-
[SIZE="3"][B][COLOR="Blue"][B][U]KillerBee[/U][/B][/SIZE]
"טוב שיהיה" אתה אומר בחשדנות "קח" אתה מוסיף ואז אתה מעביר לידיו את הפוקדקס.
"עכשיו אני יכול להיכנס לקרב?" אתה שואל והוא מכניס את ההפוקדקס לתוך מכונה ענקית שמראה את הפרטים אליך.
"אתה תיכנס עוד מעט אבל שאלה קטנה. במי תבחר בין שלושת הפוקימונים שלך? פשוט זה קרב 2 על 2 יחידים" הוא אומר לך.
מה תעשה?[/COLOR][/B]
[SIZE="3"][B][COLOR="Green"][B][U]ZiGzAg[/U][/B][/SIZE]
"קדימה תשתמש בעלי תער לתוך הפה שלה! ישר לתוך הגוף שלה! אחרי זה תקפוץ לה על הראש ותכאיב לה עם עוד המון עלי תער!" אתה אומר.
דינו שולח מלא עלי תער לפה של החיפושית אבל הפה שלה סגור ובגלל זה העלי תער לא משפיעים.
פתאום אתה רואה שהחיפושית מעיפה את דינו לקיר והוא נופל על האדמה, כמעט מעולף אך הוא פתאום הוא זוהר.
אתה רואה שהוא שואב אנרגיה מהשמש שבחוץ והוא מקבל אנרגיה, דינו למד סינתזה!
"באגסוו תשתמשי בחרב ברזל!" קורא פריס ואז פתאום החיפושית רצה לדינו וחותכת איתו עם הגלגל שיש על גבה.
מה תעשה?[/COLOR][/B]
[SIZE="3"][B][COLOR="Red"][B][U]Druddigon man[/U][/B][/SIZE]
תגיב מחדש, אתה לא יכול לרות עליהם סתם ככה וגם הם נעלמו כבר.
וגם לגבי לפוצץ קיר קיר אתה צריך להסביר איך אתה עושה זה, איפה אתה שם את זה בדיוק ועוד.
אז תגיב מחדש תגובה יותר טובה בבקשה.[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=~!~Judas~!~;1172232][SIZE="3"][COLOR="DarkSlateBlue"][B][B][U]DarkTiger[/U][/B][/SIZE]
[I]לא נכון, זה הפעם המיליון.[/I]
~~~~~~~
"תתקוף שוב במתקפה מהירה!" אתה פוקד עליו ומינון תוקף במתקפה מהירה שפוגעת במירקון ומחסלת אותו.
מה תעשה?[/B][/COLOR][/QUOTE]
אולי אמרת לאחרים, לא לי.
---
אזרוק את הפוקדור על מירקון ואקווה שהוא ייתפס
-
[COLOR="DarkSlateBlue"][SIZE="3"][B][B][U]DarkTiger[/U][/B][/SIZE]
אתה זורק את פוכדור ריק על מירקון שנלכד בתוכו, תפסת את מירקון בהצלחה!
מה תעשה?[/B][/COLOR]
-
[quote=~!~Judas~!~;1173879]
[SIZE=3][B][COLOR=green][B][U]ZiGzAg[/U][/B][/COLOR][/B][/SIZE]
[B][COLOR=green]"קדימה תשתמש בעלי תער לתוך הפה שלה! ישר לתוך הגוף שלה! אחרי זה תקפוץ לה על הראש ותכאיב לה עם עוד המון עלי תער!" אתה אומר. [/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]דינו שולח מלא עלי תער לפה של החיפושית אבל הפה שלה סגור ובגלל זה העלי תער לא משפיעים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]פתאום אתה רואה שהחיפושית מעיפה את דינו לקיר והוא נופל על האדמה, כמעט מעולף אך הוא פתאום הוא זוהר.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה רואה שהוא שואב אנרגיה מהשמש שבחוץ והוא מקבל אנרגיה, דינו למד סינתזה![/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]"באגסוו תשתמשי בחרב ברזל!" קורא פריס ואז פתאום החיפושית רצה לדינו וחותכת איתו עם הגלגל שיש על גבה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]מה תעשה?[/COLOR][/B]
[/quote]
"קדימה! אתה יכול לנצח! תרוץ סביבה במהירות! המהירות פו זה הקלף היחידי שיש לנו, תרוץ סביבה במהירות תוך כדי סינתזה! לבסוף תקפוץ לה על הראש בחוזקה!" אורה לו.
-
[QUOTE=~!~Judas~!~;1173896][COLOR="DarkSlateBlue"][SIZE="3"][B][B][U]DarkTiger[/U][/B][/SIZE]
אתה זורק את פוכדור ריק על מירקון שנלכד בתוכו, תפסת את מירקון בהצלחה!
מה תעשה?[/B][/COLOR][/QUOTE]
״מעולה!״ אגיד ״תפסתי מירקון״
אחפש מאמן להלחם מולו עם מירקון, ואסרוק אותו עם הפוקדע כדי לדעת את מתקפותיו
-
[QUOTE=~!~Judas~!~;1173879] ]
תגיב מחדש, אתה לא יכול לרות עליהם סתם ככה וגם הם נעלמו כבר.
וגם לגבי לפוצץ קיר קיר אתה צריך להסביר איך אתה עושה זה, איפה אתה שם את זה בדיוק ועוד.
אז תגיב מחדש תגובה יותר טובה בבקשה.[/COLOR][/B][/QUOTE]
אקלל אותם ואצעק "חכו חכו!" לאוויר, אז אגש לבסיס הנטוש ואדביק פצצה בקיר הצפוני, הדרומי המערבי ומזרחי, אז אמלט מהמקום לפני שהוא יתפוצץ.
-
[I]לידעתך, דינו לא יכול לרוץ הרבה כי הוא שמן.
תקרא עליו בפוקדקס.[/I]
~~~~~~~~~
אתה פוקד עליו להסתובב ליד החיפושת אבל הוא לא מצליח כי הוא שמן ואז הוא מנסה לקפוץ אבל הוא בקושי לזוז אז איך אתה רוצה שהוא יקפוץ?
פתאום החרק שולח קוץ ענקי לעבר דינו ששואב ממנו חיים תוך כדי שהוא משתמש בסינתזה.
מה תעשה?[/COLOR][/B]
[COLOR="Red"][SIZE="3"][B][B][U]Druddigon man[/U][/B][/SIZE]
אתה שם את הפצצות, נמלט ואז מפוצץ את הבסיס, הבסיס התפוצץ.
אתה מתחיל ללכת לבסיס הצבאי ושאתה מגיע לשם אתה מגלה שאתה מקבל פרס.
"קח פוכדור אולטרה בול ותסלק מפה" אומר לך המפקד ואז הוא מביא לך אולטרה בול אחד.
מה תעשה?[/B][/COLOR]
[SIZE="3"][B][COLOR="DarkSlateBlue"][B][U]DarkTiger[/U][/B][/SIZE]
אתה מחפש מאמן להילחם נגדו אבל אתה לא מוציא ושאתה בודק בפוקדקס את המתקפות של מירקון אתה מגלה שהם כבר עודכנו בדף הרשומים.
מה תעשה?[/COLOR][/B]
-
[quote=~!~Judas~!~;1173907][SIZE=3][B][COLOR=green][B][U]ZiGzAg[/U][/B][/COLOR][/B][/SIZE]
[B][COLOR=green][I]לידעתך, דינו לא יכול לרוץ הרבה כי הוא שמן.[/I][/COLOR][/B]
[I][B][COLOR=green]תקרא עליו בפוקדקס.[/COLOR][/B][/I]
[B][COLOR=green]~~~~~~~~~[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה פוקד עליו להסתובב ליד החיפושת אבל הוא לא מצליח כי הוא שמן ואז הוא מנסה לקפוץ אבל הוא בקושי לזוז אז איך אתה רוצה שהוא יקפוץ?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]פתאום החרק שולח קוץ ענקי לעבר דינו ששואב ממנו חיים תוך כדי שהוא משתמש בסינתזה.[/COLOR][/B]
[/quote]
אז החיפושית יותר רזה? XD
תחשוב בהיגיון.
ולפי הפוקדקס של האתר הזה תראה מה רשום:
משקל דינו - 59.5
משקל באגסאו - 192.2
תחשוב פעמיים..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"דינו תשתמש בעלי תער על העיניים שלו! ואז תקפוץ לו על הראש שוב! כשתעלה לו על הראש הוא לא יוכל לפגוע בך, תגרום לו להתפך על הגב!" אורה לו.
-
[I]אבל יש דברים שאני לא לוקח מהאתר :um_face:[/I]
~~~~~~~~~~~~~~
דינו משתמש בעלי תער בלי סוף אבל החיפושית מצליחה לשאוב לו יותר מדי חיים וככה הוא מפסיק.
"שוב פעם חרב פלדה!" קורא פריס ואז החיפושית יוצאת בחרב פלדה אבל פתאום דינו רץ בשיא המהירות, מתנגש בחיפושית שמעיפה אותה לקיר וגורמת לה להתעלף.
"מה זה היה?!" צועק פריס ואז פתאום אתה שומע ציפצוף מהפוקדקס שאומר שדינו למד Rage!
"תחזור באגסאוו ותיצא אקספלומב!" קורא פריס ואז הוא מוציא פוקימון שדומה לפצצה קטנה וחמודה ([URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up352.siz.co.il/up2/umzdj0lzbnc3.png[/IMG][/URL])
"תתחיל שוב מתחרה" אומר לך השופט.
מה תעשה?[/COLOR][/B]
-
[quote=~!~Judas~!~;1173933][SIZE=3][B][COLOR=green][B][U]ZiGzAg[/U][/B][/COLOR][/B][/SIZE]
[B][COLOR=green][I]אבל יש דברים שאני לא לוקח מהאתר :um_face:[/I][/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]~~~~~~~~~~~~~~[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]דינו משתמש בעלי תער בלי סוף אבל החיפושית מצליחה לשאוב לו יותר מדי חיים וככה הוא מפסיק.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]"שוב פעם חרב פלדה!" קורא פריס ואז החיפושית יוצאת בחרב פלדה אבל פתאום דינו רץ בשיא המהירות, מתנגש בחיפושית שמעיפה אותה לקיר וגורמת לה להתעלף.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]"מה זה היה?!" צועק פריס ואז פתאום אתה שומע ציפצוף מהפוקדקס שאומר שדינו למד Rage![/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]"תחזור באגסאוו ותיצא אקספלומב!" קורא פריס ואז הוא מוציא פוקימון שדומה לפצצה קטנה וחמודה ([URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up352.siz.co.il/up2/umzdj0lzbnc3.png[/IMG][/URL])[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]"תתחיל שוב מתחרה" אומר לך השופט.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]מה תעשה?[/COLOR][/B][/quote]
בדיוק בדקתי עליו חמש דקות קודם XD
~~~~~~~~~~
"אוקי! דינו תשתמש בעלי תער לכיוון הרגליים שלו, לאחר מכן תסתער לכיוונו בזעם תוך כדי שליחת המון עלי תער!" אורה לו.
-
[QUOTE]KillerBee
"טוב שיהיה" אתה אומר בחשדנות "קח" אתה מוסיף ואז אתה מעביר לידיו את הפוקדקס.
"עכשיו אני יכול להיכנס לקרב?" אתה שואל והוא מכניס את ההפוקדקס לתוך מכונה ענקית שמראה את הפרטים אליך.
"אתה תיכנס עוד מעט אבל שאלה קטנה. במי תבחר בין שלושת הפוקימונים שלך? פשוט זה קרב 2 על 2 יחידים" הוא אומר לך.
מה תעשה?[/QUOTE]
"תכננתי לבחור בקובל וליף" אומר לאיש ואסתכל לו בעיניים "למה?" אשאל בחשדנות מופרזת ואתחיל לרקוע קלות ברגליים בקוצר רוח להתחיל קרב הגון
-
[SIZE="3"][B][COLOR="Blue"][B][U]KillerBee [/U][/B][/SIZE]
"אני הסברתי כבר... תיכנס..." הוא אומר לך, מחזיר לך את הפוקדקס ואז אתה נכנס לתוך החדר.
אתה רואה איש צעיר שלידו יש חיפושית ([URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up352.siz.co.il/up1/wmdznicqt1gt.png[/IMG][/URL])
"אני המנהיג וזה הפוקימון שלי, סוג המכון הוא מתכת אבל יהיה לך קשה אפילו עם פוקימוני אש ואדמה" הוא אומר לך.
"הקרב מתחיל, המתמודד יכול לתקוף ראשון כבר" קורא השופט.
מה תעשה?[/COLOR][/B]
"אוקי! דינו תשתמש בעלי תער לכיוון הרגליים שלו, לאחר מכן תסתער לכיוונו בזעם תוך כדי שליחת המון עלי תער!" אתה פוקד עליו.
דינו שולח מלא עלי תער לעבר הפצצה הקטן אבל הוא מתחמק בקלות ואז המנהיג מכון פוקד עליו להשתמש באגרוף שביט.
פתאום האגרוף של אקספלומב עולה באש והוא רץ לעבר דינו ופוגע בו ומעיף אותו לקיר, דינו התעלף.
"דינו התעלף, תבחר בפוקימון השני שלך" אומר לך השופט.
מה תעשה?[/COLOR][/B]
-
[QUOTE]KillerBee
"אני הסברתי כבר... תיכנס..." הוא אומר לך, מחזיר לך את הפוקדקס ואז אתה נכנס לתוך החדר.
אתה רואה איש צעיר שלידו יש חיפושית ()
"אני המנהיג וזה הפוקימון שלי, סוג המכון הוא מתכת אבל יהיה לך קשה אפילו עם פוקימוני אש ואדמה" הוא אומר לך.
"הקרב מתחיל, המתמודד יכול לתקוף ראשון כבר" קורא השופט.
מה תעשה?[/QUOTE]
"צא קובל סילון אקווה!" אומר ואוסיף לו אחרי זה "תסתובב עם הסילון האקווה ותעשה אקדח מים בו זמנית וקח תיצור טורפדו!" אומר לו ואסתכל על הקרב "קדימה קובל אני בטוח שאתה יכול לקרוע את החרק המפלצתי והמוזר הזה! כנס בווווו!"
-
[quote=~!~Judas~!~;1173907]
[SIZE=3][B][COLOR=darkslateblue][B][U]DarkTiger[/U][/B][/COLOR][/B][/SIZE]
[B][COLOR=darkslateblue]אתה מחפש מאמן להילחם נגדו אבל אתה לא מוציא ושאתה בודק בפוקדקס את המתקפות של מירקון אתה מגלה שהם כבר עודכנו בדף הרשומים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslateblue]מה תעשה?[/COLOR][/B][/quote]
אלך דרך 1 בידיעה שיש שם מאמנים שיילחמו נגדי ושנמצאים שם פוקימונים נדירים
-
אתה ממשיך בדרף 1 ורואה שהגעת לעיר הראשונה.
אתה מגלה שיש בה מרכז פוקימונים, חנות, מכון ומפרץ.
מה תעשה?[/COLOR][/B]
"צא קובל סילון אקווה!" אתה אומר והוא יוצא החוצה ומשתמש בסילון אקווה
"תסתובב עם הסילון האקווה ותעשה אקדח מים בו זמנית וקח תיצור טורפדו!" אתה מוסיף.
קובל עושה מה שאתה אומר אך פתאום אתה רואה שהאקדח המים מפריע לסילון האקווה שגורם להתבטלות המתקפה.
"באגסוו חרב פלדה!" קורא פריס ואז החיפושית שלו רצה לקובל בחרב פלדה.
מה תעשה?[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=~!~Judas~!~;1174187][SIZE="3"][B][COLOR="DarkSlateBlue"][B][U]DarkTiger[/U][/B][/SIZE]
אתה ממשיך בדרף 1 ורואה שהגעת לעיר הראשונה.
אתה מגלה שיש בה מרכז פוקימונים, חנות, מכון ומפרץ.
מה תעשה?[/COLOR][/B]
"צא קובל סילון אקווה!" אתה אומר והוא יוצא החוצה ומשתמש בסילון אקווה
"תסתובב עם הסילון האקווה ותעשה אקדח מים בו זמנית וקח תיצור טורפדו!" אתה מוסיף.
קובל עושה מה שאתה אומר אך פתאום אתה רואה שהאקדח המים מפריע לסילון האקווה שגורם להתבטלות המתקפה.
"באגסוו חרב פלדה!" קורא פריס ואז החיפושית שלו רצה לקובל בחרב פלדה.
מה תעשה?[/COLOR][/B][/QUOTE]
מה?!!?
~~~~~~~~~~~~
"שיייט" אצעק ואז אסתכל על קובל "קובל תנצל את המשקל הקל שלך ותקפוץ גבוה מאוד שהוא לא יוכל להגיע אליך, אחר כך תנצל את כוח הכבידה ותשתמש בסילון אקווה מסובב ורצחני!" אומר שוב
-
[I]זאת מתקפה חדשה.[/I]
~~~~~~~~~~
"קובל תנצל את המשקל הקל שלך ותקפוץ גבוה מאוד שהוא לא יוכל להגיע אליך, אחר כך תנצל את כוח הכבידה ותשתמש בסילון אקווה מסובב ורצחני!" אתה אומר.
אתה רואה שקובל קופץ וככה מתחמק מהחרב פלדה ואז הוא תוקף בסילון אקווה שפוגע בבאגסאוו שעף אחורה אך חוזר ונושך את קובל בנשיכת חרק.
מה תעשה?[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=~!~Judas~!~;1174192][SIZE="3"][B][COLOR="Blue"][B][U]KillerBee[/U][/B][/SIZE]
[I]זאת מתקפה חדשה.[/I]
~~~~~~~~~~
"קובל תנצל את המשקל הקל שלך ותקפוץ גבוה מאוד שהוא לא יוכל להגיע אליך, אחר כך תנצל את כוח הכבידה ותשתמש בסילון אקווה מסובב ורצחני!" אתה אומר.
אתה רואה שקובל קופץ וככה מתחמק מהחרב פלדה ואז הוא תוקף בסילון אקווה שפוגע בבאגסאוו שעף אחורה אך חוזר ונושך את קובל בנשיכת חרק.
כן הבנתי
~~~~~~
בזמן שהוא נושך אותו אומר לקובל "תקיף את עצמך בסילון אקווה כדי להעיף אותו ואז בזמן שהוא קרוב אליך תפוצץ אותו באקדח מים מטווח אפס!" אומר לקובל
-
אתה פוקד על קובל להשתמש בסילון אקווה אך אתה פתאום קולט שבאגסאוו משתק את קובל בגלל הנשיכה.
"עכשיו תעיף אותו ותשלח עלוקת חיים!" קורא פריס ואז החיפושית מעיף את קובל לקיר שנפגע ממנו קשות
ואז אתה רואה שיוצא עלוקה ששואבת חיים מהפה של החיפושית.
מה תעשה?[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=~!~Judas~!~;1174195][SIZE="3"][B][COLOR="Blue"][B][U]KillerBee[/U][/B][/SIZE]
אתה פוקד על קובל להשתמש בסילון אקווה אך אתה פתאום קולט שבאגסאוו משתק את קובל בגלל הנשיכה.
"עכשיו תעיף אותו ותשלח עלוקת חיים!" קורא פריס ואז החיפושית מעיף את קובל לקיר שנפגע ממנו קשות
ואז אתה רואה שיוצא עלוקה ששואבת חיים מהפה של החיפושית.
מותר להחליף?
~~~~~~~~~~~~
"אוי לא! קובל!" אומר ואז אתעצבן "קובל! אני יודע שאתה יכול (איכס איה קיטצ'י) תשתמש בסילון אקווה תעיר את הדוב שבך! קדימה קובל קדימה! אני מאמין בך!!!!!" אומר לו
-
[I]ברור :um_face:[/I]
~~~~~~~~~
"קובל! אני יודע שאתה יכול! תשתמש בסילון אקווה תעיר את הדוב שבך! קדימה קובל קדימה! אני מאמין בך!!!!!" אתה אומר לו בעידוד.
פתאום אתה רואה שקובל שולח אקדח מים שמעיף את העלוקת החיים ואז הוא תוקף בסילון אקווה שפוגע בחיפושית כמה.
"באגסאוו לא!" קורא פרידס ואז קובל פתאום מפסיק, הוא נהיה תשוש מהקרב וגם החיפושית.
מה תעשה?[/COLOR][/B]
-
[quote=~!~Judas~!~;1174187][SIZE=3][B][COLOR=darkslateblue][B][U]DarkTiger[/U][/B][/COLOR][/B][/SIZE]
[B][COLOR=darkslateblue]אתה ממשיך בדרף 1 ורואה שהגעת לעיר הראשונה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslateblue]אתה מגלה שיש בה מרכז פוקימונים, חנות, מכון ומפרץ.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslateblue]מה תעשה?[/COLOR][/B][/quote]
אלך לרפא את הפוקימונים לאחר שאתפלא שלא פגשתי מאמנים בדרך 1.
ואז אלך למפרץ.
-
[QUOTE=~!~Judas~!~;1174201][SIZE="3"][B][COLOR="Blue"][B][U]KillerBee[/U][/B][/SIZE]
[I]ברור :um_face:[/I]
~~~~~~~~~
"קובל! אני יודע שאתה יכול! תשתמש בסילון אקווה תעיר את הדוב שבך! קדימה קובל קדימה! אני מאמין בך!!!!!" אתה אומר לו בעידוד.
פתאום אתה רואה שקובל שולח אקדח מים שמעיף את העלוקת החיים ואז הוא תוקף בסילון אקווה שפוגע בחיפושית כמה.
"באגסאוו לא!" קורא פרידס ואז קובל פתאום מפסיק, הוא נהיה תשוש מהקרב וגם החיפושית.
"קדימה קובל אתה לא דובי! אתה דוב קטן ומטורף שאוכל חיפושיות!!!!!" אצעק ואוסיף "עווף אליו עם סילון אקווה ואז תעצור שנייה לידו ותפציץ אותו באקדח מיייייייייייים!!!!!!!" (אני מושפע מהקצב המגניב של 21 guns)
-
[QUOTE][B][COLOR=#ff0000][U][SIZE=3]Druddigon man
[/SIZE][/U]אתה שם את הפצצות, נמלט ואז מפוצץ את הבסיס, הבסיס התפוצץ.
אתה מתחיל ללכת לבסיס הצבאי ושאתה מגיע לשם אתה מגלה שאתה מקבל פרס.
"קח פוכדור אולטרה בול ותסלק מפה" אומר לך המפקד ואז הוא מביא לך אולטרה בול אחד.
לא אתרגז, אתעלם ממנו, אכניס את האולטרה בול ואצא מהבסיס, אז אלך ברחובות ואחפש פוקימונים או יריבים.
-
[quote=~!~Judas~!~;1173969]
[SIZE=3][B][COLOR=green][B][U]ZiGzAg[/U][/B][/COLOR][/B][/SIZE]
[B][COLOR=green]"אוקי! דינו תשתמש בעלי תער לכיוון הרגליים שלו, לאחר מכן תסתער לכיוונו בזעם תוך כדי שליחת המון עלי תער!" אתה פוקד עליו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]דינו שולח מלא עלי תער לעבר הפצצה הקטן אבל הוא מתחמק בקלות ואז המנהיג מכון פוקד עליו להשתמש באגרוף שביט.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#008000][/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]פתאום האגרוף של אקספלומב עולה באש והוא רץ לעבר דינו ופוגע בו ומעיף אותו לקיר, דינו התעלף.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]"דינו התעלף, תבחר בפוקימון השני שלך" אומר לך השופט.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]מה תעשה?[/COLOR][/B][/quote]
"ואלפיקס!" אוציא אותו מהפוכדור.
"תשתמשח במתקפה מהירה סביב הפוקימון ואז בגחלת!" אורה לה.
[אפשר שהיא תהיה בת?]
-
[SIZE="3"][B][COLOR="Green"][U][B]ZiGzAg[/B][/U][/SIZE]
[I]זה לא משנה, אני תמיד אומר בצורת זכר...[/I]
~~~~~~~~~~~~~
"וולפיקס!" אתה אומר ומוציא אותו מהפוכדור תוך כדי שאתה מחזיר את דינו לפוכדור שלו.
"תשתמש במתקפה מהירה סביב הפוקימון ואז בגחלת!" אתה מורה עליו והוא יוצא במתקפה מהירה סביב הפוקימון שמבלבל את הפוקימון.
לאחר מכן וולפיקס תוקף בגחלת שפוגע בפוקימון אבל זה בקושי משפיע עליו והוא מחזיר בהתקלה שפוגעת קשות בוולפיקס.
מה תעשה?[/COLOR][/B]
תראה, אתה גורם לי לסלק אותך מהמ"ת! אתה לא נמצא בעיר!
אתה נמצא על אי שאין בו רחוב, רק פוקימונים ועוד בקושי שאי-אפשר לתפוס!
פעם אחרונה, תגיב מחדש![/COLOR][/B]
קובל משתמש בסילון אקווה ואז בדיוק שהוא כמעט הוא פוגע בחיפושית הוא עוצר ושולח אקדח מים שפוגע בחיפושית שמעלפת אותה.
"תחזור באגסאוו ותיצא אקספלומב!" קורא פריס ואז הוא מוציא פוקימון שדומה לפצצה קטנה וחמודה ([URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up352.siz.co.il/up2/umzdj0lzbnc3.png[/IMG][/URL])
מה תעשה? [/COLOR][/B]
אתה הולך למרכז ומגלה שאין אחות ג'וי, אתה יכול לרפאות לבד את הפוקימונים ואתה עושה זאת.
לאחר מכן אתה הולך למפרץ ומגלה שיש לך משימה במפרץ וגם לעלות לספינה עולה 200$ (יש לך כרטיס אשראי שיש בו אין סוף כסף)
מה תעשה?[/COLOR][/B]
-
[quote=~!~Judas~!~;1174790][SIZE=3][B][COLOR=green][U][B]ZiGzAg[/B][/U][/COLOR][/B][/SIZE]
[B][COLOR=green][I]זה לא משנה, אני תמיד אומר בצורת זכר...[/I][/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]~~~~~~~~~~~~~[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]"וולפיקס!" אתה אומר ומוציא אותו מהפוכדור תוך כדי שאתה מחזיר את דינו לפוכדור שלו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]"תשתמש במתקפה מהירה סביב הפוקימון ואז בגחלת!" אתה מורה עליו והוא יוצא במתקפה מהירה סביב הפוקימון שמבלבל את הפוקימון.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]לאחר מכן וולפיקס תוקף בגחלת שפוגע בפוקימון אבל זה בקושי משפיע עליו והוא מחזיר בהתקלה שפוגעת קשות בוולפיקס.[/COLOR][/B]
[/quote]
"ואלפיקס תתקיף אותו במתקפה מהירה תוך כדי שאתה שולח אליו גחלת! תירה לאחר מכן גחלת ללמעלה ותגרום לזירה להיות חמה ולפעול לטובתך" אורה לו.
-
[QUOTE][COLOR=#ff0000][B][U][SIZE=3]Druddigon man[/SIZE][/U][/B]
[/COLOR][B][COLOR=#ff0000]תראה, אתה גורם לי לסלק אותך מהמ"ת! אתה לא נמצא בעיר!
פעם אחרונה, תגיב מחדש![/COLOR][/B][/QUOTE]
לא אתרגז, אתעלם ממנו, אכניס את האולטרה בול לתוך התיק שלי ואצא מהבסיס, אז אלך לספינה ואחזור לעיר.
-
[QUOTE=~!~Judas~!~;1174790][SIZE="3"][B][COLOR="Green"][U][B]ZiGzAg[/B][/U][/SIZE]
[I]זה לא משנה, אני תמיד אומר בצורת זכר...[/I]
~~~~~~~~~~~~~
"וולפיקס!" אתה אומר ומוציא אותו מהפוכדור תוך כדי שאתה מחזיר את דינו לפוכדור שלו.
"תשתמש במתקפה מהירה סביב הפוקימון ואז בגחלת!" אתה מורה עליו והוא יוצא במתקפה מהירה סביב הפוקימון שמבלבל את הפוקימון.
לאחר מכן וולפיקס תוקף בגחלת שפוגע בפוקימון אבל זה בקושי משפיע עליו והוא מחזיר בהתקלה שפוגעת קשות בוולפיקס.
מה תעשה?[/COLOR][/B]
תראה, אתה גורם לי לסלק אותך מהמ"ת! אתה לא נמצא בעיר!
פעם אחרונה, תגיב מחדש![/COLOR][/B]
קובל משתמש בסילון אקווה ואז בדיוק שהוא כמעט הוא פוגע בחיפושית הוא עוצר ושולח אקדח מים שפוגע בחיפושית שמעלפת אותה.
מה תעשה? [/COLOR][/B]
אתה הולך למרכז ומגלה שאין אחות ג'וי, אתה יכול לרפאות לבד את הפוקימונים ואתה עושה זאת.
לאחר מכן אתה הולך למפרץ ומגלה שיש לך משימה במפרץ וגם לעלות לספינה עולה 200$ (יש לך כרטיס אשראי שיש בו אין סוף כסף)
אבדוק את פרטי המשימה, אשלם דרך כרטיס האשראי ואעלה לספינה
-
[QUOTE]KillerBee
"תחזור באגסאוו ותיצא אקספלומב!" קורא פריס ואז הוא מוציא פוקימון שדומה לפצצה קטנה וחמודה ()
מה תעשה? [/QUOTE]
"תחזור קובל!" אומר ואוסיף לאחר מכן "צא ליף!" אומר לליף "תשתמש בעלי טער כמו שהתאמנו מקודם! ואז תשתמש באבקת הרעלה!"
-
המשחק ספק הוקפא, ספק נסגר לפי בקשת הפותח. (זו תהיה גם בקשת הפותח שתכריע האם המשחק נסגר או מוקפא).