[quote=Machine X;1203592]גם אני אמרתי בצחוק XD
וזה נשמע טוב...למרות שזה ייצא די חרא,לדעתי.[/quote]
נו ולתת לך חפיסה בלי שתבין מה היא עושה יהיה יותר טוב?!?
Printable View
[quote=Machine X;1203592]גם אני אמרתי בצחוק XD
וזה נשמע טוב...למרות שזה ייצא די חרא,לדעתי.[/quote]
נו ולתת לך חפיסה בלי שתבין מה היא עושה יהיה יותר טוב?!?
יש לי חפיסת גיבורי אופל (Evil Hero) לא רעה, אני יכול לעזור לך לבנות אחת של גיבורי יסודות.
מוחורתיים אני חוזר לארץ ונדבר, בסדר?
[QUOTE=BlazikenX;1203594]יש לי חפיסת גיבורי אופל (Evil Hero) לא רעה, אני יכול לעזור לך לבנות אחת של גיבורי יסודות.
מוחורתיים אני חוזר לארץ ונדבר, בסדר?[/QUOTE]
אוקיי.וניב-צודק,אני אנסה לבנות לבד,רק אמרתי שזה ייצא די חרא.
[quote=Machine X;1203596]אוקיי.וניב-צודק,אני אנסה לבנות לבד,רק אמרתי שזה ייצא די חרא.[/quote]
אתה לא צריך ישר לרוץ לבנות לבד.. אני יכול ללמד אותך?! מעוניין?! (אבל בפרטי, אני לא רוצה שיקרה מצב שאם אני ילמד אותך כאן עכשיו עוד איזה שתיים יתחילו לבנות דרגוניטי.. גם לא יהיה גיוון.. וזה גם יעצבן אותי)
[QUOTE=NivX10;1203597]אתה לא צריך ישר לרוץ לבנות לבד.. אני יכול ללמד אותך?! מעוניין?! (אבל בפרטי, אני לא רוצה שיקרה מצב שאם אני ילמד אותך כאן עכשיו עוד איזה שתיים יתחילו לבנות דרגוניטי.. גם לא יהיה גיוון.. וזה גם יעצבן אותי)[/QUOTE]
זה נשמע ממש אחלה אחי,תודה :) ולמה אתה צועק,את עור התוף הרסת לי XD
[quote=Machine X;1203598]זה נשמע ממש אחלה אחי,תודה :) ולמה אתה צועק,את עור התוף הרסת לי XD[/quote][SIZE=1]
מצטער אני יכתוב יותר בשקט[/SIZE].. איך זה?? שלחתי לך הודעה פרטית... מפורט שם על המפלצות לגביי קסמים וכל זה.. תשים לך כבר מעכשיו "dragon ravine" ונמשיך מחר להסביר לך עליו טוב ועל שאר הקלפים.
[COLOR=Red][U][I][B][SIZE=5]סבבה?@#!?!!?^??$?[/SIZE][/B][/I][/U][/COLOR]
[U][B]
נ.ב.[/B][/U]
תמלא את הטופס של כל הרשומים למשחק... זה יעזור לנו מאוד, כשנגיע ל-16 אנשים נעשה טורניר גדול!
[QUOTE=NivX10;1203600][SIZE=1]
מצטער אני יכתוב יותר בשקט[/SIZE].. איך זה?? שלחתי לך הודעה פרטית... מפורט שם על המפלצות לגביי קסמים וכל זה.. תשים לך כבר מעכשיו "dragon ravine" ונמשיך מחר להסביר לך עליו טוב ועל שאר הקלפים.
[COLOR=Red][U][I][B][SIZE=5]סבבה?@#!?!!?^??$?[/SIZE][/B][/I][/U][/COLOR]
[U][B]
נ.ב.[/B][/U]
תמלא את הטופס של כל הרשומים למשחק... זה יעזור לנו מאוד, כשנגיע ל-16 אנשים נעשה טורניר גדול![/QUOTE]
אוקיי.ואני אל יכול לעשות את זה עכשיו,כי השרת הגיע למקסימום משתמשים.
ותודה רבה :)
ניב איזה קטלנית הקואקי אנטי מטה הא? חחח
[quote=Hei;1203639]ניב איזה קטלנית הקואקי אנטי מטה הא? חחח[/quote]
כן, מאוד. בנית בתכלס לדעתי קוקאי דק.. אבל צורת המשחק שלה דומה לאנטי מטה לו?! כי רוב הקלפים שתסכלו אותי היו הקוקאים האלה.
למרות שתכלס שיחקת איתי כשאני רדום, לא אומר שהייתי מנצח... אבל היה יכול להיות קרב הרבה יותר נורמאלי מהשטויות שעשיתי :D
שיחקתי עם הדבריס-הירו שלי[שמשום מה אף אחד לא הגיב אפילא לא כל הכבוד שסיקרתי דק] וניצחתי כמה אנשים הבוקר וכמה עם 1100 ככה, אני על 874 ו86 נצחונות
ניב תמחוק אותי מהרשימה ותוסיף אותי בתור DarknessAngel עשיתי משתמש חדש בגלל שהקודם משהו לא בסדר איתו
[quote=Primo;1203769]ניב תמחוק אותי מהרשימה ותוסיף אותי בתור DarknessAngel עשיתי משתמש חדש בגלל שהקודם משהו לא בסדר איתו[/quote]
למה למחוק.. משנים כינוי כולה, מה אתה כורדי?!
התכוונתי תמחוק את השם הקודם XD
BlackWing זה חתיכת חפיסה על התור הראשון הצלחתי לזמן יצור SYN דרגה 6 ובמקרים טובים אפילו שמונה [אם יש לי את בורה+טאנר רמה 3]
אנשים, תקשיבו אני רוצה לדבר איתכם על משהו, אני רוצה קצת אחריי שנחור ללימודים.. ככה קצת ליפני ראש השנה. להרים טורניר, טורניר יותר גדול ורציני ממה שהיה כאן!!!
16 מתמודדים נתחיל עם שמינית גמר, נעבור ל-רבע, משם לחצי ואז לגמר.
בשמיני הגמר נתחלק לבתים של ארבע, מהם יעלו שתיים עם הניקוד הכי טוב.
אבל יש בעיה אחת, יש לנו כאן 11 מתמודדים בלחץ כי יש הרבה שפשוט לא משחקים במשחק (וחבל לדעתי.)
אז אם אתם מכירים, יש לכם איזה חבר שמשחק שבמשחק ומבין תביאו אותו לפה. שירשם!
ומצידי שלא יגלוש כאן שנייה 1, פשוט שימלא כאן תתופס ובזמן שיש טורניר יבוא להתעדכן מידי פעם...
אני לצערי לא מכיר הביא כאלה.. למרות שהבאתי למשחק את יונתן, ואלי ולימדתי אותם בקטנה.
אבל דור אתה יכול להביא את Ran_Y תגיד לו שהוא לא חייב לגלוש כאן, פשוט שימלא כאן את הטופס ויבוא מידי פעם לראות מה, מו, מי..
אותו דבר אלון ויונתן, תביא לפה את בר ואת סלע (סלע קוראים לו כן?)
וזהו.. אביב אם אתה מכיר מישהו אחד לפחות תביא, יהיה מגניב!
אני אשאל את אח שלי אם הוא רוצה,הוא די נוב אבל אני יכול לעזור לו
עריכה:
הוא לא רוצה...
לא ביקשתי לבקש מאנשים שלא אוהבים אול לא משחקים לבוא ולשחק.. מאלה שכן מכירים ואוהבים, לרשום אותם לפה.. שישתתפו בתחרויות וכל זה.
[SIZE=3][COLOR=Red]
[/COLOR][/SIZE] [U][B][SIZE=3][COLOR=Red]אני מעביר את ההודעה לפה כי עברנו דף:[/COLOR][/SIZE]
[/B][/U][quote=NivX10;1203987][SIZE=2]אנשים, תקשיבו אני רוצה לדבר איתכם על משהו, אני רוצה קצת אחריי שנחור ללימודים.. ככה קצת ליפני ראש השנה. להרים טורניר, טורניר יותר גדול ורציני ממה שהיה כאן!!!
בשמינית-גמר נתחלק לבתים של ארבע, מהם יעלו שתיים עם הניקוד הכי טוב. זה יהיה מגניב :)
אבל יש בעיה אחת, יש לנו כאן 11 מתמודדים בלחץ כי יש הרבה שפשוט לא משחקים במשחק (וחבל לדעתי.)
אז אם אתם מכירים, יש לכם איזה חבר שמשחק שבמשחק ומבין תביאו אותו לפה. שירשם!
ומצידי שלא יגלוש כאן שנייה 1, פשוט שימלא כאן תתופס ובזמן שיש טורניר יבוא להתעדכן מידי פעם...
אני לצערי לא מכיר הביא כאלה.. למרות שהבאתי למשחק את יונתן, ואלי ולימדתי אותם בקטנה ועכשיו את machine X.
אבל דור אתה יכול להביא את Ran_Y תגיד לו שהוא לא חייב לגלוש כאן, פשוט שימלא כאן את הטופס ויבוא מידי פעם לראות מה, מו, מי..
אותו דבר אלון ויונתן, תביא לפה את בר ואת סלע (סלע קוראים לו כן?)
וזהו.. אביב אם אתה מכיר מישהו אחד לפחות תביא, יהיה מגניב![/SIZE] 16 מתמודדים נתחיל עם שמינית גמר, נעבור ל-רבע, משם לחצי ואז לגמר. [/quote]
מישהו יודע למה מ-4 אני לא יכול יותר לשחק?
אני נרשמתי אבל אני לא יודע ומצליח להילחם איך?
די!!!! נמאס!!! כמה פעמים קרה לכם שאתם עומדים לנצח ומישהו פורש לכם או עושה לכם A.s.s?!?!?! זה פשוט מעצבן!!!!
יש לכם מפלצת Xyz טובה שאפשר להכניס לחפיסת בלאק ווינגס?
[quote=shayb126;1204000]אני נרשמתי אבל אני לא יודע ומצליח להילחם איך?[/quote]
דבר ראשון יש לך אנגלית טובה.. כי בלי אנגלית טובה או לפחות ברמה סבבה, לא תצליח לשחק. אז איך האנגלית שלך?
ידע ביוגי-הו יש לך?! ראית את הסדרה או משהו?
חחח תגיב על זה כי זה חשוב, סמוך עליי:D
אוקיי עכשיו שים לב:
לאחר שיש לך חבילה ואתה הולך להילחם יש לך שם שלוש כניסות.. אדומה כחולה וירוקה ושם מלא חדרים, בגלל שאתה מתחיל לך לחדר האדום (חדר המתחילים)
בחר לך שם מישהו ותתחיל לשחק. המשחק פועל בצורה ידנית, כלומר, הכל נעשה בעצמך:
הפעלת יכולות של מפלצות, תקיפה, שליחה לבית הקברות, שליפת קלפים מיזוג הכל אתה עושה.
נכון אימולטור, שאתה רוצה למזג אז אתה שם תקלף וזה עושה הכל אוטמטי, או שברגע שהורגים לך מפלצת אז אוטמטי נשלח לבית הקברות.
כאן זה לא ככה, הכל אתה עושה.. הרגו לך מפלצת? שלח אותה לבית הקברות. אתה רוצה לשלב שים את הקלף כך את שתי הקלפים לבית הקברות ואז תלך למיזוגים שלך ותוציא משם את מה שמיזגת.
מעצבן אבל מתרגלים לזה טיק טק.
עכשיו לגביי שאר הדברים האחרים, ליפני הרבה זמן הכנתי מדריך גדול למשחק יש לך קישור למטה:[SIZE=5]
[URL="http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?p=1151840#post1151840"][B]~כנס לכאן לכניסה למדריך~[/B][/URL][/SIZE]
יש שם תמונות והכל.. זה קצת איטי בגלל שיש הרבה פירוט ותמונות, חכה פשוט שזה יטען לך את הדף ואז תקרא הכל!!! תדע הכל :)
[SIZE=4][COLOR=Red]אבל באמת תקרא את המדריך.. אל תיהיה עצלן מסריח.[/COLOR][/SIZE]
ניב יש לך מפלצת Xyz טובה להציע לי לחפיסת באלק ווינג?
[quote=Primo;1204038]ניב יש לך מפלצת Xyz טובה להציע לי לחפיסת באלק ווינג?[/quote]
לא משתמש ב-XYZ אני לא חושב שהם טובים.. שאל את מור הוא מתעסק בהם.
כעיקרון אני לא יודע אם הם מתאימים לbw ז"א הם מתאימים אבל אף פעם לא ניסיתי תנסה איתם Fabled אבולודו או משהו בסגנון
העיקרון של הפבלד זה כמו עיקרון של הדארק וורלד נכון של הזריקת הקלפים בשביל להפעיל את היכולות המיוחדות שלהם נכון?רק עם סיכרו מונסטר
בערך כן רק שהdw משתמשים בדיסקרד והפייבלד בסנד טו דה גרייביארד[שני זריקות מהיד שנכתבות שונה] יש מצב שההפך.
איזה כיף עוד ניצחון ואני על 900...
אביב כמה שאני שונא הירואים עשית לי חשק לשחק עם דרביס הירו P:
יש לי דק סוס של הירוס אבל בלי סיכרו,ושאלה מה הקטע של הסטייל וורם?
לדוגמא לדארק וורלד ולפבלד הקטע הוא לזרוק אותם מהיד לבית הקברות בשביל להפעיל יכולות מיוחדות.
ה-ls זורקים קלפים מראש החפיסה בשביל להפעיל יוכלות [לדוג' דרקון יום הדין]
ועוד כמה
להשתמש בעיקר בסט ובפליפ כדי להפעיל אפקטים P:
חחחחחחחחחחח אני שמח לשמוע, ואני האמת גם שנאתי אותם לגמרי! כולם כל כך אוהבים אלמנטל הירו וזה היה מחליא אותי, אבל התאהבתי באבסולוט זירו ומאז לאט לאט אני יותר מקבל אותם ונותן להם כבוד ם:
אולי אעשה גרסת סקיל דריין בלי דבריס ועם כל מיני ביטסטיקים אולי ג'מינים כדי שאוכל לשחק ב3 ספארק שהוא מלך.
והוורם בגרסא המוצלחת פשוט דק שעושה פלוסים עם שליפות וכו' ומשלב אנטי מטה ובמלא מלכודות בכדי לחסל אותך ם:
אני לא מאמין....שניצחתי דק דארק וורלד כשהיו לו... בזירה 2 גולד, סטארדאסט וסנואו O:
אין על דק פוטון!!!! P:
קרעתי לניב את הצורה עם 8000 נקודות חיים. (סתם היה לי מזל) אבל אז הוא רצה נקמה אז עשינו דו קרב חוזר והוא זימן את דרקון חמשת הראשים ואיזה סינכרו עם 10 כוכבים ועמד לקרוע לי את הצורה אבל זימנתי את ספור (spore) וניצחתי (בדיחה:D) והוא קרע אותי קשות
[quote=rondoll;1204634]קרעתי לניב את הצורה עם 8000 נקודות חיים. (סתם היה לי מזל) אבל אז הוא רצה נקמה אז עשינו דו קרב חוזר והוא זימן את דרקון חמשת הראשים ואיזה סינכרו עם 10 כוכבים ועמד לקרוע לי את הצורה אבל זימנתי את ספור (spore) וניצחתי (בדיחה:D) והוא קרע אותי קשות[/quote]
סעמק עם הספור הזה.. הלוואי והיה לי את הרישות להשתמש בוא.. אבל הוא לא מרשה לכל אחד.. אם הוא לא מאשר שהוא נכנס לי לחפיסה הוא מחשמל אותי דרך העכבר של המחשב!
וכל הכבוד לך על הקרב הראשון, וזה לא מזל.. אל תגיד ככה!!! אחת החפיסות השתפרת מאוד. תפסיקו לתפוס ממני אלוף!
זה בגלל שאני חרשן על דרגוניטי, תן לי חבילה אחרת ולפחות בשישה ימים הקרובים אתה וכל אחד אחר פה מפרק אותי (כי זה בערך הזמן שלוקח לי ללמוד אחת בצורה פרקפט.. איטי אני יודע)
אגב תודה לגורל שהפגיש אותי עם איזה סוס בדרגוניטי, הראה לי כמה טריקים נחמדים.. שעם אחד מהם אני יכול לנצח תוך טור אחד (טריק שמוריד 9000 נקודות)
כן תודה באמת על הקרדיט ניב חחחחחח אולי תציין גם שאני עזרתי לך Xd סתם בצחוק P: אבל בדוגרי קשה מאוד מאוד לנצח דרגוניטי אם אתה לא משחק אנטי מטה דק או בדרגוניטי Xp
[quote=Hei;1204675]כן תודה באמת על הקרדיט ניב חחחחחח אולי תציין גם שאני עזרתי לך Xd סתם בצחוק P: אבל בדוגרי קשה מאוד מאוד לנצח דרגוניטי אם אתה לא משחק אנטי מטה דק או בדרגוניטי Xp[/quote]
חחח נכון סליחה... איך יכולתי לשכוח את הקרדיט למור החתיך שפתח לי את הראש לעוד כמה רעיונות מגניבים לדרגוניטי!!
ושיש לו חפיסה חייתית שעם שאילולה לא הייתי ג'וי ווילר הישראלי (אני פקסן ברמות) בחיים לא הייתי מנצח (כי איך שהוא הוא תמיד מנצח אותי באבן, נייר ומספריים ומתחיל ראשון [SIZE=1][COLOR=Red]~חשוד~[/COLOR][/SIZE])
חחחחחחחחחחחחחחח תודה תודה P:
עריכה:שידרגתי את הפוטון דק לפוטון לייטסוורן =] עכשיו היא יותר עוצמתית
וניב בינינו היית מנצח גם אם הייתה לי שליפה טובה כי אתה באמת שחקן טוב, עם התקדמות מדהימה, תפיסה מהירה ותכנון קדימה שלא לדבר על זה שדרגוניטי דק סוסה!
מישהו רוצה קרב?
יש מצב שמישהו עוזר לי?
אנלא מבין כלום מכל האופציות =\
ועדיף במסן...
באמת היה לי 2 veiler ביד שהרסו לך את האפקטים של הדרגונייטי. קצת מזל קצת כישורים. וגם אתה אל תגיד שאתה לא טוב עם כל חפיסה אחרת למה ראיתי עוד אחרים עם דרגונייטי. חלקם גרועים שאפשר לקרוע אותם עם gravekeepers קשות. יש לך טקטיקות משחק שלא ראיתי אצל אף אחד אחר ובגלל זה אני תופס אותך כאלוף:D
אחח טוב כל כך להיות בארץ, למישהו בא דואל, אני צריך להתחמם!
[QUOTE=SexStyle;1204950]יש מצב שמישהו עוזר לי?
אנלא מבין כלום מכל האופציות =\
ועדיף במסן...[/QUOTE]
אני יכול לעזור לך, מה המסן שלך?