-
[QUOTE=The Spaceman;711370][B]
[B]אתה מבין במהרה שאתה טועה. אתה רואה שסנדי צורחת פתאום ומסתובב. אתה רואה את זורא מתקרב, אלה שהוא נראה כנוע יותר מתוקפני. בפה שלו הוא מחזיק חבילה. הוא מתקרב וסנדי מנסה למשוך אותך משם אבל אתה לא זז. אתה מביט בזורא שמניח את החבילה מולך ומסתלק בזריזות ובחינניות ליער האפל. בדרך הוא משנה צורה לסטארלי ונעלם ביער האפל.[/B]
[/B][/QUOTE]
"מה זה?" אני אומר בשקט,ואז נושם עמוק,מנסה להרגיע את ליבי הדופק עדיין,ופותח את החבילה.
-
[B]עם הזמן אתה רואה שאספיאון נראית יותר ויותר מודאגת. אתם נתקלים כמה פעמים במבוי סתום וכמה פעמים אתה יכול להשבע שחזרתם לנקודת ההתחלה. אספיאון רועדת מדאגה ומצליפה בזנבה קלות. כשאתם מגיעים למבוי הסתום השישי אתה רואה שהיא מתעצבנת ושוב העולם מתחיל לרעוד כמו שקרה קודם.[/B]
[/B][/QUOTE]
אני אומר לאספיאון"תעצרי אולי אני ישתמש בחיזווי עתידי ואדע איפה הדרך הנכונה"
-
[QUOTE=The Spaceman;711370][B][quote=METAGROSS16;709379]
[B]אתה מחפש מקום שתייה אבל לא מוצא. לפתע אתה רואה שהאדמה במקום שאתה דורך עליו שוקעת קצת מתחת לכפות רגליך. אתה מביט בה ואז מרים את הרגל.[/B]
[B]לרגע לא קורה כלום ואז טביעת כף הרגל שלך מתמלאת במים. אתה טועם אותם והם מתאימים לשתייה. אתה מביט אחורה ורואה שכל טביעות הרגל שלך מלאות במים. בהתרגשות אתה נשכב על האדמה. כשאתה קם ממנה אתה רואה מקור מים קטן בצורה שלך. כנראה יש מתחת לאדמה מעיין![/B]
[/B][/QUOTE]
"זה מצוין!,אני חושב בשמחה רבה,ומתחי להוציא את שאר האדמה מהמקום,-בשביל לחשוף את כל המעיין.
-
[B]באגי אומר "הוא באמת יפה. זו הטריטוריה האמיתית שלי. קודם רק חיפשתי אוכל ואז פגשתי אותך. ויחד עם זאת- שם זו התחנה הבאה של המעיין ההוא עם האור." הוא מאיץ ועכשיו הוא בקושי נוגע במים בכל צעד ולא פוגע בך יותר רסס מים. הוא נעצר על החוף ואז נשכב כדי שתוכלי לרדת ממנו בקלות. את נוגעת בקרקע ומביטה בנוף היפה של המקום הטרופי.[/B][/QUOTE]
"אוקי ,אז אולי תערוך לי סיור באי הזה?"אני אומרת בחיוך.
-
[quote=The Spaceman;711370][B]אתה מנסה להזכר למה בכלל באת לכאן. אתה לא מצליח, אבל אתה זוכר משהו על שטחים ועל שסואלו הוא מדריך... אתה מביט בסואלו ורואה שהוא עוד נושם. אמנם בקושי אבל נושם! אתה מנסה לעזור לו אבל הוא פולט כמה מילים חסרות פשר, בינהן 'שלטון', 'מים', 'זורוארק' ועוד... לבסוף אחת העינים שלו רואה אותך. הוא ממלמל 'טריטוריה' ואז נודם. הוא מת עכשיו סופית, ואתה נזכר שעליך להקים טריטוריה.[/B]
[/quote]
"אני יקים טריטוריה ואתנקם בזורואק הפחדן הזה!" אני אגיד לעצמי וילך לחפש אוכל ושתיה
-
[quote]אתה הולך למנהרה השנייה ורואה שהיא מרוקנת. אתה מביט סביב ורואה עוד מנהרה, שלא אתה חפרת. גם היא ריקה. לפתע אתה רואה שבין כל מחילה החול הפוך- כלומר שמשהו שנע מתחת לאדמה חפר את המחילות ואז, צבע הפנים שלך הופך לאדום מרוב זעם, גנב אתה האוכל שלך. אתה כועס מאוד...[/quote]
"מי זה!!!" אני הולך לראות ואז נזכר שיש לי יכולת חדשה ואני משתמש בה כד לחפור בור ענקי כדי לראות מי חופר...
-
[B]אתה מסתובב במקום הזר לך ורואה שהוא נראה שומם אבל אתה מצליח לקלוט עם השמיעה החדה שלך נהמות מרוחקות, טפיפת צעדים ועוד... אתה מתחיל להלחץ ומחפש מקום מוגן. אתה לא מוצא שום מקום מסתור ובינתיים הכאב ביד נחלש והמוח שלך מצטלל.[/B]
[/B][/QUOTE]
'מה אעשה,מה אעשה?' אחשוב לעצמי ואתקדם במהירות אל הכיוון הנגדי לרעשים.
-
[B]אתה מתחיל להיות מתוסכל כשאתה לא פוגע בשום דבר. אתה מתחיל גם להצליף לכל עם ולהשתמש בכל מתקפה שאתה מכיר. לבסוף אתה צועק מתיסכול ואז משהו קורה סוף סוף-[/B]
[B]יש הד חזק מאוד, שקודם לא היה. מהפה של יוצאת טבעת לבנה בוהקת. כל הלהקה נסוגה כשהטבעת פוגעת בקירות וממלאת את המקום בלובן. לבסוף הלובן נחלש ואתה רואה את אוניקס. אתה מחייך ומטיח אליו עלי תער. אוניקס מופתע שאתה מכוון אליו ישירות ולא[/B] [B]מספיק לבלום. העלים החדים פוגעים בו והוא נופל אחורה מעולף.[/B]
[B]הלהקה מביטה בו שנייה ואז מריעה לך בקולי קולות. הסטיליקס המנהיג טופח לך על השיריון ואומר "התקבלת"[/B]
[B][COLOR=red]*שים לב! למדת כרגע יכולת מיוחדת- חשיפה. ראה עוד בדף הרשומים[/COLOR][/B]
[/B][/QUOTE]
1 - אחי, אתה יודע שאתה תצטרך לסדר לי יכולת קרבית גם נכון?
[quote=Tiger;711385]"מה זה?" אני אומר בשקט,ואז נושם עמוק,מנסה להרגיע את ליבי הדופק עדיין,ופותח את החבילה.[/quote]
[B]אתה פותח את החבילה ומגלה להפתעתך גולה קטנה ירוקה. אתה מרים אותה ואז הבטן שלך מתהפכת. אתה מרגיש שהשרירים שלך נמתחים, שהראש שלך משתנה, שהשיניים שלך מתחדדות ועוד תחושה מוזרה בגב... אתה מרגיש כאב חד משולב עם כוח אדיר. הכל זוהר סביבך בעודך גובה מעט ואתה מרגיש כבד יותר.[/B]
[B]לפתע הכל מפסיק בהדרגתיות. סנדי, שנראית קטנה יותר משום מה שורת בהתפעלות. האור המוזר שהיה סביבך גורם לעצים לבהוק. הדשא שאתה עומד עליו נראה הרבה יותר בריא מהשאר והכל נראה משונה. לפתע אתה קולט בסלע מוזר. הוא משקף את היער כולו, את העצים, הסלעים והדשא. אפילו את סנדי המביטה בך, אבל איפה שאתה עומד, נמצא כעת מישהו אחר-[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfsa/2.png[/IMG]אייויזאור זוהר![/B]
[quote=Eustass Kid;711399]אני אומר לאספיאון"תעצרי אולי אני ישתמש בחיזווי עתידי ואדע איפה הדרך הנכונה"[/quote]
[B]אספיאון נרגעת בהדגתיות אבל אתה כבר לא שם לב לזה.[/B]
[B][I]אתה הולך ברחבי המקום המסולע. ארבעת רגליך- רגע, ארבע רגליים? אבל אין לטעות. אתה מטייל על ארבע רגליך בלי שליטה על גופך. לפתע אתה מבין שזה לא אתה אלה מישהו אחר. ואז אתה מתנתק מהגוף של אותו מישהו ומביט בו מהצד.[/I][/B]
[B][I]הגוף שלו מתמזג בצורה מושלמת עם המקום החשוך פרט לטבעות סביב גופו- טבעות אדומות בוהקות. לפתע הוא מוצא את אספיאון ואותך, שרוע בתרדמת חיזוי העתיד. האמבריאון האפל נוהם...[/I][/B]
[B][/B]
[B]אתה מתעורר ורואה את אספיאון צורחת בעוד האמבריאון האפל נוהם ויוצר כדור צל.[/B]
[quote=METAGROSS16;711428][quote=The Spaceman;711370][b]
"זה מצוין!,אני חושב בשמחה רבה,ומתחי להוציא את שאר האדמה מהמקום,-בשביל לחשוף את כל המעיין.[/quote]
[B]עד מהרה, כל הבורות שאתה חופר מתמלאים מים. אתה לעומתם מתמלא זיעה ובוץ. לבסוף אתה חושף גייזר חזק שפוגע בך ומעיף אותך באוויר. אתה נוחת באדמה הבוצית, שלמזלך שם, אחרת הייתה פוגע בסלע מנפילה גבוהה מאוד, ובולמת את נפילתך. הגייזר ממלא את המקום במים מתוקים.[/B]
[quote=בר.;711445]"אוקי ,אז אולי תערוך לי סיור באי הזה?"אני אומרת בחיוך.[/quote]
[B]באגי מחייך מבעד לשיריון ומעלה אותך על גבו. הוא מתחיל לטייל בנחת. כל מקום שאת רואה נראה כמו גן עדן- יערות ירוקים רוחשים חיים, מעיינות שופעים בפוקימונים, עצים מלאים בפירות ענקיים, וכשאני כותב ענקיים אני מתכוון תפוחים בגודל של אבטיח טרי ואבטיחים בגודל של פלסווין ([IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/221.png[/IMG]). כל מקום שאתם מגיעים אליו שוקק חיים. האי נראה כמו מקום מושלם.[/B]
[quote=chimcharboy;711479]"אני יקים טריטוריה ואתנקם בזורואק הפחדן הזה!" אני אגיד לעצמי וילך לחפש אוכל ושתיה[/quote]
[B]אתה מוצא כמה תפוחים אבל להפתעתך הם לא מושכים אותך בכלל. לעומתם, קול שכשוך במים, מושך אותך וממלא את פיך בריר. אתה נמשך למקום ויש שם ריח של בשר! אתה מאיץ בלי להרגיש ומלקק את שפתיך, ושואף את הריח כמו חמצן. לבסוף אתה מגיע לים ורואה שם [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/223.png[/IMG]קבוצת רמוריידים קופצת במים. כשהם רואים אותך הם פולטים צעקה וצוללים. בלי לחשוב הרבה אתה צולל אחריהם, מטורף בדחף עז לאכול אותם...[/B]
[quote=killerbee;711500]"מי זה!!!" אני הולך לראות ואז נזכר שיש לי יכולת חדשה ואני משתמש בה כד לחפור בור ענקי כדי לראות מי חופר...[/quote]
[B]אתה חופר בור קטן ופוקד עליו עם המחשבה להתרחב ולגדול למימדים אדירים. אתה חוששף המון אוכל מוחבא, אבנים יקרות והמון, אבל המון [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/50.png[/IMG][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/51.png[/IMG] דיגלטים ודוג'טריום. אתה רואה את חלקם ממהרים למנהרה הזו, סוחבים אוכל על ראשם. לפתע הם שמים אליך לב ומתחילים לצעוק עליך לעזוב. אתה רואה אחד מהם עם פירות ומים, לא, לא סתם פירות ומים- הפירות והמים [U]שלך[/U] צוחק עליך שצועקים עליך ומעיף אליך מטח של חול שממש מרגיז אותך...[/B]
[quote=DoR_RoD;711606]'מה אעשה,מה אעשה?' אחשוב לעצמי ואתקדם במהירות אל הכיוון הנגדי לרעשים.[/quote]
[B]אתה מתרחק מהרעשים והכאב ביד שלך בינתיים נעלם. אתה מוצא מערה קטנה שתוכל להעביר בא לילה אחד. במערה יש דלי קטן מלא במים צלולים ועוד כמה פירות. אתה לא שמת לב עד עכשיו שאתה רעב מאוד וצמא מאוד. אתה ממש לא מסוגל לעמוד ככה בחוסר מעש שמולך יש משהו שיספק אותך. הרעב גורם לאוכל להראות אפילו יותר טוב, להריח יותר טוב ולמים להראות נקיים וצלולים יותר...[/B]
[quote=darkon10000;712141]1 - אחי, אתה יודע שאתה תצטרך לסדר לי יכולת קרבית גם נכון?
[B]------------[/B]
[B]"עכשיו?" אומר הסטיליקס "עכשיו אתה הולך לנוח, לאכול ולשתות. אחרי זה אתה הולך למשימה קטנה."[/B]
[B]הוא מדריך אותך איך להגיע לחדר שלך ושולח אותך לשם.[/B]
[B]הדרך לשם אתה חולף על פני [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/222.png[/IMG]קורסולה. היא ממש יפה. כשהיא עוברת לידך היא מצחקקת וגורמת לך להסמיק.[/B]
-
[QUOTE=The Spaceman;714865][B][B]אתה חופר בור קטן ופוקד עליו עם המחשבה להתרחב ולגדול למימדים אדירים. אתה חוששף המון אוכל מוחבא, אבנים יקרות והמון, אבל המון [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/50.png[/IMG][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/51.png[/IMG] דיגלטים ודוג'טריום. אתה רואה את חלקם ממהרים למנהרה הזו, סוחבים אוכל על ראשם. לפתע הם שמים אליך לב ומתחילים לצעוק עליך לעזוב. אתה רואה אחד מהם עם פירות ומים, לא, לא סתם פירות ומים- הפירות והמים [U]שלך[/U] צוחק עליך שצועקים עליך ומעיף אליך מטח של חול שממש מרגיז אותך...[/B] .[/B][/QUOTE]
"תחזיר לי את האוכל שלי!!!!" אני אומר בזעם ורץ אליו עם מתקפת מהירות וזנב ברזל...
-
[QUOTE=The Spaceman;714865][B]אתה פותח את החבילה ומגלה להפתעתך גולה קטנה ירוקה. אתה מרים אותה ואז הבטן שלך מתהפכת. אתה מרגיש שהשרירים שלך נמתחים, שהראש שלך משתנה, שהשיניים שלך מתחדדות ועוד תחושה מוזרה בגב... אתה מרגיש כאב חד משולב עם כוח אדיר. הכל זוהר סביבך בעודך גובה מעט ואתה מרגיש כבד יותר.[/B]
[B]לפתע הכל מפסיק בהדרגתיות. סנדי, שנראית קטנה יותר משום מה שורת בהתפעלות. האור המוזר שהיה סביבך גורם לעצים לבהוק. הדשא שאתה עומד עליו נראה הרבה יותר בריא מהשאר והכל נראה משונה. לפתע אתה קולט בסלע מוזר. הוא משקף את היער כולו, את העצים, הסלעים והדשא. אפילו את סנדי המביטה בך, אבל איפה שאתה עומד, נמצא כעת מישהו אחר-[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfsa/2.png[/IMG]אייויזאור זוהר![/B]
[/B][/QUOTE]
"התפתחתי?" אני שואל בשקט,מנסה לעכל בראשי את מה שחוויתי ברגע זה.
'זורואה נתן לי את זה כדי שאתפתח ויוכל להעתיק אותי,או שהכוונות שלו היו טובות?' אני חושב,מרגיש את גלגלי מוחי עובדים.
אני מרחרח את האוויר,מנסה לקלוט האם הריח שלו קרוב.
-
[quote=The Spaceman;714865]
[B]אתה מוצא כמה תפוחים אבל להפתעתך הם לא מושכים אותך בכלל. לעומתם, קול שכשוך במים, מושך אותך וממלא את פיך בריר. אתה נמשך למקום ויש שם ריח של בשר! אתה מאיץ בלי להרגיש ומלקק את שפתיך, ושואף את הריח כמו חמצן. לבסוף אתה מגיע לים ורואה שם [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/223.png[/IMG]קבוצת רמוריידים קופצת במים. כשהם רואים אותך הם פולטים צעקה וצוללים. בלי לחשוב הרבה אתה צולל אחריהם, מטורף בדחף עז לאכול אותם...[/B]
[/quote]
"אני רעב אני חייב לאכול לפחות אחד מהם!" אני ממלמל לעצמי ושוחה הכי מהר שאני יכול
-
[QUOTE=The Spaceman;714865][B]
[B]אתה מתרחק מהרעשים והכאב ביד שלך בינתיים נעלם. אתה מוצא מערה קטנה שתוכל להעביר בא לילה אחד. במערה יש דלי קטן מלא במים צלולים ועוד כמה פירות. אתה לא שמת לב עד עכשיו שאתה רעב מאוד וצמא מאוד. אתה ממש לא מסוגל לעמוד ככה בחוסר מעש שמולך יש משהו שיספק אותך. הרעב גורם לאוכל להראות אפילו יותר טוב, להריח יותר טוב ולמים להראות נקיים וצלולים יותר...[/B]
[/B][/QUOTE]
אני אוכל כמה פירות ושותה קצת מהמים ומנסה להירגע וללכת לישון קצת.
-
[B]אספיאון נרגעת בהדגתיות אבל אתה כבר לא שם לב לזה.[/B]
[B][I]אתה הולך ברחבי המקום המסולע. ארבעת רגליך- רגע, ארבע רגליים? אבל אין לטעות. אתה מטייל על ארבע רגליך בלי שליטה על גופך. לפתע אתה מבין שזה לא אתה אלה מישהו אחר. ואז אתה מתנתק מהגוף של אותו מישהו ומביט בו מהצד.[/I][/B]
[B][I]הגוף שלו מתמזג בצורה מושלמת עם המקום החשוך פרט לטבעות סביב גופו- טבעות אדומות בוהקות. לפתע הוא מוצא את אספיאון ואותך, שרוע בתרדמת חיזוי העתיד. האמבריאון האפל נוהם...[/I][/B]
[B][/B]
[B]אתה מתעורר ורואה את אספיאון צורחת בעוד האמבריאון האפל נוהם ויוצר כדור צל.[/B]
[/B][/QUOTE]
אני אומר לאספיאון"תיזהרי מן הכדור הצל תתחמקי"אני מנסה להשתמש בלהביור אם אני יכול
-
[B]אני לא חייב לך כלום אתה יודע -.- ואתה תקבל עוד יכולות, מה אתה דואג? יהיו לך עוד כמה...[/B]
[B]------------[/B]
[B]"עכשיו?" אומר הסטיליקס "עכשיו אתה הולך לנוח, לאכול ולשתות. אחרי זה אתה הולך למשימה קטנה."[/B]
[B]הוא מדריך אותך איך להגיע לחדר שלך ושולח אותך לשם.[/B]
[B]הדרך לשם אתה חולף על פני [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/222.png[/IMG]קורסולה. היא ממש יפה. כשהיא עוברת לידך היא מצחקקת וגורמת לך להסמיק.[/B][/QUOTE]
אני מחייך ומביט בה עד שהיא נעלמת באופק, אחרי זה הולך לאכול, לשתות ולנוח ושואל את הסטיליקס.
"יש עוד פוקימונים חוץ מהקרוסלה, ואני שהם לא סטילקסים או אוניקסים?."
-
[QUOTE=The Spaceman;714865][B
[B]באגי מחייך מבעד לשיריון ומעלה אותך על גבו. הוא מתחיל לטייל בנחת. כל מקום שאת רואה נראה כמו גן עדן- יערות ירוקים רוחשים חיים, מעיינות שופעים בפוקימונים, עצים מלאים בפירות ענקיים, וכשאני כותב ענקיים אני מתכוון תפוחים בגודל של אבטיח טרי ואבטיחים בגודל של פלסווין ([IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/221.png[/IMG]). כל מקום שאתם מגיעים אליו שוקק חיים. האי נראה כמו מקום מושלם.[/B]
. [/B][/QUOTE]
"אז איפה אתה גר בעיר הזו?"
-
[quote=darkon10000;714918]אני מחייך ומביט בה עד שהיא נעלמת באופק, אחרי זה הולך לאכול, לשתות ולנוח ושואל את הסטיליקס.
"יש עוד פוקימונים חוץ מהקרוסלה, ואני שהם לא סטילקסים או אוניקסים?."[/quote]
[B]סטיליקס מביט בך כאילו אתה לא שפוי "ברור שכן! זו טריטוריה של פוקימונים. בעיקר מסוגים אבן, אדמה, מתכת אבל מדי פעם מצטרף אחד שלא כלול באף אחד מהם". אתה חושב לעצמך שאתה אחד מיוצאי הדופן וסטיליקס מנחש נכון מה אומרת הבעת פניך "לא אתה לא. במקרה אתה מתפתח לטורטרה. אתה תהיה פוקימון אדמה. בגלל זה ננו לך אפשרות בחירה..." ואז הוא הולך משם ומשאיר אותך לחשוב על "יוצאי הדופן" שסטיליקס דיבר עליהם.[/B]
[quote=בר.;714941]"אז איפה אתה גר בעיר הזו?"[/quote]
[B]באגי צוחק. הוא עונה לך "זו לא עיר. זה אי. והאי הזה הוא שלי. עכשיו אני יכול לגלות לך" הוא היסס לרגע לפני שענה "אני הייתי בכוכב הזה לפני כמה שנים וכבשתי את האי הזה והכרתי את הכוכב. ואז חזרתי לכדור הארץ ומשם את יודעת את הסיפור" הוא סיים בעצב קל אבל מייד השתפר מצב רוחו והוא דהר לכיוון חדש ואמר לך תוך כדי "טוב בואי לבית שלי. זה בעצם ארמון גדול" הוא מחייך ואז נעצר מול מבנה עצום. "טוב ביקשתי שיעצבו אותו קצת שונה בזמן שישנת" הוא חייך כשראה את הבעת התדהמה על פנייך שראית שהארמון הזה הוא בעצם אבן ענקית שנחצבה לצורה שלך ושל באגי מתחבקים. לידה מפוזרים עוד פסלים שלך או של באגי ויש המון פוקימונים במקום. את מבינה כמה את באמת חשובה לבאגי פתאום, וזה גורם לך להסמיק[/B]
-
[QUOTE=The Spaceman;715220][B]
[B]באגי צוחק. הוא עונה לך "זו לא עיר. זה אי. והאי הזה הוא שלי. עכשיו אני יכול לגלות לך" הוא היסס לרגע לפני שענה "אני הייתי בכוכב הזה לפני כמה שנים וכבשתי את האי הזה והכרתי את הכוכב. ואז חזרתי לכדור הארץ ומשם את יודעת את הסיפור" הוא סיים בעצב קל אבל מייד השתפר מצב רוחו והוא דהר לכיוון חדש ואמר לך תוך כדי "טוב בואי לבית שלי. זה בעצם ארמון גדול" הוא מחייך ואז נעצר מול מבנה עצום. "טוב ביקשתי שיעצבו אותו קצת שונה בזמן שישנת" הוא חייך כשראה את הבעת התדהמה על פנייך שראית שהארמון הזה הוא בעצם אבן ענקית שנחצבה לצורה שלך ושל באגי מתחבקים. לידה מפוזרים עוד פסלים שלך או של באגי ויש המון פוקימונים במקום. את מבינה כמה את באמת חשובה לבאגי פתאום, וזה גורם לך להסמיק[/B][/QUOTE]
יאללה התבלבלתי בין לאי לעיר XD
-
[QUOTE=The Spaceman;715220][B]סטיליקס מביט בך כאילו אתה לא שפוי "ברור שכן! זו טריטוריה של פוקימונים. בעיקר מסוגים אבן, אדמה, מתכת אבל מדי פעם מצטרף אחד שלא כלול באף אחד מהם". אתה חושב לעצמך שאתה אחד מיוצאי הדופן וסטיליקס מנחש נכון מה אומרת הבעת פניך "לא אתה לא. במקרה אתה מתפתח לטורטרה. אתה תהיה פוקימון אדמה. בגלל זה ננו לך אפשרות בחירה..." ואז הוא הולך משם ומשאיר אותך לחשוב על "יוצאי הדופן" שסטיליקס דיבר עליהם.[/B]
[/B][/QUOTE]
אני חושב על הדבר הזה בזמן שאני אוכל ונח, במשך שעתיים.
אחרי זה כשאני מרגיש טוב יותר אני הולך לחפש את הקרוסילה המתוקה שראיתי קודם :love:
-
[quote=בר.;715256]יאללה התבלבלתי בין לאי לעיר XD
[B]XD[/B]
[B]------[/B]
[B]"גם אני אוהב אותך" הוא אומר ונושק לך על הלחי ואז עונה לשאלה שלך על הסכנה "לא כאן" הוא אומר בחיוך "האי הזה כל כך מוגן, שזה נס שראית אותו! יש פה פוקימונים ששומרים עליו סביב השעון. ראית את פוקימוני הציפור שהקיפו את האי נכון?" הוא מרים רגל ומצביע על קבוצת סטארפטורים שבדיוק עברה מעליכם. "ולא רק זה מגן עליו. יש פה גם פוקימונים שדואגים להסתיר אותו עם כוחות על חושיים ופוקימוני דרקון מגינים על הארמון" הוא ממשיך ומצביע על כל מיני נקודות קטנות שחורות בשמיים. "ועכשיו, את רוצה לראות את הארמון מבפנים?" הוא שואל[/B]
[quote=darkon10000;715303]אני חושב על הדבר הזה בזמן שאני אוכל ונח, במשך שעתיים.
אחרי זה כשאני מרגיש טוב יותר אני הולך לחפש את הקרוסילה המתוקה שראיתי קודם :love:[/quote]
[B]אתה מחפש אותה ולבסוף מוצא אותה בחדר אמבטיה. אתה רואה שהיא בדיוק מתרחצת ואתה מסמיק קצת ואז היא רואה אותך ואומרת לך בחיוך כובש "זה בסדר, אתה יכול להכנס" ואתה כמו מישהו שנפל בקסם פשוט נכנס להתקלח איתה. תוך כדי זרם המים קורסולה מסתובבת אליך והעיניים שלה שובות אותך בקסמיה. לבסוף היא מניחה רגל על הרגל שלך ומנשקת אותך בלי התראה מוקדמת.[/B]
-
-
[QUOTE=The Spaceman;715320][B]XD[/B]
B]
[B]אתה מחפש אותה ולבסוף מוצא אותה בחדר אמבטיה. אתה רואה שהיא בדיוק מתרחצת ואתה מסמיק קצת ואז היא רואה אותך ואומרת לך בחיוך כובש "זה בסדר, אתה יכול להכנס" ואתה כמו מישהו שנפל בקסם פשוט נכנס להתקלח איתה. תוך כדי זרם המים קורסולה מסתובבת אליך והעיניים שלה שובות אותך בקסמיה. לבסוף היא מניחה רגל על הרגל שלך ומנשקת אותך בלי התראה מוקדמת.[/B][/QUOTE]
מתי מתחיל החלק ה'פנימי' אם אתה מבין אותי?.
____
אני רוכן ומנשק אותו צרפתית חזק, מחבק אותה ומלטף אותה בעזרת העלים שעל ראשי.
"רוצה שנתחיל?." אני שואל אותה.
-
[QUOTE=The Spaceman;715320][B]XD[/B]
[B]------[/B]
[B]"גם אני אוהב אותך" הוא אומר ונושק לך על הלחי ואז עונה לשאלה שלך על הסכנה "לא כאן" הוא אומר בחיוך "האי הזה כל כך מוגן, שזה נס שראית אותו! יש פה פוקימונים ששומרים עליו סביב השעון. ראית את פוקימוני הציפור שהקיפו את האי נכון?" הוא מרים רגל ומצביע על קבוצת סטארפטורים שבדיוק עברה מעליכם. "ולא רק זה מגן עליו. יש פה גם פוקימונים שדואגים להסתיר אותו עם כוחות על חושיים ופוקימוני דרקון מגינים על הארמון" הוא ממשיך ומצביע על כל מיני נקודות קטנות שחורות בשמיים. "ועכשיו, את רוצה לראות את הארמון מבפנים?" הוא שואל[/B]
[/B][/QUOTE]
"בטח שכן"
אני אומרת לו .
-
[quote=darkon10000;715347]מתי מתחיל החלק ה'פנימי' אם אתה מבין אותי?.
____
אני רוכן ומנשק אותו צרפתית חזק, מחבק אותה ומלטף אותה בעזרת העלים שעל ראשי.
"רוצה שנתחיל?." אני שואל אותה.[/quote]
[B]אחי אתה מתקדם מהר מדי:sorry:[/B]
[B]-------------------------[/B]
[B]קורסולה מצחקקת קלות ומתנתקת ממך ואז אומרת "אתה לא חושב ש'קצת' מוקדם מדי?" היא שואלת תוך כדי צחקוק "רק הכרנו, אתה יודע... אני עוד לא מוכנה..." ואז היא מנשק אותך קלות על השפתיים ואומרת "אבל אם אין לך כוח לחכות, בוא לחדר שלי בערב" היא צוחקת ויוצאת מהמקלחת.[/B]
[B][COLOR=red]*שים לב! יש לך בת זוג! ראה עוד בדף הרשומים[/COLOR][/B]
[quote=killerbee;714874]"תחזיר לי את האוכל שלי!!!!" אני אומר בזעם ורץ אליו עם מתקפת מהירות וזנב ברזל...[/quote]
[B]הדיגלט נושף בכעסו נכנס מחת לאדמה. זה לא מהווה לך בעיה ואתה נכנס מתחת לאדמה גם ורואה את דיגלט חוזר לקראתך. מסביבו יש אור סגול ועל האור יש קווים צהובים. הוא משתמש בהתנגשות ג'יגה! אתה לא מספיק להמלט והוא פוגע בך ומעיף אותך החוצה, חזרה אל שאר הדיגלטים. אתה כל כך עצבני שאתה לא שולט בחשמל שלך והכל משתחרר בבת אחת.[/B]
[B]אתה מצפה שלא יקרה להם כלום, אחרי הכל הם פוקימונים אדמה. אבל הם כן נפגעים. הם מתחשמלים וצועקים. אחד אחד הם מתחילים להתחפר מתחת לאדמה כדי לברוח עד שלא נשאר שם אף אחד חוץ ממך.[/B]
[quote=Tiger;714882]"התפתחתי?" אני שואל בשקט,מנסה לעכל בראשי את מה שחוויתי ברגע זה.
'זורואה נתן לי את זה כדי שאתפתח ויוכל להעתיק אותי,או שהכוונות שלו היו טובות?' אני חושב,מרגיש את גלגלי מוחי עובדים.
אני מרחרח את האוויר,מנסה לקלוט האם הריח שלו קרוב.[/quote]
[B]אתה ממשיך להרהר ולא מבחין בכלום. לפתע אתה שומע את סנדי אומרת "תתעורר! תתעורר כבר!"[/B]
[B]אתה פותח עיניים ורואה שאתה בבקתה. אתה רואה את סנדי מכוונת אור על הפקעת שלך (שאתה מבחין שנפתחה לפרח) ומעבירה מגבת סחוטה במים חמים על המצב שלך. אתה נעמד על הרגליים וסנדי אומרת "סוף סוף! היית מעולף כמה שעות! התעלפת מיד כשהתפתחת![/B]
[quote=chimcharboy;714886]"אני רעב אני חייב לאכול לפחות אחד מהם!" אני ממלמל לעצמי ושוחה הכי מהר שאני יכול[/quote]
[B]אתה שוחה ומגיע אל הרמוריידים. הם נבהלים ומסתדרים במבנה שגורם להם להראותכמו רמוריד ענקי. זה לא עובד עליך ואתה צולל לתוך הקבוצה ותופס רמורייד אחד בזנבו. אתה מנער אותו עד שהוא מאבד את ההכרה ואז נוגס בו ובולע. הטעם שלו נהדר. אתה ממשיך לרדוף אחרי הקבוצה ובדרך טורף עוד 6 רמוריידים ואז מגיע למקום שנראה כמו הבית שלהם ושם אתה רואה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/224.png[/IMG]אוקטילרי. הוא מביט ברמוריידים ואחד מהם צובר תאוה בכך שהוא יורה אחורה קרן על ומגיע אליו. הוא מדבר איתו ואוקטילרי מביט בך בזעם ודמעות מופיאות בעיניו. הוא מרים את ראשו ומפנה אותו לשמים. מעל פיו מתחיל להצטבר כדור כתום. אתה מבין שהוא הולך לתקוף.[/B]
[quote=Eustass Kid;714899]אני אומר לאספיאון"תיזהרי מן הכדור הצל תתחמקי"אני מנסה להשתמש בלהביור אם אני יכול[/quote]
[B]הכדור צל מחמיץ את אספיאון במילימטרים אחדים, אבל ההדף ממנו בכל זאת פוגע בה והיא עפה אל היר ומתרסקת לתוכו. הסלעים מכסים אותה לגמרי.[/B]
[B]אתה בינתיים חמקת אל מאחורי אמבריאון ואתה מנסה להשתמש בלהביור אבל במקום זה, יוצא לך מהפה הדף אדיר מלווה בצליל מחריש אוזניים. המערה רועדת והסלעים עפים מאספיאון וחושפים אותה מעולפת. באותו זמן אמבריאון נפגע מההדף ומועף אל מנהרה שנמצאת בהמשך הדרך. אתה שומע קול קריסה והתרסקות עמום שמבשר שאמבריאון התנגש במשהו.[/B]
[B][COLOR=red]*שים לב! כרגע גילית יכולת מיוחדת נוספת- קריאה על קולית. ראה עוד בדף הרשומים.[/COLOR][/B]
[quote=chimcharboy;715324]למה אתה עושה המשךרק להם?[/quote]
[B]בטעות. לא ראיתי את שאר התגובות :/[/B]
[quote=בר.;715400]"בטח שכן"
אני אומרת לו .[/quote]
[B]באגי כעת הולך לאט לעבר הארמון כשאת על גבו. אתם נכנסים לארמון דרך דלת שנמצאת ברגל של הבאגי עשוי אבן. אתם מגיעים לחדר כניסה אדיר, עם פסלים של פוקימונים אגדיים ובדיוק באמצע החדר, מזרקה שהיא העתק מדוייק של האי. והכוונה בהעתק מדוייק, זה שדמויות האבן באמת זזות. אתה רואה סטארפטורים וסואלואים מיניאטורים עשויים אבן מקיפים את האי המיניאטורי, את עצי האבן זזים, פוקימונים משחקים ועוד. הכי מרשים שם זו הטירה, שאת רואה שהיא ענקית. מקודם לא שמת לב כמה היא גדולה, אבל עכשיו, כשאת מביטה בצורה המיניאטורית והמדוייקת שלה, את רואה שהטירה גבוהה כל כך, שאפשר לראות בגג שלה פסל מיניאטורי של פוקימון מסויים שאת לא מזהה משקיף אל החוף המיניאטורי. את רואה שהטירה בדיוק באמצע האי. אבל כל הפרטים האלו לא מעניינים אותך, כי כשאת מביטה לתוך הטירה המיניאטורית את רואה פסל אבן קטן שלך מביט לתוך טירת אבן קטנה אף יותר בתוך אי קטן, ואת באגי המיניאטורי מחבק את עצמך המיניאטורית.[/B]
-
[QUOTE=The Spaceman;715798][B]]
[B]הכדור צל מחמיץ את אספיאון במילימטרים אחדים, אבל ההדף ממנו בכל זאת פוגע בה והיא עפה אל היר ומתרסקת לתוכו. הסלעים מכסים אותה לגמרי.[/B]
[B]אתה בינתיים חמקת אל מאחורי אמבריאון ואתה מנסה להשתמש בלהביור אבל במקום זה, יוצא לך מהפה הדף אדיר מלווה בצליל מחריש אוזניים. המערה רועדת והסלעים עפים מאספיאון וחושפים אותה מעולפת. באותו זמן אמבריאון נפגע מההדף ומועף אל מנהרה שנמצאת בהמשך הדרך. אתה שומע קול קריסה והתרסקות עמום שמבשר שאמבריאון התנגש במשהו.[/B]
[B][COLOR=red]*שים לב! כרגע גילית יכולת מיוחדת נוספת- קריאה על קולית. ראה עוד בדף הרשומים.[/COLOR][/B]
[/B][/QUOTE]
אני משתמד בקריאה על קולית על אמבריאון
-
[quote=METAGROSS16;711428]
[B]עד מהרה, כל הבורות שאתה חופר מתמלאים מים. אתה לעומתם מתמלא זיעה ובוץ. לבסוף אתה חושף גייזר חזק שפוגע בך ומעיף אותך באוויר. אתה נוחת באדמה הבוצית, שלמזלך שם, אחרת הייתה פוגע בסלע מנפילה גבוהה מאוד, ובולמת את נפילתך. הגייזר ממלא את המקום במים מתוקים.[/B]
[/B][/QUOTE]
-------------------------
'יש!,הצלחתי להשיג מים מתוקים'אני חושב בשמחה רבה,ושותה מין המים לרוויה.
-
[QUOTE=The Spaceman;715798][B]
[B]באגי כעת הולך לאט לעבר הארמון כשאת על גבו. אתם נכנסים לארמון דרך דלת שנמצאת ברגל של הבאגי עשוי אבן. אתם מגיעים לחדר כניסה אדיר, עם פסלים של פוקימונים אגדיים ובדיוק באמצע החדר, מזרקה שהיא העתק מדוייק של האי. והכוונה בהעתק מדוייק, זה שדמויות האבן באמת זזות. אתה רואה סטארפטורים וסואלואים מיניאטורים עשויים אבן מקיפים את האי המיניאטורי, את עצי האבן זזים, פוקימונים משחקים ועוד. הכי מרשים שם זו הטירה, שאת רואה שהיא ענקית. מקודם לא שמת לב כמה היא גדולה, אבל עכשיו, כשאת מביטה בצורה המיניאטורית והמדוייקת שלה, את רואה שהטירה גבוהה כל כך, שאפשר לראות בגג שלה פסל מיניאטורי של פוקימון מסויים שאת לא מזהה משקיף אל החוף המיניאטורי. את רואה שהטירה בדיוק באמצע האי. אבל כל הפרטים האלו לא מעניינים אותך, כי כשאת מביטה לתוך הטירה המיניאטורית את רואה פסל אבן קטן שלך מביט לתוך טירת אבן קטנה אף יותר בתוך אי קטן, ואת באגי המיניאטורי מחבק את עצמך המיניאטורית.[/B][/QUOTE]
כמה מיניאטורי רשמת XD
[quote]הדיגלט נושף בכעסו נכנס מחת לאדמה. זה לא מהווה לך בעיה ואתה נכנס מתחת לאדמה גם ורואה את דיגלט חוזר לקראתך. מסביבו יש אור סגול ועל האור יש קווים צהובים. הוא משתמש בהתנגשות ג'יגה! אתה לא מספיק להמלט והוא פוגע בך ומעיף אותך החוצה, חזרה אל שאר הדיגלטים. אתה כל כך עצבני שאתה לא שולט בחשמל שלך והכל משתחרר בבת אחת.
אתה מצפה שלא יקרה להם כלום, אחרי הכל הם פוקימונים אדמה. אבל הם כן נפגעים. הם מתחשמלים וצועקים. אחד אחד הם מתחילים להתחפר מתחת לאדמה כדי לברוח עד שלא נשאר שם אף אחד חוץ ממך.[/quote]
ני הולך לחפש לי אוכל במחילות שלהם בזמן שאני צועק "דיגלטים גנבים אני ארצח כל אחד ממכם!"
-
[QUOTE=The Spaceman;715798][B]
[B]אתה ממשיך להרהר ולא מבחין בכלום. לפתע אתה שומע את סנדי אומרת "תתעורר! תתעורר כבר!"[/B]
[B]אתה פותח עיניים ורואה שאתה בבקתה. אתה רואה את סנדי מכוונת אור על הפקעת שלך (שאתה מבחין שנפתחה לפרח) ומעבירה מגבת סחוטה במים חמים על המצב שלך. אתה נעמד על הרגליים וסנדי אומרת "סוף סוף! היית מעולף כמה שעות! התעלפת מיד כשהתפתחת![/B]
[/B][/QUOTE]
"מה?" אני שואל,מתעורר מהרהוריי "מה קורה כאן?" אני שואל בשקט,מתרומם באיטיות,ומותח את שריריי.
אני יוצא בחוץ,לעשות אמבטיית-שמש קטנה,וכשאני שוכה על החול החם,אני מרחרח את האוויר,מחפש את ריחו של זורואה
-
[QUOTE=The Spaceman;715798][B]אחי אתה מתקדם מהר מדי:sorry:[/B]
[B]-------------------------[/B]
[B]קורסולה מצחקקת קלות ומתנתקת ממך ואז אומרת "אתה לא חושב ש'קצת' מוקדם מדי?" היא שואלת תוך כדי צחקוק "רק הכרנו, אתה יודע... אני עוד לא מוכנה..." ואז היא מנשק אותך קלות על השפתיים ואומרת "אבל אם אין לך כוח לחכות, בוא לחדר שלי בערב" היא צוחקת ויוצאת מהמקלחת.[/B]
[B][COLOR=red]*שים לב! יש לך בת זוג! ראה עוד בדף הרשומים[/COLOR][/B]
[/B][/QUOTE]
אתה כזה פטי, נראה לך שאני אדבר על זה כול כך מוקדם ברצינות :um_face:
---------------------------
"באמת, אין לך חוש הומר?." אני שואל אותה ומנשק אותה בלחי, "זה הרבה יותר מדי מוקדם, מותק."
אני אומר לה ויוצא מהמקלחת גם כן, מתנגב ואומר , "בה לך לעשות משהו ביחד?, אולי נמצא יהלום ואני אלטש אותו בשבלך.." אני אומר לה.
-
[quote=Eustass Kid;715803]אני משתמד בקריאה על קולית על אמבריאון[/quote]
[B]אתה שומע אנקה ואז צעדים רצים. אמבריאון מיילל ונוהם פעם אחת, אתה רואה את העיניים האדומות והשונאות שלו מביטות בך בזעם, ואז הוא נעלם במשב רוח חזק וערפל שחור וכבד.[/B]
[B]כשהערפל מתפוגג, אתה רואה את אספיאון משתעלת ומתחילה להתעורר. אתה רץ לעזור לה ולפתע שם לב שאתם שוב מחוץ לסדק שדרכו נפלתם... מוזר...[/B]
[quote=METAGROSS16;715804][quote=The Spaceman;714865][b]
-------------------------
'יש!,הצלחתי להשיג מים מתוקים'אני חושב בשמחה רבה,ושותה מין המים לרוויה.[/quote]
[B]אתה שותה מהמים עד שאתה רווה. כשאתה קם אתה רואה לפע המון פוקימונים צוהלים ומתקדמים לעברך. תחילה אתה נבהל אבל אז הם מניפים אותך על הזרועות שלהם ומריאים לך. אתה מבולבל מאוד אבל שוכח את זה כש[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/153.png[/IMG]בייליף חמודה מעבירה לך עם הגפנים שלה פלח עצום של אבטיח. אתה מתחיל לאכול אותו.[/B]
[B]כשאתה מסיים, התהלוכה של הפוקימונים עוד נושאת אותך על הידיים. הבייליף החמודה, אתה רואה, היא זאת שנושאת אותך על גבה עכשיו. אתה תוהה אם זה רק המזל שהביא לך מים, אוכל, מעריצים ומישהי חמודה כמו בייליף או שזה משהו בכוכב.[/B]
[quote=בר.;715805]כמה מיניאטורי רשמת XD
[B]---------------------------------[/B]
[B]"עכשיו" אומר באגי ומניף אותך על גבו שוב "עכשיו מראים לך את שאר הטירה!" והוא מתחיל לרוץ ברחבי הטירה.[/B]
[B]אתם עוברים ליד חדר עצום מלא בחפצים מוזרים שבו רואים המון [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/132.png[/IMG]דיטואים מתרוצצים בו. מדי פעם מישהו מהם מחליף צורה לאיזה שהוא פוקימון "זה חדר המשחקים של הילדים" אומר לך באגי "הוא המקום האהוב על הדיטואים האלו"[/B]
[B]לאחר מכן אתם מגיעים לחדר גדול ובו המון כיורים, מקררים ועוד... במקום מתרוצצים [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/241.png[/IMG] מילטאנקיות, [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/240.png[/IMG]מגבים ו[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/162.png[/IMG]פורטים ומכינים אוכל. "זה המטבח!" הוא אומר ונעצר. "רוצה לאכול משהו?"[/B]
[quote=killerbee;715807]ני הולך לחפש לי אוכל במחילות שלהם בזמן שאני צועק "דיגלטים גנבים אני ארצח כל אחד ממכם!"[/quote]
[B]אתה לא מוצא אוכל במחילות וזה מעצבן אותך עוד יותר. אתה צועק בתיסכול ואז לפתע מגיע אליך ריח חזק ומתוק. כל המחשבות שלך, הרצונות שלך והכל מחוברים לאף שלך ברגע שאתה מריח את הריח. הגוף שלך נגרר אחרי האף והפה שלך מתחיל להזיל ריר. לפתע אתה מוצא חדר גדול ואתה מחייך בתודה וברשעות- המחסן של הדיגלטים! אם אתה לא טועה, הגונב מגנב פטור, כך ש...[/B]
[quote=Tiger;715906]"מה?" אני שואל,מתעורר מהרהוריי "מה קורה כאן?" אני שואל בשקט,מתרומם באיטיות,ומותח את שריריי.
אני יוצא בחוץ,לעשות אמבטיית-שמש קטנה,וכשאני שוכה על החול החם,אני מרחרח את האוויר,מחפש את ריחו של זורואה[/quote]
[B]להפתעתך אתה לא מריח אותו. למעשה המקום נדמה כאילו מעולם לא היה שם זורא. אתה מתחיל ללכת בלי לחשוב ליער האפל, אבל כשאתה חוצה את הגבול, היער החי, הירוק והיפה נשאר. אתה ממשיך ללכת אבל לא מגיע ליער האפל.[/B]
[B]אתה חוזר מבולבל לסנדי וממשיך לטעות איפה הזורא שבעזרתו התפתחת...[/B]
[quote=darkon10000;715923]אתה כזה פטי, נראה לך שאני אדבר על זה כול כך מוקדם ברצינות :um_face:
---------------------------
"באמת, אין לך חוש הומר?." אני שואל אותה ומנשק אותה בלחי, "זה הרבה יותר מדי מוקדם, מותק."
אני אומר לה ויוצא מהמקלחת גם כן, מתנגב ואומר , "בה לך לעשות משהו ביחד?, אולי נמצא יהלום ואני אלטש אותו בשבלך.." אני אומר לה.[/quote]
[B]ואתה כזה שקוף. הרי ברור גם לי וגם לך שאם לא הייתי אומר לך "זה מוקדם מדי" אלה פשוט מגיע לזה, לא היית אומר את זה:sorry:[/B]
[B]------------------------[/B]
[B]קריסי אומרת "יש לך התנגדות לסגסוגת של יהלום ועוד אבן?" וכשאתה לא עונה כי אתה לא מבין, היא גוררת אותך אחריה. אתם מגיעים למחסן קטן והיא פותחת את הדלת והפה שלך נפער בתדהמה.[/B]
[B]המחסן מלא יהלומים, אבל לא סתם יהלומים... למעשה, אין שם יהלום רגיל אחד. אתה רואה סגסוגות של יהלום וארמלד, של יהלום וטיטניום, של יהלום ואיזמרגד ועוד המון סוגים אחרים. קורסולה מתפקעת מצחוק למראה הבעתך הנדהמת[/B]
-
[QUOTE=The Spaceman;716159][B]אתה שומע אנקה ואז צעדים רצים. אמבריאון מיילל ונוהם פעם אחת, אתה רואה את העיניים האדומות והשונאות שלו מביטות בך בזעם, ואז הוא נעלם במשב רוח חזק וערפל שחור וכבד.[/B]
[B]כשהערפל מתפוגג, אתה רואה את אספיאון משתעלת ומתחילה להתעורר. אתה רץ לעזור לה ולפתע שם לב שאתם שוב מחוץ לסדק שדרכו נפלתם... מוזר...[/B]
[/B][/QUOTE]
אני שואל את אספיאון"את בסדר אספיאון"
-
[quote]אתה לא מוצא אוכל במחילות וזה מעצבן אותך עוד יותר. אתה צועק בתיסכול ואז לפתע מגיע אליך ריח חזק ומתוק. כל המחשבות שלך, הרצונות שלך והכל מחוברים לאף שלך ברגע שאתה מריח את הריח. הגוף שלך נגרר אחרי האף והפה שלך מתחיל להזיל ריר. לפתע אתה מוצא חדר גדול ואתה מחייך בתודה וברשעות- המחסן של הדיגלטים! אם אתה לא טועה, הגונב מגנב פטור, כך ש...[/quote]
אני לוקח כל מה שאני יכול ואז יוצא החוצה ועושה ערמה של אדמה ואז מדמיין שזה בית גדול ומפואר עם רהיטים ונכנס ושם את הכל
-
[QUOTE=~Lior Dragon~;716159][B]
[B]להפתעתך אתה לא מריח אותו. למעשה המקום נדמה כאילו מעולם לא היה שם זורא. אתה מתחיל ללכת בלי לחשוב ליער האפל, אבל כשאתה חוצה את הגבול, היער החי, הירוק והיפה נשאר. אתה ממשיך ללכת אבל לא מגיע ליער האפל.[/B]
[B]אתה חוזר מבולבל לסנדי וממשיך לטעות איפה הזורא שבעזרתו התפתחת...[/B]
[/B][/QUOTE]
אני מחליט ללכת לישון אחרי היום המעייף הזה,ולכן אני מזמין את סנדי אלי לישון והולך לישון
-
[quote=monster;716173]אני שואל את אספיאון"את בסדר אספיאון"[/quote]
[B]אספיאון מנערת את הראש, מצליפה קלות בזנבה ואז אומרת "נראה לי".[/B]
[B]היא מנסה להתרומם אבל הרגליים שלה קורסות. היא עושה ניסיון אחרות אבל הפעם אפילו לא מצליחה להזיז את הרגליים. אתה בוחן את הרגליים וכמעט חוטף התקף לב במקום.[/B]
[B]אתה נושם כמה נשימות עמוקות ומסיט את העיניים מאספיאון. לאחר מכן אתה עוצם את העיניים שלך חזק, למקרה שמשהו עיוות לך את הראייה ופוקח אותן שוב.[/B]
[B]אתה מביט שוב ברגליה ורואה את אותו דבר-[/B]
[B]שתיים מרגליה מעוקמות קדימה בזוויות מאוד, אבל מאוד לא טבעיות.[/B]
[B]רגלה השמאלית האחורית מדממת ורגלה הימנית האחורית לא מחוברת בכלל לגופה, אלה שוכבת לצד הזנב של אספיאון. אתה בולע את הקיא שעולה לך בפה.[/B]
[quote=killerbee;716177]אני לוקח כל מה שאני יכול ואז יוצא החוצה ועושה ערמה של אדמה ואז מדמיין שזה בית גדול ומפואר עם רהיטים ונכנס ושם את הכל[/quote]
[B]אתה נכנס לבית הדו קומתי שהקמת מהאדמה. אתה רואה שם מקרר, ארונות, ספות, טלוויזיה, מיטה ועוד...[/B]
[B]אתה מכניס את ערימת האוכל שגנבת למקרר יחד עם כמה דליים של מים. המקרר גדל לפי הצורך שלך.[/B]
[B]לאחר מכן אתה שומע קריאה קטנה מבחוץ. אתה נזכר שלא הכנת חלונות ובשניות נפתח פתח מלבני מושלם בתור חלון. אתה מביט דרכו ורואה דיגלטית פצועה. אתה מזהה סימני שריטה, פגיעות מאבנים ופגיעה מדחיפה. אתה רואה היא מכוסה ביותר אבק משאר הדיגלטים ואתה מנחש שהדיגלטים התעללו בה והיא הצליחה לברוח רק עכשיו. היא קוראת "עזור לי!" ואז ראשה צונח לאדמה ואתה רואה רק את קצה קודקודו. היא התעלפה.[/B]
[quote=Tiger;716227]אני מחליט ללכת לישון אחרי היום המעייף הזה,ולכן אני מזמין את סנדי אלי לישון והולך לישון[/quote]
[B]סנדי מסמיקה קלות בנוגע להצעה שלך ומתחילה למלמל "לא, אממ... אני צריכה, אהה... ללכת לחפש אוכל. כן אני צריכה לחפש אוכל!" והיא יוצאת מהבית, סמוקה והאש על גבה בוערת. משום מה היא נבוכה...[/B]
[B]אתה מושך בכתפיך ונכנס למיטה. אתה מתכסה בשמיכה ומכוון את הפרח שעל גבך לחלון- לכיוון השמש. היא מחזקת אותך ואתה נרדם במהרה.[/B]
[B]כשאתה מתעורר אתה שומע קריאות שמחה מהמטבח.[/B]
-
[QUOTE=~Lior Dragon~;716330][B]אספיאון מנערת את הראש, מצליפה קלות בזנבה ואז אומרת "נראה לי".[/B]
[B]היא מנסה להתרומם אבל הרגליים שלה קורסות. היא עושה ניסיון אחרות אבל הפעם אפילו לא מצליחה להזיז את הרגליים. אתה בוחן את הרגליים וכמעט חוטף התקף לב במקום.[/B]
[B]אתה נושם כמה נשימות עמוקות ומסיט את העיניים מאספיאון. לאחר מכן אתה עוצם את העיניים שלך חזק, למקרה שמשהו עיוות לך את הראייה ופוקח אותן שוב.[/B]
[B]אתה מביט שוב ברגליה ורואה את אותו דבר-[/B]
[B]שתיים מרגליה מעוקמות קדימה בזוויות מאוד, אבל מאוד לא טבעיות.[/B]
[B]רגלה השמאלית האחורית מדממת ורגלה הימנית האחורית לא מחוברת בכלל לגופה, אלה שוכבת לצד הזנב של אספיאון. אתה בולע את הקיא שעולה לך בפה.[/B]
[/B][/QUOTE]
אני אומר לאספיאון"ראית את מצבהרגלים שלך את לא בסדר"
-
[quote]אתה נכנס לבית הדו קומתי שהקמת מהאדמה. אתה רואה שם מקרר, ארונות, ספות, טלוויזיה, מיטה ועוד...
אתה מכניס את ערימת האוכל שגנבת למקרר יחד עם כמה דליים של מים. המקרר גדל לפי הצורך שלך.
לאחר מכן אתה שומע קריאה קטנה מבחוץ. אתה נזכר שלא הכנת חלונות ובשניות נפתח פתח מלבני מושלם בתור חלון. אתה מביט דרכו ורואה דיגלטית פצועה. אתה מזהה סימני שריטה, פגיעות מאבנים ופגיעה מדחיפה. אתה רואה היא מכוסה ביותר אבק משאר הדיגלטים ואתה מנחש שהדיגלטים התעללו בה והיא הצליחה לברוח רק עכשיו. היא קוראת "עזור לי!" ואז ראשה צונח לאדמה ואתה רואה רק את קצה קודקודו. היא התעלפה.[/quote]
'דיגלטים מגעילים' אני חושב לעצמי מה לעשות ואז לוקח את המים מהמקרר, מביא אותה הביתה שם אותה על המיטה בחדר שינה ומחשמל אותה בזרם חלש ואם זה לא מצליח אז אני שופך עליה מעט מים...
-
[QUOTE=~Lior Dragon~;716330][B]
[B]סנדי מסמיקה קלות בנוגע להצעה שלך ומתחילה למלמל "לא, אממ... אני צריכה, אהה... ללכת לחפש אוכל. כן אני צריכה לחפש אוכל!" והיא יוצאת מהבית, סמוקה והאש על גבה בוערת. משום מה היא נבוכה...[/B]
[B]אתה מושך בכתפיך ונכנס למיטה. אתה מתכסה בשמיכה ומכוון את הפרח שעל גבך לחלון- לכיוון השמש. היא מחזקת אותך ואתה נרדם במהרה.[/B]
[B]כשאתה מתעורר אתה שומע קריאות שמחה מהמטבח.[/B][/QUOTE]
'מי מעז לפרוץ לי לבית,ועוד להפריע לי לישון?' אני חושב לעצמי,והולך למטבח לראות מה קורה שם.
-
[quote=monster;716336]אני אומר לאספיאון"ראית את מצבהרגלים שלך את לא בסדר"[/quote]
[B]אספיאון מסתכלת על הרגליים שלה. מעט הצבע שהיה בפנים שלה נעלם בשנייה והיא חיוורת יותר משלג. היא מתעלפת שם והנשימות שלה נחלשות. בחרדה אתה רואה שהדופק עולה עם כל נשימה וזרם הדם מואץ בכל עלייה כזאת. אם לא תעשה משהו היא תמות בזמן קצר מאוד![/B]
[quote=killerbee;716352]'דיגלטים מגעילים' אני חושב לעצמי מה לעשות ואז לוקח את המים מהמקרר, מביא אותה הביתה שם אותה על המיטה בחדר שינה ומחשמל אותה בזרם חלש ואם זה לא מצליח אז אני שופך עליה מעט מים...[/quote]
[B]הדיגלטית מתעוררת מהזרם החלש ואתה שופך עליה את המים כדי לנקות אותה. היא משתעלת קלות ואז פוקחת עיניים. היא רואה שהיא מחוץ לאדמה, וישר קופצת לאדמה ורק הראש שלה נשאר בחוץ. "תודה רבה!" היא אומרת לך. ואז אתה שומע קירקור חזק וצורם והדיגלטית אומרת בהסמקה "סליחה.... לא אכלתי פשוט רבה [I][U]מאוד[/U][/I] זמן"[/B]
[quote=Tiger;716371]'מי מעז לפרוץ לי לבית,ועוד להפריע לי לישון?' אני חושב לעצמי,והולך למטבח לראות מה קורה שם.[/quote]
[B]אתה נכנס למטבח בזעם ואז רואה משהו מפתיע.[/B]
[B]אתה רואה מול העיניים שלך[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/156.png[/IMG]קווילבה יפה שנראית מוכרת. כשהיא מביטה בך היא אומרת "אופס, סליחה שהערתי אותך!" ואז היא מצחקקת קלות. כשהיא רואה שאתה לא מזהה אותה היא אומרת "זאת אני! סנדי! התפתחתי!"[/B]
-
[QUOTE=~Lior Dragon~;716480][B]אספיאון מסתכלת על הרגליים שלה. מעט הצבע שהיה בפנים שלה נעלם בשנייה והיא חיוורת יותר משלג. היא מתעלפת שם והנשימות שלה נחלשות. בחרדה אתה רואה שהדופק עולה עם כל נשימה וזרם הדם מואץ בכל עלייה כזאת. אם לא תעשה משהו היא תמות בזמן קצר מאוד![/B]
[/B][/QUOTE]
אני אומ לאספיאון"תירגעי הכל היה בסדר"מחפש משהו שיעזור לאספיאון