-
[B][U][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]Gallade[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]מנהיג המכון אומר:"השם שלי הוא דארק,וכמו שמי סוג המכון הוא אופל,הקרב מתחיל עכשיו,צא פדווין זוהר אני בוחר בך!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שמופיע מולך פדווין חזק וזוהר אתה רואה שג'ון בהלם.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]הקרב נגד דארק,מנהיג המכון של העיר פטלבורג מתחיל![/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[SIZE=2][B][U][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]DarkTiger[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]סינדווקויל שלך מהנהן בנמרצות והוא מתחיל לחפש לו יריב,אתה רואה שהוא מנסה לחפור באדמה אבל בגלל ידיו הקצרות הוא לא מצליח.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1100060][B][U][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]Gallade[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]מנהיג המכון אומר:"השם שלי הוא דארק,וכמו שמי סוג המכון הוא אופל,הקרב מתחיל עכשיו,צא פדווין זוהר אני בוחר בך!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שמופיע מולך פדווין חזק וזוהר אתה רואה שג'ון בהלם.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]הקרב נגד דארק,מנהיג המכון של העיר פטלבורג מתחיל![/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[/QUOTE]
[I]אפשר תמונה של פדווין?[/I]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אוי שיט..." אמלמל לעצמי ואצביע על פדווין, "פיפלאפ! אל תפחד! תשתמש באקדח מים ישר על פדווין ואז ניקור מקדחה בכול הכוח!" אפקוד על פיפלאפ.
-
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]*יש בדף הראשי תחת מכוני הואן.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]פדווין משתמש במתקפת שריטת פלדה שהודפת את מתקפת אקדח המים בצורה חזקה מאוד,פדווין משתמש במתקפת שוק אפל שגורם לפיפלאפ לפספס את מתקפת ניקור המקדחה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE]Druddigon man
סניבי שלך משתמש במתקפת ריקוד עלים שגורם לקטרפי הפראי להתבלבל,אתה רואה שסניבי מתחיל להיות יותר ממקוד,אתה רואה שהוא משתמש במתקפת סופת עלים שפוגעת ישירות בקטרפי המסכן.[/QUOTE]
"סניבי את מתחילה להשתפר!" אומר לה בעידוד "עכשיו תגמרי את זה בסופת עלים!"
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1100066][B][U][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]Gallade[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]*יש בדף הראשי תחת מכוני הואן.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]פדווין משתמש במתקפת שריטת פלדה שהודפת את מתקפת אקדח המים בצורה חזקה מאוד,פדווין משתמש במתקפת שוק אפל שגורם לפיפלאפ לפספס את מתקפת ניקור המקדחה.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"פיפלאפ אל תפחד! תשתמש בניקור רק כדי להתקרב על פדווין ואז תתקוף באקדח מים כדי לפגוע בו קשות!" אגיד לפיפלאפ.
-
[quote=Yuma Tsukumo;1099621][SIZE=2][B][U][COLOR=green][FONT=Arial]SportMan[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]פיקאצ'ו שלך מסתכל בחיוך די נחמד,אתה מסתכל על השמיים ואתה רואה נינדורן זכר מסתכל עליך ועל פיקאצ'ו,אתה רואה שהוא מסתכל על פיקאצ'ו די בכעס.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
אני אומר לפיקאצ'ו שלי: "אתה מכיר את הפוקימון הזה? כי הוא מסתכל עלייך בכעס רב" ואז אני מסתכל מידע בפוקידע שלי על נינדורן ומתכונן לקרב אם אני אצטרך מולו.
-
[quote=Yuma Tsukumo;1100060][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]DarkTiger[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]סינדווקויל שלך מהנהן בנמרצות והוא מתחיל לחפש לו יריב,אתה רואה שהוא מנסה לחפור באדמה אבל בגלל ידיו הקצרות הוא לא מצליח.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
"מה יש שם?" אשאל אותו בעודי עוזר לו לחפור
-
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]דארק אומר לך:"מתקפת שוק אפל גורמת לפוקימון היריב לפחד מלהשתמש במתקפות נגד מי שהשתמש במתקפה,פיפלאפ שלך חשוף לגמרי למתקפה ישירה של תותח זפ אפל,אין לי מזל,פדווין תותח זפ אפל!" אתה רואה סילון שחור פוגע בפיפלאפ אבל אחרי זה פיפלאפ מצליח לעמוד אבל הוא נראה חלש יותר.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial]Druddigon man[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]סניבי משתמשת במתקפת סופת עלים חזקה במיוחד שפוגעת בקטרפי אבל הוא מצליח לעמוד בזה,הוא משתמש במתקפת קור חרקים שגורם לסניבי ליפול.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=green][FONT=Arial]SportMan[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]הפוקדע מתחיל לצפצף:"נינדורן,פוקימון עכבר הרעל,לנינדורן יש שני סוגים,נינדורן זכר ונינדורן נקבה,הזכרים מתפתחים לנינדונו ואז לנינדוקינג,הנקבה מתפתחת לנינדורנה ואז לנינוקווין".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE]Gallade
דארק אומר לך:"מתקפת שוק אפל גורמת לפוקימון היריב לפחד מלהשתמש במתקפות נגד מי שהשתמש במתקפה,פיפלאפ שלך חשוף לגמרי למתקפה ישירה של תותח זפ אפל,אין לי מזל,פדווין תותח זפ אפל!" אתה רואה סילון שחור פוגע בפיפלאפ אבל אחרי זה פיפלאפ מצליח לעמוד אבל הוא נראה חלש יותר.[/QUOTE]
"פיפלאפ! אני מצטער שנפגעת! עכשיו חייבים לכסח אותו! תשתמש בניקור מקדחה ואז אקדח מים בכול הכוח! אפילו עם זה יעלה לך בחיים!" אפקוד על פיפלאפ.
-
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]פדווין משתמש במתקפת שוק חשמלי שמשתק את פיפלאפ אבל פיפלאפ מצליח להשתמש במתקפת ניקור מקדחה שפוגע בידיו הימנית של פדווין,לפדווין זה לא מזיז כמובן,הוא משתמש במתקפת אגרוף מתכת שפוגע בבטנו של פיפלאפ.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]DarkTiger[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אתה וסינדווקויל מנסים למצוא משהו,הוא מסתכל על הידיים הקצרות שיש לו והוא מתחיל לחפור עם האף שלו,אתה רואה שבסופו של דבר אתה מוצא מנהרה ארוכה מאוד שאתה יכול אפילו לעמוד בה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE]Druddigon man
סניבי משתמשת במתקפת סופת עלים חזקה במיוחד שפוגעת בקטרפי אבל הוא מצליח לעמוד בזה,הוא משתמש במתקפת קור חרקים שגורם לסניבי ליפול.[/QUOTE]
"אוי שיט!" אמלמל בלחש "טוב אני צריך לגמור את זה סופית! סניבי תשתמשי במיקוד אנרגיה!" אצעק לה בעידוד ובתקווה
-
[QUOTE]Gallade
פדווין משתמש במתקפת שוק חשמלי שמשתק את פיפלאפ אבל פיפלאפ מצליח להשתמש במתקפת ניקור מקדחה שפוגע בידיו הימנית של פדווין,לפדווין זה לא מזיז כמובן,הוא משתמש במתקפת אגרוף מתכת שפוגע בבטנו של פיפלאפ.[/QUOTE]
"אקדח מים!" אפקוד על פיפלאפ ישר "לאחר מכן ניקור מקדחה בכול הכוח! אבל ישר על הפרצוף שלו תעשה זאת!"
-
[QUOTE]Tobi
מתקפת ניב הקרח משתלב עם מתקפת אקדח המים שיוצר סילון קפוא לגמרי שפוגע בטוטודייל הזוהר ומקפיא אותו,אתה רואה שהטוטודייל הזוהר מנסה להשתמש במתקפת חפירה אך הוא לא מצליח.[/QUOTE]
"טוטודייל-השתמש בפצצת מים כדי לגמור אותו!" אומר לטוטודייל בבטחון.
-
[quote=Yuma Tsukumo;1100087][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]DarkTiger[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אתה וסינדווקויל מנסים למצוא משהו,הוא מסתכל על הידיים הקצרות שיש לו והוא מתחיל לחפור עם האף שלו,אתה רואה שבסופו של דבר אתה מוצא מנהרה ארוכה מאוד שאתה יכול אפילו לעמוד בה.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
אני מרים את סינדקוויל איתי ונכנס לתוך המנהרה בזהירות "סינדקוויל אתה יכול להאיר את המנהרה עם הגב שלך? עם מה שנכוותי ממנו?"
-
[SIZE=2][B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial]Tobi[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]טוטודייל שלך משתמש בפצצת מים אבל הטוטודייל הזוהר משתמש במתקפה חדשה,על חושי,אתה רואה שהטוטודייל שלך לא מצליח להיחלץ מהמתקפה של הטוטודייל הזוהר.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]פיפלאפ משתמש באקדח מים שגורם לפדווין להשתמש במתקפת סופת מתכת אפלה שהודפת על פיפלאפ ואת אקדח המים שלו,ניקור המקדחה של פיפלאפ לא פועל בגלל שפיפלאפ חלש מידי,אתה רואה זוהר כחול,זוהר כחול מוכר,ג'ון צועק לך:"זה היכולת שלו תגיד לו להשתמש באקדח מים!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial]Druddigon man[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]סניבי משתמשת במיקוד אנרגיה שעוזר לסניבי להיחלץ מכבלי הקורים של קטרפי,סניבי משתמשת בסופת עלים שמביסה את קטרפי אחת ולתמיד.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מצליח לראות גם בלי האש של סינדוקוויל מה שמוזר,אתה רואה שעוברים לידך שלושה דיגלט קטנים וחמודים,לפניהם הולך דוגטריו זוהר וחזק,כנראה הוא המנהיג שלהם.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE]Gallade
פיפלאפ משתמש באקדח מים שגורם לפדווין להשתמש במתקפת סופת מתכת אפלה שהודפת על פיפלאפ ואת אקדח המים שלו,ניקור המקדחה של פיפלאפ לא פועל בגלל שפיפלאפ חלש מידי,אתה רואה זוהר כחול,זוהר כחול מוכר,ג'ון צועק לך:"זה היכולת שלו תגיד לו להשתמש באקדח מים!".[/QUOTE]
"אקדח מים פיפלאפ! אתה מסוגל! אתה יכול לנצח את דווין!" אגיד לפיפלאפ בעידוד.
-
[QUOTE]Druddigon man
סניבי משתמשת במיקוד אנרגיה שעוזר לסניבי להיחלץ מכבלי הקורים של קטרפי,סניבי משתמשת בסופת עלים שמביסה את קטרפי אחת ולתמיד.[/QUOTE]
*אני רוצה לעשות את המשימה של הרטטה הזוהר,איך אני יכול לבקש לעשות אותה,כי רשמת שאפשר לעשות משימות כאלה עכשיו...
"מעולה סניבי!" אצעק בשמחה וארוץ אליה "היית מעולה! עכשיו תנוחי בפוכדור שלך.."
לאחר החזרתה לפוכדור אלך אל הפרופסורים של המחוז במטרה לספר להם מה קרה עם המתחזה...
-
[quote=Yuma Tsukumo;1100103]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מצליח לראות גם בלי האש של סינדוקוויל מה שמוזר,אתה רואה שעוברים לידך שלושה דיגלט קטנים וחמודים,לפניהם הולך דוגטריו זוהר וחזק,כנראה הוא המנהיג שלהם.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
"רוצה להלחם מול מישהו מהם?" אשאל את סינדקוויל בחיפזון לפני שיעלמו
-
[quote=Yuma Tsukumo;1099505]
[SIZE=2][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]The KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]*שמעתי.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]איווי מנסה להישאר על גבו של פיג'י,אך פיג'י לעומתו מנסה להפיל מהשמיים את האיווי שלך בעזרת מתקפת אס אווירי שמצליח להפיל את פיג'י,איווי שנופל לא מצליח להשתמש במתקפות שאמרת לו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/quote]
[I]*מצטער של הייתי*[/I]
"איווי תשתמש ברוח ותנסה להעיף אותו אחורה!" אומר לאיווי.
"מיד לאחר מכן כשהוא ייפול מהרוח תקפוץ ותשתמש במכת ראש תוך כדי שאתה משתמש ברוח לכיוון הרצפה כדי שתהיה לך תנופה!" אומר לאיווי.
-
[QUOTE]Tobi
טוטודייל שלך משתמש בפצצת מים אבל הטוטודייל הזוהר משתמש במתקפה חדשה,על חושי,אתה רואה שהטוטודייל שלך לא מצליח להיחלץ מהמתקפה של הטוטודייל הזוהר.[/QUOTE]
אתה לא אומר לי את הדבר הכי חשוב-זה פגע או לא?
----------------------------------------------------------------
"טוב טוטודייל-תשתמש באקדח מים!" אומר לטוטודייל ולאחר מכן אחשוב לעצמי:"איך לעזאזל טוטודייל יכול להשתמש בעל חושי?הוא אפילו לא יכול ללמוד אותה!"
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1100012]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]JustDor[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה ממשיך בדרכך,אתה חושב שמישהו עוקב אחריך,אתה מסתובב אבל אתה לא רואה שום דבר,אתה ממשיך בדרכך לכיוון מרכז הפוקימונים,אתה רואה שלט קטן שבו כתוב:"מרכז הפוקימונים".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/QUOTE]
'סוף סוף הגעתי' אחשוב לעצמי בזמן שאפתח את הדלת ואחפש את האחות ג'וי.
-
[SIZE=2][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]The KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]איווי מנסה לקום אבל הוא לא יכול,פיג'י מנצל את החולשה של איווי והוא משתמש בכנף פלדה בצורה מדויקת מאוד אבל למזלך איווי מתחיל להתחמק בקפיצה,בזמן שהוא קופץ הוא מנסה לקפוץ על פיג'י אבל הוא מפספס.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial]Tobi[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]*לא פגע.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]המאמנת כאילו היא קוראת את המחשבות שלך אומרת לך:"הטוטודייל שלי מיוחד מאוד,הוא למד בדוג'ו מיוחד להשתמש במתקפות על חושי בצורה מדויקת מאוד".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]הטוטודייל שלך מנסה להשתמש במתקפת אקדח מים אבל הוא לא מצליח.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]JustDor[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה נכנס למרכז הפוקימונים,אתה רואה אחות ג'וי רושמת משהו במחברת על הדלפק,אתה רואה שאין אף מאמן חוץ ממך במרכז,בגלל זה האחות ג'וי לא שמה לב אליך.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]פדווין משתמש במתקפת סופת מתכת שהפעם לא מצליחה להדוף את פיפלאפ,הוא משתמש במתקפת ניקור מקדחה שפוגע בפדווין שדעתו מוסחת,פיפלאפ שולח אקדח מים שפוגע בפדווין,אבל פדווין משתמש במתקפת שוק אפל שפוגע בפיפלאפ והפעם מביס אותו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]פדווין של דארק הביס את פיפלאפ שלך,הפסדת![/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]*אתה צריך ללכת לפרופסור של המחוז.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה חוזר חזרה לעיירה סנדג'ם,אתה דופק בדלתו של מעבדה של פרופסור רואן,הוא פותח את הדלת,הוא אומר לך:"לא קיבלת כבר את הפוקימון שלך?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]סינדוקוויל מניע את ראשו בסירוב,הוא מתחיל ללכת לכיוון של דיגלט ודוגטריו ואתה בעקבותיו,לאחר כמה דקות של הליכה אתה מגיע למקום תת קרקעי ואתה רואה שלושה גיבל נלחמים נגד שלושה גולט,אתה מבין שהמקום הזה זה בעצם זירת קרב לפוקימוני אדמה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE]Gallade
פדווין משתמש במתקפת סופת מתכת שהפעם לא מצליחה להדוף את פיפלאפ,הוא משתמש במתקפת ניקור מקדחה שפוגע בפדווין שדעתו מוסחת,פיפלאפ שולח אקדח מים שפוגע בפדווין,אבל פדווין משתמש במתקפת שוק אפל שפוגע בפיפלאפ והפעם מביס אותו.
פדווין של דארק הביס את פיפלאפ שלך,הפסדת![/QUOTE]
"לא נורא פיפלאפ, היית מצוין, עכשיו תחזור לנוח בפוקדור שלך" אגיד לפיפלאפ תוך כדי שאני מחזיר אותו לפוקדור שלו.
"תורך ג'ון" אגיד לג'ון בחיוך גדול ואז אלך למקומות של הקהל כדי לראות איך ג'ון נלחם נגד דארק.
-
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שג'ון מוציא את הטוטודייל שלו,דארק נשאר עם הפדווין הזוהר שלו,הקרב התחיל עוד לפני שטוטודייל שם לב,פדווין משתמש בניב מתכת חזק במיוחד שפוגע בטוטודייל המסכן,טוטודייל משתמש באקדח מים ומפספס,אתה רואה שפדווין משתמש בתותח זפ אפל ולעומת פיפלאפ שלך טוטודייל לא יכול לעמוד בזה והוא מפסיד,אתה רואה שג'ון בוהה בטוטודייל שלו בתדהמה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE]Gallade
אתה רואה שג'ון מוציא את הטוטודייל שלו,דארק נשאר עם הפדווין הזוהר שלו,הקרב התחיל עוד לפני שטוטודייל שם לב,פדווין משתמש בניב מתכת חזק במיוחד שפוגע בטוטודייל המסכן,טוטודייל משתמש באקדח מים ומפספס,אתה רואה שפדווין משתמש בתותח זפ אפל ולעומת פיפלאפ שלך טוטודייל לא יכול לעמוד בזה והוא מפסיד,אתה רואה שג'ון בוהה בטוטודייל שלו בתדהמה. [/QUOTE]
'זה היה מהר...' אחשוב לעצמי ואסתכל בתהדמה על טוטדייל, "אתה בסדר ג'ון? ואתה בסדר טוטדייל?!" אשאל בפחד אותם.
-
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]ג'ון אומר לך:"כן,אני בסדר,תחזור טוטודייל" הוא מחזיר את טוטודייל לפוכדור שלו,דארק אומר לך:"היי תומר,יש לי שאלה,רוצה לנסות לבצע משימה שתעזור לך להתקדם במסע?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1100220][B][U][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]Gallade[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]ג'ון אומר לך:"כן,אני בסדר,תחזור טוטודייל" הוא מחזיר את טוטודייל לפוכדור שלו,דארק אומר לך:"היי תומר,יש לי שאלה,רוצה לנסות לבצע משימה שתעזור לך להתקדם במסע?".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"בשמחה דארק!" אגיד לדארק "אבל קודם אני ארפא את פיפלאפ שלי ואז אחזור אליך" אוסיף ואז אלך למרכז הפוקימונים כדי לרפאות את פיפלאפ שלי.
-
[QUOTE]Tobi
*לא פגע.
המאמנת כאילו היא קוראת את המחשבות שלך אומרת לך:"הטוטודייל שלי מיוחד מאוד,הוא למד בדוג'ו מיוחד להשתמש במתקפות על חושי בצורה מדויקת מאוד".
הטוטודייל שלך מנסה להשתמש במתקפת אקדח מים אבל הוא לא מצליח.[/QUOTE]
"טוטודייל-תשתמש על הטוטודייל הזוהר בניב קרח ואז בנשיכה רגילה!" אומר לטוטודייל בתקווה שהמתקפה תצליח.
-
[quote=Yuma Tsukumo;1100205][SIZE=2][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]The KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]איווי מנסה לקום אבל הוא לא יכול,פיג'י מנצל את החולשה של איווי והוא משתמש בכנף פלדה בצורה מדויקת מאוד אבל למזלך איווי מתחיל להתחמק בקפיצה,בזמן שהוא קופץ הוא מנסה לקפוץ על פיג'י אבל הוא מפספס.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/quote]
"איווי,תחכה שהוא יתקרב אלייך ואז תשתמש במתקפת ראש! לאחר מכן כשהוא ייפול תקפוץ על גבו ותשתמש בנשיכה!" אומר לו.
-
[quote=Yuma Tsukumo;1100012]
[B][U][COLOR=#003366][FONT=Arial][SIZE=2]ExtremeStyle[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#003366][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שטרטוויג מחייך אליך בחיבה רבה,אתה מבין שהוא די אוהב אותך,אתה מסתכל לשמיים ואתה רואה להקת ספירו קטנים וחמודים שלפניהם עפים כחמישה פירו מסוכנים וגדולים.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
"וואו כמה פירו וספירו" אגיד בחיוך ואסתכל לשמים
"טרטוויג חזור!" אגיד ואחזיר את טרטוויג לפוכדור שלו ואמשיך בדרכי בחיפוש
פוקימון נוסף והתקדמות לעיר הראשונה
-
[quote=Yuma Tsukumo;1100205]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]סינדוקוויל מניע את ראשו בסירוב,הוא מתחיל ללכת לכיוון של דיגלט ודוגטריו ואתה בעקבותיו,לאחר כמה דקות של הליכה אתה מגיע למקום תת קרקעי ואתה רואה שלושה גיבל נלחמים נגד שלושה גולט,אתה מבין שהמקום הזה זה בעצם זירת קרב לפוקימוני אדמה.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
מה זה גולט?
---
"בוא נלחם נגד מישהו" אגיד בהתלהבות ואראה מול אילו פוקימונים אנו יכולים להלחם
-
[QUOTE]Druddigon man
*אתה צריך ללכת לפרופסור של המחוז.
אתה חוזר חזרה לעיירה סנדג'ם,אתה דופק בדלתו של מעבדה של פרופסור רואן,הוא פותח את הדלת,הוא אומר לך:"לא קיבלת כבר את הפוקימון שלך?".[/QUOTE]
*אה,אז הנה הלכתי עכשיו.. XD
"כן קיבלתי,רק רציתי ליידע אותך שהמסמכים אצל בלו...או שזה היה רד? כן זה היה רד" אומר לו.
לאחר מכן אשאל אותו "הוא אמר שהוא יצלצל אליי אם יהיה משהו שהם צריכים בו עזרה,אז אתם צריכים עזרה?" (אני מתכוון לרטטה הזוהר כמובן..)
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1100205]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה נכנס למרכז הפוקימונים,אתה רואה אחות ג'וי רושמת משהו במחברת על הדלפק,אתה רואה שאין אף מאמן חוץ ממך במרכז,בגלל זה האחות ג'וי לא שמה לב אליך.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/QUOTE]
אלך לכיוון האחות ג'וי בצעדים זריזים ואומר לה בשקט, "באתי לקחת את הפוקימון הראשון שלי".
-
[SIZE=2][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]The KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה ציפור שחורה לא ברורה מגיחה משום מקום פוגעת בפיג'י של המאמן באיווי שלך,אתה רואה שהם מובסים,אתה רואה שנופל פתק שבו כתוב:"שהשמש תגווע בצהריי היום,האור ישתקף בדמעות הזכוכית".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]טוטודייל שלך לא מצליח להיחלץ ממתקפת העל חושי,המאמנת אומרת משועממת:"הקרב הזה מתחיל לשעמם אותי,טוטודייל תגמור עם המתקפה הזו בסדר?" טוטודייל הזוהר מפסיק עם העל חושי וטוטודייל שלך משתמש במתקפת ניב קרח שמפספסת.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]האחות ג'וי מפסיקה לרשום דברים במחברת שלה היא מרימה את ראשה היא אומרת לך:"איזה פוקימון רצית,הפרופסור השאיר אצלי שלושה פוקימונים אני מקווה מאוד שאחד מהם הוא מה שרצית אחרת אני לא יודעת מה לעשות".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מרפא את פיפלאפ שלך,ג'ון מרפא את שלו ושניכם חוזרים למכון,דארק מסתכל עליכם בחיוך והוא אומר לכם:"מכירים את היער הקרוב,יער פטלבורג?" שניכם אומרים ביד:"כן" דארק ממשיך לחייך אבל חיוך די עצוב הוא אומר לכם:"המשימה שלכם היא למצוא בידריל זוהר יש שלושה כאלה ביער אבל הבידריל שאני מבקש הוא זוהר בצורה מוזרה יש לו סימנים אדומים על הגוף הבנתם,זו המשימה שלכם להביא אותו,מוכנים?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]הפרופסור אומר לך:"לא האמת הכול בסדר,חוץ מדבר אחד קטן אבל זה לא יעניין אותך,טוב אם אתה חייב לדעת יש באזור רטטה זוהר שפוגע בכול הרטטה באזור,ואני חייב למצוא דרך לסלק אותו מפה!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]*הפוקימון רוח-אדמה מהדור החמישי.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שסינדוקוויל שלך מניע את ראשו בסירוב,אתה מבחין בזה שכול הפוקימונים פה הם מסוג אדמה או אבן,אתה מבין שסינדוקוויל שלך לא רוצה להרגיש לא שייך לפה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#003366][FONT=Arial][SIZE=2]ExtremeStyle[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#003366][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מחזיר את הטרטוויג שלך לפוכדור שלו,אתה רואה מאמן צעיר משחק לו עם הדיינו שלו,אתה רואה לידו יושבת מאמנת בערך בגילך,היא קוראת ספר בזמן שהיא נשענת על עץ סמוך למאמן.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]הודעות:[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]מי שיפתח את ע''מ 20 יקבל מתקפה לפוקימון שלו![/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[quote=Yuma Tsukumo;1100618]
[COLOR=#003366][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מחזיר את הטרטוויג שלך לפוכדור שלו,אתה רואה מאמן צעיר משחק לו עם הדיינו שלו,אתה רואה לידו יושבת מאמנת בערך בגילך,היא קוראת ספר בזמן שהיא נשענת על עץ סמוך למאמן.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]הודעות:[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]מי שיפתח את ע''מ 20 יקבל מתקפה לפוקימון שלו![/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
אני הולך אליהם ואומר:" אהלן,אני אדם,אני מאמן חדש וההיתי שמח להכיר אותכם"
'אני רואה שהילדה היא טיפוס חכם וסקרני,ואילו הילד הוא טיפוס יותר לוחמני, לפי
הפוקימון שלו כנראה הוא התנסה פעם אחת בקרב, מעניין איך הוא נלחם' אחשוב
"היי, אתה רוצה אולי להלחם נגדי בקרב פוקימונים" אגיד בחיוך ואשלוף את הפוכדור של טרטוויג
-
[COLOR=#003366][FONT=Arial][SIZE=2]המאמן אומר לך:"הדיינו הזה לא שלי,הוא שייך לאחותי" הוא מצביע על הילדה שיושבת וקוראת ספר,היא מניחה את הספר בצד ואומרת לך:"אני אלחם נגדך,אוקיי?" אתה רואה שדיינו מוכן לקרב,אתה רואה שהכותרת של הספר היא:"לוחמה בעזרת דיינו".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[quote=Yuma Tsukumo;1100622][B][U][COLOR=#003366][FONT=Arial][SIZE=2]ExtremeStyle[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#003366][FONT=Arial][SIZE=2]המאמן אומר לך:"הדיינו הזה לא שלי,הוא שייך לאחותי" הוא מצביע על הילדה שיושבת וקוראת ספר,היא מניחה את הספר בצד ואומרת לך:"אני אלחם נגדך,אוקיי?" אתה רואה שדיינו מוכן לקרב,אתה רואה שהכותרת של הספר היא:"לוחמה בעזרת דיינו".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
'אה אז הדינו הזה שלה' אחשוב בשמחה
"אהלן אני אדם, אני רואה שאת חדשה כמוני בכל עניין הפוקימונים הזה,
זה דווקא משחק אותי כי ככה שנינו נוכל ללמוד מזה משהו...
את מוכנה להתחיל? טרטוויג צא החוצה!" אצעק ואשחרר את טרטוויג לקרב
-
[COLOR=#003366][FONT=Arial][SIZE=2]המאמנת אומרת לך:"אל תהיה כול כך בטוח,דיינו תשתמש במתקפת להביור!" אתה רואה סילון אש חזק במיוחד בוקע מפיו של דיינו,טרטוויג שלך מופתע ונפגע בצורה ישירה ממתקפת הלהביור של דיינו,אתה רואה שכותרת ממשיכה:"...שיכול להתפתח אבל לא רוצה" אתה מבין שהדיינו הזה חזק במיוחד,שהוא יכול להתפתח אבל לא רוצה או לא יכול.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[quote=Yuma Tsukumo;1100626][B][U][COLOR=#003366][FONT=Arial][SIZE=2]ExtremeStyle[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#003366][FONT=Arial][SIZE=2]המאמנת אומרת לך:"אל תהיה כול כך בטוח,דיינו תשתמש במתקפת להביור!" אתה רואה סילון אש חזק במיוחד בוקע מפיו של דיינו,טרטוויג שלך מופתע ונפגע בצורה ישירה ממתקפת הלהביור של דיינו,אתה רואה שכותרת ממשיכה:"...שיכול להתפתח אבל לא רוצה" אתה מבין שהדיינו הזה חזק במיוחד,שהוא יכול להתפתח אבל לא רוצה או לא יכול.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
'וואו הדינו הזה ממש חזק,והילדה ממש לא מאמנת מתחילה' אחשוב בלחץ
"טרטוויג אתה בסדר? " אשאל ואלך לעזור לו לקום
"למה דינו שלך לא רוצה להתפתח,הוא יכול מאוד להתחזק ולהפוך לפוקימון חזק יותר" אגיד לה
'אין מצב שאני וטרוויג נוותר לה'
"טרטוויג תשתמש בעלי תער קדימה" אצעק
-
[COLOR=#003366][FONT=Arial][SIZE=2]המאמנת אומרת לך:"הדיינו הזה יכול להתפתח אבל הוא לא רוצה,בגלל זה שמתי לו אבן נצח שתעזור אותו,בינתיים הוא יביס את הטרטוויג שלך!" אתה רואה עוד סילון להבה אדום שהפעם מפספס את טרטוויג שמשתמש בעלי תער שפוגעים בדיינו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]