-
[QUOTE=scizor-x;1192174]
דילן-
"הוא די מאולף" וום סילון אש חולף מעל האגריד ומתחיל שריפה "אבל לא כל-כך" האגריד שולף את המטריה הפרחונית שלו וסילון מים פוגע באש והיא נכבית. "אני לא מבין למה הוא יצא" אומר האגריד "נורי,תחזור!" הוא אומר ונורי הדרקון חוזר אל תוך היער באכזבה "תקשיבו טוב גברת מקגונגל כבודה לא יודעת על הדרקון,אז תיהיו בשקט,אוקי?" גוון ומרטי מהנהנים.
[/QUOTE]
"אין בעיה האגריד, הסוד שלך בטוח אצלנו. כדי שנגיע לנקודת המפגש אולי התלמידים כבר שם..." ואני הולך לשם.
-
[quote]הסוכריה בטעם תפוחים. את ממשיכה להוגוורטוס. הרכבת נעצרת ואת יורד יחד עם טום "סאלי,בואי" הוא אומר ואת הולכת איתו אל עבר האגריד שצועק "תלמידים חדשים לכאן!" את עולה בסירות ושטה עם מרטי. הוא מסתכל עליך בחולמניות.[/quote]
אחכה שהסירה תגיע לגדה השניה
---
מי זה מרטי?
-
[QUOTE]t-
התאורה חוזרת אתה רואה מולך שני בריונים שגהרים מעליך "נו קטנצ'יק,מה יש לך להביא לנו?" [/QUOTE]
"תהיו בשקט, יש לי קסם שאני המצאתי ואני מאוד רוצה להפעיל" אני אומר, אסתכל עליהם ואבדוק מה חוכמתם . "זוזו מהספה הזאת, היא מגיעה רק לי ." אמשיך להזיז אותם בתנועות עם השרביט לסימן מהירות. אשכב לי על הספה ואתחיל לשאול אותם שאלות אקראיות
-
ג'ק-
"תקשיב קטנצ'יק אתה בוחר להתעסק איתי אין בעיה" הוא אומר וחוסם את האגרוף בקלילות. "אבל תזכור שאתה הבאת את זה על עצמך" הוא משגר לך אגרוף חזק לפנים אתה חוטף אותו ועף לצד השני של התא ונתקע בקיר. "תזכור" הוא אומר ואתה מתעלף. אתה קם עם פנס בעין "הוא מתעורר" אומרת לילי "ג'ק,לא היית צריך לעשות את זה,תראה מה זה גרם לך!" אתה רואה דמעות בעיניה
לוק-
"יש לי בעיה עם דברים כאלה בכללי" הוא אומר "אבל אני חושב שאני אשרוד" אתם נכנסים לתא "אתה בסדר?" שואלת ג'סי את מרטי "העלבתי אותך איכשהו?" היא שואלת אתה רואה דמעות מתחילות להופיע בעיניו.
דילן-
התלמידים מתחילים להגיע בערך חמש דקות אחרי שאתם חוזרים. האגריד עושה לכם שיעור מעניין על היפוגריפים ואתם מאוד נהנים. אבל,בקטע שאתם מנסים ללטף אותם ההיפוגריף צווח מולקייטי ועומד לתקוף.
סאלי-
עייף,שחקנים,בלבול,שמות,התכוונתי לטום. אתה יכול להגיב מחדש כשאתה יודע למי התכוונתי? כי אולי תשנה את תגובתך.
t-
הבריונים לא נראים חכמים במיוחד. הם פוחדים למראה השרביט ויושבים על הספסל השני הם מספרים לך שהם רוצים להיות בסליתרין ועוד כל מיני דברים לא מענינים. האישה של העגלת ממתקיםמגיעה.
-
[quote]לוק-
"יש לי בעיה עם דברים כאלה בכללי" הוא אומר "אבל אני חושב שאני אשרוד" אתם נכנסים לתא "אתה בסדר?" שואלת ג'סי את מרטי "העלבתי אותך איכשהו?" היא שואלת אתה רואה דמעות מתחילות להופיע בעיניו.
[/quote]
"אל תדאג אחי, תעבור את זה.." אלחש לו. "לא כלום, ג'סי, בוא נחכה בינתיים שנגיע להוגוורטס.." אומר לה ואלחש לה "מצב רגיש.. עדיף שלא נדבר עכשיו.."
-
[QUOTE=scizor-x;1192235]
דילן-
התלמידים מתחילים להגיע בערך חמש דקות אחרי שאתם חוזרים. האגריד עושה לכם שיעור מעניין על היפוגריפים ואתם מאוד נהנים. אבל,בקטע שאתם מנסים ללטף אותם ההיפוגריף צווח מולקייטי ועומד לתקוף.
[/QUOTE]
החברה שלי זו גוון חחחח מעכשיו אני אזכיר לך כל תגובה...
~~~~~~~~~~~~
אני מושך את גוון ביד ומרחיק אותה ומכין שרביט אם יקרה עוד משהו לא צפוי
(אם יקרה הוא יתקוף אני אשתמש בפרוטגרו ולא בשתק)
-
[QUOTE]t-
הבריונים לא נראים חכמים במיוחד. הם פוחדים למראה השרביט ויושבים על הספסל השני הם מספרים לך שהם רוצים להיות בסליתרין ועוד כל מיני דברים לא מענינים. האישה של העגלת ממתקים מגיעה[/QUOTE]
"תעסיקו אותה, מהר" אשאל אותם ואסתכל על העגלה, אסתכל שאף אחד לא רואה ואבדוק שקסם לא מוטל- ואז אקח לי כמה ממתקים ואשים אותם בגלימתי . אשים את 2 האנשים בתא ואסגור אותו במהירות וגם אנעל אותו . "מהו השם שלכם?" אשאל אותם במבט מפחיד ואוציא את כלוב הנחש שלי .
-
[QUOTE=scizor-x;1192235]ג'ק-
"תקשיב קטנצ'יק אתה בוחר להתעסק איתי אין בעיה" הוא אומר וחוסם את האגרוף בקלילות. "אבל תזכור שאתה הבאת את זה על עצמך" הוא משגר לך אגרוף חזק לפנים אתה חוטף אותו ועף לצד השני של התא ונתקע בקיר. "תזכור" הוא אומר ואתה מתעלף. אתה קם עם פנס בעין "הוא מתעורר" אומרת לילי "ג'ק,לא היית צריך לעשות את זה,תראה מה זה גרם לך!" אתה רואה דמעות בעיניה
[/QUOTE]
"אל תבכי נסיכה, אף אחד לא יעליב את ג'ק גורדון ויצא מזה בשקט" אגיד לה ואז אלך לאט לאט ואז ארוץ בפתאומיות לכיוונו ואתן לו קודם כל בוקס דמה כלומר סתם בוקס כדי להסיח אותו ועם היד השניה אני אוציא את השרביט ואצעק שתק, לסיום אני אוסיף גם נגיחה לכיוון החזה שלו.
-
[quote]עייף,שחקנים,בלבול,שמות,התכוונתי לטום. אתה יכול להגיב מחדש כשאתה יודע למי התכוונתי? כי אולי תשנה את תגובתך.[/quote]
אני לא משנה ומחליט לחכות שהסירה תגיע לגדה השנייה
-
לוק-
היא לוחשת לך "טוב,אתה כזה מתחשב,נדבר בהוגוורטוס"
אתם מגיעים להוגורטוס אתם עומדים לרדת מהרכבת ולפתע מרטי אומר "רגע,איפה טימי?"
דילן-
ההיפוגריף מתקיף את גוון אתה מפעיל פרוטגרו "לא!" צועק האגריד ההיפוגריף יוצא משליטה הוא נהדף מהמגן ואז מתחיל לבעוט ולרטון. האגריד רץ עליו ומרגיע אותו "הויסה,הויסה!" האגריד זורק סמור מת להיפוגריף. הוא ניגש עליך כועס "להטיל לחש?! על היפוגריף?!"
t-
הבריונים מדברים עם האישה ואתה בינתים גונב לך חופן ממתקים ונכנס לתא. השגת 3 צפרדעי שוקולד,סוכריות ברטי בוטס וחופן של עוגיות קדרה. הבריונים נרתעים מהנחש אתה רואה שאין להם חיות "אני סטיל" אומר אחד "אני ברונז" אומר השני
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
שמות מקורים.... יותר מדי.... xd
ג'ק-
"ממתי אתה קורא לי נסיכה?" שואלת לילי אתה מסתער עלהבריון. לפתע הוא נעלם. וום הוא מופיע מאחוריך,שולף את שרביטו וצועק "קרושיו!" אתה מתפטל בכאבים על הרצפה. לילי בוכה יותר "קרושיו" אתה צורך מכאב לילי צורחת מבכי "אובליבייט!" הוא צועק. אתה מרגיש מעורפל. לפתע,אתה לא מבין למה אתה על הרצפה וג'סי לא מבינה למה היא בוכה. אתה לא מבין מאיפה הפנס על עינך
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
הוא הטיל עליך לחש שכחה. תתנהג כאילו שחכת את זה. אל תדבר על זה או אפילו תחשוב על זה,זה לא קרב מבחינתך.
סאלי-
אתה מגיעים לגדה השניה. אתם רואים את גברת מקגונגל עומדת בפתח ואומרת "קרבו תלמידים חדשים" היא אומרת "אתם בקרוב תעבור טקס מיוחדת של מיון לבתים" היא אומרת "בואו אחרי" אתם עוקבים אחרי גברת מקגונגל לאולם רחב ידים. שם,על שרפרף מונחת מצנפת,מצנפת המיון. שמעת אליה כבר. טום מניח את המצנפת על ראשו "גריפנדור!" המצנפת צועקת. כשמגיע תורך את שמה את המצנפת על הראש "הםםם... אני רואה שאת ילדה מקסימה אך לריבנקלו את לא תגיעי. לסליתרין אין מה לדבר את לא מתאימה אך להפלפאף וגריפינדור את מתאימה... אני לא יודעת מה את צריכה להיות הםם...."
-
[QUOTE=scizor-x;1192276]ג'ק-
"ממתי אתה קורא לי נסיכה?" שואלת לילי אתה מסתער עלהבריון. לפתע הוא נעלם. וום הוא מופיע מאחוריך,שולף את שרביטו וצועק "קרושיו!" אתה מתפטל בכאבים על הרצפה. לילי בוכה יותר "קרושיו" אתה צורך מכאב לילי צורחת מבכי "אובליבייט!" הוא צועק. אתה מרגיש מעורפל. לפתע,אתה לא מבין למה אתה על הרצפה ולילי לא מבינה למה היא בוכה. אתה לא מבין מאיפה הפנס על עינך
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
הוא הטיל עליך לחש שכחה. תתנהג כאילו שחכת את זה. אל תדבר על זה או אפילו תחשוב על זה,זה לא קרב מבחינתך.[/QUOTE]
"מה זה לילי?" אשאל בבלבול "יכול להיות שיש לי פנס בעין? ולמה כואב לי כל כך?" אשאל
-
[QUOTE=scizor-x;1192276]
דילן-
ההיפוגריף מתקיף את גוון אתה מפעיל פרוטגרו "לא!" צועק האגריד ההיפוגריף יוצא משליטה הוא נהדף מהמגן ואז מתחיל לבעוט ולרטון. האגריד רץ עליו ומרגיע אותו "הויסה,הויסה!" האגריד זורק סמור מת להיפוגריף. הוא ניגש עליך כועס "להטיל לחש?! על היפוגריף?!"
[/QUOTE]
"לא הטלתי עליו לחש !!! רק רציתי להגן על גוון. היית מעדיף שהוא יפגע בילדה ? כן גם אני קורא את הנביא היומי, אני יודע על המקרה ההוא עם דראקו הזה... היו יכולים לתבוע אותך !" ~אני מתחיל לבכות~ (שכחתי לכתוב אבל באופי אם אתה יכול להוסיף שאני גם בכיין) " אולי כדי שתתחיל לרסן את ההיפוגריפים האלה !" אני בורח חזרה לטירה...
~~~~~~~
אתה יכול להוסיף באופי שאני גם בכיין ? פשוט שכחתי לכתוב את זה...
-
[QUOTE=scizor-x;1192276]
דילן-
[/QUOTE]
"לא הטלתי עליו לחש !!! רק רציתי להגן על גוון. היית מעדיף שהוא יפגע בילדה ? כן גם אני קורא את הנביא היומי, אני יודע על המקרה ההוא עם דראקו הזה... היו יכולים לתבוע אותך !" ~אני מתחיל לבכות~ " אולי כדי שתתחיל לרסן את ההיפוגריפים האלה !" אני בורח חזרה לטירה...
~~~~~~~~~~~
אתה יכול להוסיף באופי שאני גם בכיין ? פשוט שכחתי לכתוב את זה...
מצטער הדאבל פוסט נא למחוק....
-
[quote=scizor-x;1192276]סאלי-
אתה מגיעים לגדה השניה. אתם רואים את גברת מקגונגל עומדת בפתח ואומרת "קרבו תלמידים חדשים" היא אומרת "אתם בקרוב תעבור טקס מיוחדת של מיון לבתים" היא אומרת "בואו אחרי" אתם עוקבים אחרי גברת מקגונגל לאולם רחב ידים. שם,על שרפרף מונחת מצנפת,מצנפת המיון. שמעת אליה כבר. טום מניח את המצנפת על ראשו "גריפנדור!" המצנפת צועקת. כשמגיע תורך את שמה את המצנפת על הראש "הםםם... אני רואה שאת ילדה מקסימה אך לריבנקלו את לא תגיעי. לסליתרין אין מה לדבר את לא מתאימה אך להפלפאף וגריפינדור את מתאימה... אני לא יודעת מה את צריכה להיות הםם...."[/quote]
"אני מעדיפה גריפינדור על הפלפאף" אלחש אליה
-
[quote]לוק-
היא לוחשת לך "טוב,אתה כזה מתחשב,נדבר בהוגוורטוס"
אתם מגיעים להוגורטוס אתם עומדים לרדת מהרכבת ולפתע מרטי אומר "רגע,איפה טימי?"[/quote]
"אני אלך לבדוק, אתם בינתיים יכולים לרדת." אומר להם ואלך אחורה לתא לחפש את טימי. "איפה הוא..?" אמלמל בחשש ואם הוא לא בתא אז אבדוק בכל שאר התאים.
-
[QUOTE=scizor-x;1192044]
דסטין-
"לילה טוב" אתם הולכים לישון וקמים למחרת. אתה מחליפים בגדים ויורדים למטה. אתם רואים את ג'סמין למטה "בוקר טוב ג'סמין" אתה אומר והיא עונה "בוקר טוב דס" היא אומרת ומנשקת אותך בלחי "אוהב את הכינוי?" היא שואלת. "אה בוקר טוב גם לך קווין" היא אומרת. אתה שם לב במבט המקנא של קווין. "טוב אז ירדנו למטה?" היא שואלת[/QUOTE]
"אוהב מאוד." אני אומר לה בחיוך ונותן לה נשיקה בחזרה."אוקיי,יאללה,יורדים." אני אומר בחיוך לג'סמין וקווין ויורד לאולם הגדול.כשאנחנו מגיעים אני שואל את קווין:"היי אחי,איזה שיעור יש לנו עכשיו?" בחיוך
-
[QUOTE=scizor-x;1192044]
סטיבן-
אתה צועק "פרוטגרו" ומגן אנרגיה יוצא משרביטך. הוסהורסן טיפה נרתע מהעצם המרחף אך ממשיך להתקדם. הסוהרסן מתקדם עליך. אתה מרגיש את הקור עולה,אתה מרגיש עצב,אין לך טעם לחיים "סטיבן!" אתה שומע את קייטי צורחת. הדבר האחרון שאתה רואה לפני שאתה מתעלף זה אריה כסוף שמזנק אל עבר הסוהרסן ומחסל אותו. אתה מתעורר.ראשך כמעט מתפוצץ מכאב,אך אתה שוב מרגיש חום ושמחה. אתה מרגיש כאילו אתה עמוד להקיא. אתה רואה מולך תלמיד שנה שביעית. "זה היה מאוד מסוכן,אתה בסדר?" הוא שואל.
[/QUOTE]
"אני חושב שאני בסדר, חוץ מזה שאני הולך להקיא ומתפוצץ לי הראש. מה קרה לי? ומה זה היה? והגענו כבר להוגוורטס?" אני אומר "איך קוראים לך?" אני שואל את התלמיד
-
דסטין-
הוא נאנח "עוד שינוי צורה". אתם מגיעים לאולם הגדול ואוכלים ארוחת בוקר. אתה יושב ליד ג'סמין. אתה רואה שקווין יושב לבד.
סטיבן-
"אנחנו עוד מעט מגיעים" אומר התלמיד "סוהרסן,מעניין מה הם עשו פה" הוא אומר. התלמיד קם "קוראים לי תום,אני קרון אחד לפניך עם תצטרך משהו. אתה מבחין בסמל הפלפאף על גלימתו. הוא ממשיך ללכת לכיוון תאו וסוגר את הדלת.
לוק-
אתה מבחין בטימי יוצא מאיזה תא. אתה לוקח אותו ויורד למטה. "מצאת אותו" אומרת ג'סי ולוקחת את טימי מידך. טיקי החתול יושב על הכתפיים של מרטי. אתם ממשיכים ושומעים קריאות "תלמידי שנה ראשונה לכאן!"
אתה רואה את האגריד העצום שמסביר שאתם צריכים לשוט בסירות להוגורטוס. אתה מתישב בסירה עם מרטי וג'סי. מתיישבת איתכם עוד בחורה. אתה רואה שמרטי מתעניין בה אך עוצר את עצמו.
סאלי-
"אם כך אז [B][COLOR="Black"]גריפינדור[/COLOR][/B]" המנצפת צועקת. את מצטרפת לשולחן של גרפינדור "סאלי,אנחנו באותו הבית!" אומר טום. את אוכלת ארוחת ערב. לאחר מכן את עולה למעלה לחדר המועדון. את מתיישבת בכורסא וטום מתיישב לפניך. "איזה יום,אה סאלי?"
דילן-
"אני לא מעדיף שהוא יפגע בילדה" אומר האגריד "אבל להטיל לחש על היפוגריף,אין בזה היגיון" אתה רץ לטירה בבכי. "טוב תלמידים כאן נגמר השיעור" אומר האגריד וכולם הולכים למועדונים. גוון ומייק מתיישבים לידך "מה היה הענין הזה שם?" שואל מייק "אתה היית מאוד אמיץ אבל בכל זאת" אומרת גוון.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
איך אתה יודע על המקרה עם דראקו? כשזה קרה אתה אפילו לא נולדת....
ג'ק-
לילי וטימי מנידים בראשם. "יכול להיות שזה בגלל המכה שהבריונים מהשנה השלישית החטיפו לך?" שואלת לילי. אתה לא יודע. אתם שומעים צחוק מהתא ליד "יחי לשון נחש" אתם שומעים שאחד מהם אומר.
-
[QUOTE=scizor-x;1192558]
ג'ק-
לילי וטימי מנידים בראשם. "יכול להיות שזה בגלל המכה שהבריונים מהשנה השלישית החטיפו לך?" שואלת לילי. אתה לא יודע. אתם שומעים צחוק מהתא ליד "יחי לשון נחש" אתם שומעים שאחד מהם אומר.[/QUOTE]
"אין מצב אני ניצחתי אותם אני זוכר את זה.. אבל מאז שניצחתי אותם אני לא זוכר כלום.. כדאי שנמשיך בסיור.. מתי לדעתך נגיע?" אשאל את לילי
-
[quote]לוק-
אתה מבחין בטימי יוצא מאיזה תא. אתה לוקח אותו ויורד למטה. "מצאת אותו" אומרת ג'סי ולוקחת את טימי מידך. טיקי החתול יושב על הכתפיים של מרטי. אתם ממשיכים ושומעים קריאות "תלמידי שנה ראשונה לכאן!"
אתה רואה את האגריד העצום שמסביר שאתם צריכים לשוט בסירות להוגורטוס. אתה מתישב בסירה עם מרטי וג'סי. מתיישבת איתכם עוד בחורה. אתה רואה שמרטי מתעניין בה אך עוצר את עצמו.[/quote]
ארחם על מרטי קצת ואגש אליו "היי אחי תתעודד, יש מלא דגים בים.." אנסה לעודד אותו בזמן שאחכה שנגיע להוגוורטס. אסתכל על רולי במחשבה לאלפו. "רולי, מחר נלמד טריקים! אני יביא כמה חטיפים, מה אתה אומר?" אשאל אותו.
-
[QUOTE=scizor-x;1192558]דסטין-
הוא נאנח "עוד שינוי צורה". אתם מגיעים לאולם הגדול ואוכלים ארוחת בוקר. אתה יושב ליד ג'סמין. אתה רואה שקווין יושב לבד.
[/QUOTE]
"היי ג'סמין," אני אומר בחיוך,"רוצה לראות משהו מגניב? ראיתי את זה באיזה ספר." אני אומר בחיוך ואז מתרכז חזק חזק ביום בו ג'סמין נישקה אותי בראשונה. לאחר שאני מרוכז חזק אני לוחש:"אקספקטו פטרונום!" בחיוך רחב.
-
ג'ק-
אתם זוכרים שנכנסתם לתא אך לא את מה שקרה אחרי זה. תגיב מחדש.
לוק-
אתה רואה את מרטי עוזר אומץ ואומר לילדה "את נורא יפה" הילד מסמיקה ומצחקקת. אתה רואה שמרטי שמח אבל אתה רואה מעט פחד בעינו. רולי שמח מאוד הוא חג באוויר כמה סיבובים. "הוא כל-כך חמוד!" אומרת ג'סי. "אני אעזור לך ללמד אותו טריקים,אוקי?"
דסטין-
כלום לא קורה. "מה היה אמור לקרות?"
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
אי אפשר להגיד "הי תראי מה למדתי בספר" ולחשוב שיש לך לחש חדש ועוד אחד מתקדם בלי להתאמן אפילו קצת. זה שקראת הארי פוטר ואתה יודע על הלחש לא אומר שאתה יכול להטיל אותו...
-
[quote]לוק-
אתה רואה את מרטי עוזר אומץ ואומר לילדה "את נורא יפה" הילד מסמיקה ומצחקקת. אתה רואה שמרטי שמח אבל אתה רואה מעט פחד בעינו. רולי שמח מאוד הוא חג באוויר כמה סיבובים. "הוא כל-כך חמוד!" אומרת ג'סי. "אני אעזור לך ללמד אותו טריקים,אוקי?"[/quote]
"בשמחה!" אומר לה בחיוך. "אני מקווה שנתמיין באותו בית!" אומר לה בשמחה וקצת מבויש. 'מצליח לך מרטי! אל תתיאש!' אחשוב בליבי בזמן שאביט על הילדה ועל מרטי.
-
[QUOTE=scizor-x;1192571]ג'ק-
[/QUOTE]
"לילי אני מבולבל עכשיו אני לא זוכר כלום..." אגיד בעצב "מתי לדעתך נגיע?" אשאל אותה
-----------------------------------------
אז אני זוכר שנכנסנו לתא כי הם הציקו לטימי אבל אני לא זוכר למה טימי איתי? זה מוזר
-
[QUOTE=scizor-x;1192571]ג'ק-
לוק-
אתה רואה את מרטי עוזר אומץ ואומר לילדה "את נורא יפה" הילד מסמיקה ומצחקקת. אתה רואה שמרטי שמח אבל אתה רואה מעט פחד בעינו. רולי שמח מאוד הוא חג באוויר כמה סיבובים. "הוא כל-כך חמוד!" אומרת ג'סי. "אני אעזור לך ללמד אותו טריקים,אוקי?"
דסטין-
כלום לא קורה. "מה היה אמור לקרות?"
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
אי אפשר להגיד "הי תראי מה למדתי בספר" ולחשוב שיש לך לחש חדש ועוד אחד מתקדם בלי להתאמן אפילו קצת. זה שקראת הארי פוטר ואתה יודע על הלחש לא אומר שאתה יכול להטיל אותו...[/QUOTE]
אני יודע,סתם ניסיון קטן :)
"היה אמור לקרות משהו...טוב,זה לחש ממש מתקדם. היה אמור להופיע פטרונוס,שזה סוג של מגן כזה בצורת חיה." אני אומר בחיוך ומחכה שיתחיל השיעור.
-
לוק-
"אני בטוחה" היא מנשקת אותך קלות בלחי. אתה מרגיש כאילו נולדת מחדש,אתה מאוהב בבחורה.
ג'ק-
תקשיב. אתה זוכר את המכות עם הבריונים. אתה זוכר שהצלתם את טימי ושהוא איתכם. אתה זוכר שנכנסתם לתא שלכם. ומאז אתה לא זוכר כלום.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"עוד שעה בערך אני חושבת" היא אומרת "וגם אני לא זוכרת כלום" אומרת לילי "ג'ק,אני מפחדת" היא אומרת.
דסטין-
"אתה אידיוט" היא אומרת ושניכים צוחקים. אתם מגיעים לשיעור שינוי צורה. אתם צריכים לשנות לצב חי את הצבע לורוד. הצב של קווין הופך לצבע חום-קקי. שלך נהיה ורדרד ירקרק אבל של ג'סמין ורוד בוהק. "את ממש מוכשרת בשינוי צורה יקירתי" אומר פרופסור וונג "את כישרונית" אחרי זה יש לכם שעה חופשית. ג'סמין מנשת אותך בלחי ואומרת :אני הולכת לספריה,אתה רוצה לבוא איתי?"
-
[QUOTE=scizor-x;1192577]לוק-
"אני בטוחה" היא מנשקת אותך קלות בלחי. אתה מרגיש כאילו נולדת מחדש,אתה מאוהב בבחורה.[/QUOTE]
אמזמז אותה סתם חח..
אביט לה בעיינים ואנשק גם אותה בחזרה "אני מחבב אותך.." אלחש לה בלי להתבייש. אז אחזור למקומי, לא יודע מה יקרה עכשיו.
-
[quote=scizor-x;1192558]סאלי-
"אם כך אז [B][COLOR=black]גריפינדור[/COLOR][/B]" המנצפת צועקת. את מצטרפת לשולחן של גרפינדור "סאלי,אנחנו באותו הבית!" אומר טום. את אוכלת ארוחת ערב. לאחר מכן את עולה למעלה לחדר המועדון. את מתיישבת בכורסא וטום מתיישב לפניך. "איזה יום,אה סאלי?"[/quote]
"כן" אענה "טוב אני עייפה, אלך לישון".
אעלה לחדר ואלך לישון.
-
[QUOTE=scizor-x;1192577]
דסטין-
"אתה אידיוט" היא אומרת ושניכים צוחקים. אתם מגיעים לשיעור שינוי צורה. אתם צריכים לשנות לצב חי את הצבע לורוד. הצב של קווין הופך לצבע חום-קקי. שלך נהיה ורדרד ירקרק אבל של ג'סמין ורוד בוהק. "את ממש מוכשרת בשינוי צורה יקירתי" אומר פרופסור וונג "את כישרונית" אחרי זה יש לכם שעה חופשית. ג'סמין מנשת אותך בלחי ואומרת :אני הולכת לספריה,אתה רוצה לבוא איתי?"[/QUOTE]
"לא יודע,אני רוצה להתאמן על כמה לחשים שראיתי.רוצה לבוא לראות?" אני אומר לה בחיוך ואם היא אומרת לא אני אומר לה:"אוקיי,אז אני אבוא איתך לספריה." בחיוך רחב.
-
[QUOTE=scizor-x;1192577]
ג'ק-
תקשיב. אתה זוכר את המכות עם הבריונים. אתה זוכר שהצלתם את טימי ושהוא איתכם. אתה זוכר שנכנסתם לתא שלכם. ומאז אתה לא זוכר כלום.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"עוד שעה בערך אני חושבת" היא אומרת "וגם אני לא זוכרת כלום" אומרת לילי "ג'ק,אני מפחדת" היא אומרת.
[/QUOTE]
אחבק אותה ואגיד לה "אין לך ממה לפחד אנחנו בקרוב נגיע.. אולי את רוצה משהו מהמוכרת של הממתקים זה ירגיע אותך?" אשאל אותה "טימי ומה איתך אתה רוצה משהו? עליי" אגיד לו בנחמדות.
-
[QUOTE=scizor-x;1192558]
דילן-
"אני לא מעדיף שהוא יפגע בילדה" אומר האגריד "אבל להטיל לחש על היפוגריף,אין בזה היגיון" אתה רץ לטירה בבכי. "טוב תלמידים כאן נגמר השיעור" אומר האגריד וכולם הולכים למועדונים. גוון ומייק מתיישבים לידך "מה היה הענין הזה שם?" שואל מייק "אתה היית מאוד אמיץ אבל בכל זאת" אומרת גוון.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
איך אתה יודע על המקרה עם דראקו? כשזה קרה אתה אפילו לא נולדת....
[/QUOTE]
אפשר להגיד שלא קראתי כי הייתי קטן מדי אבל הייתי חיי אז, לא משנה פרט קטן ולא חשוב...
~~~~~~~~~~~
"אני לא יודע... נכנסתי לפאניקה. לא ידעתי מה לעשות, ולפעמים כשאני נלחץ אני פשוט בורח מהבעיה..."
-
דילן-
"טוב אחי" אומר מייק. יש לכם שיעור לחשים. אבל,מייק רוצה שתלכו אל מועדון הדו קרב. לאן תלך?
ג'ק-
"אני לא רוצה ממתקים" אומרת לילי. "אני רוצה להגיע כבר" אתה שומע עוד קריאת "יחי לשון נחש" מהתא ליד.
דסטין-
"אתה תביך את עצמך שוב" היא אומרת. אתם עולים לספריה. אתה רואה שהיא לוקחת ספרעב-כרס שכתוב שם "שינוי צורה למתקדמים" היא פותחת בעמוד של האנימגוסים. "מה אתה חושב דסטין?"
סאלי-
את עולה לישון. למחרת את מתעוררת. את יורדת למטה ורואה את טום "בוקר טוב סאלי!" הוא אומר "יש לנו שיעור לחשים".
לוק-
היא מסמיקה ומצחקקת "אז,בא לך לעשות משהו?" היא שואלת
-
[QUOTE=scizor-x;1192676]
דסטין-
"אתה תביך את עצמך שוב" היא אומרת. אתם עולים לספריה. אתה רואה שהיא לוקחת ספרעב-כרס שכתוב שם "שינוי צורה למתקדמים" היא פותחת בעמוד של האנימגוסים. "מה אתה חושב דסטין?"
[/QUOTE]
"על מה?" אני שואל אותה בסקרנות ומתסכל בספר שלה.תוך דקה אני מבין ואומר:"אה,את רוצה להפוך לאנימאגוס.אני חושב שזה ממש קשה,לפי מה שאני יודע,צריך להתאמן הרבה מאוד." אני אומר לה בחיוך.
-
[QUOTE=scizor-x;1192676]דילן-
"טוב אחי" אומר מייק. יש לכם שיעור לחשים. אבל,מייק רוצה שתלכו אל מועדון הדו קרב. לאן תלך?
[/QUOTE]
"סורי מייק, אני לא רוצה שהיום הראשון בלימודים שלי יהיה בנוי על הברזות ודברים לא צפויים... אולי זה יהיה מגניב..."
-
[QUOTE=scizor-x;1192676]
ג'ק-
"אני לא רוצה ממתקים" אומרת לילי. "אני רוצה להגיע כבר" אתה שומע עוד קריאת "יחי לשון נחש" מהתא ליד.
[/QUOTE]
"לשון נחש לשון נחש מה זה לעזאזל,אני הולך לבדוק אל תבואו אחריי תשארו פה." אגיד לטימי ולילי ואקום לכיוון התא השני,אפתח את הדלת ואגיד לאלה שבפנים "אתם מוכנים כבר להסביר לי מה זה הלשון נחש הזה שאתם צועקים כל הזמן?" אשאל בחשדנות
-
[quote]לוק-
היא מסמיקה ומצחקקת "אז,בא לך לעשות משהו?" היא שואלת [/quote]
"משהו.. כמו.. דייט?" אשאל אותה ואסמיק "רגע.. אז אנחנו..?" לא אמשיך את המשפט.
-
לוק-
"כן" היא אומרת. היא מצחקקת ונותנת לך עוד נשיקה.
ג'ק-
"ג'ק,לא!" אתה שומע את לילי. אתה רואה קבוצה של חמישה אנשים יושבים עם מפה של הוגורטוס וכל מיני סימנים אדומים. "מישהו פה צריך לחש זיכרון" אומר אחד מהם. אתה רואה בריון מבוגר קם לעברך. "אתה לא זוכר אותי,אבל נפגשנו כבר" הוא אומר.
דילן-
אתם הולכים לשיעור הלחשים. הפרופסור ווריט מציג את עצמו ואומר. "היום נלמד את הלחש אוגאמנטי,מישהו יודע מה הוא?"
דסטין-
"אני די טובה בשינוי צורה,ויש לי זמן להתאמן" היא אומרת "והרבה זמן רציתי לדעת איך זה להיות גור חתולים חמוד"
-
[QUOTE=scizor-x;1192713]
דסטין-
"אני די טובה בשינוי צורה,ויש לי זמן להתאמן" היא אומרת "והרבה זמן רציתי לדעת איך זה להיות גור חתולים חמוד"[/QUOTE]
"אה אוקיי...אני ממש רוצה ללמוד כמה לחשים. אני חושב שאני אתאמן על הפטרונוס שלי. רגע, מה השיעור הבא שלנו?" אני שואל אותה בסקרנות.
-
[QUOTE=scizor-x;1192713]ג'ק-
"ג'ק,לא!" אתה שומע את לילי. אתה רואה קבוצה של חמישה אנשים יושבים עם מפה של הוגורטוס וכל מיני סימנים אדומים. "מישהו פה צריך לחש זיכרון" אומר אחד מהם. אתה רואה בריון מבוגר קם לעברך. "אתה לא זוכר אותי,אבל נפגשנו כבר" הוא אומר.
[/QUOTE]
"אני באמת לא זוכר אותך.." אגיד לו בבלבול.. "מי אתה?" אשאל
"תשמע זה לא צריך להתדרדר לעוד פנס בעין גם ככה כבר יש לי אחד בסך הכל רציתי לדעת מה זה הלשון נחש הזה שאתם מדברים עליו" אנסה להרגיע אותו
-
דסטין-
"תעופה ואז טיפול בחיות פלא" היא אומרת "אבל תיהיה שניה איתי" היא ממשיכה "אתה מוכן לעזור לי להפוך לאנימאגוסית?"
ג'ק-
"כלום ילד,עוף מכאן" אומר אחד מהם.