[quote=תסתכל למעלה;1073081]עכשיו הפורום יוצא ממש קטנוני מזה
נרשמים רק למשחקים של פוקימון.. לשווים לא..[/quote]
אני לא בטוח שיש בפרום עוד אנשים שיכולים להרשם,פשוט הפורם ממש קטן,אין בו אף אחד.
Printable View
[quote=תסתכל למעלה;1073081]עכשיו הפורום יוצא ממש קטנוני מזה
נרשמים רק למשחקים של פוקימון.. לשווים לא..[/quote]
אני לא בטוח שיש בפרום עוד אנשים שיכולים להרשם,פשוט הפורם ממש קטן,אין בו אף אחד.
היו 15 אנשים שונים ששלחתי להם ה"פ ו14 מהם אמרו שהם לא אוהבים D&D אבל הם בטוחים שזה היה משחק מהנה, ועוד 1 שלא ענה לי..
[SIZE="7"][COLOR="Red"]כותב את ההתחלה![/COLOR][/SIZE]
אני אשחק את הגמדים
[quote=תסתכל למעלה;1073084]היו 15 אנשים שונים ששלחתי להם ה"פ ו14 מהם אמרו שהם לא אוהבים D&D אבל הם בטוחים שזה היה משחק מהנה, ועוד 1 שלא ענה לי..
[SIZE=7][COLOR=red]כותב את ההתחלה![/COLOR][/SIZE]
אני אשחק את הגמדים[/quote]
טוב,הבהצלחה לך. אני מקווה שתשחק את הגמדים בצורה טובה.
חזרתי!
מצטער שלא הייתי,אכלתי ארוחת ערב..
עמית, רוצה להשתתף במשחק שלי?
אני מתלבט עם לפרוש...
[quote=תסתכל למעלה;1073089]עמית, רוצה להשתתף במשחק שלי?[/quote]
לא,מצטער..
אני פשוט רשום להרבה מדי..
[quote=הרוח המתמטקאית;1073091]אני מתלבט עם לפרוש...[/quote]
תשובה-לא לפרוש.
[QUOTE=תסתכל למעלה;1073084]היו 15 אנשים שונים ששלחתי להם ה"פ ו14 מהם אמרו שהם לא אוהבים D&D אבל הם בטוחים שזה היה משחק מהנה, ועוד 1 שלא ענה לי..
[SIZE="7"][COLOR="Red"]כותב את ההתחלה![/COLOR][/SIZE]
אני אשחק את הגמדים[/QUOTE]
יופי בהצלחה בכתיבה
יש לי אפגרייד לאייטייונס, עושה ריסט וחוזר-ביי!
אני מניח שגמרת את זה, כי אתה מחובר.
מה קורה ניר?.
אין לי רעיון לשילוב. מחפש רעיון.
מיאו לכולם!
לא הייתי המון זמן כי הייתי חולה.
מי ראה 'צעקה 4'?
[quote=fire-nel;1073101]מיאו לכולם!
לא הייתי המון זמן כי הייתי חולה.
מי ראה 'צעקה 4'?[/quote]
היי נל,שתיהיה בריאה מה את מבריזה לנוXD סתם... עדיף שתשארי במיטה ככה תריגיש יותר טוב,לא רוצים לראות אותך כאןXג בקיצר תיהיה בריאהXD
שוב הגבתי אצלי במשחק
שלום כולם..
[size=2]חחחח..אתם אומרים שאתם רשומים להרבה מדי אך לא יודעים לכמה אני..[/size][list=1][*][center][size=2]של אבי[/size][/center][*][center][size=2]של דור[/size][/center][*][center][size=2]של בר (בקרוב)[/size][/center][*][center][size=2]של לי[/size][/center][*][center][size=2]של תומר[/size][/center][*][center][size=2]של סיגל[/size][/center][*][center][size=2]של תמיר[/size][/center][*][center][size=2]של אבי[/size][/center][*][center][size=2]אני שה"מ[/size][/center][*][center][size=2]של עידו[/size][/center][*][center][size=2]של עדן[/size][/center][*][center][size=2]של מגניום[/size][/center][*][center][size=2]של עומר[/size][/center][*][center][size=2]עוד אחד של שיקימארו..(שחקן) זה עם הצינוק מיסתורי..[/size][/center][/list][center][size=6]חחח...[/size][/center]
[QUOTE=~The KoDaK~;1073112]שלום כולם..
[center][size=2]חחחח..אתם אומרים שאתם רשומים להרבה מדי אך לא יודעים לכמה אני..[/size][/center]
[list=1][*][center][size=2]של אבי[/size][/center][*][center][size=2]של דור[/size][/center][*][center][size=2]של בר (בקרוב)[/size][/center][*][center][size=2]של לי[/size][/center][*][center][size=2]של תומר[/size][/center][*][center][size=2]של סיגל[/size][/center][*][center][size=2]של תמיר[/size][/center][*][center][size=2]של אבי[/size][/center][*][center][size=2]אני שה"מ[/size][/center][/list][center][size=6]חחח...[/size][/center][/QUOTE]
אני רשום ל8 ואם בר יכניס אותי אז 9 + יש לי משחק
עדיין..
שכחתי..אני רשום גם לשל מגניום עדן עומר ועידו (פו)
חחח...נו?
נראה לי אני רשום להכי הרבה מ"תים..חחח..
[QUOTE=~The KoDaK~;1073117]עדיין..
שכחתי..אני רשום גם לשל מגניום עדן עומר ועידו (פו)
חחח...נו?
נראה לי אני רשום להכי הרבה מ"תים..חחח..[/QUOTE]
חשבתי שאני רשום להרבה עכשיו אני מבין שלא
אני רשום ל...
1.של דניס.
2.של ניר
3.של תומר
4.של עומר
5.של הטריק
6.של קודק
ואני מכין רקע לשל אבי וליאור אם הם יכניסו אותי.
8 משחקים לא הרבה אבל מספיק.
הנה בקיצור..תסתכל אני רשום ל-14 מ"תים..מתוכם אחד אני מנהל ואחד ניהלתי..את זה של בר טכנית אני עוד לא רשום אך הוא שמר לי מקום..איך אני עוקב אחרי הכל? אני לא יודע..חחח..
[quote=~The KoDaK~;1073122]הנה בקיצור..תסתכל אני רשום ל-14 מ"תים..מתוכם אחד אני מנהל ואחד ניהלתי..את זה של בר טכנית אני עוד לא רשום אך הוא שמר לי מקום..איך אני עוקב אחרי הכל? אני לא יודע..חחח..[/quote]
אני בקושי בפורום,הקטנתי פעילות. אז זה מספיק לי.
אני חושב לנסות פעם אחת להכין שילוב מרעיון [B]שלי[/B],אולי אנסה גביטה-(פוקימון 444) וקרוקורוק-(פוקימון 552)
[quote=הרוח המתמטקאית;1073120]אני רשום ל...
1.של דניס.
2.של ניר
3.של תומר
4.של עומר
5.של הטריק
6.של קודק
ואני מכין רקע לשל אבי וליאור אם הם יכניסו אותי.
8 משחקים לא הרבה אבל מספיק.[/quote]
מצטער להודיע לך אבל אין אצלי מקום
[quote=the New World;1073124]מצטער להודיע לך אבל אין אצלי מקום[/quote]
אמרת לי לפני יומים וחצי ששי מקום. טוב לא נורא.
[quote=הרוח המתמטקאית;1073126]אמרת לי לפני יומים וחצי ששי מקום. טוב לא נורא.[/quote]
זה היה לפני יומים וחצי מאז כבר נרשמו כבר אנשים יש לי כבר נדמה לי 8 רשומים
[b][u]רוב הסיכויים הם שאני אהיה מנהל פורום ציור ממוחשב![/u] [/b]
[b]אלכס אמר שאם אני אשקיע אז הוא ימיליץ עליי והגשתי בקשה..[/b]
אלמוג,הכנת מספיק שילובים משלך..חח..אני חושב שאתה צריך לנסות כאלה שלא מתאימים זה לזה ..זה יהיה אתגר..כמו מורקרוו ולוטד..
[quote=the New World;1073128]זה היה לפני יומים וחצי מאז כבר נרשמו כבר אנשים יש לי כבר נדמה לי 8 רשומים[/quote]
רואה כמה אני איטי אחרי שהקטנתי פעילות.
[QUOTE=~The KoDaK~;1073129][b][u]רוב הסיכויים הם שאני אהיה מנהל פורום ציור ממוחשב![/u] [/b]
[b]אלכס אמר שאם אני אשקיע אז הוא ימיליץ עליי והגשתי בקשה..[/b]
אלמוג,הכנת מספיק שילובים משלך..חח..אני חושב שאתה צריך לנסות כאלה שלא מתאימים זה לזה ..זה יהיה אתגר..כמו מורקרוו ולוטד..[/QUOTE]
בהצלחה לך אני חושב שאתה מתאים
[i][b]חח תראו! אני אפילו רושם את ההודעות בנו"ד כמו שה"מ..חח..באמת שלא בכוונה..[/b][/i]
[u]לי[/u]
תודה
[u]אלמוג-[/u]
אז תגדיל..
ותגיד מה דעתך שתכין שילובים ואני אעשה מהם חתימה ואתן לך? ככה יהיה קרדיט לשנינו..חח..
וגם ידעו שאתה טוב בשילובים ואני בחתימות! חח..
[quote=~The KoDaK~;1073129][B][U]רוב הסיכויים הם שאני אהיה מנהל פורום ציור ממוחשב![/U] [/B]
[B]אלכס אמר שאם אני אשקיע אז הוא ימיליץ עליי והגשתי בקשה..[/B]
אלמוג,הכנת מספיק שילובים משלך..חח..אני חושב שאתה צריך לנסות כאלה שלא מתאימים זה לזה ..זה יהיה אתגר..כמו מורקרוו ולוטד..[/quote]
בהצלחה :),
אולי אולי,
זה מה שלהגיד בינתיים.
חח..תודה..אבי אם היית רוצה להיות מנהל..לאיזה פורום ?
[quote=~The KoDaK~;1073133][U]אלמוג-[/U]
אז תגדיל..
ותגיד מה דעתך שתכין שילובים ואני אעשה מהם חתימה ואתן לך? ככה יהיה קרדיט לשנינו..חח..
וגם ידעו שאתה טוב בשילובים ואני בחתימות! חח..[/quote]
חחח...טוב זה פירסום לא רע דווקא...לי,לך ולפורום ציור ממוחשב שקצת יבש.
טוב אנסה לעשות שילוב של שני פוקימונים שלא מתאימים להיות בחיד ודרךאגב פחות משלשי מהשילובים שלי,הם מרעיונות שלי.
מי שלא הגיב אצלי בהקדשה שיגיב בה
לשחקני המשחק שלי מחר בבוקר אני אגיב שוב כרגע אין לי חשק
אני נמצא במשחק תפקידים אחד בידיוק. זהו המשחק אותו אני מנהל.
עם זאת, יש לי משחק אחר מוכן, וברגע שירשו לנסות לשכנע את מנהל חת"ם לאפשר לפתוח שני משחקים במקביל, אני אפתח מחדש את המשחק ה[B]טוב[/B] שלי, Pokemon Medieval Ages!
[quote=~The KoDaK~;1073135]חח..תודה..אבי אם היית רוצה להיות מנהל..לאיזה פורום ?[/quote]
האולי אולי זה לא בשבילך :),
הייתי מנהל כבר,
הייתי מ6 ליולי עד סוף החופש הגדול מנהל ספורט שאני ירצה לחזור.
מתחילת הלימודים עד סוף נובמבר מנהל דיבורים ונו"ד.
[quote=LordAbizi;1073138]אני נמצא במשחק תפקידים אחד בידיוק. זהו המשחק אותו אני מנהל.
עם זאת, יש לי משחק אחר מוכן, וברגע שירשו לנסות לשכנע את מנהל חת"ם לאפשר לפתוח שני משחקים במקביל, אני אפתח מחדש את המשחק ה[B]טוב[/B] שלי, Pokemon Medieval Ages![/quote]
יופי. אני מקווה שלי יש צ'אנס נוסף להרםש למשחק שלך.
[QUOTE=LordAbizi;1073138]אני נמצא במשחק תפקידים אחד בידיוק. זהו המשחק אותו אני מנהל.
עם זאת, יש לי משחק אחר מוכן, וברגע שירשו לנסות לשכנע את מנהל חת"ם לאפשר לפתוח שני משחקים במקביל, אני אפתח מחדש את המשחק ה[B]טוב[/B] שלי, Pokemon Medieval Ages![/QUOTE]
אתה כבר בחול ?
[quote=the New World;1073141]אתה כבר בחול ?[/quote]
לא, אני עוד בבית. בחצות וחצי אני רק אתכונן לצאת.
טוב...להגיב במ"ת שלי?
[quote=LordAbizi;1073142]לא, אני עוד בבית. בחצות וחצי אני רק אתכונן לצאת.[/quote]
יפה,שתהנהננ בחו"ל. לאיזה מדינה אתה נוסע?
קודאק כן,אל תתצאל,תגיב.