-
[quote=אדון פריון;675452]
[FONT=Times New Roman][COLOR=blue][FONT=Guttman Yad-Brush]Black Mamba[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=blue][FONT=Guttman Yad-Brush]אישה נמוכה יחסית לענק מגיעה ומסמנת לכול הילדים להיכנס.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Guttman Yad-Brush]אתה רואה חתול רודף אחרי עכבר.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Guttman Yad-Brush]אתה רואה שהחתול מפיל חליפת שריון.[/FONT][/COLOR][/quote]
אני מפהק בשעמום וושואל באדישות, "מתי המיון מתחיל?".
-
[quote=אדון פריון;675452][FONT=Times New Roman][COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]Mcshay[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]התמונה זזה ואתה רואה את האח הגדול בוער,אתה רואה פתק שבו כתוב [/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial]"לתלמידי גריפינדור שלום בשבוע הקרוב יהיו מבחנים לקבוצת הקווידיץ' של גריפינדור נשמח לראותכם על החתום אלבוס סוורוס פוטר קפטן קבוצת הקווידיץ' "[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush].[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]אתה נזכר במה שאלבוס אמר לך,אתה מחפש את ספיר ואתה לא רואה אף אחד,אתה מסתכל בשעון והשעה כעת היא שתיים לפנות בוקר.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush]נק' הבתים לרגע זה:[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]גריפינדור:5[/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Guttman Yad-Brush]סלית'רין:0[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Guttman Yad-Brush]רייבנקלו:5-[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ffcc00][FONT=Guttman Yad-Brush]הפלפאף:0[/FONT][/COLOR][/quote]
"אולי כדי שאלך לישון" אומר ואלך לישון
-
[FONT=Times New Roman][COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']Mcshay[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']אתה נכנס למיטה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']אתה נרדם בבוקר אתה יורד ואתה מצפה לראות את ספיר אך אתה לא רואה אותה איזה ילד אומר לך :"אתה במקרה סאם יש לי הודעה בשבילך מילדה ששמה ספיר".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush'][FONT=Times New Roman] [/FONT][/FONT][/COLOR]
[FONT=Times New Roman][COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']DarkTiger[/FONT][/COLOR][COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']*אופסי[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']פוקס נובח משמחה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']את הולכת למיטה ונרדמת.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']בבוקר את קמה ואיזו ילדה אומרת לך :"נעים מאוד שמי לולה רוצה שנהיה חברות?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush'] [/FONT][/COLOR]
[FONT=Times New Roman][COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush']Black Mamba[/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush']הפרופסור אומרת לכם :"קדימה תיכנסו המיון מתחיל".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush']הדלתות נפתחות מחיאות כפיים וצעקות הידד.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush']הפרופסור מוציאה קלף :"הריון ירון".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush']הילד שהיה איתך בסירה עולה המצנפת צורחת :"סלית'רין".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush']המכשפה קורא בשנית :"וולטון לוק".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush'] [/FONT][/COLOR]
[FONT=Times New Roman][COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']Scorpio[/FONT][/COLOR][COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']הארי פוטר אומר :"תלמידים אנחנו נלמד היום על האקספליארמוס כישוף הפורק מנשקו אני אדגים את זה עם שותפי,בני אלבוס".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']ילד גבוה שנראה כמו הארי יוצא מין החדר שולחן ענק מופיע מין הרצפה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ffcc00][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush'] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush']נק' הבתים לרגע זה:[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']גריפינדור:5[/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT='Guttman Yad-Brush']סלית'רין:0[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush']רייבנקלו:5-[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ffcc00][FONT='Guttman Yad-Brush']הפלפאף:0[/FONT][/COLOR]
-
[quote=אדון פריון;675563][FONT=Times New Roman][COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]Mcshay[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]אתה נכנס למיטה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]אתה נרדם בבוקר אתה יורד ואתה מצפה לראות את ספיר אך אתה לא רואה אותה איזה ילד אומר לך :"אתה במקרה סאם יש לי הודעה בשבילך מילדה ששמה ספיר".[/FONT][/COLOR]
"כן אני סאם מה ההודעה?" אשאל את הילד
-
[quote=אדון פריון;675563]
[FONT=Times New Roman][COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]Scorpio[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]הארי פוטר אומר :"תלמידים אנחנו נלמד היום על האקספליארמוס כישוף הפורק מנשקו אני אדגים את זה עם שותפי,בני אלבוס".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]ילד גבוה שנראה כמו הארי יוצא מין החדר שולחן ענק מופיע מין הרצפה.[/FONT][/COLOR]
אני מסתכל על רובין בהתרגשות ואז נשען קדימה בשביל לראות יותר טוב.
-
[quote=אדון פריון;675563][FONT=Times New Roman][COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]DarkTiger[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]*אופסי[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]פוקס נובח משמחה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]את הולכת למיטה ונרדמת.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]בבוקר את קמה ואיזו ילדה אומרת לך :"נעים מאוד שמי לולה רוצה שנהיה חברות?".[/FONT][/COLOR]
[/quote]
"סבבה" אני עונה לה ובוחנת אותה ואת שאר הילדות שבחדר
---
בטופס הרשמה בטעות לא בחרתי עיתון, תשנה הרשומים לנביא היומי.
ואין לי בעיה עם כמה שותפים P=
-
[FONT=Times New Roman][COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']Mcshay[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']הילד אומר לך :"ההודעה היא שספיר לא מוכנה לדבר איתך לעולם אך היא גם מצטערת על זעזוע המוח,אגב השיעור הבא שלך הוא חיות פלא אני אדריך אותך".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']הילד מסמן לך לבוא אחריו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush'][FONT=Times New Roman] [/FONT][/FONT][/COLOR]
[FONT=Times New Roman][COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']DarkTiger[/FONT][/COLOR][COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']את רואה שזה רק את ולולה בחדר.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']לולה אומרת :"את סאלי לא? קדימה בואי צריכים ללכת לשיעור חיות פלא".[/FONT][/COLOR]
[FONT=Times New Roman][COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/FONT]
[FONT=Times New Roman][COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']Scorpio[/FONT][/COLOR][COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']אתה רואה להבה כסופה פוגעת באלבוס והוא עף אל עבר הקצה השני של השולחן.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']הארי אומר :"אלבוס אתה בסדר".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']אלבוס עושה חיובי עם האצבעות.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush']רייבנקלו:5-[/FONT][/COLOR]
-
[quote=אדון פריון;675583][FONT=Times New Roman][COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]DarkTiger[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]את רואה שזה רק את ולולה בחדר.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]לולה אומרת :"את סאלי לא? קדימה בואי צריכים ללכת לשיעור חיות פלא".[/FONT][/COLOR]
[/quote]
"כן, אני סאלי" אני עונה ללולה ומצביעה על פוקס "הוא ישאר כאן?"
--
אפשר תיאור של לולה?
-
[quote=אדון פריון;675583]
[FONT=Times New Roman][COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]Scorpio[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]אתה רואה להבה כסופה פוגעת באלבוס והוא עף אל עבר הקצה השני של השולחן.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]הארי אומר :"אלבוס אתה בסדר".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]אלבוס עושה חיובי עם האצבעות.[/FONT][/COLOR]
אני מרים את היד ושואל "המורה, הכישוף לא היה אמור רק לפרוק אותו מנשקו?"
-
[quote=אדון פריון;675583][FONT=Times New Roman][COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]Mcshay[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]הילד אומר לך :"ההודעה היא שספיר לא מוכנה לדבר איתך לעולם אך היא גם מצטערת על זעזוע המוח,אגב השיעור הבא שלך הוא חיות פלא אני אדריך אותך".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]הילד מסמן לך לבוא אחריו.[/FONT][/COLOR]
"נו באמת מה עשיתי" אומר" טוב אני בא" אומר לילד
-
[FONT=Guttman Yad-Brush]טופס הרשמה:
[COLOR=black]שם משתמש:אלמוגסי[/COLOR][/FONT]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush]שם במשחק:גורד טורנצ'י[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush]אופי:נחמדה,רגועה,אוהבת להשתעשע,אוהבת להוכיח את עצמה,בדרנית[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush]מין:נקבה[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush]גיל:11 [/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush]רמה:1[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush]כישופים רגילים:לומוס,אלוהומרה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush]כישופי קרב:שתק,פורטגו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush]שותפים:1[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush]בית:לא לגעת.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush]סוג דם:חצוי[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush]ציוד:שיקוי חיים [/FONT][/COLOR][FONT=Times New Roman][COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush]X[/FONT][/COLOR][/FONT][COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush]3,גלימה,מטה כישוף. 2000,עט נוצה,דיו,כפפות,קדרה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush]ספרי לימוד:כישופים פשוטים,שינוי צורה למתחילים,מרכיבים ראשוניים,הגנה ראשונה,היסטוריית הכישוף,צמחי מרפא,חיות הפלא בעולמנו,קווידיץ' בראי הדורות.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush]רשום למועדונים:לא לגעת.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush]כסף:30 אוניות,50 חרמשים,100 גוזים. [/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush]חית מחמד:חתולה-איטרנוגה[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush]רשום לעיתון:הנביא היומי.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush]תגי הצטיינות:לא לגעת.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush]מרכיבים לשיקויים:אבקת חד-קרן,בזואר,רעל סיביר,ביצי דוקסי. [/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush]מחברת משימות:לא לגעת.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush]הערות:אני אישית לא מבין בהארי פוטר אבל אנסה,אני משחק בת גם שאני בן ובהצלחה במשחק![/FONT][/COLOR]
-
[quote=אדון פריון;675563]
[FONT=Times New Roman][COLOR=blue][FONT=Guttman Yad-Brush]Black Mamba[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=blue][FONT=Guttman Yad-Brush]הפרופסור אומרת לכם :"קדימה תיכנסו המיון מתחיל".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Guttman Yad-Brush]הדלתות נפתחות מחיאות כפיים וצעקות הידד.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Guttman Yad-Brush]הפרופסור מוציאה קלף :"הריון ירון".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Guttman Yad-Brush]הילד שהיה איתך בסירה עולה המצנפת צורחת :"סלית'רין".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Guttman Yad-Brush]המכשפה קורא בשנית :"וולטון לוק".[/FONT][/COLOR]
[/quote]
"הגיע הרגע..." אני ממלמל בהתרגשות והולך באיטיות לעבר המצנפת, ומניח אותה על ראשי.
-
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']הילד מוביל אותך אל החצר ואתה רואה את ספיר מדברת עם איזו ילדה,אתה שומע מהילדה :"אוי איזה טיפש" ספיר אומרת :"הוא לא כזה טיפש".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']אתה מבין שהן מדברות עליך.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']*ילדה גובהה יחסית לגילה רזה שיער שחור חלק ארוך ועיניים ירוקות.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']לולה אומרת :"נראה לי שכן אסור להביא חיות כאלה לשיעורים מילא חיות קטנות עכבר וכאלה".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']לולה יורדת ומסמנת לך לבוא.[/FONT][/COLOR]
[FONT=Times New Roman][COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush']Black Mamba[/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush']המצנפת אומרת לך בראש :"אתה אמרת לילד אחד בוצדם נכון אז..."[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush']המצנפת צועק :"סלית'רין".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush']אתה מגלה שאתה מסלית'רין.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']הארי אומר :"יפה מעוד על השאלה,אם הלחש פוגע בבטן אז האויב עף אם זה פוגע בשרביט אז השרביט עף,10 נק' לרייבנקלו על השאלה היפה והנכונה".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=aqua][FONT='Guttman Yad-Brush']אלמוגסי [/FONT][/COLOR]
[COLOR=aqua][FONT='Guttman Yad-Brush']*אני שמח מזה שבחרת להירשם.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=aqua][FONT='Guttman Yad-Brush']תגיב להתחלה...[/FONT][/COLOR]
[COLOR=aqua][FONT='Guttman Yad-Brush'] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ffcc00][FONT='Guttman Yad-Brush']הודעות:[/FONT][/COLOR][COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush']רייבנקלו:5[/FONT][/COLOR]
-
[quote=אדון פריון;675617][FONT=Times New Roman][COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]DarkTiger[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]*ילדה גובהה יחסית לגילה רזה שיער שחור חלק ארוך ועיניים ירוקות.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]לולה אומרת :"נראה לי שכן אסור להביא חיות כאלה לשיעורים מילא חיות קטנות עכבר וכאלה".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]לולה יורדת ומסמנת לך לבוא.[/FONT][/COLOR][/quote]
"אוקיי" אני עונה וחושבת לעצמי 'זה לא ישנה את זה שאני אצטרך להוציא אותו'
אני יורדת אחריה
-
[quote=אדון פריון;675617][FONT=Times New Roman][COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]Mcshay[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]הילד מוביל אותך אל החצר ואתה רואה את ספיר מדברת עם איזו ילדה,אתה שומע מהילדה :"אוי איזה טיפש" ספיר אומרת :"הוא לא כזה טיפש".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]אתה מבין שהן מדברות עליך.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Guttman Yad-Brush]רייבנקלו:5[/FONT][/COLOR]
"באמת אפשר לחשוב מה עשיתי" אומר אסתכל על ספיר וארקין את ראשי
-
[quote=אדון פריון;675617]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]הארי אומר :"יפה מעוד על השאלה,אם הלחש פוגע בבטן אז האויב עף אם זה פוגע בשרביט אז השרביט עף,10 נק' לרייבנקלו על השאלה היפה והנכונה".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ffcc00][FONT=Guttman Yad-Brush]הודעות:[/FONT][/COLOR]
אני מחייך ומחכה שהוא ימשיך בשיעור. 'אולי עכשיו אנחנו נתחיל לתרגל את זה' אני חושב לעצמי
-
[quote=אדון פריון;672579][COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]התחלה לכולם:[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush]נפרדת ממשפחתך לא פחות מעשר דקות.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush]נכנסת לרכבת אתה רואה המון ילדים מתרוצצים מסביב.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush]מה תעשה?[/FONT][/COLOR][/quote]
'כנראה זה הזמן להשתשע כולם כאן משחקים אז למה לא להצטרף אליהם..."אני חושבת ומתחילה להשתשע לי להנתי ברכבת.
-
[quote=אדון פריון;675617]
[COLOR=blue][FONT=Guttman Yad-Brush]המצנפת אומרת לך בראש :"אתה אמרת לילד אחד בוצדם נכון אז..."[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Guttman Yad-Brush]המצנפת צועק :"סלית'רין".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Guttman Yad-Brush]אתה מגלה שאתה מסלית'רין.[/FONT][/COLOR]
[/quote]
"פיווו..." אני משחרר נחת הקלה ורץ לשולחן של סלית'רין.
-
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']הענק מהסירות מופיע ואומר :"ברוכים הבאים לשיעור הראשון של חיות פלא,היום נלמד על סרטן האש מי יכול להגיד לי מה הוא סרטן האש?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush'] [/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']לולה אומרת לך :"יש מעבר סודי אל החצר ליד השעון שליד התמונה".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']היא מובילה אותך אל השעון משתחווה ואת רואה מסך אור.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush']אתה רואה את הילד שרבת איתו והוא אומר לך :"מה אתה בבית הכי טוב אהה?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']כמו שחשבת הארי פתאום אומר :"קדימה להתחלק לזוגות".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']רובין מסמן לך שתיהו זוג.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=aqua][FONT='Guttman Yad-Brush']באיזה שהוא שלב את נקלעת בילדה שמתחילה לבכות.[/FONT][/COLOR]
-
[quote=אדון פריון;675654]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]כמו שחשבת הארי פתאום אומר :"קדימה להתחלק לזוגות".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]רובין מסמן לך שתיהו זוג.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush][/FONT][/COLOR]
אני הולך עם רובין למקום פנו ונעמד מולו.י
-
[quote=אדון פריון;675654][FONT=Times New Roman][COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]Mcshay[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]הענק מהסירות מופיע ואומר :"ברוכים הבאים לשיעור הראשון של חיות פלא,היום נלמד על סרטן האש מי יכול להגיד לי מה הוא סרטן האש?".[/FONT][/COLOR]
"סרטן שעשוי מאש ושורף הכל?" אומר להאגריד
-
[quote=אדון פריון;675654][FONT=Times New Roman][COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]DarkTiger[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]לולה אומרת לך :"יש מעבר סודי אל החצר ליד השעון שליד התמונה".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]היא מובילה אותך אל השעון משתחווה ואת רואה מסך אור.[/FONT][/COLOR]
[/quote]
"מגניב" אני קורצת אליה ונכנסת אחריה
-
[quote=אדון פריון;675654][COLOR=aqua][FONT=Guttman Yad-Brush]אלמוגסי [/FONT][/COLOR]
[COLOR=aqua][FONT=Guttman Yad-Brush]באיזה שהוא שלב את נקלעת בילדה שמתחילה לבכות.[/FONT][/COLOR]
[/quote]
"תרגעי זה היה בטעות,לא ניסתי להכאיב..."אני אורמת לה ומנסה להרגיעה אותה.
-
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']האגריד אומר :"לא ילד זה לא הפירוש".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']ספיר צועקת :"חיה דמוית צב שיכולה לירות אש מהפה,השריון שלו מלא אבני אודם וחן ומשתמש בדרך כלל לקדרות".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']את רואה את החצר ששם מתחילה התקהלות של ילדים עם גלימות אדומות שחורות.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']לולה מסמנת לבוא אחריה ואת רואה את הענק עם הסירות.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR]
[FONT=Times New Roman][COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']הארי אומר :"שרביט ליד המצח,קידה,מוכן לקרב ולהתחיל!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']רובין צועק :"אקספליארמוס" כדור הלהבה הכחול עומד לפגוע בך.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']בלי לחשוב יותר מדי אתה צועק "פורטגו!" והלחש מתפוגג.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']מערך קרב:[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']רובין:,ג'ימי:[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']11\11,11\11 [/FONT][/COLOR]
[COLOR=aqua][FONT='Guttman Yad-Brush']הילדה אומרת :"זה בסדר סתם אתמול נפל אלי משהו בדיוק בנקודה שעכשיו".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=aqua][FONT='Guttman Yad-Brush']את שומעת קול שאומר :"ברוכים הבאים לתחנת הוגסמיד נא לשים גלימות".[/FONT][/COLOR]
-
[quote=אדון פריון;675739]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]הארי אומר :"שרביט ליד המצח,קידה,מוכן לקרב ולהתחיל!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]רובין צועק :"אקספליארמוס" כדור הלהבה הכחול עומד לפגוע בך.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]בלי לחשוב יותר מדי אתה צועק "פורטגו!" והלחש מתפוגג.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]מערך קרב:[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]רובין:,ג'ימי:[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]11\11,11\11 [/FONT][/COLOR]
אני מכוון את השרביט שלי אל היד שלו וצועק "אקפליארמוס!"
-
[quote=אדון פריון;675739][FONT=Times New Roman][COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]Mcshay[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]האגריד אומר :"לא ילד זה לא הפירוש".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]ספיר צועקת :"חיה דמוית צב שיכולה לירות אש מהפה,השריון שלו מלא אבני אודם וחן ומשתמש בדרך כלל לקדרות".[/FONT][/COLOR]
"א..אני התכוונתי להגיד את זה , בערך " אומר.
-
[quote=אדון פריון;675739][FONT=Times New Roman][COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]DarkTiger[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]את רואה את החצר ששם מתחילה התקהלות של ילדים עם גלימות אדומות שחורות.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]לולה מסמנת לבוא אחריה ואת רואה את הענק עם הסירות.[/FONT][/COLOR][/quote]
אני הולכת אחריה ומקשיבה לדבריו
-
[quote=אדון פריון;675739]
[COLOR=aqua][FONT=Guttman Yad-Brush]אלמוגסי [/FONT][/COLOR]
[COLOR=aqua][FONT=Guttman Yad-Brush]הילדה אומרת :"זה בסדר סתם אתמול נפל אלי משהו בדיוק בנקודה שעכשיו".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=aqua][FONT=Guttman Yad-Brush]את שומעת קול שאומר :"ברוכים הבאים לתחנת הוגסמיד נא לשים גלימות".[/FONT][/COLOR]
[/quote]
"אוקי מקווה שלא נפגעת קשה!"אני אומרת בחיוך ומסדרת עלי את גלמתי בסידור נאה מוכנה להתקדם לעבר התחנה הוגסמיד.
-
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']בבת אחת כול הילדים צוחקים אתה רואה שרק ספיר לא צוחקת.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']האגריד צועק :"[B]שקט![/B]" בבת אחת כל הילדים שותקים.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush'] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush'][FONT=Times New Roman]DarkTiger[/FONT][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']האגריד אומר :"היום ילדים נלמד על סרטן האש מי יכול להגיד לי מה הוא?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']איזה ילד אומר [[/FONT][/COLOR][FONT=Times New Roman][COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']Mcshay[/FONT][/COLOR][/FONT][COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']] אומר :"[/FONT][/COLOR][COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']סרטן שעשוי מאש ושורף הכל"?[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']הלחש פוגע בך ואתה עף אל עבר הקצה השולחן.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']כל התלמידים צוחקים.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']הארי אומר :"לא אמרת את זה נכון אתה בסדר ילד?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']מערך קרב:[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']רובין:11\11[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']ג'ימי:9\11 [/FONT][/COLOR]
[COLOR=aqua][FONT='Guttman Yad-Brush']הילדה אומרת :"לא מה פתאום אני רגילה לכאב אני כל הזמן נופלת ונתקלת בדברים".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ffcc00][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush']רייבנקלו:5[/FONT][/COLOR][COLOR=lime][FONT='Guttman Yad-Brush'] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT='Guttman Yad-Brush']סלית'רין:[/FONT][/COLOR][COLOR=lime][FONT='Guttman Yad-Brush'][FONT=Times New Roman]5[/FONT][/FONT][/COLOR][COLOR=lime][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR]
-
[quote=אדון פריון;675782][COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush][FONT=Times New Roman]DarkTiger[/FONT][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]האגריד אומר :"היום ילדים נלמד על סרטן האש מי יכול להגיד לי מה הוא?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]איזה ילד אומר [[/FONT][/COLOR][FONT=Times New Roman][COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]Mcshay[/FONT][/COLOR][/FONT][COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]] אומר :"[/FONT][/COLOR][COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]סרטן שעשוי מאש ושורף הכל"?[/FONT][/COLOR]
[/quote]
"הוא טועה" אני לוחשת ללולה ומקשיבה להאגריד
-
[quote=אדון פריון;675782]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]הלחש פוגע בך ואתה עף אל עבר הקצה השולחן.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]כל התלמידים צוחקים.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]הארי אומר :"לא אמרת את זה נכון אתה בסדר ילד?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]מערך קרב:[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]רובין:11\11[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]ג'ימי:9\11 [/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Guttman Yad-Brush]סלית'רין:[/FONT][/COLOR][COLOR=lime][FONT=Guttman Yad-Brush][FONT=Times New Roman]5[/FONT][/FONT][/COLOR]
"כן" אני אומר לו ומכוון את השרביט שוב אל היד של רובין "אקספליארמוס!"
-
[quote=אדון פריון;675782][FONT=Times New Roman][COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]Mcshay[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]בבת אחת כול הילדים צוחקים אתה רואה שרק ספיר לא צוחקת.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]האגריד צועק :"[B]שקט![/B]" בבת אחת כל הילדים שותקים.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Guttman Yad-Brush]סלית'רין:[/FONT][/COLOR][COLOR=lime][FONT=Guttman Yad-Brush][FONT=Times New Roman]5[/FONT][/FONT][/COLOR]
"האגריד אתה תראה לנו כאלה?" אשאל את האגריד
-
[quote=אדון פריון;675654]
[COLOR=blue][FONT=Guttman Yad-Brush]אתה רואה את הילד שרבת איתו והוא אומר לך :"מה אתה בבית הכי טוב אהה?".[/FONT][/COLOR]
[/quote]
אני מביט לו בעיינים ואומר לו בכעס,
"תקשיב ילד, זה שאנחנו באותו בית זה סבבה, אבל אם תמשיך להיטפל אליי אני אשתק אותך, יש מבין?".
-
[quote=אדון פריון;675782]
[COLOR=aqua][FONT=Guttman Yad-Brush]אלמוגסי [/FONT][/COLOR]
[COLOR=aqua][FONT=Guttman Yad-Brush]הילדה אומרת :"לא מה פתאום אני רגילה לכאב אני כל הזמן נופלת ונתקלת בדברים".[/FONT][/COLOR]
[/quote]
"יש עליך מזל רע איך שהבנתי..אבל לא משנה נתקדםם לעבר התחנה?"אני אומרת ומתחילה ללכת לכלכת לכיוון היצאה מהרכבת ולכיון התחנה הבאה.
-
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']האגריד אומר :"לא עדיין לא,אגב אתם יכולים לקרוא לי האגריד לא צריך את כול הרשמיות אצלי".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']אתה שומע אנחת עצב.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush'][FONT=Times New Roman]DarkTiger[/FONT][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']לולה אומרת :"טועה זה נכון אך הוא גם חמוד".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']את שומעת ילדה שאומרת :"חיה דמוית צב שיכולה לירות אש מפיו,השריון שלו מלא אבני אודם וחן ומשתמש בעיקר לקדרות".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush']הילד אומר לך :"שמע בו נפתח דף חדש בסדר אני די מעריך את הנועזות שלך".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']הפעם כדור האש הכסוף פוגע ברובין והוא עף על אחד הקירות.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']הוא גם וצועק :"לויקורפוס" הארי צועק :"פיניטה אינקנטאטם" הכישופים נעלמים.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']ג'ימי:9\11 [/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']רובין:8\11 [/FONT][/COLOR]
[COLOR=aqua][FONT='Guttman Yad-Brush']הילדה מהנהנת ואתם יוצאים מין הרכבת ואתם רואים ענק עם זקן שחור שמסמן לכן להיכנס לאחת הסירות שלידו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=aqua][FONT='Guttman Yad-Brush'] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ffcc00][FONT='Guttman Yad-Brush']הודעות:[/FONT][/COLOR][COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ffcc00][FONT='Guttman Yad-Brush']מי שיפתח את ע''מ 20 יעלה רמה![/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ffcc00][FONT='Guttman Yad-Brush'] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush']רייבנקלו:5[/FONT][/COLOR][COLOR=lime][FONT='Guttman Yad-Brush'] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT='Guttman Yad-Brush']סלית'רין:[/FONT][/COLOR][COLOR=lime][FONT='Guttman Yad-Brush'][FONT=Times New Roman]5[/FONT][/FONT][/COLOR][COLOR=lime][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR]
-
[quote=אדון פריון;675828][COLOR=aqua][FONT=Guttman Yad-Brush]אלמוגסי [/FONT][/COLOR]
[COLOR=aqua][FONT=Guttman Yad-Brush]הילדה מהנהנת ואתם יוצאים מין הרכבת ואתם רואים ענק עם זקן שחור שמסמן לכן להיכנס לאחת הסירות שלידו.[/FONT][/COLOR]
[/quote]
אני נכנסת לעבר הסירה אליה הצביע הענק ומחכה להוראות נוספות.
-
[quote=אדון פריון;675828][FONT=Times New Roman][COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]Mcshay[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]האגריד אומר :"לא עדיין לא,אגב אתם יכולים לקרוא לי האגריד לא צריך את כול הרשמיות אצלי".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]אתה שומע אנחת עצב.[/FONT][/COLOR]
"אז מה נעשה היום האגריד? " אשאל אותו
-
[quote=אדון פריון;675828][COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush][FONT=Times New Roman]DarkTiger[/FONT][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]לולה אומרת :"טועה זה נכון אך הוא גם חמוד".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]את שומעת ילדה שאומרת :"חיה דמוית צב שיכולה לירות אש מפיו,השריון שלו מלא אבני אודם וחן ומשתמש בעיקר לקדרות".[/FONT][/COLOR]
[/quote]
"נשמע הגיוני" אני לוחשת ללולה וחושבת 'הילדה שאמרה את זה בטח חכמה מאוד, איך היא לא ברייבנקלו?'
-
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']האגריד אומר :"לא נראה סרטני אש אלא נראה יצור דווקא יותר חביב ויותר נוח לשיחה,פירנזה".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']קנטאור זקן יחסית עם שיער לבן.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']האגריד אומר :"פירנזה תלמידים,תלמידים פירנזה".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']פירנזה גד גידה. [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']לולה אומרת :"לא היא בגריפינדור היא סוג של הרמיוני".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']את שומעת קולות צחוק.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']האגריד צועק :"[B]שקט![/B]" וכל הצחוקים נפסקו.[/FONT][/COLOR]
[FONT=Times New Roman][COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=aqua][FONT='Guttman Yad-Brush']אתן נכנסות לסירה והסירה מתחילה לנוע כעבור חמש דקות את רואה את הטירה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ffcc00][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR]
-
[quote=אדון פריון;675828]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]הפעם כדור האש הכסוף פוגע ברובין והוא עף על אחד הקירות.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]הוא גם וצועק :"לויקורפוס" הארי צועק :"פיניטה אינקנטאטם" הכישופים נעלמים.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]ג'ימי:9\11 [/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]רובין:8\11 [/FONT][/COLOR]
"אתה בסדר?" אני שואל את רובין ומושיט לו יד כדי לקום "אנחנוו אמורים להשתמש באקספליארמוס"