-
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Guylamed[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה רואה שגם טרטוויג לא מצליח לצאת,אתה רואה את הזנב של צ'ימצ'אר לא קפוא כמו שאר הגוף שלו,אתה רואה את הסניזל של לאי חוזר והוא מעיף את קומסון ששובר את הקרח של טרטוויג.[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה שומע קול של נער שאומר:"שיט!",אתה רואה משהו יוצא מין השמיים,פוקימון שחור כמו הלילה עם עיניים אדומות כמו דם,אתה רואה זרקום ענק לפניך,אש אומר לך:"רוץ!",אתה רואה אותו לוקח את הפיקאצ'ו שלו והוא מתחיל לברוח.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]הילד משחק במחשב שלו ואומר לך:"אתה ליאור נכון אתה התחלת עם צ'ימצ'אר נכון,נעים מאוד ג'פרי לשעבר מוח חזית בג'וטו וסינו עכשיו מאמן חזק".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial]פגשת בג'פרי.[/FONT][/COLOR][/B]
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;830875]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]הילד משחק במחשב שלו ואומר לך:"אתה ליאור נכון אתה התחלת עם צ'ימצ'אר נכון,נעים מאוד ג'פרי לשעבר מוח חזית בג'וטו וסינו עכשיו מאמן חזק".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial]פגשת בג'פרי.[/FONT][/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לג'פרי"מאיפה את יודע עלי דברים רבים.אוא לעונג לי לפגוש מוח חזית קרב של ג'וטו וסינו"
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;830875][B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Guylamed[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה רואה שגם טרטוויג לא מצליח לצאת,אתה רואה את הזנב של צ'ימצ'אר לא קפוא כמו שאר הגוף שלו,אתה רואה את הסניזל של לאי חוזר והוא מעיף את קומסון ששובר את הקרח של טרטוויג.[/FONT][/COLOR]
[/QUOTE]
"צ'ימצ'אר תנסה למקד את כל הכוח שלך בלהבה שעל הזנב ואז להמיס עם הלהבה את הקרח ואז תשתמש בגלגל להבה על קומסון!"
-
[quote=מאסטר פלריון;830875]
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה שומע קול של נער שאומר:"שיט!",אתה רואה משהו יוצא מין השמיים,פוקימון שחור כמו הלילה עם עיניים אדומות כמו דם,אתה רואה זרקום ענק לפניך,אש אומר לך:"רוץ!",אתה רואה אותו לוקח את הפיקאצ'ו שלו והוא מתחיל לברוח.[/FONT][/COLOR]
[/quote]
אני מפעיל את הפוקדקס סורק את הפוקימון ורץ אל הילד תופס אותו ביד ורץ לעבר העיר שאני מחזיק בידו במיגמרו ובאלקיד
-
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Guylamed[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה רואה את הלהבה של צ'ימצ'אר מתחילה להמיס את הקרח והוא משתחרר,אתה רואה שבינתיים לאי והסניזל החזק שלו הצליחו לנצח את קומסון,לאי אומר לך:"עכשיו תתפוס אותו עם אתה רוצה".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]הפוקדע אומר לך:"זרקום,פוקימון אהה...",אתה שומע צליל הפרעה ואתה רואה את הפוקדע נכבה,אתה רואה את הילד אומר לך:"רוץ ילד עכשיו רוץ אחרת זה יהיה מאוחר מדי".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]ג'פרי עונה לך:"מחשב כף היד שלי,מתפקד יותר מהר פי שניים יותר מפוקדע הוא נותן לי מידע על כול אחד ואחד,הפוקימונים שלו,הכול בזכות הפוקדע שלך בעצם,אני אוהב להשתמש בפוקימוני חשמל בדרך כלל".[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;830927][B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Guylamed[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה רואה את הלהבה של צ'ימצ'אר מתחילה להמיס את הקרח והוא משתחרר,אתה רואה שבינתיים לאי והסניזל החזק שלו הצליחו לנצח את קומסון,לאי אומר לך:"עכשיו תתפוס אותו עם אתה רוצה".[/FONT][/COLOR]
[/QUOTE]
"תודה רבה מאוד לאי!" אומר לו, "פוקדור צא!!" אצעק לכיוון קומסון בזמן שאזרוק עליו פוקדור, "קומסון יהיה תוספת ענקית לצוות שלנו" אומר לצ'ימצ'אר ולטרטוויג.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
עוד לא יצאתי מהעיר ההתחלתית וכבר תפסתי 2 פוקימונים!
-
[quote=מאסטר פלריון;830927]
[COLOR=red][FONT=Arial]הפוקדע אומר לך:"זרקום,פוקימון אהה...",אתה שומע צליל הפרעה ואתה רואה את הפוקדע נכבה,אתה רואה את הילד אומר לך:"רוץ ילד עכשיו רוץ אחרת זה יהיה מאוחר מדי".[/FONT][/COLOR]
[/quote]
אני רץ לה עיר נכנס למרכז הפוקימונים מוציא את בטרי ומיגמרו מה פוקדורים ושואל אותה:"את יכולה לרפא אותם?" ואז אני חושב ואומר:"את יודעת..ראיתי את זקרום בחוץ זה באמת יכול להיות? הוא כיבה את הפוקדע שלי.. דרך אגב יש לכם פה מקום ללון?"
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;830927][
[COLOR=maroon][FONT=Arial]ג'פרי עונה לך:"מחשב כף היד שלי,מתפקד יותר מהר פי שניים יותר מפוקדע הוא נותן לי מידע על כול אחד ואחד,הפוקימונים שלו,הכול בזכות הפוקדע שלך בעצם,אני אוהב להשתמש בפוקימוני חשמל בדרך כלל".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לג'פרי"תודה על המידע שנתחיל תקרב שלנו 1 על 1.אני אשתמש בצ'ימצ'אר שלי לקרב"
-
[COLOR=green][FONT=Arial]*יש לך בעיה?[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]נדנוד אחד,נדנוד שני,הפוכדור עף ליד שמאל שלך,אתה רואה אותו קם והוא משתמש בגל רוחות חזק מאוד שגורם לך וללאי לא להביט בו לכמה שניות והוא מנצל זאת בשביל לברוח,לאי אומר לך:"נו הפעם פספסת אותו".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]האחות ג'וי אומרת:"אז זאת הסיבה,מצטערת זה בלתי אפשרי לתקן ואו לרפות פוקימונים עד הודעה חדשה בגלל שזרקום לקח את כול האנרגיה החשמלית והסטטית של העיר,כול פוקימון חשמל אסור לו להשתמש במכות חשמל.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]ג'פרי בודק במחשב שלך והוא אומר לך:"המתקפות של צ'ימצ'אר שריטה,צעקה,מתקפות מסוג נורמל שתיהן,אוקיי אני מבין,הפוקימון הכי טוב על צ'ימצ'אר צריך להיות או מים ורוח או אדמה ורוח אז צא גוביטטו אני בוחר בך!".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial]הקרב נגד ג'פרי התחיל,לג'פרי יש גוביטטו [תמונה שלו בדף הראשון][/FONT][/COLOR][/B]
-
[quote=מאסטר פלריון;830981]
[COLOR=red][FONT=Arial]האחות ג'וי אומרת:"אז זאת הסיבה,מצטערת זה בלתי אפשרי לתקן ואו לרפות פוקימונים עד הודעה חדשה בגלל שזרקום לקח את כול האנרגיה החשמלית והסטטית של העיר,כול פוקימון חשמל אסור לו להשתמש במכות חשמל.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B][/quote]
"..אי אפשר איך שהו לגרש אותו?" אני שואל בחשש ואז ניזכר:"האחות גוי בטרי שלי יכול ליטעון את עצמו בעזרת סיבוב ידיו זה יכול אולי לגרום למכונות לפעול ואז תוכלי לרפא את הפוקימונים שלי?"
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;830981][B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Guylamed[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]*יש לך בעיה?[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]נדנוד אחד,נדנוד שני,הפוכדור עף ליד שמאל שלך,אתה רואה אותו קם והוא משתמש בגל רוחות חזק מאוד שגורם לך וללאי לא להביט בו לכמה שניות והוא מנצל זאת בשביל לברוח,לאי אומר לך:"נו הפעם פספסת אותו".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]ג'פרי בודק במחשב שלך והוא אומר לך:"המתקפות של צ'ימצ'אר שריטה,צעקה,מתקפות מסוג נורמל שתיהן,אוקיי אני מבין,הפוקימון הכי טוב על צ'ימצ'אר צריך להיות או מים ורוח או אדמה ורוח אז צא גוביטטו אני בוחר בך!".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial]הקרב נגד ג'פרי התחיל,לג'פרי יש גוביטטו [תמונה שלו בדף הראשון][/FONT][/COLOR][/B][/QUOTE]
אמרתי שיש לי בעיה?
-------------------------
" לא נורא, אפשר להמשיך בלעדיו", אומר לצ'ימצ'אר ולטרטוויג " בואו נלך לדרך מספר 1! אולי נראה שפ עוד פוקימונים!"
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;830981][B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Guylamed[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial]הקרב נגד ג'פרי התחיל,לג'פרי יש גוביטטו [תמונה שלו בדף הראשון][/FONT][/COLOR][/B][/QUOTE]
"אוקי זה היה קשה מאוד" אני מוציא את צ'ימצ'אר ואומר לו"רוץ במעגלים ותסבל את גאביטו.ונסה להשתמש בגחלת אתה חיב ללמוד מתקפת אש"
-
[COLOR=green][FONT=Arial]לאי אומר לך בזריזות:"רוצה קרב הצ'ימצ'אר שלך מול פוקימון הקרח הכי חזק שלי בגלל ששלך הוא מסוג אש ויש לו שתי מתקפות אש חזקות מאוד",אתה רואה הבעה רצינית וקרה בעיניו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]האחות ג'וי אומרת:"ברגע שהוא יחליט ללכת הוא ילך הוא טוב אבל בלי רצונו הוא שואב את החשמל,עדיף שאלקיד לא יעשה את זה כי צריך הרבה חשמל אז אלקיד יהיה חלש והוא יצטרך ברי לחץ בשביל להתפתח ולהתחזק".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]ג'פרי אומר:"גוביטטו תשתמש במתקפות אדמה הוא מסוג אש,אל תדאג כול עוד הוא לא ילמד מתקפות אש הוא לא ינצח,תשתמש ברעידת אדמה",אתה רואה את גוביטטו קופץ על האדמה ואתה מרגיש רעידת אדמה כה חזקה שצ'ימצ'אר מתחיל לפחד.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;831009][B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Guylamed[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]לאי אומר לך בזריזות:"רוצה קרב הצ'ימצ'אר שלך מול פוקימון הקרח הכי חזק שלי בגלל ששלך הוא מסוג אש ויש לו שתי מתקפות אש חזקות מאוד",אתה רואה הבעה רצינית וקרה בעיניו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]האחות ג'וי אומרת:"ברגע שהוא יחליט ללכת הוא ילך הוא טוב אבל בלי רצונו הוא שואב את החשמל,עדיף שאלקיד לא יעשה את זה כי צריך הרבה חשמל אז אלקיד יהיה חלש והוא יצטרך ברי לחץ בשביל להתפתח ולהתחזק".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]ג'פרי אומר:"גוביטטו תשתמש במתקפות אדמה הוא מסוג אש,אל תדאג כול עוד הוא לא ילמד מתקפות אש הוא לא ינצח,תשתמש ברעידת אדמה",אתה רואה את גוביטטו קופץ על האדמה ואתה מרגיש רעידת אדמה כה חזקה שצ'ימצ'אר מתחיל לפחד.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"כן אני מאוד רוצה קרב!" אומר ללאי "צ'ימצ'אר אתה מוכן לקרב נגד סניזל?" אומר לו
-
[quote=מאסטר פלריון;831009]
[/quote]
"זו החלטה של בטרי אתה רוצה לטעון את המכונות? יכול להיעות שאני ימצא ברי לחץ ותתפתח אז מה אתה מחליט?: אני שואל אותו עם חיוך ואז שואל את האחות גוי:"יש לך במקרה ברי לחץ אחד?"
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;831009]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]ג'פרי אומר:"גוביטטו תשתמש במתקפות אדמה הוא מסוג אש,אל תדאג כול עוד הוא לא ילמד מתקפות אש הוא לא ינצח,תשתמש ברעידת אדמה",אתה רואה את גוביטטו קופץ על האדמה ואתה מרגיש רעידת אדמה כה חזקה שצ'ימצ'אר מתחיל לפחד.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לצ'ימצ'אר"קפוץ על גביטו וכך הרעידת האדמה לא תשפיע עליך"
-
[COLOR=green][FONT=Arial]לאי אומר לך:"אני אמרתי שאני משתמש בסניזל אני משתמש בפוקימון הרבה יותר חזק ויפה,שליט של קרח טהור,פוקימון כה קר שאתה תראה אותו אתה תקפא מפחד ממנו,אתה רוצה להילחם מולי עכשיו ילדון?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]האחות ג'וי אומרת:"לא אנחנו לא מספקים כאן כאלה יש בעיר ג'ול-ריו את המאסטר של הברים שנותן אחד כזה למי שינצח אותו,אי אפשר לעבור בגלל זרקום,אתה רואה את אותו ילד שדיבר איתך עכשיו מדבר עם אש,אתה רואה אותו משחק במחשב כף הילד שלו".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]צ'ימצ'אר נופל דרך גוביטטו בגלל שהוא גם מסוג רוח,בגלל זה הוא נפגע מרעידת האדמה,אתה רואה אותו שולח גחלת אדירה שמפספסת את גוביטטו".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial]צ'ימצ'אר למד גחלת![/FONT][/COLOR][/B]
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;831035][B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Guylamed[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]לאי אומר לך:"אני אמרתי שאני משתמש בסניזל אני משתמש בפוקימון הרבה יותר חזק ויפה,שליט של קרח טהור,פוקימון כה קר שאתה תראה אותו אתה תקפא מפחד ממנו,אתה רוצה להילחם מולי עכשיו ילדון?".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"כן! אני רוצה!" אומר ללאי "צ'ימצ'אר תשתמש בגחלת!" אומר לצ'ימצ'אר
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;831035]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]צ'ימצ'אר נופל דרך גוביטטו בגלל שהוא גם מסוג רוח,בגלל זה הוא נפגע מרעידת האדמה,אתה רואה אותו שולח גחלת אדירה שמפספסת את גוביטטו".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial]צ'ימצ'אר למד גחלת![/FONT][/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לצ'ימצ'אר"יש למדת מתקפת גחלת טוב זה לא הכי יעזור לנו אך שווה לנסות.צ'ימצ'אר גחלת על גאביטו"
-
[quote=מאסטר פלריון;831035]
[COLOR=red][FONT=Arial]האחות ג'וי אומרת:"לא אנחנו לא מספקים כאן כאלה יש בעיר ג'ול-ריו את המאסטר של הברים שנותן אחד כזה למי שינצח אותו,אי אפשר לעבור בגלל זרקום,אתה רואה את אותו ילד שדיבר איתך עכשיו מדבר עם אש,אתה רואה אותו משחק במחשב כף הילד שלו".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B][/quote]
*התרגיל הזה של הטעינת ברק זו מתקפת טעינה לא?
"אני יילך אליו" אני אומר ואז אני ירוץ לעבר האיש של הברים ויאתגר אותו ואגיד:"שלום הייתי רוצה ברי לחץ ואם אצטרך להילחם נגדך זה מה שאעשה!" אומר ואז אגיד לו :"אתהה יכול להביא לי את הברי קודם כדי להטעין את מרכז הפוקימונים? אני מבטיח שאחרי זה אני יעשה נגדך קרב"
-
[COLOR=green][FONT=Arial]לאי מוציא מין הכיס שלו פוכדור והוא אומר:"ארטיקונו אני בוחר בך!",אתה רואה ארטיקונו ענק מתחיל להתעופף בזירה,אתה מבין שזה הולך להיות קרב קצר מאוד.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=green][FONT=Arial]ללאי יש ארטיקונו![/FONT][/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial][B][/B][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]*לא זה מהלך,ואתה לא יכול לעשות את זה בגלל זרקום שנה את ההודעה שלך.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]צ'ימצ'אר משתמש בגחלת שגוביטטו הודף את זה והופך את זה לאוויר,גוביטטו משתמש במתקפת כדור צל שמפספסת גם את צ'ימצ'אר.[/FONT][/COLOR]
-
-
[quote=מאסטר פלריון;831091]
[COLOR=red][FONT=Arial]*לא זה מהלך,ואתה לא יכול לעשות את זה בגלל זרקום שנה את ההודעה שלך.[/FONT][/COLOR]
[/quote]
אני ישאל אנשים במרכז הפוקימונים:"סליחה אבל יש לכם ברי לחץ? אני רוצה להטעין את המכונות אבל האלקיד שלי חלש מידי אז אני רוצה לפתח אותו" אני יעבור כך איש איש ואז אפנה לאש ולה איש ואשאל אותם גם
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;831091][B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Guylamed[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]לאי מוציא מין הכיס שלו פוכדור והוא אומר:"ארטיקונו אני בוחר בך!",אתה רואה ארטיקונו ענק מתחיל להתעופף בזירה,אתה מבין שזה הולך להיות קרב קצר מאוד.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=green][FONT=Arial]ללאי יש ארטיקונו![/FONT][/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"WTF ארטיקונו??! איפה תפסת אותו?" אומר ללאי "אנחנו בכול זאת לא נוותר" אמרתי לצ'ימצ'אר "תקפוץ לגובה של ארטיקונו ותשתמש בגלגל להבה!!"
-
[quote=מאסטר פלריון;826619]
[COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff0000][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#3366ff][FONT=Arial]ErWin[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#3366ff][FONT=Arial]אתה רואה את הירח הלבן הבוהק בשמיים,אתה רואה דובי קטן בצבעים לבן וכחול עם פצע קטן על היד,אתה מבין שהוא פצוע אנושות.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial].[/FONT][/COLOR][/quote]
אני לוקח את הדובי על הידיים שלי ורץ למרכז הפוקימונים
"אל דאגה חבר ,אני אדאג לך ,אתה תהיה בסדר" אני אומר כאשר אוחז בו כמו תינוק ורץ בשיא המהירות למרכז הפוקימונים הקרוב.
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;831091][B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Guylamed[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][COLOR=rerial]Akainu[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]צ'ימצ'אר משתמש בגחלת שגוביטטו הודף את זה והופך את זה לאוויר,גוביטטו משתמש במתקפת כדור צל שמפספסת גם את צ'ימצ'אר.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לצ'ימצ'אר"אל תוותר תירה עליו שוב גחלת בכל הכוח"
-
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Guylamed[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]*אמרתי רק בעברית המשחק,עוד אחד אתה עף![/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]לאי אומר:"ארטיקונו סיים את זה בסופת שלג קפואה",אתה רואה את ארטיקונו משתמש בכדור שלג קטן מאוד אך עוצמתי מאוד שאמור היה לפספס אך הוא פגע בצ'ימצ'אר והוא הפסיד לו.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=green][FONT=Arial]הפסדת ללאי בקרב הקצר ביותר אי פעם![/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]אש אומר לך:"לי ולג'פרי הבחור שלידי אין גם אנחנו חשבנו לעשות את זה עם פיקאצ'ו,בנסיבות מסוימות הברי הזה מאפשר לזה שהפוקימון יקבל את כוחותיו ולא יתפתח כמו שאני רוצה",אתה רואה את ג'פרי מחפש משהו במחשב שלו שלא הפסיק לפעול לא כמו הפוקדע.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=red][FONT=Arial]פגשת בג'פרי![/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]צ'ימצ'אר שולח שוב ושוב,עוד פעם ועוד פעם והוא מפספס ומפספס כול פעם מחדש,אתה מבין שלצ'ימצ'אר שלך אין דיוק גבוהה מאוד,הגוביטטו משתמש ברעידת אדמה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#3366ff][FONT=Arial]ErWin[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#3366ff][FONT=Arial]האחות ג'וי מתקרבת אליך ברגע שאתה מגיע למרכז והיא אומרת לך:"אוי ואבוי מה קרה לקומסון המסכן הזה,אתה עשית לו את זה",אתה רואה מאמן צעיר נכנס למרכז.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE]Akainu
צ'ימצ'אר שולח שוב ושוב,עוד פעם ועוד פעם והוא מפספס ומפספס כול פעם מחדש,אתה מבין שלצ'ימצ'אר שלך אין דיוק גבוהה מאוד,הגוביטטו משתמש ברעידת אדמה.[/QUOTE]
אני אומר לצ'ימצ'אר"תכון גחלת לאדמה וכך תעוף לאויר ותתחמק מהרעידת האדמה"
-
[quote=מאסטר פלריון;831147]
[COLOR=red][FONT=Arial]אש אומר לך:"לי ולג'פרי הבחור שלידי אין גם אנחנו חשבנו לעשות את זה עם פיקאצ'ו,בנסיבות מסוימות הברי הזה מאפשר לזה שהפוקימון יקבל את כוחותיו ולא יתפתח כמו שאני רוצה",אתה רואה את ג'פרי מחפש משהו במחשב שלו שלא הפסיק לפעול לא כמו הפוקדע.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=red][FONT=Arial]פגשת בג'פרי![/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#3366ff][FONT=Arial].[/FONT][/COLOR][/quote]
"יש לי ריעון תוציאו את הפוקימונים" אומר להם ואז הוציא את בטרי ומיגמרו "נגיד לפוקימונים שיתחלקו לזוגות ויחפשו ברים לחץ אם הם ימצאו שיבואו לפה ואז לשניינו יהיה,בהצלחה" אומר ואז היסתכחלל על מיגמרו ואלקיד יוצאים לדרך
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;831147][B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Guylamed[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]*אמרתי רק בעברית המשחק,עוד אחד אתה עף![/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]לאי אומר:"ארטיקונו סיים את זה בסופת שלג קפואה",אתה רואה את ארטיקונו משתמש בכדור שלג קטן מאוד אך עוצמתי מאוד שאמור היה לפספס אך הוא פגע בצ'ימצ'אר והוא הפסיד לו.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=green][FONT=Arial]הפסדת ללאי בקרב הקצר ביותר אי פעם![/FONT][/COLOR][/B]
[/QUOTE]
טוב.. אני אשתדל להוריד את הכוכבים האלו בקרוב..
---------------------------------------------------------------------
"אחלה קרב לאי! ארטיקונו פוקימון חזק מאוד, יום אחד אני מבטיח שאפגוש אותך, כשצ'ימצ'אר כבר יהיה אינפרנייפ וטרטוויג יהיה טורטרה ואז אני אתן קרב יותר ראוי לארטיקונו" אמרתי ללאי והלכתי למרכז הפוקימונים כדי לרפא את צ'ימצ'אר "שלום האחות ג'וי" אומר לאחות "צימצ'אר הפסיד בקרב פה בחוץ, את יכולה לעזור לו?"
-
[COLOR=green][FONT=Arial]*שורה וחצי ומעלה שווה הורדת כוכב אדום[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]האחות ג'וי כועסת אליך והיא אומרת:"אמרתי לך שהצ'ימצ'אר הזה חלש מדי נכון אמרתי לך,טוב אני אטפל בו אבל אני ממש כועסת,את האמת אני אטפל בצ'ימצ'אר שלך רק אם תנצח אותי בקרב אחד על אחד".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]האחות ג'וי אומרת לך:"אי אפשר לצאת זרקום אולי לא רע אבל הוא תוקפני מאוד",ג'פרי אומר לך:"אני מחפש באזור בעזרת העין בשמיים שלי ברי לחץ ואני אחד הפוקימונים שלי נעזור לעיר".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]צ'ימצ'אר מצליח לעוף בגלל הגחלת ושהוא חוזר גוביטטו תופס את צ'ימצ'אר בעזרת מתקפת על-חושי חזקה מאוד אפילו,אתה מרגיש שמשהו מאוד מוזר בג'פרי הזה כי בזמן שהוא נלחם הוא משחק לו במחשב שלא.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;831209][B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Guylamed[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]*שורה וחצי ומעלה שווה הורדת כוכב אדום[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]האחות ג'וי כועסת אליך והיא אומרת:"אמרתי לך שהצ'ימצ'אר הזה חלש מדי נכון אמרתי לך,טוב אני אטפל בו אבל אני ממש כועסת,את האמת אני אטפל בצ'ימצ'אר שלך רק אם תנצח אותי בקרב אחד על אחד".[/FONT][/COLOR]
[/QUOTE]
"אוקיי" אומר לאחות ג'וי "אבל הצ'ימצ'אר הזה נלחם מול ארטיקונו והפסיד, לא סתם מול איזה פוקימון"
"צ'ימצ'אר תשתמש בגחלת!" אומר לו
-
[quote=מאסטר פלריון;831209]
[COLOR=red][FONT=Arial]האחות ג'וי אומרת לך:"אי אפשר לצאת זרקום אולי לא רע אבל הוא תוקפני מאוד",ג'פרי אומר לך:"אני מחפש באזור בעזרת העין בשמיים שלי ברי לחץ ואני אחד הפוקימונים שלי נעזור לעיר".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/quote]
*אני יכול לפשגוש אנישים כמו ליאור במשחק?
"אוקיי אני יילך למרכז הפוקימונים ויחפש מקום ללון דרך אגב איך המחשב שלך ממשיך ליפעול?" אני שואל את גפרי ואז אני אומר לאש:"אני מקווה שבטרי ומיגמרו שיצאו לחפש ימצאו אחד"
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;831209][B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Guylamed
[COLOR=maroon][FONT=Arial]צ'ימצ'אר מצליח לעוף בגלל הגחלת ושהוא חוזר גוביטטו תופס את צ'ימצ'אר בעזרת מתקפת על-חושי חזקה מאוד אפילו,אתה מרגיש שמשהו מאוד מוזר בג'פרי הזה כי בזמן שהוא נלחם הוא משחק לו במחשב שלא.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לג'פרי"למה אתה משחק במחשב שלך" אני אומר לצ'ימצ'אר" נסה לצאת מהתקפה העלו חושית וז גחלת על גאביטו"
-
[COLOR=green][FONT=Arial]האחות ג'וי אומרת לך בכעס:"לא צ'ימצ'אר תשתמש בטרטוויג שלך,אני לא רוצה לחסל אותו,צאי צ'לסי",אתה רואה צ'לסי וורודה מגיעה מין החדר האחורי.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=green][FONT=Arial]לאחות ג'וי יש צ'לסי הקרב שלך נגד האחות ג'וי התחיל![/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]*אתה לא יכול לפגוש את ליאור אתה יכול לפגוש אותם כמו ג'פרי.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]ג'פרי אומר לך:"המחשב שלי יותר חזק ממה שזרקום יכול להכיל הוא חלש כמו כלום לעומתי ולעומת המחשב שלי וזה מחשב כף ילד,בואו נראה אתה לוקאס נכון יש לך מיג'ומרו ואלקיד נכון,מיג'ומרו יודעת שטירה וצעקה,אלקיד יודע אגרוף רעם ומכת ברק נכון".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]ג'פרי אומר לך:"ככה אני אומר לפוקימונים שלי מה לעשות,זה הדור הבא,סורק קרב זה משהו מדהים במקום לאמץ קול אתה גורם לפוקימון שלך לעשות את זה בעזרת המחשב בעזרת זה אפשר להזריק לפוקימון שיקויים ולדעת כמה נקודות חיים יש לו".[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;831947][B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Guylamed[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]האחות ג'וי אומרת לך בכעס:"לא צ'ימצ'אר תשתמש בטרטוויג שלך,אני לא רוצה לחסל אותו,צאי צ'לסי",אתה רואה צ'לסי וורודה מגיעה מין החדר האחורי.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=green][FONT=Arial]לאחות ג'וי יש צ'לסי הקרב שלך נגד האחות ג'וי התחיל![/FONT][/COLOR][/B]
[/QUOTE]
זה צ'[B]נ[/B]סי
---------------------
"טוב טרטוויג תשתמש בצעקה כדי להרתיע את צ'נסי ואז בנשיכה הכי חזקה שלך!" אומר לטרטוויג
-
[quote=מאסטר פלריון;831947]
[COLOR=red][FONT=Arial]*אתה לא יכול לפגוש את ליאור אתה יכול לפגוש אותם כמו ג'פרי.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]ג'פרי אומר לך:"המחשב שלי יותר חזק ממה שזרקום יכול להכיל הוא חלש כמו כלום לעומתי ולעומת המחשב שלי וזה מחשב כף ילד,בואו נראה אתה לוקאס נכון יש לך מיג'ומרו ואלקיד נכון,מיג'ומרו יודעת שטירה וצעקה,אלקיד יודע אגרוף רעם ומכת ברק נכון".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/quote]
"הממ.. נכון תגיד הדבר הזה שלך יכול למצוא ברים בסביבה? אם כן תמצא לי ברי לחץ בבקשה אני חייב את זה כדי שאוכל להפעיל את מרכז הפוקימונים"אומר בעמב ואז הוציא את מיגמרו והראה לגפרי כמה היא פצוע "אני חייב לרפא אותה" אגיד לו
-
[quote=מאסטר פלריון;831947]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]ג'פרי אומר לך:"ככה אני אומר לפוקימונים שלי מה לעשות,זה הדור הבא,סורק קרב זה משהו מדהים במקום לאמץ קול אתה גורם לפוקימון שלך לעשות את זה בעזרת המחשב בעזרת זה אפשר להזריק לפוקימון שיקויים ולדעת כמה נקודות חיים יש לו".[/FONT][/COLOR][/quote]
אני אומר לג'פרי"איזה כיף לך המכשיר הזה מגניב.אני רוצה אחד כזה .איפה אפשר להשיג 1 כזה וכמה הוא עולה?" אני אומר לצ'ימצ'אר"עכשיו אני מסיח את דעתו אז תקקוף בגחלת את גאביטו"
-
[quote=מאסטר פלריון;831147]
[COLOR=#3366ff][FONT=Arial]האחות ג'וי מתקרבת אליך ברגע שאתה מגיע למרכז והיא אומרת לך:"אוי ואבוי מה קרה לקומסון המסכן הזה,אתה עשית לו את זה",אתה רואה מאמן צעיר נכנס למרכז.[/FONT][/COLOR][/quote]
אני לא מבין למה התגובה שלי לא הייתה מושקעת.
"לא לא! זה לא אני "! אני אומר לאחות בלחץ כאשר ליבי פועם שוב ושוב במהירות רבה
"זה לא אני ,אני מוכן להישבע! "
-
[COLOR=green][FONT=Arial]האחות ג'וי אומרת:"צ'נסי מתקפת ביצת פצצה",אתה רואה את צ'נסי יוצרת ביצה גדולה והיא זורקת אותה והיא זורקת אותה והיא פוגעת בטרטוויג בלי לפספס אפילו בסנטימטר אחד.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]ג'פרי אומר לך:"אני מנסה לעשות משהו אחר כאן אל תפריע לי ילד,הנה זה אש",אתה רואה תמונה של זרקום שמתחיל להיעלם,אתה רואה שני אנשים לידו,אתה רואה את אש ואת ג'פרי מסתכלים זה בעל זה באימה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]ג'פרי אומר לך:"מכשיר זה אחד ויחיד והוא שייך אך ורק לי זאת אומרת לא למכירה,יש אנשים שרוצים לנצל את המכשיר לרעה בשביל ללכוד את זרקום וראשיהם וליצור ין יאנג מושלם".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#3366ff][FONT=Arial]האחות ג'וי לוקחת את הקומסון הפצוע לחדר האחורי וכעבור מספר דקות היא חוזרת איתו בריא ושלם,אתה רואה אותו קד לך קידה והוא יוצא מין המרכז חזרה לדרך מספר אחד.[/FONT][/COLOR]