-
[quote=הארי פוטר;984875]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=3]Poke chef[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שומע את הוולפיקס מילל קריאה חלשה ועצובה והפוקדע מתרגם:"טוב צודק,אולי אני לא התמים שבתמים זה מה שקרה,אני וולפיקס בודד כמו שבוודאי אתה הבנת,הוויבל שונאים אותי ואת כול הוולפיקס והם החליטו להתקיף כול אחד ואחד מאיתנו,ואנחנו החזרנו להם".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
"ולמה מאדקיפ שונא אותך?!,אני יודע שאתה יודע אז אל תשקר" אומר לו בכעס והוציא את מאדקיפ מהפוקדור ואשאל אותו:"מה קרה מאדקיפ?,מה יש לך נגדו?"
-
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=3]Poke chef[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שומע קריאה קולנית ומעצבנת של מדקיפ והפוקדע אומר לך:"אני לא סובל פוקימוני אש,הוא מעצבן אותי,הוא סוג כזה של בכיין,הוא אמר לי שאני חלשלוש בגלל שאתה לא מוכן שאני אלחם נגדו".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=הארי פוטר;984856][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=3]שלושת המחוזות[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה נער מבוגר ממך בערך במחמש-שש שנים קם והוא אומרים לך:"מצטער אבל אחי זאת אומרת מנהיג המכון הרשמי לא כאן,אבל אני כאן ואני אלחם נגדך בתור המחליף שלו,אם תנצח אותי בקרב שתיים על שתיים תקבל את תג החירות".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לנער,אוקי אז אני אלחם בך אני מסכים הלצעה.מה שמך?שמי ליאור" אני אומר לפוקאבו ואיווי"אוקי כנסו לזירה אנחחנו מתחילים בקרב.אני רוצה שתננו את כול כולכם בקרב הזה.אני רוצה להשיג את התג ה1 שלי מובן.?אז קדימה לקרב"
-
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=3]שלושת המחוזות[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]הנער מוציא פוכדור ומלמל לעצמו:"תן את כול הכוח,צא גסטלי!" אתה רואה גסטלי יוצא מהפוכדור של הנער,ולא סתם גסטלי,גסטלי זוהר וחזק מאוד,זוהר כחול מלופף סביבו עיניים מרושעות מביטות בך ומחכות נגד מי הוא ילחם.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=הארי פוטר;984896][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=3]שלושת המחוזות[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]הנער מוציא פוכדור ומלמל לעצמו:"תן את כול הכוח,צא גסטלי!" אתה רואה גסטלי יוצא מהפוכדור של הנער,ולא סתם גסטלי,גסטלי זוהר וחזק מאוד,זוהר כחול מלופף סביבו עיניים מרושעות מביטות בך ומחכות נגד מי הוא ילחם.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
'בוא נראה במי אני אבחר.מתקפות נורמל לא מפיעות עיל סוגו של גסטלי.ומתקפות רוח לא משפיעות על סוגו של איויו.אז כדי שאבחר בפוקאבו שלי'.אני אומר לפוקאבו"צאי את ראשונה .תזכרי תני את כול כולך.פוקאבו תשתמשי בחפירה"
-
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=3]שלושת המחוזות[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את פוקאבו מתחילה להתחפר באדמה הקשה של המכון,אתה רואה את גסטלי יורד לכיוון האדמה ועובר דרכה,אתה שומע פיצוץ קל ואתה רואה את פוקאבו עפה מהבור שלה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=הארי פוטר;984903][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=3]שלושת המחוזות[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את פוקאבו מתחילה להתחפר באדמה הקשה של המכון,אתה רואה את גסטלי יורד לכיוון האדמה ועובר דרכה,אתה שומע פיצוץ קל ואתה רואה את פוקאבו עפה מהבור שלה.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"מה לעזעל קרה פה" אני אומר לפוקאבו"אני מקוה שאת בסדר ויכולה להמשיך להילחם בקרב הזה.אוקי נחליף טקטיקה.קודם תשתמשי בערפיח על גסטלי שלא יראה כלום.ואז תשתמשי בחפירה בזמן שהוא לא רואה"
-
[QUOTE=הארי פוטר;984856][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=3][B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=3]Knight of Skulls[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]האיש הזקן מושיט לך את הפוכדור של הפוקימון ההתחלתי שלך והוא אומר לך:"שמע לי,אם תשתמש בדסדוקס נגד מנהיג המכון של העיר ג'ול-ריו זה יהיה אתגר מעניין מאוד אפילו בשבילו!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"תודה על המידע!"אני אומר,אקח את הפוקדור של פיפלאפ ואלך לעיר ג'ול-ריו.
-
[quote=הארי פוטר;984856]
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=3]Dor_T[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מרגיש משהו קופץ לך על הראש ואתה רואה את צ'ימצ'אר עולה עליך,אתה רואה שהוא מצביע על המשך הדרך ושמה אתה רואה חלקת דשא קטנה שעליה יש עשרות קומבי קטנים וחמודים.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Arial][SIZE=2].[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
[SIZE=2][COLOR=green]אחשוב לעצמי:'חבורה כה גדולה של קומבי, זה יותר מדי גם בשביל צ'ימצ'אר' ואומר לצ'ימצ'אר:"באמת כל הכבוד שהצלחת למצוא פוקימון! אבל לצערי לא נוכל להילחם נגד אחד מהם, זה יגרר לקרב גדול מדי, בוא נמשיך לחפש פוקימון לאימון וללכידה" ואמשיך לחפש יחד עם צ'ימצ'אר פוקימון שנוכל להתאמן נגדו ואולי אף לצרף אותו למסע שלנו.[/COLOR][/SIZE]
-
[quote=הארי פוטר;984856]
[SIZE=3][B][U][COLOR=teal][FONT=Arial]Scizor-x[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=teal][FONT=Arial][SIZE=2]האיש המסתורי אומר לך:"אוקיי,ביצת הפוקימון היא שייכת לפוקימון בעל שתי צורות מה שיצא ממנו וההתפתחות שלו,הפוקימון שייך למחוז אישו,ביצת הפוקימון הזה שחורה ואדומה,מי הפוקימון?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/quote]
אני שוקל את העניין ומריץ בראשי את כל הפוקימונים של דור 5.
אני חושב מעט ואומר בחשש "זו ביצה של דסומאסו?"
-
[QUOTE][SIZE=3][B][U][COLOR=#33cccc][FONT=Arial]Ranrevah[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#33cccc][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#33cccc][FONT=Arial][SIZE=2]*אתה לא יכול להגיד לפוקימון שלך מה לעשות כי הוא נעלם לך![/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#33cccc][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את הפלוצלים צוחקים צחוק מרושע ואתה רואה דמות רצה מתוך היער,אתה רואה שזהו טסוטג'ה שבא אליך אתה רואה שהוא משתמש במתקפת אגרוף שאיבה עוצמתי במיוחד שמבריח את הפלוצלים.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#33cccc][FONT=Arial][SIZE=2]טסוטג'ה אולי למד אגרוף שאיבה![/SIZE][/FONT][/COLOR][/B][/QUOTE]
"וואי כמה עוצמה יש במתקפה הזאת אנחנו חייבים לאמן אותה קדימה בוא נלך לחפש פוקימונים בסביבה להלחם נגדם" אני ומר ומתחיל לחפש פוקימונים
-
[quote=הארי פוטר;984856][B][U][COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=3]הרוח המתמטיקאית[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את טריקו קופץ לשמיים במהירות רבה והוא משתמש במתקפת אגרוף לכיוונו של אוניקס,אתה רואה את אוניקס מגיב במתקפת קצה כפול חזק במיוחד שמעיף את טריקו במהירות רבה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/quote]
"טריק תנסה להשתמש בצעקה!"אני אומר לטריקו ומקווה שאולי המתקפה הזאת הוא יצליח להתגבר על אוניקס.
-
[QUOTE=הארי פוטר;984875][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=3]BarMaster[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]*אגדי העשב מדור חמש [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]כפיל המים שלך אומר לך:"תכף הכול יתברר לך" אתה רואה את סויקון נעלם וגם כפיל המים שלך,אתה רואה שהעשב מתחיל לעלות על פני הקרח והמים ואתה שומע קול שאומר:"שלום לך".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=3]Poke chef[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שומע את הוולפיקס מילל קריאה חלשה ועצובה והפוקדע מתרגם:"טוב צודק,אולי אני לא התמים שבתמים זה מה שקרה,אני וולפיקס בודד כמו שבוודאי אתה הבנת,הוויבל שונאים אותי ואת כול הוולפיקס והם החליטו להתקיף כול אחד ואחד מאיתנו,ואנחנו החזרנו להם".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"שלום לך אני בר מי זה?" אשאל בנחמדות את הקול
- - - - - --
מצטער שלא השקעתי לא היה לי מה לכתוב
-
[quote=הארי פוטר;984884][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=3]Poke chef[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שומע קריאה קולנית ומעצבנת של מדקיפ והפוקדע אומר לך:"אני לא סובל פוקימוני אש,הוא מעצבן אותי,הוא סוג כזה של בכיין,הוא אמר לי שאני חלשלוש בגלל שאתה לא מוכן שאני אלחם נגדו".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
"תעזוב אותוו,ווחפיקס אם אתה רוצה להיצטרף אליינו תצטרף להתפייס עם מאדקיפ,ולא אכפת לי כמה זמן זה ייקח" אומר לוולפיקס בעצבנות ואז אלטף את מאדקיפ ואומר לו:"מאדקיפ תודה שאמרת לי,אני בוטח בך חבר" אחכה בצד ואחכה שייתפייסו
-
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]*מבחינה טקטיקת היה עדיף לפי דעתי איווי שלך.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]גסטלי משתמש במתקפת נגד למתקפת הפיח של פוקאבו,הוא משתמש במתקפת מזג אוויר,אתה רואה עננות גשם מתחילות להופיע.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=3]BarMaster[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה מין שדון קטן וירוק מחייך אליך,הוא לא מזיז את פיו ועדיין הוא מדבר,הוא אומר לך:"שלום בר,אני הוא סלבי,באתי לקדם את פניך,אתה מעוניין להילחם נגדי ונגד שכפול העשב שלך?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=3]Knight of Skulls[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]האיש הזקן אומר לך:"אם לא אכפת לך נערי אני מעדיף להצטרף למסע שלך בינתיים,רק עד שתזכה בתג הראשון שלך,במילא אני רציתי לבקר את נכדי מנהיג המכון של העיר ג'ול-ריו".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את קירות הקומבי הענקיים מתחילים לנדוד להם לכיוון יער החרקים,אתה רואה שניים-שלושה קומבי נשארים בשביל לשתות דבש צמחים.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=3][B][U][COLOR=teal][FONT=Arial]Scizor-x[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=teal][FONT=Arial][SIZE=2]האיש מניד את ראשו ואומר:"זוהי ביצת זורא,קדימה לקרב זכור אם תנצח תקבל את ביצת הזורא,אם לא אז לא,צא סייטר,אני בוחר בך" אתה רואה סייטר זוהר מופיע מתוך הפוכדור של האיש המסתורי. [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=3][B][U][COLOR=#33cccc][FONT=Arial]Ranrevah[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#33cccc][FONT=Arial][SIZE=2]*זכור יש סיכוי שטסוטג'ה לא למד אגרוף שאיבה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#33cccc][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את טסוטג'ה מתמוטט על הרצפה אתה רואה איש גבה קומה שאומר לך:"הוא השתמש במתקפת אגרוף השאיבה רק בזכות יכולתו המיוחדת,צמיחה".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#33cccc][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=3][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]Poke chef[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את וולפיקס מרכין את ראשו וכך גם מדקיפ,אתה רואה שוולפיקס נוגע בפוקדע וזה נכבה,אתה שומע אותם מדברים ולבסוף שניהם קופצים אליך בשמחה רבה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=3]הרוח המתמטיקאית[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שטריקו לא זז שנייה בערך והוא קם במהירות,אתה רואה שהוא קם במהירות,אתה רואה שטריקו קם וסביבו יש זוהר ירוק,אתה רואה שהאיש שנגדו אתה נלחם מתחיל להילחץ.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[quote=הארי פוטר;985955][B][U][COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=3]הרוח המתמטיקאית[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שטריקו לא זז שנייה בערך והוא קם במהירות,אתה רואה שהוא קם במהירות,אתה רואה שטריקו קם וסביבו יש זוהר ירוק,אתה רואה שהאיש שנגדו אתה נלחם מתחיל להילחץ.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
אני מתבונן בטריקו בעניין ,ומתחיל לחשוב אם זה סוג של מתקפה חדשה, ואם כן איזו.
-
[QUOTE=הארי פוטר;985955][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=3]שלושת המחוזות[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]*מבחינה טקטיקת היה עדיף לפי דעתי איווי שלך.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]גסטלי משתמש במתקפת נגד למתקפת הפיח של פוקאבו,הוא משתמש במתקפת מזג אוויר,אתה רואה עננות גשם מתחילות להופיע.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
"הקרב הזה עוד לא אבוד" אני אומר לפוקאבו"קדימה אל תתורי תוכלי עוד להביס את הגסטלי הזה.אני מאמין בך.אוקי נסי להוציא מתוך הפה שלך גוש אש קטן.אולי זה ילמד אותך גחלץ.אם תצליחי ללמוד גחלת אז תקפי את גסטלי בגחלת"
-
[QUOTE=הארי פוטר;984856][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=3]שלושת המחוזות[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה נער מבוגר ממך בערך במחמש-שש שנים קם והוא אומרים לך:"מצטער אבל אחי זאת אומרת מנהיג המכון הרשמי לא כאן,אבל אני כאן ואני אלחם נגדך בתור המחליף שלו,אם תנצח אותי בקרב שתיים על שתיים תקבל את תג החירות".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שומע קריאה עמומה של סויקון ודמות המים שלך אומרת:"לך יש טרטוויג,סויקון אינו מסוגל לעזור לך,אך סלבי,שמיין וויזיאון יכולים לשמש לך מורים הם ילמדו אותך מתקפות שימושיות".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=3]Eliyaex[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שזהו צ'רמנדר קטן וחמוד מסמן לך לבוא איתו,אתה רואה משהו מוזר בצ'רמנדר הזה,משהו לא בסדר אולי בעיניים אולי בשיניים שלו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=3]Knight of Skulls[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]האיש הזקן מושיט לך את הפוכדור של הפוקימון ההתחלתי שלך והוא אומר לך:"שמע לי,אם תשתמש בדסדוקס נגד מנהיג המכון של העיר ג'ול-ריו זה יהיה אתגר מעניין מאוד אפילו בשבילו!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מרגיש משהו קופץ לך על הראש ואתה רואה את צ'ימצ'אר עולה עליך,אתה רואה שהוא מצביע על המשך הדרך ושמה אתה רואה חלקת דשא קטנה שעליה יש עשרות קומבי קטנים וחמודים.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=3][B][U][COLOR=teal][FONT=Arial]Scizor-x[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=teal][FONT=Arial][SIZE=2]האיש המסתורי אומר לך:"אוקיי,ביצת הפוקימון היא שייכת לפוקימון בעל שתי צורות מה שיצא ממנו וההתפתחות שלו,הפוקימון שייך למחוז אישו,ביצת הפוקימון הזה שחורה ואדומה,מי הפוקימון?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=3][B][U][COLOR=#33cccc][FONT=Arial]Ranrevah[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#33cccc][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#33cccc][FONT=Arial][SIZE=2]*אתה לא יכול להגיד לפוקימון שלך מה לעשות כי הוא נעלם לך![/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#33cccc][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את הפלוצלים צוחקים צחוק מרושע ואתה רואה דמות רצה מתוך היער,אתה רואה שזהו טסוטג'ה שבא אליך אתה רואה שהוא משתמש במתקפת אגרוף שאיבה עוצמתי במיוחד שמבריח את הפלוצלים.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#33cccc][FONT=Arial][SIZE=2]טסוטג'ה אולי למד אגרוף שאיבה![/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#33cccc][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[SIZE=3][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]Poke chef[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את הוויבל משתמש בציפורן לילה גם על הפוכדור ושובר אותו לחלוטין,אתה רואה מאמן בעל גלימה שחורה ועיניים מוזרות מאוד עין אחת כחולה והשנייה ירוקה הוא אומר:"בשם רוחות הקרח אני סוגר את הוויבל הזה בחיי מוות!" אתה רואה פלאש קצר והוויבל נעלם.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]איבדת פוכדור אחד.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=3]הרוח המתמטיקאית[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את טריקו קופץ לשמיים במהירות רבה והוא משתמש במתקפת אגרוף לכיוונו של אוניקס,אתה רואה את אוניקס מגיב במתקפת קצה כפול חזק במיוחד שמעיף את טריקו במהירות רבה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#333333][FONT=Arial][SIZE=3]איתי[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333333][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שני פוקימוני מים חלשים יחסית נלחמים זה בזה,אתה רואה שאלו טוטודייל ועוד טוטודייל,אתה רואה שאחד משתמש באגרוף מים והשני משתמש בסדק רוח.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני החושב לעצמי שכדי לי לתפוס את שניהם ואני מוציא את באלבאזור ואומר לו ''תתקוף את שניהם בחבתות עד שהם יתעלפו''
-
[quote=הארי פוטר;985955][B][U][COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=3]Dor_T[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את קירות הקומבי הענקיים מתחילים לנדוד להם לכיוון יער החרקים,אתה רואה שניים-שלושה קומבי נשארים בשביל לשתות דבש צמחים.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=2].[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
[SIZE=2][COLOR=green]אחשוב לעצמי:'עכשיו שהם פחות, המצב שונה, אולי הם שניים אבל לצ'ימצ'אר יתרון הסוג' ואפנה אל צ'ימצ'אר ואומר בשקט:" אתה רואה את שני הקומבים שם? לך אליהם בשקט ובאיטיות ותקוף אחד מהם בגחלת, בהצלחה!" ואראה את צ'ימצ'אר פועל..[/COLOR][/SIZE]
-
[quote=הארי פוטר;985955]
[COLOR=teal][FONT=Arial][SIZE=2]האיש מניד את ראשו ואומר:"זוהי ביצת זורא,קדימה לקרב זכור אם תנצח תקבל את ביצת הזורא,אם לא אז לא,צא סייטר,אני בוחר בך" אתה רואה סייטר זוהר מופיע מתוך הפוכדור של האיש המסתורי. [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/quote]
"צא מיג'ומורו!" אני צועק ובוחן את סייטר במבטי "אתה תתחיל" אני אומר בקול בטוח למדי.
-
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שומע קריאה עמומה של סויקון ודמות המים שלך אומרת:"לך יש טרטוויג,סויקון אינו מסוגל לעזור לך,אך סלבי,שמיין וויזיאון יכולים לשמש לך מורים הם ילמדו אותך מתקפות שימושיות".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שזהו צ'רמנדר קטן וחמוד מסמן לך לבוא איתו,אתה רואה משהו מוזר בצ'רמנדר הזה,משהו לא בסדר אולי בעיניים אולי בשיניים שלו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=3][B][U][COLOR=#33cccc][FONT=Arial]Ranrevah[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#33cccc][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[B][COLOR=#33cccc][FONT=Arial][SIZE=2]טסוטג'ה אולי למד אגרוף שאיבה![/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#33cccc][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את הוויבל משתמש בציפורן לילה גם על הפוכדור ושובר אותו לחלוטין,אתה רואה מאמן בעל גלימה שחורה ועיניים מוזרות מאוד עין אחת כחולה והשנייה ירוקה הוא אומר:"בשם רוחות הקרח אני סוגר את הוויבל הזה בחיי מוות!" אתה רואה פלאש קצר והוויבל נעלם.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]איבדת פוכדור אחד.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שני פוקימוני מים חלשים יחסית נלחמים זה בזה,אתה רואה שאלו טוטודייל ועוד טוטודייל,אתה רואה שאחד משתמש באגרוף מים והשני משתמש בסדק רוח.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני חושב 'על החיים ועל המוות' והולך אחריו בחשש ובאיטיות
-
[quote=הארי פוטר;985955]
[SIZE=3][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]Poke chef[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את וולפיקס מרכין את ראשו וכך גם מדקיפ,אתה רואה שוולפיקס נוגע בפוקדע וזה נכבה,אתה שומע אותם מדברים ולבסוף שניהם קופצים אליך בשמחה רבה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=2].[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
"אני מקווה שדיברתם על התפייסות ולא על משהו אחר,קדימה וולפיקס תצטרף אליינו!" אומר ואזרוק עליו פוקדור,ואחזיק את מאדקיפ בלחץ לתפוס את הפוקימון הריאשון שלי ואז אחבק את מאדקיפ בחום ואסרוק בסביבה אם הוויבלים עדיין פה או האיש המוזר.
-
[QUOTE=הארי פוטר;985955][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=3]שלושת המחוזות[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה מין שדון קטן וירוק מחייך אליך,הוא לא מזיז את פיו ועדיין הוא מדבר,הוא אומר לך:"שלום בר,אני הוא סלבי,באתי לקדם את פניך,אתה מעוניין להילחם נגדי ונגד שכפול העשב שלך?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]האיש הזקן אומר לך:"אם לא אכפת לך נערי אני מעדיף להצטרף למסע שלך בינתיים,רק עד שתזכה בתג הראשון שלך,במילא אני רציתי לבקר את נכדי מנהיג המכון של העיר ג'ול-ריו".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=3][B][U][COLOR=#33cccc][FONT=Arial]Ranrevah[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#33cccc][FONT=Arial][SIZE=2]*זכור יש סיכוי שטסוטג'ה לא למד אגרוף שאיבה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#33cccc][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את טסוטג'ה מתמוטט על הרצפה אתה רואה איש גבה קומה שאומר לך:"הוא השתמש במתקפת אגרוף השאיבה רק בזכות יכולתו המיוחדת,צמיחה".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#33cccc][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שטריקו לא זז שנייה בערך והוא קם במהירות,אתה רואה שהוא קם במהירות,אתה רואה שטריקו קם וסביבו יש זוהר ירוק,אתה רואה שהאיש שנגדו אתה נלחם מתחיל להילחץ.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"לא בבקשה אני לא רוצה קרב, באתי שתעזור לי ללמד את טרטוייג שלי מתקפות הרי אתה אולי היחידי שיכול בבקשה" אגיד לו בהתחננות
-
[QUOTE=הארי פוטר;985955][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=3][B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=3]Knight of Skulls[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
"טוב תבוא איתי..."אני אומר ואלך עם האיש הקן לעיר ג'ול-ריו.
-
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את פוקאבו מתאמצת בכול כוחה להשתמש במתקפת גחלת או כול מתקפה מסוג אש שיכולה לעזור לה,אך אתה רואה שהיא לא במצב ללמוד,אתה רואה את גסטלי מנצל את זה לטובתו והוא משתמש במתקפת דופק אפל.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=3][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]BarMaster[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שבכול זאת כפיל העשב שלך מתרומם ושניהם אומרים לך:"אוקיי,ראשית כול,איזה מתקפות הטרטוויג שלך יודע,לפני כמה זמן קיבלת אותו והאם אתם סומכים זה על זה?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מתקרב אל כיוונו של הצ'רמנדר ואתה רואה שלידו עומד גבר חסון בעל מסכה מוזרה הוא מושיט לך את הפוכדורים שלך ונעלם מהמקום,אתה רואה שהערפל מתפזר והאנשים מתחילים להופיע.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שהאיש הזקן הולך לכיוון העיר ג'ול-ריו די במהירות והוא אומר לך:"העיר הזו השתנתה מאז שאני הייתי מנהיג המכון של המכון של העיר ג'ו-ריו,זה היה לפני כארבעים שנה".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה קומבי אחד הולך לדרכו,אתה רואה את צ'ימצ'אר משתמש במתקפת גחלת חזקה ומסוכנת אדומה כמו דם ולוהטת כמו להבה שפוגעת בקומבי החלש והמסכן ונופל ומובס.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][COLOR=teal][FONT=Arial]אתה רואה שסייטר מהיר מאוד,אתה רואה מכשיר מוזר מאוד בידיו של האיש,אתה גם רואה כמה מדבקות שחורות על גופו של סייטר,אתה רואה שהוא מתכנן מתקפת מספרי [/FONT][/COLOR][COLOR=teal][FONT=Arial]X[/FONT][/COLOR][COLOR=teal][FONT=Arial] חזקה וקטלנית על מיג'ומרו.[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את הוולפיקס מתחמק מהפוכדור הפוקדע חוזר לפעולה והוא אומר לך:"וולפיקס רוצה להיות חלק מין השישיה שלך אבל קודם הוא רוצה להילחם נגד מדקיפ שאיתו הוא השלים".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את טריקו מתרומם והוא משתמש במתקפת כדור אנרגיה חזק מאוד שפוגע באוניקס שמתעצבן ומשתמש בסופת חול אימתנית,אתה לא רואה שום דבר בגלל הסופה המסתורית.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=2]טריקו אולי למד כדור אנרגיה[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#333333][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את טוטודייל ואת סקווירטל משתמשים במתקפת דומות,משאבת הידרו שפוגעות חזק כול כך בבאלבזור עד שהוא מובס אחת ולתמיד,אתה רואה את שניהם כועסים מאוד.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[quote=הארי פוטר;986745]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את הוולפיקס מתחמק מהפוכדור הפוקדע חוזר לפעולה והוא אומר לך:"וולפיקס רוצה להיות חלק מין השישיה שלך אבל קודם הוא רוצה להילחם נגד מדקיפ שאיתו הוא השלים".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
"אם כך אתה רוצה קרב אה?" אשאל את וולפיקס בחיוך ואז אומר:"מקדיפ צא לקרב!,אתה תצליח וולפיקס תתחיל."
-
[QUOTE=הארי פוטר;986745][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=3][B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=3]Knight of Skulls[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שהאיש הזקן הולך לכיוון העיר ג'ול-ריו די במהירות והוא אומר לך:"העיר הזו השתנתה מאז שאני הייתי מנהיג המכון של המכון של העיר ג'ו-ריו,זה היה לפני כארבעים שנה".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
אני אשאל את האיש הזקן במבט שואל:"מי המנהיג עכשיו?מי הפוקימונים שלו?
אני צריך לדעת כול דבר על המכון"ואז אחכה לתשובתו של האיש הזקן.
-
[quote=הארי פוטר;986745]
[B][U][SIZE=3][COLOR=#ff0000][/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה קומבי אחד הולך לדרכו,אתה רואה את צ'ימצ'אר משתמש במתקפת גחלת חזקה ומסוכנת אדומה כמו דם ולוהטת כמו להבה שפוגעת בקומבי החלש והמסכן ונופל ומובס.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Arial][SIZE=2].[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
[SIZE=2][COLOR=green]אוציא פוקדור מין החגורה, ואזרוק אותו על הקומבי שנפל מובס. בנתיים, כהפוקדור התנדנד אפנה על צ'ימצ'אר ואומר לו:" כל הכבוד! היייתה ממש טוב, איזה גחלת חזקה יש לך! תמשיך כך!" ואקווה שהקומבי שאני מנסה ללכוד הוא לא כזה חלש כמו שהוא נראה.[/COLOR][/SIZE]
-
[quote=הארי פוטר;986745]
[SIZE=2][COLOR=teal][FONT=Arial]אתה רואה שסייטר מהיר מאוד,אתה רואה מכשיר מוזר מאוד בידיו של האיש,אתה גם רואה כמה מדבקות שחורות על גופו של סייטר,אתה רואה שהוא מתכנן מתקפת מספרי [/FONT][/COLOR][COLOR=teal][FONT=Arial]X[/FONT][/COLOR][COLOR=teal][FONT=Arial] חזקה וקטלנית על מיג'ומרו.[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[/quote]
מיג'ומורו,תתחמקי בשיא המהירות!" אני צועק "אני חושב שמה שיש על סייטר זה ממריץ,אנחנו צריכים למוצוא דרך להוריד את המדבקות!"
-
[quote=הארי פוטר;986745][B][U][COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=3]הרוח המתמטיקאית[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את טריקו מתרומם והוא משתמש במתקפת כדור אנרגיה חזק מאוד שפוגע באוניקס שמתעצבן ומשתמש בסופת חול אימתנית,אתה לא רואה שום דבר בגלל הסופה המסתורית.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=2]טריקו אולי למד כדור אנרגיה[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[/quote]
"טריקו למדת כדור אנרגיה?אתה יכול להשתמש שוב באותה המתקפה,אני רואה שהיא משפיעה עליו!"אני אומר לטריקו בשקט ומתכונן במהלך שוב.
-
[QUOTE=הארי פוטר;986745][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=3]שלושת המחוזות[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את פוקאבו מתאמצת בכול כוחה להשתמש במתקפת גחלת או כול מתקפה מסוג אש שיכולה לעזור לה,אך אתה רואה שהיא לא במצב ללמוד,אתה רואה את גסטלי מנצל את זה לטובתו והוא משתמש במתקפת דופק אפל.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
אני אומר לפוקאבו"אוקי מסקנה לפי הקרב הזה.את עומדת להפסיד בקרב הזה אין לך סיכוי שתביסי את גסטלי הזה.אחרי המכון את עפה מהשישיה שלי.אך אם תצליחי להשתמש בגחלת את לא תעופי מהשישיה שלי הבנת?"
-
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את פוקאבו מתחילה להזיל דמעות,אתה רואה זוהר אדום כדם מתחיל לזהור סביבה,אתה רואה שהיא משתמשת בגחלת מספיק חזקה כדי לפגוע בגסטלי אבל לא מספיק בשביל לנצח אותו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]פוקאבו אולי למדה גחלת.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][B][U][SIZE=2][COLOR=#ff9900][/COLOR][/SIZE][/U][/B][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]האיש הזקן מביט בך והוא אומר לך:"הנכד שלי,יוליוס,מוח גאוני,סוג המכון הוא אבן,הוא אוהב את האוניקס שלו,הקרב הוא אחד על אחד,הוא מסוכן לא כדי לך לבוא אליו לא מוכן".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]המידע על מכון העיר ג'ול-ריו נכנס לדף.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שקומבי מצליח להתעורר והוא משתמש במתקפת על חושי חזקה שמחזירה אליך את הפוכדור,אתה רואה שהוא מוכן לקרב רציני ומסוכן נגד הצ'ימצ'אר שלך.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial][SIZE=2]האיש אומר לך:"המדבקות שעל סייטר שלי הם סוג של מכשיר שליטה,כמובן מרצונו החופשי,זה מאפשר למחשב שלי לתת לו כוחות שאין לסייטר רגיל,כמובן אני מסוגל לנטרל את זה,אתה רוצה בזאת או שתילחם נגד הסייטר המשופר שלי,תבחר".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#33cccc][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה להבה בצורת כוכב יוצאים מפיו של וולפיקס שפוגעים בצורה חמורה מאוד במדקיפ שלך,אתה רואה סימן כיווה על הלחי הימנית שלו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שטריקו לא מצליח להשתמש במתקפת כדור אנרגיה,כנראה הוא לא למד את המתקפה,אתה רואה את הזוהר הירוק המסתורי נעלם ובדיוק אז אוניקס יוצא למתקפה חזיתית חזקה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=הארי פוטר;986954][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=3][B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=3]Knight of Skulls[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]האיש הזקן מביט בך והוא אומר לך:"הנכד שלי,יוליוס,מוח גאוני,סוג המכון הוא אבן,הוא אוהב את האוניקס שלו,הקרב הוא אחד על אחד,הוא מסוכן לא כדי לך לבוא אליו לא מוכן".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]המידע על מכון העיר ג'ול-ריו נכנס לדף.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
"תודה על המידע!"אני אומר בקול שמח אל הזקן
ואז אוסיף:"אם מי יותר שווה להילחם:פיפלאפ או דסטוקס שלי?"
-
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]האיש הזקן חושב מעט והוא אומר לך:"אני חושב שמבחינת סוגים זה פיפלאפ אבל אני אימנתי בעצמי את אוניקס הזה,הוא מסוגל ללמוד מתקפות מכול סוג וסוג,חוץ מאש ואופל,תשתמש בדסדוקס".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=הארי פוטר;986965][B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=3]Knight of Skulls[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]האיש הזקן חושב מעט והוא אומר לך:"אני חושב שמבחינת סוגים זה פיפלאפ אבל אני אימנתי בעצמי את אוניקס הזה,הוא מסוגל ללמוד מתקפות מכול סוג וסוג,חוץ מאש ואופל,תשתמש בדסדוקס".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"טוב אני אבחר בדסדוקס שלי"אני אומר והמשיך עם הזקן אל המכון.
-
[QUOTE=הארי פוטר;986954][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=3]שלושת המחוזות[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את פוקאבו מתחילה להזיל דמעות,אתה רואה זוהר אדום כדם מתחיל לזהור סביבה,אתה רואה שהיא משתמשת בגחלת מספיק חזקה כדי לפגוע בגסטלי אבל לא מספיק בשביל לנצח אותו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]פוקאבו אולי למדה גחלת.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][B][U][SIZE=2][COLOR=#ff9900][/COLOR][/SIZE][/U][/B][/FONT][/COLOR]
אני אומר לפוקאבו"כול הכבוד לך למדת כמעט גחלת.עכשיו תלמדי באופן מושלם גחלת.תשתמשי בגחלת על גסטלי שתביס אותו.גחלת עכשיו בכול הכוח על גסטלי אני סומך עליך שתצליחי להשתמש בגחלת באופן מלא"
-
[QUOTE=הארי פוטר;986745][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=3]שלושת המחוזות[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[SIZE=3][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]BarMaster[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שבכול זאת כפיל העשב שלך מתרומם ושניהם אומרים לך:"אוקיי,ראשית כול,איזה מתקפות הטרטוויג שלך יודע,לפני כמה זמן קיבלת אותו והאם אתם סומכים זה על זה?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מתקרב אל כיוונו של הצ'רמנדר ואתה רואה שלידו עומד גבר חסון בעל מסכה מוזרה הוא מושיט לך את הפוכדורים שלך ונעלם מהמקום,אתה רואה שהערפל מתפזר והאנשים מתחילים להופיע.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את טוטודייל ואת סקווירטל משתמשים במתקפת דומות,משאבת הידרו שפוגעות חזק כול כך בבאלבזור עד שהוא מובס אחת ולתמיד,אתה רואה את שניהם כועסים מאוד.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
'מה זה היה?' אני חושב לעצמי בבלבול ומוציא את צארמנדר ובויזל כדי לראות שהכל בסדר איתם ולאחר מכן אני הולך ללכיון מרכז הפוקימונים
-
[quote=הארי פוטר;986954][B][U][COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=3]הרוח המתמטיקאית[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שטריקו לא מצליח להשתמש במתקפת כדור אנרגיה,כנראה הוא לא למד את המתקפה,אתה רואה את הזוהר הירוק המסתורי נעלם ובדיוק אז אוניקס יוצא למתקפה חזיתית חזקה.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
"טריקו עם זה לא היית אתה,אז מי זה היה?"אני שואל בעניין,מסתכל לכיוונים שונים כדי לחפש את אותו האחד וממשיך את דברי "טריקו תנסה הלשתמש בצעקה ומיד אחרי זה תשצתמש בחבטה בכל הכוח!"
-
[QUOTE=הארי פוטר;986745]
[COLOR=#333333][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את טוטודייל ואת סקווירטל משתמשים במתקפת דומות,משאבת הידרו שפוגעות חזק כול כך בבאלבזור עד שהוא מובס אחת ולתמיד,אתה רואה את שניהם כועסים מאוד.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר להם ''להירגע ותמורה לזה שניסיתי לתקוף אותם אני מזמין אותם לארוחה'' ואני מוציא את אוכל הפוקימונים ומכין שלושה מנות ומביא להם ולבלבאזור ושואל אותם ''איך זה?''
-
[quote=הארי פוטר;986954]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שקומבי מצליח להתעורר והוא משתמש במתקפת על חושי חזקה שמחזירה אליך את הפוכדור,אתה רואה שהוא מוכן לקרב רציני ומסוכן נגד הצ'ימצ'אר שלך.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/quote]
[SIZE=2][COLOR=green]אחייך ואומר לעצמי:'האומנם הוא לא נלכד, אבל לפחות עומד להיות אימון רציני וטוב לצ'ימצ'אר שאני בטוח שמאוד יחזק אותו, ובמידה ואני אצליח ללכוד את הקומבי הזה, הרי לכדתי פוקימון חזק' ואפנה לצ'ימצ'אר ואגיד לו:"צ'ימצ'אר! הקומבי הזה נראה חזק, תתכונן לקרב קשה, אני בטוח שמאוד תתחזק ותשתפר! תשתמש בצעקה ואז בגחלת על קומבי!" ואראה את צ'ימצ'אר מנסה לבצע את מה שביקשתי ממנו.[/COLOR][/SIZE]