-
[QUOTE]לוקאס :
אוסאי נמעך על הקיר, ואז הוא עושה קליקים כאלה עם הראש, ועומד כאילו לא קרה כלום, ואז הוא מוציא לך לשון.
והולך במסדרון . ( מוחעחעחע D: יש לך תוכנית ג'? Xd )
לפתע יש צלצול, הפסקת האוכל התחילה.[/QUOTE]
"אני יותר מדי חלש" אומר לעצמי בשקט ואצא החוצה, אעלה לגג, אכנס למצב מדיטציה ואתרכז ובאוויר שמסביבי
אני אתחיל לעשות מסביבי עיגול של אוויר מסתובב ואעצום את העיניים, אנסה להגיע למצב של אוויר כלכך מרוכז שלא רואים בכלל דרך הכדור
-
[QUOTE=may-chan;1166675]גאארה:
אתם ביפן, אתם אמורים לדעת יפנית. >>
זה דפוק Xdd זה כמו לשאול בישראל : " מישהו יודע עברית? O:"
ומה שכתוב בפתקים זה לא יפנית Xd
~~
כמעט כל הבית ספר מרימים את היד, כדי לאמר שהם יודעים.
אוקיטו :
אתה מתעורר ורואה שהשעה 10:15. ההורים שלך לא נמצאים בבית, ואתה מאחר.
מה תעשה?
בארי :
אתה מתעורר בבוקר והשעה 10 ורבע. אתה נורא מאחר לבית הספר, ואמא שלך לא בבית.
ריי:
" ה-האי (-כן, יפנית) ^ ^ " אומרת הילדה בחיוך .
" א-ני דיי חכמה, אבל ביום של המבחן הייתי חולה ובגלל זה ל-לא עברתי אותו.." היא אומרת בעצב.
לוקאס:
ארג. יותר מידי מרושע. חחח אהבתי את ה'צפיתי את זה מאי! אצעק לשמים' Xd
--
" מה ??! איפה ?@! אוי לא O: " צועק המנהל. " אמממ.. אתה!" המנהל אומר ומצביע על אוסאי ( שעבר שם במקרה
Xd ) " קח אותו לאחות. D: " הוא אומר לך. " אני כבר יטפל בילד הבלונדיני D: " הוא אומר. ואוסאי מחייך חיוך מרושע ומתקרב אליך. ( טםטםטםםם )
סאלי ג'ייק ואמי ואלפיון :
" מה ההבדל. ציפור, בז. אותו דבר~ D: " אומרת קים בחיוך.
" באמת? מסכן O: חיית 18 שנה ביערות?! " אמי אומרת בהתפלאות לג'ייק.
אונו :
" הא. " אומר הנער באדישות, ומוריד אותך, את הולכת ממנו ואז מסתכלת עליו פעם נוספת, והוא מטה את הראש לצד, כאומר ''מה?'' ,
ואז הוא הולך.
מילין :
" יוקאי בכיתה B.... '' המנהל אומר בקול מוזר (כמו של זומבי), ונכנס למחשב שלו משנה שם משהו, ושוב אומר : " יוקאי בכיתה B. "
" יש~!! תודה, את גדולה D: " אומר לך יוקאי בהתרגשות.
סאסקה:
אתה לפתע רואה שבשער בית הספר נכנסת ילדה בעלת שער צהוב, והיא מסתכלת לימין ולשמאל, כנראה שהיא חדשה.
[SPOILER][IMG]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ8l32Kld1eORtMUHbOx-DbWZtP0ByeSjwA5VIoMYYaCgyVOUkoBw&t=1[/IMG][/SPOILER]
קווין :
הילד הלך. לפתע יש צלצול, המראה על הפסקה.
מה תעשה? ~[/QUOTE]
דייייי עם התגובות התוקעות האלו!
----------------------
"זה אותו דבר טוב עכשיו אנחנו יודעים על עוד מישהו בעל כוחות וגם איזה כוח יש לו"אני אומר ומסתכל על הילדה"דרך אגב איך קוראים לך?"
-
[quote=may-chan;1166030]רוסטר ~
אתה רואה שהילד כבר הלך, ונשארת לבד. השעה כבר 9:59. מה תעשה?
[/quote]
אתחיל לרוץ לבית הספר
-
[QUOTE=may-chan;1166877]סת' :
" זה היכולת שלי, אני יכול לדבר עם בני אדם. אבל רק לזמן קצ---" היצור אומר,
ולפתע אתה מפסיק לשמוע אותו. " גר גרר גררר" הוא אומר וקופץ על הכתף שלך.
לפתע יש צלצול. (הפסקת האוכל התחילה)
[/QUOTE]
אני יכול להגיד שאני משתמש בריטלין ואז אני לא רעב? (ריטלין גורם לאיבוד תאבון).
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אני שואל אותו:"אתה צריך שאני אעשה בשבילך משהו?".
אני בודק אם יש עלי איזה אוכל שהוא.
-
[quote]דיויד:
אתה יוצא לבחוץ, ורואה מגרש ענקי, עצים, מתקני כושר ליד העצים, והמון דשא ותלמידים.[/quote]
ממחר עד שני אני לא אוכל להגיב, בבקשה אל תעיפי אותי. ואני לא מתכוון שבכלל לא תפגישי אותי עם משתמשים, אלא שלא הרבה פעמים ועם כאלו שפעילים.
~~~~~
אני מגלגל עיניים 'ממש אין לי כוח לילדים הרעשניים האלו, אי אפשר למצוא פה מישהו/מישהי נורמלי/ת שאפשר לפתוח איתו/ה בשיחה?' אני חושב לעצמי. אני מתיישב על ספסל ליד המגרש, פותח את הפנקס ומתחיל לצייר אותו אבל את האנשים בתור היצורים שנראה לי שהם.
-
[QUOTE]גאארה:
אתם ביפן, אתם אמורים לדעת יפנית. >>
זה דפוק Xdd זה כמו לשאול בישראל : " מישהו יודע עברית? O:"
ומה שכתוב בפתקים זה לא יפנית Xd
~~
כמעט כל הבית ספר מרימים את היד, כדי לאמר שהם יודעים.[/QUOTE]
אז תחליטי את אמרת אותיו תלא ברורות ביפנית ואז את אומרת לא ביפנית..
זה טמטום שתוקע אותי,אין לי מה לכתוב...
נ.ב
איפ אני ברשומים?
-
[quote=may-chan;1166877]
סוקי :
'' גברתי הצעירה !~ " אמרה לך אישה שעמדה בכניסה לבית הספר, וחשבת שזה בגלל האיחור והיא הולכת להרוג אותך.
" למה השרוכים שלך לא קשורים? O:< " היא אומרת. ( Xd)[/quote]
"אה, הם לא קשורים כי מיהרתי לבית הספר ו... טוב.... :sorry: לא הספקתי לקשור אותם לפני שבאתי לכאן..." אומר לה במבוכה ואתכופף כדי לקשור את השרוכים. 'נו, באמת! אלו רק שרוכים! מה היא רוצה ממני?!' אחשוב לי במבוכה.
-
[QUOTE=may-chan;1166675]
סאסקה:
אתה לפתע רואה שבשער בית הספר נכנסת ילדה בעלת שער צהוב, והיא מסתכלת לימין ולשמאל, כנראה שהיא חדשה.
[SPOILER][IMG]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ8l32Kld1eORtMUHbOx-DbWZtP0ByeSjwA5VIoMYYaCgyVOUkoBw&t=1[/IMG][/SPOILER][/QUOTE]
"שלום לך ילדה, את חדשה פה הא?" אומר לילדה ואבוא אליה "אני סאסקה, גם אני קצת חדש פה.."
-
[quote=may-chan;1166877]
ריי:
" ה-האי! " היא אומרת בביטחון, אך בבישנות, ואתם הולכים לחדר המנהל.
" שלום לכם תלמידים. מה אתם רוצים? D: " אומר המנהל .
" א-אנו.. רציתי לשאול עם.. אפשר ל.. לעשות מבחן חוזר? " היא שואלת בקול קטן.
" כן. כמובן D: " המנהל אומר ומגיש להימג'י מבחן עבה עם המוני דפים.
הימג'י התיישבה והתחילה לענות על כל השאלות בריכוז.
לאחר כמה זמן, היא יצאה מהחדר של המנהל למסדרון. פתאום המנהל יצא ואמר :
" שוב קיבלת 59.9. אי אפשר. את נשארת בכיתה F~ " אומר המנהל.
" א-אבל.. ר-רק.. רק עכשיו הגשתי אותו Tt ^ Tt " אומרת הימג'י בעצב.
לפתע יש צלצול. ( הפסקת האוכל התחילה )
[/quote]
'מה הקטע של המנהל הזה?' אחשוב לעצמי בעצבים ואסתכל על הימג'י.
'לא אני לא אוותר כל כך מהר!' אחשוב בנחישות.
"אדוני המנהל" אומר ואגש עליו.
"אפשר בבקשה לראות את המבחן של הימג'י, יכול להיות שהתרחשה טעות בחישוב" אומר לו בנימוס ואחכה שיושיט לי את המבחן.
'הימג'י לא ניראת כמו ילדה שתקבל ציון כזה במבחן, חייב להיות כאן משהו שיעלה לה את הציון' אחשוב לעצמי.
-
[SIZE="4"]בארי:[/SIZE]
בבקשה Xd
----
אתה עולה על האוטובוס קו 5, והנהג מבקש חמש שקלים. אתה מביא לו חמישה שקלים, ונכנס ומתישב
בכיסא הטורקיז באמצע האוטובוס, ליד הדלת האחורית.
לאחר כמה דקות אתה מגיע לבית הספר ורואה שבדיוק יש צלצול, וכולם נכנסים לכיתות ומתחילים לאכול.
לפתע נכנסת בשער בית הספר ילדה בעלת שער צהוב.
[SPOILER][IMG]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ8l32Kld1eORtMUHbOx-DbWZtP0ByeSjwA5VIoMYYaCgyVOUkoBw&t=1[/IMG][/SPOILER]
[SIZE="4"]אונו :[/SIZE]
מי כבר יכול להיות מוכר? עדין את לא מכירה אף אחד > < '
-----
את עומדת בתור בקפיטריה שנמצאת בכיתה שלך, ואז מגיע תורך לקבל את האוכל.
" מה תרצי לאכול? פיצה צ'יפס וקולה/ברד/ענבים/אייס קפה/קפה/נס קפה ; או סושי ,אורז, וקולה/ברד/ענבים/אייס קפה/קפה/נס קפה? הקינוח הוא גלידה בטעמים, " האישה שעומדת שם שואלת אותך.
[SIZE="4"]מילין :[/SIZE]
יוקאי מהנהן, ואתם הולכים לקפיטריה המרכזית של בית הספר, ועומדים בתור הארוך.
כשמגיע תורכם , האישה שעומדת שם שואלת אותכם:
" מה תרצו? ספגטי ברוטב אדום עם קולה/אייס קפה/ברד/ענבים, או בולונז עם קולה/אייס קפה/ברד/ענבים? "
[COLOR="black"][COLOR="Red"]" אמ. מה את לוקחת? "[/COLOR][/COLOR] שואל אותך יוקאי.
[SIZE="4"]אוקיטו:[/SIZE]
אתה רץ לתחנת האוטובוס, כשלפתע עובר אוטובוס קו 5 המגיע לבית הספר, ואתה מפספס אותו.
( זה במקום הגשם. XD )
[SIZE="4"]ג'ייק , סאלי, קים אלפיון :[/SIZE]
סליחה על התגובה התוקעת >< (אלפיון)
---
" צודק," אומרת אמי לג'ייק.
סאלי ג'ייק , אמי וקים מתחילים ללכת לכיוון כיתה A.
" אתה בא? " שואלת קים את אלפיון.
לאחר מכן כשהם מגיעים לקפיטריה שנמצאת בכיתה A, הם רואים שהתחילה חלוקת האוכל
ועמדו שם המון מאכלים טעימים כמו גלידות, פיצות, ברד, והמון דברים טעימים.
הבטתם על הדוכן עם הגלידות וראיתם גלידות מכל הסוגים הטעמים והצבעים:
תות, מסטיק, שוקולד בלגי, ווניל צרפתי, שוקולד רגיל, ווניל פצפוצים, קינדר, דובדבן, מנגו, סורבה, גלידות שמנת
ועוד.
[SIZE="4"]לי:[/SIZE]
זה לא סיגל זה אוונו!~ XDD
---
הילד הבלונדיני מתעלם מדבריך ומושך בכתפיו. לאחר מכן, אתה עוקב אחרי אונו והילד הבלונדיני, ואז היא גורמת לו להוריד אותה, והיא הולכת. אוסאי הולך עד סוף המסדרון, עד שאתה לא רואה אותו כבר. לפתע הוא מופיע מאחוריך.
[COLOR="SandyBrown"]" בוו. ಠ ›ಠ "[/COLOR] הוא אומר לך באדישות.
[SIZE="4"]לוקאס :[/SIZE]
אתה עולה לגג הגדול, ונכנס למצב מדיטציה. מסביבך נוצר מין עיגול אוויר, ואתה מרגיש יותר חזק ממקודם.
לפתע אתה שומע רעש של מישהו שהולך מאחוריך.
[SIZE="4"]ג'ון [/SIZE]:
אתה מגיע לבית הספר, ונכנס לתוכו כדי לראות באיזה כיתה אתה נמצא. אתה רואה שאתה בכיתה A, כצפוי.
אתה נכנס לכיתה הענקית והמפוארת בעלת הספות הנוחות, והלפטופים המבריקים,ורואה שזמן הפסקת האוכל התחיל. אתה הולך לקפיטריה הנמצאת בסוף הכיתה, וכשמגיע תורך האישה העומדת שם שואלת אותך:
" מה תרצה לאכול? פיצה צ'יפס וקולה/ברד/ענבים/אייס קפה/קפה/נס קפה ; או סושי ,אורז, וקולה/ברד/ענבים/אייס קפה/קפה/נס קפה? לקינוח מקבלים גלידה, "
[SIZE="4"]רוסטר:[/SIZE]
אתה רץ לבית הספר ונכנס אליו, ורואה שאתה נמצא בכיתה F.
אתה נכנס לכיתה F ורואה שולחנות שבורים, וכיתה מוזנחת ועכברים לבנים מטיילים להם בין כל פינה ופינה.
מחוץ לכיתה בצד ימין, נמצאת הקפיטריה המרכזית ששם מחלקים את האוכל.
מה תעשה?
[SIZE="4"]סת':[/SIZE]
כן. אני עושה שאתה משתמש בריטלין ואז מה שאמרנו בה''פ?
--
אתה מחפש בתיק שלך אוכל, ורואה שם כדור קטן. אתה חושב שזה ממתק ואוכל את זה, ולפתע מאבד את התאבון.
" גרר גררר? " שואל היצור, ולפתע הזמן מתחיל להאט.
[SIZE="4"]גאארה:[/SIZE]
אמרתי כתב לא מובן. לא אמרתי יפנית = - ='
הנה ציטוט אפילו:
[QUOTE=may-chan;1165166]
גאארה ~
אתה תוקף את התיבה, ולאחר כל המתקפות - היא נפתחת. בתוך התיבה הגדולה אתה מוצא המון דפי קלף
ישנים שכתוב עליהם בכתוב מוזר ולא מובן.
[/QUOTE]
-----
[SIZE="4"]סוקי:[/SIZE]
" טוב אני יוותר לך רק הפעם!~ " היא אומרת בכעס והולכת, לפתע יש צלצול המודיע על הפסקת האוכל וכולם
נכנסים לקפיטריה הגדולה שבתוך בית הספר. מה תעשי?
[SIZE="4"]סאסקה:[/SIZE]
" הא? היי D:" הילדה אומרת לך, " כן, אני חדשה פה." היא אומרת. " אמ. אתה יודע אולי איפה הקפיטריה של הבית ספר?" היא שואלת אותך. ומסתכלת שנית לשני הצדדים.
[SIZE="4"]ריי:[/SIZE]
" מה? טוב נו, בסדר. " אומר המנהל ומגיש לך את המבחן של הימג'י.
אתה רואה שכל התשובות נכונות ואין אף טעות כמעט.
" נו גמרת? עכשיו תחזיר לי אותו~ " אומר המנהל ולוקח מידך את המבחן.
-
את כתבת את זה אחרכך..
-----.
לא משנה
"אה סליחה מישהו יודע את השפה הזאת?"
אומר וארקאה להם את הפתקיפ
-
[QUOTE=may-chan;1167790][SIZE="4"]
---
הילד הבלונדיני מתעלם מדבריך ומושך בכתפיו. לאחר מכן, אתה עוקב אחרי אונו והילד הבלונדיני, ואז היא גורמת לו להוריד אותה, והיא הולכת. אוסאי הולך עד סוף המסדרון, עד שאתה לא רואה אותו כבר. לפתע הוא מופיע מאחוריך.
[/QUOTE]
אני אומר לילד הבלונדיני" זה לא יפה להפחיד סתם ככה ילדים מאחוריהם גבם.במיוחד להפחיד אותי.טוב תרצה להילחם נגדיח בדו קרב אחד על אחד.אם אני אנצח אתה תמות.אם אני מפסיד אז אני אעזוב אותך בשקט לעת עטה. מה אתה אומר בלונדיני?"
-
[QUOTE=may-chan;1167790][SIZE="4"]בארי:[/SIZE]
בבקשה Xd
----
אתה עולה על האוטובוס קו 5, והנהג מבקש חמש שקלים. אתה מביא לו חמישה שקלים, ונכנס ומתישב
לאחר כמה דקות אתה מגיע לבית הספר ורואה שבדיוק יש צלצול, וכולם נכנסים לכיתות ומתחילים לאכול.
[/QUOTE]
אני מתעלם ממנה וממשיך ללכת. אני מוריד את הווליום של המוסיקה למקרה שיודיעו משהו. 'בכל זאת אני לא יכול לקרוא את השפתיים של הכרזה' אני חושב לעצמי.
-
[QUOTE=may-chan;1167790][SIZE="4"]בארי:[/SIZE]
בבקשה Xd
----
-----
" מה תרצי לאכול? פיצה צ'יפס וקולה/ברד/ענבים/אייס קפה/קפה/נס קפה ; או סושי ,אורז, וקולה/ברד/ענבים/אייס קפה/קפה/נס קפה? הקינוח הוא גלידה בטעמים, " האישה שעומדת שם שואלת אותך.
" מה תרצו? ספגטי ברוטב אדום עם קולה/אייס קפה/ברד/ענבים, או בולונז עם קולה/אייס קפה/ברד/ענבים? "
[COLOR="black"][COLOR="Red"]" אמ. מה את לוקחת? "[/COLOR][/COLOR] שואל אותך יוקאי.
[SIZE="4"]אוקיטו:[/SIZE]
אתה רץ לתחנת האוטובוס, כשלפתע עובר אוטובוס קו 5 המגיע לבית הספר, ואתה מפספס אותו.
( זה במקום הגשם. XD )
[SIZE="4"]ג'ייק , סאלי, קים אלפיון :[/SIZE]
---
תות, מסטיק, שוקולד בלגי, ווניל צרפתי, שוקולד רגיל, ווניל פצפוצים, קינדר, דובדבן, מנגו, סורבה, גלידות שמנת
ועוד.
---
[SIZE="4"]לוקאס :[/SIZE]
אתה עולה לגג הגדול, ונכנס למצב מדיטציה. מסביבך נוצר מין עיגול אוויר, ואתה מרגיש יותר חזק ממקודם.
[SIZE="4"]ג'ון [/SIZE]:
אתה מגיע לבית הספר, ונכנס לתוכו כדי לראות באיזה כיתה אתה נמצא. אתה רואה שאתה בכיתה A, כצפוי.
אתה נכנס לכיתה הענקית והמפוארת בעלת הספות הנוחות, והלפטופים המבריקים,ורואה שזמן הפסקת האוכל התחיל. אתה הולך לקפיטריה הנמצאת בסוף הכיתה, וכשמגיע תורך האישה העומדת שם שואלת אותך:
" מה תרצה לאכול? פיצה צ'יפס וקולה/ברד/ענבים/אייס קפה/קפה/נס קפה ; או סושי ,אורז, וקולה/ברד/ענבים/אייס קפה/קפה/נס קפה? לקינוח מקבלים גלידה, "
[SIZE="4"]רוסטר:[/SIZE]
אתה נכנס לכיתה F ורואה שולחנות שבורים, וכיתה מוזנחת ועכברים לבנים מטיילים להם בין כל פינה ופינה.
מה תעשה?
[SIZE="4"]סת':[/SIZE]
--
אתה מחפש בתיק שלך אוכל, ורואה שם כדור קטן. אתה חושב שזה ממתק ואוכל את זה, ולפתע מאבד את התאבון.
[SIZE="4"]גאארה:[/SIZE]
הנה ציטוט אפילו:
-----
[SIZE="4"]סוקי:[/SIZE]
" טוב אני יוותר לך רק הפעם!~ " היא אומרת בכעס והולכת, לפתע יש צלצול המודיע על הפסקת האוכל וכולם
[SIZE="4"]סאסקה:[/SIZE]
" הא? היי D:" הילדה אומרת לך, " כן, אני חדשה פה." היא אומרת. " אמ. אתה יודע אולי איפה הקפיטריה של הבית ספר?" היא שואלת אותך. ומסתכלת שנית לשני הצדדים.
[SIZE="4"]ריי:[/SIZE]
" נו גמרת? עכשיו תחזיר לי אותו~ " אומר המנהל ולוקח מידך את המבחן.[/QUOTE]
"השיעמום עושה אותי רעב "אני אומר והולך לדוכן הגלידה לוןקח לי גלידה בטעם מסטיק וגם לדוכן הפיצה ולוקח לי שתי משולשים רגילים בינונים ואני ניגש לקים"טוב אני מחכה לםך תקחי מה שאת רוצה ונלך לשבת איפה שהוא"
-
[quote]סאסקה:
" הא? היי D:" הילדה אומרת לך, " כן, אני חדשה פה." היא אומרת. " אמ. אתה יודע אולי איפה הקפיטריה של הבית ספר?" היא שואלת אותך. ומסתכלת שנית לשני הצדדים.[/quote]
"לא.בואי נחפש אותה ביחד.." אומר לה "דרך אגב, לא אמרת לי את שמך או שאני סתם סנילי?" ואחייך אליה.
-
[quote]לוקאס :
ג'ון :
" מה תרצה לאכול? פיצה צ'יפס וקולה/ברד/ענבים/אייס קפה/קפה/נס קפה ; או סושי ,אורז, וקולה/ברד/ענבים/אייס קפה/קפה/נס קפה? לקינוח מקבלים גלידה, " [/quote]
לוקאס
אני יוצא מהמצב של הכדור ופשוט יושב לי על הגג ושואף אוויר להנעתי, לא מתייחס לצעדים...
ג'ון
"פיצה וקולה" אומר לה ואקח את הזמנתי "תודה רבה לך, המקום הזה ממש מפואר! מעניין איך הכיתות האחרות!" אומר ואלך לכיתה C כדי לראות מה יש שם
-
[QUOTE=may-chan;1167790][SIZE="4"]
-----
.[/QUOTE]
"אני ישמח לפיצה צ'יפס וקולה" אני אומרת ולוקחת את האוכל ומודה לה ולוקחת סכום ומתיישבת באיזהשהוא שולחן
מילין
"אני ישמח לבולנז וקולה" אני אומרת ולוקחת את האוכל ממנה ומתיישבת אם יוקאי באיזשהוא שולחן אחרי שאני לוקחת גם סכום
-
[quote=may-chan;1167790][SIZE=4]ג'ייק , סאלי, קים אלפיון :[/SIZE]
---
ועוד.
[/quote]
ג'ייק:
~לוקח גלידה מהטעמים מסטיק, שוקולד בלגי, ווניל צרפתי, קינדר וסורבה ממש בלי להתקמצן XD~
סאלי:
אקח כמה גלידות בטעם של פירות שונים ואתחיל לאכול בשקט.
-
[quote=may-chan;1167790]
[SIZE=4]ריי:[/SIZE]
" נו גמרת? עכשיו תחזיר לי אותו~ " אומר המנהל ולוקח מידך את המבחן.[/quote]
"אדוני המנהל! כל התשובות במבחן הזה הן נכונות" אומר ברשמיות.
"אני מבקש ממך להסתכל על התשובות שוב! למבחן הזה מגיע ציון של מאה להימג'י לא מגיע להיות בכיתה שהיא נמצאת בה!" אומר ואתעקש שיבדוק את המבחן שוב.
-
[quote]אוקיטו:
( זה במקום הגשם. Xd )[/quote]
"טוב, כנראה שזה לא יום המזל שלי" אמרתי לעצמי ביאוש.
"אצטרך ללכת ברגל לבי"ס" אמרתי לעצמי והתחלתי לצעוד.
-
[quote=may-chan;1167790][SIZE=4]בארי:[/SIZE]
בבקשה Xd
----
[spoiler][IMG]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ8l32Kld1eORtMUHbOx-DbWZtP0ByeSjwA5VIoMYYaCgyVOUkoBw&t=1[/IMG][/spoiler]
[SIZE=4]אונו :[/SIZE]
-----
[SIZE=4]מילין :[/SIZE]
[COLOR=black][COLOR=red]" אמ. מה את לוקחת? "[/COLOR][/COLOR] שואל אותך יוקאי.
[SIZE=4]אוקיטו:[/SIZE]
( זה במקום הגשם. XD )
[SIZE=4]ג'ייק , סאלי, קים אלפיון :[/SIZE]
---
ועוד.
[SIZE=4]לי:[/SIZE]
---
[COLOR=sandybrown]" בוו. ಠ ›ಠ "[/COLOR] הוא אומר לך באדישות.
[SIZE=4]לוקאס :[/SIZE]
[SIZE=4]ג'ון [/SIZE]:
[SIZE=4]רוסטר:[/SIZE]
מה תעשה?
[SIZE=4]סת':[/SIZE]
--
[SIZE=4]גאארה:[/SIZE]
הנה ציטוט אפילו:
-----
[SIZE=4]סוקי:[/SIZE]
[SIZE=4]סאסקה:[/SIZE]
[SIZE=4]ריי:[/SIZE]
" נו גמרת? עכשיו תחזיר לי אותו~ " אומר המנהל ולוקח מידך את המבחן.[/quote]
"יופי!" אומר ואכנס לקפיטריה.
---
מאי, למה את תוקעת אותי?! מה אני כבר יכולה לכתוב?! :sorry:
אני מצטערת אבל בבקשה תכתבי לי תגובות פחות תוקעות :sorry:
-
שם משתמש: I'm No Superman
שם הדמות + שם משפחה: פורטגאס די. אייס החתיך והסקסי והחיימשלי והכפרעליו
תיאור/ תמונה במצב רגיל: [url]http://dc03.arabsh.com/i/00676/b5zdtvuohcjq.jpg[/url] נכון שהוא פשוט חתיך?!
תיאור/ תמונה במצב הגזע: [url]http://4.bp.blogspot.com/_naypHoRY7Lg/SuA4KDTBF2I/AAAAAAAAAHI/LcQ7NNkUu1w/s1600-h/grimmjow+jeagerjaques[/url]
אופי: אייס הוא אדם היפראקטיבי, דבר שמאוד מאפיין את הכוח המיוחד שלו - טלפורטציה.
אח מצבי הרוח של אייס אוהבים להשתנות בין כועס לשמח לעצוב ולבין כל שאר הדברים.
אך שכל זה לא יבלבל אתכם, אייס הוא אדם חכם ונבון ובעל כוח גופני גדול, להתעסק עם אייס לא כדאי לכם.
הכוח המיוחד: טלפורטציה 3>
גזע: ערפד
רקע: רק משפחתי יודעת על הכוח המיוחד שלי... אתם יודעים... טלפורטציה. הכוח הזה יכול להיות מנוצל מאוד, אבל לאאא, חייב להיות חוק דבילי שאני בכלל לא מבין אותו שאוסר עלי להשתמש בכוח שלי בצורה חופשית. קיבלתי מתנה ואני לא יכול להנות ממנה, זה כמו עינוי.
יש לי משפחה בריאה, אבא ואמא, ג'ן ופול ואחות גדולה, אני לא אוהב לפרט על ההורים שלי, הם רואים בי ואחותי קצת פריקים, בגלל שאני יכול להשתגר והיא יכולה להזיז דברים עם כוח המחשבה.
אחותי הגדולה גדולה ממני בשנתיים, אנחנו יותר קשורים בגלל ששנינו "פריקים". היא מאוד נחמדה אלי, לא ברור לי למה. זה כנראה פשוט איך שהיא.
לא מזמן התקבלתי לתיכון חדש שאמור להיות מעולה, אני עדיין מאוד שמח מזה. שמעתי המון סיפורים עליו. אחותי שם והיא אומרת שהוא באמת כמו שמספרים עליו, כל מה שאני צריך לעשות עכשיו זה לבדוק אם היא צודקת.
קשרים: לא לגעת.
רומנטיקה: לא רואה איך זה יכול להזיק.
הערות/הארות/שאלות/אייס קפה: אני אשמח להירשם, מזמן לא הייתי במ"ת אבל הרמה שלי דיי גבוהה.
אה כן, שמישהו ינסה לגלות שאני ערפד והוא ימצא הוכחות ואז כשהוא יגיד לי הוא יעשה כזה "i know what you are, you skin is pale and ice cold" וכו' וכו' ואז אני אעשה כזה "say it, out loud" ואז או שהוא יגיד "vempire" או שמישהו אדיש כמו סנייפ יגיע ויגיד "נסיכת פיות מנצנצת" D:
אגב אני מקווה להירשם למרות הרקע הMEH הזה.
-
גאארה:
אף ילד לא עונה לחיוב, ואתה נזכר שבספרית בית הספר יש ספרים על שפות עתיקות.
מצד שני, התחילה הפסקת האוכל וכולם נכנסו לקפיטריה והתחילו לאכול. מה תעשה? ~
לי:
הילד מהנהן ומפהק. לפתע ציפורניו נארכות והופכות לחדות, וצומחות לו שני אוזני חתול בראש, ו2 ניבים בפה.
הוא מתחיל לרוץ ולקחת תנופה (כשהוא על 4 XD), ואז כשהוא מגיע אליך, הוא קופץ עליך ושורט אותך עם ציפורניו
החדות.
בארי:
עוד כמה דקות לך ולילדה יצא להיפגש, תכף זה בא Xd
אגב, מצאתי תמונה שמתאימה לתיאור שלך!~ D:
[url]http://www.up2me.co.il/images/75298069.png[/url] רק שהוא בלי אוזניות :peee:
---
אתה מנמיך קצת את המוזיקה, ואז נכנס לבית הספר, ורואה לוח גדול ליד חדר המזכירות.
כתוב שם את הכיתות, ואתה מבחין בכך שאתה בכיתה י''ב A. אתה מתחיל לפסוע לכיוון הכיתה שלך,
ומגיע לדלת הכיתה. אתה רואה שבסוף המסדרון יש שני בחורים שרבים אחד עם השני, ולאחד יש אוזני-חתול וניבים.
אתה נכנס לכיתה ורואה כיתה ענקית, עם ספות אדומות ומרופדות, הקיר צבוע בצבע לבן חלק, ברצפה יש שטיח אדום, '' לוח חכם '' תלוי על הקיר, שולחנות מבריקים, ובסוף הכיתה יש קפיטריה עם המון אוכל, וכולם עומדים בתור ומחכים שם.
אלפיון וקים~
" אוקי D:" אומרת קים, ולוקחת פיצה אחת וגלידה בטעם שוקולד בלגי. אתם מתיישבים
בספה אחת .
" וואו זה נורא טעים " אומרת קים תוך כדי שהיא מלקקת את הגלידה.
" תגיד, שמעת שאדון שטן(לי), מתכנן עם חבר שלו להרוס לנו את הכיתה? O:" היא אומרת ואוכלת מהפיצה.
סאסקה:
" אוקי " הילדה אומרת ומחייכת, לפתע נכנס דרך השער ילד בעל שער לבן עם קצוות שער שחורות. הילדה
מביטה בו, ואתה שואל אותה מה שמה, לאחר כמה זמן היא מתעשתת " מה?... אהה, קוראים לי מיו. (mio) "
היא אומרת לך בחיוך.
לוקאס:
לפתע קופצים עליך שני אנשים, קושרים לך את העיניים ואת הגוף, ומזריקים לך סם הרדמה.
לאחר כמה זמן, אתה מוצא את עצמך במקום חשוך ואפל. " או.. אני רואה שהתעוררת. " אתה שומע
קול לפתע.
ג'ון:
" בבקשה ^^ " אומרת האישה, ואתה הולך לכיתה C. אתה מוצא כיתה הרוסה ומוזנחת, עם שולחנות שבורים,
חסרת כיסאות, לוח גירים ישן, ועכברים מתרוצצים להם בכל מקום.
אונו:
את מתיישבת בספה אחת, ומתחילה לאכול את הפיצה. לפתע מאחוריך את מרגישה במשהו מוזר.
פתאום, קושרים לך את העינים, את הפה ואת הגוף, ולפתע את נרדמת.
את מתעוררת בחדר קטן וחשוך, ודמות בעלת חליפה שחורה עומדת מולך.
" התעוררת כבר, הא? " היא שואלת אותך בחיוך מפחיד.
מילין:
" וואו! זה טעים D:" אומר יוקאי ואוכל מהבולונז. " שוב תודה, איך עשית את זה? " יוקאי שואל בהתלהבות.
ג'ייק סאלי ואמי:
ג'ייק לוקח גלידה ענקית עם כמעט כל הטעמים, סאלי לוקחת רק פירות, ואמי לוקחת שוקולד בלגי ווניל צרפתי.
" זה.. זה פשוט מעולה! הלוואי וגם שלנו יהיה כזה בכיתה, " אומרת אמי.
לפתע אתם מבחינים שהילדה שישבה בספה שלידכם נעלמה לפתע. (אונו)
אוקיטו:
אתה מתחיל לפסוע לכיוון בית הספר הגדול, ולאחר מספר דקות מגיע לשם. אתה נכנס לתוכו,
ורואה שאתה בכיתה A, ועכשיו הוא זמן הפסקת האוכל. אתה נכנס לכיתה A, ורואה כיתה מפוארת
עם ספות נוחות בצבע אדום, שולחנות גדולים ומבריקים, 'לוח חכם' תלוי על הקיר, ובריצפה יש שטיח אדום, וכמובן חלונות יפים עם וילונות בצבע אדום כהה. בסוף הכיתה נמצאת קפיטריה. כל הילדים מתאספים ליד הקפירטיה
כדי לקבל את האוכל.
סוקי:
חח סליחה > < '
--
את נכנסת לקפיטריה והולכת לחכות בתור. כשמגיע תורך, האישה שעומדת שם שואלת אותך:
" מה תרצי לאכול? ספגטי ברוטב אדום עם קולה/אייס קפה/ברד/ענבים, או בולונז עם קולה/אייס קפה/ברד/ענבים? "
היא שואלת בחיוך.
דויד :
אתה מצייר ומצייר, ולפתע אתה שומע רעשים מאחוריך, מסובב את הראש כדי לראות מה זה,
ותוך שלוש שניות אתה מוצא את עצמך קשור בכל הגוף, ויש על העינים שלך כיסוי עיניים.
" אני רואה שהתעוררת.. " אמר לפתע קול של גבר מבוגר.
ריי :
" בסדר, בסדר " אומר המנהל ואז לוחש לעצמו ' תלמיד מעצבן. '
ומעיין שנית במבחן, " טוב היא עולה לכיתה B. " אומר המנהל ונאנח.
I'm No Superman:
רשום :D
תכף אני מגיבה ועושה לך התחלה.
-
[quote]לוקאס:
לפתע קופצים עליך שני אנשים, קושרים לך את העיניים ואת הגוף, ומזריקים לך סם הרדמה.
לאחר כמה זמן, אתה מוצא את עצמך במקום חשוך ואפל. " או.. אני רואה שהתעוררת. " אתה שומע
קול לפתע.
ג'ון:
" בבקשה ^^ " אומרת האישה, ואתה הולך לכיתה C. אתה מוצא כיתה הרוסה ומוזנחת, עם שולחנות שבורים,
חסרת כיסאות, לוח גירים ישן, ועכברים מתרוצצים להם בכל מקום.[/quote]
לוקאס
"יופי איזה כיף" אומר באדישות "מי אתם?" אומר שנית
"ולמה אתם חטפתם אותי..." אומר עוד פעם ואנסה לעשות רוח חזקה מספיק כדי לחתוך את החותים
בזמן שאני עושה את זה אני אכין כדור של רוח שיהיה בו מספיק לחץ כך שאני אזרוק אותו לחדר והוא ייתפוצץ ויעיף את כולם לקיר
ג'ון
"איזה מסכנים!" אומר בעצבנות "מה זה לעזאזל האי שוויון הזה..." אומר שנית ואלך החוצה 'חבל שאין חבורה של אנשים שנלחמת באי שוויון ותשווה בין כל הכיתות! כי אם תהיה אני אצטרף אליהם!' אחשוב
-
[QUOTE=may-chan;1168703]
לי:
הילד מהנהן ומפהק. לפתע ציפורניו נארכות והופכות לחדות, וצומחות לו שני אוזני חתול בראש, ו2 ניבים בפה.
הוא מתחיל לרוץ ולקחת תנופה (כשהוא על 4 XD), ואז כשהוא מגיע אליך, הוא קופץ עליך ושורט אותך עם ציפורניו
החדות.
[/SIZE][/QUOTE]
אני אומר לבלונדיני"אז אני מבין שגם לך יש כוחות מיוחדות ואתה בגזע החצי חיה ובני אדם.יפה מאוד. אני עדיין אשרוף אותך למוות עם כוחתי".אני אנסה לתפוס אותו. כשאתפוס אני אשרוף אותו במגע בין שניניו.
-
[QUOTE]סאסקה:
" אוקי " הילדה אומרת ומחייכת, לפתע נכנס דרך השער ילד בעל שער לבן עם קצוות שער שחורות. הילדה
מביטה בו, ואתה שואל אותה מה שמה, לאחר כמה זמן היא מתעשתת " מה?... אהה, קוראים לי מיו. (mio) "
היא אומרת לך בחיוך.[/QUOTE]
"אוקיי מיו, בואי נחפש את הקפיטריה!" אומר למיו ואלך איתה לכיוון המבנה כדי לחפש את הקפיטריה.'מי זה?' אחשוב לעצמי ואסתכל על הילד עם קצוות השיער השחורות והשיער הלבן.
-
גאארה:
"נחכה עם זה לאחרכך"
הולך לקפיטאיה
נ.ב
יש את כבר לא כותבת חלונות שבורים
עכשיו אני הולך להכין לי כיסא מאבן.
-
[QUOTE=may-chan;1168703]גאארה:
לי:
החדות.
בארי:
[url]http://www.up2me.co.il/images/75298069.png[/url] רק שהוא בלי אוזניות :peee:
---
כתוב שם את הכיתות, ואתה מבחין בכך שאתה בכיתה י''ב A. אתה מתחיל לפסוע לכיוון הכיתה שלך,
ומגיע לדלת הכיתה. אתה רואה שבסוף המסדרון יש שני בחורים שרבים אחד עם השני, ולאחד יש אוזני-חתול וניבים.
אתה נכנס לכיתה ורואה כיתה ענקית, עם ספות אדומות ומרופדות, הקיר צבוע בצבע לבן חלק, ברצפה יש שטיח אדום, '' לוח חכם '' תלוי על הקיר, שולחנות מבריקים, ובסוף הכיתה יש קפיטריה עם המון אוכל, וכולם עומדים בתור ומחכים שם.
אלפיון וקים~
" אוקי D:" אומרת קים, ולוקחת פיצה אחת וגלידה בטעם שוקולד בלגי. אתם מתיישבים
בספה אחת .
" וואו זה נורא טעים " אומרת קים תוך כדי שהיא מלקקת את הגלידה.
" תגיד, שמעת שאדון שטן(לי), מתכנן עם חבר שלו להרוס לנו את הכיתה? O:" היא אומרת ואוכלת מהפיצה.
סאסקה:
היא אומרת לך בחיוך.
לוקאס:
קול לפתע.
ג'ון:
חסרת כיסאות, לוח גירים ישן, ועכברים מתרוצצים להם בכל מקום.
אונו:
יערך .
מילין:
יערך .
ג'ייק סאלי ואמי:
יערך .
אוקיטו:
יערך .
סוקי:
יערך .
[SIZE="5"]כל אלה שכתבתי להם ' יערך' אני יענה להם מחר, אני פשוט נורא עייפה.. ^^ ''
[/SIZE][/QUOTE]
"כן שמעתי משהו על זה וגפ שמעתי שמישהי מתנגדת להם והיא מהכיתה שלנו רוצה נצתרף אליה?"אני אשאל אותה
-
[QUOTE=may-chan;1168703]
בארי:
---
[/QUOTE]
נעע הוא מכוער...
~~~~~~~~~~~~
אני ממשיך לסוף הכיתה לעבר הקפיטריה ומחכה בתור גם. בזמן שאני מחכה אני מסתכל על מה שמגישים לנו היום ומתלבט מה לבחור.
-
[quote]אוקיטו:
אתה מתחיל לפסוע לכיוון בית הספר הגדול, ולאחר מספר דקות מגיע לשם. אתה נכנס לתוכו,
ורואה שאתה בכיתה A, ועכשיו הוא זמן הפסקת האוכל. אתה נכנס לכיתה A, ורואה כיתה מפוארת
עם ספות נוחות בצבע אדום, שולחנות גדולים ומבריקים, 'לוח חכם' תלוי על הקיר, ובריצפה יש שטיח אדום, וכמובן חלונות יפים עם וילונות בצבע אדום כהה. בסוף הכיתה נמצאת קפיטריה. כל הילדים מתאספים ליד הקפירטיה
כדי לקבל את האוכל.[/quote]
"וואי, איזה קפיטריה! מעניין מה קורה עם כיתה C..." אקח את האוכל בנימוס ואגש לשולחן.
-----------------
לא הבנתי מה אני אמור להגיב בזה....
-
[quote=may-chan;1168703]
ריי :
" בסדר, בסדר " אומר המנהל ואז לוחש לעצמו ' תלמיד מעצבן. '
ומעיין שנית במבחן, " טוב היא עולה לכיתה B. " אומר המנהל ונאנח.
[/quote]
' טוב זה לפחות יותר טוב מהחור שהוא שם אותה קודם' אחשוב לעצמי.
"תודה על הזמן אדוני המנהל" אומר.
"זה לא כיתה A אבל זה לפחות יותר טוב ממה שהיית בו קודם" אומר להימג'י בחיוך.
-
[QUOTE=may-chan;1168703]
אונו:
את מתיישבת בספה אחת, ומתחילה לאכול את הפיצה. לפתע מאחוריך את מרגישה במשהו מוזר.
פתאום, קושרים לך את העינים, את הפה ואת הגוף, ולפתע את נרדמת.
את מתעוררת בחדר קטן וחשוך, ודמות בעלת חליפה שחורה עומדת מולך.
" התעוררת כבר, הא? " היא שואלת אותך בחיוך מפחיד.
מילין:
" וואו! זה טעים D:" אומר יוקאי ואוכל מהבולונז. " שוב תודה, איך עשית את זה? " יוקאי שואל בהתלהבות.
.[/QUOTE]
אונו
אני מביטה אליה ומזיזה טיפה את ידי וגורמת לאישה לשחרר אותי "עכשיו, אני מאחרת לשיעור אז אני יאמר ברור, איפה הבית ספר?" אני ישאל אותה ויביט אליה, אבל הפעם ברצינות
מילין
"יש לי כוח שיכנוע" אני אומרת בחיוך ומסיימת את האוכל , לאחר מכן אני יוריד תמגש ויחכה ליוקאי שיסים תאוכל ואז אני יראה לו את הכיתה
-
[quote=may-chan;1168703]
ג'ייק סאלי ואמי:
ג'ייק לוקח גלידה ענקית עם כמעט כל הטעמים, סאלי לוקחת רק פירות, ואמי לוקחת שוקולד בלגי ווניל צרפתי.
" זה.. זה פשוט מעולה! הלוואי וגם שלנו יהיה כזה בכיתה, " אומרת אמי.
לפתע אתם מבחינים שהילדה שישבה בספה שלידכם נעלמה לפתע. (אונו)
[/quote]
ג'ייק:
אשתנה לחצי טיגריס ואנסה לרחרח את האוויר ולראות אם אני מצליח למצוא את הילדה [XD]
סאלי:
אבהה בג'ייק מרחרח את האוויר ואחשוב 'WTF?!'
"איפה הילדה הזאת?" אשאל את אמי.
-
[quote=may-chan;1168703]סוקי:
חח סליחה > < '
--
את נכנסת לקפיטריה והולכת לחכות בתור. כשמגיע תורך, האישה שעומדת שם שואלת אותך:
" מה תרצי לאכול? ספגטי ברוטב אדום עם קולה/אייס קפה/ברד/ענבים, או בולונז עם קולה/אייס קפה/ברד/ענבים? "
היא שואלת בחיוך.[/quote]
"אני ארצה ספגטי ברוטב אדום עם קולה" אבקש מהאישה שעומדת מולי. "תודה." אוסיף.
-
[QUOTE=may-chan;1166877]לוקאס :
אוסאי נמעך על הקיר, ואז הוא עושה קליקים כאלה עם הראש, ועומד כאילו לא קרה כלום, ואז הוא מוציא לך לשון.
והולך במסדרון . ( מוחעחעחע D: יש לך תוכנית ג'? Xd )
לפתע יש צלצול, הפסקת האוכל התחילה.
אוקיטו :
אתה מתקשר לחברת המוניות, והם אומרים לך שכל הנהגים חולים ממחלה מסתורית, ולכן החברה לא עובדת היום.
( תמיד יש אוטובוסים בעולם P: )
סאלי וג'ייק ואלפיון וקים :
" אבל בז זה לא ציפור? O: " שואלת קים את סאלי.
" היי, תגידו, רוצים ללכת לכיתה שלנו? ראיתי שהיה שם איש ששם גלידות בקפיטריה שבכיתה D: " אומרת קים.
" אמ. אוקי~" אומרת אמי ומושכת בכתפיים .
סוקי :
'' גברתי הצעירה !~ " אמרה לך אישה שעמדה בכניסה לבית הספר, וחשבת שזה בגלל האיחור והיא הולכת להרוג אותך.
" למה השרוכים שלך לא קשורים? O:< " היא אומרת. ( Xd)
בארי:
אתה מתארגן ויוצא לבחוץ, ונורא חם שם, אתה קולט שאתה צריך ללכת ברגל עכשיו, אבל לפתע אוטובוס שעובר
בבית הספר, מגיע ועוצר ליד התחנה שליד הבית שלך.
מה תעשה?
ריי:
" ה-האי! " היא אומרת בביטחון, אך בבישנות, ואתם הולכים לחדר המנהל.
" שלום לכם תלמידים. מה אתם רוצים? D: " אומר המנהל .
" א-אנו.. רציתי לשאול עם.. אפשר ל.. לעשות מבחן חוזר? " היא שואלת בקול קטן.
" כן. כמובן D: " המנהל אומר ומגיש להימג'י מבחן עבה עם המוני דפים.
הימג'י התיישבה והתחילה לענות על כל השאלות בריכוז.
לאחר כמה זמן, היא יצאה מהחדר של המנהל למסדרון. פתאום המנהל יצא ואמר :
" שוב קיבלת 59.9. אי אפשר. את נשארת בכיתה F~ " אומר המנהל.
" א-אבל.. ר-רק.. רק עכשיו הגשתי אותו Tt ^ Tt " אומרת הימג'י בעצב.
לפתע יש צלצול. ( הפסקת האוכל התחילה )
סת' :
" זה היכולת שלי, אני יכול לדבר עם בני אדם. אבל רק לזמן קצ---" היצור אומר,
ולפתע אתה מפסיק לשמוע אותו. " גר גרר גררר" הוא אומר וקופץ על הכתף שלך.
לפתע יש צלצול. (הפסקת האוכל התחילה)
אונו :
את הולכת ללוח מערכת השעות, ורואה ששיעור הבא יש לכם שיעור ספורט! אך לפני זה יש הפסקת אוכל.
לפתע יש צלצול, והפסקת האוכל התחילה.
מילין :
" האי!~ D: " הוא אומר בהתרגשות ואתם הולכים לכיתה, ויש צלצול. (הפסקת האוכל התחילה)
קווין :
אתה יוצא להפסקה והיא בידיוק נגמרת, והפסקת האוכל מתחילה.
כולם נכנסים לכיתות ומוציאים את האוכל שלהם.[/QUOTE]
אולי זו טיפה חוצפה אבל אני יכול להגיד לך משהו? אני משחק כבר איזה 10 תגובות ולדעתי אפשר לתת למשחק הרגשה של מושקע ולקדם אותו יותר מהר בכך שתכתבי תגובות שברור מה יעשו ביחד. נגיד "תצטרך ללכת ברגל,מה תעשה?" ברור שאני אלך ברגל! את יכולה לכתוב מה קורה אחרי שאני הולך ברגל. אפשר לקצר. אני לא אעשה משהו כמו לרקוד סלסה אני אעשה את הדבר ההגיוני ואת מה שאומרים לי לעשות תסיימי את התגובה מתי שבאמת יש בחירה
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
אני מוציא את האוכל
-
[quote=may-chan;1167790]
[SIZE=4]רוסטר:[/SIZE]
מה תעשה?
[/quote]
'מה לאזעזל קרה פה?' אחשוב, ארוץ לקפיטריה ואקח אוכל
-
[QUOTE=may-chan;1168703]דויד :
אתה מצייר ומצייר, ולפתע אתה שומע רעשים מאחוריך, מסובב את הראש כדי לראות מה זה,
ותוך שלוש שניות אתה מוצא את עצמך קשור בכל הגוף, ויש על העינים שלך כיסוי עיניים.
" אני רואה שהתעוררת.. " אמר לפתע קול של גבר מבוגר.
[/QUOTE]
"כן, התעוררתי, למה?" אני שואל את הקול "מישהו נתן לך את הרשות לקחת אותי כנגד רצוני?" אני אומר בכעס ובודק בדאגה שהפנקס והעט נמצאים אצלי בכיס, כרגיל.
-
מוקפא לשבוע-שבועיים על פי בקשת הש"הם