קווין-''השיחה שלך עם מיה, דבר פרטים!'' אמר ילד אחד, ''לא מסתירים סודות מפני האחים שלך'' אמרה ילדה אחרת, ''ראינו כמה אדום הנייתה ויך מיה הסמיקה דבר!'' אמרו כולם כמקהלה
Printable View
קווין-''השיחה שלך עם מיה, דבר פרטים!'' אמר ילד אחד, ''לא מסתירים סודות מפני האחים שלך'' אמרה ילדה אחרת, ''ראינו כמה אדום הנייתה ויך מיה הסמיקה דבר!'' אמרו כולם כמקהלה
[QUOTE=ttrrtte;1250867]קווין-''השיחה שלך עם מיה, דבר פרטים!'' אמר ילד אחד, ''לא מסתירים סודות מפני האחים שלך'' אמרה ילדה אחרת, ''ראינו כמה אדום הנייתה ויך מיה הסמיקה דבר!'' אמרו כולם כמקהלה[/QUOTE]
"לא היה שם כלום דיברנו על זה שהיא הבת של איריס ועל פגסוסים, אמרתי לה שהיא יפה וזהו." אגיד.
קווין- נערה גבוהה ושרירית שזכרתה במעומעם ששמה שלי קמה אלייך, שמה יד על הכתף שלך ואומרת ''אתה בן הפייטוס, כלומר שאתה מאוהב אתה מרעיד את הרגל בלי סוף, ושאתה מסתיר סוד כנ''ל עם היד'', אתה מסתכל על הרגל שלך ושם לב שהיא רועדת בלי שליטה
[QUOTE=ttrrtte;1250882]קווין- נערה גבוהה ושרירית שזכרתה במעומעם ששמה שלי קמה אלייך, שמה יד על הכתף שלך ואומרת ''אתה בן הפייטוס, כלומר שאתה מאוהב אתה מרעיד את הרגל בלי סוף, ושאתה מסתיר סוד כנ''ל עם היד'', אתה מסתכל על הרגל שלך ושם לב שהיא רועדת בלי שליטה[/QUOTE]
"אני לא מסתיר אף סוד" אגיד בהפתעה.
ג'ייק- אתה מסמיק כולך וגם סיינה שאומרת בקול חלוש ''רוצה..אמ...כאילו..לצאת?''
קווין-''ניסיתה להתחיל איתה נכון?'' היא שאלה שוב, הודתה בזה וכל הביתן התפקע ואמרו ''בהצלחה אחי, היא קשה להשגה מניסיון''
[QUOTE=ttrrtte;1250927]ג'ייק- אתה מסמיק כולך וגם סיינה שאומרת בקול חלוש ''רוצה..אמ...כאילו..לצאת?''
[/QUOTE]
"ב....בטח, ל....למה לא?" אגיד לסיינה שאשתדל לא לגמגם או להזיל ריר
ג'ייק-סיינה מחיית חיוך מאולץ ואומרת ''אתה חייב להפסיק לגמגם ולהזיל ריר אתה יודע'', ואז היא שרה לך שיר ממש יפה, ואתה נרדם, אתה שומע מעלייך רק קול ''אופסי'' של סיינה ושוקע בשינה, אתה רם בחדר שלך שסיינה שרה לידך, אבל שיר שונה לא אותו אחד ששרה במדורה
[QUOTE=ttrrtte;1250930]ג'ייק-סיינה מחיית חיוך מאולץ ואומרת ''אתה חייב להפסיק לגמגם ולהזיל ריר אתה יודע'', ואז היא שרה לך שיר ממש יפה, ואתה נרדם, אתה שומע מעלייך רק קול ''אופסי'' של סיינה ושוקע בשינה, אתה רם בחדר שלך שסיינה שרה לידך, אבל שיר שונה לא אותו אחד ששרה במדורה[/QUOTE]
"אני באמת אנסה לא לגמגם" אומר ואקרוץ לסיינה "מה זה השיר הזה?" אשאל את סיינה
[QUOTE=ttrrtte;1250927]ג'ייק- אתה מסמיק כולך וגם סיינה שאומרת בקול חלוש ''רוצה..אמ...כאילו..לצאת?''
קווין-''ניסיתה להתחיל איתה נכון?'' היא שאלה שוב, הודתה בזה וכל הביתן התפקע ואמרו ''בהצלחה אחי, היא קשה להשגה מניסיון''[/QUOTE]
"טוב לדעת" אומר ואלך לחדר שלי יחד עם ג'סי.
"את פגסוסית מאוד חמודה" אגיד לה "אני יונתן ואני המאסטר שלך"
ג'ייק-''אה.. טוב אתה מבין אני וסיירה יכולות לשיר הרבה, אבל השיר ששרתי מקודם טוב זה היה בטעות והוא די מרדים אנשים'' היא תאמר ותסמיק כהוגן
קווין-ג'סי תסתכל עלייך בתמיהה ותנסה לעופף מעט, אבל בגלל שהיא תינוקת היא נופלת על הארץ ודמעות זולגות על פניה כאשר היא מסתכלת לשמיים ורואה פגסוס עף
[QUOTE=ttrrtte;1250941]ג'ייק-''אה.. טוב אתה מבין אני וסיירה יכולות לשיר הרבה, אבל השיר ששרתי מקודם טוב זה היה בטעות והוא די מרדים אנשים'' היא תאמר ותסמיק כהוגן
קווין-ג'סי תסתכל עלייך בתמיהה ותנסה לעופף מעט, אבל בגלל שהיא תינוקת היא נופלת על הארץ ודמעות זולגות על פניה כאשר היא מסתכלת לשמיים ורואה פגסוס עף[/QUOTE]
"אל תדאגי קטנה, אני אלמד אותך לעוף מחר אבל עכשיו אני צריך ללכת לנפחייה וזה קצת מסוכן בשבילך אז אני אביא אותך למיה ואחרי הנפחייה אני אהיה איתך הרבה" אגיד ואלך למיה.
"את יולה לשמור אליה כשאני בנפחייה?" אשאל את מיה בחיוך ואמסור לה את ג'סי
[QUOTE=ttrrtte;1250941]ג'ייק-''אה.. טוב אתה מבין אני וסיירה יכולות לשיר הרבה, אבל השיר ששרתי מקודם טוב זה היה בטעות והוא די מרדים אנשים'' היא תאמר ותסמיק כהוגן
[/QUOTE]
"התכוונתי מה היה השיר ששרת עכשיו ומי זו סיירה?(הדמות לא יודעת את זה נכון?)" אשאל את סיינה
קווין-''לא, העשן מסוכן מידי בשבילג'סי, שהיא תגדל היא תוכל לעמוד בזה אבל לא כרגע'', מיה לוקחת את ג'סי ושמה אותה באורוות, אתה הולך לנפחייה ועושה כל מיני משימות שהוטלו עלייך כמו להכין מגנים למען חצויים או חרבות, פתאום מיה נכנסת בבהלה לנפחייה ואומרת ''קווין, ג'סי..היא..הי\א...''
ג'יי'-''סיירה היא התאומה שלי כמובן'' היא אומרת בחיוך ומוסיפה ''זה שיר שאני וסיירה המצאנו יחדיו אתה אוהב אותו?''
נ.ב תסתכל בעמ' 1 יש מדריך דמויות עם סיינה וסיירה והכל
[QUOTE=ttrrtte;1250947]קווין-''לא, העשן מסוכן מידי בשבילג'סי, שהיא תגדל היא תוכל לעמוד בזה אבל לא כרגע'', מיה לוקחת את ג'סי ושמה אותה באורוות, אתה הולך לנפחייה ועושה כל מיני משימות שהוטלו עלייך כמו להכין מגנים למען חצויים או חרבות, פתאום מיה נכנסת בבהלה לנפחייה ואומרת ''קווין, ג'סי..היא..הי\א...''
ג'יי'-''סיירה היא התאומה שלי כמובן'' היא אומרת בחיוך ומוסיפה ''זה שיר שאני וסיירה המצאנו יחדיו אתה אוהב אותו?''
נ.ב תסתכל בעמ' 1 יש מדריך דמויות עם סיינה וסיירה והכל[/QUOTE]
"היא מה?" אשאל בלחץ
קווין- מיה תביט בך, ואתה רואה אימה בעייניה והיא אומרת ''כמה דקות אחרי ששמת אותה באורווה שמעתי רעש מוזר, נכנסתי וראיתי איש עטוי מסכה עם שק שממנו הציצץ ראשה של ג'סי, ב'יצור היא ניחטפה''
[QUOTE=ttrrtte;1250947]
נ.ב תסתכל בעמ' 1 יש מדריך דמויות עם סיינה וסיירה והכל[/QUOTE]
אני יודע מי זאת סיירה אבל ג'ייק לא
~~~~~~~~~~~~
"בטח" אומר לה
[QUOTE=ttrrtte;1250951]קווין- מיה תביט בך, ואתה רואה אימה בעייניה והיא אומרת ''כמה דקות אחרי ששמת אותה באורווה שמעתי רעש מוזר, נכנסתי וראיתי איש עטוי מסכה עם שק שממנו הציצץ ראשה של ג'סי, ב'יצור היא ניחטפה''[/QUOTE]
"אוי לא" אגיד, ארוץ לביתן שלי, אקח את הפטיש 'חבל שלא התאמנתי עליו' אחשוב לעצמי, אצא החוצה וארוץ לארווה לחפש רמזים.
ג'ייק-סיינה אומרת שהיא חייבת ללכת , פתאו מיה נכנסת לחדרך בבהלה ואמררת ''פוגסי..הוא..הוא..''
קווין- אתה נכנס לאורווה ומתחיל לחפש בכל פינה, אתה לא רואה כלום וכמעט נכנע אך לפתע רואה פיסת בד שחרחרה עם ציור נחש עליה
[QUOTE=ttrrtte;1250955]ג'ייק-סיינה אומרת שהיא חייבת ללכת , פתאו מיה נכנסת לחדרך בבהלה ואמררת ''פוגסי..הוא..הוא..''
[/QUOTE]
*פגסי
"מה? פגסי נעלם, לא!" אומר ואקח את החץ וקשת שלי
[QUOTE=ttrrtte;1250955]ג'ייק-סיינה אומרת שהיא חייבת ללכת , פתאו מיה נכנסת לחדרך בבהלה ואמררת ''פוגסי..הוא..הוא..''
קווין- אתה נכנס לאורווה ומתחיל לחפש בכל פינה, אתה לא רואה כלום וכמעט נכנע אך לפתע רואה פיסת בד שחרחרה עם ציור נחש עליה[/QUOTE]
ארים את הפיסה ואשים בכיסי. אצא מהאורוות ואלך אל מיה "ראית לאן הם רצו?" אשאל
ג'ייק-אתה הולך אחרי סיירה לאורוות, ומסתכל סביב לפתע אתה רואה חתיכת בד שחור מנצנצת, אתה מתקרב ורואה ילד, שאומר ''אני יונתן, אל תיגע בבד הזה!''
קווין- אתה הולך לעבר הבד וראה ילד שאומר ''אני ג'ייק אל תיגע בבד הזה!''
[QUOTE=ttrrtte;1250969]ג'ייק-אתה הולך אחרי סיירה לאורוות, ומסתכל סביב לפתע אתה רואה חתיכת בד שחור מנצנצת, אתה מתקרב ורואה ילד, שאומר ''אני יונתן, אל תיגע בבד הזה!''
[/QUOTE]
"למה לא לגעת החתיכה?" אשאל את יונתן
ג'ייק-''זה חלק מהבגד של הגנב שחטף את ג'סי הפגסוסית שלי'' הוא יאמר בבקול חשדני
[QUOTE=ttrrtte;1250980]ג'ייק-''זה חלק מהבגד של הגנב שחטף את ג'סי הפגסוסית שלי'' הוא יאמר בבקול חשדני[/QUOTE]
"גם לך חטפו פגסוס?" שאלתי ויונתן ואומר לו "לי חטפו את הפגסוס שלי פגסי"
[QUOTE=ttrrtte;1250969]ג'ייק-אתה הולך אחרי סיירה לאורוות, ומסתכל סביב לפתע אתה רואה חתיכת בד שחור מנצנצת, אתה מתקרב ורואה ילד, שאומר ''אני יונתן, אל תיגע בבד הזה!''
קווין- אתה הולך לעבר הבד וראה ילד שאומר ''אני ג'ייק אל תיגע בבד הזה!''[/QUOTE]
"למה?" אשאל.
ג'ייק-''כן, את הפגסוסית של ג'יסי'' הוא אומר לך בקול מבואס
קווין-''כי זה הבד מהבגד שלי מי שגנב את פגסי הפגסוס שלי'' הוא עונה בלחש וכעס
[QUOTE=ttrrtte;1250989]ג'ייק-''כן, את הפגסוסית של ג'יסי'' הוא אומר לך בקול מבואס
קווין-''כי זה הבד מהבגד שלי מי שגנב את פגסי הפגסוס שלי'' הוא עונה בלחש וכעס[/QUOTE]
"אז מה?" אגיד "אני אוכל להשתמש בזה אחר כך בשביל לאתר אותו"
[QUOTE=ttrrtte;1250989]ג'ייק-''כן, את הפגסוסית של ג'יסי'' הוא אומר לך בקול מבואס
[/QUOTE]
"זה כ"כ עצוב, אנחנו חייבים לתפוס את מי שעשה את זה!" אומר בתוקפנות "אני ג'ייק ג'ין בן אפולו" אציג את עצמי
ג'ייק וקווין-
ג'ייק אתה מציג את עצמך לכווין ואומר שאתה בן אפולו, קווין מצציג את עצמו גם ואומר שהוא בן הפייטוס, אתם לוקחים את פיסת הבד ויוצרים החוה, פגסוס צחור עף מעליכם בבהלב כמסמן לכם לעקוב אחריו
[QUOTE=ttrrtte;1250994]ג'ייק וקווין-
ג'ייק אתה מציג את עצמך לכווין ואומר שאתה בן אפולו, קווין מצציג את עצמו גם ואומר שהוא בן הפייטוס, אתם לוקחים את פיסת הבד ויוצרים החוה, פגסוס צחור עף מעליכם בבהלב כמסמן לכם לעקוב אחריו[/QUOTE]
אני רץ אחריו.
[QUOTE=ttrrtte;1250994]ג'ייק וקווין-
ג'ייק אתה מציג את עצמך לכווין ואומר שאתה בן אפולו, קווין מצציג את עצמו גם ואומר שהוא בן הפייטוס, אתם לוקחים את פיסת הבד ויוצרים החוה, פגסוס צחור עף מעליכם בבהלב כמסמן לכם לעקוב אחריו[/QUOTE]
אני אלך אחריו
ג'ייק וקווין-
אתם עוקבים אחר הפגסוס הצחור אשר עף במרומים ופתאום הוא נעצר ועף במעגלים מעל מחסן כלשהו, אתם נכנסים פנימה ורואים את פגסי וג'סי קשורים יחד כאשר מכונה מוזר מחוברת להם לראש, על מסך שנמצא מולם מרצד כל המידע עלמה שיש במחנה החצויים, כלומר כל הזיכרונות של פגסי וג'סי, אתם רואים את הרגע שבוא קיבלתם אותם
[QUOTE=ttrrtte;1251001]ג'ייק וקווין-
אתם עוקבים אחר הפגסוס הצחור אשר עף במרומים ופתאום הוא נעצר ועף במעגלים מעל מחסן כלשהו, אתם נכנסים פנימה ורואים את פגסי וג'סי קשורים יחד כאשר מכונה מוזר מחוברת להם לראש, על מסך שנמצא מולם מרצד כל המידע עלמה שיש במחנה החצויים, כלומר כל הזיכרונות של פגסי וג'סי, אתם רואים את הרגע שבוא קיבלתם אותם[/QUOTE]
'זיכרונות טובים' אחשוב לעצמי 'טוב זה לא הזמן לזה' אמשיל לחשוב ואז אומר לקווין(קוראים לו קווין לא יונתן נכון?)"בוא נילחם" ואוציא את הקשת
[QUOTE=ttrrtte;1251001]ג'ייק וקווין-
אתם עוקבים אחר הפגסוס הצחור אשר עף במרומים ופתאום הוא נעצר ועף במעגלים מעל מחסן כלשהו, אתם נכנסים פנימה ורואים את פגסי וג'סי קשורים יחד כאשר מכונה מוזר מחוברת להם לראש, על מסך שנמצא מולם מרצד כל המידע עלמה שיש במחנה החצויים, כלומר כל הזיכרונות של פגסי וג'סי, אתם רואים את הרגע שבוא קיבלתם אותם[/QUOTE]
זעם עולה בי.
אני רץ עם הפטיש ומרסק את המסך ואז רץ אל עבר ג'סי ומוציא אותה מהמכונה .
קווין -
שניכם משחררים את פגסי וג'סי שהיו מעולפים, ברגע ששאתם מוציאים אותם מהמכונה הם מתעוררים והמסך נכבה, אתם רצים במהירות בחזרה למחנה, ומגיעים בהצלחה אתם שמים את פגסי ואת ג'סי חזרה באורווה והולכים בנחת חזרה לביתנים.גשת אלייך ואומרת ''זה היה מאוד אמיץ אצה יודע.. כל הכבוד לך, אשמח עם נלך לאכול יחד פעם'' והיא מסלקת
בדרך לביתן מיה ני
ג'ייק-שניכם משחררים את פגסי וג'סי שהיו מעולפים, ברגע ששאתם מוציאים אותם מהמכונה הם מתעוררים והמסך נכבה, אתם רצים במהירות בחזרה למחנה, ומגיעים בהצלחה אתם שמים את פגסי ואת ג'סי חזרה באורווה והולכים בנחת חזרה לביתנים.
סיינה ניגשת אלייך ונושקת לך על הלחי ואומרת ''דאגתי, הייתה אמיץ מאוד ג'ייק''
לואי-מתוך הכרכרה יוצא ילד בעל עיינים אפורות ושיער בלונדיני שאומר ''כנס'' אתה נכנס אחרי הילד לכרכרה כאשר אלף שאלות מתרוצצות בראשך, היד אומר לך ''אני שון בן אתנה, נדבר כשנגיע למחנה החצויים, רק שם תהיה מוגן לעט עתה''
[quote]לואי-מתוך הכרכרה יוצא ילד בעל עיינים אפורות ושיער בלונדיני שאומר ''כנס'' אתה נכנס אחרי הילד לכרכרה כאשר אלף שאלות מתרוצצות בראשך, היד אומר לך ''אני שון בן אתנה, נדבר כשנגיע למחנה החצויים, רק שם תהיה מוגן לעט עתה''[/quote]
אנסה להראות קול ולא לפחד. רק אנסה לעכל את מה שעבר אליי, ואחשוב 'חצויים? מה זאת אומרת?' אביט על שון 'בן אתנה? מהמיתולוגיה היוונית?'
[QUOTE=ttrrtte;1251043]קווין -
שניכם משחררים את פגסי וג'סי שהיו מעולפים, ברגע ששאתם מוציאים אותם מהמכונה הם מתעוררים והמסך נכבה, אתם רצים במהירות בחזרה למחנה, ומגיעים בהצלחה אתם שמים את פגסי ואת ג'סי חזרה באורווה והולכים בנחת חזרה לביתנים.גשת אלייך ואומרת ''זה היה מאוד אמיץ אצה יודע.. כל הכבוד לך, אשמח עם נלך לאכול יחד פעם'' והיא מסלקת
בדרך לביתן מיה ני
ג'ייק-שניכם משחררים את פגסי וג'סי שהיו מעולפים, ברגע ששאתם מוציאים אותם מהמכונה הם מתעוררים והמסך נכבה, אתם רצים במהירות בחזרה למחנה, ומגיעים בהצלחה אתם שמים את פגסי ואת ג'סי חזרה באורווה והולכים בנחת חזרה לביתנים.
סיינה ניגשת אלייך ונושקת לך על הלחי ואומרת ''דאגתי, הייתה אמיץ מאוד ג'ייק''[/QUOTE]
"בשמחה" אגיד, אחייך, אלך לאחי ואספר להם על המאוראות.
לואי- ''אני יודע שזה יישמע לך מוזר, אבל האלים היוונים הם אמיתיים, כל המפלצות שמיתולוגיה גם קיימות, ואתה חצוי בן של אל ובן של אדם, אמא שלי היא אלת החוכמה, אתנה אבל אבא שלי הוא בן אדם רגיל שעובד באיזה חברת מחשבים''
רווין-אתה הולך אלייהם ואומר להם את מאוראו היום, הם מסתכלים עלייך בהערצה ואז כולם בבת אחת מסתובבים והלכים ואתה לא מבין למה, אתה מסתובב לאחור ומגלה, מיה באה לשם היא באה ללחוש לך משהו בל במקום זאת נושקת לךעל הלחי
[QUOTE=ttrrtte;1251064]לואי- ''אני יודע שזה יישמע לך מוזר, אבל האלים היוונים הם אמיתיים, כל המפלצות שמיתולוגיה גם קיימות, ואתה חצוי בן של אל ובן של אדם, אמא שלי היא אלת החוכמה, אתנה אבל אבא שלי הוא בן אדם רגיל שעובד באיזה חברת מחשבים''
רווין-אתה הולך אלייהם ואומר להם את מאוראו היום, הם מסתכלים עלייך בהערצה ואז כולם בבת אחת מסתובבים והלכים ואתה לא מבין למה, אתה מסתובב לאחור ומגלה, מיה באה לשם היא באה ללחוש לך משהו בל במקום זאת נושקת לךעל הלחי[/QUOTE]
אסמיק. "וואו" אגיד "קצת מוקדם, לא?" אבל אחייך אליה להראות לה שזה בסדר.