תראה
אם המשחק לא מוצא חן בעיניך אל תהיה בו
אבל עובדה שיש בו יותר מ11 שחקנים
אה ולדניס
מי יודע? כדי שתתחילו להתכונן
Printable View
תראה
אם המשחק לא מוצא חן בעיניך אל תהיה בו
אבל עובדה שיש בו יותר מ11 שחקנים
אה ולדניס
מי יודע? כדי שתתחילו להתכונן
טוב אני צריך ללכת..
ביי דניס
ג'ללו
חזרתי :)
על מה מדברים...?
חזרתי,מה הדיבור?
מי שבמשחק שלי שיתחבר למסן
אל זה שאני חושבת שהריב הזה מטומטם ועוד יבואו המקדונים
[QUOTE=sigal123;1120655]אל זה שאני חושבת שהריב הזה מטומטם ועוד יבואו המקדונים[/QUOTE]
איזה ריב...? :doubt:
את מתכוונת לספרטנים (השולטים!!!!)
לבין ה.... אתונאים..
בוז!!!
:peee:סיימתי לאכול, היה טעים
היי...
מה קורה.?
[QUOTE=sigal123;1120655]אל זה שאני חושבת שהריב הזה מטומטם ועוד יבואו המקדונים[/QUOTE]
שני דברים:
1. על זה עם ע'.
2.גם בהיסטוריה היוונים והספרטנים נלחמו.
[QUOTE=cladino;1120670]שני דברים:
1. על זה עם ע'.
2.גם בהיסטוריה היוונים והספרטנים נלחמו.[/QUOTE]
הייי יואב,מה קורה.?
[B][SIZE="6"][COLOR="Red"]אהוו אהווו! אתה ספרטני נכון..?[/COLOR][/SIZE][/B]
[QUOTE=Druddigon man;1120672]הייי יואב,מה קורה.?
[B][SIZE="6"][COLOR="Red"]אהוו אהווו! אתה ספרטני נכון..?[/COLOR][/SIZE][/B][/QUOTE]
היי, אני סתם, מנסה לכתוב סיפור על כשפים. ונחש מה? שנינו בתוכו! וגם חיות המחמד הקסומות שלנו!
ואני כבר לא ספרטני. הייתי צריך לוותר או על הכישוף או על הספרטני, ואני מעדיך להיות מכשף לא ספרטני מאשר ספרטני לא מכשף :)
[QUOTE=cladino;1120673]היי, אני סתם, מנסה לכתוב סיפור על כשפים. ונחש מה? שנינו בתוכו! וגם חיות המחמד הקסומות שלנו![/QUOTE]
עם איזה דיו...?
פעם גובלין הערים עליי בדיו לא כותב אז אני נזהר מעכשיו...
~~~
נשמע אחלה סיפור! :)
המורים שלנו נמצאים בו...?
[QUOTE=Druddigon man;1120674]עם איזה דיו...?
פעם גובלין הערים עליי בדיו לא כותב אז אני נזהר מעכשיו...
~~~
נשמע אחלה סיפור! :)
המורים שלנו נמצאים בו...?[/QUOTE]
מחשב. חייבי להודות, זה טיפה יותר נוח מדיו, לא?
והמורים שלנו נמצאים בו. לא תפקיד ראשי, אבל נמצאים. הסיור מתבסס על זה שאנחנו השומרים של המימד האחר. בטח למדת על זה בשיעורי תיאורית הקסם. יצא לך להילחם כבר ביצירי שאול, נכון?
[QUOTE=cladino;1120676]מחשב. חייבי להודות, זה טיפה יותר נוח מדיו, לא?
והמורים שלנו נמצאים בו. לא תפקיד ראשי, אבל נמצאים. הסיור מתבסס על זה שאנחנו השומרים של המימד האחר. בטח למדת על זה בשיעורי תיאורית הקסם. יצא לך להילחם כבר ביצירי שאול, נכון?[/QUOTE]
כן...
אגב,רשמתי לך משהו פעם שרצית להעיר את מפלצת.. קראו כפי שאתה יודע,ליפטון עוזר השאול.. כתבתי עליו הרבה מידע... אני יראה לך עוד מעט...
אגב,יש עוד משתתפים חוץ משנינו..?
[QUOTE=Druddigon man;1120677]כן...
אגב,רשמתי לך משהו פעם שרצית להעיר את מפלצת.. קראו כפי שאתה יודע,ליפטון עוזר השאול.. כתבתי עליו הרבה מידע... אני יראה לך עוד מעט...
אגב,יש עוד משתתפים חוץ משנינו..?[/QUOTE]
אני אנסה להכניס עוד, אבל בעיקרון אנחנו הדמויות הראשיות. אני צריך רק עוד דמות ראשית אחת. נראה לי שזאת תהיה אלפית, או עוד מישהו מהפורום. נראה מי ירצה :)
אתה יודע, אני כלאתי את ליפטון באנימציה הזאת... נלחמתי נגדו ובגלל שלא יכולתי להביסו כלאתי אותו באנימציה בעולם בני האנוש.
ואגב, איך קוראים לדרקון ולארון שלך? אני צריך את שמותם בשביל הסיפור. בינתיים קראתי להם גיינטרי לארון ופלייריס לדרקון.
[QUOTE=cladino;1120679]אני אנסה להכניס עוד, אבל בעיקרון אנחנו הדמויות הראשיות. אני צריך רק עוד דמות ראשית אחת. נראה לי שזאת תהיה אלפית, או עוד מישהו מהפורום. נראה מי ירצה :)
אתה יודע, אני כלאתי את ליפטון באנימציה הזאת... נלחמתי נגדו ובגלל שלא יכולתי להביסו כלאתי אותו באנימציה בעולם בני האנוש.[/QUOTE]
נחמד..
תשלב שם גם את ארון..?
[QUOTE=Druddigon man;1120680]נחמד..
תשלב שם גם את ארון..?[/QUOTE]
הוא משולב, הוא חיית מחמד שלך, לא? אגב, איך קוראים לארון שלך ולדרקון שלך? אני צריך את השמות בשביל הסיפור, בינתיים קראתי להם גיינטרי ופלייריס (ניחשתי, כשפי החיזוי שלי לא כאלה טובים :))
[QUOTE=cladino;1120681]הוא משולב, הוא חיית מחמד שלך, לא? אגב, איך קוראים לארון שלך ולדרקון שלך? אני צריך את השמות בשביל הסיפור, בינתיים קראתי להם גיינטרי ופלייריס (ניחשתי, כשפי החיזוי שלי לא כאלה טובים :))[/QUOTE]
חח... XD
לארון קוראים-דארקוס
ולדרקון הקטן קוראים-פירטייל...
בהצלחה בסיפור :)
אני הלכתי,ביי..
[QUOTE=Druddigon man;1120688]חח... XD
לארון קוראים-דארקוס
ולדרקון הקטן קוראים-פירטייל...
בהצלחה בסיפור :)
אני הלכתי,ביי..[/QUOTE]
שרוחות המכשפים הגדולות יהיו איתך. להתראות :)
[QUOTE=cladino;1120690]שרוחות המכשפים הגדולות יהיו איתך. להתראות :)[/QUOTE]
השתגעתם.
:punch:
[QUOTE=משתמש רשום;1120694]השתגעתם.
:punch:[/QUOTE]
תהיה בשקט.
הלכתי, ביי =]
[quote=משתמש רשום;1120694]השתגעתם.
:punch:[/quote]
כולנו משוגעים לא?
אומרים על בוב שהוא משוגע. ידוע שמשוגע יכחיש את היותו משוגע. לכן כל טענה שבוב יגיד כדי לסתור את הטענה שהוא משוגע רק תהווה הוכחה נוספת לכך שהוא משוגע.
אופס.
אני פה (:
אביזי אני עוד מעט מתחיל לכתוב משחק יקח לי איזה שעתיים לסיים לכתוב אותו אתה תהיה מחובר?
כול הספרטנים והאתונים למינהם להביט בחתימה שלי ולקלוט
[QUOTE=sigal123;1120737]כול הספרטנים והאתונים למינהם להביט בחתימה שלי ולקלוט[/QUOTE]
ואו,כל כך טיפשי לנסות למנוע דבר בעזרת הדבר עצמו.
זה סתם לצחוק אני לא יתחיל לעשות קבוצה והכול
חוץ מזה זה דרך לגרום לכם להיגנס לגוגל ולחפש מידע אל המקדונים
אניאצל חבר/שכן שלי.
היי.
היי קודאק
איזה מבאס הייתי אמור ללכת עם חברים אבל נתקעתי אצל אבא שלי....
שיניתי חתימה.
חח כולם נתקעו בתמונות הקטנות האלה
נראלי עוד אני יעשה לי דמות וולפיקס או משהו
סיגל היא נינה של אלכסנדר מוקדון,האם זה נכון? :oing:
חזרתי :)
דדמן וונדרלנד זה ממש חולני! O_ס
היי עידן..
נראה לי עוד מעט אני הולך..
בכל זאת,הגעתי רק כדי להגיב במ"תים...
לאן אתה הולך?