-
לי
מתקפה לא טריוויאלית; דרוש הסבר.
--
"הוט-הוט, שריטות!" אומר המאמן. מגבי רץ אל הוט-הוט ומנסה לתת לו אגרוף ופוגע בו. הוט-הוט מגיב בשריטות שפוגעות במגבי. מגבי שולח גחלת אל הוט-הוט. הוט-הוט נראה ממש עייף.
"עצור!" אומר המאמן שמולך. הוא מתקרב אל הוט-הוט, ועוטף אותו בפוקרשת. "תודה על הקרב." הוא אומר והולך.
דוד
כפי שאמרתי לך בנו"ד, הסוף לקרב קרוב ופשוט תמשיך להלחם....
מייק
מה... כל המתקפות האלה מוזרות כל כך. אגב, לפי באלבפאדיה אתה טועה. אבל אני אקבל את התיאור שלך כי הוא יותר הגיוני מלגרום לאיבר בגוף להסתובב כך.
--
ספירו טס לעבר האבן (?) בסיבוב, מנקר אותה, ותוך כדי מנסה להכות בה עם הכנפיים שלו. המכות של הכנפיים יוצאות מעט לא מדוייקות בגלל חוסר האפשרות שלו לראות מה קורה סביבו בעת הסיבוב.
-
[QUOTE=LordAbizi;1145532]לי
מתקפה לא טריוויאלית; דרוש הסבר.
--
"הוט-הוט, שריטות!" אומר המאמן. מגבי רץ אל הוט-הוט ומנסה לתת לו אגרוף ופוגע בו. הוט-הוט מגיב בשריטות שפוגעות במגבי. מגבי שולח גחלת אל הוט-הוט. הוט-הוט נראה ממש עייף.
"עצור!" אומר המאמן שמולך. הוא מתקרב אל הוט-הוט, ועוטף אותו בפוקרשת. "תודה על הקרב." הוא אומר והולך.
.[/QUOTE]
חשבתי שזה לא
----------------
אני אומר למגבי" היית טוב תנוח עכשיו " אחזיר את מגבי לפוקירשת ואמשיך ללכת לעיר הקרובה
-
[QUOTE=LordAbizi;1145532]
דוד
כפי שאמרתי לך בנו"ד, הסוף לקרב קרוב ופשוט תמשיך להלחם....
[/QUOTE]
הבנתי
~~~~~
אני מגבש החלטה "מאצ'ופ, אסור לנו לוותר על אף קרב. קדימה, תקוף אותו במכות עד שיפגע, אל תתן לו להתחמק" אני אומר בנחישות.
-
[quote=LordAbizi;1142508]דניס
"אמור לי, מעולם לא קרה לך שרצת זמן רב, ואז הרגשת עייף? אם זה קרה, אז מה שבטח עשית היה להתיישב לנוח, וכעבור זמן מה הרגשת שוב מלא כח. זה אותו דבר עם פוקימונים, אם כי נראה לי שלפוקימונים יש יכולת התאוששות טובה יותר מבני אדם..." הוא אומר בנימה אקדמית-משהו.[/quote]
"אוקיי" אענה לו "אני יכול להתקדם לצ'רולגם כשלאטרביטר נח בפוקרשת או שאני אאלץ לחכות עד שיסיים לנוח?"
-
[QUOTE=LordAbizi;1143327]אד
אתה מתקדם מעט בדרך המרכזית, אך אתה מבין שפוקימונים אינם מסתובבים על הדרך עצמה. לכן אתה יורד קצת מהדרך. אתה מחפש מעט ומוצא מנקי.[/QUOTE]
"וואוו זה מאנקי!" אומר לעצמי בהתלהבות ואלך אליו.כשאגיע אליו אומר לו:"שלום לך מאנקי, רוצה להלחם נגדי ונגד הצ'ארמנדר שלי?"
-
לי
אתה כבר בעיר. היית באזור הקרבות של צ'ארלוגם.
דוד
מאצ'ופ רץ אל פיג'י, ונותן לו כמה מכות. פיג'י מגיב ומנקר את מאצ'ופ. נראה שפיג'י מתחיל להתעייף.
דניס
"המנוחה של הפוקימון אינה תלויה במעשיך שלך." הוא אומר, מתחיל לאבד מעט מסבלנותו.
אד
פוקימונים פראיים גרים בטבע. הם רוצים לגור בטבע. הם לא רוצים להלכד. הם שונאים בני אדם שבאים ללכוד אותם. הם נלחמים רק כדי להגן על עצמם.
--
מנקי מהנהן בהסמכה, ואז נותן אגרוף חזק לפנים שלך. בזמן שהפנים שלך מוסטות לכיוון כלשהו שהוא לא ישר קדימה, מנקי קופץ על עץ, ומשם לעצים אחרים, וכשאתה מסתכל שוב הוא נעלם משדה ראייתך.
-
[quote]אד
פוקימונים פראיים גרים בטבע. הם רוצים לגור בטבע. הם לא רוצים להלכד. הם שונאים בני אדם שבאים ללכוד אותם. הם נלחמים רק כדי להגן על עצמם.
--
מנקי מהנהן בהסמכה, ואז נותן אגרוף חזק לפנים שלך. בזמן שהפנים שלך מוסטות לכיוון כלשהו שהוא לא ישר קדימה, מנקי קופץ על עץ, ומשם לעצים אחרים, וכשאתה מסתכל שוב הוא נעלם משדה ראייתך.[/quote]
אז איך אני מקבל עוד פוקימונים במשחק הזה?
------------------------------------------------------
"אוף, המאנקי ברח.חבל, זה היה יכול להיות הקרב הראשון שלי." אומר לעצמי ואמשיך בדרכי על מנת להגיע אל העיר הבאה.
-
[QUOTE=LordAbizi;1146456]לי
אתה כבר בעיר. היית באזור הקרבות של צ'ארלוגם.
[/QUOTE]
אני אחפש עוד מאמן שירצה להילחם נגדי
-
[quote=LordAbizi;1146456]דניס
"המנוחה של הפוקימון אינה תלויה במעשיך שלך." הוא אומר, מתחיל לאבד מעט מסבלנותו.[/quote]
"טוב, תודה" אענה לו ואתחיל ללכת לכיוון צ'רולגם בציפיה לראות את העיר 'מעניין מה יהיה שם' אחשוב תוך כדי הליכה
-
אד
כמו בכל משחק, אתה צריך להלחם בפוקימונים פראיים וללכוד אותם. אבל בטח לא להצהיר על כוונותיך בפומבי לפוקימון... כי אז לפי מה שהסברתי הוא יבין שעליו לברוח. אם תתקוף אותו בהפתעה אתה מיד תכניס אותו לקרב ואז הוא יהיה חייב להלחם כי לא יוכל לברוח (אלא אם כן הוא ממש מהיר כזה, אבל בדרך כלל הם לא). את אף אחד זה לא מעניין שהפוקימון לא רוצה להלכד, ברגע שהפוקרשת תופסת אותו אין לו הרבה בררה.
--
אתה חוזר לדרך הראשית וממשיך ללכת בה. כעבור זמן מה אתה רואה בשולי הדרן נידורן נקבה. (להלן: נידורן).
לי
הואיל והשמיים נהיים כתומים יותר ויותר, הרבה מהמאנים כבר עזבו את אזור הקרב, ולצערך הרב מספר המאמנים שנותרו הוא זוגי, כך שכולם נמצאים בעיצומו של קרב.
דניס
אתה שוב יוצא לכיוון צ'ארלוגם. אתה מתקדם זמן רב בדרך הראשית. השמש כבר מתחילה לשקוע. לפתע אתה מבחין בעיר ממרחק. בנוסף אתה גם מרגיש רעב שמקורו בעובדה שמהבוקר בערך לא אכלת כלום.
-
[QUOTE=LordAbizi;1147336]
לי
הואיל והשמיים נהיים כתומים יותר ויותר, הרבה מהמאנים כבר עזבו את אזור הקרב, ולצערך הרב מספר המאמנים שנותרו הוא זוגי, כך שכולם נמצאים בעיצומו של קרב.
.[/QUOTE]
אני אחפש לי מקום לשבת ל.אשב שם עד שמישהו יסם תקרב שלו ויסכים להילחם מולי
-
[QUOTE=LordAbizi;1146456]
דוד
מאצ'ופ רץ אל פיג'י, ונותן לו כמה מכות. פיג'י מגיב ומנקר את מאצ'ופ. נראה שפיג'י מתחיל להתעייף.
[/QUOTE]
"סוף סוף" אני מחייך "מאצ'ופ, אנחנו קרובים לסיום. קדימה, תקוף אותו במכה שתעיף אותו על הרצפה".
-
[quote=LordAbizi;1147336]דניס
אתה שוב יוצא לכיוון צ'ארלוגם. אתה מתקדם זמן רב בדרך הראשית. השמש כבר מתחילה לשקוע. לפתע אתה מבחין בעיר ממרחק. בנוסף אתה גם מרגיש רעב שמקורו בעובדה שמהבוקר בערך לא אכלת כלום.[/quote]
'וואי איזה רעב' אחשוב לעצמי, ארוץ אל העיר בריצה קלה ואחפש איזה דוכן, העיקר משהו שקשור לאוכל
-
לי
אתה מחכה זמן מה, ולבסוף אתה רואה מאמן פנוי. אתה ניגש אליו והוא מסכים להלחם.
"מה תנאי הקרב? רוצה להמר על כסף?" הוא שואל.
דוד
מאצ'ופ קופץ אל מעל פיג'י ומנחית אותו מטה. פיג'י מנסה לאט לקום.
דניס
אתה רץ ומגיע לעיר צ'רלוגם. אתה מסתובב בעיר ומוצא מעט פונדקים ומשבאות. מכיוון שאין לי שום סיבה להבדיל ביניהם, נניח בלי הגבלת הכלליות שיש רק פונדק אחד ורק מסבאה אחת.
-
[quote]אד
כמו בכל משחק, אתה צריך להלחם בפוקימונים פראיים וללכוד אותם. אבל בטח לא להצהיר על כוונותיך בפומבי לפוקימון... כי אז לפי מה שהסברתי הוא יבין שעליו לברוח. אם תתקוף אותו בהפתעה אתה מיד תכניס אותו לקרב ואז הוא יהיה חייב להלחם כי לא יוכל לברוח (אלא אם כן הוא ממש מהיר כזה, אבל בדרך כלל הם לא). את אף אחד זה לא מעניין שהפוקימון לא רוצה להלכד, ברגע שהפוקרשת תופסת אותו אין לו הרבה בררה.
--
אתה חוזר לדרך הראשית וממשיך ללכת בה. כעבור זמן מה אתה רואה בשולי הדרן נידורן נקבה. (להלן: נידורן).[/quote]
"יופי, הינה הזדמנות ללכוד פוקימון פראי." אחשוב לעצמי ובשקט אוציא את צ'ארמנדר מהפוקירשת שלו.לאחר מכן אגיד לו בשקט לתקוף את הנידורן בשריטה.
-
[QUOTE=LordAbizi;1148433]
דוד
מאצ'ופ קופץ אל מעל פיג'י ומנחית אותו מטה. פיג'י מנסה לאט לקום.
[/QUOTE]
אני מחייך חיוך רחב "מאצ'ופ, פעם אחרונה, תן לו מכה שתעלף אותו, כך הוא לא יתנגד ואני אוכל לתפוס אותו" אני אומר לפוקימון שלי.
-
[QUOTE=LordAbizi;1148433]לי
אתה מחכה זמן מה, ולבסוף אתה רואה מאמן פנוי. אתה ניגש אליו והוא מסכים להלחם.
"מה תנאי הקרב? רוצה להמר על כסף?" הוא שואל.
[/QUOTE]
אני אומר למאנמן" לא בא לי להמר על כסף. הקרב 1 על 1". אני מוציא לקרב את מגבי
-
אד
צ'ארמנדר מתנגנב אל נידורן, ושורט אותה בהפתעה. נידורן נפגעת מכיוון שהייתה מופתעת.
דוד
אתה יכול לתפוס אותו גם הוא בהכרה, מספיק שלא יהיה לו די כח לשבור את הפוקרשת.
--
מאצ'ופ מנסה לתת את המכה, אך פיג'י מצליח להתגלגל הצידה ומתחמק ממנה, והוא עדיין שוכב על הקרקע ומתנשף.
לי
"בסדר." הוא אומר, ומתרחק ממך, "צא, איפום!" הוא אומר, מוציא פוקרשת, פותח אותה, וממנה יוצא איפום.
-
[QUOTE=LordAbizi;1149622]
דוד
אתה יכול לתפוס אותו גם הוא בהכרה, מספיק שלא יהיה לו די כח לשבור את הפוקרשת.
--
מאצ'ופ מנסה לתת את המכה, אך פיג'י מצליח להתגלגל הצידה ומתחמק ממנה, והוא עדיין שוכב על הקרקע ומתנשף.
[/QUOTE]
'עכשיו הגיע הזמן' אני אומר ורץ אל פידג'י. אני פותח את הפוקרשת, מכניס אותו לתוכה וסוגר אותה בתרועת ניצחון "יש!".
-
[QUOTE=LordAbizi;1149622].
לי
"בסדר." הוא אומר, ומתרחק ממך, "צא, איפום!" הוא אומר, מוציא פוקרשת, פותח אותה, וממנה יוצא איפום.[/QUOTE]
אני אומר למגבי " נסה אגרוף אש.תירה אש על אגרוף שלך וזה יהפוך לאגרוף אש.לאחר מכן גחלת על איפום"
-
[quote]אד
צ'ארמנדר מתנגנב אל נידורן, ושורט אותה בהפתעה. נידורן נפגעת מכיוון שהייתה מופתעת. [/quote]
"תשתמש שוב בשריטה צ'ארמנדר!" אומר לצ'ארמנדר בבטחון.
-
[quote=LordAbizi;1148433]דניס
אתה רץ ומגיע לעיר צ'רלוגם. אתה מסתובב בעיר ומוצא מעט פונדקים ומשבאות. מכיוון שאין לי שום סיבה להבדיל ביניהם, נניח בלי הגבלת הכלליות שיש רק פונדק אחד ורק מסבאה אחת.[/quote]
אתלבט לאן ללכת ואז אפנה לכיוון הפונדק, אציץ פנימה ואסתכל על האוכל של אנשים, מנסה לדחוק את תחושת הרעב בעודי חושב 'אם האוכל ייראה טוב ויריח טוב, אני אוכל שם'
-
דוד
אתה רץ אל פיג'י ועוטף אותו בפוקרשת. פיג'י מנסה להאבק, אך הוא חלש מדי, ולבסוף נכנע לפוקרשת שמתכווצת חזרה לגודל נורמלי. לכדת פיג'י, יעודכן מיד.
לי
"איפום, מכת זנב, ולאחר מכן תן לו אגרוף!" אומר המאמן. מגבי מנסה ליצור אגרוף אש בתהליך שתיארת, אבל זה לא ממש מצליח, אז הוא פשוט נותן מכה לאיפום. איפום מגיב ומכה עם הזנב שלו במגבי, ומיד אחר כך נותן לו כמה אגרופים. מגבי מגיב בגחלת שפוגעת באיפום.
אד
צ'ארמנדר שוב שורט את נידורן ופוגע בה, אך הפעם נידורן מגיבה בנשיכה ונושכת את היד של צ'ארמנדר.
דניס
כעת זו שעת ערב ועל כן שעת שיא בעסקי הפונדקים. אנשים רבים נמצאים בחדר האוכל ואוכלים, ויש מגוון רחב של ריחות שמגיע אליך. הסק את המסקנה שלך בעצמך.
-
[QUOTE=LordAbizi;1151046]דוד
אתה רץ אל פיג'י ועוטף אותו בפוקרשת. פיג'י מנסה להאבק, אך הוא חלש מדי, ולבסוף נכנע לפוקרשת שמתכווצת חזרה לגודל נורמלי. לכדת פיג'י, יעודכן מיד.
[/QUOTE]
אני נאנח אנחת הקלה. "סוף סוף" אני מוחה את הזעה ממצחי "כל הכבוד מאצ'ופ, נלחמת נהדר בקרב הזה" אני טופח לו קלות על זרועו. אני מכניס את הפוקרשת של פיד'גי תיקי ומוציא את של מאצ'ופ "חזור לפוקרשת שלך, כדאי שתנוח".
-
[QUOTE=LordAbizi;1151046]
לי
"איפום, מכת זנב, ולאחר מכן תן לו אגרוף!" אומר המאמן. מגבי מנסה ליצור אגרוף אש בתהליך שתיארת, אבל זה לא ממש מצליח, אז הוא פשוט נותן מכה לאיפום. איפום מגיב ומכה עם הזנב שלו במגבי, ומיד אחר כך נותן לו כמה אגרופים. מגבי מגיב בגחלת שפוגעת באיפום.
.[/QUOTE]
אני אומר למגבי" נסה שוב אגרוף אש ואז גחלת על איפום"
-
[quote]אד
צ'ארמנדר שוב שורט את נידורן ופוגע בה, אך הפעם נידורן מגיבה בנשיכה ונושכת את היד של צ'ארמנדר.[/quote]
"צ'ארמנדר-השתמש שוב בשריטה!" אומר לצ'ארמנדר ולאחר שהוא ישתמש בשריטה, אוציא במהירות פוקירשת ואלכוד במהירות את נידורן.
-
[quote=LordAbizi;1151046]דניס
כעת זו שעת ערב ועל כן שעת שיא בעסקי הפונדקים. אנשים רבים נמצאים בחדר האוכל ואוכלים, ויש מגוון רחב של ריחות שמגיע אליך. הסק את המסקנה שלך בעצמך.[/quote]
אכנס פנימה בעודי חושב 'אני מקווה שיהיה טעים'
אגש לדדלפק ואגיד "היי, יש מקומות פנויים?"
-
דוד
אתה מחזיר בהצלחה את שני הפוקימונים לפוקרשתות.
לי
"איפום, תקוף בנגיחה, ואחר כך שריטות!" אומר המאמן. מגבי שוב שולח גלת על היד שלו ומנסה לתת אגרוף אש, אך שוב זה נכשל. אולי זו לא הדרך לבצע אגרוף אש. מגבי בכל מקרה נתן אגרוף רגיל לאיפום. איפום מטיח את הראש שלו במגבי. מגבי שולח גחלת אל איפום ופוגע בו, עד שאיפום מגיע אל מגבי ושורט אותו.
אד
למה למהר כל כך? בדרך כלל אני נותן רמז מתי אפשר לגמור את הקרב, ועד עכשיו לא נתתי כזה...
--
צ'ארמנדר תוקף את נידורן בשריטה. נידורן רוצה להגיב, אך אז רואה אותך מתקרב, ולכן מוותרת ומרחקת ממך מהר.
דניס
אתה ניגש לדלפק ושואל.
"יש לך עיניים, לא?" אומר האיש בדלפק. תסלח לי שאני מבצע בשבילך פעולה, אך אתה מסתובב ומסתכל על השולחנות, ורואה שבכל שולחן יש בן אדם שיושב שם. יש מקומות פנויים, אך אין שולחנות פנויים.
-
[QUOTE=LordAbizi;1153435]דוד
אתה מחזיר בהצלחה את שני הפוקימונים לפוקרשתות.
[/QUOTE]
אני מפהק וחושב לעצמי 'כדאי שאני אמשיך להתקדם אם אני רוצה להגיע לעיירה עד הערב' אני משפיל את מבטי לאדמה וממשיך להתקדם לעבר העיירה הבאה במסלול שלי.
-
[quote]אד
למה למהר כל כך? בדרך כלל אני נותן רמז מתי אפשר לגמור את הקרב, ועד עכשיו לא נתתי כזה...
--
צ'ארמנדר תוקף את נידורן בשריטה. נידורן רוצה להגיב, אך אז רואה אותך מתקרב, ולכן מוותרת ומרחקת ממך מהר. [/quote]
"צ'ארמנדר-רוץ אל עבר נידורן והשתמש בשריטה!" אומר לצ'ארמנדר בזמן שארוץ אחריו.
-
[QUOTE=LordAbizi;1153435].
לי
"איפום, תקוף בנגיחה, ואחר כך שריטות!" אומר המאמן. מגבי שוב שולח גלת על היד שלו ומנסה לתת אגרוף אש, אך שוב זה נכשל. אולי זו לא הדרך לבצע אגרוף אש. מגבי בכל מקרה נתן אגרוף רגיל לאיפום. איפום מטיח את הראש שלו במגבי. מגבי שולח גחלת אל איפום ופוגע בו, עד שאיפום מגיע אל מגבי ושורט אותו.
.[/QUOTE]
אני אומר למבגי" נסה להוציא מהיד שלך אש כדי שהיה לך אגרוף.לאחר זאת גחלת על איפוטם"
-
[quote=LordAbizi;1153435]דניס
אתה ניגש לדלפק ושואל.
"יש לך עיניים, לא?" אומר האיש בדלפק. תסלח לי שאני מבצע בשבילך פעולה, אך אתה מסתובב ומסתכל על השולחנות, ורואה שבכל שולחן יש בן אדם שיושב שם. יש מקומות פנויים, אך אין שולחנות פנויים.[/quote]
אחפש אדם שנראה לי נחמד ואשאל "אני אוכל לשבת כאן?" בעודי מצביע על מושב ריק
-
דוד
אתה ממשיך ללכת בדרך הראשית זמן מה. אתה מתחיל לראות ממרחק את העיר, ולאט לאט היא גדלה, עד שאתה ניצב מול שלט "כניסה לעיר". כבר מתחיל להחשיך בחוץ, ואתה מרגיש רעב שמקורו בכך שמאז הבוקר כנראה לא אכלת שום דבר...
אד
למה אתה כל הזמן משתמש בשריטה? לצ'ארמנדר יש המון איברים, נצל את כולם.
--
אתה משיגים את נידורן, וצ'ארמנדר שורט אותה. נידורן קופצת קצת אחורה, ואז דוחפת את צ'ארמנדר.
לי
"איפום, תסטור לו עם הזנב שלך כמה פעמים, ואז נגח בו!" אומר המאמן. מגבי מתרכז באגרוף שלו, ואז נותן מכה. קשה לדעת אם הוא הצליח או לא ליצור אגרוף אש. בכל מקרה זה פגע באיפום, ואיפום מגיב עם כמה מכות לפנים של מגבי עם הזנב. מגבי לבסוף נסוג מעט ושולח גחלת שפוגעת באיפום. איפום רץ אל מגבי ודוחף אותו. מגבי מתחיל להתעייף.
דניס
מכיוון שאני לא יודע מה זה איש נחמד, אז אתה ניגש אל שולחן עם מקומות פנויים, ושואל את האנשים שיושבים שם, ואחד מהם עושה תנועה של אדישות והסכמה. אתה מתיישב. כעבור כמה זמן באה מלצרית. עכשיו מכיוון שאני לא מבין באוכל שבני אדם אוכלים, אני פשוט אתעלם מהשמות של המזונות:
"שלום לך, מה תרצה? יש לנו [סוג אוכל אחד שאפשר לקרוא לו קצת פחות מסביר] ב-3 מטבעות ארד, [סוג אוכל שאפשר לקרוא לו סביר+] ב-5 מטבעות ארד, ו[סוג אוכל שאפשר לקרוא לו טוב] במטבע כסף."
-
[QUOTE=LordAbizi;1154554]
לי
"איפום, תסטור לו עם הזנב שלך כמה פעמים, ואז נגח בו!" אומר המאמן. מגבי מתרכז באגרוף שלו, ואז נותן מכה. קשה לדעת אם הוא הצליח או לא ליצור אגרוף אש. בכל מקרה זה פגע באיפום, ואיפום מגיב עם כמה מכות לפנים של מגבי עם הזנב. מגבי לבסוף נסוג מעט ושולח גחלת שפוגעת באיפום. איפום רץ אל מגבי ודוחף אותו. מגבי מתחיל להתעייף.
[/QUOTE]
אני אומר למגבי" רוץ אל איפום ונסה להשתמש עליו בנגיחה עם הראש שלך.אחר גחלת על איפום"
-
[quote=LordAbizi;1154554]דניס
מכיוון שאני לא יודע מה זה איש נחמד, אז אתה ניגש אל שולחן עם מקומות פנויים, ושואל את האנשים שיושבים שם, ואחד מהם עושה תנועה של אדישות והסכמה. אתה מתיישב. כעבור כמה זמן באה מלצרית. עכשיו מכיוון שאני לא מבין באוכל שבני אדם אוכלים, אני פשוט אתעלם מהשמות של המזונות:
"שלום לך, מה תרצה? יש לנו [סוג אוכל אחד שאפשר לקרוא לו קצת פחות מסביר] ב-3 מטבעות ארד, [סוג אוכל שאפשר לקרוא לו סביר+] ב-5 מטבעות ארד, ו[סוג אוכל שאפשר לקרוא לו טוב] במטבע כסף."[/quote]
ורובוט נחמד? XD
---
אבדוק כמה כסף יש לי ואם יש לי מספיק ל"סביר+" בעודי חושב 'אני אקח את הבינוני, אני מעדיף לשמור כסף להמשך'
-
[quote]אד
למה אתה כל הזמן משתמש בשריטה? לצ'ארמנדר יש המון איברים, נצל את כולם.
--
אתה משיגים את נידורן, וצ'ארמנדר שורט אותה. נידורן קופצת קצת אחורה, ואז דוחפת את צ'ארמנדר.[/quote]
"צ'ארמנדר!תעיף אותה עם הזנב שלך!" אומר לצ'ארמנדר
-
לי
"איפום, תתן לו כמה אגרופים, ואז דחיפה!" אומר המאמן. מגבי רץ אל איפום ונוגח בו. איפום בתגובה מכה במגבי מספר פעמים עם האגרופים. מגבי שולח גחלת ופוגע באיפום. איפום לבסוף דוחף את מגבי.
דניס
כתוב בדף הדמות שלך מה בדיוק יש לך. זה גם כולל כמה כסף יש לך.
אד
צ'ארמנדר מסתובב ומנחית את הזנב שלו על נידורן. נידורן נפגעת, ומגיבה ושורטת את צ'ארמנדר.
-
[quote=LordAbizi;1154554]דניס
"שלום לך, מה תרצה? יש לנו [סוג אוכל אחד שאפשר לקרוא לו קצת פחות מסביר] ב-3 מטבעות ארד, [סוג אוכל שאפשר לקרוא לו סביר+] ב-5 מטבעות ארד, ו[סוג אוכל שאפשר לקרוא לו טוב] במטבע כסף."[/quote]
ברונזה שווה ארד?
---
"אתה יכולים לתת לי את ה"אוכל הסביר+"?" אשאל ואבקש מהם לפרוט לי מטבע כסף ל10 מטבעות ארד ולהביא לי 5.
-
[QUOTE=LordAbizi;1154554]דוד
אתה ממשיך ללכת בדרך הראשית זמן מה. אתה מתחיל לראות ממרחק את העיר, ולאט לאט היא גדלה, עד שאתה ניצב מול שלט "כניסה לעיר". כבר מתחיל להחשיך בחוץ, ואתה מרגיש רעב שמקורו בכך שמאז הבוקר כנראה לא אכלת שום דבר...
[/QUOTE]
אני מחפש את כיכר העיר. ולאחר שאני מוצא אותו, אני מעיין בסמלים, ומחפש היכן הכישופייה והיכן נמצאת המסבאה הקרובה ביותר.
-
[QUOTE=LordAbizi;1157644]לי
"איפום, תתן לו כמה אגרופים, ואז דחיפה!" אומר המאמן. מגבי רץ אל איפום ונוגח בו. איפום בתגובה מכה במגבי מספר פעמים עם האגרופים. מגבי שולח גחלת ופוגע באיפום. איפום לבסוף דוחף את מגבי.
[/QUOTE]
אני אומר למגבי" יאלה תשמש בגחלת חזקה על איפום"