-
[quote]תומר~דרייק הנרי- "לברוח!" אתה צועק בבהלה 'חבל שלא הקשבתי למי שהציל אותי'.
אתה מביט אל האס תוך כדי ריצה, הוא מסמן לך שאם תסיים בחיים את הבריחה תחזור למערה.
הדרקון רץ אחריך ונושף עליך כדור כפור קפוא.
רגלך השמאלית קופאת בתוך קרח אך מופשרת תוך שניה מן השמש החמה של שעות הצהריים.[/quote]
[i]אתה רוצה להרוג אותי?[/i]
~~~~~~~~~~~
אני אתפוס כמה אבנים, אברח ואם הדרקון יהיה קרוב אלי אזרוק לעברו כמה אבנים כדי שהוא יעצור במקום.
-
[QUOTE=Real Spartan;1133307][COLOR=red][B]עמית~קיבה ג'ונסון-[/B] "כמובן" הוא עונה ואתה מתיישב.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אתה רואה קבוצה של כ- 10 קופים מאולפים מגישים אוכל לשולחן.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]יש שם נתחי בשר של עופות פרא, פרוסות של בהמות שניצודו באותו היום.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]סלטים אשר הושרו במים קדושים ונאספו היישר מן הטבע עוד יום לפני הסעודה.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]פירות שנקטפו בשדה הסמוך, כדורים המזכירים ג'לי לקינוח.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]ריחות של רטבים מתנוססים לכל עבר, אתה ממש יכול לטעום את הריח, אחד חריף, אחד מתקתק, אחד מריר, אחד מתוק, אחד חמוץ.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]מים טריים נמזגו בכל כוס על ידי הקופים, משקה מוגז נמצא בתוך כד על השולחן.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]עוד משקה מעט יותר שמים בגוון כחלכחל נמצא בתוך חבית עץ ענקית שעמדה על השולחן.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]מרק חמים עטה ריח מתוק בעוד עשרות יצורים סועדים אותו.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]המקום בראש השולחן עדיין ריק.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אתה מבחין בעוגת פירות מהג'ונגל והבטת בכל הארוחה, חסר לך רק לבחור מה לקחת.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]מה תעשה?[/COLOR]
[spoiler][IMG]http://img716.imageshack.us/img716/5697/teke5ec163.png[/IMG][/spoiler][/QUOTE]
"מממ..איזה שפע של אוכל!" אומר בשמחה "קדימה לאכול!" ואקח לעצמי כמה נתחי בשר ופרוסות בהמות ואשים אותן בצלחת שלי.לאחר מכן אקח רוטב ואפזר אותו על האוכל שלי.אחרי שאחזיר את הרוטב למקומו, אתחיל לאכול.
-
[quote=Real Spartan;1130833][B][COLOR=black]מעכשיו אני מתכוון לעמוד בזמנים, קראו את ההודעה ה- 6, כרגע אנחנו בשעות הבוקר המוקדמות [בסוף השבוע זה כבר יהיה שעות הערב המאוחרות][/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]מור~דיוויס ג'ונסון[/COLOR][COLOR=purple]+[/COLOR][COLOR=darkgreen]אלון~קודק סטורן[/COLOR][/B]
[COLOR=purple]"נחמד, אבל לא יותר" דיוויס מחייך אל קודק.[/COLOR]
[COLOR=purple]קודק רץ בכבדות אל דיוויס ומתנגש בו עם החטים והשריון שלו, ואז בועט ומרחיק את מור ממנו עם רגליו הגדולות.[/COLOR]
[COLOR=#800080]דיוויס מרגיש כאב מעוצמת גופו של קודק, החצוי לפיל.[/COLOR]
[COLOR=#800080]הוא זורק את חרבו לאוויר, הוא מנסה להצליף בה עם זנבו.[/COLOR]
[COLOR=#800080]הוא מרים את זנבו הכבד בקושי רב, אך לא מספיק להגיע איתו לחרב לפני שהיא נוחתת על האדמה הקשה לפניו.[/COLOR]
[COLOR=#800080]מה תעשו?[/COLOR]
[/quote]
אני מיד ארים את החרב,ואז ארוץ אל דיוויס תוך כדי שהחיטים שלי והחרב מונפים לעברו.
-
[quote=Real Spartan;1133128][COLOR=darkorange][B]אדם~ג'ייק בונד-[/B] אתה זוחל אל הבור ומציץ החוצה, שעת צהריים, השמש קופחת ומחממת את ראשך.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]אתה מביט החוצה ורואה מעין יצור נמוך, חזירי.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]גופו עוטה פסים אדומים, הוא בעל ניבים חדים מאוד.[/COLOR]
[spoiler][IMG]http://img710.imageshack.us/img710/5929/teke8ee303.png[/IMG][/spoiler]
[COLOR=#0000ff].[/COLOR][/quote]
'מה זה היצור הזה,הוא מסוכן?' אחשוב בהתעניינות בזמן שאבחין בו ואנסה לרלוט כל פרט בגופו
"מעניין אם הוא שייך למישהו" אלחש לעצמי
'מה אני יעשה עכשיו,אני לא יכול להמשיך להסתתר..ומה עם סיא יחפש אותי' אחשוב אחרי כמה רגעי התבוננות ביצור
-
[quote=Real Spartan;1133128]
[COLOR=olive][B]אבי~ג'וני ג'ון- [/B]אתה בורח משם ורואה שוב את אותם מקומות מחבוא שראית בהתחלה:[/COLOR]
[COLOR=#808000]-מערה גדולה.[/COLOR]
[COLOR=#808000]-ערימה של סלעים.[/COLOR]
[COLOR=#808000]-ערימת חול דק.[/COLOR]
[COLOR=#808000]מה תעשה?[/COLOR][/quote]
אני אומר לעצמי: "בוא נלך אל ערימת הסלעים האלה ששם כדי שנתחבא אליהם" אני הולך אל ערימת הסלעים כדי להתחבא מלהקת הזאבים ומהשועל האב.
-
[COLOR=blue][B]תומר~דרייק הנרי-[/B] *קצת אקשן לא מזיק..*[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]אתה לוקח אבנים ובורח, הדרקון רץ בעקבותיך.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]הוא נושף ענן כפור אך מפספס אותך.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]אתה זורק עליו אבנים אך הוא מתעלם מהן.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]הוא נושף לכיוונך עננת כפור, מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=#0000ff][/COLOR]
[B][COLOR=sienna]מור~דיוויס ג'ונסון[/COLOR][COLOR=purple]+[/COLOR][COLOR=darkgreen]אלון~קודק סטורן[/COLOR][/B]
[COLOR=#800080]"לעזאזל" דיוויס אומר לעצמו ומנסה שוב את המהלך, אך זנבו הכבד מונע ממנו להצליח.[/COLOR]
[COLOR=purple]קודק מרים את החרב ורץ אל דיוויס מכוון את חטיו והחרב אל דיוויס.[/COLOR]
[COLOR=#800080]דיוויס ממשיך לנסות אך לא מצליח.[/COLOR]
[COLOR=#800080]קודק נתקל בדיוויס ושניהם נופלים, חרבו של קודק עפה מידו.[/COLOR]
[COLOR=#800080]שתי החרבות נעוצות בקרקע במרחק מכם.[/COLOR]
[COLOR=#800080][/COLOR]
[COLOR=olive][B]אבי~ג'וני ג'ון-[/B] "בוא נלך אל ערימת הסלעים האלה ששם כדי שנתחבא אליהם" אתה הולך לערימת הסלעים ומתחבא מאחוריהם.[/COLOR]
[COLOR=#808000]אתה מבין שעשית טעות ברגע שאתה רואה את כל הלהקה עומדת מאחורי ערימת הסלעים.[/COLOR]
[COLOR=#808000]הם מביטים בך ונועצים בך את מבטם, חלקם מתרוממים על רגליהם.[/COLOR]
[COLOR=#808000]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=#808000][/COLOR]
[COLOR=red][B]עמית~קיבה ג'ונסון-[/B] "מממ... איזה שפע של אוכל" אתה אומר לעצמך "קדימה לאכול".[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אתה מבחין שעדיין המקום שבראש השולחן, שלידו יושב רסטאם בצד אחד ואדם חצוי ינשוף בצד האחר, עדיין ריק.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]ליד האדם-ינשוף יושבת סאלי.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]*תרשום מה אתה לוקח, איזה רוטב למשל, בהודעה הקודמת ממש פירטתי על האוכל*[/COLOR]
[COLOR=#ff0000][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]אדם~ג'ייק בונד-[/B] 'מה זה היצור הזה,הוא מסוכן?' אתה חושב לעצמך .[/COLOR]
[COLOR=darkorange]"מעניין אם הוא שייך למישהו" אתה לוחש, היצור מביט סביבו, הוא שמע אותך.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]'מה אני יעשה עכשיו,אני לא יכול להמשיך להסתתר..ומה עם סיא יחפש אותי' אתה חושב בעוד היצור מרחרח את האדמה.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote]תומר~דרייק הנרי- *קצת אקשן לא מזיק..*
אתה לוקח אבנים ובורח, הדרקון רץ בעקבותיך.
הוא נושף ענן כפור אך מפספס אותך.
אתה זורק עליו אבנים אך הוא מתעלם מהן.
הוא נושף לכיוונך עננת כפור, מה תעשה?[/quote]
אני אקפוץ על האדמה, ואתגלגל לצד ימין הרבה שאני יכול כדי להתחמק מעננת הכפור ואולי גם להתחמק מהדרקון.
-
[quote=Real Spartan;1135883]
[B][COLOR=sienna][COLOR=#6c6c6c][/COLOR]מור~דיוויס ג'ונסון[/COLOR][COLOR=purple]+[/COLOR][COLOR=darkgreen]אלון~קודק סטורן[/COLOR][/B]
[COLOR=#800080]"לעזאזל" דיוויס אומר לעצמו ומנסה שוב את המהלך, אך זנבו הכבד מונע ממנו להצליח.[/COLOR]
[COLOR=purple]קודק מרים את החרב ורץ אל דיוויס מכוון את חטיו והחרב אל דיוויס.[/COLOR]
[/quote]
"זאת ההזדמנות שלי!" אקרא וארוץ במהירות אל עבר חרבי (אני יותר מהיר מקודאק, תנין זאת חיה די מהירה אבל אני מניח שאתה יודע) אתפוס אותה ואכה במהירות בקודאק ומיד לאחר מכן אנשך אותו בחוזקה.
-
[COLOR=sienna][B]מור~דיוויס ג'ונסון-[/B] [/COLOR][COLOR=mediumturquoise]מוקפא עד שאלון יגיב.[/COLOR]
[COLOR=blue][/COLOR]
[COLOR=blue][B]תומר~דרייק הנרי-[/B] אתה קופץ על האדמה ומתגלגל לימין הרבה.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]אתה ממשיך להתגלגל במטרה להתחמק מעננת הכפור ומהדרקון.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]העננה חולפת מעליך, אתה מתגלגל היישר לתוך שיח קוצני.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]הדרקון רץ אליך ואתה רואה אותו ממרחק, ואתה תקוע עמוק בתוך הקוצים.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]בגדיך תפוסים בקוצים והקוצים דוקרים את עורך.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote]עמית~קיבה ג'ונסון- "מממ... איזה שפע של אוכל" אתה אומר לעצמך "קדימה לאכול".
אתה מבחין שעדיין המקום שבראש השולחן, שלידו יושב רסטאם בצד אחד ואדם חצוי ינשוף בצד האחר, עדיין ריק.
ליד האדם-ינשוף יושבת סאלי.
*תרשום מה אתה לוקח, איזה רוטב למשל, בהודעה הקודמת ממש פירטתי על האוכל*[/quote]
"היי, הינה סאלי שפגשתי קודם!" אחשוב לעצמי ואגיד לסאלי:"היי סאלי!זה אני קיבה ממקודם!" ואנופף לה לשלום בזמן שאקח את הרוטב המתוק ואפזר אותו על הבשר שלי.
-
[QUOTE=Real Spartan;1135883][COLOR=blue][B]תומר~דרייק הנרי-[/B] *קצת אקשן לא מזיק..*[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]אתה לוקח אבנים ובורח, הדרקון רץ בעקבותיך.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]הוא נושף ענן כפור אך מפספס אותך.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]אתה זורק עליו אבנים אך הוא מתעלם מהן.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]הוא נושף לכיוונך עננת כפור, מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=#0000ff][/COLOR]
[COLOR=#800080][/COLOR]
[COLOR=olive][B]אבי~ג'וני ג'ון-[/B] "בוא נלך אל ערימת הסלעים האלה ששם כדי שנתחבא אליהם" אתה הולך לערימת הסלעים ומתחבא מאחוריהם.[/COLOR]
[COLOR=#808000]אתה מבין שעשית טעות ברגע שאתה רואה את כל הלהקה עומדת מאחורי ערימת הסלעים.[/COLOR]
[COLOR=#808000]הם מביטים בך ונועצים בך את מבטם, חלקם מתרוממים על רגליהם.[/COLOR]
[COLOR=#808000][/COLOR]
[COLOR=red][B]עמית~קיבה ג'ונסון-[/B] "מממ... איזה שפע של אוכל" אתה אומר לעצמך "קדימה לאכול".[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אתה מבחין שעדיין המקום שבראש השולחן, שלידו יושב רסטאם בצד אחד ואדם חצוי ינשוף בצד האחר, עדיין ריק.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]ליד האדם-ינשוף יושבת סאלי.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]*תרשום מה אתה לוקח, איזה רוטב למשל, בהודעה הקודמת ממש פירטתי על האוכל*[/COLOR]
[COLOR=#ff0000][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]אדם~ג'ייק בונד-[/B] 'מה זה היצור הזה,הוא מסוכן?' אתה חושב לעצמך .[/COLOR]
[COLOR=darkorange]"מעניין אם הוא שייך למישהו" אתה לוחש, היצור מביט סביבו, הוא שמע אותך.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]'מה אני יעשה עכשיו,אני לא יכול להמשיך להסתתר..ומה עם סיא יחפש אותי' אתה חושב בעוד היצור מרחרח את האדמה.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
אני אסתער עם חיטיי לכיוונו של דייןיס ואעיף אותו מהדרך,כדי שלא יצליח להגיע לחרב. אחרי זה אני אקפוץ עליו ואמוס אותו עפ רגליי.
-
[COLOR=darkorange][B][COLOR=#0000ff][/COLOR]אדם~ג'ייק בונד-[/B] 'מה זה היצור הזה,הוא מסוכן?' אתה חושב לעצמך .[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]מה תעשה?[/COLOR][/quote]
"טוב כנראה שאני חייב לצאת" אמלמל לעצמי ואתחיל לזחול החוצה בתקווה שהיצור לו יעשה לי כלום
'בלי תנועות חדות' אגד לעצמי בלב בתקווה שהיצור הקטן לא יסתער עלי
'מעניין איפה סיא,לאן הוא נעלם אני צריך עזרה' אחשוב לעצמי בזמן שאנסה להתיידד עם היצור
-
[COLOR=olive][B][COLOR=#0000ff][/COLOR]אבי~ג'וני ג'ון-[/B] "בוא נלך אל ערימת הסלעים האלה ששם כדי שנתחבא אליהם" אתה הולך לערימת הסלעים ומתחבא מאחוריהם.[/COLOR]
אני אומר לעצמי: "איזו טעות, אני חייב לברוח מהם" אני רץ במהירות ואז שוב הבלבל אותםצ ואלך למערה הצרה ואז אני אעשה פנייה הפוכה וילך למערה הגדולה בתקווה שלא יהיה שם משהו מסוכן".
-
[B][COLOR=sienna]מור~דיוויס ג'ונסון[COLOR=purple]+[/COLOR][/COLOR][COLOR=darkgreen]אלון~קודק סטורן[/COLOR][/B]
[COLOR=purple]"זאת ההזדמנות שלי!" דיוויס צועק בעוד קודק מסתער לעברו.[/COLOR]
[COLOR=#800080]אתם שומעים קול דהירה, ואז את קולו של הקנטאור "נלחמתם מספיק, יום שלם זה דיי והותר".[/COLOR]
[COLOR=#800080]אתם עוצרים ונשכבים על האדמה, עייפים.[/COLOR]
[COLOR=#800080]"מפנים לכם חדרים, בואו לסעודה בזמן שמסיימים לפנות את החדרים".[/COLOR]
[COLOR=#800080]אתם הולכים לסעודה יש 3 מקומות פנויים, אחד בראש השולחן, מור מזהה את אייס במושב מימינו ואת רסטאם משמאלו.[/COLOR]
[COLOR=#800080]יש עוד מקום פנוי ליד איפה שארוו מתיישב, ועוד מקום פנוי בין חבורה של חצויי חיות ואדם צעירים.[/COLOR]
[COLOR=purple]אתם מתיישבים ומביטים על האוכל. *תגידו איפה אתם מתיישבים, הראשון שמגיב ייזכה במקום אם שניכם תבחרו באותו מקום*[/COLOR]
[COLOR=purple]אתם רואים קבוצה של כ- 10 קופים מאולפים מגישים אוכל לשולחן.[/COLOR]
[COLOR=purple]יש שם נתחי בשר של עופות פרא, פרוסות של בהמות שניצודו באותו היום.[/COLOR]
[COLOR=purple]סלטים אשר הושרו במים קדושים ונאספו היישר מן הטבע עוד יום לפני הסעודה.[/COLOR]
[COLOR=purple]פירות שנקטפו בשדה הסמוך, כדורים המזכירים ג'לי לקינוח.[/COLOR]
[COLOR=purple]ריחות של רטבים מתנוססים לכל עבר, אתם ממש יכולים לטעום את הריח, אחד חריף, אחד מתקתק, אחד מריר, אחד מתוק, אחד חמוץ.[/COLOR]
[COLOR=purple]מים טריים נמזגו בכל כוס על ידי הקופים, משקה מוגז נמצא בתוך כד על השולחן.[/COLOR]
[COLOR=purple]עוד משקה מעט יותר שמים בגוון כחלכחל נמצא בתוך חבית עץ ענקית שעמדה על השולחן.[/COLOR]
[COLOR=purple]מרק חמים עטה ריח מתוק בעוד עשרות יצורים סועדים אותו.[/COLOR]
[COLOR=purple]אתם מבחינים בעוגת פירות מהג'ונגל והבטתם בכל הארוחה, חסר לכם רק לבחור מה לקחת.[/COLOR]
[COLOR=purple][spoiler][IMG]http://img716.imageshack.us/img716/5697/teke5ec163.png[/IMG][/spoiler][/COLOR]
[COLOR=red][B]עמית~קיבה ג'ונסון-[/B] 'היי, הנה סאלי שפגשתי מקודם' אתה חושב לעצמך ומנופף לה "היי סאלי! זה קיבה ממקודם!"[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]היא מנופפת בחזרה מחייכת ואז מתיישבת, מנסה להסתיר פרצוף מודאג.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]המבטים שלה נודדים בין הצלחת שלה אל המושב הריק שבראש השולחן.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]לבסוף היא מתחילה לאכול כשהיא שמה לב שמסתכלים עליה, ולוחשת משהו לאדם ינשוף.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אבי מגחך ליידך ואתה לא מבין למה, הוא שואל אותך "למה אתה לא אוכל?"[/COLOR]
[COLOR=olive][B]אבי~ג'וני ג'ון-[/B] "איזו טעות, אני חייב לברוח מהם" אתה מנסה שוב לבלבל אותם ובורח.[/COLOR]
[COLOR=#808000]הזאבים לא מתבלבלים, הם רצים אחריך במהירות, כל פעם מתחלפים ביניהם כשמישהו מתעלף.[/COLOR]
[COLOR=#808000]אתה לא יכול לבלבל אותם כשהם "צדים" אותך בצורה כזו, ובטח שלו ללכת למערה הסגורה והגדולה הזאת.[/COLOR]
[COLOR=#808000]מה תעשה? *תהיה יצירתי, יש מחבוא שצריך יצירתיות בשבילו, אם תגלה הזאבים יעזבו אותך מהר, אם לא אז ייקח יותר זמן*[/COLOR]
[COLOR=#808000][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]אדם~ג'ייק בונד-[/B] "טוב כנראה שאני חייב לצאת" אתה ממלמל לעצמך וזוחל בתקווה שהיצור לא יבחין בך.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]'בלי תנועות חדות' אתה אומר לעצמך בלב ומקווה שהיצור לא ייסתער עליך.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]'מעניין איפה סיא, לאן הוא נעלם אני צריך עזרה' אתה חושב בעוד אתה זוחל לכיוון היצור.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]"חרררקק!" היצור משמיע צווחה גבוהה מאוד ומביט ישירות אליך, משייף את רגלו הקדמית באדמה.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]*למעשה הוא לא כל כך קטן, הוא נמוך ובגובה בערך של חצי מטר, ושמן מאוד.*[/COLOR]
-
[quote]תומר~דרייק הנרי- אתה קופץ על האדמה ומתגלגל לימין הרבה.
אתה ממשיך להתגלגל במטרה להתחמק מעננת הכפור ומהדרקון.
העננה חולפת מעליך, אתה מתגלגל היישר לתוך שיח קוצני.
הדרקון רץ אליך ואתה רואה אותו ממרחק, ואתה תקוע עמוק בתוך הקוצים.
בגדיך תפוסים בקוצים והקוצים דוקרים את עורך.
מה תעשה? [/quote]
'שיט...' אמלמל לעצמי ואז אני אתחיל לחתוך את הקוצים בעזרת ציפורניי ואם אני לא אצליח, אעגור כוח ואז אקום במהירות כדי להעביר את הכאב ואת הזעם.
-
[quote=Real Spartan;1137218]
[COLOR=darkorange][B]אדם~ג'ייק בונד-[/B] "טוב כנראה שאני חייב לצאת" אתה ממלמל לעצמך וזוחל בתקווה שהיצור לא יבחין בך.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]'בלי תנועות חדות' אתה אומר לעצמך בלב ומקווה שהיצור לא ייסתער עליך.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]'מעניין איפה סיא, לאן הוא נעלם אני צריך עזרה' אתה חושב בעוד אתה זוחל לכיוון היצור.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]"חרררקק!" היצור משמיע צווחה גבוהה מאוד ומביט ישירות אליך, משייף את רגלו הקדמית באדמה.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]*למעשה הוא לא כל כך קטן, הוא נמוך ובגובה בערך של חצי מטר, ושמן מאוד.*[/COLOR][/quote]
"נו באמת" אגיד בקול מייואש ואקום על רגלי בכוחות אחרונים
'אין לי זמן לשטויות האלה אני צריך לשמור על הכוחות שלי,אני יצטרך לגמור את הקרב הזה במכה אחת' אמלמל לעצמי וארים את ידיי לאוויר
"בוא נראה אותך!" אגיד בקול מאיים ואשלב את ידיי על מנת להנחית אותם על היצור במידה ויתקדם לתקוף אותי
-
[quote=Real Spartan;1137218][B][COLOR=sienna]מור~דיוויס ג'ונסון[COLOR=purple]+[/COLOR][/COLOR][COLOR=darkgreen]אלון~קודק סטורן[/COLOR][/B]
[COLOR=#800080]אתם שומעים קול דהירה, ואז את קולו של הקנטאור "נלחמתם מספיק, יום שלם זה דיי והותר".[/COLOR]
[COLOR=#800080]"מפנים לכם חדרים, בואו לסעודה בזמן שמסיימים לפנות את החדרים".[/COLOR]
[COLOR=#800080]אתם הולכים לסעודה יש 3 מקומות פנויים, אחד בראש השולחן, מור מזהה את אייס במושב מימינו ואת רסטאם משמאלו.[/COLOR]
[COLOR=#800080]יש עוד מקום פנוי ליד איפה שארוו מתיישב, ועוד מקום פנוי בין חבורה של חצויי חיות ואדם צעירים.[/COLOR]
[COLOR=purple]אתם מתיישבים ומביטים על האוכל. *תגידו איפה אתם מתיישבים, הראשון שמגיב ייזכה במקום אם שניכם תבחרו באותו מקום*[/COLOR]
[COLOR=purple]אתם רואים קבוצה של כ- 10 קופים מאולפים מגישים אוכל לשולחן.[/COLOR]
[COLOR=purple]יש שם נתחי בשר של עופות פרא, פרוסות של בהמות שניצודו באותו היום.[/COLOR]
[COLOR=purple]סלטים אשר הושרו במים קדושים ונאספו היישר מן הטבע עוד יום לפני הסעודה.[/COLOR]
[COLOR=purple]ריחות של רטבים מתנוססים לכל עבר, אתם ממש יכולים לטעום את הריח, אחד חריף, אחד מתקתק, אחד מריר, אחד מתוק, אחד חמוץ.[/COLOR]
[COLOR=purple]מים טריים נמזגו בכל כוס על ידי הקופים, משקה מוגז נמצא בתוך כד על השולחן.[/COLOR]
[COLOR=purple]עוד משקה מעט יותר שמים בגוון כחלכחל נמצא בתוך חבית עץ ענקית שעמדה על השולחן.[/COLOR]
[COLOR=purple]אתם מבחינים בעוגת פירות מהג'ונגל והבטתם בכל הארוחה, חסר לכם רק לבחור מה לקחת.[/COLOR]
[COLOR=purple][spoiler][IMG]http://img716.imageshack.us/img716/5697/teke5ec163.png[/IMG][/spoiler][/COLOR]
[/quote]
אתשייב ליד האיש 'ארוו' ואומר "שלום,אני קודק סטורן חצי אדם חצי פיל, מה דעתך על השילוב הזה?".
אחרי זה אקח עוגת פירות מהג'ונגל,אקח אותה עם החדש שלי ואכניס אותה לפי במהירות,אחרי זה אקח מעט מרק בעזרת חדקי ואשתה ממנו,לבסוף אשתה מים ואוכל את הסלט.
"זהו.." אמלמל ואחכה לראות מה עם כל השאר.
-
[quote]עמית~קיבה ג'ונסון- 'היי, הנה סאלי שפגשתי מקודם' אתה חושב לעצמך ומנופף לה "היי סאלי! זה קיבה ממקודם!"
היא מנופפת בחזרה מחייכת ואז מתיישבת, מנסה להסתיר פרצוף מודאג.
המבטים שלה נודדים בין הצלחת שלה אל המושב הריק שבראש השולחן.
לבסוף היא מתחילה לאכול כשהיא שמה לב שמסתכלים עליה, ולוחשת משהו לאדם ינשוף.
אבי מגחך ליידך ואתה לא מבין למה, הוא שואל אותך "למה אתה לא אוכל?"[/quote]
"לא פשוט אמרתי לסאלי שלום.." אומר לאבי ואחזור לאכול.
-
[COLOR=darkgreen][B]אלון~קודק סטורן-[/B] *ארוו זה הקנטאור שהיה איתכם בקרב.*[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]אתה אוכל מהעוגה ואוכל אותה בעזרת החדק שלך.[/COLOR]
[COLOR=#006400]אתה שולח אותו אל עבר המרק אך לא מצליח לשלוט בו מספיק טוב, וסוטר לארוו בטעות.[/COLOR]
[COLOR=#006400]ארוו מביט בך במבט עצבני מעט, ואז לוקח מן הג'לי לצלחת ומפסיק להסתכל עליך.[/COLOR]
[COLOR=#006400]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=red][B]עמית~קיבה ג'ונסון-[/B] "אתה מכיר את סאלי?" הוא שואל, אתה שם לב שאדם חצוי פיל בגילך מתיישב ליד קנטאור.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"נו איפה הוא?" הוא ממלמל לעצמו, אתה שומע ומבין שיש משהו חשוד [/COLOR][COLOR=#ff0000]שקורה כאן.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]סאלי ממשיכה להחליף מבטים עם המושב הריק שבראש השולחן, רסטאם נראה מודאג מאוד והאדם ינשוף לא אוכל ונראה חיוור.[/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]אדם~ג'ייק בונד- [/B]"נו באמת" אתה אומר בקול מיואש ומתרומם על רגליך, קשה לך לעמוד מהכאב הצורב שבגופך.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]'אין לי זמן לשטויות האלה אני צריך לשמור על הכוחות שלי,אני יצטרך לגמור את הקרב הזה במכה אחת' אתה ממלמל לעצמך ומרים את ידייך לאוויר.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]"בוא נראה אותך" אתה אומר בקול מאיים, היצור משייף את רגלו בקרקע מהר יותר... ומהר יותר... ויותר בעצבנות...[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]רגליו מתחילות לבעור, הוא רץ לכיוונך ועובר בין רגליך, העור שברגליך נכרך וזה שורף בפצע שלך.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]אתה לא מבין מה קורה והוא נוגח ברגליך ממאחורה ואתה נופל קדימה.[/COLOR]
[COLOR=blue][B]תומר~דרייק הנרי-[/B] 'שיט' אתה חושב לעצמך ואתה מנסה לחתוך את הקוצים בעזרת ציפורניך.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]אתה לא מצליח, ציפורניך לא בנויות לחתיכת דברים.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]הדרקון מתקרב אליך, אתה מתרומם, ידיך מדממות קלות בגלל הקוצים שדקרו בהן.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]הערפל מקשה עליך לראות מה יש סביבך, אתה רואה רק את הדרקון מתקרב ושיחים מסביבך, מאחוריהם עצים.[/COLOR]
-
[quote]תומר~דרייק הנרי- 'שיט' אתה חושב לעצמך ואתה מנסה לחתוך את הקוצים בעזרת ציפורניך.
אתה לא מצליח, ציפורניך לא בנויות לחתיכת דברים.
הדרקון מתקרב אליך, אתה מתרומם, ידיך מדממות קלות בגלל הקוצים שדקרו בהן.
הערפל מקשה עליך לראות מה יש סביבך, אתה רואה רק את הדרקון מתקרב ושיחים מסביבך, מאחוריהם עצים.
מה תעשה?[/quote]
אני אנסה ללכת לעצים, כדי להתחבא מהדרקון המעצבן שגרם לי לקפוץ לשיחים העוקצניים.
-
[COLOR=blue][B]תומר~דרייק הנרי-[/B] אתה מנסה ללכת לעצים, הדרקון יורה עננת כפור שמפספסת אותך ומקפיעה את השיחים.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]אתה עובר כתוצאה מכך את השיחים הדוקרים בקלות ייתרה, כי הם נשברים במגע קל יותר.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]אתה מתחבא מאחורי העץ, הדרקון מתעטש ואתה מנצל את זה לברוח יותר עמוק לתוך העצים.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]לפתע כל העצים והשיחים מתקרבים לכיוונך, אתה נזכר שזו ביצה, ובאמת היה נראה לך מוזר שאתה בתוך יער.[/COLOR]
[SPOILER][IMG]http://img19.imageshack.us/img19/9990/tek4abf509.png[/IMG][/SPOILER]
-
[QUOTE=Real Spartan;1137685][COLOR=blue][B]תומר~דרייק הנרי-[/B] אתה מנסה ללכת לעצים, הדרקון יורה עננת כפור שמפספסת אותך ומקפיעה את השיחים.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]אתה עובר כתוצאה מכך את השיחים הדוקרים בקלות ייתרה, כי הם נשברים במגע קל יותר.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]אתה מתחבא מאחורי העץ, הדרקון מתעטש ואתה מנצל את זה לברוח יותר עמוק לתוך העצים.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]לפתע כל העצים והשיחים מתקרבים לכיוונך, אתה נזכר שזו ביצה, ובאמת היה נראה לך מוזר שאתה בתוך יער.[/COLOR]
[SPOILER][IMG]http://img19.imageshack.us/img19/9990/tek4abf509.png[/IMG][/SPOILER][/QUOTE]
אני אקפוץ על שיח ואחתוך אותו עם ציפורניי, יכול להיות שזה נו"ד שמתחבא ואם לא אברח שוב מכול הדברים שמתקרבים אלי.
-
[quote]עמית~קיבה ג'ונסון- "אתה מכיר את סאלי?" הוא שואל, אתה שם לב שאדם חצוי פיל בגילך מתיישב ליד קנטאור.
"נו איפה הוא?" הוא ממלמל לעצמו, אתה שומע ומבין שיש משהו חשוד שקורה כאן.
סאלי ממשיכה להחליף מבטים עם המושב הריק שבראש השולחן, רסטאם נראה מודאג מאוד והאדם ינשוף לא אוכל ונראה חיוור.
מה תעשה?[/quote]
"כן, אני מכיר אותה.פגשתי אותה בתחילת המסע שלי.למה, גם אתה מכיר אותה?" אגיד לאדם חצי הפיל "דרך אגב, אני קיבה.כפי שאתה רואה, אני ממוזג עם זאב." ולאחר מכן אגיד לקנטאור "שלום, אני קיבה.מי אתה?" ולאחר מכן אמשיך לאכול.
-
[quote=Real Spartan;1137654][COLOR=darkorange][B]אדם~ג'ייק בונד- [/B]"נו באמת" אתה אומר בקול מיואש ומתרומם על רגליך, קשה לך לעמוד מהכאב הצורב שבגופך.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]'אין לי זמן לשטויות האלה אני צריך לשמור על הכוחות שלי,אני יצטרך לגמור את הקרב הזה במכה אחת' אתה ממלמל לעצמך ומרים את ידייך לאוויר.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]"בוא נראה אותך" אתה אומר בקול מאיים, היצור משייף את רגלו בקרקע מהר יותר... ומהר יותר... ויותר בעצבנות...[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]רגליו מתחילות לבעור, הוא רץ לכיוונך ועובר בין רגליך, העור שברגליך נכרך וזה שורף בפצע שלך.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]אתה לא מבין מה קורה והוא נוגח ברגליך ממאחורה ואתה נופל קדימה.[/COLOR]
[/quote]
"אהההה" אצעק בעודי נאנק מכאביי
"מה זו המהירות הזו" אגיד בזמן שאנסה לקום שוב על רגליי
'אני חייב להאט אותו,או לפחות להרוויח זמן' אחשוב בעצבים
"יש לי רעיון" אמלמל לעצמי לאחר דקה של חשיבה ואתחיל לפזר עפר לכל עבר ואז אכנס לבור שוב
"סיאאאאאאאאאא!" אצעק בכל כוחי ואקווה שהוא ישמע אותי
'פאק! אני חייב להחזיק מעמד עד שמישהו יגיע' אחשוב בזמן שאנשום בחוזקה אחרי הצעקה
-
[quote=Real Spartan;1137654][COLOR=darkgreen][B]אלון~קודק סטורן-[/B] *ארוו זה הקנטאור שהיה איתכם בקרב.*[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]אתה אוכל מהעוגה ואוכל אותה בעזרת החדק שלך.[/COLOR]
[COLOR=#006400]אתה שולח אותו אל עבר המרק אך לא מצליח לשלוט בו מספיק טוב, וסוטר לארוו בטעות.[/COLOR]
[COLOR=#006400]ארוו מביט בך במבט עצבני מעט, ואז לוקח מן הג'לי לצלחת ומפסיק להסתכל עליך.[/COLOR]
[/quote]
[I]*תודה על התזכורת! (:[/I]
"מצטער ארוו חח..מקווה שאתה אוהב מרק" אמלמל בצחקוק קל ואז אומר "באמת,סליחה מצטער,אני צריך להשתלט על הפיליות שלי".
לאחר מכן אסתכל על כל הקופיפים הקטנים ואז על כל החצויים ואומר "טוב,אני אלך לסיבוב קטן" ארים את החרק שלי ואתחיל ללכת.
-
[quote=Real Spartan;1137218][COLOR=olive][B]אבי~ג'וני ג'ון-[/B] "איזו טעות, אני חייב לברוח מהם" אתה מנסה שוב לבלבל אותם ובורח.[/COLOR]
[COLOR=#808000]הזאבים לא מתבלבלים, הם רצים אחריך במהירות, כל פעם מתחלפים ביניהם כשמישהו מתעלף.[/COLOR]
[COLOR=#808000]אתה לא יכול לבלבל אותם כשהם "צדים" אותך בצורה כזו, ובטח שלו ללכת למערה הסגורה והגדולה הזאת.[/COLOR]
[COLOR=#808000]מה תעשה? *תהיה יצירתי, יש מחבוא שצריך יצירתיות בשבילו, אם תגלה הזאבים יעזבו אותך מהר, אם לא אז ייקח יותר זמן*[/COLOR][/quote]
אני אומר לעצמי: "אני חייב למצוא במהירות רעיון אחרת אני לא אברח מהם" אני חושב ותוך שניות אני מוצא: "אני חייב ללכת למקום האחרון שיש, בערימת החול", אני מנסה לעשות דרך להגיע אל ערית החול תוך כדי סיבוב בכוונה לאחור.
-
[quote=Real Spartan;1137218][B][COLOR=sienna]מור~דיוויס ג'ונסון[COLOR=purple]+[/COLOR][/COLOR][COLOR=darkgreen]אלון~קודק סטורן[/COLOR][/B]
[COLOR=#ff8c00].[/COLOR][/quote]
הייתי בחולון כל השישי שבת הזה ולא יכולתי להגיב אז הנה:
~~~~
"וואו!" אקרא ואתיישב ליד אייס.
מיד לאחר מכן אוכל בנימוס רב ובשקט את נתח העוף ואחר כך את הג'לי.
-
[COLOR=red][B]עמית~קיבה ג'ונסון-[/B] "כן, אני מכיר אותה.פגשתי אותה בתחילת המסע שלי.למה, גם אתה מכיר אותה?" אתה שואל את אבי.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"כן, אני מכיר אותה" הוא משיב לך ומתרומם מן השולחן והולך "סלח לי אבל יש לי משימה חשובה".[/COLOR]
[COLOR=red]"דרך אגב, אני קיבה.כפי שאתה רואה, אני ממוזג עם זאב." אתה אומר לחצוי הפיל.[/COLOR]
[COLOR=red]"שלום, אני קיבה.מי אתה?" אתה פונה אל הקנטאור.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"שמי ארוו" הוא עונה בקול שנשמע לך בטוח בעצמו וגאה "נעים להכיר".[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אתה ממשיך לאכול, ארוו הקנטאור גם הוא מביט אל המושב הריק שבראשו של השולחן, נער-תנין בגילך מתכוון להתיישב שם אך מדבר עם האדם-ינשוף ומתיישב ליד נערים חצויי חיות.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]סאלי מתרוממת גם היא ורצה אל אבי, הם מדברים שנייה בצד.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]שניהם מביטים לכיוונך, האדם ינשוף צופה במתרחש.[/COLOR]
[COLOR=sienna][B]מור~דיוויס ג'ונסון-[/B] "וואו" אתה ניגש להתיישב ליד אייס, אייס מביט לעברך ומסמן לך שזה לא אפשר.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]הוא בא אליך ואומר "המקום הזה שמור למאסטר" אתה מבחין שהוא ממש חיוור והצלחת שלו מלאה באוכל שלא ננגע.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]הוא מתיישב, נערה-טיגריסית שישבה לידו מתרוממת מן השולחן וניגשת אל לוחם שהלך הצידה, הם מביטים לכיוון אדם-זאב בגילך.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]אתה הולך בלית ברירה אל קבוצת הנערים החצויים ומתיישב.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]"פססט.." נער אחד שמן חצוי תנין קיימן אומר לך "קח קצת" הוא מגיש לך משקה כחול סמיך מן החבית בחשאיות.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]אתה לוקח את המשקה ואוכל נתח מן העוף, העוף מדהים, הבשר הכי טעים וטרי שאכלת בחייך, ניחוחותיו ממלאות את אפך בתחושה נעימה.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]תעמו מתקתק מעט בגלל הרוטב הכתמתם הסמיך שנמזג עליו, הבשר בריא וחסר כל פגם, הוא טרי וניצוד ממש לפני הסעודה.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=darkgreen][B]אלון~קודק סטורן-[/B] "מצטער ארוו חח..מקווה שאתה אוהב מרק" אתה ממלמל בצחקוק קל ואומר "באמת,סליחה מצטער,אני צריך להשתלט על הפיליות שלי".[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]"טוב,אני אלך לסיבוב קטן" אתה אומר בעוד אתה מסתכל על הקופיפים הקטנים והחצויים.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]"דרך אגב, אני קיבה.כפי שאתה רואה, אני ממוזג עם זאב." אומר לך אדם חצוי זאב ברגע שאתה מתרומם מן השולחן.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]הוא יושב ליד לוחם ספרטני, ופונה אל ארוו "שלום, אני קיבה.מי אתה?"[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]"שמי ארוו" הוא עונה בקול שנשמע לך בטוח בעצמו וגאה "נעים להכיר".[/COLOR]
[COLOR=blue][B]תומר~דרייק הנרי-[/B] אתה קופץ על השיח ועובר דרכו, הוא נעלם.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]שאר השיחים מתקרבים אליך, עוש שיחי חדש מופע איפה שעמדת לפני שזינקת על השיח.[/COLOR]
[COLOR=olive][B]אבי~ג'וני גון- [/B]'...'=חשיבה, "..."=דיבור[/COLOR]
[COLOR=#808000]---[/COLOR]
[COLOR=olive]'אני חייב למצוא במהירות רעיון אחרת אני לא אברח מהם' אתה חושב ומיד מוצא רעיון 'אני חייב ללכת למקום האחרון שיש, בערימת החול'.[/COLOR]
[COLOR=#808000]אתה מגיע אל ערימת החול בריצה, אתה שומע את יללות הזאבים המתקרבים.[/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]אדם~ג'ייק בונד-[/B] "אהההה" אתה צועק נאנק מכאבים.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]"מה זו המהירות הזו?" אתה אומר ומתרומם על רגליך בקושי ובכבדות.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]'אני חייב להאט אותו,או לפחות להרוויח זמן' אתה חושב בעצבנות.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]"יש לי רעיון" אתה אומר אחרי חשיבה ארוכה שבזמן שחשבת הרזיר הספיק להפיל אותך פעמיים שוב.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]אתה מפזר אפר לכל עבר, קופץ אל הבור וצועק בתקווה שסיא יישמע אותך "סיאאאאאאאאאא!"[/COLOR]
[COLOR=darkorange]'פאק! אני חייב להחזיק מעמד עד שמישהו יגיע אתה חושב תוך כדי שאתה מסדיר את הנשימה לאחר הצעקה.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]"מה קרה ילד?" אתה שומע קול של אדם מבוגר ואז הוא צורח, הוא רץ לחמוק מהחזיר ונתקע בחול.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]הוא שוקע בצרחות בתוך החול הטובעני בב"בלופ" נעלם מתחת לחול.[/COLOR]
-
[quote]תומר~דרייק הנרי- אתה קופץ על השיח ועובר דרכו, הוא נעלם.
שאר השיחים מתקרבים אליך, עוש שיחי חדש מופע איפה שעמדת לפני שזינקת על השיח.
מה תעשה?[/quote]
"תמותו!" אצעק ואז אחתוך אותם בעזרת הציפורניים שלי בתקווה שהם יעלמו ממני.
-
[COLOR=blue][B]תומר~דרייק הנרי-[/B] אתה מתקרב את היצורים אך הם נעלמים לפני שאתה נוגע בהם, אתה לא מבין מה קורה כאן.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]הדרקון מביט עליך במבט מוזר ומתיישב על סלע לצפות במתרחש.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]ממשיכים להופיע משום מקום במרכז הקרחת שיחים-חיים, מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote]תומר~דרייק הנרי- אתה מתקרב את היצורים אך הם נעלמים לפני שאתה נוגע בהם, אתה לא מבין מה קורה כאן.
הדרקון מביט עליך במבט מוזר ומתיישב על סלע לצפות במתרחש.
ממשיכים להופיע משום מקום במרכז הקרחת שיחים-חיים, מה תעשה? [/quote]
"מה אתה רוצה ממני דרקון?!" אצעק לעבר הדרקון וארוץ לעברו כדי לבדוק אם בנאדם מפעיל אותו.
-
[COLOR=blue][B]תומר~דרייק הנרי-[/B] הדרקון רק צופה בך, השיחים מקיפים אותך.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]הם צועדים ויורקים מה שנראה כמו חומצה ירוקה על האדמה, שמיד מתפוררת לחול דק.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]הם יורקים על סלע והסלע נמס, מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote]תומר~דרייק הנרי- הדרקון רק צופה בך, השיחים מקיפים אותך.
הם צועדים ויורקים מה שנראה כמו חומצה ירוקה על האדמה, שמיד מתפוררת לחול דק.
הם יורקים על סלע והסלע נמס, מה תעשה?[/quote]
'חייב להיות דרך מילוט...' אחשוב לעצמי ואז אלך לאחד השיחים, יעלה עליו ואקפץ בין כול השיחים עד שאני אברח משם.
-
[COLOR=blue][B]תומר~דרייק הנרי-[/B] 'חייב להיות דרך מילוט...' אתה חושב לעצמך.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]אתה רץ אל עבר השיחים, אך הם חוסמים לך את המעבר.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]אתה נתקל בהם אך הם פשוט נעלמים ובמקומם מגיעים 4 יצורי-שיחים חדשים.[/COLOR]
-
[QUOTE=Real Spartan;1140989][COLOR=blue][B]תומר~דרייק הנרי-[/B] 'חייב להיות דרך מילוט...' אתה חושב לעצמך.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]אתה רץ אל עבר השיחים, אך הם חוסמים לך את המעבר.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]אתה נתקל בהם אך הם פשוט נעלמים ובמקומם מגיעים 4 יצורי-שיחים חדשים.[/COLOR][/QUOTE]
אני אעצום עיניים, אסתובב ואנסה להפוך לנמר או שאני אנסה לחתוך את העציצים בעזרת הציפורניי החדות שלי.
-
[quote=Real Spartan;1140941]
[COLOR=sienna][B]מור~דיוויס ג'ונסון-[/B] "וואו" אתה ניגש להתיישב ליד אייס, אייס מביט לעברך ומסמן לך שזה לא אפשר.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]הוא בא אליך ואומר "המקום הזה שמור למאסטר" אתה מבחין שהוא ממש חיוור והצלחת שלו מלאה באוכל שלא ננגע.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]הוא מתיישב, נערה-טיגריסית שישבה לידו מתרוממת מן השולחן וניגשת אל לוחם שהלך הצידה, הם מביטים לכיוון אדם-זאב בגילך.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]אתה הולך בלית ברירה אל קבוצת הנערים החצויים ומתיישב.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]"פססט.." נער אחד שמן חצוי תנין קיימן אומר לך "קח קצת" הוא מגיש לך משקה כחול סמיך מן החבית בחשאיות.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]אתה לוקח את המשקה ואוכל נתח מן העוף, העוף מדהים, הבשר הכי טעים וטרי שאכלת בחייך, ניחוחותיו ממלאות את אפך בתחושה נעימה.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]תעמו מתקתק מעט בגלל הרוטב הכתמתם הסמיך שנמזג עליו, הבשר בריא וחסר כל פגם, הוא טרי וניצוד ממש לפני הסעודה.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]מה תעשה?[/COLOR]
[/quote]
אשתה מן המשקה הכחול שהגיש לי הנער במעט חשד ואנגב את פי בנימוס.
מיד לאחר מכן אסמן לאותו נער לבוא הצדה, "למה את מגיש לי את זה בחשאיות שכזאת?" אשאל אותו.
-
[quote=Real Spartan;1140941]
[COLOR=darkgreen][B]אלון~קודק סטורן-[/B] "מצטער ארוו חח..מקווה שאתה אוהב מרק" אתה ממלמל בצחקוק קל ואומר "באמת,סליחה מצטער,אני צריך להשתלט על הפיליות שלי".[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]"טוב,אני אלך לסיבוב קטן" אתה אומר בעוד אתה מסתכל על הקופיפים הקטנים והחצויים.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]"דרך אגב, אני קיבה.כפי שאתה רואה, אני ממוזג עם זאב." אומר לך אדם חצוי זאב ברגע שאתה מתרומם מן השולחן.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]הוא יושב ליד לוחם ספרטני, ופונה אל ארוו "שלום, אני קיבה.מי אתה?"[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]"שמי ארוו" הוא עונה בקול שנשמע לך בטוח בעצמו וגאה "נעים להכיר".[/COLOR]
[/quote]
"שלום קיבה,שמי קודק סטורן,ועפי שאתה בטח רואה את ממוזג עם פיל" אומר.
אחרי זה אעיף את חדקי לכיוונו ואלחץ לו את היד בזהירות רבה.
-
[quote]עמית~קיבה ג'ונסון- "כן, אני מכיר אותה.פגשתי אותה בתחילת המסע שלי.למה, גם אתה מכיר אותה?" אתה שואל את אבי.
"כן, אני מכיר אותה" הוא משיב לך ומתרומם מן השולחן והולך "סלח לי אבל יש לי משימה חשובה".
"דרך אגב, אני קיבה.כפי שאתה רואה, אני ממוזג עם זאב." אתה אומר לחצוי הפיל.
"שלום, אני קיבה.מי אתה?" אתה פונה אל הקנטאור.
"שמי ארוו" הוא עונה בקול שנשמע לך בטוח בעצמו וגאה "נעים להכיר".
אתה ממשיך לאכול, ארוו הקנטאור גם הוא מביט אל המושב הריק שבראשו של השולחן, נער-תנין בגילך מתכוון להתיישב שם אך מדבר עם האדם-ינשוף ומתיישב ליד נערים חצויי חיות.
סאלי מתרוממת גם היא ורצה אל אבי, הם מדברים שנייה בצד.
שניהם מביטים לכיוונך, האדם ינשוף צופה במתרחש.
מה תעשה?
[/quote]
"מעניין מה הם רוצים ממני.." אחשוב לעצמי אמשיך לאכול תוך כדי שאסתכל לנסות לראות מה הם מדברים, ואולי בעזרת חושי הזאב שלי לשמוע.
-
[quote=Real Spartan;1140941][COLOR=darkorange][B]אדם~ג'ייק בונד-[/B] "אהההה" אתה צועק נאנק מכאבים.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]"מה זו המהירות הזו?" אתה אומר ומתרומם על רגליך בקושי ובכבדות.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]'אני חייב להאט אותו,או לפחות להרוויח זמן' אתה חושב בעצבנות.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]"יש לי רעיון" אתה אומר אחרי חשיבה ארוכה שבזמן שחשבת הרזיר הספיק להפיל אותך פעמיים שוב.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]אתה מפזר אפר לכל עבר, קופץ אל הבור וצועק בתקווה שסיא יישמע אותך "סיאאאאאאאאאא!"[/COLOR]
[COLOR=darkorange]'פאק! אני חייב להחזיק מעמד עד שמישהו יגיע אתה חושב תוך כדי שאתה מסדיר את הנשימה לאחר הצעקה.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]"מה קרה ילד?" אתה שומע קול של אדם מבוגר ואז הוא צורח, הוא רץ לחמוק מהחזיר ונתקע בחול.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]הוא שוקע בצרחות בתוך החול הטובעני בב"בלופ" נעלם מתחת לחול.[/COLOR][/quote]
"פאק! אני לא מאמין שהוא טבע בחולות" אמלמל לעצמי
לאחר כמה רגעי תסכול אנסה לחשוב על רעיון איך לנצח את החזיר ההוא
'אני חושב שאני יצטרך להעיף אותו אל עבר החולות הטובעניים,אין לי ברירה' אחשוב ואצא מן הבור בשנית
אני אסתכל על החזיר ואחכה לרגע שאתקרב אלי במהירות ואז אנסה להשתמש במהירות שלו כדי להעיף אותו לרוחק באמצעות דחיפתו והרמתו מלמטה
-
[quote=Real Spartan;1140941][COLOR=olive][B]אבי~ג'וני גון- [/B]'...'=חשיבה, "..."=דיבור[/COLOR]
[COLOR=#808000]---[/COLOR]
[COLOR=olive]'אני חייב למצוא במהירות רעיון אחרת אני לא אברח מהם' אתה חושב ומיד מוצא רעיון 'אני חייב ללכת למקום האחרון שיש, בערימת החול'.[/COLOR]
[COLOR=#808000]אתה מגיע אל ערימת החול בריצה, אתה שומע את יללות הזאבים המתקרבים.[/COLOR]
אני אומר לעצמי: 'אוף, גם שם הם נמצאים, אני חייב למצוא רעיון יצירתי כדי לטפל בהם' ואז אני ממשי: 'אולי אני אנסה לבלבל אותם שם' אני הולך יותר קרוב לערימת החול אבל אז אני במהירות הולך אל המערה הקטנה, אז ממשיך אל המערה הגדולה ואז אני אברח במהירות מהמקום הזה.