLOR="DarkOrange"][I]~שיין~
זאפי פוגע אלקטרידר בעזרת הרעם אך הוא למוותר הוא משתמש ברעם גם כן שמעיף את שנהם.
לפתע אתה רואה שזאפי עייף מאוד אך בכל זאת הוא משתמש ברעם עוצמתי שמחסל את אלקטרידר.
"יפה אני רואה שאתה יריב ראוי! אוקי זאפי צא!" אומר ג'ון בעד שזאפי יוצא לעבר הזירה.
"תחסל אותו!" אומר ג'ון בעד שזאפי של ג'ון טס עליו במהירות ומחסל אותו בזנב ברזל.
"זאפי לא יכול להלחם" אומר השופט.
מה תעשה?[/I][/COLOR]
-
[QUOTE=afikafik1999;662175][I][COLOR="Red"]~לי~
סופת החול והגחלת משתלבים ויוצרים סופת אשש שמחסלת את פלרדו.
פיתאום אתה רואה שפארליט לא מצליח לעצור את הסופה והיא עומדת לפוגע בך.
מה תעשה?[/COLOR][/I]
[/I][/COLOR][/QUOTE]
אני מוצייא את אקוס ואומר לו" פעימת מים על סופת האש"
-
[quote=a.v.i.v;661888][COLOR=purple]~אדם~[/COLOR]
[/quote]
'וואי הוא חזק' אחשוב לעצמי "צא קאספיק תשתמש בכדור צל!"
-
[quote=afikafik1999;662175]
[COLOR=DarkOrange][I]~שיין~
זאפי פוגע אלקטרידר בעזרת הרעם אך הוא למוותר הוא משתמש ברעם גם כן שמעיף את שנהם.
לפתע אתה רואה שזאפי עייף מאוד אך בכל זאת הוא משתמש ברעם עוצמתי שמחסל את אלקטרידר.
"יפה אני רואה שאתה יריב ראוי! אוקי זאפי צא!" אומר ג'ון בעד שזאפי יוצא לעבר הזירה.
"תחסל אותו!" אומר ג'ון בעד שזאפי של ג'ון טס עליו במהירות ומחסל אותו בזנב ברזל.
"זאפי לא יכול להלחם" אומר השופט.
מה תעשה?[/I][/COLOR][/quote]
/*אחי איך אתץה רוצה שאני ינצח בקרב מכוןא ם יש לי לכל פוקימון רק 3 מתקפות זה לא מקצועי מצדך בתור שה"מ ואתה גם סתם אומר זנב ברזל זהו מוסל חלאס תנסה להשקיע בתגובות ... אתה שטחי...
-
[I][COLOR="Red"]~לי~
אקוס מכבה את הסופה.
לאחר מכן אתה רואה שפלרדו ברח.
"היי ילד!" אומר איש אחד.
"ראיתה פלרדו קטן וחמוד?" שואל הילד.
מה תעשה?[/COLOR][/I]
*אם אתה רוצה שהם ילמדו מתקפות אתה צריך ללמד אותם את זה אתה צריך לעבוד איתם על זה זה לא תמיד בה סתם ככה.
שניתי את התגובה הינה:
זאפי מצליח להתחמק בזריזות אך שהוא משתמש ברעם האך הרעם משתנה והופך לפריקה עוצמטית. שפוגעת בחוזקה באלקטרידר.
*זאפי למד פריקה יעודכן מיד.
לאחר מכן אלקטרידר נופל.
"כל הכבוד לך ילד אני רואה שאתה יריב ראוי! אוקי כנס אלקטרידר צא זאפי!" אורמ ג'ון בעד שזאפי קטן ונמרץ יוצא מהפכדור.
"תתחיל אתה!" אומר ג'ון ומחכה למהלך שלך.
מה תעשה?[/COLOR][/I]
[I][COLOR="Purple"]~אדם~
קאספיק מתחיל להטעין את כדור הצל אך לפתע אתה רואה שכדור הצל גודל וגודל והופך לדופק אפל עוצמטתי שמרסק את זאפי בחוזקה בקיר וכמעט מחסל אותו.
*קאספיק למד דופק אפל.
"אוקי זאפי השתמש במכת ברק!" אומר ג'ון בעד שברק עוצמטתי מתקרב על קאספיק במהירות.
מה תעשה?[/COLOR][/I]
-
[QUOTE=afikafik1999;662383][I][COLOR="Red"]~לי~
אקוס מכבה את הסופה.
לאחר מכן אתה רואה שפלרדו ברח.
"היי ילד!" אומר איש אחד.
"ראיתה פלרדו קטן וחמוד?" שואל הילד.
מה תעשה?[/COLOR][/I]
[/COLOR][/I][/QUOTE]
אני אומר לילד" כן ראיתי הרגע הוא ברח לי"
-
[quote=afikafik1999;662383][I][COLOR=Red][/COLOR][/I]
[I][COLOR=DarkOrange]~שיין~
*אם אתה רוצה שהם ילמדו מתקפות אתה צריך ללמד אותם את זה אתה צריך לעבוד איתם על זה זה לא תמיד בה סתם ככה.
שניתי את התגובה הינה:
זאפי מצליח להתחמק בזריזות אך שהוא משתמש ברעם האך הרעם משתנה והופך לפריקה עוצמטית. שפוגעת בחוזקה באלקטרידר.
*זאפי למד פריקה יעודכן מיד.
לאחר מכן אלקטרידר נופל.
"כל הכבוד לך ילד אני רואה שאתה יריב ראוי! אוקי כנס אלקטרידר צא זאפי!" אורמ ג'ון בעד שזאפי קטן ונמרץ יוצא מהפכדור.
"תתחיל אתה!" אומר ג'ון ומחכה למהלך שלך.
מה תעשה?[/COLOR][/I]
[I][COLOR=Purple][/COLOR][/I][/quote]
"זאפי תחזור שתנוח קצת ארמוסטון צא תתחיל בחפירה" אומר לארמוסטון
-
ארמוסטון בא להישתמש בחפירה אך רגע אחד לפני שהוא נכס לאדמה זאפי טס לכיונו ומרסק אותו בקיר בעזרת מתקפה מהירה.לפתע ארמסטון מתחיל לזהור ואתה מבין שהוא מתפתח ל...ארמורוק [IMG]http://up203.siz.co.il/up1/xbigytmmz1mz.png[/IMG].לפתע ארמורוק משתמש במפלת סלעים שפוגעת בחוזקה בזאפי.
*ארמוסטון התפתח לארמורוק ולמד מפולת סלעים יעודכן מיד.
"אני לא מאמין הארמוסטון שלך התפתח טוב זה לא יעצור אותי! השתמש בזנב ברזל זאפי!" אומר ג'ון בעד שזאפי מתחיל לפגוע בארמורוק אם זנב ברזל.
מה תעשה?[/COLOR][/I]
[I][COLOR="Red"]~לי~
"גם אתה ניסתה? יש כאן מלא ילדים שמנסים לתפוס אותו אבל הוא תמיד ברוח להם בסוף שהם לא שמים לב" אומר הילד."טוב מתחיל להחשיך רוצה להשאר אצלי ואצל סבי הערב?,האא דרך אגגב קוראים לי פרד" אומר הילד.
מה תעשה?[/COLOR][/I]
-
[QUOTE=afikafik1999;662432][I][COLOR="DarkOrange"]
[I][COLOR="Red"]~לי~
"גם אתה ניסתה? יש כאן מלא ילדים שמנסים לתפוס אותו אבל הוא תמיד ברוח להם בסוף שהם לא שמים לב" אומר הילד."טוב מתחיל להחשיך רוצה להשאר אצלי ואצל סבי הערב?,האא דרך אגגב קוראים לי פרד" אומר הילד.
אני אומר לפרד" שמי לי אני אשמח לישון אצלכם"
-
[I][COLOR="Red"]~לי~
"אני רואה שיש לך אקוס" אומר פרד ומסתכל על אקוס שלך.
"אתה יודע הוא מתפתח בעזרת אבן מים,יש לי כזאת אני אתן לך אותה אם תנצח אותו מחר בבוקר מה אתה אומר?" שואל פרד בעד שהוא מוביל אותך לביתו.
מה תעשה?[/COLOR][/I]
-
[quote=afikafik1999;662383]
[I][COLOR=purple]~אדם~[/COLOR][/I]
[I][COLOR=purple]קאספיק מתחיל להטעין את כדור הצל אך לפתע אתה רואה שכדור הצל גודל וגודל והופך לדופק אפל עוצמטתי שמרסק את זאפי בחוזקה בקיר וכמעט מחסל אותו.[/COLOR][/I]
[I][COLOR=purple]*קאספיק למד דופק אפל.[/COLOR][/I]
[I][COLOR=purple]"אוקי זאפי השתמש במכת ברק!" אומר ג'ון בעד שברק עוצמטתי מתקרב על קאספיק במהירות.[/COLOR][/I]
[I][COLOR=purple]מה תעשה?[/COLOR][/I][/quote]
'יששש!' "כל הכבוד קאספיק עכשיו תשתמש בשיגור כדי לברוח ממכת הברק ואז תלך לזאפי ותשתמש באגרוף ממוקד"
-
[QUOTE=afikafik1999;662455][I][COLOR="Red"]~לי~
"אני רואה שיש לך אקוס" אומר פרד ומסתכל על אקוס שלך.
"אתה יודע הוא מתפתח בעזרת אבן מים,יש לי כזאת אני אתן לך אותה אם תנצח אותו מחר בבוקר מה אתה אומר?" שואל פרד בעד שהוא מוביל אותך לביתו.
אני אומר לפרד" אני ישמח לפתח אותו להילחם נגדך"
-
[QUOTE=a.v.i.v;661722]
[COLOR=#800080][COLOR=mediumturquoise]אתה הולך להירשם לתחרות[/COLOR] [COLOR=mediumturquoise]כשפיתאום אתה רואה דרך החלון שני אנשים עם מעיל שמנסים לעשות משהו לאיש אחר והם בועטים בו![/COLOR][/COLOR]
[COLOR=#48d1cc]מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
------------------------------
"בואו מהר",יוצא אליהם,"היי אתם!תפסיקו מהר או שתסתבכו איתי@"!
-
"ואוו אנחנו ממש מפחדים נכון חברה?" אומר אחד מהם.
"טוב בנראה כמה אתה טוב! צא שטקוינג [IMG]http://up203.siz.co.il/up1/djym01dimnfc.png[/IMG]" אומר הילד.
מה תעשה?[/COLOR][/I]
[I][COLOR="Red"]~לי~
"הוו שלום פרד אני רואה שאבתה חבר" אומר איש זקן אם לוח ציור [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr030.png[/IMG].
"לי תכיר את סבא שלי! הוא פעם היה אחד מרביעת האלית כאן אתה יודע?" אומר פרד בעד אתה לוחץ אם סבו של פרד יד.
מה תעשה?[/COLOR][/I]
[I][COLOR="Purple"]~אדם~
קאספיק מצליח להתחמק בעזרת השגיור אך שקאספיק מנסה להשתמש באגרוף ממוקד זאפי מתקופף ומשתמש בפרקיה שמעיפה את קאספיק.
"טוב בוא נגמור אם זה! השתמש בזנב ברזל!" אומר ג'ון בעד שזאפי מתקדם במהירות לעבר קאספיק.
מה תעשה?[/COLOR][/I]
-
[QUOTE=afikafik1999;662811][I][COLOR="MediumTurquoise"]
[I][COLOR="Red"]~לי~
"הוו שלום פרד אני רואה שאבתה חבר" אומר איש זקן אם לוח ציור [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr030.png[/IMG].
"לי תכיר את סבא שלי! הוא פעם היה אחד מרביעת האלית כאן אתה יודע?" אומר פרד בעד אתה לוחץ אם סבו של פרד יד.
מה תעשה?[/COLOR][/I]
[/COLOR][/I][/QUOTE]
אני אומר לסבא" נעים מאוד להכיר אותך"
-
[QUOTE=afikafik1999;662811]
"ואוו אנחנו ממש מפחדים נכון חברה?" אומר אחד מהם.
"טוב בנראה כמה אתה טוב! צא שטקוינג [IMG]http://up203.siz.co.il/up1/djym01dimnfc.png[/IMG]" אומר הילד.
מה תעשה?[/COLOR][/I]
[/QUOTE]
--------------
"אה כן?בלאזגו תקדם קדימה אתה תלחם מולו"
"בלאזגו מהר,להביור!"