-
[quote=NegativeX;1050060]נכון לרגע זה, כולם צריכים להיות בעיר וירידיאן במקרה הכי גרוע. ההספק דיי נמוך, ולכן אני מצפה מכם להשקיע ולהגיב יותר.
[B]טל;[/B]
"אוקיי..." אומר ג'ון, מעט מבולבל, אך מוותר והולך לכיוון הנגדי ממך. אתה מסתובב באזור, ולבסוף מגיע ליער וירידיאן- יער גדול וירוק ובו מיני חרקים רבים.
אתה מתקדם, ורואה פוקימון עגול בצבע ירוק זוהר, על ראשו כרבולת כתומה וזוהרת וכנפיו זוהרות בצבע תואם.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/177d.png[/IMG]
.[/quote]
[B]"וואו פוקימון מגניב!" אני אומר וממשיך ללכת,[/B]
[B]'אני צריך למצוא איזה פוקימון שיעזור לי בצוות' אני חושב לעצמי תוך כדי הליכה וחיפוש פוקימונים בסביבה[/B]
-
[QUOTE=NegativeX;1050060]נכון לרגע זה, כולם צריכים להיות בעיר וירידיאן במקרה הכי גרוע. ההספק דיי נמוך, ולכן אני מצפה מכם להשקיע ולהגיב יותר.
[B]תומר;[/B]
אתה מתקרב אל מכון העיר, ורואה שהוא ממוקם בחורבות עתיקות, בהן עמודי שיש מרוסקים וקולוסאום שמשמש כזירה.
אתה נכנס, ושומע צעדים על רצפת השיש. אתה רואה שזה ברוק, ולצידו עטלף גדול יותר מזובאט אך דומה לו.
הוא נעמד מולך, ואומר, "בלי עיכובים. בוא נתחיל." הוא שולף פוכדור, ומוציא החוצה את ג'יודוד.
[/QUOTE]
"אוקיי צא נידורן!"אצעק תוך כדי שאני מוציא את נידורן ואומר לו:"נידורן תשתמש במתקפת זעם ואז במכה כפולה לעבר ג'יודוד!"
-
[B]טל;[/B]
אתה מתעלם מהציפור הפצפונת, וממשיך בדרכך. לפתע, אתה מועד ונופל על הקרקע.
אתה מסתובב לבדוק על מה מעדת, ורואה פוקימון קטן ומתכתי בצבע טורקיז וכסף מביט בך בעיניו האדומות.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/304d.png[/IMG]
[B]תומר;[/B]
נידורן יוצא, ומשתמש במתקפת זעם, מכה בג'יודוד מספר פעמים עם קרנו. יתרון הסוגים פועל לטובת ג'יודוד.
"זריקת סלע!" אומר ברוק, וג'יודוד מניף סלע אקראי מן הקרקע וזורק אותו על נידורן שמשתמש בבעיטה כפולה.
בבעיטה הראשונה הוא מרסק את הסלע, ובשנייה פוגע בג'יודוד בעוצמה- הפעם יתרון הסוגים פועל לטובתכם.
-
[QUOTE=NegativeX;1050186][B]תומר;[/B]
נידורן יוצא, ומשתמש במתקפת זעם, מכה בג'יודוד מספר פעמים עם קרנו. יתרון הסוגים פועל לטובת ג'יודוד.
"זריקת סלע!" אומר ברוק, וג'יודוד מניף סלע אקראי מן הקרקע וזורק אותו על נידורן שמשתמש בבעיטה כפולה.
בבעיטה הראשונה הוא מרסק את הסלע, ובשנייה פוגע בג'יודוד בעוצמה- הפעם יתרון הסוגים פועל לטובתכם.[/QUOTE]
"נידורן עוקץ רעל על ג'יודוד!"אגיד במהירות לעבר נידורן ואז אוסיף:"אחרי זה תוסיף בעיטה כפולה ישר בידיים ואז תעבור לגוף!"
-
[quote=NegativeX;1050186][B]טל;[/B]
אתה מתעלם מהציפור הפצפונת, וממשיך בדרכך. לפתע, אתה מועד ונופל על הקרקע.
אתה מסתובב לבדוק על מה מעדת, ורואה פוקימון קטן ומתכתי בצבע טורקיז וכסף מביט בך בעיניו האדומות.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/304d.png[/IMG][/quote]
[B]"אוי איזה פוקימון מגניב!" אני אומר בהתרגשות,[/B]
[B]'מענייין מי זה!' אני חושב לעצמי ומוציא את הפוקידע ובודק מי זה,[/B]
[B]"סקווירטל צא!" אני אומר וזורק את הפוקדור שלו לאוויר,[/B]
[B]"סקווירטל תתקוף באקדח בועות!" אני אומר לסקווירטל ומסתכל על הפוקימון המוזר.[/B]
-
[quote=NegativeX;1050060]נכון לרגע זה, כולם צריכים להיות בעיר וירידיאן במקרה הכי גרוע. ההספק דיי נמוך, ולכן אני מצפה מכם להשקיע ולהגיב יותר.
[B]קודאק;[/B]
[I]האוונט שלך יימשך עד יום חמישי. בשבילך בלבד.[/I]
~~~
פידג'י לא מצליח להשתמש בסופה, וקלאפרי גם כן לא מצליח לעזור לו.
"קלאפרי, תשתמש במטרונום!" אומרת סיארה. קלאפרי מנענע את אצבעותיו בקצב אחיד, כשלפתע מכת ברק (Thundershock) פוגעת בוורמפלים.
סקווירטל משתמש באקדח מים ופוגע באחד מהם בצורה חזקה. הוא מתעלף.
[/quote]
"יפה מאוד ! עכשיו אקקדח מים עם סופה שוב ! !" אומר להם ואחייך לעברם..
-
[quote]עמית;
צ'ארמנדר שולח גחלת נוספת לעבר לדיבה והיא נפצעת קשות. היא נופלת על הקרקע, ומתעלפת.[/quote]
"יופי!" אומר לצ'אמנדר ואחזיר אותו לפוכדור.לאחר מכן אמשיך בדרכי.
-
[B]ניב;[/B]
[I]תתרגל, זה יקרה לי עוד הרבה פעמים XD[/I]
~~~
בלבאזור אוחז בזובאט בגפנים, ומטלטל אותו באוויר. זובאט נפצע מכל תנועה, וצווח בכאבים.
"סופרסוניק!" אומר האיש וגובה הצרחה של צובאט מגיע לרעש איום שמבלבל את בלבאזור.
הפוקימון שלך מתבלבל, ובטעות מעיף את זובאט עליך. אתה נופל על הקרקע.
[/quote]
נוו מה אני יעשה שאתה לא מחובר הרבה, וכשאתה מחובר אז אני לא פה! בערב אני לא פה בדרך-כלל.
ושוב פעם את כותב שהוא מטלטל שלא פקדתי על בלבאזור לטלטל אותו, שם לב שאפילו פקדתי על בלבאזור לעשות זאת במהירות!
~~~~~~~~~~~~~~~
אזיז ממני את זואבט בחוסר התחשבות ואומר לבלבאזור "אתה בסדר?! בלבאזור נסה לצאת מזה!" ואמשיך לקרוא ולעודד אותו.
לאחר מכן אומר לו אפקוד עליו בכל רם ובטוח עם חיוך על פני "סיים את זה עכשיו, שלח עלי תער!" ואקפוץ הצידה ואתרחק מזובאט!
-
[quote]בלבאזור חוזר אל הפוכדור שלו. בהתקדמותך בעיר, אתה רואה מספר מקומות מעניינים: מרכז הפוקימונים, אקדמיית הפוקימונים וגינה עם אגם ובה מאמנים.[/quote]
"מעניין למה יש שם כל כך הרבה מאמנים,"אני חושב לעצמי."אולי כדאי לי להילחם?אולי לא?ואם מי?"
-
[B]תומר;[/B]
"סלסול הגנה, וגלגול!" אומר ברוק. ג'יודוד מתכדרר לכדור, ובינתיים נידורן פוגע בו בעוקץ רעל.
ג'יודוד מתחיל לפתע להתגלגל, ופוגע בנידורן. הוא מתגלגל פעם נוספת, ופוגע בו חזק יותר. נידורן משתמש בבעיטה כפולה.
ג'יודוד נעצר באמצע הגלגול, אך מבנה ההגנה שלו לא מתפרק; הוא שב לפגוע בנידורן אחרי שפצע אותו בבעיטה הכפולה וכמעט מעלף אותו...
[B]טל;[/B]
[I]שים לב שסקווירטל יודע רק בועות, התנגשות, נסיגה ואקדח מים. אתה תוכל ללמד אותו מתקפות מדי פעם אבל לפי סדר הלמידה הטבעי ולא קרן בועות פתאום...[/I]
~~~
מרוגש ממציאת הפוקימון הקטן, אתה בודק בפוקידע:
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/304.png[/IMG]
[I]ארון, פוקימון שריון הפלדה. בדרך כלל הוא חי עמוק בתוך הרים. אולם, הרעב עלול להוביל אותו לאכילת מסילות רכבת ומכוניות.[/I]
סקווירטל יוצא מהפוכדור שלו, נעמד מול ארון, ושולח בועות לעברו. ארון נפצע קשה בעקבות יתרון הסוגים, ומשתמש בנגיחה (Headbutt).
[B]קודאק;[/B]
[I]כנראה לא שמת לב אבל פידג'י לא מצליח לצאת מהקורים ולהשתמש בסופה. רק אקדח המים פגע.[/I]
~~~
סקווירטל (בלי פידג'י) וקלאפרי משתמשים באקדח מים ומטרונום שהופך לבעיטה כפולה (Double Kick) ופוגעים בוורמפל השני, מעלפים אותו.
"אני חושבת שאלכוד אחד," אומרת סיארה בחיוך ושולפת פוכדור. "אבל איזה מהם יהפוך לי לביוטיפליי...?" היא מהרהרת. לבסוף היא לוכדת את זה שהובס קודם.
הפוכדור נע ימינה ושמאלה ונעצר לבסוף.
[B]עמית;[/B]
צ'ארמנדר חוזר אל הפוכדור ואתה מתקדם ביער.
אחרי מספר דקות, אתה שומע רעשים ממקום קרוב ומסתובב במהירות לבדוק- אתה רואה פוקימון קטן מציץ לעברך בחיוך.
הוא מזכיר שילוב של ילד קטן ומפלצת, זנבו ארוך ועיניו מלוכסנות. צבעו צהוב זוהר ומעט חום זוהר.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/63d.png[/IMG] (זוהר)
[B]ניב;[/B]
[I]אין לי תלונות אליך דווקא, אתה ביער וירידיאן כבר ונפגשת עם צוות רוקט... וזה לא כמו במשחקים שמישהו עושה ומישהו מגיב לפי תורות, זה קרב שמתנהל רציף, יכולים לשבור לך מתקפה או להיכנס לך באמצע...[/I]
~~~
אתה מעיף ממך את זובאט ומעודד את בלבאזור. אתה מתרחק ממנו במהירות, ובלבאזור מחסל את זובאט עם עלי תער.
"בלבא!" אומר הפוקימון שלך בשמחה, והבחור מחזיר את זובאט המעולף לפוכדור. "אף אחד לא מתעסק עם צוות רוקט!" הוא אומר בזעם ושולף מכיסו מכשיר קשר. "תגבורת!" הוא זועק. אתה שומע קולות של מסוקים מתקרבים.
"זאור!" אומר בלבאזור, תופס אותך בשני גפנים ורץ הרחק משם. אתם רצים ביער, ורעש המסוקים נחלש עד שנפסק.
בלבאזור עוצר, ומניח אותך בעדיות על הקרקע. אתה מתיישב על סלע, ופולט אנחת רווחה.
לפתע, רעש מקפיץ אותך על רגליך; מבין השיחים פורץ פוקימון קטן דמוי ליצן, צבעיו ורוד וירוק זוהרים.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/439e.png[/IMG] (זוהר)
[B]נועם;[/B]
מתלבט, אתה חושב שעדיף לך בינתיים לרפא את הפוקימונים שלך במרכז הפוקימונים.
בלבאזור שב אליך כעבור מספר דקות לאחר שהאחות ג'וי מטפלת בו, ואתה מקבל ממנה גם שיקוי בחינם.
היא מאחלת לך הצלחה, ואתה יוצא החוצה. כעת, מה תבחר- ללכת לגן, ללכת לאקדמיה או להמשיך בדרכך אל העיר פיוטר?
-
[QUOTE=NegativeX;1051122][B]תומר;[/B]
"סלסול הגנה, וגלגול!" אומר ברוק. ג'יודוד מתכדרר לכדור, ובינתיים נידורן פוגע בו בעוקץ רעל.
ג'יודוד מתחיל לפתע להתגלגל, ופוגע בנידורן. הוא מתגלגל פעם נוספת, ופוגע בו חזק יותר. נידורן משתמש בבעיטה כפולה.
ג'יודוד נעצר באמצע הגלגול, אך מבנה ההגנה שלו לא מתפרק; הוא שב לפגוע בנידורן אחרי שפצע אותו בבעיטה הכפולה וכמעט מעלף אותו...
[/QUOTE]
מי כמעט מעולף?
ותיכנס למסן.
ותתחדש על הווינר!
---------------------------------
"נידורן תחזור!"אצעק במהירות תוך כדי שאני מחזיר אותו לפוקדור שלו
ומוציא את ג'יודוד שלי ואומר לו:"ג'יודוד תשתמש בעוצמת רעידה לעבר ג'יודוד של ברוק ואז תוסיף זריקת סלע!"
-
[quote=NegativeX;1051122]
[B]קודאק;[/B]
[I]כנראה לא שמת לב אבל פידג'י לא מצליח לצאת מהקורים ולהשתמש בסופה. רק אקדח המים פגע.[/I]
~~~
סקווירטל (בלי פידג'י) וקלאפרי משתמשים באקדח מים ומטרונום שהופך לבעיטה כפולה (Double Kick) ופוגעים בוורמפל השני, מעלפים אותו.
"אני חושבת שאלכוד אחד," אומרת סיארה בחיוך ושולפת פוכדור. "אבל איזה מהם יהפוך לי לביוטיפליי...?" היא מהרהרת. לבסוף היא לוכדת את זה שהובס קודם.
הפוכדור נע ימינה ושמאלה ונעצר לבסוף.
[/quote]
אני אומר לה "כל הכבוד ! עכשיו בואי נמשיך ! " ואמשיך בדרכי תוך כדיי שאני מרים את פידג'י ומנסה להוריד את הקורים.
-
[b]תומר;[/b]
[i]אני לא בבית אין לי מסן... ונידורן כמעט התעלף. ותודה D:[/i]
~~~
נידורן שב אל הפוכדור, וג'יודוד יוצא אל הקרב. הוא מסתובב במקום, ומניף את שני אגרופיו, מכה באדמה בחוזקה.
אתה מרגיש רעידה כלשהי, וארבע אבנים נופלות על ג'יודוד של ברוק. הוא נפצע בצורה בינונית, ומשתמש בזריקת סלע על פי פקודת ברוק.
ג'יודוד שלך זורק סלע גם כן, והסלעים מתנגשים ונשברים לרסיסים שמתפזרים בזירה.
[b]קודאק;[/b]
"תודה," היא אומרת בחיוך, ואתה מנסה לשחרר את פידג'י מהקורים ללא הצלחה. לבסוף, פידג'י מנקר את הקורים והם מתחילים להשתחרר.
לאט לאט, פידג'י מצליח להימלט ממלכודת הקורים, ולבסוף הוא פורש כנפיים ועף בחיוך מסביב. הוא מתיישב על כתפך, ואתם ממשיכים ביחד ביער.
אחרי כמה דקות, אתם מגיעים לאזור מעט בוצי, וסיארה מבקשת שתסתובבו. אתם כמעט מתרחקים, כשלפתע אתם שומעים רעש של אקדח.
אתם מתכופפים, אך קלאפרי בוחר ברגע הכי לא מתאים לברוח מסיארה והוא מתחיל לקפץ בחיוך סביב. מישהו מגיח מבין השיחים, ורואה את שניכם. יש לו אקדח ביד.
"בלבול!" קוראת סיארה במהירות, וקלאפרי מעיף את האקדח מידי האיש בעזרת כוחות על חושיים. אתה שם לב לבגדיו: חליפת גף שחורה וכובע תואם, עם האות R על החזה.
"חצופה!" אומר האיש בזעם, ושולף שני פוכדורים, מהם יוצאים פוקימון צהוב ועכברי ופוקימון כחול ועטלפי.
-
[QUOTE=NegativeX;1051141][b]תומר;[/b]
[i]אני לא בבית אין לי מסן... ונידורן כמעט התעלף. ותודה D:[/i]
~~~
נידורן שב אל הפוכדור, וג'יודוד יוצא אל הקרב. הוא מסתובב במקום, ומניף את שני אגרופיו, מכה באדמה בחוזקה.
אתה מרגיש רעידה כלשהי, וארבע אבנים נופלות על ג'יודוד של ברוק. הוא נפצע בצורה בינונית, ומשתמש בזריקת סלע על פי פקודת ברוק.
ג'יודוד שלך זורק סלע גם כן, והסלעים מתנגשים ונשברים לרסיסים שמתפזרים בזירה.
[/QUOTE]
אוף! חשבתי אם להתחנף תעשה מהו טוב... סתם.
-------------------------------
"ג'יודוד תשתמש בהתלפשות על הג'יודוד של ברוק! לאחר מכן תשתמש בגילגול הגנה אם הוא תוקף אותך ואז תשתמש בכול הכוח שלך בעוצמת רעידה! אני מאמן בך ג'יודוד!!!"אצעק לעבר ג'יודוד שלי ואצפה על מעשיו בזירה ועל ג'יודוד השני.
-
[quote=NegativeX;1051141]
[B]קודאק;[/B]
"תודה," היא אומרת בחיוך, ואתה מנסה לשחרר את פידג'י מהקורים ללא הצלחה. לבסוף, פידג'י מנקר את הקורים והם מתחילים להשתחרר.
לאט לאט, פידג'י מצליח להימלט ממלכודת הקורים, ולבסוף הוא פורש כנפיים ועף בחיוך מסביב. הוא מתיישב על כתפך, ואתם ממשיכים ביחד ביער.
אחרי כמה דקות, אתם מגיעים לאזור מעט בוצי, וסיארה מבקשת שתסתובבו. אתם כמעט מתרחקים, כשלפתע אתם שומעים רעש של אקדח.
אתם מתכופפים, אך קלאפרי בוחר ברגע הכי לא מתאים לברוח מסיארה והוא מתחיל לקפץ בחיוך סביב. מישהו מגיח מבין השיחים, ורואה את שניכם. יש לו אקדח ביד.
"בלבול!" קוראת סיארה במהירות, וקלאפרי מעיף את האקדח מידי האיש בעזרת כוחות על חושיים. אתה שם לב לבגדיו: חליפת גף שחורה וכובע תואם, עם האות R על החזה.
"חצופה!" אומר האיש בזעם, ושולף שני פוכדורים, מהם יוצאים פוקימון צהוב ועכברי ופוקימון כחול ועטלפי.[/quote]
"אוקיי..." אומר ואבדוק את הפוקימונים שלו .
"פידג'י סופה ! סקווריטל אקדח מים ! תשלבו אותם שתצא סופת מים ! "
ואז אוסיף "פידג'י תנסה להשתמש במתקפ' ניקור ! סקווירטל אקדח מים תוך כדי בלימה ! זה ייצור סילון אקווה ! מהר ! " ואומר לסיארה "תשאירי את זה לי.."
-
[QUOTE=NegativeX;1050060]נכון לרגע זה, כולם צריכים להיות בעיר וירידיאן במקרה הכי גרוע. ההספק דיי נמוך, ולכן אני מצפה מכם להשקיע ולהגיב יותר.
[B]דוד;[/B]
אתה ובלבאזור מתקדמים לעבר העיר ורידיאן, ונכנסים אליה. אתה רואה בקרבת מקום מרכז פוקימונים, אקדמיית פוקימונים וגן ובו אגם ומספר מאמנים.
במרכז הפוקימונים אתה מרפא את בלבאזור ו-ווידל והם חוזרים אליך יחד עם שיקוי מתנה מהאחות ג'וי, שנועד לרפא את הפוקימונים שלך
[/QUOTE]
"תודה רבה" אני מחייך אל האחות ג'וי. אני יוצא מהמרכז והבטן שלי מתחילה לקרקר. "וואי, אני רעב" אני נאנח "גם אתה, נכון באלבזור?" אני מסתכל על הפוקימון החמוד שלי. אני מתיישב על ספסל ומוציא מתיקי אוכל לי ולבאלבזור. ובזמן שאני אוכל אני חושב לעצמי 'אקדמיית פוקימונים? מה הדבר הזה? אני אלך לבדוק מה יש שם אחר כך'.
-
[B]תומר;[/B]
ג'יודוד יורה מכפות ידיו גושי בוץ אל האוויר, אך במקום שיפגעו בו ויגנו עליו ממתקפות אש, הוא יורה אותם על ג'יודוד של ברוק שמתרגז.
ג'יודוד שלך כעת מתכדרר לכדור, ומתכדרר על הקרקע מספר פעמים, משתמש בעוצמת רעידה- שמונה גושי סלע פוגעים בג'יודוד של ברוק, וקוברים אותו.
אתה מחכה שלוש שניות בערך, וכשג'יודוד של ברוק לא יוצא משם, ברוק מתייאש ומשיב אותו לפוכדור. "עבודה טובה," הוא אומר. "צא, גולבאט!"
העטלף שהיה תלוי על גבו עף לעבר הזירה, ונעמד מול ג'יודוד שלך. "נשיכה!" הוא אומר, וגולבאט נושך את ג'יודוד בחוזקה עם פיו הגדול.
[B]קודאק;[/B]
[I]פידג'י לא יכול ללמוד ניקור באף דרך שהיא...[/I]
~~~
פידג'י וסקווירטל יוצאים להתמודד מול שני הפוקימונים העוינים, ומשלבים סופת מים יחדיו.
סופת המים פוגעת בפוקימון העטלף אך הוא גורם לה להתפוגג באמצעות מתקפת כנף.
סקווירטל מנסה להשתמש בהתנגשות עם אקדח מים, אבל זה לא יוצא כל כך כמו סילון אקווה. למזלך, העכבר הצהוב נפצע מאקדח המים קשות.
"סאנדשרו, סלסול הגנה ואז גלגול!" אומר האיש. "זובאט, חיתוך אווירי (Air Cutter)!"
העכבר הצהוב מתכדר ומתחיל להתגלגל במהירות לעבר סקווירטל בעוד זובאט שולח זוג הדפי אוויר שפוגעים בפידג'י.
סאנדשרו פוגע בסקווירטל, וחוזר בגלגול לפגוע בו שוב.
[B]דוד;[/B]
אתה ובלבאזור אוכלים לכם להנאתכם, וכשאתם מסיימים אתם קמים מהספסל לעבר האקדמיה.
אתם מטיילים בחצרות, ולפתע נשמע צלצול פעמון. אתה רואה המוני תלמידים יוצאים בריצה אל החצר, ומשער שיש הפסקה.
מספר תלמידים מצביעים עליך בקנאה לבלבאזור, ושתי תאומות קטנות מאתגרות אותך לקרב פוקימונים.
-
[quote=NegativeX;1051311]
[B]קודאק;[/B]
[I]פידג'י לא יכול ללמוד ניקור באף דרך שהיא...[/I]
~~~
פידג'י וסקווירטל יוצאים להתמודד מול שני הפוקימונים העוינים, ומשלבים סופת מים יחדיו.
סופת המים פוגעת בפוקימון העטלף אך הוא גורם לה להתפוגג באמצעות מתקפת כנף.
סקווירטל מנסה להשתמש בהתנגשות עם אקדח מים, אבל זה לא יוצא כל כך כמו סילון אקווה. למזלך, העכבר הצהוב נפצע מאקדח המים קשות.
"סאנדשרו, סלסול הגנה ואז גלגול!" אומר האיש. "זובאט, חיתוך אווירי (Air Cutter)!"
העכבר הצהוב מתכדר ומתחיל להתגלגל במהירות לעבר סקווירטל בעוד זובאט שולח זוג הדפי אוויר שפוגעים בפידג'י.
סאנדשרו פוגע בסקווירטל, וחוזר בגלגול לפגוע בו שוב.
[/quote]
"פידג'י תרים את סקווירטל מהר ! לפניי שסאנדשרו ייפגע בו ! ואז תיצרו שוב סופת מים על סאנדשרו ! "
ואחייך לעברם ואומר לסיארה "תוכלי לטפל בזובאט ? תוציאי את פיצ'ו...הוא יעזור מאוד נגדו ! "
-
[QUOTE=NegativeX;1051311]
[B]דוד;[/B]
אתה ובלבאזור אוכלים לכם להנאתכם, וכשאתם מסיימים אתם קמים מהספסל לעבר האקדמיה.
אתם מטיילים בחצרות, ולפתע נשמע צלצול פעמון. אתה רואה המוני תלמידים יוצאים בריצה אל החצר, ומשער שיש הפסקה.
מספר תלמידים מצביעים עליך בקנאה לבלבאזור, ושתי תאומות קטנות מאתגרות אותך לקרב פוקימונים.[/QUOTE]
"אין בעייה" אני אומר לתאומות "אני מוכן לקרב, וגם באלבזור, נכון?" אני מלטף את הפוקימון שלי. "קרב זוגות, אני מניח. אז אני משתמש בבאלבזור" אני מסמן לו להתקדם "ובווידל". אני זורק את הפוקדור של ווידל לאויר "צא עכשיו מוכן לקרב, ווידל!"
-
[QUOTE=NegativeX;1046916]
[B]סיגל;[/B]
סקווירטל וקאטרפי יוצאים החוצה, ואתם מתקדמים לעבר מרכז העיר, שם אתם מתיישבים על ספסל ואוכלים.
לאחר מכן, להוטים להתאמן בקרב, אתם מחפשים פוקימון בר אך לא מוצאים אחד כזה בעיר הסואנת.
לפני שאת מספיקה לחשוב על פתרון, אתם רואים זוג תאומות קטנות עם שני פוקימונים, האחד שועל אדמדם והשני כדורי בצבע כחול, מראשו בוקעים עלים.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/37a.png[/IMG] [IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/8/8b/Spr_BW_Twins.png[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/43.png[/IMG]
[/QUOTE]
"אוף אין פה שום פוקימון בר.." אני אומרת ואז רואה את הילדות
"אה! יש שם שתי ילדות אם פוקימונים אולי נוכל להיות מולם בקרב זוגות!" אני אומרת לסקוירטל וקאטרפי ולאחר מכן ניגשת אל הילדות
"שלום אתן רוצות קרב זוגות ?" אני שואלת את הילדות בתקווה לקרב וניצחון שלי ושל סקווירטל וקאטרפי ומתחילה כבר לתכנן אסטרטגיה לקרב
-
[quote=NegativeX;1051122][B]טל;[/B]
[I]שים לב שסקווירטל יודע רק בועות, התנגשות, נסיגה ואקדח מים. אתה תוכל ללמד אותו מתקפות מדי פעם אבל לפי סדר הלמידה הטבעי ולא קרן בועות פתאום...[/I]
~~~
מרוגש ממציאת הפוקימון הקטן, אתה בודק בפוקידע:
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/304.png[/IMG]
[I]ארון, פוקימון שריון הפלדה. בדרך כלל הוא חי עמוק בתוך הרים. אולם, הרעב עלול להוביל אותו לאכילת מסילות רכבת ומכוניות.[/I]
סקווירטל יוצא מהפוכדור שלו, נעמד מול ארון, ושולח בועות לעברו. ארון נפצע קשה בעקבות יתרון הסוגים, ומשתמש בנגיחה (Headbutt).
[/quote]
[B]אה נכון התבלבלתי סליחה, ושים לב לזה שהוא זוהר...[/B]
[B]!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
"סקווירטל תתחמק ותשתמש בהתנגשות שתקרב אותך אל ארון! אחרי זה תשתמש באקדח מים! קדימה! בכל הכוח!" אני אומר לארון עם חיוך[/B]
-
[QUOTE=NegativeX;1051311][B]תומר;[/B]
ג'יודוד יורה מכפות ידיו גושי בוץ אל האוויר, אך במקום שיפגעו בו ויגנו עליו ממתקפות אש, הוא יורה אותם על ג'יודוד של ברוק שמתרגז.
ג'יודוד שלך כעת מתכדרר לכדור, ומתכדרר על הקרקע מספר פעמים, משתמש בעוצמת רעידה- שמונה גושי סלע פוגעים בג'יודוד של ברוק, וקוברים אותו.
אתה מחכה שלוש שניות בערך, וכשג'יודוד של ברוק לא יוצא משם, ברוק מתייאש ומשיב אותו לפוכדור. "עבודה טובה," הוא אומר. "צא, גולבאט!"
העטלף שהיה תלוי על גבו עף לעבר הזירה, ונעמד מול ג'יודוד שלך. "נשיכה!" הוא אומר, וגולבאט נושך את ג'יודוד בחוזקה עם פיו הגדול.
[/QUOTE]
"ג'יודוד תשתמש בזריקת סלע על גולבאט!"אצעק לעבר ג'יודוד במהירות.
-
[quote]עמית;
צ'ארמנדר חוזר אל הפוכדור ואתה מתקדם ביער.
אחרי מספר דקות, אתה שומע רעשים ממקום קרוב ומסתובב במהירות לבדוק- אתה רואה פוקימון קטן מציץ לעברך בחיוך.
הוא מזכיר שילוב של ילד קטן ומפלצת, זנבו ארוך ועיניו מלוכסנות. צבעו צהוב זוהר ומעט חום זוהר.
(זוהר)[/quote]
"אני מכיר את הפוקימון הזה!" אומר בהתלהבות "זה אברה!" ואלך אליו ואומר לו:"היי אברה,רוצה להצטרף לצוות שלי?"
-
[quote]מתלבט, אתה חושב שעדיף לך בינתיים לרפא את הפוקימונים שלך במרכז הפוקימונים.
בלבאזור שב אליך כעבור מספר דקות לאחר שהאחות ג'וי מטפלת בו, ואתה מקבל ממנה גם שיקוי בחינם.
היא מאחלת לך הצלחה, ואתה יוצא החוצה. כעת, מה תבחר- ללכת לגן, ללכת לאקדמיה או להמשיך בדרכך אל העיר פיוטר?[/quote]
"מעניין מה מלמדים שם באקדמיה..."חשבתי לעצמי."אבל אני חייב להשיג את התג של המכון הראשון,או שאני לא אתקדם!"לקחתי את בלבאזור ורטטה ורצתי כדי להגיע כמה שיותר מהר לעיר פיוטר..."
-
[quote=NegativeX;1051122]
[B]ניב;[/B]
[I]אין לי תלונות אליך דווקא, אתה ביער וירידיאן כבר ונפגשת עם צוות רוקט... וזה לא כמו במשחקים שמישהו עושה ומישהו מגיב לפי תורות, זה קרב שמתנהל רציף, יכולים לשבור לך מתקפה או להיכנס לך באמצע...[/I]
~~~
אתה מעיף ממך את זובאט ומעודד את בלבאזור. אתה מתרחק ממנו במהירות, ובלבאזור מחסל את זובאט עם עלי תער.
"בלבא!" אומר הפוקימון שלך בשמחה, והבחור מחזיר את זובאט המעולף לפוכדור. "אף אחד לא מתעסק עם צוות רוקט!" הוא אומר בזעם ושולף מכיסו מכשיר קשר. "תגבורת!" הוא זועק. אתה שומע קולות של מסוקים מתקרבים.
"זאור!" אומר בלבאזור, תופס אותך בשני גפנים ורץ הרחק משם. אתם רצים ביער, ורעש המסוקים נחלש עד שנפסק.
בלבאזור עוצר, ומניח אותך בעדיות על הקרקע. אתה מתיישב על סלע, ופולט אנחת רווחה.
לפתע, רעש מקפיץ אותך על רגליך; מבין השיחים פורץ פוקימון קטן דמוי ליצן, צבעיו ורוד וירוק זוהרים.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/439e.png[/IMG] (זוהר)
[/quote]
אסתכל עליו בחיוך מוקסם ואומר "שלום לך קטנצ'יק!" ואושיט באיטיות ועדינות את ידי אליו.
בנתיים ביד השנייה אשלוף את הפוקדע מהכיס ואברר לגבי הפוקמון המסתורי וחמוד.
אסתכל על בלבאזור בקריצה ואומר לו "קדימה בלבאזור, הוא נראה פוקימון נחמד למדי לך ותתיידד איתו קצת."
-
[B]קודאק;[/B]
[I]אל תגזים, אתה לא יכול שלוש על שתיים...[/I]
~~~
פידג'י אוחז בסקווירל ברגליו ועף למעלה; סאנדשרו מחמיץ, ומתגלגל אל תוך הבוץ, שוקע בו.
"סאנדשרו, עוקץ רעל!" קורא האיש, אך סאנדשרו לא מצליח להילחץ מהבוץ. "תוציא את עצמך באמצעות גלגול!"
סאנדשרו מתגלגל, אך בקושי מצליח לצאת. בינתיים, זובאט נושך את פידג'י וזה מפיל את סקווירטל לתוך הבוץ בטעות.
כעת גם סקווירטל תקוע בבוץ. "זובאט, מתקפת כנף!" קורא האיש אך פידג'י מתחמק.
[B]דוד;[/B]
בלבאזור מתקדם בעוד ווידל הגדול יוצא מהפוכדור, ושניהם ערוכים ומוכנים לקרב.
התאומות שולפות פוכדורים, ושולחות זוג פוקימונים החוצה; שועל כתמתם וחמוד, ופוקימון כחול ועגול עם עלים על ראשו.
"אודיש, אבקת שיתוק!" ; "וולפיקס, גחלת!" אומרות התאומות והפוקימונים שלהם עושים כרצונן; אודיש מפזר מראשו אבקת זהובה שמכסה את ווידל ומשתקת אותו.
בינתיים, הוולפיקס הקטן נושף מפיו כדורי גחלת שפוגעים בבלבאזור ופוצעים אותו קשה.
[B]סיגל;[/B]
"למה לא," אומרות שתיהן בבת אחת. הן זזות הצידה ומאפשרות לפוקימונים הקטנים להתקדם.
את מוציאה את סקווירטל וקאטרפי והם נעמדים מול שני הפוקימונים, מוכנים לקרב.
[B]טל;[/B]
[I]אבל בפוקדקס הוא מופיע רגיל. וכתבת 'לארון' במקום 'לסקווירטל'.[/I]
~~~
סקווירטל זז הצידה, ומתקדם קדימה בהתנגשות. הוא בולם במהירות, וקופץ באוויר, שולח אקדם מים לעבר הפוקימון המתכתי.
ארון נפצע קשה מאוד, וכשהוא מנסה להשתמש בהתנגשות הוא כושל ונופל, מעולף.
זו ההזדמנות שלך לתפוס אותו...
[B]תומר;[/B]
ג'יודוד מתכופף אל הקרקע כשגולבאט נועץ בו את שיניו, והוא תופס בסלע, מכה בעזרתו בגולבאט שעוזב את ג'יודוד ונופל על הקרקע.
"באאאט!" הוא צווח בזעם ועף גבוה באוויר. "תעופה!" קורא ברוק, וגולבאט נוסק במהירות לעבר ג'יודוד, מתנגש בו ומצמיד אותו אל הקרקע.
[B]עמית;[/B]
אתה מתקדם לעבר אברה, והוא לפתע זוהר באור תכלכל, וכך גם אתה; אתה מרחף באוויר, ונזרק כמה מטרים אחורה.
אברה נעלם בהבזק אור חזק, ומופיע קרוב יותר אליך, מצחקק.
~~~
[I]קודם הוא השתמש בבלבול, ולאחר מכן בטלפורט.[/I]
[B]נועם;[/B]
אחרי היסוס קל אתה רץ לעבר יער וירידיאן הקרוב, משאיר את אקדמיית הפוקימונים מאחוריך.
אתה נכנס ליער יחד עם בלבאזור ורטטה, ובפנים אתה רואה המון פוקימוני חרק.
מתפעל מהכמות העצומה של הפוקימונים, אתה נתקל לפתע בפוקימון קטן דמוי עכביש בצבע ירוק חזק עם ציור של סמיילי שחור על גבו.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/167a.png[/IMG]
[B]ניב;[/B]
בזמן שבלבאזור ניגש אליו, הפוקימון מחקה כל תנועה שלו; ההליכה, סיבוב הראש באי הבנה, והצחוק הקל. הם מתחברים יפה מאוד.
בינתיים, אתה שולף מכיסך את הפוקדקס וזה מצפצף ואומר:
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/439a.png[/IMG]
[I]מיים ג'וניור, פוקימון החיקוי. הוא מחקה את ההבעות ואת התנועות של אלה שהוא רואה שמבינים את רגשותיהם של אחרים.[/I]
-
[QUOTE=NegativeX;1051913][B]תומר;[/B]
ג'יודוד מתכופף אל הקרקע כשגולבאט נועץ בו את שיניו, והוא תופס בסלע, מכה בעזרתו בגולבאט שעוזב את ג'יודוד ונופל על הקרקע.
"באאאט!" הוא צווח בזעם ועף גבוה באוויר. "תעופה!" קורא ברוק, וגולבאט נוסק במהירות לעבר ג'יודוד, מתנגש בו ומצמיד אותו אל הקרקע.
[/QUOTE]
"ג'יודוד תתאושש!"אצעק בחשש לעבר ג'יודוד כדי שהוא יתאושש
ואז ישר אגיד לגולבאט בתקווה שהוא יתבלבל:"חלב ומיץ גולבאט!"
ואם הוא יתבלבל אפנה ישר לג'יודוד ואגיד לו:"תנצח את גולבאט בזריקת סלע בכול הכוח!"
-
[quote=NegativeX;1051913][B]טל;[/B]
[I]אבל בפוקדקס הוא מופיע רגיל. וכתבת 'לארון' במקום 'לסקווירטל'.[/I]
~~~
סקווירטל זז הצידה, ומתקדם קדימה בהתנגשות. הוא בולם במהירות, וקופץ באוויר, שולח אקדם מים לעבר הפוקימון המתכתי.
ארון נפצע קשה מאוד, וכשהוא מנסה להשתמש בהתנגשות הוא כושל ונופל, מעולף.
זו ההזדמנות שלך לתפוס אותו...[/quote]
[B]"סקווירטל בוא לפה לידי!" אצעק לסקווירטל,[/B]
[B]"פוקדור צא!" אני צועק בזמן שאני זורק פוקדור לכיוון הארון המעולף,[/B]
[B]'מעניין או הוא יתפס...' אני חושב לעצמי בזמן שהפוקדור עוד באוויר.[/B]
-
[QUOTE=NegativeX;1051913][B]
[B]סיגל;[/B]
"למה לא," אומרות שתיהן בבת אחת. הן זזות הצידה ומאפשרות לפוקימונים הקטנים להתקדם.
את מוציאה את סקווירטל וקאטרפי והם נעמדים מול שני הפוקימונים, מוכנים לקרב.
[/I][/QUOTE]
איך זה שאני ודוד נמצאות מול אותן תאמות?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אוקי סקוירטל בועות בחוזקה ותסתובב במהירות! קאטרפי תעלה אליו כדאי להתחמד מהבועות ואז קפוץ ותשתמש בנשיכת חרק על הפוקימון ששחכתי את שמו! אחר כך סקווירטל אם הם תוקפים קח את קאטרפי ותשתמש בבועות על הריצפה שיעיפו אותך גבווה ומהר בועות על וולפיקס! ואז קאטרפי התנגשות מלמעלה על הפוקימון ששחכתי את שמו ואז נשיכת חרק עוד פעם אליו!" אני אומרת אם ביטחון לניצחון ומקווה לנצח את שני הפוקימונים החזקים
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
מה זה נסיגה?
-
[quote]אחרי היסוס קל אתה רץ לעבר יער וירידיאן הקרוב, משאיר את אקדמיית הפוקימונים מאחוריך.
אתה נכנס ליער יחד עם בלבאזור ורטטה, ובפנים אתה רואה המון פוקימוני חרק.
מתפעל מהכמות העצומה של הפוקימונים, אתה נתקל לפתע בפוקימון קטן דמוי עכביש בצבע ירוק חזק עם ציור של סמיילי שחור על גבו.[/quote]
"מעניין מה הפוקימון הזה?"שאלתי את עצמי,ושלפתי את הפוקדקס.
-
[B]תומר;[/B]
אתה מנסה לבלבל את גולבאט, אך לא מצליח.
ג'יודוד מנסה לקום, ובשארית כוחותיו הוא מרים סלע קטן וזורק אותו על גולבאט, שמתחמק.
ג'יודוד נופל על הקרקע, וגולבאט, לפי פקודה של ברוק, משתמש בנשיכה נוספת. ג'יודוד מתעלף.
[B]טל;[/B]
סקווירטל מתקרב אליך, ואתה שולח פוכדור ריק לעבר ארון, שנכנס פנימה באור אדום.
הפוכדור נוחת על הקרקע, מסתובב ימינה ושמאלה מספר פעמים, ולבסוף נעצר.
ברכותיי! לכדת ארון זוהר!
[B]סיגל;[/B]
[I]את בצוות הכחול והוא בצוות הירוק. העלילות לא מתנגשות. ונסיגה (Withdraw) זה שסקווירטל נכנס לשריון בשביל הגנה.[/I]
~~~
סקווירטל מסתובב במהירות כשקאטרפי על גבו, ויורה בועות שפוגעות גם בוולפיקס וגם בזה ששכחת את שנו.
כשסקווירטל מפסיק להסתובב, קאטרפי מזנק בנשיכת חרק לעבר אודיש ופוצע אותו קשות, בעוד סקווירטל יורה בועות על הקרקע, עף באוויר ויורה בועות על וולפיקס.
קאטרפי משתמש בהתנגשות על אודיש, ופוגע בו, אך לא מצליח להשתמש בנשיכת חרק משום שאודיש מפזר עליו אבקת שיתוק.
"אודיש, ספיגה!" ; "וולפיקס, גחלת!" אודיש סופג חיים מסקווירטל בעוד וולפיקס יורה מטר של גחלת על קאטרפי המשותק. שניהם נפצעים קשה.
[B]נועם;[/B]
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/167a.png[/IMG]
[I]ספינראק, פוקימון טווית הקורים. הוא מציב מלכודת באמצעות טווית רשת עשויה משי דק אך חזק. הוא מחכה ללא תנועה לטרף שיגיע.[/I]
-
[quote=NegativeX;1052114][B]טל;[/B]
סקווירטל מתקרב אליך, ואתה שולח פוכדור ריק לעבר ארון, שנכנס פנימה באור אדום.
הפוכדור נוחת על הקרקע, מסתובב ימינה ושמאלה מספר פעמים, ולבסוף נעצר.
ברכותיי! לכדת ארון זוהר!
[I].[/I][/quote]
[B]"וואו מגניב!" אני צועק בזמן שאני מתקרב אל הפוקדור ומרים אותו ביידי,[/B]
[B]"אתה עוד תראה איך זה להיות בצוות שלי!" אני אומר לכיוון הפוקדור של ארון עם חיוך גדול,[/B]
[B]'מעניין איך הוא יסתדר עם סקווירטל...' אני חושב לעצמי ומסתכל על סקווירטל,[/B]
[B]"ארון צא!" אני צועק וזורק את הפוקדור של ארון באוויר,[/B]
-
[QUOTE=NegativeX;1052114][B]
[B]סיגל;[/B]
[I]את בצוות הכחול והוא בצוות הירוק. העלילות לא מתנגשות. ונסיגה (Withdraw) זה שסקווירטל נכנס לשריון בשביל הגנה.[/I]
~~~
סקווירטל מסתובב במהירות כשקאטרפי על גבו, ויורה בועות שפוגעות גם בוולפיקס וגם בזה ששכחת את שנו.
כשסקווירטל מפסיק להסתובב, קאטרפי מזנק בנשיכת חרק לעבר אודיש ופוצע אותו קשות, בעוד סקווירטל יורה בועות על הקרקע, עף באוויר ויורה בועות על וולפיקס.
קאטרפי משתמש בהתנגשות על אודיש, ופוגע בו, אך לא מצליח להשתמש בנשיכת חרק משום שאודיש מפזר עליו אבקת שיתוק.
"אודיש, ספיגה!" ; "וולפיקס, גחלת!" אודיש סופג חיים מסקווירטל בעוד וולפיקס יורה מטר של גחלת על קאטרפי המשותק. שניהם נפצעים קשה.
.[/I][/QUOTE]
"אוקי סקווירטל תתפוס בקאטרפי ותעלה אותו על גבך! תעורר אוותו מהשיתוק בבועה אחד קטנה ואז תשתמש בבועות לרצפה כך שתעוף למעלה ואז היה לך זמן קצת לשניכם להתאושש ואז תשתמש בבועות! אחר כך קאטרפי תשתמש בנשיכת חרק חזקה מהמקום שאתה וכך תהיה לך יותר עוצמה ואז שניכם תשתמשו בהתנגשות! אם הם תוקפים אז קאטרפי תקפוץ גבווה להתחמק וסקווירטל תשתמש בנסיגה ואם הם לא אז תקפצו גבווה ותתנגשו בחוזקה בהם מלמעלה!" אני אומרת ומנסה לראות משהו בסביבה כמו אגם שיעזור לי
-
[quote=NegativeX;1051913][B]קודאק;[/B]
[I]אל תגזים, אתה לא יכול שלוש על שתיים...[/I]
~~~
פידג'י אוחז בסקווירל ברגליו ועף למעלה; סאנדשרו מחמיץ, ומתגלגל אל תוך הבוץ, שוקע בו.
"סאנדשרו, עוקץ רעל!" קורא האיש, אך סאנדשרו לא מצליח להילחץ מהבוץ. "תוציא את עצמך באמצעות גלגול!"
סאנדשרו מתגלגל, אך בקושי מצליח לצאת. בינתיים, זובאט נושך את פידג'י וזה מפיל את סקווירטל לתוך הבוץ בטעות.
כעת גם סקווירטל תקוע בבוץ. "זובאט, מתקפת כנף!" קורא האיש אך פידג'י מתחמק.
[/quote]
"סקווירטל חכה שם ! פידג'י תתחמק ממנו מהר ! סקווירטל תשתמש מהר בייתרון שלנו ! אומנם אתה נמצא בבוץ אך לא לעוד הרבה זמן..אקדח מים על הבוץ ! " ואחכה שהבוץ יהפוך לנוזלי ויותר דומה למים.
"תשחה במהירות אל סאנדשרו ותשתמש בבלימה תוך כדיי אקדח מים ! עוד פעם ! פידג'י תנסה להסתכל וללמוד כיצד הוא משתמש במכת כנף ותנסה לחכות אותו ! לאחר מכן תתקוף אותו במכת כנף שוב ! " ואחכה שהם יבצעו זאת..
-
[quote=NegativeX;1051913]
[B]ניב;[/B]
בזמן שבלבאזור ניגש אליו, הפוקימון מחקה כל תנועה שלו; ההליכה, סיבוב הראש באי הבנה, והצחוק הקל. הם מתחברים יפה מאוד.
בינתיים, אתה שולף מכיסך את הפוקדקס וזה מצפצף ואומר:
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/439a.png[/IMG]
[I]מיים ג'וניור, פוקימון החיקוי. הוא מחקה את ההבעות ואת התנועות של אלה שהוא רואה שמבינים את רגשותיהם של אחרים.[/I][/quote]
"איזה פוקימון מעניין.." אהרהר לעצמי בתגובה לדבריו של הפוקידע ואמשיך לבהות בוא עוד קצת.
לאחר מכן אומר לו בחיוך חביב ונעים "שלום לך מיים ג'וניור, אני חושב שאתה פוקימון נחמד ומעניין תרצה להצטרף לצוות שלי ויחד נהפוך לחזקים?"
ואז מיד אוסיף "כך תוכל להמשיך להסתובב וליהיות חבר שלי ושל בלבאזור!"
ואחכה לתגובה בציפייה!
-
[quote]ספינראק, פוקימון טווית הקורים. הוא מציב מלכודת באמצעות טווית רשת עשויה משי דק אך חזק. הוא מחכה ללא תנועה לטרף שיגיע.[/quote]
"ספינראק,מה?"אמרתי לעצמי."בלבאזור,תעשה את שלך!שוט גפן!"
-
[B]טל;[/B]
מחויך ושמח, אתה מוציא את ארון מהפוכדור שלו.
ארון מתקרב אל סקווירטל, ומביט בו מקרוב. סקווירטל מושיט יד בחיוך, אך ארון מתעצבן ומסובב את ראשו.
~~~
[I]ומה עם טראפינץ'? מנודה?[/I]
[B]סיגל;[/B]
בזמן שאת מביטה סביב ורואה מספר עצים, סלעים נמוכים ורחבים ואגם קטן ורחוק, את פוקדת על סקווירטל וקאטרפי לבצע את המהלך המסובך.
סקווירטל תופס בקאטרפי המשותק, מניח אותו על גבו, אך לא מצליח לשלוח בועה שתפגע בו. הוא שולח בועות אל הקרקע, וכשהוא עולה, קאטרפי מחליק מגבו ונופל.
למזלך, הוא נוחת על הבועות ונרפא מהשיתוק. הם משתמשים בהתנגשות, קאטרפי מלמטה וסקווירטל מלמעלה, ושניהם פוגעים חזק באודיש שמתעלף.
"חזור!" אומרת התאומה הראשונה ומשיבה את וולפיקס לפוכדור, והשנייה פוקדת על וולפיקס להשתמש בהצתה (Will-of-wisp); קאטרפי וסקווירטל עולים בלהבות כחולות.
[B]קודאק;[/B]
פידג'י מנסה להתחמק, ונתקע בעץ. הוא נופל על הקרקע, ובינתיים סקווירטל מציף את השלולית הבוצית במים.
הבוץ מידלל, וסקווירטל נחלץ; לרוע מזלך, גם סאנדשרו, והוא מתחמק מההתנגשות של סקווירטל. "סאנדשרו, סטירת בוץ!" קורא האיש, וסאנדשרו מניף כמויות בוץ בעזרת ידיו לעבר פידג'י וסקווירטל.
"זובאט, נשיכה!" הוא ממשיך, וזובאט צונח מן האוויר ונושך את סקווירטל. "כעת, תרים אותו ותזרוק אותו על פידג'י!" זובאט מרים את סקווירטל בפיו וזורק אותו בעוצמה לעבר פידג'י.
סקווירטל מתחמק מלפגוע בפידג'י, ופידג'י תופס אותו באמצע האוויר, זורק אותו על סאנדשרו שנפצע. בינתיים, פידג'י מנסה ללמוד מתקפת כנף אך מצליח רק לבצע התנגשות עם הכנף ולא יותר מזה.
~~~
[I]פידג'י לומד מתקפת כנף רק ברמה 33... המתקפה הבאה שהוא יכול ללמוד היא ציקלון / Twister[/I]
[B]ניב;[/B]
"מיים!" הוא אומר בחיוך ומחבק אותך. לאחר מכן הוא קופץ אל הקרקע, ומשתמש בכוחות על חושיים כדי לשלוף מתיקך פוכדור.
הוא זורק על עצמו את הפוכדור ונבלע בתוכו. בלי להתנדנד אפילו, הפוכדור נחתם.
ברכותיי, לכדת מיים ג'וניור!
[B]נועם;[/B]
[I]אתה בכלל לא משתמש ברטטה... ):[/I]
~~~
בלבאזור יוצא אל הקרב, ושולח החוצה גפנים מהפקעת שעל גבו. הוא מצליף בספינראק אך העכביש נפצע קלות בלבד בשל יתרון הסוגים.
ספינראק משתמש בעוקץ רעל, פוגע בבלבאזור ומפיל אותו אל הקרקע אך לא מרעיל אותו למזלך.
-
[QUOTE=NegativeX;1052308][B]
[B]סיגל;[/B]
בזמן שאת מביטה סביב ורואה מספר עצים, סלעים נמוכים ורחבים ואגם קטן ורחוק, את פוקדת על סקווירטל וקאטרפי לבצע את המהלך המסובך.
סקווירטל תופס בקאטרפי המשותק, מניח אותו על גבו, אך לא מצליח לשלוח בועה שתפגע בו. הוא שולח בועות אל הקרקע, וכשהוא עולה, קאטרפי מחליק מגבו ונופל.
למזלך, הוא נוחת על הבועות ונרפא מהשיתוק. הם משתמשים בהתנגשות, קאטרפי מלמטה וסקווירטל מלמעלה, ושניהם פוגעים חזק באודיש שמתעלף.
"חזור!" אומרת התאומה הראשונה ומשיבה את וולפיקס לפוכדור, והשנייה פוקדת על וולפיקס להשתמש בהצתה (Will-of-wisp); קאטרפי וסקווירטל עולים בלהבות כחולות.
.[/QUOTE]
"מהר סקווירטל בועות על הלהבות ! יש לך יתרון סוגים! תשתמש בבועות שיפגעו בו בעוצמה ואז בועות שהוא לא יראה כלום! ואז מהר קאטרפי תשתמש בנשיכת חרק כשוולפיקס לא רואה כלום מהבועות! קדימה אנחנו ננצח!" אני אומרת אם ביטחון בקולי וכוונה לנצח
-
[quote=NegativeX;1052308]
[B]קודאק;[/B]
פידג'י מנסה להתחמק, ונתקע בעץ. הוא נופל על הקרקע, ובינתיים סקווירטל מציף את השלולית הבוצית במים.
הבוץ מידלל, וסקווירטל נחלץ; לרוע מזלך, גם סאנדשרו, והוא מתחמק מההתנגשות של סקווירטל. "סאנדשרו, סטירת בוץ!" קורא האיש, וסאנדשרו מניף כמויות בוץ בעזרת ידיו לעבר פידג'י וסקווירטל.
"זובאט, נשיכה!" הוא ממשיך, וזובאט צונח מן האוויר ונושך את סקווירטל. "כעת, תרים אותו ותזרוק אותו על פידג'י!" זובאט מרים את סקווירטל בפיו וזורק אותו בעוצמה לעבר פידג'י.
סקווירטל מתחמק מלפגוע בפידג'י, ופידג'י תופס אותו באמצע האוויר, זורק אותו על סאנדשרו שנפצע. בינתיים, פידג'י מנסה ללמוד מתקפת כנף אך מצליח רק לבצע התנגשות עם הכנף ולא יותר מזה.
~~~
[I]פידג'י לומד מתקפת כנף רק ברמה 33... המתקפה הבאה שהוא יכול ללמוד היא ציקלון / Twister[/I]
[/quote]
"חזור סקווירטל..סיארה תוציאי את פיצ'ו עכשיו ! " ואחכה שהיא תוציא ואפקוד על שניהם ..
"עכשיו תאמרי לו לעלות על פידג'י ! פידג'י שמעת ? פיצ'ו קטן וזה לא יפריע לך..ואז תגידי לו להשתמש במתקפת חשמל על זובאט ! פידג'י בזמן שהוא מתקיף תשתמש בסופה כדיי שזה ייצור מתקפת סופת חשמל ! ואז סופה על סאנדשרו בלי חשמל ! "
-
[quote]בלבאזור יוצא אל הקרב, ושולח החוצה גפנים מהפקעת שעל גבו. הוא מצליף בספינראק אך העכביש נפצע קלות בלבד בשל יתרון הסוגים.
ספינראק משתמש בעוקץ רעל, פוגע בבלבאזור ומפיל אותו אל הקרקע אך לא מרעיל אותו למזלך.[/quote]
"בלבאזור,אתה בסדר?"אמרתי לבלבאזור ."כדאי שאתן לך לנוח אחרי הקרב עם הגרידוס ההוא."החזרתי את בלבאזור לפוקדור שלו."טוב רטטה,אתה המוצא האחרון שלי!תצא ותשתמש במיקוד אנרגיה כדי לצבור כוח ואז תשתמש במתקפה מהירה!"