[quote=ita;1263028]באסה לך
כמה זהב יש לך ממנו? יעני כמה השגת בו וכמה יש לך עכשיו?[/quote]
יש לי 70 עכשיו, ואין לי מושג כמה השגתי ממנו.
היה לי קודם 300 ומשהו אבל בזבזתי בשביל להשיג את קפטן אמריקה.
Printable View
[quote=ita;1263028]באסה לך
כמה זהב יש לך ממנו? יעני כמה השגת בו וכמה יש לך עכשיו?[/quote]
יש לי 70 עכשיו, ואין לי מושג כמה השגתי ממנו.
היה לי קודם 300 ומשהו אבל בזבזתי בשביל להשיג את קפטן אמריקה.
מילא אני כבר כימעט לא משחק בHero Up רק במשחק המגניב tanki online אז.. אני פורש מהמשחק
טוב, הגעתי להחלטה.
בגלל שכל הגיבורים שלי חוץ מקפטן אמריקה במאקס, אני הולך לחרוש על גלגל המזל ומשימות.. כדי להשיג עוד גיבורים..
את מי יש לך?
ובאיזה רמה קפטן אמריקה?
[quote=ita;1263078]את מי יש לך?
ובאיזה רמה קפטן אמריקה?[/quote]
גברת מארוול, ג'ין גריי, הדבר, סייקלופס, וולברין, פאלקון, מוהק סטורם, נובה ודרדרוויל.
קפטן אמריקה רמה 5...
[b]משהו דחוף[/b]: למישהו עובד הארקייד? זה לא עובד לי אף פעם!
לי עובד, גם אתה במשימה של ה13000 בארקייד?
אבל נתקע לי כל פעם באמצע המחשב..
[quote=ita;1263086]לי עובד, גם אתה במשימה של ה13000 בארקייד?
אבל נתקע לי כל פעם באמצע המחשב..[/quote]
זה עושה לי מסך שחור.. מה זה לא התקין לי את זה או מה?
יש מצב להתקין מחדש את המשחק איכשהו..?
לא חייבים להתקין את המשחק
תנסה לשחק מדפדפן אחר..
אגב, מה רמת הsquad שלך?
140 ומשהו, מה שלך..?
115 או משהו כזה
פששש יפה לך D=
משהו יודע מה נותן הדבר הזה שצריך להשיג יום 1 25 סילבר, יום 2 75 סילבר, יום 3 225 סילבר וכו?
זה עולה כל פעם שנכנסים למשחק בכותרת daily bugle. אני רוצה להשיג את זה אבל אני לא יודע מה זה נותן בכלל... משהו יודע?
[QUOTE=DoR_RoD;1263122]משהו יודע מה נותן הדבר הזה שצריך להשיג יום 1 25 סילבר, יום 2 75 סילבר, יום 3 225 סילבר וכו?
זה עולה כל פעם שנכנסים למשחק בכותרת daily bugle. אני רוצה להשיג את זה אבל אני לא יודע מה זה נותן בכלל... משהו יודע?[/QUOTE]
זה מתנות יומיות..
[QUOTE=DoR_RoD;1263122]משהו יודע מה נותן הדבר הזה שצריך להשיג יום 1 25 סילבר, יום 2 75 סילבר, יום 3 225 סילבר וכו?
זה עולה כל פעם שנכנסים למשחק בכותרת daily bugle. אני רוצה להשיג את זה אבל אני לא יודע מה זה נותן בכלל... משהו יודע?[/QUOTE]
אתה לא צריך להשיג את זה כול יום, המחשב נותן לך 25 סילבר ביום הראשון, ביום השני 75, ביום השלישי עד השישי כרטיסים וביום השביעי זהב.
זה פשוט פרסים זה הכול..
כל יום שתכנס תקבל מתנה, לאחר 8 ימים 5 זהב ואחרי זה נראלי מהתחלה את המעגל אבל אני לא סגור על זה
אהה.... הבנתי... חשבתי שכל יום צריך לאסוף מה שכתוב שם ובסוף מקבלים פרס... בגלל זה רציתי לקנות מהר גיבור, כי הפרס מהמשימה של הוספת גיבור הוא זהב ורציתי להשיג את הזהב הזה ליום השמיני. עכשיו כשאני יודע את זה, אני אחסוך עוד כסף לקפטן אמריקה. הוא טוב? שווה לחסוך בשבילו עוד 10,000 כסף?
[QUOTE=DoR_RoD;1263134]אהה.... הבנתי... חשבתי שכל יום צריך לאסוף מה שכתוב שם ובסוף מקבלים פרס... בגלל זה רציתי לקנות מהר גיבור, כי הפרס מהמשימה של הוספת גיבור הוא זהב ורציתי להשיג את הזהב הזה ליום השמיני. עכשיו כשאני יודע את זה, אני אחסוך עוד כסף לקפטן אמריקה. הוא טוב? שווה לחסוך בשבילו עוד 10,000 כסף?[/QUOTE]
קפטן אמריקה טוב, אבל אם אתה רוצה לקנות גיבור רק בשביל האתגר תקנה את ג'ין גריי-היא גם חזקה וגם זולה.
[QUOTE=Soul Taker;1263164]קפטן אמריקה טוב, אבל אם אתה רוצה לקנות גיבור רק בשביל האתגר תקנה את ג'ין גריי-היא גם חזקה וגם זולה.[/QUOTE]
אוקיי, תודה רבה על העזרה! קניתי אותה ואני מקווה שהיא באמת חזקה. אחרי שאאמן את דרדביל למאקס, אני אאמן אותה.
דרך אגב, ראיתי באתר של hero up שיש כרטיסים עם קודים של זהב לקנייה ברשת טויזרס (toysrus). יש את זה בישראל?
אני לא אוכל להתחבר ממחר עד יום שבת (אני באילת), יהרוס לי את הרצף של הימים (נשארו לי עוד אחד של כרטיסים ואז הזהב, שני ימים)
באסה.. אבל עדיף אילת (=
אחרי מאמץ של חרישה בשעתיים או פחות ששחקתי, הגעתי למצב ש:
פנטסטיק רמה 9
איירון מן 8
וולברין 7
וסטורם 6
השאר במאקס ולא שיחקתי בהם (שיחקתי גם במשתמש של אח שלי חלק מהזמן כך ששיחקתי פחות משעה וחצי והעלתי ארבעה גיבורים את כל אחד מהם בין רמה לשתיים)
סוף סוף- יש לי מספיק זהב למר פנטסטיק! (בגלל המבצע של ה-20% לרוב הזהב D=)
אבל אולי כדאי לי לחסוך לגיבורים של 600..? (עכשיו 480), כי המבצע נמשך כל החורף..
מישהו יודע מה עושים ב-challenge 17??
[QUOTE=DoR_RoD;1264631]מישהו יודע מה עושים ב-challenge 17??[/QUOTE]
תלחץ על כמה גיבורים(לא שלך,כאילו משתמשים אחרים), תלך לאימוט באר(לאיפה שאתה עושה כל מני תנועות וכאלה)תתחפש שם Great ותלחץ.
תעשה ככה לכמות הגיבורים שאומרים לך.
למה כל פעם שאני נכנס למשחק אז הקבצים של המשחק נטענים מהתחלה.? זה מעצבן לחכות כל כך הרבה זמן בשביל זה
[QUOTE=Soul Taker;1264636]תלחץ על כמה גיבורים(לא שלך,כאילו משתמשים אחרים), תלך לאימוט באר(לאיפה שאתה עושה כל מני תנועות וכאלה)תתחפש שם Great ותלחץ.
תעשה ככה לכמות הגיבורים שאומרים לך.[/QUOTE]
תודה על העזרה. אני עכשיו צריך לסיים את האתגר של איירון מן בקלפים ואחר כך להגיע לרמה 110 או משהו כזה...
[B]מקפיץ ת'אשכול[/B]
ליאור אצלי אחרי כמה פעמים שזה טען מההתחלה כבר זה לא היה צריך לטעון..
[COLOR="Red"][B]למי שלא שם לב יש מבצע על הרבה גיבורים, תתחילו לקנות גיבורים לפני שהמבצע יסתיים (הוא תקף גם על עוד דברים בחנות.
ולי היום היה 20 זהב בגלגל, ככה גם במשתמש של אח שלי, תבדקו אם גם לכם![/B][/COLOR]
איך עוברים את צ'אלאנג 8?
מה צריך לעשות בו? תכתוב באנגלית אם לא הבנת..
קניתי את ולקייר, היא ברמה 3 כרגע [-:
והעלתי את וולברין ללבל מאקס
ואת פנטסטיק ל- 10
שם:עומר
קישור לפרופיל:[url]http://www.myforum.co.il/member.php?u=5157[/url]
שם במשחק:the_dark_omer
פעיל בתדירות:בינוני
השם זה השם של הsquade שהמשחק הגריל לך, לא הכינוי התחברות
השם שלי שם זה "Duke Mars Knight"
סיכום היום של המשתמש שלי:
אתמול בערב קניתי את ולקייר, היום העלית אותה לרמה 3
פנטסטיק עלה ברמה אחת לרמה 10, גם סטורם
וולברין עלה שתי רמות לרמה המאקסימלית
איירון מן עבר את חצי הדרך לרמה 10
השאר במאקס מזמן
הרמה של הSquad שלי הגיעה ל133
עם הChallenges אני במשימה של לנצח 10 יריבים במשחק הקלפים
והמשימה הבאה שעליה אני יותר עובד (כי היא נורא מעצבנת) היא להעלות את הSquad לרמה 200
היום עבר רק עם תקיעה אחת של המחשב (שרוב היום המשחק פעל במחשב בין אם אני או האחים שלי שיחקנו), שזה הישג מרשים D=
ערב טוב וHERO-UP!
כל עזרה במשימה של משחקי הקלפים תתקבל בברכה ורצויה מאוד
אוי, המבצע נגמר, ולא הספקתי לקנות כלום.. /=
עומר רוצה קלפים?
איך אני עולה רמות בסקווד? אני צריך להגיע לרמה 60 ואני רק רמה 44
[quote=Madara Uchiha;1267425]איך אני עולה רמות בסקווד? אני צריך להגיע לרמה 60 ואני רק רמה 44[/quote]
תעלה את הגיבורים שלך רמות, כל רמה רגילה זה 1 בסקואד, וכל מאקס זה 2
[quote=ita;1267440]תעלה את הגיבורים שלך רמות, כל רמה רגילה זה 1 בסקואד, וכל מאקס זה 2[/quote]
כע למה לא? שאני אחזור בצהריים נדבר.
חח.. זה לא הוגן לך יש ניסיון בלבנות דקים... Xd
[quote=Cool Nick;1267446]כע למה לא? שאני אחזור בצהריים נדבר.
חח.. זה לא הוגן לך יש ניסיון בלבנות דקים... Xd[/quote]
אין לי..
אם אצליח לנצח עוד מישו אחד אז כבר לא יהיה צריך [אני במשימה של העשר וניצחתי 9]
[quote=ita;1267455]אין לי..
אם אצליח לנצח עוד מישו אחד אז כבר לא יהיה צריך [אני במשימה של העשר וניצחתי 9][/quote]
כיף לךךךךך!! אני עדיין תקוע במשימה של הארקייד..
**תופים**
כ-ו-ל-ם ברמה מאקס! 11 גיבורים!
כמובן שהשגתי גיבור חדש D=
הגולש האפל! Dark Surfer! שכבר ברמה 4 או 5
[B][COLOR=red]ועוד דבר- אחרי השמונה ימים שמחכים עד שמקבלים 5 זהב, כל יום אחרי זה אתה מקבל 5 זהב ולא צריך לחכות מההתחלה![/COLOR][/B]
לי כבר יש 270 זהב LOL
[QUOTE=ITA;1268096]**תופים**
כ-ו-ל-ם ברמה מאקס! 11 גיבורים!
כמובן שהשגתי גיבור חדש D=
הגולש האפל! Dark Surfer! שכבר ברמה 4 או 5
[B][COLOR=red]ועוד דבר- אחרי השמונה ימים שמחכים עד שמקבלים 5 זהב, כל יום אחרי זה אתה מקבל 5 זהב ולא צריך לחכות מההתחלה![/COLOR][/B]
לי כבר יש 270 זהב LOL[/QUOTE]
אז זה לא היה באג?גאד דאמיט..
[quote=Soul Taker;1268108]אז זה לא היה באג?גאד דאמיט..[/quote]
חחחחח
וואי לא הבנתי אותך נכון קודם, חשבתי שזה באג שיש לך בגלגל כל הזמן זהב..
280 זהב D=
חחח אצל חצי מהדמויות יש מתקפה שמתעללת ביונים XDDDD סטורם, דארק סארפר...