-
[QUOTE=טום רידל;1039203][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]שלמח''הם[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]Bhrui10[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שהמים שמתחת לשאדו-לוגיה שחורים כמוהו,אתה רואה פיבאס קטן שוחה לו לכיוון המים השחורים,אתה רואה שברגע שהוא נכנס למים השחורים,פיבאס הופך להיות שאדו-פיבאס![/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"אז,הכל בגלל המים האלה!" "אני חייב לבדוק אותם" "כל מי שנוגע בהם הופך לפוקימון שאדו!"
-
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]שלמח''הם[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שהים של העיירה סנדג'ם נרגע,אתה קולט אי שכאילו הים פלט אותו החוצה מופיע,אתה רואה שצ'ימצ'אר וטדיאורסה שכנראה התאוששו מסתכלים על האי בעניין רב מאוד.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שומע את הקול שוב אומר:"לא!זה בגלל שהמים האלה יצרו מגע עם קרן השאדו של שאדו-לוגיה,שאדו-לוגיה נולד כשאדו-לוגיה,אך הפיבאס המסכן הזה לא נולד ככה,אבל ככה הוא התפתח וימות,אתה מבין המים האלה הם התוצאה ולא הסיבה בקשר לשאדו-לוגיה".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][COLOR=#993300][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][COLOR=#ff99cc][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial]YamiYugi[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]*עכשיו זה ממש כמו צינוק מסתורי![/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה קופץ לפורטל,אתה מרגיש כאב ראש חזק מאוד,אתה מתעלף,כשאתה מתעורר,אתה רואה שיש ריאולו מעליך,הריאולו אומר לך:"מי אתה ומה אתה עושה במצוק שרפידו?",אתה מחפש את הפוכדור של פיקאצ'ו ואתה לא מוצא אותו,אתה רואה שהיד שלך צהובה,אתה רואה שיש לך זנב,אתה מבין שאתה הפיקאצ'ו שלך![/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE]YamiYugi
*עכשיו זה ממש כמו צינוק מסתורי!
אתה קופץ לפורטל,אתה מרגיש כאב ראש חזק מאוד,אתה מתעלף,כשאתה מתעורר,אתה רואה שיש ריאולו מעליך,הריאולו אומר לך:"מי אתה ומה אתה עושה במצוק שרפידו?",אתה מחפש את הפוכדור של פיקאצ'ו ואתה לא מוצא אותו,אתה רואה שהיד שלך צהובה,אתה רואה שיש לך זנב,אתה מבין שאתה הפיקאצ'ו שלך![/QUOTE]
הייתי ממליץ לך לקרוא לזה "צינוק מסתורי"..
------------------------
"אההה!" אצרח לאור העובדה שאני פיקאצ'ו ולאחר שאתאשט אומר לריולו "קוראים לי טרי, טרי מקינגס,ואין לי מושג מה אני עושה פה, אני בכלל בן-אדם.."
-
[QUOTE=טום רידל;1039185][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[FONT=Arial][COLOR=#000000]אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה זובאט,הרבה מאוד זובאט,אתה רואה שהם ישנים כנראה,כמו כול העטלפים זובאט ישן לו במהופך.[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000] [/COLOR][/FONT]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]שלמח''הם[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה את צ'ימצ'אר שלך משתמש שוב ושוב בשריטות,אתה רואה שלצ'יקוריטה זה לא כול-כך מזיז הרבה,אתה רואה שהקרב מול האיש המסתורי הזה יהיה קשה גן בלי פיקאצ'ו.[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial]Bhrui10[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#993300][FONT=Arial]אתה שומע קול עמוק בראשך שאומר לך:"לא,הפוקימון שעומד לפניך הוא אינו לוגיה,הוא שאדו-לוגיה,יש שלושה זנים של פוקימונים:פוקימונים רגילים,שאדו-פוקימון,וסייבר פוקימון".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=fuchsia][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]לטיאוס מחייך ואומר לך:"מצטער אך אני פוקימון חופשי ואינני נשמע לעצות ולבקשות של אדם שאינני סומך אליו" אתה רואה שלטיאוס נעלם ואתה מתבונן בריק.[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff99cc][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff99cc][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial]YamiYugi[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333300][FONT=Arial]אתה רואה פורטל ירוק מוזר נפתח לפתע,אתה רואה שריקואזה מחייך ואומר לך:"המשימה מחכה לך בצד השני לא הפורטל,אני גם יהיה שמה,רק בצורת הפוקימון שלי,טיפ קטן,תחזיק טוב-טוב את הפוכדור של פיקאצ'ו".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333300][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=olive][FONT=Arial]יגאל[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial]אתה רואה שראלטס שוב אינו מקשיב לך,אתה שומע שאגה חזקה,אתה רואה את האוויר זז במהירות לכיוון אקנס ופוגע בו בצורה חמורה מאוד.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר בכוח ''מה זה?מה זה יכול להיות?''
ואני אומר לראלטס ''למה אתה לא מקשיב לי?''
-
[QUOTE=טום רידל;1039185][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[FONT=Arial][COLOR=#000000]אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה זובאט,הרבה מאוד זובאט,אתה רואה שהם ישנים כנראה,כמו כול העטלפים זובאט ישן לו במהופך.[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000] [/COLOR][/FONT]
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אזרוק פוקדור על זובאט יושן ואם הוא מתעורר אוציא את מדקיפ ואגיד לו:"מדקיפ תשתמש במכה על זובאט!"
-
[B][U][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]The Saw[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#000000]אתה רואה שני פוקימון ריינג'ר מתקרבים אליך ואומרים לך בלחש:"מצטערים אך 'מערת האגדה' היא שומרת פוקימונים,לצערנו אסור לך להילחם או ללכוד פה פוקימון,סליחה".[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]YamiYugi[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]*אבל רק לך זה צינוק מסתורי.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]ריאולו מצמצם את עיניו וצוחק צחוק כה חזק ואומר לך:"כן,כן היית רוצה להיות הבן אדם מהנבואה העתיקה שיציל את העולם,לרגע אחד האמנתי לך,'אין לי מושג מה אני עושה פה,אני בכלל בן אדם' זה היה מצחיק,טוב נעים מאוד טרי,אני ריק".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]יגאל[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את פרופסור ברי יוצא מהמעבדה שלו ואומר לך:"ראלטס הוא קצת עקשן ומעצבן אך בבוא הזמן הנכון,ראלטס יהפוך לפוקימון הכי טוב שלך".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=טום רידל;1039228][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]The Saw[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#000000]אתה רואה שני פוקימון ריינג'ר מתקרבים אליך ואומרים לך בלחש:"מצטערים אך 'מערת האגדה' היא שומרת פוקימונים,לצערנו אסור לך להילחם או ללכוד פה פוקימון,סליחה".[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
מתי אתה תיתן משהו טוב או תשקיע בתגובות?
ולמה אתה לא שם ספרייטים?
-------------------------
"בסדר מה שתגידו"אומר לריינג'רים בכעס ואז אלך לעיר פלוארמה כדי לחפש פוקימוני חרק לתפיסה.
-
[quote=טום רידל;1039185]
[B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]לטיאוס מחייך ואומר לך:"מצטער אך אני פוקימון חופשי ואינני נשמע לעצות ולבקשות של אדם שאינני סומך אליו" אתה רואה שלטיאוס נעלם ואתה מתבונן בריק.[/FONT][/COLOR]
[/quote]
אומר בליבי 'מוזר..' ואז אוציא את סניבי החוצה שיתרענן איתי במים .
לאחר הפסקה קטנה במים אני אחפש אם נשאר בוויזל אחד מהקרב הקודם .
אם כן אומר לסניבי להשתמש בחבטה ואם לא אז אלך לחפש איתו עוד פוקימוני מים .
-
[QUOTE=טום רידל;1039216][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]שלמח''הם[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שהים של העיירה סנדג'ם נרגע,אתה קולט אי שכאילו הים פלט אותו החוצה מופיע,אתה רואה שצ'ימצ'אר וטדיאורסה שכנראה התאוששו מסתכלים על האי בעניין רב מאוד.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[ל פיקאצ'ו ואתה לא מוצא אותו,אתה רואה שהיד שלך צהובה,אתה רואה שיש לך זנב,אתה מבין שאתה הפיקאצ'ו שלך![/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר להם"טוב אם אתם מתפעלים מהאי אז בוא נילך לאי.אולי באי הזה יש משהו מענין או שנלכודגד פוקימון חדש לצוות שלהננו.יאלה בוא אחרי למצוא רך להגיע לאי".אני מחפש דרך להגיע לאי שמולי
-
[QUOTE]YamiYugi
*אבל רק לך זה צינוק מסתורי.
ריאולו מצמצם את עיניו וצוחק צחוק כה חזק ואומר לך:"כן,כן היית רוצה להיות הבן אדם מהנבואה העתיקה שיציל את העולם,לרגע אחד האמנתי לך,'אין לי מושג מה אני עושה פה,אני בכלל בן אדם' זה היה מצחיק,טוב נעים מאוד טרי,אני ריק".[/QUOTE]
אני מיוחד :-)
-----------------
"תאמין לי אם אתה רוצה ריק" אומר לריק "אבל אני יודע שאני בן אדם.טוב,אז מה עושים עכשיו ריק?"
-
[SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]אתה יוצא מהמערה די במהירות ואתה רואה נוף מדהים,אתה רואה להקת בוויזל שוחה לה במים,אתה רואה פוקימוני חרק מעופפים עפים להם בשמיים,אתה רואה פוקימון מוכר,אתה רואה את הראלטס הזוהר ממוקדם![/SIZE][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#000000] [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה סירה ריקה שטה לה בחופשיות על פני המים,אתה מבין שזה הולך להיות שיט די מהיר אם צ'ימצ'אר או טדיאורסה ישתמשו במתקפות שלהם למען תאוצה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=fuchsia][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שאתה לבד עם סניבי על החוף,אך אתה רואה שהאי שוב קיים ושנייה לאחר מכן,הוא נעלם,אתה מבין שאתה פשוט צריך להתקדם במסע שלך לכיוון המכון הראשון שלך.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff99cc][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial]YamiYugi[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]ריק אומר לך:"אני לא יודע מה איתך,אבל אני הולך להחזיר לי את האבן המיסטית שזובאט וקופינג הטיפשים האלה לקחו לי,אתה רוצה ללכת איתי או שאתה פשוט רוצה לעזוב אותי" אתה שומע את קול ריקואזה אומר לך:"אני הייתי ממליץ ללכת איתו,זו תחילה של הרפתקאה וזכור שיש לך משימה".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE]Bhrui10
אתה שומע את הקול שוב אומר:"לא!זה בגלל שהמים האלה יצרו מגע עם קרן השאדו של שאדו-לוגיה,שאדו-לוגיה נולד כשאדו-לוגיה,אך הפיבאס המסכן הזה לא נולד ככה,אבל ככה הוא התפתח וימות,אתה מבין המים האלה הם התוצאה ולא הסיבה בקשר לשאדו-לוגיה".[/QUOTE]
"אוקי" מנסה להסתכל עליהם במסווה כדי לדעת מה הם רוצים לעשות בלי שיגלו אותי
-
[QUOTE=טום רידל;1039297][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]אתה יוצא מהמערה די במהירות ואתה רואה נוף מדהים,אתה רואה להקת בוויזל שוחה לה במים,אתה רואה פוקימוני חרק מעופפים עפים להם בשמיים,אתה רואה פוקימון מוכר,אתה רואה את הראלטס הזוהר ממוקדם![/SIZE][/COLOR][/FONT]
SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אלך בשקט לראלטס הזוהר ואגיד לו:"סיפרו לי אליך...אני יודע אליך הכול ואם אתה רוצה הגנה תצטרף למסע שלי וככה תהיה מוגן!אני לא גנב פשוט אני רוצה אותך למסע שלי!"
-
[quote=טום רידל;1039297]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה סירה ריקה שטה לה בחופשיות על פני המים,אתה מבין שזה הולך להיות שיט די מהיר אם צ'ימצ'אר או טדיאורסה ישתמשו במתקפות שלהם למען תאוצה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
אני עולה לסירה עם צ'ימצ'אר וטדיארוסה ואזאומר להם"צ'ימצ'אר תשתמש בשריטות על המים כדי להניע את הסירה.טדיארוסה תשתמשבציפורן מתכת על המים כדי להיע את הספינה.יאלה קצת מאמץ ואנחנו מגיעים לאי"
-
[SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]אתה רואה אותו עושה תנועה של "אני-רוצה-קרב!" אתה מבין שהוא לא יהיה מוכן להיות סתם נתפס אלא פוקימון שנתפס בגלל שהוא הפסיד בקרב הוגן של אחד על אחד.[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שבמהירות גבוהה אתה מגיע לאי המסתורי,אתה רואה שצ'ימצ'אר וטדיאורסה מתחילים לרעוד,אתה רואה שני נערים בגילך בערך,כנראה תאומים,לאח עיניים אדומות כועסות,על החולצה הכחולה שלו סמל משולש אדום,לאחות עיניים כחולות על החולצה האדומה שלה סמל משולש דומה רק בצבע כחול,האח שואל בזעם:"מי אתה!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שמהמים הטהורים יוצא עוד פוקימון,אתה רואה שזה לוגיה האמיתי,אתה רואה את שניהם משתמשים במתקפות הכי חזקות שהם יכולים להשתמש בהם,אתה רואה שמהקרן השחורה של שאדו-לוגיה יורדות טיפות של חומר שאדו שהופך את המים לשאדו-מים.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=טום רידל;1039317][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]אתה רואה אותו עושה תנועה של "אני-רוצה-קרב!" אתה מבין שהוא לא יהיה מוכן להיות סתם נתפס אלא פוקימון שנתפס בגלל שהוא הפסיד בקרב הוגן של אחד על אחד.[/SIZE][/COLOR][/FONT]
"אוקיי צא מדקיפ תשתמש בצעקה על ראלטס ואז תשתמש במכה בהפתעה על ראלטס!"אצעק תוך כדי שאני מוציא את מדקיפ וצופה במעשיו.
-
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]אתה רואה שראלטס משתמש שוב בשיגור ונעלם מענייך,אתה רואה שמדקיפ מתחיל לזהור בזוהר סגול מוזר מאוד,אתה רואה שמדקיפ מתחיל לרחף,אתה מבין שראלטס משתמש במתקפת על-חושי.[/SIZE][/COLOR][/FONT]
-
[QUOTE=טום רידל;1039323][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]אתה רואה שראלטס משתמש שוב בשיגור ונעלם מענייך,אתה רואה שמדקיפ מתחיל לזהור בזוהר סגול מוזר מאוד,אתה רואה שמדקיפ מתחיל לרחף,אתה מבין שראלטס משתמש במתקפת על-חושי.[/SIZE][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
אומר למדקיפ בעידוד ובקפיצות כדי שהוא יבין אותי:"מדקיפ תנסה להסתובב ואז תשתמש בצעקה כדי שהיא תשתק את ראלטס ואז תפתיע אותו במכה בכול כוחך!תנסה גם להוציא בעזרת צעקה מים כדי שתלמד אקדח מים!"
-
[QUOTE=טום רידל;1039228][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]The Saw[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]YamiYugi[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]*אבל רק לך זה צינוק מסתורי.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]ריאולו מצמצם את עיניו וצוחק צחוק כה חזק ואומר לך:"כן,כן היית רוצה להיות הבן אדם מהנבואה העתיקה שיציל את העולם,לרגע אחד האמנתי לך,'אין לי מושג מה אני עושה פה,אני בכלל בן אדם' זה היה מצחיק,טוב נעים מאוד טרי,אני ריק".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את פרופסור ברי יוצא מהמעבדה שלו ואומר לך:"ראלטס הוא קצת עקשן ומעצבן אך בבוא הזמן הנכון,ראלטס יהפוך לפוקימון הכי טוב שלך".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר אומר לפרופסור ''טוב תודה על העזרה''
ואני מפסיק את הקרב ושואל את ראלטס ''אתה רעב ראלטס''
-
[QUOTE]YamiYugi
ריק אומר לך:"אני לא יודע מה איתך,אבל אני הולך להחזיר לי את האבן המיסטית שזובאט וקופינג הטיפשים האלה לקחו לי,אתה רוצה ללכת איתי או שאתה פשוט רוצה לעזוב אותי" אתה שומע את קול ריקואזה אומר לך:"אני הייתי ממליץ ללכת איתו,זו תחילה של הרפתקאה וזכור שיש לך משימה".[/QUOTE]
"טוב, אני אעזור לך!" אומר לריק ואלך איתו.
-
[quote=טום רידל;1039297]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שאתה לבד עם סניבי על החוף,אך אתה רואה שהאי שוב קיים ושנייה לאחר מכן,הוא נעלם,אתה מבין שאתה פשוט צריך להתקדם במסע שלך לכיוון המכון הראשון שלך.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/quote]
אלך לעבר עיר המכון הראשון שלי תוך כדי שאפקח את עיניי כדי לגלות משהו מעניין ..
-
[COLOR=#000000][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][FONT=Arial][RIGHT][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]אתה רואה שמדקיפ לא יכול לזוז,אתה רואה שגל בלתי נראה הודף את מדקיפ לכיוון המים וממשיך לגרום לו סבל,אתה מבין שראלטס לא מפסיק להשתמש במתקפת העל-חושי,אתה מסתכל סביבך ואין שום זכר לראלטס.[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]*אין סדר מכונים,אתה קובע איזה מכון ראשון.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה באוויר משהו מהיר מאוד עף לכיוון צפון,אתה רואה דמות שחורה,כנראה צל רץ מכיוון צפון דרומה,מה שמוזר הוא,שבדרום אין שום דבר חוץ מהמים,אתה נזכר שגם האי הנעלם של לטיאוס ולטיאס![/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff99cc][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff99cc][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה ששניכם נכנסים לתוך מערת החוף הקרוב,אתה רואה שלושה מסדרונות ארוכים שכול אחד מוביל כנראה למקום אחר,אתה רואה שריק משתמש בחושי ההילה שלו ואומר לך:"בשביל האמצעי",אתה רואה אותו רץ לכיוון השביל האמצעי.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שראלטס לא מגיב רק משתמש במתקפת על חושי על המים,על כמה סלעים ועל ילדים עוברי אורח,אתה מבין שראלטס די משועמם,אתה רואה משהו מוזר יוצא מהמים משהו מפחיד.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/RIGHT]
[/FONT]
-
[QUOTE=טום רידל;1039459][COLOR=#000000][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][FONT=Arial][RIGHT][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]אתה רואה שמדקיפ לא יכול לזוז,אתה רואה שגל בלתי נראה הודף את מדקיפ לכיוון המים וממשיך לגרום לו סבל,אתה מבין שראלטס לא מפסיק להשתמש במתקפת העל-חושי,אתה מסתכל סביבך ואין שום זכר לראלטס.[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]*אין סדר מכונים,אתה קובע איזה מכון ראשון.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה באוויר משהו מהיר מאוד עף לכיוון צפון,אתה רואה דמות שחורה,כנראה צל רץ מכיוון צפון דרומה,מה שמוזר הוא,שבדרום אין שום דבר חוץ מהמים,אתה נזכר שגם האי הנעלם של לטיאוס ולטיאס![/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff99cc][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff99cc][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה ששניכם נכנסים לתוך מערת החוף הקרוב,אתה רואה שלושה מסדרונות ארוכים שכול אחד מוביל כנראה למקום אחר,אתה רואה שריק משתמש בחושי ההילה שלו ואומר לך:"בשביל האמצעי",אתה רואה אותו רץ לכיוון השביל האמצעי.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שראלטס לא מגיב רק משתמש במתקפת על חושי על המים,על כמה סלעים ועל ילדים עוברי אורח,אתה מבין שראלטס די משועמם,אתה רואה משהו מוזר יוצא מהמים משהו מפחיד.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/RIGHT]
[/FONT][/QUOTE]
אני אומר לראלטס ''עם אתה משועמם תלחם נגד פוקימונים פראיים''
בזמן שאני הולך לראות מי זה הדמות שיצאה מהמים
-
[QUOTE]YamiYugi
אתה רואה ששניכם נכנסים לתוך מערת החוף הקרוב,אתה רואה שלושה מסדרונות ארוכים שכול אחד מוביל כנראה למקום אחר,אתה רואה שריק משתמש בחושי ההילה שלו ואומר לך:"בשביל האמצעי",אתה רואה אותו רץ לכיוון השביל האמצעי.[/QUOTE]
אני אלך בשביל האמצעי עד שיקרה משהו.
-
[QUOTE=טום רידל;1039459][COLOR=#000000][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][FONT=Arial][RIGHT][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[/SIZE][/FONT][/COLOR][/RIGHT]
[/FONT][/QUOTE]
"מדקיפ תשאב מים מהאגם ואז תשלח את המים לעבר ראלטס בכול הכוח שיש לך!"אצעק לעבר מדקיפ.
-
[QUOTE=טום רידל;1039317][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שבמהירות גבוהה אתה מגיע לאי המסתורי,אתה רואה שצ'ימצ'אר וטדיאורסה מתחילים לרעוד,אתה רואה שני נערים בגילך בערך,כנראה תאומים,לאח עיניים אדומות כועסות,על החולצה הכחולה שלו סמל משולש אדום,לאחות עיניים כחולות על החולצה האדומה שלה סמל משולש דומה רק בצבע כחול,האח שואל בזעם:"מי אתה!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לאח"אני סתםם מאמן שהגיע לאי שפה.הפוקימונים שלי התלהו מן האי הזה אז רציתי לבוא לפה.שמי לי.תוכלו להגיד לי מי אתם?.וגם מצה זה האי הזה שאחנו נמצאים עליו?.אל תדאגו אני לא רשע או איזה פושע".אני מחזיר את צ'ימצ'אר ואת טאידרוסה לפוכדורים שלהם
-
[B][U][SIZE=2][COLOR=black]שלמח''הם[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[SIZE=2][COLOR=#000000]האח עדיין נראה שלא מאמין לך,אך האחות נראית יותר חברותית היא אומרת לך:"נעים מאוד,שמי לטי,וזה אחי לאוס,ברוך הבא לאי שלנו" אתה רואה שהאח מלמל:"אני לא בוטח בילד הזה לטי".[/COLOR][/SIZE]
[B][U][SIZE=2][COLOR=#000000]The Saw[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[SIZE=2][COLOR=#000000]*אין זכר לראלטס.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]אתה רואה סילון כחול פוגע במדקיפ,אתה מבין שזהו גל הלם עוצמתי מאוד,אתה רואה שראלטס משתמש שוב בשיגור,אתה שומע קול בראש שלך:"ניפגש באטרנה,ידידי,אם תזכה בתג,תקבל אותי".[/COLOR][/SIZE]
[B][U][SIZE=2][COLOR=#000000]YumiYugi[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[SIZE=2][COLOR=#000000]אתה וריק ממשיכים בשביל האמצעי,לבסוף אתה רואה שני פוקימונים,זובאט וקופינג,אתה רואה מאחוריהם אבן מאוד מוכרת לך,האבן שאתה וריקואזה שטתם אליה,אתה שומע את קולו של ריקואזה אומר לך:"תיקח את האבן,זו המשימה שלך,קח את האבן ותיכנס לפורטל!".[/COLOR][/SIZE]
[B][U][SIZE=2][COLOR=#000000]יגאל[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[SIZE=2][COLOR=black]אתה רואה שהדמות שיוצאת המים היא בעצם סוג של בן אדם רק שהוא נראה כמו שלד,הדמות המסתורית מתקרבת אליך ואומרת לך:"פרופסור רואן,איפה פרופסור רואן,הוא בסכנת חיים,הוא וכול תושבי סינו!".[/COLOR][/SIZE]
-
[QUOTE=טום רידל;1039638][B][U][SIZE=2][COLOR=black]שלמח''הם[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[SIZE=2][COLOR=#000000]האח עדיין נראה שלא מאמין לך,אך האחות נראית יותר חברותית היא אומרת לך:"נעים מאוד,שמי לטי,וזה אחי לאוס,ברוך הבא לאי שלנו" אתה רואה שהאח מלמל:"אני לא בוטח בילד הזה לטי".[/COLOR][/SIZE]
.[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
אני אומר לצצמד האחים"טוב אז אני רואה שאתם לא בוטחים בי.אז מה תרצו שעשה כדי שתבטוחי בי?.אני עשה מה שתגידו.אני אומר לך את האמת אני מן הבחורים הטובים ולא הרעים.תעשו לי כול מה שתרצו הכול רק שתאמינו לי.אוקי קרב פוקימונים?"
-
[B][U][SIZE=2][COLOR=black]שלמחה''ם[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[SIZE=2][COLOR=#000000]שני האחים אומרים פה אחד:"מצטערים אך אין לנו פוקימונים שבעזתם נילחם בך" אתה רואה שלאוס אומר לך:"אני אשמח אם פשוט תלך מפה,ועכשיו,אתה רואה את את השמש שיורדת,ברגע שהירח והשמש יהיו באותו קו האי הזה יעלם,ואתה תהיה פה איתנו עד לזריחה הבאה".[/COLOR][/SIZE]
-
[quote=טום רידל;1039459][FONT=Arial]
[RIGHT][SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה באוויר משהו מהיר מאוד עף לכיוון צפון,אתה רואה דמות שחורה,כנראה צל רץ מכיוון צפון דרומה,מה שמוזר הוא,שבדרום אין שום דבר חוץ מהמים,אתה נזכר שגם האי הנעלם של לטיאוס ולטיאס![/SIZE][/FONT][/COLOR][/RIGHT]
[/FONT][/quote]
אני אסתכל מרחוק מה קורה באי הנעלם .
ואז אחשוב לעצמי 'מה זה ? '
-
[B][U][SIZE=2][COLOR=black]KoDaK[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[SIZE=2][COLOR=#000000]אתה רואה שהדמות לא שוחה,לא עפה ולא טובעת אלא פשוט הולכת על המים כאילו הם היו אדמה מוצקה,אתה רואה שהעננים לאט-לאט מתחילים להשחיר,אתה מבין שהולכת להיות סערה קשה מאוד באזור,אתה רואה שהים גועש מאט,אתה רואה שלדמות המסתורית זה לא מפריע.[/COLOR][/SIZE]
-
[quote=טום רידל;1039656][B][U][SIZE=2][COLOR=black]KoDaK[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[SIZE=2][COLOR=#000000]אתה רואה שהדמות לא שוחה,לא עפה ולא טובעת אלא פשוט הולכת על המים כאילו הם היו אדמה מוצקה,אתה רואה שהעננים לאט-לאט מתחילים להשחיר,אתה מבין שהולכת להיות סערה קשה מאוד באזור,אתה רואה שהים גועש מאט,אתה רואה שלדמות המסתורית זה לא מפריע.[/COLOR][/SIZE][/quote]
אתעלם לשנייה מהדמות המסתורית ואפנה אל סניבי .
"הכל בסדר ? אתה מפחד או משהו ? אני רוצה לעזור לך .." ואחבק אותו שלא ייפחד .
ואז אסתכל על הסערה והדמות המסתורית .
-
[B][U][SIZE=2][COLOR=black]KoDak[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[SIZE=2][COLOR=#000000]אתה רואה שסניבי אינו פוחד מהדמות המסתורית או מהסערה אך הוא אינו רוצה לפגוש את שניהם,אתה רואה שהאי נעלם,הדמות איתו ואיתם גם הסערה חולפת,אתה לא מבין מה קורה כאן,אתה מרגיש שהאדמה רועדת![/COLOR][/SIZE]
-
[quote=טום רידל;1039660][B][U][SIZE=2][COLOR=black]KoDak[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[SIZE=2][COLOR=#000000]אתה רואה שסניבי אינו פוחד מהדמות המסתורית או מהסערה אך הוא אינו רוצה לפגוש את שניהם,אתה רואה שהאי נעלם,הדמות איתו ואיתם גם הסערה חולפת,אתה לא מבין מה קורה כאן,אתה מרגיש שהאדמה רועדת![/COLOR][/SIZE][/quote]
אני אומר לסניבי בבהלה "מהר ! תנסה ליצור גפנים שייקחו אותנו לאחד העצים האלו ! תמקד את כל הכוח שלך !
אם לא תצליח לא נורא..רק בוא נעלה מהר על העץ הזה ! " ואצביע על אחד העצים ..
-
[QUOTE=טום רידל;1039638][B][U][SIZE=2]
[B][U][SIZE=2][COLOR=#000000]The Saw[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[SIZE=2][COLOR=#000000]*אין זכר לראלטס.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]אתה רואה סילון כחול פוגע במדקיפ,אתה מבין שזהו גל הלם עוצמתי מאוד,אתה רואה שראלטס משתמש שוב בשיגור,אתה שומע קול בראש שלך:"ניפגש באטרנה,ידידי,אם תזכה בתג,תקבל אותי".[/COLOR][/SIZE]
[B][U][SIZE=2][COLOR=#000000]YumiYugi[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[SIZE=2][COLOR=#000000]אתה וריק ממשיכים בשביל האמצעי,לבסוף אתה רואה שני פוקימונים,זובאט וקופינג,אתה רואה מאחוריהם אבן מאוד מוכרת לך,האבן שאתה וריקואזה שטתם אליה,אתה שומע את קולו של ריקואזה אומר לך:"תיקח את האבן,זו המשימה שלך,קח את האבן ותיכנס לפורטל!".[/COLOR][/
אני אחזיר את משקיף לפוקדור שלו ואז אחפש פוקימון חרק לתפיסה
-
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]אתה רואה שלושה פוקימונים שונים:מנצ'קלס,קומבי ואתה רואה גם מגנמייט,אתה רואה ששלושתם משחקים להם במשחק שדומה מאוד לתופסת,אתה רואה שקומבי טס במהירות רבה מאוד.[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]*לעלות על עץ?[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שהרעידה נגמרה,אך אתה רואה משהו מפחיד כמו רעידת האדמה,אתה רואה שהים נעלם,האדמה,העצים והעיירה סנדג'ם נעלמו גם,אתה מוצא את עצמך בריק לבן,אתה רואה את סניבי מפחד מאוד.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=טום רידל;1039739][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]אתה רואה שלושה פוקימונים שונים:מנצ'קלס,קומבי ואתה רואה גם מגנמייט,אתה רואה ששלושתם משחקים להם במשחק שדומה מאוד לתופסת,אתה רואה שקומבי טס במהירות רבה מאוד.[/SIZE][/COLOR][/FONT]
למה אתה לא שם ספרייטים?
------------
אני אבדוק בעזרת הפוקגייד שלי עם קומבי זה בת ואם זה בן אוציא את מדקיפ ואז אגיד לו:"מדקיפ תשתמש בצעקה על מנצ'לאקס ואז תשדתמש במכה בכול הכוח שיש לך!"
-
[QUOTE=טום רידל;1039651][B][U][SIZE=2][COLOR=black]שלמחה''ם[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[SIZE=2][COLOR=#000000]שני האחים אומרים פה אחד:"מצטערים אך אין לנו פוקימונים שבעזתם נילחם בך" אתה רואה שלאוס אומר לך:"אני אשמח אם פשוט תלך מפה,ועכשיו,אתה רואה את את השמש שיורדת,ברגע שהירח והשמש יהיו באותו קו האי הזה יעלם,ואתה תהיה פה איתנו עד לזריחה הבאה".[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
אני אומר לאח"טוב אוקי אני מסתלק מפה שמחתי להכיר אותכם במפגש הקצר שלנו".אני ניפרד משני האחים וחוזר לסירה שלי.בסירה אני יושב ואז מוציא את צ'ימצ'אר ואת טדיארוסה ואומר להם"תעשו אותו דברא שעשיתם כדי להגיע לאי האי הזה".
-
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]*זה לא נוח לי.[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]אתה רואה שמדקיפ עייף,אתה רואה שהפוקדע אומר לך:"קומבי,פוקימון הדבש,קומבי זה היא נקבה,הקומבי נפוצים בעיקר בסינו,הקומבי הזכר אינו מתפתח והקומבי הנקבה מתפתחת לווספיקווין,הקומבי בדרך כלל חיים בכוורות,קומבי זו יודעת זעקת חרק".[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שלאט-לאט השמש שוקעת ובמקומה הירח מתקרב,אתה רואה את האי לאט-לאט נעלם,אתה,טדיאורסה וצ'ימצ'אר קופצים לסירה ובורחים מהאי,אתה רואה בינתיים את האי נעלם,אתה מבין האחים האלה נשארו שם.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=טום רידל;1039745][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שלאט-לאט השמש שוקעת ובמקומה הירח מתקרב,אתה רואה את האי לאט-לאט נעלם,אתה,טדיאורסה וצ'ימצ'אר קופצים לסירה ובורחים מהאי,אתה רואה בינתיים את האי נעלם,אתה מבין האחים האלה נשארו שם.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני שמח שהאחים האלו נשארו באי הנעלם ואני יצאתי משם בזמן ואז אני אומר לצ'ימצ'אר ולטדיארוסה"נראה שאף פעם לא נגלה מה יש באי הזה.טוב יאלה תשיוט במרץ אני רוצה להגיע בחזרה למחוז סינו ולעיר טוינליף"