-
[quote=~The KoDaK~;1080674] [CENTER][U][B][COLOR=#000000][SIZE=3]איוונט חדש~בראש הפירמידת-קרב![/SIZE][/COLOR][/B][/U]
[SIZE=3][COLOR=#000000]באיוונט זה תוכלו לזכות,שפוקימון שלכם יתאמן ע"י מוח החזית או להילחם נגד מוח החזית![/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=black]אבל בשביל זה תצטרכו לנצח בחידון שאני אעשה לכם..[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=black]בנוסף,האיוונט הוא כזה,כל מי שנפגש עם המנהיג קבוצה שלו,כשהוא יתחיל ללכת,הוא יפול לתוך בור גדול שיוביל אותו למערת האנונים,שם יהיו לכם חידות והפותר הראשון של כל החידות יוכל לגלות חפץ של פוקימון אגדי עתיק![/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=black]עם חפץ זה הוא יוכל לקבל אותו במערה,בלעדיי החפץ הוא לא יוכל..[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=black]מוכנים? מתחילים![/COLOR][/SIZE]
[COLOR=black]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/COLOR]
[COLOR=black][B]הזוכה הקודם: עמית (ג'ייסון)[/B][/COLOR]
[U][COLOR=black]שאלה מספר 6 [/COLOR][COLOR=#000000]- מהו המספר של האנונים בפוקדקס?[/COLOR][/U]
[COLOR=#000000]2 נקודות לליאור[/COLOR]
[COLOR=#000000]-נקודה אחת לתומר[/COLOR]
[COLOR=#000000]-2 נקודות אחת לבר[/COLOR]
[COLOR=#000000]-נקודה אחת לרז[/COLOR]
[COLOR=#000000]-3 נקודות לעמית[/COLOR]
[COLOR=#000000]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/COLOR]
[COLOR=#000000][U]מיועד ל: [/U]מי ששיחק בפוקימון מלחמת הסוגים[/COLOR]
[COLOR=#000000]כל מי ששיחק במ"ת הקודם שלי עומד להשיג את הביצה של הפוקימון ההתחלתי שלו/אחר,אל תשאלו אותי מתי,אתם תקבלו אל תדאגו..חלק יקבלו לאחר פגישת:[/COLOR]
[COLOR=#000000]ורונה/סילן/צ'ילי/קרייס[/COLOR]
[COLOR=#000000]ותומר,עמית ולי יקבלו בסוף המנהרה.[/COLOR][/CENTER]
[RIGHT][B][COLOR=purple]אלמוג;[/COLOR][/B]
[I][COLOR=purple]אני מאוד מצטער..היית שולח לי ה"פ..למה לא שלחת?:what:[/COLOR][/I]
[I][COLOR=purple]*ורונה[/COLOR][/I]
[COLOR=purple]אתה וטרטוויג ממשיכים ללכת,וסנובר הולך בדרך אחרת.[/COLOR]
[COLOR=purple]אתם ממשיכים ללכת בדרך הקפואה שלפתע אתם מיעים למעין יער,על כל צמרת עץ יש שכבות של שלג קפוא.[/COLOR]
[COLOR=purple]אתם רואים שתי דרכים,ימינית ושמאלית,ואתם הולכים בימינית מכיוון שהשמאלית חסומה ע"י עצים.[/COLOR]
[COLOR=purple]אתם הולכים וכעבור מספר דקות אתם רואים [IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/delibird.png[/IMG] פצוע שמנסה לטפס על אחד העצים,אך מכיוון שהוא פצוע הוא בקושי מצליח ללכת.[/COLOR][/RIGHT]
[/quote]
"טרוויג מה דעתך שנעזור לו? הוא פצוע הוא בטח זקוקו לעזרה..."אני אומר,מוציא מהתיק
[quote=~The KoDaK~;1080674] [CENTER][U][B][COLOR=#000000][SIZE=3]איוונט חדש~בראש הפירמידת-קרב![/SIZE][/COLOR][/B][/U]
[SIZE=3][COLOR=#000000]באיוונט זה תוכלו לזכות,שפוקימון שלכם יתאמן ע"י מוח החזית או להילחם נגד מוח החזית![/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=black]אבל בשביל זה תצטרכו לנצח בחידון שאני אעשה לכם..[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=black]בנוסף,האיוונט הוא כזה,כל מי שנפגש עם המנהיג קבוצה שלו,כשהוא יתחיל ללכת,הוא יפול לתוך בור גדול שיוביל אותו למערת האנונים,שם יהיו לכם חידות והפותר הראשון של כל החידות יוכל לגלות חפץ של פוקימון אגדי עתיק![/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=black]עם חפץ זה הוא יוכל לקבל אותו במערה,בלעדיי החפץ הוא לא יוכל..[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=black]מוכנים? מתחילים![/COLOR][/SIZE]
[COLOR=black]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/COLOR]
[COLOR=black][B]הזוכה הקודם: עמית (ג'ייסון)[/B][/COLOR]
[U][COLOR=black]שאלה מספר 6 [/COLOR][COLOR=#000000]- מהו המספר של האנונים בפוקדקס?[/COLOR][/U]
[COLOR=#000000]2 נקודות לליאור[/COLOR]
[COLOR=#000000]-נקודה אחת לרז[/COLOR]
[COLOR=#000000]כל מי ששיחק במ"ת הקודם שלי עומד להשיג את הביצה של הפוקימון ההתחלתי שלו/אחר,אל תשאלו אותי מתי,אתם תקבלו אל תדאגו..חלק יקבלו לאחר פגישת:[/COLOR]
[COLOR=#000000]ותומר,עמית ולי יקבלו בסוף המנהרה.[/COLOR][/CENTER]
[RIGHT][B][COLOR=purple]אלמוג;[/COLOR][/B]
[I][COLOR=purple]אני מאוד מצטער..היית שולח לי ה"פ..למה לא שלחת?:what:[/COLOR][/I]
[I][COLOR=purple]*ורונה[/COLOR][/I]
[COLOR=purple]אתה וטרטוויג ממשיכים ללכת,וסנובר הולך בדרך אחרת.[/COLOR]
[COLOR=purple]אתם ממשיכים ללכת בדרך הקפואה שלפתע אתם מיעים למעין יער,על כל צמרת עץ יש שכבות של שלג קפוא.[/COLOR]
[COLOR=purple]אתם רואים שתי דרכים,ימינית ושמאלית,ואתם הולכים בימינית מכיוון שהשמאלית חסומה ע"י עצים.[/COLOR]
[COLOR=purple]אתם הולכים וכעבור מספר דקות אתם רואים [IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/delibird.png[/IMG] פצוע שמנסה לטפס על אחד העצים,אך מכיוון שהוא פצוע הוא בקושי מצליח ללכת.[/COLOR][/RIGHT]
[/quote]
"טרוויג מה דעתך שנעזור לו? הוא פצוע הוא בטח זקוק לעזרה..."אני אומר,מוציא מהתיק ציוד לריפואי ומנסה לרפאות אותו. אני אומר לפוקימון המסכן בחיוך:"אני מקווה שעשיו אתה בסדר."
-
[CENTER][COLOR=#000000][SIZE=3][B][U]איוונט חדש~בראש הפירמידת-קרב![/U][/B][/SIZE][/COLOR]
[SIZE=3][COLOR=#000000]אבל בשביל זה תצטרכו לנצח בחידון שאני אעשה לכם..[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#000000]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/COLOR]
[COLOR=black][B]הזוכה הקודם: רז[/B][/COLOR]
[U][COLOR=black]שאלה מספר 8 - איך קוראים לשחקן הראשון שנרשם עם טרטוויג/צ'ימצ'אר/פיפלאפ (אלה שנרשמו אם טרטווגי לא יכולים לענות על טרטוויג,אלה שעם פיפלאפ על פעפלאפ,ואלה שעם צ'ימצ'אר על צ'ימצ'אר)[/COLOR][/U]
[COLOR=#000000]-3 נקודות לליאור[/COLOR]
[COLOR=#000000]-2 נקודות אחת לרז[/COLOR]
[COLOR=#000000]ותומר,עמית ולי יקבלו בסוף המנהרה.[/COLOR]
[COLOR=black]~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/COLOR]
[COLOR=black][COLOR=black]אני מצטער,אך לא נוכל להמשיך האיוונט האנונים,כלומר באיוונט של מערת האנונים,רק האיוונט של החידון ימשיך..לעומת זאת...בקרוב יהיה איוונט ענק היישר מהואן![/COLOR][/COLOR]
[COLOR=#000000]תשלחו למשימה סודית בהחלט בהואן.. בעקבות קיסר השמיים-ריקוזה,שליט היבשה-גראודון ושליט הים-קיוגר..[/COLOR]
[COLOR=#000000][I]פרטים בהמשך ובדף האיוונט[/I][/COLOR][COLOR=#000000][I]..[/I][/COLOR][/CENTER]
[B][COLOR=darkred]מייקל;[/COLOR][/B]
[COLOR=darkred]אתם נכנסים ורואים את קרייס עם הילדים,הוא אומר לכם "יופי..בואו.." ומזמין אתכם לשבת.
קרייס מתחיל "עולם הרוחות,הוא מקום מסוכן,שם כל הפחדים הנוראים שלכם יהיו אמיתיים,לכן תצטרכו להתמודד עם הפחדים הכי גדולים שלכם!" הוא אומר ואתה נרתע מעט וממשיך להקשיב.
"עולם הרוחות הוא מאין חלל גדול,שנוצרה עליו יבשה,לכן לא תוכלו לפתוח אלה עם כן תוכלו לאתר סדקים לעולם שלנו,עולם הרוחות הוא עולם שמקביל לשלנו ולכן כל פעם כשתלכו שם ותחזרו לסינו,תחזרו למקום אחר,בנוסף לכך שכדי לאתר פתחים לעולם זה,תשתמשו בגלאי הרוחות הזה שכאן.." הוא אומר ומגיש לכם גלאי רוחות.
"בכל מקרה,עכשיו נבדוק עד כמה אתם חזקים,אני רוצה שכל אחד ילחם נגד מישהו אחר שהוא לא מכיר" והוא הולך ומתישב,"אני אלחם נגד הנער הזה.." אומרת סול וניגשת אליו,לפתע ניגשות אליך [IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/hgss/8.png[/IMG].[/COLOR]
[COLOR=darkred]"רוצה קרב זוגות? אתה תהיה עם 2 פוקימונים וכל אחת ממנו עם אחד.." הן שואלות אותך.[/COLOR]
[COLOR=darkred][/COLOR]
[B][COLOR=red]לי;[/COLOR][/B]
[COLOR=red]"לא נראה לי..יש לי רק פוקימון אחד.." היא אומרת ומושכת בכתפיה "סניבי צא!" היא קוראת וזורקת פוכדור אדמדם.[/COLOR]
[COLOR=red]מהפוכדור יוצא סניבי [IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/snivy.png[/IMG] קטן שמחייך לעברכם ואומר "סני סניבי".[/COLOR]
[COLOR=red]בי נזכרת שאתה לא מכיר את הפוקימונים מאונובה והיא אומרת "סניבי הוא הפוקימון המתחיל מסוג עשב מאונובה,קיבלתי אותו מפרופסור ג'ניפר..עכשיו בוא נתחיל בקרב! סניבי פזילה ואז הצלפת גפן!" [/COLOR]
[COLOR=red]אתה רואה שסניבי פוזל ומרתיע את טרטוויג שמתחיל להיבהל,לאחר מכן סניבי מייצר שני גפנים ושולח אותם לכיוון טרטוויג.[/COLOR]
[B][COLOR=purple]אלמוג;[/COLOR][/B]
[COLOR=purple]דליברד מסתכל עליך,ושניכם מתקרבים אליו.[/COLOR]
[COLOR=purple]הוא מעט נבהל ומאיים לתקוף אתכם,שלפתע אתה מוציא תחבושת מתיקך,וחובש לדליברד את הכנף הפצועה.[/COLOR]
[COLOR=purple]דליברד אומר "דה דליברד.." ומחייך,הוא וטרטוויג מעט מדברים בינהם ואתה רואה שהם מאוד מחבבים זה את זה.[/COLOR]
[COLOR=purple][/COLOR]
[COLOR=purple][/COLOR]
-
[QUOTE=~The KoDaK~;1083801][CENTER][COLOR=#000000][SIZE=3][B][U]איוונט חדש~בראש הפירמידת-קרב![/U][/B][/SIZE][/COLOR]
[SIZE=3][COLOR=#000000]אבל בשביל זה תצטרכו לנצח בחידון שאני אעשה לכם..[/COLOR][/SIZE]
[U][COLOR=black]שאלה מספר 8 - איך קוראים לשחקן הראשון שנרשם עם טרטוויג/צ'ימצ'אר/פיפלאפ (אלה שנרשמו אם טרטווגי לא יכולים לענות על טרטוויג,אלה שעם פיפלאפ על פעפלאפ,ואלה שעם צ'ימצ'אר על צ'ימצ'אר)[/COLOR][/U]
[COLOR=black][COLOR=black]אני מצטער,אך לא נוכל להמשיך האיוונט האנונים,כלומר באיוונט של מערת האנונים,רק האיוונט של החידון ימשיך..לעומת זאת...בקרוב יהיה איוונט ענק היישר מהואן![/COLOR][/COLOR]
[COLOR=#000000]תשלחו למשימה סודית בהחלט בהואן.. בעקבות קיסר השמיים-ריקוזה,שליט היבשה-גראודון ושליט הים-קיוגר..[/COLOR]
[COLOR=#000000][I]פרטים בהמשך ובדף האיוונט[/I][/COLOR][COLOR=#000000][I]..[/I][/COLOR][/CENTER]
[COLOR=darkred]אתם נכנסים ורואים את קרייס עם הילדים,הוא אומר לכם "יופי..בואו.." ומזמין אתכם לשבת.
קרייס מתחיל "עולם הרוחות,הוא מקום מסוכן,שם כל הפחדים הנוראים שלכם יהיו אמיתיים,לכן תצטרכו להתמודד עם הפחדים הכי גדולים שלכם!" הוא אומר ואתה נרתע מעט וממשיך להקשיב.
"עולם הרוחות הוא מאין חלל גדול,שנוצרה עליו יבשה,לכן לא תוכלו לפתוח אלה עם כן תוכלו לאתר סדקים לעולם שלנו,עולם הרוחות הוא עולם שמקביל לשלנו ולכן כל פעם כשתלכו שם ותחזרו לסינו,תחזרו למקום אחר,בנוסף לכך שכדי לאתר פתחים לעולם זה,תשתמשו בגלאי הרוחות הזה שכאן.." הוא אומר ומגיש לכם גלאי רוחות.
"בכל מקרה,עכשיו נבדוק עד כמה אתם חזקים,אני רוצה שכל אחד ילחם נגד מישהו אחר שהוא לא מכיר" והוא הולך ומתישב,"אני אלחם נגד הנער הזה.." אומרת סול וניגשת אליו,לפתע ניגשות אליך [IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/hgss/8.png[/IMG].[/COLOR]
[COLOR=darkred]"רוצה קרב זוגות? אתה תהיה עם 2 פוקימונים וכל אחת ממנו עם אחד.." הן שואלות אותך.[/COLOR]
[COLOR=darkred][/COLOR]
[/QUOTE]
"אין בעיה! צאו, בורמי ופיפלאפ!" אני אומר בהתלהבות לשתי הבנות ואומר להם:" אוקיי, עכשיו נעשה קרב. אני רוצה שתעשו כל מה שאתם יכולים. עכשיו, ברגע שהם מוציאות את הפוקימונים שלהם, פיפלאפ, בועות ובורמי, תנסה נשיכת חרק!" אני אומר לברומי ופיפלאפ
-
[QUOTE=~The KoDaK~;1083679][CENTER][COLOR=#000000][SIZE=3][B][U]איוונט חדש~בראש הפירמידת-קרב![/U][/B][/SIZE][/COLOR]
[B][COLOR=blue]ג'ייסון;[/COLOR][/B]
[I][COLOR=blue]לא יודע..ככה בחרתי בהתחלה שיהיה לו טפיג..[/COLOR][/I]
[COLOR=blue]"בסדר" הם אומרים פה אחד והולכים לרפא את הפוקימונים,כעבור מספר דקות הם חוזרים.[/COLOR]
[COLOR=blue]אתם מתחילים ללכת לסאפרי,אתם נכנסים ורואים [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/frlgemtr/frlgemtr142.png[/IMG][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/frlgemtr/frlgemtr143.png[/IMG][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/frlgemtr/frlgemtr060.png[/IMG][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/frlgemtr/frlgemtr061.png[/IMG] יושבים מאחורי שולחן.[/COLOR]
[COLOR=blue]"ברוכים הבאים לסאפרי של פסטוריה!" אומרת אחת הנשים שיושבת ראשונה ליד השולחן.[/COLOR]
[COLOR=blue]מיד איש אחר ממשיך "אם תיכנסו לסאפרי,תקבלו 30 פוכדורים,ותוכלו לזרוק אותם על הפוקימונים ששם,במהלך הלכידה,נמצאים בתוך הסאפרי הרבה אבנים קטנות שתוכלו לזרוק על הפוקימונים,אך תזהרו של יברחו,בנוסף,אנו מביאים לכם גם 20 פירות שתוכלו לזרוק לפוקימונים על מנת שיתקרבו אליכם,ככל שהם מתקרבים אליכם יהיה לכם קל יותר לתפוס אותם" האיש אומר.[/COLOR]
[COLOR=blue]"אתם רוצים להיכנס לסאפרי?" שואל אתכם עוד איש,והאישה האחרונה מאחורי השולחן מחכה עם שק פוכדורים ופירות.[/COLOR]
[COLOR=blue]"אני רוצה!" אומרת ליזי ומיד צ'רן מוסיף "הפוקימונים שם חזקים?" והאיש השני אומר "יש כאלה שכן ויש כאלו שלא..אך אסור להילחם באזור זה".[/COLOR]
[COLOR=blue]"בסדר גם אני רוצה.." אומר צ'רן,לפתע האישה הראשונה אומרת "בקומה השנייה,נמצאות משקפות,תוכלו להשקיף משם על הפוקימונים הקיימים,אבל זה לא אומר שרק הפוקימונים שתראו הם המצויים שם,יש עוד".[/COLOR]
[COLOR=blue]"נו אתם רוצים?" האיש השלישי שואל ולזיי מסתכלת עליך במבט מתחנן וצ'רן מביט על הרצפה.[/COLOR][/QUOTE]
"טוב, הרוב קובע!" אומר בחיוך ואלך אל האישה עם הפוכדורים והפירות ואקח אותם ממנה.לאחר מכן אגיד לצ'רן וליזי:"למה אתם מחכים?בואו!" ואמשוך אותם אל עבר המתחם עצמו.לאחר מכן אלך איתם ואחפש פוקימונים ללכידה.
-
[QUOTE=~The KoDaK~;1083801][CENTER][COLOR=#000000][SIZE=3][B][U]איוונט חדש~בראש הפירמידת-קרב![/U][/B][/SIZE][/COLOR]
[COLOR=red]"לא נראה לי..יש לי רק פוקימון אחד.." היא אומרת ומושכת בכתפיה "סניבי צא!" היא קוראת וזורקת פוכדור אדמדם.[/COLOR]
[COLOR=red]מהפוכדור יוצא סניבי [IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/snivy.png[/IMG] קטן שמחייך לעברכם ואומר "סני סניבי".[/COLOR]
[COLOR=red]בי נזכרת שאתה לא מכיר את הפוקימונים מאונובה והיא אומרת "סניבי הוא הפוקימון המתחיל מסוג עשב מאונובה,קיבלתי אותו מפרופסור ג'ניפר..עכשיו בוא נתחיל בקרב! סניבי פזילה ואז הצלפת גפן!" [/COLOR]
[COLOR=red]אתה רואה שסניבי פוזל ומרתיע את טרטוויג שמתחיל להיבהל,לאחר מכן סניבי מייצר שני גפנים ושולח אותם לכיוון טרטוויג.[/COLOR]
][/QUOTE]
אני אומר לבי " איזה באסה. טוב לא משנה אשיג פוקימון שלישי. סניבי שלך מגניב ". אני אומר לטרטויג " זוז מהר מהקום שלך כדי להתחמק מן עלי הגפן של סניבי. לאחר מכן תשלח הרבה עלי טער חדים לעבר סניבי.נסה שכמה שיותר עלי טער יפגעו בו.לאחר מכן דחיפה עליו "
-
[SIZE=2][COLOR=black]כינוי:Yuma Tsukumo[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]שם פרטי:עומר[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]שם במשחק:טום רידל[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]תמונה:[IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/hgss/39.png[/IMG][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]אופי:שקט,תמיד חושב כמה צעדים קדימה,בזמן לחץ הוא מתחמם ולא חושב,כשצריך הוא בדחן,כשצריך הוא גם ממוקד ורציני,הרפתקאן ולא מפחד מול אויבים חזקים ממנו. [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]רקע:טום רידל נולד במחוז קנטו הרחוק,אביו היה חוקר דגול והיה עוזר של מעבדות הפוקריינג'ר במחוז,מפקד המעבדה של המפקדה אמר לו ללכת למחוז סינו ולחקור את העולם החדש שגילו "עולם הרוחות" עד מהרה טום,אביו ואמו נסעו למחוז סינו.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]ספינתו של טום ומשפחתו התקרבה לאיים פולמון וניומון בין שני האיים הספינה נפגעה קשות.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]הוריו של טום טבעו אך עומר הצליח לשרוד ולהגיע לחופי העיר סנופויט,שמה השתקם והחליט לגור.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]הוא נזכר בפרופסור של קנטו ששלח את אביו למות,טום החליט שלא לנצור טינה אלא להמשיך במחקרו של אביו,לגלות פרטים על "עולם הרוחות".[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]עיר התחלתית:סנופויט.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]בנוסף למאמן אני רוצה להיות גם:רק מאמן.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]שותף: כן[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]פוקימון התחלתי:טרטוויג.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]פוקימונים:[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]פוקימונים אצל הפרופסור:צ'ימצ'אר\טפיג\צ'רמנדר [או אחד מההתפתחויות שלהם]גיבל\דרטיני\אקסו או פוקימון דרקון אחר.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]ציוד: ציוד מחנאות,אינסוף אוכל לפוקימונים/בני אדם,אינסוף פוכדורים,טלפון,פוקדקס,גלאי רוחות[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]פוקימון שארצה לתפוס:[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]הצלחות:[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]הערות|הארות|מרשמלו:ברקע כתוב "האיים ניומון ופולמון" אז התכוונתי שהספינה נפגעה בגלל דארקאי או קרסליה אני מקווה שזה מספיק טוב בתור "פוקימוני רוח",לירשם ולתפוס פוקימון דרקון או אופל.[/COLOR][/SIZE]
-
[CENTER][COLOR=#000000][SIZE=3][B][U]איוונט חדש~בראש הפירמידת-קרב![/U][/B][/SIZE][/COLOR]
[COLOR=#000000][I]פרטים בהמשך ובדף האיוונט[/I][/COLOR][COLOR=#000000][I]..[/I][/COLOR]
[I][COLOR=#000000][/COLOR][/I] [/CENTER]
[COLOR=darkred]אתה מוציא את בורמי ופיפלאפ,הבנות מוציאות מריל[IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/marill.png[/IMG]וסנטרט[IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/sentret.png[/IMG].[/COLOR]
[COLOR=darkred]"אוקי טלי! תחפי על סנטרט שלי!סנטרט שריטה על בורמי!" אומרת אחת הבנות,השנייה עונה לה "כן מלי! מריל בועות על פיפלאפ!"[/COLOR]
[COLOR=darkred]מריל ופיפלאפ שולחים בועות,והבועות מתנגשות זו בזו ויוצרות פיצוץ שמרטיב את הזירה.[/COLOR]
[COLOR=darkred]סנטרט רץ לעבר בורמי,שולף את ידו הקטנה,ובורמי לא מבינה מה אתה רוצה ממנה,סנטרט שורט את בורמי בחוזקה.[/COLOR]
[COLOR=darkred]בינתיים פיפלאפ רואה את סנטרט ומשתמש בקרן בועות,אך סנטרט קופץ על זנבו ומתחמק,אתה רואה שפתאום בורמי זוהרת באור לבן ומשונה,והאור הלבן הופך פתאום לורדרד,פתאום היא מעיפה כדורים ורדרדים ונצצים לכיוון סנטרט ומעיפה אותו אחורה, "בורמי למדה כוח חבוי.." אומר לך קרייס שמביט בכם מהצד.[/COLOR]
[B][COLOR=darkslategray]ג'ייסון;[/COLOR][/B]
[COLOR=darkslategray]אתה לוקח את הפוכדורים,אתה לוקח 20,ליזי 20 וצ'רן גם כן 20.[/COLOR]
[COLOR=darkslategray]לאחר מכן אתם לוקחים פירות ולהפתעתכם ישנם 30 פירות,ולכן כל אחד ממכם לוקח 10.[/COLOR]
[COLOR=darkslategray]אתם מתחילים לצעוד ורואים רכבת די גדולה במרכז הספארי,אתה רואה שהרכבת מובילה לכל מיני מקומות בסאפרי.[/COLOR]
[COLOR=darkslategray]אתם רואים בפתח הרכבת [IMG]http://www.poke-amph.com/black-white/sprites/trainers/pilot.png[/IMG] שאומר לכם "היכנסו בבקשה".[/COLOR]
[COLOR=darkslategray]אתם מתיישבים,ואתה רואה מפה של הספארי,אתה רואה שרשום בה מספר אזורים בסאפרי:[/COLOR]
[COLOR=darkslategray]אזור ביצה ; אזור יער ; אזור הר ; אזור בריכה ; אזור משולב שבו מספר רב של דברים ;[/COLOR]
[COLOR=darkslategray]צ'רן מסתכל גם על מפה שונה,וגם ליזי,צ'רן ממלמל "אני אלך לביצה.." וליזי אומרת "אני רוצה ללכת לאזור המשולב"[/COLOR]
[COLOR=darkslategray]הם מסתכלים עלייך כדי שתאמר לאן אתה הולך.[/COLOR]
[COLOR=red]טרטוויג קופץ מצד לצד,ובכך מתחמק מהגפנים של סניבי.[/COLOR]
[COLOR=red]טרוויג שולח מספר עלי תער,וסניבי תופס חלק מהם אם הגפנים,מקצת הוא מתחמק,ומהשאר הוא נפגע.[/COLOR]
[COLOR=red]טרטוויג רץ לכיוון סניבי שלא מוכן לדחיפה,ודוחף אותו אחורה, "סניבי מהר! תקום!" בי מעודדת אותו.[/COLOR]
[COLOR=red]סניבי שולח גפנים,ותופס את טרטוויג,הוא מעלה אותו לאוויר וזורק אותו על הרצפה,טרטוויג נפגע די קשה.[/COLOR]
[B][COLOR=black][U]טום-רידל: [/U](עומר)[/COLOR][/B]
[COLOR=black]רשום..למרות שבדארקרי זה לא ממש מספיק והכל.,.והרקע די קצר..אבל בסדר..[/COLOR]
[COLOR=black]ובנודע ל"פוקימונים אצל הפרופסור"-אתה לא רושם שם את הפוקימונים..זה במהלך המשחק,אם אתה מקבל ורוצה לשלוח אליו.[/COLOR]
[COLOR=#000000]תגיב להתחלה.[/COLOR]
-
[[I]quote=The Kodak:);1070125][/I]
[SIZE=4][B][U]התחלה - רק למי שאמרתי לו שהוא רשום![/U][/B][/SIZE]
יום בהיר אחד,אתם קמים לקולי הצ'ינגלינג באזור,הפוקימון שלכם מנער אתכם וקורא לכם להתחיל יום חדש.
אתם קמים ומתארגנים,אתם יורדים ללמטה והפוקימון שלכם אוכל אוכל לפוקימונים ואתם אוכל רגיל,אתם והפוקימון שלכם הולכים לראות טלוויזיה,שלפתע אתם רואים מספר טלפון על דף נייר,עליו רשום:
אתם בהתחלה לא ממש מבינים מה זה הפתק הזה,שלפתע אתם נזכרים באותו תשדיר של "סינו עכשיו" שראיתם בצעירותכם.
מה תעשו?[/quote]
[SIZE=2][COLOR=black]*בטעות יצא לי ב"פוקימונים אצל הפרופסור" התכוונתי ל"פוקימונים שארצה לתפוס,הבנת?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]'אבי שמת נשלח להציל את עולם הרוחות הזה,כדי להתקשר לצוות הזה' אני מחפש טלפון בבית ומחייג את המספר של הצוות ואומר:"שלום,צוות פלטינה?מדבר טום רידל,ברצוני לעזור לכם".[/COLOR][/SIZE]
-
[QUOTE=The Kodak:);1084828][CENTER][COLOR=#000000][SIZE=3][B][U]איוונט חדש~בראש הפירמידת-קרב![/U][/B][/SIZE][/COLOR]
[COLOR=#000000][I]פרטים בהמשך ובדף האיוונט[/I][/COLOR][COLOR=#000000][I]..[/I][/COLOR]
[COLOR=red]טרטוויג קופץ מצד לצד,ובכך מתחמק מהגפנים של סניבי.[/COLOR]
[COLOR=red]טרוויג שולח מספר עלי תער,וסניבי תופס חלק מהם אם הגפנים,מקצת הוא מתחמק,ומהשאר הוא נפגע.[/COLOR]
[COLOR=red]טרטוויג רץ לכיוון סניבי שלא מוכן לדחיפה,ודוחף אותו אחורה, "סניבי מהר! תקום!" בי מעודדת אותו.[/COLOR]
[COLOR=red]סניבי שולח גפנים,ותופס את טרטוויג,הוא מעלה אותו לאוויר וזורק אותו על הרצפה,טרטוויג נפגע די קשה.[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לטרטויג " קדימה תתאוש ואז תקום מן האדמה ותעמוד על רגליך כבר.תשתמש במתקפת שאיבה כדי לשאוב קצת אנרגיה מסניבי אליך כך תחזק יותר. לאחר מכן תשתמש בהרבה עלי טער לעבר סניבי "
-
[quote]ג'ייסון;
אתה לוקח את הפוכדורים,אתה לוקח 20,ליזי 20 וצ'רן גם כן 20.
לאחר מכן אתם לוקחים פירות ולהפתעתכם ישנם 30 פירות,ולכן כל אחד ממכם לוקח 10.
אתם מתחילים לצעוד ורואים רכבת די גדולה במרכז הספארי,אתה רואה שהרכבת מובילה לכל מיני מקומות בסאפרי.
אתם רואים בפתח הרכבת שאומר לכם "היכנסו בבקשה".
אתם מתיישבים,ואתה רואה מפה של הספארי,אתה רואה שרשום בה מספר אזורים בסאפרי:
אזור ביצה ; אזור יער ; אזור הר ; אזור בריכה ; אזור משולב שבו מספר רב של דברים ;
צ'רן מסתכל גם על מפה שונה,וגם ליזי,צ'רן ממלמל "אני אלך לביצה.." וליזי אומרת "אני רוצה ללכת לאזור המשולב"
הם מסתכלים עלייך כדי שתאמר לאן אתה הולך.[/quote]
"אני אלך אל איזור הבריכה, אני צריך כמה פוקימוני מים לשישייה שלי.." אומר לצ'רן וליזי בסלחנות "סליחה שאני לא הולך עם אף אחד מכם.." ואחכה שנגיע לאיזורים שלנו.
-
[CENTER][SIZE=3][COLOR=#000000][B][U]איוונט חדש~בראש הפירמידת-קרב!
[/U][/B]באיוונט זה תוכלו לזכות,שפוקימון שלכם יתאמן ע"י מוח החזית או להילחם נגד מוח החזית![/COLOR][/SIZE]
[U][COLOR=black]שאלה מספר 8 - מי מכונים "פנינה"-"יהלום"-"פלטינה"? תרשמו מי מכונה במה.[/COLOR][/U]
[/CENTER]
[RIGHT][B][COLOR=black]עומר;[/COLOR][/B]
[COLOR=black]אתה מחפש את הפוקימון,וטרטוויג שהתהלך לו בבית מביא לך את הטלפון,אתה מודה לו ומתקשר למספר,מיד עונה לך קול מבוגר "הלו? שלום,הגעתם לצוות הצלה פלטינה,אני הוא פרופסור רוואן,מי מדבר?ומה יש ברצונך לומר?"
[/COLOR]
[COLOR=black][B][COLOR=red]לי;[/COLOR][/B][/COLOR]
[I][COLOR=#ff0000]אם אתה עונה על החידה החדשה אתה מקום ראשון בהן..[/COLOR][/I]
[COLOR=black][COLOR=#ff0000]טרטוויג קם על רגליו,ומשתמש בשאיבה,ששואבת מסניבי את הכוח שלו.[/COLOR][/COLOR]
[COLOR=black][COLOR=#ff0000]סניבי עף אחורה,אך [B]עדיין לא התעלף.[/B][/COLOR][/COLOR]
[COLOR=black][COLOR=red]טרטוויג משתמש בעלי תער וסניבי מתחמק,הוא שולח שתי גפנים אל טרטוויג (Vine Whip) ותופס אותו מהשריון.[/COLOR][/COLOR]
[COLOR=black][COLOR=#ff0000]טרטוויג מנסה להשתחרר אך לא מצליח.[/COLOR][/COLOR]
[COLOR=black][COLOR=#ff0000]לפתע טרטוויג משתמש בעלי תער,הוא פוגע בסניבי,ומעיף אותו אחורה,הוא גם פוגע בגפנים וחותך אותן,סניבי עף אחורה ונופל מעולף על הקרקע,אתה נרגש שסניבי התעלף,אך אחרי זה,אתה רואה שבגלל שטרטוויג היה באוויר בגלל הגפנים,ועכשיו הם נחתכו,טרטוויג נפל על סלע והתעלף גם הוא.[/COLOR][/COLOR]
[COLOR=black][COLOR=#ff0000]"זה תיקו.." אומרת בי ומחזירה את סניבי לפוכדור,גם אתה מחזיר את טרטוויג.[/COLOR][/COLOR]
[COLOR=black][COLOR=#ff0000]לפתע אתה שומע קולות "טפ טפיג","הביצה!" אומרת בי.[/COLOR][/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR]
[COLOR=black][B][COLOR=darkslategray]ג'ייסון;[/COLOR][/B][/COLOR]
[I][COLOR=darkslategray]אם אתה עונה על החידה החדשה אתה מקום ראשון בהן..[/COLOR][/I]
[COLOR=black][COLOR=darkslategray]"ככה אף אחד לא יפריע לאחר" אומר צ'רן ומחייך ולאחר מכן מצחקק,"לא נורא ג'ייסון..טוב..להתראות!" אומרת ליזי שמיד יורדת מהאוטובוס כי התחנה שלה הגיעה.[/COLOR][/COLOR]
[COLOR=black][COLOR=#2f4f4f]אתה רואה שלפתע האיש שראיתם בהתחלה אומר "יש לכם 20 דקות להיות כאן..לאחר מכן,תצטרכו לצאת"[/COLOR][/COLOR]
[COLOR=black][COLOR=#2f4f4f]אתה רואה שהגיעה התחנה של צ'רן והוא אומר "ביי אחי" ויורד.[/COLOR][/COLOR]
[COLOR=#2f4f4f]לבסוף התחנה שלך,אתה יורד ורואה גבעה קטנה וירקרקה,על הגבעה אגם,אשר מעליו קשת קטנה,מספר אבנים בתוך האגן ויש נהר קטן שמוביל מים מהאגם לביצה.[/COLOR]
[COLOR=#2f4f4f]אתה רואה שליד האגם צוחים המון פרחים ושיחים,מאחוריהם גם עצים גדולים.[/COLOR]
[COLOR=#2f4f4f]אתה הולך לכיוון הבריכה ורואה חבורת [IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/psyduck.png[/IMG] שצועדת לתוך המים,אחד מהם מבחין בך,ומתקרב אליך "פסי פסיידק!" הוא אומר והולך לתוך המים ומתחיל לשחות.[/COLOR]
[COLOR=#2f4f4f]מהצד השני אתה רואה חבורת [IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/wooper.png[/IMG] שלידם מספר [IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/quagsire.png[/IMG].[/COLOR]
[COLOR=#2f4f4f]אתה רואה שהם מתכוונים לשחות בזרם,מהאגם לביצה.[/COLOR]
[COLOR=#2f4f4f][/COLOR]
[COLOR=black][COLOR=#2f4f4f][/COLOR] [/RIGHT]
[/COLOR]
-
[quote=The Kodak:);1083801][CENTER][COLOR=#000000][SIZE=3][B][U]איוונט חדש~בראש הפירמידת-קרב![/U][/B][/SIZE][/COLOR]
[COLOR=purple]דליברד מסתכל עליך,ושניכם מתקרבים אליו.[/COLOR]
[COLOR=purple]הוא מעט נבהל ומאיים לתקוף אתכם,שלפתע אתה מוציא תחבושת מתיקך,וחובש לדליברד את הכנף הפצועה.[/COLOR]
[COLOR=purple]דליברד אומר "דה דליברד.." ומחייך,הוא וטרטוויג מעט מדברים בינהם ואתה רואה שהם מאוד מחבבים זה את זה.[/COLOR]
[/quote]
אני בטודק עליו בפייקדע ושואל אותו בחיוך "תגיד מה דעתך להצטרף אלינו אחיר קרב קטן? אני רואה שאתה התחברת לטרוויטג לשי ואתה בטח חזק מאוד."
-
[CENTER][SIZE=3][COLOR=#000000][B][U]איוונט חדש~בראש הפירמידת-קרב!
[/U][/B]באיוונט זה תוכלו לזכות,שפוקימון שלכם יתאמן ע"י מוח החזית או להילחם נגד מוח החזית!
אבל בשביל זה תצטרכו לנצח בחידון שאני אעשה לכם..[/COLOR][/SIZE]
[U][COLOR=black]שאלה מספר 8 - מי מכונים "פנינה"-"יהלום"-"פלטינה"? תרשמו מי מכונה במה.[/COLOR][/U]
[RIGHT][B][COLOR=purple]אלמוג-[/COLOR][/B]
[I][COLOR=#800080]תנסה לענות על החידה ^^^..[/COLOR][/I]
[IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/delibird.png[/IMG]
[COLOR=purple]"דליברד,פוקימון החלוקה.הוא נושא מזון כל היום.ישנם סיפורים,על אנשים שהלכו לאיבוד,וניצלו בכך שראו את האוכל שלו והצליחו להינצל" אומר הפוקדקס ונכבה.[/COLOR]
[COLOR=#800080]אתה רואה שדליברד אינו רוצה קרב,אלה הוא רוצה מיד להצטרף אליך.[/COLOR]
[COLOR=#800080][/COLOR]
[COLOR=purple][/COLOR] [/RIGHT]
-
[quote=The Kodak:);1085409][CENTER][SIZE=3][COLOR=#000000][B][U]איוונט חדש~בראש הפירמידת-קרב![/U][/B][/COLOR][/SIZE]
[I][COLOR=#800080]תנסה לענות על החידה ^^^..[/COLOR][/I]
[IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/delibird.png[/IMG]
[COLOR=purple]"דליברד,פוקימון החלוקה.הוא נושא מזון כל היום.ישנם סיפורים,על אנשים שהלכו לאיבוד,וניצלו בכך שראו את האוכל שלו והצליחו להינצל" אומר הפוקדקס ונכבה.[/COLOR]
[COLOR=#800080]אתה רואה שדליברד אינו רוצה קרב,אלה הוא רוצה מיד להצטרף אליך.[/COLOR][/RIGHT]
[/quote]
'נשמע פוקימון מעניין' אני חושב. אני פונה אל דליברד בחיוך "אני רואה שאתה מוכן שאזרוק עליך פוקדור." ולאחר מכן זורק עליו פוקדור בעודי אומר "פוקדור צא", אני בודק עליו שוב כדי לבדוק איזה מתקפות יש לו.
לאחר מכן אני ממשיך כדי לחפש את ורינה(זה שמו/שמה,לא?)
-
[QUOTE]ג'ייסון;
אם אתה עונה על החידה החדשה אתה מקום ראשון בהן..
"ככה אף אחד לא יפריע לאחר" אומר צ'רן ומחייך ולאחר מכן מצחקק,"לא נורא ג'ייסון..טוב..להתראות!" אומרת ליזי שמיד יורדת מהאוטובוס כי התחנה שלה הגיעה.
אתה רואה שלפתע האיש שראיתם בהתחלה אומר "יש לכם 20 דקות להיות כאן..לאחר מכן,תצטרכו לצאת"
אתה רואה שהגיעה התחנה של צ'רן והוא אומר "ביי אחי" ויורד.
לבסוף התחנה שלך,אתה יורד ורואה גבעה קטנה וירקרקה,על הגבעה אגם,אשר מעליו קשת קטנה,מספר אבנים בתוך האגן ויש נהר קטן שמוביל מים מהאגם לביצה.
אתה רואה שליד האגם צוחים המון פרחים ושיחים,מאחוריהם גם עצים גדולים.
אתה הולך לכיוון הבריכה ורואה חבורת שצועדת לתוך המים,אחד מהם מבחין בך,ומתקרב אליך "פסי פסיידק!" הוא אומר והולך לתוך המים ומתחיל לשחות.
מהצד השני אתה רואה חבורת שלידם מספר .
אתה רואה שהם מתכוונים לשחות בזרם,מהאגם לביצה.[/QUOTE]
המשחקים מכונים "סאגת יהלום ופנינה" או DPPt-יהלום מכונה D,פנינה מכונה P ופלטינה מכונה Pt.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"היי חכה!" אומר ואלך אל הפוקימון שהתקרב אליי, ואחפש עליו מידע בפוקידע.לאחר מכן אגיד לו:"רוצה אוכל?" ואוציא לעברו את הפירות/אוכל שנתנו לי בתחילת המסע שלי בספארי ואחכה לתגובה ממנו.
-
[CENTER][COLOR=#000000][SIZE=3][B][U]איוונט חדש~בראש הפירמידת-קרב!
[/U][/B]באיוונט זה תוכלו לזכות,שפוקימון שלכם יתאמן ע"י מוח החזית או להילחם נגד מוח החזית!
אבל בשביל זה תצטרכו לנצח בחידון שאני אעשה לכם..
[/SIZE]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/COLOR]
[COLOR=purple]אתה זורק עליו פוכדור,ותוך מספר שניות הוא נתפס.[I](יעודכן עוד מעט)[/I][/COLOR]
[COLOR=purple]אתה בודק,ורואה שהוא יודע רק מתקפה אחת, "מתנה".[/COLOR]
[COLOR=purple]אתה וטרטוויג הולכים,ולפתע מגיעים לפתח של הר ענק,על השלט רשום "הר קורונט"[/COLOR]
[COLOR=purple]אתם נכנסים ולפתע אתה שומע קול של נערה "הצילו! אני לא יודעת לשחות!"[/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[B][COLOR=blue]ג'ייסון-[/COLOR][/B]
[I][COLOR=blue]התכוונתי לפוקימונים..מי מכונה "פלטינה" מי מכונה....מבין?[/COLOR][/I]
[COLOR=blue][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/psyduck.png[/IMG][/COLOR]
[COLOR=blue]"פסיידאק,פוקימון הברווז. הוא סובל מכאב ראש קבוע.כשהוא סובל ממנו,הוא משתמש ביכולות מוזרות,אולם הוא לא זוכר כיצד להשתמש בהן." אומר הפוקדע ונכבה.[/COLOR]
[COLOR=blue]אתה קורא לפסיידאק והוא יוצא מהמים רטוב כשידיו על ראשו,הוא ניגש אליך ואתה מניח את האוכל על הרצפה,הוא אוכל אותו במהירות "פסיי פסיידאק!" הוא אומר ואתה נותן לו עוד פרי,כעת נשארו לך 8 פירות.[/COLOR]
[COLOR=blue]הוא מחייך,כנראה מרצון וקורא לעבריך "פסי פסיידאק!" לפתע אתה רואה שעוד 4 פסיידאק מתקרבים אלייך ואל הפסיידאק שלידך.[/COLOR]
[COLOR=blue][/COLOR] [/RIGHT]
-
[quote=The Kodak:);1085442][CENTER][COLOR=#000000][SIZE=3][B][U]איוונט חדש~בראש הפירמידת-קרב![/U][/B][/SIZE][/COLOR]
[COLOR=purple]אתה זורק עליו פוכדור,ותוך מספר שניות הוא נתפס.[I](יעודכן עוד מעט)[/I][/COLOR]
[COLOR=purple]אתה בודק,ורואה שהוא יודע רק מתקפה אחת, "מתנה".[/COLOR]
[COLOR=purple]אתה וטרטוויג הולכים,ולפתע מגיעים לפתח של הר ענק,על השלט רשום "הר קורונט"[/COLOR]
[COLOR=purple]אתם נכנסים ולפתע אתה שומע קול של נערה "הצילו! אני לא יודעת לשחות!"[/COLOR][/RIGHT]
[/quote]
"חכי לי רגע,תיכף בא!"אני צועק אליה ורץ אליה במהירות. אם אני מצליח להגיע אליה,אני מושיט לה יד ואומר לה "תעלי, תפסי לי על היד, מהר!"
-
[quote]ג'ייסון-
התכוונתי לפוקימונים..מי מכונה "פלטינה" מי מכונה....מבין?
"פסיידאק,פוקימון הברווז. הוא סובל מכאב ראש קבוע.כשהוא סובל ממנו,הוא משתמש ביכולות מוזרות,אולם הוא לא זוכר כיצד להשתמש בהן." אומר הפוקדע ונכבה.
אתה קורא לפסיידאק והוא יוצא מהמים רטוב כשידיו על ראשו,הוא ניגש אליך ואתה מניח את האוכל על הרצפה,הוא אוכל אותו במהירות "פסיי פסיידאק!" הוא אומר ואתה נותן לו עוד פרי,כעת נשארו לך 8 פירות.
הוא מחייך,כנראה מרצון וקורא לעבריך "פסי פסיידאק!" לפתע אתה רואה שעוד 4 פסיידאק מתקרבים אלייך ואל הפסיידאק שלידך.[/quote]
דיאלגה-יהלום.
פלקיאה-פנינה.
גיראטינה-פלטינה.
וממתי הם כן?היית צריך לשנות את השאלה ל"מי האגדיים של המשחקים יהלום,פנינה ופלטינה?" ואולי זה היה יותר מובן..
----------------
"פסידאק,רוצה להצטרף אליי?" אשאל את הפסיידאק בתמיהה "אלה החברים שלך?" ואצביע אל הפסיידאק האחרים.
-
[COLOR=black][B]הזוכה הקודם: עמית[/B][/COLOR]
[U][COLOR=black]שאלה מספר 9 - מי הם שלושת שומרי האגמים?[/COLOR][/U]
[COLOR=purple]אתה נכנס להר קורונט במהירות,ורואה שמאוד חשוך באזור.[/COLOR]
[COLOR=purple]לפתע טרטוויג שומע משהו ורץ לכיוון אחת הדרכים בהר,הוא רץ ואתה אחריו,ואתם מגיעים לאזור ללא המשך,אתם מסתכלים לצדדים ולא רואים כלום,שלפתע אתה רואה שמולכם ישנם מים,בתוך המים [IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/platinum/mira.gif[/IMG] "אני לא יודעת לשחות! תעזרו לי!" היא צועקת.[/COLOR]
[I][COLOR=blue]לא משנה..העיקר שכבר עברנו את זה ..[/COLOR][/I]
[COLOR=blue]אתה שואל את פסיידאק והיא (כבר רמז שהיא נקבה) מהנהת בראשה,אך מיד אחר כך,כשאתה שואל אותה אם אלה חברים שלה,היא מנידה בראשה (כלומר עשתה לא) ורצה אל רגליך,אתה רואה שהיא מתחבאת כנראה.[/COLOR]
[COLOR=blue]אתה שם לב שכל הפסיידאק שהגיעו חזרו מהבריכה והם מריחים את הפירות.[/COLOR]
[COLOR=blue]חלק משתמשים באקדחי מים שמעיפים אתכם אחורה,וחלק בבלבול.[/COLOR]
-
[quote]ג'ייסון;
לא משנה..העיקר שכבר עברנו את זה ..
אתה שואל את פסיידאק והיא (כבר רמז שהיא נקבה) מהנהת בראשה,אך מיד אחר כך,כשאתה שואל אותה אם אלה חברים שלה,היא מנידה בראשה (כלומר עשתה לא) ורצה אל רגליך,אתה רואה שהיא מתחבאת כנראה.
אתה שם לב שכל הפסיידאק שהגיעו חזרו מהבריכה והם מריחים את הפירות.
חלק משתמשים באקדחי מים שמעיפים אתכם אחורה,וחלק בבלבול.[/quote]
את כל המנידה מהנהנת אני יודע..
בקשר לשאלה:יוקסי, מספריט ואזלף.ולא כתבת לי 4 נקודות במקום 3..
----------------------------------------------------------------------------------------
"קדימה צ'ימצ'אר-בוא נראה להם מה אנחנו שווים!" אומר ואוציא את צ'ימצ'אר מהפוכדור.לאחר מכן אומר לצ'ימצ'אר:"צ'ימצ'אר-השתמש עליהם בשריטה!" בביטחון ובטיפת חשש כי הם סוגי מים.
-
[QUOTE=The Kodak:);1085332][CENTER][SIZE=3][COLOR=#000000][B][U]איוונט חדש~בראש הפירמידת-קרב!
[/U][/B]באיוונט זה תוכלו לזכות,שפוקימון שלכם יתאמן ע"י מוח החזית או להילחם נגד מוח החזית![/COLOR][/SIZE]
[COLOR=black][B][COLOR=red]לי;[/COLOR][/B][/COLOR]
[I][COLOR=#ff0000]אם אתה עונה על החידה החדשה אתה מקום ראשון בהן..[/COLOR][/I]
[COLOR=black][COLOR=#ff0000]טרטוויג קם על רגליו,ומשתמש בשאיבה,ששואבת מסניבי את הכוח שלו.[/COLOR][/COLOR]
[COLOR=black][COLOR=#ff0000]סניבי עף אחורה,אך [B]עדיין לא התעלף.[/B][/COLOR][/COLOR]
[COLOR=black][COLOR=red]טרטוויג משתמש בעלי תער וסניבי מתחמק,הוא שולח שתי גפנים אל טרטוויג (Vine Whip) ותופס אותו מהשריון.[/COLOR][/COLOR]
[COLOR=black][COLOR=#ff0000]טרטוויג מנסה להשתחרר אך לא מצליח.[/COLOR][/COLOR]
[COLOR=black][COLOR=#ff0000]לפתע טרטוויג משתמש בעלי תער,הוא פוגע בסניבי,ומעיף אותו אחורה,הוא גם פוגע בגפנים וחותך אותן,סניבי עף אחורה ונופל מעולף על הקרקע,אתה נרגש שסניבי התעלף,אך אחרי זה,אתה רואה שבגלל שטרטוויג היה באוויר בגלל הגפנים,ועכשיו הם נחתכו,טרטוויג נפל על סלע והתעלף גם הוא.[/COLOR][/COLOR]
[COLOR=black][COLOR=#ff0000]"זה תיקו.." אומרת בי ומחזירה את סניבי לפוכדור,גם אתה מחזיר את טרטוויג.[/COLOR][/COLOR]
[COLOR=black][COLOR=#ff0000]לפתע אתה שומע קולות "טפ טפיג","הביצה!" אומרת בי.[/COLOR][/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR]
[[/QUOTE]
מספרייט יוקסי ואזלף
-------------------------
אני מחזיר את טרטויג לפוכדור שלו ואז שמח שטאפיג בוקע מהביצה שלו ושיש לי 3 פוקימונים כבר. אני מחכה שטאפיג יצא לגמרי מהביצה שלו ואז אומר לו " הי טאפיג הגעת לעולם חדש.עולם הפוקימונים.אני המאמן של לי " .אני מחזיר אותו לפוכדור והולך למרכז הפוקימונים עם בי לרפא את הפוקימונים שלי ושלה
-
[CENTER][COLOR=#000000][SIZE=3][B][U]איוונט חדש~בראש הפירמידת-קרב![/U][/B][/SIZE][/COLOR][/CENTER]
[CENTER][SIZE=3][COLOR=#000000]באיוונט זה תוכלו לזכות,שפוקימון שלכם יתאמן ע"י מוח החזית או להילחם נגד מוח החזית![/COLOR][/SIZE]
[U][COLOR=black]שאלה מספר 10 והשאלה האחרונה שווה 3 נקודות![/COLOR][/U]
[U][COLOR=#000000]תנו את השמות,של כל פוקימוני הדרקון מדור 4![/COLOR][/U][/CENTER]
[CENTER][COLOR=#000000]-3 נקודות לליאור[/COLOR]
[COLOR=#000000]-5 נקודות לעמית[/COLOR]
[B]ג'ייסון;[/B]
[I]עכשיו יהיה לך 5..[/I]
אתה מנסה להוציא את צ'ימצ'אר אך מיד מגיע אותה אישה שראית בבניין של הסאפרי.
"אמרנו לך לא להשתמש בפוקימונים שלך..צאי גארדיובר!" היא אומרת ומוציאה פוכדור,ממנו יוצאת[IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/gardevoir.png[/IMG] גדולה,"גאר גארד.." היא לוחשת לאישה והולכת לכיוון הפסיידאק.
"גאר גארדיובר.." היא מדברת איתם,ותוך מספר דקות מרגיעה אותם וחוזרת לפוכדור של האישה.
"אל תוציא יותר את הפוקימונים שלך.." היא אומרת ומתחילה ללכת לרכבת.
אתה רואה שפסיידאק אומרת "פסיי.." בהקלה ומסתכלת על חבילת הפוכדורים שלך.
[B]ליאור;[/B]
אתה מוציא את הביצה,ורואה שהיא זוהרת בלבן,מעט סדקים מתחילים להיות בה אך מיד היא חוזרת לצבעה הרגיל וטפיג לא בוקע,את שומע אותו אך הוא עוד לא יוצא.
"טפ טפיג" הוא אומר,"חבל..רציתי לראות אותו/ה בוקע/ת..אבל לא נורא,כל אחד בקצב שלו.." אומרת בי באכזבה ומסתכלת על המכון.
אתם רואים שמנהיג המכון חוזר למכון שלו.
אתה הולכים למרכז הפוקימונים ומרפאים את הפוקימונים שלכם,לפתע האחות ג'ואי שואלת אתכם "סלחו לי..אתם מאמנים צעירים,וחשבתי,אול תרצו ללכת לבית הספר למאמנים שבג'ובילייף?זה ליד המערה שקרובה לעיר.." היא אומרת והולכת אל איש אחר שניגש אליה.
-
[quote]ג'ייסון;
עכשיו יהיה לך 5..
אתה מנסה להוציא את צ'ימצ'אר אך מיד מגיע אותה אישה שראית בבניין של הסאפרי.
"אמרנו לך לא להשתמש בפוקימונים שלך..צאי גארדיובר!" היא אומרת ומוציאה פוכדור,ממנו יוצאת גדולה,"גאר גארד.." היא לוחשת לאישה והולכת לכיוון הפסיידאק.
"גאר גארדיובר.." היא מדברת איתם,ותוך מספר דקות מרגיעה אותם וחוזרת לפוכדור של האישה.
"אל תוציא יותר את הפוקימונים שלך.." היא אומרת ומתחילה ללכת לרכבת.
אתה רואה שפסיידאק אומרת "פסיי.." בהקלה ומסתכלת על חבילת הפוכדורים שלך.[/quote]
ג'יבל,גאבייט,גארצ'ומפ,דיאלגה,פאלקיה,גיראטינה וארכאוס(אם נחשב)..
--------------------------------------------------------------------------------------
"את רוצה את הפוכדור שלי?" אומר ואוציא פוכדור מהתיק.לאחר מכן אקח את הפוכדור ואזרוק אותו בתקווה על הפסיידאק כדי שתיתפס.
-
[CENTER][COLOR=#000000][SIZE=3][B][U]בראש הפירמידת-קרב![/U][/B][/SIZE][/COLOR]
[SIZE=2][COLOR=black][B]הזוכה הוא עמית[COLOR=black]! [/COLOR][/B][/COLOR][/SIZE]
[B][SIZE=2][COLOR=#000000]הוא יזכה בפגישת מזל עם מוח החזית פלמר!,אשר יאמן לו פוקימון/ילחם נגדו+ילמד אותו מתקפה! [/COLOR][/SIZE][/B]
[I][COLOR=blue]:love:אתה הזוכה המאושר! :love: סתם..חחח..תסתכל למעלה במה זכית..[/COLOR][/I]
[COLOR=blue]היא מהנהנת,ואתה זורק על פסיידק פוכדור,הפוכדור משתחרר והיא יוצאת.[/COLOR]
[COLOR=blue]אתה זורק עליה עוד פוכדור,אך היא שוב יוצאת.[/COLOR]
[COLOR=blue]לבסוף אתה זורק עליה פוכדור אחרון והיא נתפסת, [I](מזל טוב! לכדת פסיידק! היא תעודכן עוד מעט..)[/I][/COLOR]
[COLOR=blue]אתההולך שמח מעט,לכיוון הרכבת,לבדוק אם יש שם מישהו.[/COLOR]
[COLOR=blue]אתה רואה שצ'רן וליזי יוצאים ממנה וליזי אומרת "נחש מה? תפסתי קיובון וגם גלופין!" [/COLOR]
[COLOR=blue]צ'רן מסתכל עליה ואומר "חח..אני תפסתי בביצה וויסקאש זוהר!"[/COLOR]
[COLOR=blue]"את מי אתה תפסת? רוצים לתפוס עוד? נראה לי שאני לא.." שואלת אותך ליזי ומחייכת.[/COLOR]
[COLOR=blue][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/cubone.png[/IMG][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/gulpin.png[/IMG][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/whiscash.png[/IMG]>[IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/shiny/whiscash.png[/IMG][/COLOR]
-
[quote=The Kodak:);1085332][CENTER][CENTER][COLOR=#000000][/COLOR][/CENTER]
[/CENTER]
[RIGHT][B][COLOR=black]עומר;[/COLOR][/B]
[COLOR=black]אתה מחפש את הפוקימון,וטרטוויג שהתהלך לו בבית מביא לך את הטלפון,אתה מודה לו ומתקשר למספר,מיד עונה לך קול מבוגר "הלו? שלום,הגעתם לצוות הצלה פלטינה,אני הוא פרופסור רוואן,מי מדבר?ומה יש ברצונך לומר?" [/COLOR][/RIGHT]
[COLOR=black]
[/COLOR][/quote]
[SIZE=2][COLOR=black]אני אומר לפרופסור רואן:"שלום פרופסור רואן,שמי טום רידל,ברצוני לעזור לך ולצוות שלך להגן על עולם הרוחות,אבי הגיע למחוז מקנטו בשביל לחקור את העולם הזה,הוא ואמי טבעו בים בעוד אני ניצלתי,אני יכול לעזור?".[/COLOR][/SIZE]
-
[QUOTE=The Kodak:);1085891][CENTER][COLOR=#000000][SIZE=3][B][U]איוונט חדש~בראש הפירמידת-קרב![/U][/B][/SIZE][/COLOR][/CENTER]
[CENTER][SIZE=3][COLOR=#000000]באיוונט זה תוכלו לזכות,שפוקימון שלכם יתאמן ע"י מוח החזית או להילחם נגד מוח החזית![/COLOR][/SIZE]
[U][COLOR=black]שאלה מספר 10 והשאלה האחרונה שווה 3 נקודות![/COLOR][/U]
[U][COLOR=#000000]תנו את השמות,של כל פוקימוני הדרקון מדור 4![/COLOR][/U][/CENTER]
[CENTER][COLOR=#000000]-3 נקודות לליאור[/COLOR]
[COLOR=#000000]-5 נקודות לעמית[/COLOR]
[B]ליאור;[/B]
אתה מוציא את הביצה,ורואה שהיא זוהרת בלבן,מעט סדקים מתחילים להיות בה אך מיד היא חוזרת לצבעה הרגיל וטפיג לא בוקע,את שומע אותו אך הוא עוד לא יוצא.
"טפ טפיג" הוא אומר,"חבל..רציתי לראות אותו/ה בוקע/ת..אבל לא נורא,כל אחד בקצב שלו.." אומרת בי באכזבה ומסתכלת על המכון.
אתם רואים שמנהיג המכון חוזר למכון שלו.
אתה הולכים למרכז הפוקימונים ומרפאים את הפוקימונים שלכם,לפתע האחות ג'ואי שואלת אתכם "סלחו לי..אתם מאמנים צעירים,וחשבתי,אול תרצו ללכת לבית הספר למאמנים שבג'ובילייף?זה ליד המערה שקרובה לעיר.." היא אומרת והולכת אל איש אחר שניגש אליה.[/QUOTE]
אני אומר לבי" זה נשמע רעיון טוב ללכת לבית הספר לפוקימונים הזה.אולי זה ילמד אותנו דבר חדש.אולי גם ביצת הטאפיג שלי תבקע עד שנגמור את הבית הספר ". אני ובי הולכים לבית הספר של אורבוג
-
[CENTER][COLOR=#000000][SIZE=3][B][U]בראש הפירמידת-קרב![/U][/B][/SIZE][/COLOR]
[SIZE=2][COLOR=black][B]הזוכה הוא עמית[COLOR=black]! [/COLOR][/B][/COLOR][/SIZE]
[B][SIZE=2][COLOR=#000000]הוא יזכה בפגישת מזל עם מוח החזית פלמר!,אשר יאמן לו פוקימון/ילחם נגדו+ילמד אותו מתקפה! [/COLOR][/SIZE][/B]
[B]טום;[/B]
"או! טום רידל! בדיוק נזכרתי בך שנתתי לך את טרטוויג השובב הזה..בכל מקרה,זה בסדר,כל הכבוד שאתה ממשיך את מה שאביך חקר,אך בשביל לקבל גלאי רוחות ולהמשיך את מה שאביך חקר,תצטרך ללכת לעיירה סלסטיק..שם תחכה לך ורונה..טוב אני לא יכול לדבר,ביי" הוא אומר ומנתק את הטלפון מיד.
[B]לי;[/B]
אתה ובי מתחילים ללכת לכיוון בית הספר למאמנים אשר נמצא בג'ובילייף.
אתם מתחילים ללכת ומגיעים אל מערה גדולה,ונכנסים אליה.
כעבור מספר דקות של הליכה,נעמדים מולכם 2 [IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/zubat.png[/IMG] קטנים ולא נותנים לכם לעבור.
בי מסתובבת לרגע והיא רואה שמאחורכם עומד לו גם [IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/heartgold-soulsilver/normal/zubat.png[/IMG] קטן.
אתה רואה ששלושתם מקיפים אתכם ולא נותנים לכם לעבור.
-
[QUOTE=The Kodak:);1086178][CENTER][COLOR=#000000][SIZE=3][B][U]בראש הפירמידת-קרב![/U][/B][/SIZE][/COLOR]
[B]לי;[/B]
אתה ובי מתחילים ללכת לכיוון בית הספר למאמנים אשר נמצא בג'ובילייף.
אתם מתחילים ללכת ומגיעים אל מערה גדולה,ונכנסים אליה.
כעבור מספר דקות של הליכה,נעמדים מולכם 2 [IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/zubat.png[/IMG] קטנים ולא נותנים לכם לעבור.
בי מסתובבת לרגע והיא רואה שמאחורכם עומד לו גם [IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/heartgold-soulsilver/normal/zubat.png[/IMG] קטן.
אתה רואה ששלושתם מקיפים אתכם ולא נותנים לכם לעבור.[/QUOTE]
אני אומר לבי " אם לא יתנו לנו נעבור אז נשתמש בכוח לעבור אותם" אני מוציא את טרטויג ואומר לו " קדימה תיעזור לנו לעבור את הזובאטים האלו.תקוף אותם בעלי טער רבים מאוד "
-
[quote=The Kodak:);1086178][CENTER][CENTER][COLOR=#000000][/COLOR][/CENTER]
[/CENTER]
[B]טום;[/B]
"או! טום רידל! בדיוק נזכרתי בך שנתתי לך את טרטוויג השובב הזה..בכל מקרה,זה בסדר,כל הכבוד שאתה ממשיך את מה שאביך חקר,אך בשביל לקבל גלאי רוחות ולהמשיך את מה שאביך חקר,תצטרך ללכת לעיירה סלסטיק..שם תחכה לך ורונה..טוב אני לא יכול לדבר,ביי" הוא אומר ומנתק את הטלפון מיד.
[/quote]
[SIZE=2][COLOR=black]אני מנתק את הטלפון וחושב לעצמי:'מה עכשיו העיירה סלסטיק,זה כמה ימים הליכה,ובהר קורונט עוד' אני מלטף את הטרטוויג ואומר לו:"טוב בוא טרטוויג,יוצאים לעיירה סלסטיק".[/COLOR][/SIZE]
-
[CENTER][COLOR=black][SIZE=3][COLOR=black][B][U][COLOR=blue]קיוגר! [/COLOR][COLOR=red]V[/COLOR][COLOR=blue]S[/COLOR] [COLOR=red]גראודון![/COLOR] [COLOR=green]V[/COLOR][COLOR=red]S[/COLOR][COLOR=green] [/COLOR][COLOR=green]ריקואזה![/COLOR][/U][/B][/COLOR][/SIZE][/COLOR]
[COLOR=black][COLOR=black]איוונט ענק היישר מהואן!
תשלחו למשימה חשובה בהואן,שם תפגשו בפרופסור,ואלוף הואן-סטיבן.[/COLOR][/COLOR]
[COLOR=#000000]הם ידריכו אתכם ביחד עם המנהיגים של הצוות שלכם (ורונה,צ'ילי,סילן,קרייס)[/COLOR]
[COLOR=#000000]המשימה שלכם היא משימה סודית כמובן! הצוותים אקווה ומגמה התחברו לאחד-צוות S (חלל=ספייס=space)![/COLOR]
[COLOR=#000000]הם מנסים כעת להשיג את הכדור הירוק,אשר יעיר את ריקוזה,יש בידם את הכדור האדום-אשר מעיר את קיוגר,ואת הכדור האדום-אשר מעיר את גראודון..[/COLOR]
[COLOR=#000000]כעת,תוכרם הגיע,תשלחו למשימה ותצטרכו לעצור אותם מלהשיג את הכדור הירוק!
[I]יהיה בהמשך...[/I][/COLOR]
[RIGHT][B]לי;[/B]
טרטוויג משתמש בעלי תער,אך בגלל שרעל ומעופף (הסוגים של זובאט) עמידים בפני עשב,הם בקושי נפגעים.
שלושתם משתמשים בעלוקת חיים לכיוון טרטוויג שסופג נזק [B]מאוד קשה![/B]
עוד אחד משתמש בעלוקת חיים,אך פוגע באחד [B]הסלעים [/B]ובקושי נגרם נזק לסלע.
הם משתמשים בעוקץ רעל,טרטוויג מצליח להתחמק מחלק אך מהשאר לא,ומתעלף.
[B]טום;[/B][/RIGHT]
אתם יוצאים מביתכם,מעט בדאגה אך מלאים גאווה שאתם הולכים להציל את העולם.
תוך מספר דקות אתם נכנסים לשביל שכולו מלא בשלג,אתה מסתכל על השביל ורואה מספר [IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/swinub.png[/IMG] קטנים שעוברים את השביל.
אתה רואה בנוסף שישנו [IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/sneasel.png[/IMG] קטן וערמומי שמתכנן לתקוף את הסווינאב.
[RIGHT]
[/RIGHT]
-
[QUOTE=The Kodak:);1086222][CENTER][COLOR=black][SIZE=3][COLOR=black][B][U][COLOR=blue]קיוגר! [/COLOR][COLOR=red]V[/COLOR][COLOR=blue]S[/COLOR] [COLOR=red]גראודון![/COLOR] [COLOR=green]V[/COLOR][COLOR=red]S[/COLOR][COLOR=green] [/COLOR][COLOR=green]ריקואזה![/COLOR][/U][/B][/COLOR][/SIZE][/COLOR]
[COLOR=#000000]הם ידריכו אתכם ביחד עם המנהיגים של הצוות שלכם (ורונה,צ'ילי,סילן,קרייס)[/COLOR]
[COLOR=#000000]המשימה שלכם היא משימה סודית כמובן! הצוותים אקווה ומגמה התחברו לאחד-צוות S (חלל=ספייס=space)![/COLOR]
[COLOR=#000000]הם מנסים כעת להשיג את הכדור הירוק,אשר יעיר את ריקוזה,יש בידם את הכדור האדום-אשר מעיר את קיוגר,ואת הכדור האדום-אשר מעיר את גראודון..[/COLOR]
[COLOR=#000000]כעת,תוכרם הגיע,תשלחו למשימה ותצטרכו לעצור אותם מלהשיג את הכדור הירוק!
[RIGHT][B]לי;[/B]
טרטוויג משתמש בעלי תער,אך בגלל שרעל ומעופף (הסוגים של זובאט) עמידים בפני עשב,הם בקושי נפגעים.
שלושתם משתמשים בעלוקת חיים לכיוון טרטוויג שסופג נזק [B]מאוד קשה![/B]
עוד אחד משתמש בעלוקת חיים,אך פוגע באחד [B]הסלעים [/B]ובקושי נגרם נזק לסלע.
הם משתמשים בעוקץ רעל,טרטוויג מצליח להתחמק מחלק אך מהשאר לא,ומתעלף.
[/RIGHT][/QUOTE]
אני מחזיר את טרטויג לפוכדור שלו ואז מוציא את ג'יודוד ואומר לו " יאלה הגיע הזמן שלך להילחם. תשתמש בצוחוח אבנים על כול הזובאטים האלו.לאחר מכן תשתמש בספורט הבוץ שלך כדי לגמור אותם "
-
[CENTER][COLOR=black][SIZE=3][COLOR=black][B][U][COLOR=blue]קיוגר! [/COLOR][COLOR=red]V[/COLOR][COLOR=blue]S[/COLOR] [COLOR=red]גראודון![/COLOR] [COLOR=green]V[/COLOR][COLOR=red]S[/COLOR][COLOR=green]ריקואזה![/COLOR][/U][/B][/COLOR][/SIZE][/COLOR]
[/CENTER]
[RIGHT][B][COLOR=red]לי;[/COLOR][/B]
[I][COLOR=red]קראת על האוונט? איך הוא?[/COLOR][/I]
[I][COLOR=red]וצחצוח אבנים עושה את הפוקימון מהיר יותר,וספורט בוץ גורם לזירה להיות בוצית וככה יהיה לג'יודוד יותר קל לנוע..[/COLOR][/I]
[COLOR=red][/COLOR]
[COLOR=red]ג'יודוד יוצא מהפוכדור שלו,שמח מקרבו הראשון בבעלותך,הוא משתמש בצחצוח אבן,ואתה רואה שהוא נהיה מבריק וזריז,מיד לאחר מכן הוא ממלא את הזירה בבוץ.[/COLOR]
[COLOR=red]אתה רואה שהזובאט מנסים לפגוע בו עם עלוקות חיים,אך מפספסים,הם משתמשים בעקצי רעל ופוגעים בו,אך לא גורמים לו הרבה נזק "צא סניבי!" צועקת בי ומוציאה אותו.[/COLOR]
[COLOR=red]סניבי תופס זובאט עם הגפנים,וג'יודוד משתמש בבלימה ומעלף אותו.[/COLOR]
[COLOR=red]אתה רואה שהזובאט מתעצבנים,בינתיים זה:[/COLOR]
[COLOR=red]סניבי וג'יודוד נגד זובאט וזובאט.[/COLOR]
[COLOR=red]שני הזובאטים מתקרבים לסניבי במתקפת כנף ונראה שסניבי לא יכול לזוז.[/COLOR]
[COLOR=red]"תעשה משהו! הם עוד יעלפו אותו!" אומרת בי בדאגה.[/COLOR][/RIGHT]
-
[QUOTE=The Kodak:);1086282][CENTER][COLOR=black][SIZE=3][COLOR=black][B][U][COLOR=blue]קיוגר! [/COLOR][COLOR=red]V[/COLOR][COLOR=blue]S[/COLOR] [COLOR=red]גראודון![/COLOR] [COLOR=green]V[/COLOR][COLOR=red]S[/COLOR][COLOR=green]ריקואזה![/COLOR][/U][/B][/COLOR][/SIZE][/COLOR]
[/CENTER]
[RIGHT][B][COLOR=red]לי;[/COLOR][/B]
[I][COLOR=red]קראת על האוונט? איך הוא?[/COLOR][/I]
[I][COLOR=red]וצחצוח אבנים עושה את הפוקימון מהיר יותר,וספורט בוץ גורם לזירה להיות בוצית וככה יהיה לג'יודוד יותר קל לנוע..[/COLOR][/I]
[COLOR=red][/COLOR]
[COLOR=red]ג'יודוד יוצא מהפוכדור שלו,שמח מקרבו הראשון בבעלותך,הוא משתמש בצחצוח אבן,ואתה רואה שהוא נהיה מבריק וזריז,מיד לאחר מכן הוא ממלא את הזירה בבוץ.[/COLOR]
[COLOR=red]אתה רואה שהזובאט מנסים לפגוע בו עם עלוקות חיים,אך מפספסים,הם משתמשים בעקצי רעל ופוגעים בו,אך לא גורמים לו הרבה נזק "צא סניבי!" צועקת בי ומוציאה אותו.[/COLOR]
[COLOR=red]סניבי תופס זובאט עם הגפנים,וג'יודוד משתמש בבלימה ומעלף אותו.[/COLOR]
[COLOR=red]אתה רואה שהזובאט מתעצבנים,בינתיים זה:[/COLOR]
[COLOR=red]סניבי וג'יודוד נגד זובאט וזובאט.[/COLOR]
[COLOR=red]שני הזובאטים מתקרבים לסניבי במתקפת כנף ונראה שסניבי לא יכול לזוז.[/COLOR]
[COLOR=red]"תעשה משהו! הם עוד יעלפו אותו!" אומרת בי בדאגה.[/COLOR][/RIGHT][/QUOTE]
מגניב,לא ידעתי
---------------
אני אומר ג'יווד " טוב אז תעבור להשתמש בלימה על כול הזובאטים האלו.קדינה אתה מסוגל להביס אותם.זה אימון טוב בשבילך להמשך המסע שלנו"
-
[CENTER][COLOR=black][SIZE=3][COLOR=black][B][U][COLOR=blue]קיוגר! [/COLOR][COLOR=red]V[/COLOR][COLOR=blue]S[/COLOR] [COLOR=red]גראודון![/COLOR] [COLOR=green]V[/COLOR][COLOR=red]S[/COLOR][COLOR=green]ריקואזה![/COLOR][/U][/B][/COLOR][/SIZE][/COLOR]
[/CENTER]
[RIGHT]
[I][COLOR=red]יופי..שמח שאהבת D:[/COLOR][/I]
[I][COLOR=red][/COLOR][/I]
[COLOR=red]ג'יודוד שועט לעבר הזובאט הראשון שמתקרב לסניבי,אך לפתע הזובאט עוצר וג'יודוד מפספס אותו.[/COLOR]
[COLOR=red]זובאט משתמש במכת כנף ומעיף את סניבי אחורה,וגם גורם לו להפצע קשה.[/COLOR]
[COLOR=red]הזובאט השני שועט לעבר סניבי כשלפתע ג'יודוד קופץ עליו ומשתמש בבלימה,הוא פוגע חזק בזובאט,סניבי משתמש בהצלפת גפן פוגע בו ומעלף אותו.[/COLOR]
[COLOR=red] אתה רואה שלבסוף הזובאט השלישי פוחד ובורח,וכך גם השאר.[/COLOR]
[COLOR=red]אתם רואים את היציאה מהמערה ולפתע אתה מרגיש רעידה קטנה באדמה שמתחתכם.[/COLOR]
[COLOR=red]אתם נופלים על הקרקע ולא מצליחים לקום,פתאום,אתם נשאבים לתוך האדמה.[/COLOR]
[COLOR=red]לאחר שנשאבתם במשך דקה שלמה~[/COLOR]
[COLOR=red]אתה פוקח את עינייך,ואתה רואה שאתם בתוך עולם ענקי,השמיים בו בצבע שחור והקרקע בצבע סגול-כחלחל.[/COLOR]
[COLOR=red]"עולם הרוחות!" נזכרת בי לפתע ואתם רואים שהפוקימונים שלכם לא בחוץ,אלה בפוכדורים,ושכולם נרפאו.[/COLOR]
[COLOR=red][/COLOR] [/RIGHT]
[CENTER][B][COLOR=red][/COLOR][/B] [/CENTER]
-
[quote=The Kodak:);1085530] [CENTER][COLOR=#000000][SIZE=3][B][U]איוונט חדש~בראש הפירמידת-קרב![/U][/B][/SIZE][/COLOR][/CENTER]
[U][COLOR=black]שאלה מספר 9 - מי הם שלושת שומרי האגמים?[/COLOR][/U]
[COLOR=purple]אתה נכנס להר קורונט במהירות,ורואה שמאוד חשוך באזור.[/COLOR]
[COLOR=purple]לפתע טרטוויג שומע משהו ורץ לכיוון אחת הדרכים בהר,הוא רץ ואתה אחריו,ואתם מגיעים לאזור ללא המשך,אתם מסתכלים לצדדים ולא רואים כלום,שלפתע אתה רואה שמולכם ישנם מים,בתוך המים [IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/platinum/mira.gif[/IMG] "אני לא יודעת לשחות! תעזרו לי!" היא צועקת.[/COLOR]
[/quote]
"תפסי חזק את החבל ותעלי מהר,לפני שתטבעי!!"אני צועק לעברה וזורק אליה חבל מהתיק שלי,איפה שכל שאר ציוד המחנאות שלי.
-
[QUOTE=The Kodak:);1086338][CENTER][COLOR=black][SIZE=3][COLOR=black][B][U][COLOR=blue]קיוגר! [/COLOR][COLOR=red]V[/COLOR][COLOR=blue]S[/COLOR] [COLOR=red]גראודון![/COLOR] [COLOR=green]V[/COLOR][COLOR=red]S[/COLOR][COLOR=green]ריקואזה![/COLOR][/U][/B][/COLOR][/SIZE][/COLOR]
[/CENTER]
[RIGHT]
[I][COLOR=red]יופי..שמח שאהבת D:[/COLOR][/I]
[I][COLOR=red][/COLOR][/I]
[COLOR=red]ג'יודוד שועט לעבר הזובאט הראשון שמתקרב לסניבי,אך לפתע הזובאט עוצר וג'יודוד מפספס אותו.[/COLOR]
[COLOR=red]זובאט משתמש במכת כנף ומעיף את סניבי אחורה,וגם גורם לו להפצע קשה.[/COLOR]
[COLOR=red]הזובאט השני שועט לעבר סניבי כשלפתע ג'יודוד קופץ עליו ומשתמש בבלימה,הוא פוגע חזק בזובאט,סניבי משתמש בהצלפת גפן פוגע בו ומעלף אותו.[/COLOR]
[COLOR=red] אתה רואה שלבסוף הזובאט השלישי פוחד ובורח,וכך גם השאר.[/COLOR]
[COLOR=red]אתם רואים את היציאה מהמערה ולפתע אתה מרגיש רעידה קטנה באדמה שמתחתכם.[/COLOR]
[COLOR=red]אתם נופלים על הקרקע ולא מצליחים לקום,פתאום,אתם נשאבים לתוך האדמה.[/COLOR]
[COLOR=red]לאחר שנשאבתם במשך דקה שלמה~[/COLOR]
[COLOR=red]אתה פוקח את עינייך,ואתה רואה שאתם בתוך עולם ענקי,השמיים בו בצבע שחור והקרקע בצבע סגול-כחלחל.[/COLOR]
[COLOR=red]"עולם הרוחות!" נזכרת בי לפתע ואתם רואים שהפוקימונים שלכם לא בחוץ,אלה בפוכדורים,ושכולם נרפאו.[/COLOR]
[COLOR=red][/COLOR] [/RIGHT]
[CENTER][B][COLOR=red][/COLOR][/B] [/CENTER][/QUOTE]
אני אומר לבי " יופי סוף סוף אנחנו בעולם הרחות הזה.טוב עכשיו שאנחנו פה בואי נחקור קצת את העולם הרחות הזה ". אנח מתחיל ללכת עם בי וחוקר קצת את עולם הרוחות הזה
-
[COLOR=black][COLOR=black]איוונט ענק היישר מהואן![/COLOR][/COLOR]
[COLOR=black][COLOR=black]תשלחו למשימה חשובה בהואן,שם תפגשו בפרופסור,ואלוף הואן-סטיבן.[/COLOR][/COLOR]
[COLOR=#000000]כעת,תוכרם הגיע,תשלחו למשימה ותצטרכו לעצור אותם מלהשיג את הכדור הירוק![/COLOR][/CENTER]
[CENTER][COLOR=#000000][I]יהיה בהמשך...[/I][/COLOR][/CENTER]
[I][COLOR=purple]שים לב לאיוונט..^^^..איך הוא?[/COLOR][/I]
[COLOR=purple]אתה מנסה למצוא חבל,אך לא מוצא אותו,לפתע דליברד יוצא מהפוכדור,הוא רואה את הבעיה שלכם ומציע לנסות לתת לה למשוך את השק שלו.[/COLOR]
[COLOR=purple]דליברד מתחיל לעוף לכיוון הילדה ונותן לה את השק שלו,היא מחזיקה בו והוא מוביל אותה לכיוונכם.[/COLOR]
[COLOR=purple]לאחר מספר שניות יוצאת הילדה מהמים,מתנשפת כולה.[/COLOR]
[COLOR=purple]היא מסתכלת עלייך,טרטוויג ודליברד ואומרת "תודה רבה,אני לא יודעת כיצד להודות לכם"[/COLOR]
[B][COLOR=red][/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]ליאור;[/COLOR][/B]
[COLOR=#ff0000]"כן..סופסוף..רק בוא ניזהר" היא אומרת ואתם מתחילים ללכת בעולם.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]כל רגע כשאתה צועד על הקרקע של ארץ הרוחות,אתה מרגיש שהרגל שלך עולה בעצמה,כאילו שאין פה את כוח המשיכה,אך אתם עדיין נשארים על האדמה.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אתם ממשיכים ללכת ולפתע נעמד מולכם [IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/dusknoir.png[/IMG] ענק.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אתם נעמדים ולא זזים,ונראה שדאסקנויר בוחן אתכם,כעבור מספר דקות הוא עוזב אתכם וממשיך בדרכו.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"הוא..מפ...מפחיד..נל..נלחצ..נלחצתי.." אומרת בי ומשתתקת מיד,לאחר מכן היא פחות מפחדת וממשיכה איתך.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]כעבור מספר דקות אתם מגיעים לעמק גדול ושחור,ושם הרבה [IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/duskull.png[/IMG] קטנים וגם [IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/dusclops.png[/IMG] שדי יותר גדולים מהדסקול.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]הם מסתכלים עליכם בהתעניינות רבה ואז פתאום מבינים שאתם לא מעולם הרוחות! [/COLOR]
-
[QUOTE=The Kodak:);1086352][CENTER][COLOR=black][SIZE=3][COLOR=black][B][U][COLOR=blue]קיוגר! [/COLOR][COLOR=red]V[/COLOR][COLOR=blue]S[/COLOR] [COLOR=red]גראודון![/COLOR] [COLOR=green]V[/COLOR][COLOR=red]S[/COLOR][COLOR=green]ריקואזה![/COLOR][/U][/B][/COLOR][/SIZE][/COLOR]
[COLOR=black][COLOR=black]תשלחו למשימה חשובה בהואן,שם תפגשו בפרופסור,ואלוף הואן-סטיבן.[/COLOR][/COLOR]
[COLOR=#000000]כעת,תוכרם הגיע,תשלחו למשימה ותצטרכו לעצור אותם מלהשיג את הכדור הירוק![/COLOR][/CENTER]
[CENTER][COLOR=#000000][I]יהיה בהמשך...[/I][/COLOR][/CENTER]
[B][COLOR=red][/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]ליאור;[/COLOR][/B]
[COLOR=#ff0000]"כן..סופסוף..רק בוא ניזהר" היא אומרת ואתם מתחילים ללכת בעולם.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]כל רגע כשאתה צועד על הקרקע של ארץ הרוחות,אתה מרגיש שהרגל שלך עולה בעצמה,כאילו שאין פה את כוח המשיכה,אך אתם עדיין נשארים על האדמה.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אתם ממשיכים ללכת ולפתע נעמד מולכם [IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/dusknoir.png[/IMG] ענק.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אתם נעמדים ולא זזים,ונראה שדאסקנויר בוחן אתכם,כעבור מספר דקות הוא עוזב אתכם וממשיך בדרכו.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"הוא..מפ...מפחיד..נל..נלחצ..נלחצתי.." אומרת בי ומשתתקת מיד,לאחר מכן היא פחות מפחדת וממשיכה איתך.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]כעבור מספר דקות אתם מגיעים לעמק גדול ושחור,ושם הרבה [IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/duskull.png[/IMG] קטנים וגם [IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/dusclops.png[/IMG] שדי יותר גדולים מהדסקול.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]הם מסתכלים עליכם בהתעניינות רבה ואז פתאום מבינים שאתם לא מעולם הרוחות! [/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לבי " אל תלחצי מהם הם לא יעשו לך כלום א אל תפחדי.יאלה אני אנסה לתפוס את הדסקול הקטן הזה כנראה הוא יעזור לי מאוד בבמסע שלי " .אני זורק פוכדור על הדסקול הזה
-
[COLOR=#000000]כעת,תוכרם הגיע,תשלחו למשימה ותצטרכו לעצור אותם מלהשיג את הכדור הירוק![/COLOR]
[COLOR=#000000][I]יהיה בהמשך...[/I][/COLOR][/CENTER]
[COLOR=red]אתה זורק פוכדור על אחד מהדסקול אך הפוכדור מתחיל לרחף באוויר ונעלם.[/COLOR]
[COLOR=red]"אתה לא תצליח ללכוד כאן אף אחד אלה אם כן תצליח להוציא אותו מהעולם הזה.." אומרת בי,תוך כדי שהיא קוראת ספר כלשהוא.[/COLOR]
[COLOR=red]"איזה ספר זה?" אתה שואל אותה והיא עונה "הא,זה ספר שקיבלתי מסילן,לפני שהגענו לסינו,זה על ארץ הרוחות,וזה מה שרשום כאן,לא ניתן לתפוס אף פוקימון בעולם,אך ניתן להוציא פוקימונים.."[/COLOR]
[COLOR=red]אתה רואה שהדסקול והדסקלופס מסתכלים עליכם,ומיד כולם מתחילים להתקיף אתכם.[/COLOR]
[COLOR=red]אתה רואה שמדובר בעשרות פוקימונים,ולא תצליחו לנצחם לבדכם.[/COLOR]
-
[QUOTE=The Kodak:);1086380][CENTER][COLOR=black][SIZE=3][COLOR=black][B][U][COLOR=blue]קיוגר! [/COLOR][COLOR=red]V[/COLOR][COLOR=blue]S[/COLOR] [COLOR=red]גראודון![/COLOR] [COLOR=green]V[/COLOR][COLOR=red]S[/COLOR][COLOR=green]ריקואזה![/COLOR][/U][/B][/COLOR][/SIZE][/COLOR]
[COLOR=#000000]כעת,תוכרם הגיע,תשלחו למשימה ותצטרכו לעצור אותם מלהשיג את הכדור הירוק![/COLOR]
[COLOR=#000000][I]יהיה בהמשך...[/I][/COLOR][/CENTER]
[COLOR=red]אתה זורק פוכדור על אחד מהדסקול אך הפוכדור מתחיל לרחף באוויר ונעלם.[/COLOR]
[COLOR=red]"אתה לא תצליח ללכוד כאן אף אחד אלה אם כן תצליח להוציא אותו מהעולם הזה.." אומרת בי,תוך כדי שהיא קוראת ספר כלשהוא.[/COLOR]
[COLOR=red]"איזה ספר זה?" אתה שואל אותה והיא עונה "הא,זה ספר שקיבלתי מסילן,לפני שהגענו לסינו,זה על ארץ הרוחות,וזה מה שרשום כאן,לא ניתן לתפוס אף פוקימון בעולם,אך ניתן להוציא פוקימונים.."[/COLOR]
[COLOR=red]אתה רואה שהדסקול והדסקלופס מסתכלים עליכם,ומיד כולם מתחילים להתקיף אתכם.[/COLOR]
[COLOR=red]אתה רואה שמדובר בעשרות פוקימונים,ולא תצליחו לנצחם לבדכם.[/COLOR][/QUOTE]
אני מוציא את טרטויג ואת ג'יודוד החומה ואומר להם " חפו עלי תקפו בעלי טער ובלימה את הפוקימונים האלו ". בזמן שטרטויג וג'יודוד מחפים עלי אני ניגש אל פוקימוני הרוח ואומר לכם " ידי פוקימוני הרוח אני באתי לפה לא בשביל להרוג אותכם אלה בשביל קשרי ידידות.אז תחשיבו אותי בתור חבר שלכםואת השותפה שלי.תרשו לי לקחת אחד מכם החוצה כדי לככוד אותו ושבהוא היה שלי ?. אני אדג לו מאוד כמו הבן שלי "