לא הייתי פה כל היום יש חדש??
Printable View
לא הייתי פה כל היום יש חדש??
[QUOTE=The Pearl;1056483]איתי!,
אתה ממש לא פעיל בזמן האחרון,
ולך יש את הפורום הכי קל לנהל :).[/QUOTE]
זה קשור אחד לשני... הפורום די משעמם בחודשים האחרונים (פרישות ובאנים של אנשים חשובים).
תגידו, נדב, דודי ותומר (פלופי) עדיין פעילים? ולמה נתנו לאור (היטמן) באן? :S
[QUOTE=iTai;1056489]זה קשור אחד לשני... הפורום די משעמם בחודשים האחרונים (פרישות ובאנים של אנשים חשובים).
תגידו, נדב, דודי ותומר (פלופי) עדיין פעילים? ולמה נתנו לאור (היטמן) באן? :S[/QUOTE]
אור הוא נתן לחבריםשלו לפרסם תאתר שלו וקיבל באן לצמיתות
כול השאר נעלמו
חוץ מדודי שלפעמים נכנס
[quote=שלמח''הם;1056491]אור הוא נתן לחבריםשלו לפרסם תאתר שלו וקיבל באן לצמיתות
כול השאר נעלמו
חוץ מדודי שלפעמים נכנס[/quote]
צמיתות? לא קצת הגזמנו? היטמן בין המשתמשים הכי איכותיים שהיו כאן בפורום...
[quote=iTai;1056489]זה קשור אחד לשני... הפורום די משעמם בחודשים האחרונים (פרישות ובאנים של אנשים חשובים).
תגידו, נדב, דודי ותומר (פלופי) עדיין פעילים? ולמה נתנו לאור (היטמן) באן? :S[/quote]
תאמין לי,
היו לי כמה ימים שלא היית פעיל שאם אני הייתי מנהל ראשי,
הייתי מעיף אותך מניהול,
לא עשיית כלום בפורום ספורט.
כולם פרשו,
נדב פלופי פרשו בגלל הבאנים, דודי בגלל שאלכס חזר לניהול וזה שהוא רצה לפרסם הרבה כתבות בספורט ושאנשים ישתתפו לא יגיבו לא אז פרש. היט מן פירסם אתר של חבריו.
דודי עדיין פעיל, אבל הרבה פחות מבעבר
ביי תומר
[QUOTE=The Pearl;1056493]תאמין לי,
היו לי כמה ימים שלא היית פעיל שאם אני הייתי מנהל ראשי,
הייתי מעיף אותך מניהול,
לא עשיית כלום בפורום ספורט.
כולם פרשו,
נדב פלופי פרשו בגלל הבאנים, דודי בגלל שאלכס חזר לניהול וזה שהוא רצה לפרסם הרבה כתבות בספורט ושאנשים ישתתפו לא יגיבו לא אז פרש. היט מן פירסם אתר של חבריו.[/QUOTE]
כן, גם אני הופתעתי שלא העיפו אותי בתקופה שלא הייתי כאן. בכל מקרה עכשיו אני קצת יותר פעיל. בסכ"ה יש לי הרבה מאוד עומס ולא תמיד יוצא לי להכנס לאתר.
אני גם מנהל כאן חצי שנה ככה שאם נשארתי כ"כ הרבה זמן סימן שעשיתי משהו טוב...
כן הפורום משעמם אילו הייתי עולה לניהול הייתי לוקח את העצה של אופיר ופורש כבר משעמם כאן (אה וניהול המ"ת)
אגב תגידו לאלמוג שהקרב שלו התחיל
אילן אתה כבר מנהל Xd
ואלמוג לא נראלי כאן
מה למשל עם ארווין? הוא אמור להיות מנהל אבל הרבה זמן לא ראיתי אותו מגיב. גם ניצן לא פעילה במיוחד... ומה עם אדם?
אילו לא הייתי מנהל*
ארווין הוריד פעילות...
זה הכל מאז שרותם בצבא הוא כבר לא כאן לשפר את הפורום ולגרום לאנשים לבוא (זה הגורם היחיד שהשתנה לאחרונה) ולמה באן להיטמן פרסם אתר יותר מושקע משלנו (לפחות מתעדכן!)
[quote=iTai;1056495]כן, גם אני הופתעתי שלא העיפו אותי בתקופה שלא הייתי כאן. בכל מקרה עכשיו אני קצת יותר פעיל. בסכ"ה יש לי הרבה מאוד עומס ולא תמיד יוצא לי להכנס לאתר.
אני גם מנהל כאן חצי שנה ככה שאם נשארתי כ"כ הרבה זמן סימן שעשיתי משהו טוב...[/quote]
חחחח,
כי יש כאן גם מנהלת ראשית כזאת,
אבל לה יש סיבות טובות, יש לה בגרויות.
אתה כיתה ט', אני גם, וגם שלא הייתי פעיל הייתי בא כל יום,
פעם ראיתי אותך לא מחובר 5 ימים (לפני כמה שבועות),
חשבתי אולי קרה לך כמו שקרה לי שנכנסתי להיות מנהל דיבורים פעם שנייה שלא עבד לך אינטרנט.
הייתי ממשיך את "פוקימון השבוע" אבל:
א. אין לי כוח לכתוב את זה לבד
ב. אף אחד ממילא לא קורא את זה אף פעם זה לא עבר 2 עמודי תגובות
[quote=Ilan;1056503]אילו לא הייתי מנהל*
ארווין הוריד פעילות...
זה הכל מאז שרותם בצבא הוא כבר לא כאן לשפר את הפורום ולגרום לאנשים לבוא (זה הגורם היחיד שהשתנה לאחרונה) ולמה באן להיטמן פרסם אתר יותר מושקע משלנו (לפחות מתעדכן!)[/quote]
בדיוק,
באותה תקופה שהצטרפתי היה נושא קטן שדודי פתח ונקרא תחרות אתרים, שזה עזר לאתר להתקיים, צריכים לנסות את זה שוב.
ארווין דווקא הגביר פעילות לדעתי
דניס,
בחרת סגן?.
[quote=The Saw;1056473]את לא תתקבלי אם לא תשקיעי, את צריכה מינימום לשלוח 50 מתכונים כדי שהם ישבו על זה וידברו על זה.[/quote]
פרסמתי 5 מתכונים...:sleep:
אופס, עשיתי בטעות כפול עשר, מה יצא? 50!
פרסמתי בכאילו 50 מתכונים!
תחרות אתרים?
איזו תחרות אף אחד לא משקיע באתר ... למה? כי אף אחד ממילא לא מסתכל שם זה לא מתעדכן
נל? מה עשית לבר?
[QUOTE=The Pearl;1056509]בדיוק,
באותה תקופה שהצטרפתי היה נושא קטן שדודי פתח ונקרא תחרות אתרים, שזה עזר לאתר להתקיים, צריכים לנסות את זה שוב.[/QUOTE]
זה לא התחרות שמצביעים לפורום להגיע למקום 1?
שכחתי לחשוב על זה Xd
אם מישהו מוכן לוותר שיגיד לי, ואז נעשה הצבעה חוזרת שמותר להצביע רק לאחד משני האנשים הנותרים
[quote=Ilan;1056513]תחרות אתרים?
איזו תחרות אף אחד לא משקיע באתר ... למה? כי אף אחד ממילא לא מסתכל שם זה לא מתעדכן[/quote]
[URL]http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=18961&highlight=%FA%E7%F8%E5%FA+%E0%FA%F8%E9%ED[/URL]
פורסם לפני שנה,
גם שם לפי דודי היה מצב גרוע בפורום באותה תקופה.
איזה סגן?
[quote=DarkTiger;1056515]שכחתי לחשוב על זה Xd
אם מישהו מוכן לוותר שיגיד לי, ואז נעשה הצבעה חוזרת שמותר להצביע רק לאחד משני האנשים הנותרים[/quote]
שלוש,
אני מור ואביב נשארנו.
אני יודע ><"
[QUOTE=The Pearl;1056516][URL]http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=18961&highlight=%FA%E7%F8%E5%FA+%E0%FA%F8%E9%ED[/URL]
פורסם לפני שנה,
גם שם לפי דודי היה מצב גרוע בפורום באותה תקופה.[/QUOTE]
איך מצאת את זה כול כך מהר?
אנחנו מקום 9
[quote=DarkTiger;1056519]אני יודע ><"[/quote]
עכשיו הבנתי,
לא הבנתי למה אמרת 2.
ליאור - עשיתי חיפוש בפורום.
אהה.. אוקיי..
אולי מור יהיה מוכן לוותר כי הוא מנהיג הרוצחים
הכל באשמת אלכס והבאנים שלו על מה הוא חושב קצת ריבים מה קרה מישהו יעלב באמת זה לא נורא יותר נורא שאלו שמעניין לדבר איתם ופעילים ילכו
הלכתי, תכף הישרדות
ביי דניס.
ג'ללו
בי דניס
אל תדאגו אני אחזור בפרסומות ^^
ג'ללו שוב
[QUOTE=Ilan;1056523]הכל באשמת אלכס והבאנים שלו על מה הוא חושב קצת ריבים מה קרה מישהו יעלב באמת זה לא נורא יותר נורא שאלו שמעניין לדבר איתם ופעילים ילכו[/QUOTE]
זה שמדובר בפורום פוקימון לא אומר שצריך להתנהג כאן למשתמשים כאילו זה פוקימון (יענו סטנדרט התנהגות של ילדים בני 6).
צופה בהישרדות כרגע
[quote=iTai;1056532]זה שמדובר בפורום פוקימון לא אומר שצריך להתנהג כאן למשתמשים כאילו זה פוקימון (יענו סטנדרט התנהגות של ילדים בני 6).[/quote]
אני הייתי תמיד בעד להפוך אותו לכללי,
כמו ניצן ומור, ועוד רבים בעד,
היה נושא בדיבורים שלא מצאתי על ההצבעה הראשונה (לא מה שהיה לפני במשוב).
[QUOTE=iTai;1056532]זה שמדובר בפורום פוקימון לא אומר שצריך להתנהג כאן למשתמשים כאילו זה פוקימון (יענו סטנדרט התנהגות של ילדים בני 6).[/QUOTE]
באמת שעל כל פיפס קטן אזהרה/באן
ריבים מביא אנשים
ריב מדי פעם לא מפריע לכלום
תאחלו לי טיול מהנה.
יש לי מחנה מטעם בי"ס, ארבעה ימים.
ממחר בבוקר עד יום חמישי בערב,
מה שבטוח: אני לא אהיה פה בזמן הזה!
תהנה :).
או... המו זמן לא אמרתי מיאו. אז מיאו לכולם!