-
הכי חשוב שזו בנייה שטובה לך וששמת שם דברים כי הם עובדים לך ולא כי ראית שמלא שמו :o ביוגיהו זה הכי חשוב מבחינתי. למשל בדרקו ים מלא שמים דלטא פליי ואני לא מצליח להרוויח ממנו לכן לא שם אותו כמו האחרים. אתה לא חייב להמציא דק אבל מספיק שיהיה בזה משהו שלך. ולגבי יאמאאה!!! הוא אכן ספיריט אבל שים לב לאפקט אם תעשה נזק ליריב תשלוף עד שיהיו לך חמישה קלפים ביד!!! ואפשר בקלי קלות לזמן טוטם דרגון מהגרייב והוא משמש כשתי הקרבות לדרקון לכן מביאיפ יאמאטה בקלות. רק שתקךוט הבאתי יאמאטה שעמדה לתקוף ולהביא לי שליפה של שלושה! וליריב לא הייתה ברירה אלא לעשות סולמן ולשלם 4000 חיים. והוא. וג דרקון וגם ספירט בנוסף ספיריט זה לא סוג
-
[QUOTE=Blackbeard;1283378]הכי חשוב שזו בנייה שטובה לך וששמת שם דברים כי הם עובדים לך ולא כי ראית שמלא שמו :o ביוגיהו זה הכי חשוב מבחינתי. למשל בדרקו ים מלא שמים דלטא פליי ואני לא מצליח להרוויח ממנו לכן לא שם אותו כמו האחרים. אתה לא חייב להמציא דק אבל מספיק שיהיה בזה משהו שלך. ולגבי יאמאאה!!! הוא אכן ספיריט אבל שים לב לאפקט אם תעשה נזק ליריב תשלוף עד שיהיו לך חמישה קלפים ביד!!! ואפשר בקלי קלות לזמן טוטם דרגון מהגרייב והוא משמש כשתי הקרבות לדרקון לכן מביאיפ יאמאטה בקלות. רק שתקךוט הבאתי יאמאטה שעמדה לתקוף ולהביא לי שליפה של שלושה! וליריב לא הייתה ברירה אלא לעשות סולמן ולשלם 4000 חיים. והוא. וג דרקון וגם ספירט בנוסף ספיריט זה לא סוג[/QUOTE]
אדירר!! ראיתי את התמונה פשוט ענק רק דבר אחד קצת מעסיק אותי לייט אנד דארקנס דרגון...הוא לא דופק לך קצת תדק? יענו אין קטעים שאתה מת להפעיל אפקט אבל לא מפעיל כי הוא בזירה?
-
זה נשמע מעולה אביב,אשמח להילחם נגדו [COLOR=white]ורוב הסיכויים להפסיד אבל הכיף זה מה שחשוב :)[/COLOR]
אני מחכה שיכניסו את הארצ'טייפים החדשים ל-dn הדוויל של יומה,ההריויק של גוץ',הארצ'טייפים החדשים של Rotd וה-xyz ראנק 10 יכולים להיות מעולים!
יש אווטרים חדשים:
ג'סי,אלכסיס,בלאק ווינג גייל אוף...,טנדר קינג ריו,אסטרל,לייט אנד דארקנסס דרגון,מאסטר היפריון ועוד מלא!
-
וואו ורוצה מחר דואל בא לי לבדוק את המקלורד ואז אני אעשה סיקור
-
[SIZE=4][COLOR=sandybrown][B]ם:[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=sandybrown][B]חגיגת 150 הנצחונות(80 הפסדים אבל עם הלונטס קונקשן בוא נגיד במקסיייימום 70 הפסדים) מתחילה עכשיו ם: (הדקים שהביאו לי 99% מזה מוזכרים בחתימה)[/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=blue]---[/COLOR]
[COLOR=blue]תודה לכם, למען האמת Ladd באמת היה נראה לי תקוע ולא מתאים כזה והוא יצא, אבל מאז שיניתי לגמרי תדק לקאוס דרקונים בגרסא שלי שמשלבת גם מיל של לייטסוורן להאצה וכו', וזה דבר שיש מצב גדול שעכשיו אזמין מהאינטרנט(כל הדק חוץ ממה שכבר יש לי כמו מלכודות וקסמים) ויעלה לי רק איזה 130 שקל כולל אוטופיה ו2 וורנינג יקרים ם: הדק כל כך זול וכל כך כיפי שיש מצב שאחזור לשחק במציאות איתו. אראה לכם בהזדמנות(אגב אני גם משאיל דברים אז היה אמור להיות יותר מ130 אבל לא בהמון)[/COLOR]
[B][U][COLOR=red]אה ועוד משהו!!!!!!!![/COLOR][/U][/B]
[B][U][COLOR=red]לגבי יאמאטה!!!1[/COLOR][/U][/B]
[B][U][COLOR=red]תביאו אותה בSET!!!!!!!!!!![/COLOR][/U][/B]
[B][U][COLOR=red]תקלטו, אתם מקריבים טוטם ליאמאטה בSET, היריב לא קולט מה זה, תוקף מתישהו בתורו, לתוך 3100 הגנה שלה, מה שיוריד לו נזק, ואז! האפקט יפעל כי נגרם לו נזק! ותשלפו עד 5 ביד!!![/COLOR][/U][/B]
-
מזל טוב אז דואל לכבוד החגיגה?
-
בניתי דק בניש פיש,איזה נחמד הוא,נלחמתי נגד דק הולי מארק,ועל התור הראשון של היריב הוא זימן בלו אייס,מזל שהיה לי גרביטי בינד.
אם נאמבר 32 היה בראנק אחד יותר נמוך הוא היה גם בדק
דואל מישהו?
-
-
מישהו אחר?
סורי ליאון,לא משהו נגדך באופן אישי,זה משהו נגד כול הנובים למיניהם
-
אני לא נוב ואני רוצה כל דואל
-
אתה כן נוב,אתה הכי נוב
ואני לא נלחם נגד נובים
וכמו שאתה אומר 'הודעה אחרונה בנושא'
בכול זאת,מישהו אחר?
-
-
-
עזוב
התחילו לי לוסטים לפני חצי שעה
-
חחח וואי אביב עשית לי חשק לשחקק עם יאמאטה משום מה ובכלל עם כל הספיריט למיניהם p:
-
מור תירשם לטורניר בבקשה
בניתי דק נינג'ה
-
אני בניתי דק שלא יחשף עכשו ועד סוף הטורניר לא יפורסם
-
עד [b]תחילת [/b]הטורניר אתה מתכוון,אי אפשר לשנות דק באמצע הטורניר
ואישית,אני לא חושב שתגיע עד לסוף.
אני חושב שזה יהיה אחד מאלה:
אני,איתי,אביב או דור
בכול זאת,הארבעה האלה הכי 'מנוסים' בפורום ביוגיהו [עד כמה שאני יודע]
-
[QUOTE=Aichi Sendou;1287223]עד [b]תחילת [/b]הטורניר אתה מתכוון,אי אפשר לשנות דק באמצע הטורניר
ואישית,אני לא חושב שתגיע עד לסוף.
אני חושב שזה יהיה אחד מאלה:
אני,איתי,אביב או דור
בכול זאת,הארבעה האלה הכי 'מנוסים' בפורום ביוגיהו [עד כמה שאני יודע][/QUOTE]
בסדר אבל לפחות אשקיע
-
היי אייל, תשמע, אני רוצה לתת לך כמה עצות.
בתור שחקן חדש, אל תבנה דק מקורי בעצמך, לעולם. ראית מה יוצא, דק עם קלפים לא קשורים בלי פואנטה ועוד לא ידעת תאפקט של קלף מסוים.
[b][u]תתקבע [/u][/b]על דק אחד, אקסייבר, בלקווינג, לא משנה מה, תבחר בו תיקח בנייה 1 לאחד שמישהו עשה ביוטיוב ותישאר רק עם הדק הזה.
תלמד אותו טוב, ורק אותו, ועם הזמן גם תלמד יוגיהו ואת חוקיו הבסיסיים.
זו תהיה הדרך שלך. וגם ללמוד חוקי יוגיהו זה הכי חשוב בעולם יותר מכל דק.
דוגמא, דארקטייגר רצה לעשות ללהב Tt כשעשה Set. זה לא נחשב זימון ולכן אי אפשר להפעיל Tt. אם להב לא מודע לחוקים אז לא היה אומר כלום, והtt היה הורס לו כל המפלצות. דוגמא לאיך ידיעת חוק שווה יותר מהכל.
-
תודה אבל החלטתי לשנות את הדק אחרי הטורניר כדי להפוך למקצועי יותר כי הוא נהדר בעצם אבל עם טונרים רמה נמוכה לא עוזר לי בכלל
-
בניתי דק חדש,מישהו רוצה לעזור לי לבחון אותו?
-
שיחקתי עכשיו נגד Ls, דק כל כך מזליסטי שאני שונא אותו...
כאילו הדק הזה זה או שלפתי Jd ניצחתי, או לא שלפתי הפסדתי.
היריב פתאום מביא לי 2 Jd מהיד וגארות' ואין דרך להילחם בזה...
אלא אם יש לך מלא פינדיש צ'יין במיין, וגם אז מול 2 JD אפילו שהיה לך TT והרסת תראשון, הוא יביא תשני.
סתם דק של נעשה מלא מיל להביא JD...
-
עומר הייתי רוצה ואני רוצה
-
דק tele dad שעובדת לי בינתיים באופן אדיר! 2 דואלים של בחינות(אחד מהם היה עם עומר שיעיד ש tele dad לא מתו ואפילו מסתדרים סבבה בלי טלפרוט כי בקרב שלנו לא יצא לי להשתמש בכלל בטלפורט!)
בנתיים עוד לא סיימתי לבחון אותה אבל היא עובדת לי מצויין ובסך הכל כיף להשתמש בה :)
-
אם רק הייתי מצליח לשלוח לבית הקברות עוד מפלצת לייט אחת הייתי מזמן את הלייטריי שהיה לי ביד.
Tele-dad באמת דק חזק,אפילו אני בניתי אחת כזו [אם עזרה מהויקי]
-
כן אבל תאמת אני יגיד לך משהו הדק טובה אבל דאלוס לא עוזר לך בשיט, הוא סתם יתקע לך ביד הוא הולך סבבה עם גירטאון והכל אבל אני לא מת עליו עם Ls וגם הקסם ההוא שמחזיר ליד מפלצת מהבניש אלו קלפים די תוקעים הדק הזאת תעבוד לך הרבה יותר טוב אם תמצא דרך להאיץ אותה ולגרום לה להיות יותר מהירה
-
איזה מאץ' היה לי עכשיו נגד דור,עשינו הטוב מ-7 ועשינו 6 קרבות,אני השתמשתי בקלודיאן והוא השתמש במה שנראה כמו דארק מג'ישן דק,בקרבות הראשונים תקעתי לו את הדק בעזרת "Archlord" שמנע את הזימונים המיוחדים ובעזרת כוח התקיפה של נימפוסמן שהגיע לכוחות עצומים [בקרב ארבע הוא הגיע ל-8000 נקודות התקפה!] בקרב האחרון תקפתי עם נימבוסמן שהיה לו 4000 ולי נשארו 3500 נקודות חיים,דור השתמש במלכודת שמורידה לי נקודות חיים ששוות להתקפה של המפלצת התוקפת=אני מפסיד.
אבל התוצאה הייתה 5-1 לטובתי.
-
שמעו איזה מגניב! הקאוס דרקונים בגרסא מעודכנת שלי נגד Ls מסריח.
אני מתחיל עם סרקו להרחיק Ff, מזמן לילה ומניח וורנינג.
בתורו שם סרקו להרחיק Bls, מזמן לומינה שחוטפת וורנינג. מניח הפוך.
אני שולף, והורס עם לילה את ההפוך- בקונינג! שמביא לו ליד לומינה ו2 Jd!!!!!!! יש לו 3 מטרות בגרייב, ולומינה שיכולה להיות הרביעית נמצאת ביד.
מגיע תורי, Ff עוד לא בא, ואני יודע שחייב לעשות מהלך כי הולך להפסיד בעוד תור-שניים!
אני מקריב לומינה לפריים, מרחיק אותו לזמן Red ועם האפקט שלו את פולסר. מפעיל ריבורן! מחזיר וולף של היריב!!!
תורף עם 3 ישירות הוא על איזה 700 חיים, והוולף מנע מה4 Ls בגרייב ולכן כשהגיע תורי הוא עשה אדמיט דפיט.
אני איזה 5-6 נצחונות רצוף, תוסיפו לזה ניצחונות על אינזקטור, משינה ועוד, אני ממש מרוצה מהדק!
זהו, רשמית קאוס דרקונים זה הדק הראשי החדש שלי, אחרי פייר ביטדאון.
-
בניתי דק ZombieTeleDAD
מישהו רוצה לעזור לי לבדוק אותה?
-
עשיתי תיקו נגד מישהו!
תיקו!!!!!!!!!!!!
-
-
היו לו 2600 חיים ולי 8000, תקף אותי עם מלא מפלצות והשאיר לי 100 חיים!!!!!!!!! ועשיתי לו סילינדר בדרך על Sd, והוא ירד ל100 גם הוא!
בתורי מפעיל טרמנדוס פייר שמוריד לי 500 לו 1000 ותיקו
-
זה דק הבארן שכיסחת אותי איתה?
-
-
הדק הזה אדיר אבל לא הבנתי משהו אחד,קלף הקסם הזה שנותן לשני השחקנים לשלוף ואין שום נזק עד סוף התור הבא של היריב,זה לא מי יודע מה עוזר לך בדק הזה
-
תודה אשמח אם אהיה הבלעדי שישתמש בו בפורום Xd
תשמע קודם כל אני שולף, וזה מבטיח לי שהיריב לא יעשה לי נזק בתור שלו, הקלף שהוא שלף גם אם יהיה בזירה או ביד יגרום לו לחטוף עוד נזק מהקלפים שלי, ובכללי מושך עוד טיפה תקרב.
לא בטוח אם זה הדבר הכי טוב בעולם האמת אבל משאיר את זה
-
[QUOTE=Blackbeard;1290166]תודה אשמח אם אהיה הבלעדי שישתמש בו בפורום Xd
תשמע קודם כל אני שולף, וזה מבטיח לי שהיריב לא יעשה לי נזק בתור שלו, הקלף שהוא שלף גם אם יהיה בזירה או ביד יגרום לו לחטוף עוד נזק מהקלפים שלי, ובכללי מושך עוד טיפה תקרב.
לא בטוח אם זה הדבר הכי טוב בעולם האמת אבל משאיר את זה[/QUOTE]
דק טוב ויצרתי דק בלאקביסט בלי הטעויות הקודמות מ י רוצה דואל?
-
מישהו רוצה לעזור לי לבדוק דק?
-
איזה?
ומישהו יכול לדבר עם Skyfall שיעשה תקרב?