-
[B][COLOR=red]אנג'ייל~[/COLOR][/B]
[COLOR=#ff0000]הפוקימון מתקרב אליכם לאט לאט אבל שומר מרחק, מפחד עדיין קצת. אתה לוקח קצת אוכל ומניח לידו. הוא נרתע בהתחלה ואז מסתכל על האוכל ועליך. לאט לאט הוא הוא מתחיל לאכול יותר ויותר, ולבסוף שהוא מסיים הוא מתקרב לפוקימונים שלך ומתחיל לדבר איתם. במהרה כולם נרדמים, וגם הוא יחד איתם.[/COLOR]
[B][COLOR=#ff0000]נועם~[/COLOR][/B]
[COLOR=#ff0000]"אתה רוצה קרב? אתה תקבל. אחד על אחד. המיאו שלי נגד המדקיפ שלך" הוא קורא ומצביע על מדקיפ. מדקיפ קופץ לפניך, כועס ומוכן לקרב "שריטה!" פוקד המאמן, ומיאו קופץ לעבר מדקיפ ושורט אותו בפנים, דוחף אותו אחורנית.[/COLOR]
-
[quote]אתה צועד אל עבר חוף הים ובמהרה אתה מגיע לשם. השמש החמה והבריזה גורמת לך ממש רצון פשוט לשכב על החול ולהנות מהשמש.
לפתע, אתה מבחין בפוקימון קטן שמטייל לו על החוף. אחרי כמה שניות אתה מבחין שזה פוקימון ראשן קטן.[/quote]
אתעלם ממנו ואמשיך לחפש פוקימונים (יש לי אותו בעוד איזה 3 משחקים ואין לי כוח אליו Xd)
-
[QUOTE=גרי מנדלבאום;1244275]
[B][COLOR=#ff0000]נועם~[/COLOR][/B]
[COLOR=#ff0000]"אתה רוצה קרב? אתה תקבל. אחד על אחד. המיאו שלי נגד המדקיפ שלך" הוא קורא ומצביע על מדקיפ. מדקיפ קופץ לפניך, כועס ומוכן לקרב "שריטה!" פוקד המאמן, ומיאו קופץ לעבר מדקיפ ושורט אותו בפנים, דוחף אותו אחורנית.[/COLOR][/QUOTE]
"מדקיפ השתמש בסטירת בוץ על העניים של מיאו ואז השתמש בדחיפה!, אם הסטירת בוץ מפספסת השתמש באקדח מים" אורה למדקיפ.
-
[QUOTE=גרי מנדלבאום;1244275][B][COLOR=red]אנג'ייל~[/COLOR][/B]
[COLOR=#ff0000]הפוקימון מתקרב אליכם לאט לאט אבל שומר מרחק, מפחד עדיין קצת. אתה לוקח קצת אוכל ומניח לידו. הוא נרתע בהתחלה ואז מסתכל על האוכל ועליך. לאט לאט הוא הוא מתחיל לאכול יותר ויותר, ולבסוף שהוא מסיים הוא מתקרב לפוקימונים שלך ומתחיל לדבר איתם. במהרה כולם נרדמים, וגם הוא יחד איתם.[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
בעודו יושן אניח ליד אחד מרגליו הקטנות פוקדור ואגלגל אותו עליו בשקט
-
[QUOTE=גרי מנדלבאום;1244262]]
[B][COLOR=red]בר~[/COLOR][/B]
[COLOR=red]WTF?? מאיפה יש לך טארטוויג וטראפינ'ץ? התבלבלת במשחק XDDDD[/COLOR]
[COLOR=red]וזה לא מלון, זה מרכז פוקימונים יש לך חדר קטן XD[/COLOR]
[COLOR=red]~~~~~~~~~~[/COLOR]
[COLOR=red]אתה יורד אל חדר האוכל עם הפוקימונים שלך וכולכם אוכלים ארוחת ערב דשנה (טוב נו, לפחות חלקכם כי סווינאב פשוט אכל את כל האוכל שהיה שם XDD). במהרה אתם מסיימים וכולכם חשים נינוחים ועייפים.[/COLOR]
[COLOR=red]אתם חוזרים יחדיו לחדר, מתארגנים במהירות לשינה ואתה נשכב במיטה וכולכם עד מהרה נרדמים.[/COLOR]
[COLOR=red]אתה מתעורר למחרת מוקדם יחסית בבוקר בגלל שסווינאב פשוט קפץ לך על הבטן והעיר אותך.[/COLOR]
[/QUOTE]
חחח ידעתי שזה יקרה לי מצטער
- - - - - -- - -
"ואו איזה שעון מעורר אתה סויינאב" אגיד לסוינאב בגיחוח.
"קדימה חברים בואו נלך לארוחת בוקר, ואז נמשיך ליער ואז למכון הראשון!" אגיד להם וניקח את כל הדברים שלנו ונלך לאכול ארוחת בוקר, אחר כך אתן לאחות ג'וי בחזרה את המפתח ואז הצא לדרכי לכיוון העיר ראסטברו.
-
[COLOR=red]אתה מוציא בשקט פוכדור ומגלגל אותו אל עבר סורסקיט בשקט. הפוכדור נוגע בו קלות והוא נשאב פנימה באור אדום. הפוכדור נע מספר שניות ואז נעצר. סורסקיט נלכד![/COLOR]
[COLOR=red]אתה מוציא אותו החוצה בשקט והוא יוצא ישנוני, עם חיוך קטן על פניו, וחוזר לישון ליד הפוקימונים שלך. מחייך, אתה מיד מצטרף אליהם.[/COLOR]
[COLOR=red]אתה קם בבוקר רענן כשהשמש עולה. כל הפוקימונים שלך מתעוררים בינתיים. טורצ'יק קופץ עליך ומנקר אותך משמחה XP. אתה מתארגן במהירות ואתה מוכן להמשיך הלאה.[/COLOR]
[B][COLOR=red]נועם~[/COLOR][/B]
[COLOR=red]מדקיפ קופץ קדימה ומשתמש בסטירת בוץ, פוגע ישירות בפניו של מיאו ומעוור אותו זמנית, ומיאו זועק בכאב. לאחר מכן, מדקיפ דוחף אותו ומיאו עף אחורנית "הקשב לסביבה שלך ותקוף אותו עם מתקפה מהירה!" קורא המאמן. מיאו נעמד במקום, וממתין למהלך שלך.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000][/COLOR]
[B][COLOR=#ff0000]בר~[/COLOR][/B]
[COLOR=#ff0000]אתה מתארגן במהירות עם הפוקימונים שלך ויורד לאכול איתם ארוחת בוקר (ששוב סווינאב אוכל פי 5 מכולם XD). אתם מסיימים לאכול, אתה מחזיר את כולם ואת המפתח לאחות גו'י. אתה יוצא החוצה מהמרכז ופונה אל דרך 104, נכנס אליה כעבור זמן קצר. אתה מגיע לאחר כמה דקות אל שטח הדשא הגדול שהגעת אליו אמש. אתה מבחין שאתה נמצא במרחק קילומטר מחוף ים. אתה חש את הבריזה והיא מקררת אותך קצת.[/COLOR]
[B][COLOR=blue]ג'ייק~[/COLOR][/B]
[COLOR=blue]אתה מחליט להתעלם ממנו ואתה ממשיך לצעוד לך על החול. אחרי כמה דקות של הליכה אתה מגיע לקצה החוף, ומבחין שם בסלעים שהמים מתנגשים בהם. אתה מטפס עליהם ומתיישב עליהם, סורק משם את השטח. לפתע, אתה מבחין בפוקימון קטן עם מחושים על ראשו שיוצא מהמים [/COLOR]
[COLOR=blue][IMG]http://pokerealm.com/images/pokemon/bw/170.png[/IMG][/COLOR]
-
[QUOTE=גרי מנדלבאום;1244312][B][COLOR=red]אנג'ייל~[/COLOR][/B]
[COLOR=red]אתה מוציא בשקט פוכדור ומגלגל אותו אל עבר סורסקיט בשקט. הפוכדור נוגע בו קלות והוא נשאב פנימה באור אדום. הפוכדור נע מספר שניות ואז נעצר. סורסקיט נלכד![/COLOR]
[COLOR=red]אתה מוציא אותו החוצה בשקט והוא יוצא ישנוני, עם חיוך קטן על פניו, וחוזר לישון ליד הפוקימונים שלך. מחייך, אתה מיד מצטרף אליהם.[/COLOR]
[COLOR=red]אתה קם בבוקר רענן כשהשמש עולה. כל הפוקימונים שלך מתעוררים בינתיים. טורצ'יק קופץ עליך ומנקר אותך משמחה XP. אתה מתארגן במהירות ואתה מוכן להמשיך הלאה.[/COLOR]
[/QUOTE]
"יאללה חברים יש לי הרגשה ממש טובה היום" אומר להם בביטחון ואמשיך ללכת יחד עם הפוקימונים שלי ביחד.
-
[QUOTE=גרי מנדלבאום;1244312]
[COLOR=red]מדקיפ קופץ קדימה ומשתמש בסטירת בוץ, פוגע ישירות בפניו של מיאו ומעוור אותו זמנית, ומיאו זועק בכאב. לאחר מכן, מדקיפ דוחף אותו ומיאו עף אחורנית "הקשב לסביבה שלך ותקוף אותו עם מתקפה מהירה!" קורא המאמן. מיאו נעמד במקום, וממתין למהלך שלך.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000][/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אתה מתארגן במהירות עם הפוקימונים שלך ויורד לאכול איתם ארוחת בוקר (ששוב סווינאב אוכל פי 5 מכולם XD). אתם מסיימים לאכול, אתה מחזיר את כולם ואת המפתח לאחות גו'י. אתה יוצא החוצה מהמרכז ופונה אל דרך 104, נכנס אליה כעבור זמן קצר. אתה מגיע לאחר כמה דקות אל שטח הדשא הגדול שהגעת אליו אמש. אתה מבחין שאתה נמצא במרחק קילומטר מחוף ים. אתה חש את הבריזה והיא מקררת אותך קצת.[/COLOR]
[/QUOTE]
"מדקיפ השתמש בצווחה כדי לשבש למיאו את חוש השמיעה ופגע בוא באקדח מים חזק!" אורה למדקיפ ואקווה שהצווחה תשפיע.
-
[QUOTE=גרי מנדלבאום;1244312]
[/QUOTE]
"הים הוא כולכך יפה" אגיד והסתכל אל הים אסגור את עיני ואנשום נשימה עמוקה.
'זה ממש הרגיע אותי' אחשוב לעצמי.
'אולי יהיה שם איזה דייג נחמד שיתן לי לנסות לדוג איזה פוקימון חסר לי פוקימון מים' אחשוב שנית ואלך לכיוון היום.
-
[quote=גרי מנדלבאום;1244312][B][COLOR=blue]ג'ייק~[/COLOR][/B]
[COLOR=blue]אתה מחליט להתעלם ממנו ואתה ממשיך לצעוד לך על החול. אחרי כמה דקות של הליכה אתה מגיע לקצה החוף, ומבחין שם בסלעים שהמים מתנגשים בהם. אתה מטפס עליהם ומתיישב עליהם, סורק משם את השטח. לפתע, אתה מבחין בפוקימון קטן עם מחושים על ראשו שיוצא מהמים [/COLOR]
[COLOR=blue][IMG]http://pokerealm.com/images/pokemon/bw/170.png[/IMG][/COLOR][/quote]
"המממ.." אסרוק אותו עם הפוקדע "הוא נראה מעניין, תוספת נחמדה לצוות"
-
[COLOR=blue]אתה מסתכל על הפוקימון ושולף את הפוקדע 'אממ... יכול להיות תוספת נחמדה לצוות' אתה חושב בזמן שאתה בודק עליו מידע: [I]"צ'ינצו, פוקימון המחושים. פוקימון זה הוא מסוג מים וחשמל. הוא מסוגל לירות ברקים קטנים מהמחושים שלו, שיכולים לגרום לשיתוק רציני"[/I][/COLOR]
[COLOR=#0000ff][/COLOR]
[COLOR=#ff0000]מדקיפ משתמש בצווחה חזקה שגורמת למיאו לכאבי אוזניים והוא מחזיק אותם בכאב עם כפותיו, ומדקיפ שולח אקדח מים שפוגע בו "עכשיו אתה יודע איפה הוא, תקוף!" צועק המאמן שלו, ומיאו יוצא בעיוורון מוחלט עם מתקפה מהירה ומפספס את מדקיפ בכמה סנטימטרים בודדים!![/COLOR]
[COLOR=#ff0000]לפתע, עיניו נפקחו, נראה שהעיוורון חלף.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000][/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אתה יורד אל עבר חוף הים ומתחיל לטייל לך שם, אתה רואה מאמנים שמשתזפים להם בכיף עם הפוקימונים שלהם, מאמנים ששוחים להם קרוב לחוף, מאמנים שמשחקים במטקות על החוף ועוד. אתה צועד לך על החוף נהנה מהבריזה, כשלפתע אתה מגיע לקצה החוף ומבחין בדייג שיושב לו על סלעים ודג שם "היי אתה, אתה מחפש משהו?" הוא שואל אותך.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000][IMG]http://pokerealm.com/images/sprites/bw/198.png[/IMG][/COLOR]
[COLOR=#ff0000][/COLOR]
[B][COLOR=#ff0000]אנג'ייל~[/COLOR][/B]
[COLOR=#ff0000]אתה מתרומם מהקרקע ומעיר את כל הפוקימונים שלך. אתם מתארגנים במהרה ואתה אומר להם שלדעתך זה הולך יום טוב מאוד. אתה מחזיר את כולם לפוכדורים שלהם ואתה ממשיך לצעוד בדרך. אחרי הליכה של שעה וחצי, אתה סוף סוף מבחין בעיר פטלבורג![/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אתה צועד אל עבר העיר וכעבור זמן קצר נכנס לתוכה. אתה רואה בתים גדולים, כמה בריכות מים קטנות, חנות ומרכז הפוקימונים.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000][/COLOR]
-
[QUOTE=גרי מנדלבאום;1244857]
[B][COLOR=#ff0000]אנג'ייל~[/COLOR][/B]
[COLOR=#ff0000]אתה מתרומם מהקרקע ומעיר את כל הפוקימונים שלך. אתם מתארגנים במהרה ואתה אומר להם שלדעתך זה הולך יום טוב מאוד. אתה מחזיר את כולם לפוכדורים שלהם ואתה ממשיך לצעוד בדרך. אחרי הליכה של שעה וחצי, אתה סוף סוף מבחין בעיר פטלבורג![/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אתה צועד אל עבר העיר וכעבור זמן קצר נכנס לתוכה. אתה רואה בתים גדולים, כמה בריכות מים קטנות, חנות ומרכז הפוקימונים.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000][/COLOR][/QUOTE]
'טוב הכי כדאי קודם לרפא אותם מהקרבות' אחשוב לעצמי ואצעד ישירות למרכז פוקימונים. אחרי זה אסתובב קצת בעיר ואז אחפש מקום שקט לאימונים.
-
[COLOR=#ff0000]מדקיפ משתמש בצווחה חזקה שגורמת למיאו לכאבי אוזניים והוא מחזיק אותם בכאב עם כפותיו, ומדקיפ שולח אקדח מים שפוגע בו "עכשיו אתה יודע איפה הוא, תקוף!" צועק המאמן שלו, ומיאו יוצא בעיוורון מוחלט עם מתקפה מהירה ומפספס את מדקיפ בכמה סנטימטרים בודדים!![/COLOR]
[COLOR=#ff0000]לפתע, עיניו נפקחו, נראה שהעיוורון חלף.[/COLOR]
[/QUOTE]
"מדקיפ שוב השתמש בסטירת בוץ ומיד אחר כך באקדח מים! תצפה לזה שהוא יחמוק מהסטירת בוץ." 'הפעם הוא יפחד מהסטירת בוץ והוא יצטרך להתחמק ואז מדקיפ ישתמש מהר באקדח מים שיפגע בו בזמן ההתחמקות שצריך לסיים את הקרב הזה...' אחשוב לעצמי ואקווה שהמהלך יצליח.
-
[quote]אתה מסתכל על הפוקימון ושולף את הפוקדע 'אממ... יכול להיות תוספת נחמדה לצוות' אתה חושב בזמן שאתה בודק עליו מידע: "צ'ינצו, פוקימון המחושים. פוקימון זה הוא מסוג מים וחשמל. הוא מסוגל לירות ברקים קטנים מהמחושים שלו, שיכולים לגרום לשיתוק רציני"[/quote]
''אין לי פוקימון שיהיה טוב עליו'' אגיד לעצמי ''טוגפי, תהיה מוכן להלחם?''
-
[COLOR=blue]טוגפי מסתכל עליך ומהנהן בהססנות. הוא משדר לך שהוא מוכן לנסות.[/COLOR]
[COLOR=blue]טוגפי מרחף אט אט אל הקרקע ונעמד מול צ'ינצו שמסתכל עליך ומתעלם ממנו.[/COLOR]
[COLOR=blue]טוגפי מתחיל לדבר איתו וצ'ינצו מסתכל במכת ברק קטנה להפחיד אותו וטוגפי מפחד מכך.[/COLOR]
[COLOR=red]אתה צועד אל עבר מרכז הפוקימונים ונכנס פנימה. אתה צועד אל עבר הדלפק של האחות גו'י ומבקש ממנה שתרפא לך את הפוקימונים. היא לוקחת לך את הפוכדורים שלהם ונכנסת אל החדר הסמוך, ואתה ממתין 2 דקות עד שהיא חוזרת ומחזירה לך אותם "כולם בריאים ושלמים" היא אומרת לך. אתה מודה לה ויוצא החוצה ממרכז הפוקימונים, מתחיל להסתובב בעיר ומחפש מקום נחמד לאימונים. לפתע, אתה מבחין במבנה גדול עם סימן של פוכדור עליו. אתה מתקרב וקורא בשלט לידו [I]"מכון העיר פטלבורג"[/I][/COLOR]
[COLOR=red]"קדימה מיאו, השתמש מהר בחבטות זעם! ולאחר מכן, שריטה!" פוקד מהר מאוד המאמן שלו. מדקיפ תוקף עם סטירת בוץ אבל מיאו מפתיע אותו עם חבטות זעם והודף אותו אחורנית. מיאו ממשיך עם שריטה אבל מדקיפ משתמש באקדח מים ומעיף את מיאו אחורנית. מיאו ומדקיפ נראים כבר עייפים "מהר, השתמש שוב בחבטות זעם!" קורא המאמן שלו.[/COLOR]
-
[QUOTE=גרי מנדלבאום;1245080]
[COLOR=red]"קדימה מיאו, השתמש מהר בחבטות זעם! ולאחר מכן, שריטה!" פוקד מהר מאוד המאמן שלו. מדקיפ תוקף עם סטירת בוץ אבל מיאו מפתיע אותו עם חבטות זעם והודף אותו אחורנית. מיאו ממשיך עם שריטה אבל מדקיפ משתמש באקדח מים ומעיף את מיאו אחורנית. מיאו ומדקיפ נראים כבר עייפים "מהר, השתמש שוב בחבטות זעם!" קורא המאמן שלו.[/COLOR][/QUOTE]
"מדקיפ תשתמש באקדח מים על הרצפה כדי להתחמק וכשאתה באוויר תשתמש שוב באקדח מים על מיאו!" אורה למדקיפ ואקווה שהמהלך יצליח.
-
[QUOTE=גרי מנדלבאום;1245080]
[COLOR=red]אתה צועד אל עבר מרכז הפוקימונים ונכנס פנימה. אתה צועד אל עבר הדלפק של האחות גו'י ומבקש ממנה שתרפא לך את הפוקימונים. היא לוקחת לך את הפוכדורים שלהם ונכנסת אל החדר הסמוך, ואתה ממתין 2 דקות עד שהיא חוזרת ומחזירה לך אותם "כולם בריאים ושלמים" היא אומרת לך. אתה מודה לה ויוצא החוצה ממרכז הפוקימונים, מתחיל להסתובב בעיר ומחפש מקום נחמד לאימונים. לפתע, אתה מבחין במבנה גדול עם סימן של פוכדור עליו. אתה מתקרב וקורא בשלט לידו [I]"מכון העיר פטלבורג"[/I][/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
"אני עוד לא מוכן עדיין לקרב" אומר לעצמי בשקט ואמשיך בחיפושים בעקבות מקום שאוכל להתאמן בו
-
[quote]טוגפי מסתכל עליך ומהנהן בהססנות. הוא משדר לך שהוא מוכן לנסות.
טוגפי מרחף אט אט אל הקרקע ונעמד מול צ'ינצו שמסתכל עליך ומתעלם ממנו.
טוגפי מתחיל לדבר איתו וצ'ינצו מסתכל במכת ברק קטנה להפחיד אותו וטוגפי מפחד מכך.[/quote]
''אל תפחד'' אעודד אותו ואוציא את הפוקימונים שיעודדו אותו.
''מטרונום!''.
-
[COLOR=#ff0000]אתה יורד אל עבר חוף הים ומתחיל לטייל לך שם, אתה רואה מאמנים שמשתזפים להם בכיף עם הפוקימונים שלהם, מאמנים ששוחים להם קרוב לחוף, מאמנים שמשחקים במטקות על החוף ועוד. אתה צועד לך על החוף נהנה מהבריזה, כשלפתע אתה מגיע לקצה החוף ומבחין בדייג שיושב לו על סלעים ודג שם "היי אתה, אתה מחפש משהו?" הוא שואל אותך.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000][IMG]http://pokerealm.com/images/sprites/bw/198.png[/IMG][/COLOR]
[/QUOTE]
"כן ברשותך, אני מחפש איזה מישהו שיכול ללמד אותי לדוג ואולי אפילו לתת לי לדוג משהו" אגיד לו.
"ד"א, קוראים לי בר נעים להכיר אותך" אגיד לו שנית
-
[COLOR=#ff0000]"נעים להכיר אותך, אני בוב" הוא אומר לך ושולח את ידו אל עבר אחת החבילות שמונחות לצידו "יש לי פה את החכה הישנה שלי, תנסה להשתמש בה" הוא אומר לך ומעביר לך אותה "מה שאתה צריך לעשות זה להטיל אותה לתוך המים, וברגע שאתה מרגיש נשיכה אל תמשוך ישר, חכה עוד קצת ואז תמשוך" הוא אומר לך בדיוק שאצלו יש נשיכה "הנה, תלמד עכשיו" הוא אומר ומחכה כמה שניות, ואז מושך בחוזקה. מתוך המים עף החוצה סרטן קטן ונוחת לידך.[/COLOR]
[IMG]http://pokerealm.com/images/pokemon/bw/98.png[/IMG]
[COLOR=#0000ff]טוגפי מתחיל להזיז את זרועותיו הקטנות ימינה ושמאלה, צינצ'ו מתחיל לצחקק ומתקרב אליו, פתאום הזרועות של טוגפי זוהרות באורק כחול, וגחלת עפה קדימה לעבר צ'ינצו ופוגעת בו בחוזקה. כוויות קלות מקיפות את גופו, והוא זועק מעט בכאב, אבל יורה על זה קצת מים ומרגיע את האזור. הוא מתעצבן מאוד ורץ לעבר טוגפי מתכונן לשלוח מכת ברק, כלפתע טוגפי מפתיעה עם נשיקה מתוקה! הנשיקה המתוקה פוגעת בצינצ'ו המופתע וסימני לבבות מופיעים בעיניו והוא מתחיל להיות מסוחרר.[/COLOR]
[COLOR=red]אתה מתעלם מהמכון ומתחיל לחפש אחר מקום לאימונים, ובלי לשים לב אתה יוצא מתחומי העיר ונכנס לדרך 104. אתה מגיע לשדה ענקי ואתה מבחין בכל מיני פוקימונים שונים מסתובבים להם, ביניהם גם מאמנים.[/COLOR]
[COLOR=red][IMG]http://pokerealm.com/images/pokemon/bw/10.png[/IMG][IMG]http://pokerealm.com/images/pokemon/bw/16.png[/IMG][IMG]http://pokerealm.com/images/pokemon/bw/19.png[/IMG][IMG]http://pokerealm.com/images/pokemon/bw/167.png[/IMG][IMG]http://pokerealm.com/images/pokemon/bw/183.png[/IMG][IMG]http://pokerealm.com/images/pokemon/bw/263.png[/IMG][IMG]http://pokerealm.com/images/pokemon/bw/265.png[/IMG][IMG]http://pokerealm.com/images/pokemon/bw/270.png[/IMG][IMG]http://pokerealm.com/images/pokemon/bw/273.png[/IMG][IMG]http://pokerealm.com/images/pokemon/bw/290.png[/IMG][/COLOR]
[COLOR=red][IMG]http://pokerealm.com/images/sprites/bw/190.png[/IMG][IMG]http://pokerealm.com/images/sprites/bw/187.png[/IMG][IMG]http://pokerealm.com/images/sprites/bw/258.png[/IMG][/COLOR]
[COLOR=#ff0000]מיאו מזנק קדימה עם חבטות זעם לעבר מדקיפ, ששנייה לפני יורה אקדח מים עלה קרקע שמעיף אותו באווירף ומיאו מפספס את ההתקפה שלו. מדקיפ מסתובב לעברו, ויורה אקדח מים שאינו מפספס את מיאו ופוגע בו ישירות. מיאו נופל על הקרקע מעולף "לא, מיאו!" קורא המאמן שלו. הוא מחזיר אותו בזעם, פולט לעברך "עוד ניפגש" והולך משם.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"מאדקיפ!" קורא מדקיפ באושר, מסתכל עליך. כעבור שנייה מתיישב על הקרקע מרוב עייפות.[/COLOR]
-
[quote=גרי מנדלבאום;1244209]
[B][COLOR=blue]אלון~[/COLOR][/B]
[COLOR=#0000ff]אתה צועד אל עבר מרכז הפוקימונים וכעבור זמן קצר אתה מאתר אותו ואתה נכנס פנימה. אתה צועד אל עבר הדלפק של האחות גו'י ומבקש ממנה לרפא לך את טריקו ואת שאר הפוקימונים שלך. היא מחייכת ולוקחת את הפוכדורים שלהם, נכנסת אל החדר הסמוך. כעבור דקה-שתיים היא יוצאת ומחזירה לך את הפוכדורים שלהםץ[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]אתה מודה לה ויוצא החוצה מהמרכז, מתחיל להסתובב בעיר, כשבינתיים נדלקו בה פנסי התאורה. אתה מבחין בבתים גדולים, בריכות מים רבות ברחבי העיר, כשלפתע אתה מבחין במבנה גדול, עם סימן של פוכדור עליו. אתה מתקרב ומזהה בהתרגשות שזהו מכון העיר פטלבורג![/COLOR][/quote]
ואו מה יש לי?! הייתי בטוח שהגבתי.
טוב סורי :sorry:
~~~~~~~~~~~
"ואו זה המכון!" אמלמל לי בהתרגשות, ואגש אל פתח המכון לבדוק אם ישנו מישהו בתוכו.
"שלום? יש פה מישהו?" אשאל ואתחיל להיכנס באיטיות.
-
[COLOR=blue]נכון?! לפעמים אני מגיב ואז שאני נכנס למחרת אני מגלה שחלקים נעלמו או שאין תגובה בכלל :doubt:[/COLOR]
[COLOR=blue]ומתי אתה מגיב בשלך? באלי מרתון :P[/COLOR]
[COLOR=blue]~~~~~~~~~~[/COLOR]
[COLOR=blue]אתה דופק על דלת המכון ופותח אותה, נכנס פנימה. הכל נראה לך חשוך "הלו? יש כאן מישהו?" אתה קורא אל החושך "כן" נשמע לפתע קול, והאורות נדלקים ומסנוורים אותך. אתה מבחין שאתה עומד לא רחוק מזירת קרב גדולה, ובקצה הזירה עומד מאמן בעל שיער אפור "שמי נורמן, ואני מנהיג מכון העיר פטלבורג. באת לאתגר אותי לקרב מכון?" הוא שואל אותך.[/COLOR]
-
[QUOTE=גרי מנדלבאום;1248037]
[COLOR=#ff0000]מיאו מזנק קדימה עם חבטות זעם לעבר מדקיפ, ששנייה לפני יורה אקדח מים עלה קרקע שמעיף אותו באווירף ומיאו מפספס את ההתקפה שלו. מדקיפ מסתובב לעברו, ויורה אקדח מים שאינו מפספס את מיאו ופוגע בו ישירות. מיאו נופל על הקרקע מעולף "לא, מיאו!" קורא המאמן שלו. הוא מחזיר אותו בזעם, פולט לעברך "עוד ניפגש" והולך משם.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"מאדקיפ!" קורא מדקיפ באושר, מסתכל עליך. כעבור שנייה מתיישב על הקרקע מרוב עייפות.[/COLOR][/QUOTE]
"כל הכבוד מדקיפ! אני כלכך גאה בך! מגיע לך מנוחה קצרה" אקרא בשמחה ואחזיר את מדקיפ לפוכדור שלו. "ילד יש לי רק משהו אחד להגיד לך- פעם הבאה אל תהיה כזה סנוב ותנסה להנות מהמסע שלך!" אצעק אל הילד שהלך מהמקום ואמשיך להתקדם אל עבר העיר ראסטבורו.
-
[quote=גרי מנדלבאום;1248042][B][COLOR=blue]אלון~[/COLOR][/B]
[COLOR=blue]נכון?! לפעמים אני מגיב ואז שאני נכנס למחרת אני מגלה שחלקים נעלמו או שאין תגובה בכלל :doubt:[/COLOR]
[COLOR=blue]ומתי אתה מגיב בשלך? באלי מרתון :P[/COLOR]
[COLOR=blue]~~~~~~~~~~[/COLOR]
[COLOR=blue]אתה דופק על דלת המכון ופותח אותה, נכנס פנימה. הכל נראה לך חשוך "הלו? יש כאן מישהו?" אתה קורא אל החושך "כן" נשמע לפתע קול, והאורות נדלקים ומסנוורים אותך. אתה מבחין שאתה עומד לא רחוק מזירת קרב גדולה, ובקצה הזירה עומד מאמן בעל שיער אפור "שמי נורמן, ואני מנהיג מכון העיר פטלבורג. באת לאתגר אותי לקרב מכון?" הוא שואל אותך.[/COLOR][/quote]
אם אתה כאן זה עכשיו!
~
"כן!!" אצהל בשמחה.
"אני יכול?" אשאל ואכין את הפוכדורים של פידג'י וטריקו בידיי.
-
[COLOR=blue]"בהחלט, הכן את הפוקימונים שלך. זה יהיה קרב 3 על 3" אומר נורמן "רגע אחד, כמה פוקימונים יש לך?" הוא שואל אותך ומסתכל עליך.[/COLOR]
[COLOR=red]אתה מחזיר את מדקיפ לפוכדור שלו למנוחה קצרה ואתה ממשיך לצעוד בדרך. אתה במהרה מאתר שביל בין השבילים וצועד בו. כעבור כשעה וחצי של הליכה אתה מגיע לפתחו של יער גדול. אתה נכנס פנימה ואתה רואה שיחסית חשוך בו, קרני השמש מאוד חלשים. אתה צועד לך בשביל, כשלפתע אתה מבחין בפוקימון ינשוף קטן על אחד העצים. הפוקדע מספר לך שזהו הוט-הוט[/COLOR]
[COLOR=red][IMG]http://pokerealm.com/images/pokemon/bw/163.png[/IMG][/COLOR]
-
[quote=גרי מנדלבאום;1248080][B][COLOR=blue]אלון~[/COLOR][/B]
[COLOR=blue]"בהחלט, הכן את הפוקימונים שלך. זה יהיה קרב 3 על 3" אומר נורמן "רגע אחד, כמה פוקימונים יש לך?" הוא שואל אותך ומסתכל עליך.[/COLOR]
[/quote]
"אוי לא" אמלמל ואחשוב בראשי 'מה לעשות!?'.
"יש לי רק שניים.." אומר בביאוס.
"אבל בכל אופן, אני רוצה לאתגר אותך לקרב! אם לא קרב מכון, אז קרב רגיל!" אומר ואחייך.
-
[QUOTE=גרי מנדלבאום;1248037][B][COLOR=red]בר~[/COLOR][/B]
[COLOR=#ff0000]"נעים להכיר אותך, אני בוב" הוא אומר לך ושולח את ידו אל עבר אחת החבילות שמונחות לצידו "יש לי פה את החכה הישנה שלי, תנסה להשתמש בה" הוא אומר לך ומעביר לך אותה "מה שאתה צריך לעשות זה להטיל אותה לתוך המים, וברגע שאתה מרגיש נשיכה אל תמשוך ישר, חכה עוד קצת ואז תמשוך" הוא אומר לך בדיוק שאצלו יש נשיכה "הנה, תלמד עכשיו" הוא אומר ומחכה כמה שניות, ואז מושך בחוזקה. מתוך המים עף החוצה סרטן קטן ונוחת לידך.[/COLOR]
[IMG]http://pokerealm.com/images/pokemon/bw/98.png[/IMG]
[/QUOTE]
"ואוו מעניין מאוד מי זה הסרטן הזה" אגיד לעצמי והוציא את הפוקדע כדי לבדוק מיהו.
"מממ תודה רבה על העזרה בכל מקרה וכמובן תודה על החכה אני ינסה לעשות איתה משהו ליתפוס אולי משהו" אגיד לדייג ואלך למקום לדוג פוקימון מים.
-
[QUOTE=גרי מנדלבאום;1248080]
[COLOR=red]אתה מחזיר את מדקיפ לפוכדור שלו למנוחה קצרה ואתה ממשיך לצעוד בדרך. אתה במהרה מאתר שביל בין השבילים וצועד בו. כעבור כשעה וחצי של הליכה אתה מגיע לפתחו של יער גדול. אתה נכנס פנימה ואתה רואה שיחסית חשוך בו, קרני השמש מאוד חלשים. אתה צועד לך בשביל, כשלפתע אתה מבחין בפוקימון ינשוף קטן על אחד העצים. הפוקדע מספר לך שזהו הוט-הוט[/COLOR]
[COLOR=red][IMG]http://pokerealm.com/images/pokemon/bw/163.png[/IMG][/COLOR][/QUOTE]
'ננסה?' אחשוב לעצמי בעודי מעלה חיוך על פני "יאללה מדקיפ האם אתה מוכן לקרב נוסף?". 'שרומיש הוא פוקימון עשב אז הוא יהיה חלש נגד הוט-הוט המעופף' אחשוב לעצמי ואוציא את מדקיפ מהפוכדור ואבדוק עד כמה הוא כשיר לקרב נוסף (אם הוא כשיר אורה לו להשתמש בצווחה ואז באקדח מים ואם הוא לא כשיר אחזיר אותו לפוכדור ואוציא את שרומיש ואורה לו להשתמש בזרע מציצה ואז באבקת שיתוק).
-
[COLOR=#0000ff]"רק שני פוקימונים? אז זה אומר שאתה בטח מאמן מתחיל.." אומר לך נורמן ומשיב את הפוכדור ששלף חזרה לחגורה "אני מצטער, אבל אני נלחם במאמנים מנוסים בלבד. חבל שתפסיד מולי גם בקרב רגיל. תתחזק, תשיג לפחות ארבעה תגים, ואז תוכל להילחם בי" הוא אומר לך "תן לי לתת לך עצה קטנה, לא רחוק מכאן שוכנת העיר ראסטבורו, מרחק של יומיים הליכה בערך. כדאי לך ללכת לשם ולאתגר את רוקסן, מנהיגת המכון" הוא אומר לך ואתה יוצא החוצה מהמכון, מבואס.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]אתה רואה שכבר חשוך מאוד. אחרי הצצה קלה בשעון אתה רואה שהשעה 19:00.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אתה מוציא את הפוקדע החוצה ובודק מידע על פוקימוןה סרטן. אחרי בירור קצר מתגלה לך שזהו קרבי. הוא נוהג לחיות בחופים גדולים ומסוגל לתפוס פי 4 ממשקלו בצבתותיו.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אתה לוקח את החכה ומטייל בחוף, מחפש נקודה טובה לדיג. אחרי כמה שניות אתה מוצא אחת לטעמך. אתה מתיישב ומטיל את החכה לתוך המים, מחכה דקה?.. 5 דקות... עשר דקות... שעה...[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]כשאתה כבר מתייאש ומתכונן לקום, אתה חש לפתע משיכה עזה בחכה. אתה מושך בחוזקה את החכה ומתוך המים עף החוצה פוקימון ורוד בעל קוצים מסביבו[/COLOR]
[COLOR=#ff0000][IMG]http://pokerealm.com/images/pokemon/bw/222.png[/IMG][/COLOR]
[COLOR=#ff0000][B]נועם~[/B][/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אתה מוציא החוצה את מדקיפ והוא יוצא מוכן לקרב. הוא מסמן לך שהוא מסוגל לתת עוד קרב קטן. אתה פוקד עליו לשלוח אקדח מים לעבר הוט-הוט והוא שולח אקדח מים חזק לעברו, אקדח המים פוגע ישירות בהוט-הוט המופתע ומפיל אותו מהעץ. הוט-הוט קופץ ישירות לרגליו ושורק מכעס, הוא משתמש בדחיפה ודוחף את מדקיפ בחוזקה אחורנית. לאחר מכן, הוא עומד לתקוף עם ניקור.[/COLOR]
-
[QUOTE=גרי מנדלבאום;1248095]
[COLOR=#ff0000][B]נועם~[/B][/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אתה מוציא החוצה את מדקיפ והוא יוצא מוכן לקרב. הוא מסמן לך שהוא מסוגל לתת עוד קרב קטן. אתה פוקד עליו לשלוח אקדח מים לעבר הוט-הוט והוא שולח אקדח מים חזק לעברו, אקדח המים פוגע ישירות בהוט-הוט המופתע ומפיל אותו מהעץ. הוט-הוט קופץ ישירות לרגליו ושורק מכעס, הוא משתמש בדחיפה ודוחף את מדקיפ בחוזקה אחורנית. לאחר מכן, הוא עומד לתקוף עם ניקור.[/COLOR][/QUOTE]
"קדימה מדקיפ אתה יכול לעשות את זה השתמש בסטירת בוץ על העניים שלו כשהוא יתקרב ואז בדחיפה על הוט-הוט"
אומר למדקיפ ואקווה שהוא יחזיק מעמד.
-
[quote=גרי מנדלבאום;1248095][B][COLOR=blue]אלון~[/COLOR][/B]
[COLOR=#0000ff]"רק שני פוקימונים? אז זה אומר שאתה בטח מאמן מתחיל.." אומר לך נורמן ומשיב את הפוכדור ששלף חזרה לחגורה "אני מצטער, אבל אני נלחם במאמנים מנוסים בלבד. חבל שתפסיד מולי גם בקרב רגיל. תתחזק, תשיג לפחות ארבעה תגים, ואז תוכל להילחם בי" הוא אומר לך "תן לי לתת לך עצה קטנה, לא רחוק מכאן שוכנת העיר ראסטבורו, מרחק של יומיים הליכה בערך. כדאי לך ללכת לשם ולאתגר את רוקסן, מנהיגת המכון" הוא אומר לך ואתה יוצא החוצה מהמכון, מבואס.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]אתה רואה שכבר חשוך מאוד. אחרי הצצה קלה בשעון אתה רואה שהשעה 19:00.[/COLOR]
[/quote]
'מעולה, קודם אני לא יכול להיכנס למכון ועכשיו מאוחר כבר' אחשוב בביאוס.
'יש לי!' אחשוב לפתע, אוציא את פידג'י וטריקו, "קדימה, בואו נתאמן, עכשיו בלילה בטח יהיו פוקימוני אופל כלשהם בחוץ" אומר.
כעבור מספר דקות הליכה אחפש את היציאה מהעיירה ואתחיל ללכת אל עבר העיר ראסטבורו.
-
[COLOR=#0000ff]אתה מוציא החוצה את טריקו ואת פידג'י, ואתה מספר להם שאתה רוצה שתחפשו ביחד פוקימוני אופל בסביבה. הם מהנהנים ואתם מתחילים להסתובב יחדיו. במהרה אתם יוצאים לדרך 104 ואתם מבחינים בשדה גדול מאוד. ריח של בריזה עומד באפך ואתה מבחין בים מרחוק מאוד, שחור בגלל הלילה. אתה לא רואה שום מאמן בסביבה, כנראה בגלל שכבר חשוך.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]לפתע, אתה שומע רשרוש קל בשדה. אולם, אתה לא רואה כלום.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]מדקיפ קופץ לעבר הוט-הוט ומשתמש בסטירת בוץ, שחוסם את מתקפת הניקור של הוט-הוט ומכסה אותו בהרבה בוץ, שגורם להוט-הוט לזוז כמה מטרים אחורנית והוא אינו מצליח לראות כלום. מדקיפ מנצל זאת, ומשתמש בדחיפה חזקה שמעיפה את הוט-הוט על העץ הסמוך. כתוצאה מהמכה, הוט-הוט מתעלף.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=גרי מנדלבאום;1248100][B][COLOR=blue]אלון~[/COLOR][/B]
[COLOR=#0000ff]אתה מוציא החוצה את טריקו ואת פידג'י, ואתה מספר להם שאתה רוצה שתחפשו ביחד פוקימוני אופל בסביבה. הם מהנהנים ואתם מתחילים להסתובב יחדיו. במהרה אתם יוצאים לדרך 104 ואתם מבחינים בשדה גדול מאוד. ריח של בריזה עומד באפך ואתה מבחין בים מרחוק מאוד, שחור בגלל הלילה. אתה לא רואה שום מאמן בסביבה, כנראה בגלל שכבר חשוך.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]לפתע, אתה שומע רשרוש קל בשדה. אולם, אתה לא רואה כלום.[/COLOR]
[/quote]
"פידג'י, סופה אל הלא נודע ששם!" אורה לו ואצביע על מקור הקול.
לאחר מכן אומר להם "קדימה, תהיו מוכנים, תתקפו ביחד במתקפה מהירה את מי שיצא" אומר להם.
-
[QUOTE=גרי מנדלבאום;1248100]
[COLOR=#ff0000]מדקיפ קופץ לעבר הוט-הוט ומשתמש בסטירת בוץ, שחוסם את מתקפת הניקור של הוט-הוט ומכסה אותו בהרבה בוץ, שגורם להוט-הוט לזוז כמה מטרים אחורנית והוא אינו מצליח לראות כלום. מדקיפ מנצל זאת, ומשתמש בדחיפה חזקה שמעיפה את הוט-הוט על העץ הסמוך. כתוצאה מהמכה, הוט-הוט מתעלף.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
"מעולה מדקיפ! עכשיו הגיע הזמן לזרוק את הפוכדור!" אוציא את הפוכדור ואזרוק על הוט-הוט "פוכדור צא XD" ואקווה שהוט-הוט יתפס.
-
[QUOTE=גרי מנדלבאום;1248037]]
[COLOR=#ff0000]"נעים להכיר אותך, אני בוב" הוא אומר[B][COLOR=red]אנג'ייל~[/COLOR][/B]
[COLOR=red]אתה מתעלם מהמכון ומתחיל לחפש אחר מקום לאימונים, ובלי לשים לב אתה יוצא מתחומי העיר ונכנס לדרך 104. אתה מגיע לשדה ענקי ואתה מבחין בכל מיני פוקימונים שונים מסתובבים להם, ביניהם גם מאמנים.[/COLOR]
[COLOR=red][IMG]http://pokerealm.com/images/pokemon/bw/10.png[/IMG][IMG]http://pokerealm.com/images/pokemon/bw/16.png[/IMG][IMG]http://pokerealm.com/images/pokemon/bw/19.png[/IMG][IMG]http://pokerealm.com/images/pokemon/bw/167.png[/IMG][IMG]http://pokerealm.com/images/pokemon/bw/183.png[/IMG][IMG]http://pokerealm.com/images/pokemon/bw/263.png[/IMG][IMG]http://pokerealm.com/images/pokemon/bw/265.png[/IMG][IMG]http://pokerealm.com/images/pokemon/bw/270.png[/IMG][IMG]http://pokerealm.com/images/pokemon/bw/273.png[/IMG][IMG]http://pokerealm.com/images/pokemon/bw/290.png[/IMG][/COLOR]
[COLOR=red][IMG]http://pokerealm.com/images/sprites/bw/190.png[/IMG][IMG]http://pokerealm.com/images/sprites/bw/187.png[/IMG][IMG]http://pokerealm.com/images/sprites/bw/258.png[/IMG][/COLOR]
[[/QUOTE]
'טוב אין פה משהו מעניין' אחשוב לעצמי ואמשיך להסתובב באזור.
-
[QUOTE=גרי מנדלבאום;1248095]
[COLOR=#ff0000]אתה מוציא את הפוקדע החוצה ובודק מידע על פוקימוןה סרטן. אחרי בירור קצר מתגלה לך שזהו קרבי. הוא נוהג לחיות בחופים גדולים ומסוגל לתפוס פי 4 ממשקלו בצבתותיו.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אתה לוקח את החכה ומטייל בחוף, מחפש נקודה טובה לדיג. אחרי כמה שניות אתה מוצא אחת לטעמך. אתה מתיישב ומטיל את החכה לתוך המים, מחכה דקה?.. 5 דקות... עשר דקות... שעה...[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]כשאתה כבר מתייאש ומתכונן לקום, אתה חש לפתע משיכה עזה בחכה. אתה מושך בחוזקה את החכה ומתוך המים עף החוצה פוקימון ורוד בעל קוצים מסביבו[/COLOR]
[COLOR=#ff0000][IMG]http://pokerealm.com/images/pokemon/bw/222.png[/IMG][/COLOR]
[/QUOTE]
"אחח אני חושב שאני יודע מי זה שמעתי עליו פעם היה אותו למיסטי זה זה אמממ, אהה כמובן זה קורסולה, קדימה חבר תחזור למים אני לא צריך אותך" אגיד אחזיר אותו למים ואת החכה גם למים בתקווה לתפוס משהו קצת יותר טוב ובפחות זמן.
-
[quote=גרי מנדלבאום;1248037][B][COLOR=blue]ג'ייק~[/COLOR][/B]
[COLOR=#0000ff]טוגפי מתחיל להזיז את זרועותיו הקטנות ימינה ושמאלה, צינצ'ו מתחיל לצחקק ומתקרב אליו, פתאום הזרועות של טוגפי זוהרות באורק כחול, וגחלת עפה קדימה לעבר צ'ינצו ופוגעת בו בחוזקה. כוויות קלות מקיפות את גופו, והוא זועק מעט בכאב, אבל יורה על זה קצת מים ומרגיע את האזור. הוא מתעצבן מאוד ורץ לעבר טוגפי מתכונן לשלוח מכת ברק, כלפתע טוגפי מפתיעה עם נשיקה מתוקה! הנשיקה המתוקה פוגעת בצינצ'ו המופתע וסימני לבבות מופיעים בעיניו והוא מתחיל להיות מסוחרר.[/COLOR][/quote]
"גו טוגפי! גו טוגפי!" אעודד אותו בריקוד [...-מפגר XD] "תשתמש בקסם ואז במטרונום!"
-
[COLOR=blue]טוגפי משתמש בקסם שפוגע בצ'ינצו ישירות, צינצ'ו מוקסם ולא זז ממקומו, מבטו תקוע בטוגפי. לאחר כמה שניות, טוגפי מניע את ידיו שוב למתקפת מטרונום. כעבור כמה שניות ידיו זוהרות ומתוכם מגיח החוצה מתקפת סופה גדולה שמסובבת את צ'ינצו באוויר וזורקת אותו על הקרקע, השפעת הנשיקה המתוקה והקסם פגה אולם הוא לא מסוגל לעשות כבר כלופם, והוא נופל על הקרקע מעולף.[/COLOR]
[COLOR=blue]טוגפי מסתובב אלייך וקופץ עליך בשמחה. לפתע, הפוקדע מצפצף ואתה מוציא אותו החוצה "תודה" אומר הקול בפוקדע ותמונתו של טוגפי מופיעה שם "עכשיו אני פחות מפחד מקרבות" הוא אומר שוב.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff][/COLOR]
[COLOR=#0000ff][B]אלון~[/B][/COLOR]
[COLOR=#0000ff]אתה מצווה על פידג'י להשתמש בסופה לעבר אזור הרשרוש, פידג'י משתמש בהתקפה ואתה שומע שהוא פגע במשהו. אתה מתחיל להתקרב לאזור הפגיעה בשקט, ואחרי כמה שניות אתה מזהה פוקימון קטן בצבע כחול שוכב פצוע על הקרקע. אתה רואה שהוא מחוסר הכרה.[/COLOR]
[IMG]http://pokerealm.com/images/pokemon/bw/298.png[/IMG]
[COLOR=#0000ff][/COLOR]
[COLOR=#ff0000]מאיפה בדיוק אתה יודע מי זאת מיסטי, תסביר לי בבקשה?[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]~~~~~~~~~~~~~~~~[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אתה מחזיר את קורסולה לתוך המים ומטיל את החכה פנימה עוד הפעם. אתה מחכה כמה דקות, כשלפתע אתה חש נגיסה חזקה. אתה מושך את החכה ומעיף מתוך המים פוקימון ראשן קטן, שנוחת על הקרקע לידך מבולבל. אחרי כמה שניות הוא מתעשת, וקופץ על רגליו, קורא בכעס לעברך.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000][IMG]http://pokerealm.com/images/pokemon/bw/60.png[/IMG][/COLOR]
[COLOR=#ff0000][B]אנג'ייל~[/B][/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אתה מתעלם מכולם וממשיך להסתובב בשדה הרחב, כשלפתע אתה מבחין בתנועה לא רחוקה ממך. אתה עוקב אחריה ומגלה שהיא לוקחת אותך אל עבר חוף ים סמוך. אחרי כמה שניות, אתה רואה שמה שראית עוצר כדי להתרענן קצת במים. אתה מגלה שזהו פוקימון סרטן גדול.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000][IMG]http://pokerealm.com/images/pokemon/bw/341.png[/IMG][/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אתה שולף פוכדור ריק מכיסך ומשליך אותו אל עבר הוט-הוט המעולף. הוט-הוט נשאב פנימה באור אדום והפוכדור נוחת על הקרקע. הפוכדור נע מספר פעמים, ולבסוף נעצר. הוט-הוט נלכד![/COLOR]
[COLOR=#ff0000]מדקיפ שמח מאוד על הניצחון, ויורה אקדחי מים באוויר בשמחה.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000][/COLOR]
[COLOR=#ff0000][/COLOR]
-
[QUOTE=גרי מנדלבאום;1248252[COLOR=#ff0000][B]אנג'ייל~[/B][/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אתה מתעלם מכולם וממשיך להסתובב בשדה הרחב, כשלפתע אתה מבחין בתנועה לא רחוקה ממך. אתה עוקב אחריה ומגלה שהיא לוקחת אותך אל עבר חוף ים סמוך. אחרי כמה שניות, אתה רואה שמה שראית עוצר כדי להתרענן קצת במים. אתה מגלה שזהו פוקימון סרטן גדול.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000][IMG]http://pokerealm.com/images/pokemon/bw/341.png[/IMG][/COLOR]
רווח בין אדם לאדם לא הרג אף אחד עדיין ם:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
'איכס גועל נפש' אחשוב לעצמי ואלך משם למשהו מעניין באמת.
-
[COLOR=red]אתה צועד משם ומתחיל ללכת בחיפוש אחר פוקימון מעניין. אתה צועד לאורך החוף ולבסוף מגיעה לקצהו, ואתה מטפס מעל כמה סלעים. כשאתה מסיים לטפל אתה שומע משק כנפיים ומשהו חולף לידך, גורם לך ליפול אל תוך המים הרדודים של החוף. רוטן, אתה קם ומחפש אחר מה שהפיל אותך, ואתה רואה שחף לבן שנוחת ליד המים עם דג קטן בפיו, אותו הוא בולע מיד.[/COLOR]
[COLOR=red][IMG]http://pokerealm.com/images/pokemon/bw/278.png[/IMG][/COLOR]