הי דניס
Printable View
הי דניס
אופיר מוסר:
אני חוזר בקרוב מוחעחעחע
[quote=~pika food~;1003891]הרגו אותו כך: גייסון והוא התערבו מי יהרוג יותר ואז רק שניהם נשארו בעולם והם הרגו אחד את השני באותו הזמן. הרגו אותו בעזרת מחבט בייסבול וניסיון ברציחות :O
[/quote]
אתה לא רציני, נכון?
זה ממש לא נכון.
ג'ייסון היה קשור לפרדי מהסרט ה-9 של יום שישי ה-13, בכך שפרדי "יצא" מהאדמה ותפס את המסכה של ג'ייסון, אחרי שהוא מת. ב-FVJ, פרדי חסר אונים בלי שיזכרו אותו, לכן, הוא היתחפש לאמא של ג'ייסון, משהו שמאוד קשור אל ג'ייסון ושיכנע את ג'ייסון להרוג את הצעירים ברחוב אלם. ברור שג'ייסון הסכים והתחיל להרוג אותם וכתוצאה מכך, הם נזכרו במעשי קרוגר ואז הכוחות שבו אליו. ג'ייסון גם בן אלמוות, אבל לא ממש הורגים אותו, הוא נמצא בשינה ניצחית, עד הסרט הבא שאפשר להחיות אותו ממכת חשמל או טלקנזיס וכו' וכו'....
אולי מישהו ישים לב לזה?!:
[IMG]http://img708.imageshack.us/img708/5104/61269119.png[/IMG]
נראה יפה אחי.
איזו תוכנה זו?
אז
יום שישי ה13 קשור לסיוט ברחוב אלם? O:
זה לא תוכנה. זה צייר D:
ליר אתה יכול לספר לי על כל סרטי פרדי קרוגר והיום השישי ה13 ופרדי נגד ג'ייסון וכל מה שקשור אליהם פה? D:
כן ולא.
אין שום קשר עד הסרט התשיעי, פרדי חוזר מהגיהנום ולוקח את המסכה של ג'ייסון.
אז מי זה גייסון אני יכול לזמן אותו איכשהו?
איך אני הורג אותו קיצר
ג'ייסון זה ילד קטן שהציקו לו במחנה והפילו אותו לנהר או משהו עם בגדי בייסבול או משהו ואז הוא קם לתחייה או משהו והוא הורג אנשים עם מסכת בייסבול ומחבט או משהו כזה.. ממה שחברים שלי שראו חלק מהסרטים סיפרו לי ואני זוכר
הלכתי
בי דניס
דניס נוטש אותנו אוי לא..
אולי גם הוא דמות מסרט אימה? *סמיילי חושד*
היי כולם קיבלתי הודעה מוזרה בפייס שלי
אפשר לדעת מה היא?
"אני אוהבת אותך"
זה בטח מה שהוא קיבל Xd
Wtf..
איזה יבשים אנחנו
[QUOTE=~pika food~;1003916]אפשר לדעת מה היא?[/QUOTE]
מה מה?
אם היטמן ירשה לזמן את ג'ייסון, אז הינה:
אי אפשר לדבר איתו בהיגיון.
תנסה ליצור איתו קשר, בתור אמא שלו (לדבר כמוה, להיתלבש כמוה*חשוב ולהגיד לו מה אתה רוצה.)
-------
ג'ייסון היה ילד קירח, דילסקט וחסר אונים.
ילדי מחנה קריסטל לייק הציקו לו והטביעו אותו באגם.
אמא שלו נקמה במדריכים והחלה להרוג אותם אחד אחד, עד שהיא מתה ע''י שרידת המחנה.
מיד אחר כך, היתגלה שג'ייסון לא מת אלה היה ביער שנים. הוא הגיע כמו חוואי, עם מסכת בד על פניו ונקם את מות אימו עד שהוא מת. בסרט השלישי הוא היה עם המסכת ההוקי שלו. והחל להרוג את המדריכים שוב. עד שהוא מת.
נ.ב
המצ'טה שהוא משתמש זה הנשק שבו אמא שלו הישתמש ובו אמא שלו נהרג, אז זה ה-נשק שלו.
מסכת ההוקי נהפכה לאיקון רק בזכותו.
איזה חמוד D:
[QUOTE=Zach Fair;1003919]"אני אוהבת אותך"
זה בטח מה שהוא קיבל Xd[/QUOTE]
כלב><
קיבלתי וירוס
טוב, אם תירצו עוד מידע על ג'ייסון או סרטי אימה, רק תגידו.
איך אימא שלו נראת? עם מסכת הוקי?
נראה לי כבר עדיף להמציא בחלום את אנדי ורודרה ולהילחם בו בקרב 1 נגד 1 בעצמי
[QUOTE=רג'יגוגל;1003925]טוב, אם תירצו עוד מידע על ג'ייסון או סרטי אימה, רק תגידו.[/QUOTE]
כבר אני אומרת לך כן.
[QUOTE=רג'יגוגל;1003922]אם היטמן ירשה לזמן את ג'ייסון, אז הינה:
אי אפשר לדבר איתו בהיגיון.
תנסה ליצור איתו קשר, בתור אמא שלו (לדבר כמוה, להיתלבש כמוה*חשוב ולהגיד לו מה אתה רוצה.)
-------
ג'ייסון היה ילד קירח, דילסקט וחסר אונים.
ילדי מחנה קריסטל לייק הציקו לו והטביעו אותו באגם.
אמא שלו נקמה במדריכים והחלה להרוג אותם אחד אחד, עד שהיא מתה ע''י שרידת המחנה.
מיד אחר כך, היתגלה שג'ייסון לא מת אלה היה ביער שנים. הוא הגיע כמו חוואי, עם מסכת בד על פניו ונקם את מות אימו עד שהוא מת. בסרט השלישי הוא היה עם המסכת ההוקי שלו. והחל להרוג את המדריכים שוב. עד שהוא מת.
[IMG]http://images4.wikia.nocookie.net/__cb20081102195148/horrormovies/images/b/b9/ZombieJasonUnmasked.jpg[/IMG]
נ.ב
המצ'טה שהוא משתמש זה הנשק שבו אמא שלו הישתמש ובו אמא שלו נהרג, אז זה ה-נשק שלו.
מסכת ההוקי נהפכה לאיקון רק בזכותו.[/QUOTE]
איזו תמונה יפה!
איזה לא מפחיד.
ליר בבקשה שים את כל המידע בספוילר כי אני לא רוצה לעבור את הדף כל פעם וליראות את התמונה. אני יקרא את זה אחר כך שים בספוילר מייד.. שיפרתי את העיר שלי שוב רוצים ליראות?
מה אתם אומרים, להעיף את אורי לאלתר מהמשחק שלי?
לא אהבתי את התמונה של גייסון
חחח איזה חמוד אז מה עושים נגדו הוא לא יכל לשים סרברוס קטנצ'יק וזהו?
נוסף חוק חדש במשחק שלי
תגידו כדאי לי להדליק את הגיימבוי שלי אחרי 3 שנים ולגמור את כל משחקי הפוקימון שלי (יש לי רק עד דור 3 כולל ירוק עלה)? ואם כן על איזה אתם ממליצים?
בוקר טוב
בוקר? עכשיו לפנות בוקר!
[QUOTE=~pika food~;1003950]בוקר? עכשיו לפנות בוקר![/QUOTE]
מה אתה מדבר בכלל, אתה לא עשית צבא! :@
ואתה בתול
נדב, אתה עשית צבא?
[QUOTE=~pika food~;1003952]ואתה בתול[/QUOTE]
LOL FAILZ
אתה לא בן 10 בכלל?
מי יודע למה אופיר בבאן?
[quote=עשהאל ברוריה;1003953]נדב, אתה עשית צבא?[/quote]
לא, בגלל שיש לי סעיף נפשי. מפתיע, הא?
בכיף.
אליס, אני אשמח אם תגיבי לי בסיפור תגובה בונה, אם את רוצה.
הינה עוד מידע:
לאחר שג'ייסון מת ע''י פגיעה חזקה בראש מגרזן, הוא שוב פעם חזר לחיים כשהיה בבית מתים.
הוא הרג והרג והרג והרג, עד שהוא הגיע אל ילד בשם טומי. אותו ילד גילח את ראשו כדי להראות בדיוק כמו ג'ייסון ולהטעות אותו. הוא הצליח ואז אחותו הצליחה להרוג אותו. סרט אחר כך, ג'ייסון לא הופיע, אבל משוגע שמושפע מימנו כן הופיע וניסה להרוג את טומי, אבל לא הצליח. אחר כך, לאחר שטומי סבל מהפרעות נפשיות, טראומות והיה בכלא, הוא הלך אל הקבר של ג'ייסון, תקע בו עמוד פלדה וזרק את המסכה שלו אל תוך הקבר. באותו הזמן היה גשם, רעם חזק פגע באותו מוט ברזל וגרם לג'ייסון לקום. שוב, ג'ייסון רצח אחד אחד עד שטומי הגיע. טומי ניסה לטמון לו מלכודת והצליח, אך גם הוא נפגע מימנה. ג'ייסון נקשר ע''י חבל גדול שקשור על סלע ענק וחזר אל קרקעית אגם הקריסטל. אם זה לא מספיק, הוא נפגע בצורה מפחידה ומפרקתו נשברה לרסיסים. סרט אחר כך, אישה בשם טינה, הישתמשה בטלקנזיס שלה כדי להחזיר את אבייה לחיים (שמת כתוצאה מכך שטינה פחדה שהוא הכה את אימא) אך בטעות, היא העירה את ג'ייסון. שוב, ג'ייסון חזר אל העבודה שלו, אך בסוף הסרט, שבו הראתי לכם את התמונה, הוא כמעט ורצח את טינה, עד שאבייה של טינה קפץ מתוך המים החזיר את ג'ייסון לשינה. סרט אחר כך, ג'ייסון חזר ממכת חשמל והלך אל מנהטן.
שם הוא חיפש את אותם אנשים שהפריעו לו בשינתו, אך במקום זאת, קרה משהו שונה. בסוף הסרט, פניו נמסו כתוצאה מפסולת רעילה ומיד לאחר מכן, קרה משהו שונה. סמכויות גבוהות, מסתוריות לחלוטין, הכו את המים במכה חשמלית וגרמה לג'ייסון לחזור לנערויו, אבל במים הגיעו והחזירו אותו אל המתים. סרט לאחר מכן, שלא היה מתוכנן, ג'ייסון שוב קם לתחייה, אך ה-fbi טמנו לו מלכודת ופיצצו אותו. אבל, כאשר הם ניסו לנתח את ג'ייסון, הלב שלו שעדיין פעם, גרם לכל מי שמסתכל עליו להיכנס לסוג של הלם ופשוט אותו אחד שראה את זה אכל את הלב של ג'ייסון וגרם לג'ייסון להיות בגופו של אותו אדם. משם, ג'ייסון עבר מאיש לאיש עד שהגיע לאחותו החורגת שניסה להרוג את ביתה התינוקת ולחזור לכוח מלא, אבל שם, סופר שיש סכין, שהיא מפתח הגהנום. אחותו דקרה אותו עם הסכין ושם נפתחו שערי הגיהנום. השדים לקחו את ג'ייסון אל הגיהנום ומשם, לא נראה יותר ג'ייסון, עד שפרדי קרוגר לקח את המסכה של ג'ייסון מין הגיהנום (הישתחרר משם) ותיכנן את מה שהוא תיכנן ל-fvj.
יש גם את ג'ייסון X אבל זה סרט יותר קומדיה שמבוסס על ג'ייסון X, המשודרג והחזק שרצח אנשים בחלל.
מאוד מפתיע :o וכן אני בן 10 אז מה :>