[QUOTE=~Tyrael~;733274]לא כולל פורום משוב.
משוב לא צריך מנהלים.[/QUOTE]
:(
אבל יש לי רעיונות לתחרויות מרשימות ביותר >:
Printable View
:(
אבל יש לי רעיונות לתחרויות מרשימות ביותר >:
משוב מאוד צריך מנהלים!
תחשוב שבמקום כל מנהל יבוא ויגיד
'מתדרדר לספאם נעול'
'לא לא מתדרדר אני פותח בחזרה'
'אני לא מבין מה אתם רוצ'ים
יהיה מנהל אחד שיחליט הכל
הוא יארגן את הכל ויעשה פעילויות כמו השמד את הבוט! @:
[quote=ErWiN;733209]בכל מקרה זה לא עניינך .[/quote]
אנחנו המשתמשים חייבים לדעת מה זה לא עניינך!!חוצפן.
בחירות לפורומים כולל הצעות לפורומים חדשים?
אני מציע פורום יובל המבולבל
דווקא חשבתי על פורום פרנו עם תת פורום של פוקיפורנו
[quote=EuroCheap:D;733281]דווקא חשבתי על פורום פרנו עם תת פורום של פוקיפורנו[/quote]
אני מציע לפתוח פורום:"כל הבדיחות הלא מצחיקות של EuroCheap :"
[QUOTE=SexStyle;733285]אני מציע לפתוח פורום:"כל הבדיחות הלא מצחיקות של EuroCheap :"[/QUOTE]
בעד
ולפתוח פורום על ציניות, כי ציניות זה אדיר
[quote=SexStyle;733285]אני מציע לפתוח פורום:"כל הבדיחות הלא מצחיקות של EuroCheap :"[/quote]
זו לא בדיחה.
ולמה אתה חושב שקוראים לי EUROCHEAP?
כי אין לי שכל לבדיחות מצחיקות.
[QUOTE=SexStyle;733285]אני מציע לפתוח פורום:"כל הבדיחות הלא מצחיקות של EuroCheap :"[/QUOTE]
אפשר לתת בדיחה D: ?
לא
[QUOTE=Steve;733289]אפשר לתת בדיחה D: ?[/QUOTE]
כן
לא1
כן2
לא3
רועי, מותר לך.
כה אמר איש האבטיח האימתני.
אתה אמור להגיד לא2...
כן4 וכן5
רועי אסור לך
כה אמר הסוחר באירו
אל תקשיב למיכאל, הוא טמבל ואין לו סמכות. לעומת זאת אני אדם נורא סמכותי.
[IMG]http://www.goldenwolfen.com/info/tattoo/wolfbust.gif[/IMG]פתחנו את קבוצת הזאבים סמל הזאבים [COLOR="Red"][B]^[/B][/COLOR] זה שלמעלה
[QUOTE=red dd;733306][IMG]http://www.goldenwolfen.com/info/tattoo/wolfbust.gif[/IMG]פתחנו את קבוצת הזאבים סמל הזאבים [COLOR="Red"][B]^[/B][/COLOR] זה שלמעלה[/QUOTE]
מזל טוב
[QUOTE=red dd;733306][IMG]http://www.goldenwolfen.com/info/tattoo/wolfbust.gif[/IMG]פתחנו את קבוצת הזאבים סמל הזאבים [COLOR="Red"][B]^[/B][/COLOR] זה שלמעלה[/QUOTE]
בנאדם, תקצר את החתימה :S
[QUOTE=Stranger in a Strange Land;733300]רועי, מותר לך.
כה אמר איש האבטיח האימתני.[/QUOTE]
אוקיי , אני ייתן בדיחה אחת , אם היא מצחיקה אני נותן אחת יותר מצחיקה D:
סבבה ?
סבבה..
איזה זקן אחד בן 90 הולך לרופא שלו ואומר לו "תשמע דוקטור , אני חולה עומד למות .. אישתי כוסית בת 20
נכנסה להיריון , איך זה יכול להיות ? אני עומד למות יש לי סוכרת מגיל 3 והחבר שלי כבר לא מתפקד ."
הרופא מסתכל עליו , נאנח ואומר "בוא אני יספר לך סיפור .. צייד אחד רצה לצוד אריה , הוא חיפש
במגירה את השאט גאן שלו ולא מצא אותו , אז הוא לקח מטרייה במקום רובה , הוא מסתובב ביער פתאום
הוא רואה אריה , הצייד הוציא את המטרייה ירה איתה באריה והאריה מת !" הוא אומר באושר ..
הזקן אומר "רגע זה לא יכול להיות , בטוח מישהו הכניס לו מהצד" הרופא חייך ואמר "אני מבין שהבנת את הנקודה בסיפור שלך.."
נפתח פורום בשם פורום Eurocheap חח
[quote=~Tyrael~;733313]נפתח פורום בשם פורום Eurocheap חח[/quote]
יואו טנקס.
עכשיו אפשר לסחור ביורו בצורה הכי זולה
היי..
[QUOTE=Steve;733312]אוקיי , אני ייתן בדיחה אחת , אם היא מצחיקה אני נותן אחת יותר מצחיקה D:
סבבה ?
סבבה..
איזה זקן אחד בן 90 הולך לרופא שלו ואומר לו "תשמע דוקטור , אני חולה עומד למות .. אישתי כוסית בת 20
נכנסה להיריון , איך זה יכול להיות ? אני עומד למות יש לי סוכרת מגיל 3 והחבר שלי כבר לא מתפקד ."
הרופא מסתכל עליו , נאנח ואומר "בוא אני יספר לך סיפור .. צייד אחד רצה לצוד אריה , הוא חיפש
במגירה את השאט גאן שלו ולא מצא אותו , אז הוא לקח מטרייה במקום רובה , הוא מסתובב ביער פתאום
הוא רואה אריה , הצייד הוציא את המטרייה ירה איתה באריה והאריה מת !" הוא אומר באושר ..
הזקן אומר "רגע זה לא יכול להיות , בטוח מישהו הכניס לו מהצד" הרופא חייך ואמר "אני מבין שהבנת את הנקודה בסיפור שלך.."[/QUOTE]
הסוף צפוי, אבל חמוד כזה.
[QUOTE=Steve;733312]אוקיי , אני ייתן בדיחה אחת , אם היא מצחיקה אני נותן אחת יותר מצחיקה D:
סבבה ?
סבבה..
הזקן אומר "רגע זה לא יכול להיות , בטוח מישהו הכניס לו מהצד" הרופא חייך ואמר "אני מבין שהבנת את הנקודה בסיפור שלך.."[/QUOTE]
מצחיק תביא עוד אחת
מה קורה כולם?
[QUOTE=EuroCheap:D;733316]יואו טנקס.
עכשיו אפשר לסחור ביורו בצורה הכי זולה[/QUOTE]
אתה באמת מדווח על המילה 'טמבל'?
מי רוצה אסוציאציות? Xd
אין לי בדיחות בעברית רק ברוסית
תתאמצו להבין
Kak Bac Zavut?
Rosa
Gde Ve Rabotayte?
V banke
Kak ramantichno Rosa V Banke
[QUOTE=DarkTiger;733329]מי רוצה אסוציאציות? Xd[/QUOTE]
אולי אח"כ
O.K
[QUOTE=DarkTiger;733326]מה קורה כולם?[/QUOTE]
הכל אחלה
[quote=DarkTiger;733329]מי רוצה אסוציאציות? Xd[/quote]
אלכס אמר לי שאסור אסוציאציות:(
או שזה היה ארווין
O.k, פספסתי משו?
[QUOTE=DarkTiger;733342]O.k, פספסתי משו?[/QUOTE]
היה הרבה
יאללה עוד אחת יותר מצחיקה !
מנהלים , זה קצת גס אבל הורדתי את המילים הלא יפות ושמתי במקומם מילים מסוות .
בעל ואישה הולכים לבית מלון , במודעה היה כתוב סוויטה במלון 5 כוכבים , הם מגיעים
והם רואים במקום סוויטה , סתם חדר עם מיטת קומותיים ומטבח מסכן , התימני עבד עליהם ..
האישה אומרת לבעלה שזה קצת בעיה , כי היא תיכננה בלילה לשכב איתו , אבל הם לא יכולים
שהילד בחדר ויש גם רק 2 מיטות .. הבעל אומר לה "וואלה אישתי , יש לי רעיון ! את תישני עם הילד
בקומה למטה , אני יישן למעלה .. שבאלך לעשות איתי אהבה תצעקי 'משה באלי פלאפל' סבבה ?"
האישה הסכימה , הם הלכו לישון , פתאום באמצע הלילה מה זה היה בא לה משהו פרוע , הוא צעקה
"משה באלי פלאפל" עלתה למיטה של בעלה וקרעו את הסדינים !
בבוקר הילד מתעורר שותה משהו ואמא שלו מכינה לו ארוחת בוקר , הוא שואל אותה "אמא , בלילה את ואבא
אכלתם פלאפל?" היא אומרת לו "כן מותק איך אתה יודע" הוא אומר "אה .. כי הטחינה נזלה עליי.."
[quote=~Tyrael~;733274]לא כולל פורום משוב.
משוב לא צריך מנהלים.[/quote]
הוא כן.