[QUOTE=Vepor;1265776]ניר או אלפסי או איך שלא קוראים לו בבאן כי הוא ביקש [הוא יחזור בראשון הבא][/QUOTE]
שמעתי גם שהוא רוצה להתקבל להנהלה... לניהול מה?
Printable View
[QUOTE=Vepor;1265776]ניר או אלפסי או איך שלא קוראים לו בבאן כי הוא ביקש [הוא יחזור בראשון הבא][/QUOTE]
שמעתי גם שהוא רוצה להתקבל להנהלה... לניהול מה?
אין לי מושג למה הוא רצה להתקבל אבל הוא לנהל
הודעה מניר
[quote] ניר מוסר שהוא לא רוצה להתקבל להנהלה ולא ירצה, וזה סתם שקר.[/quote]
ניר מדבר אל עצמו בגוף שלישי?
ליאור אתה לא מבין איזה קרבות יש בתחילת הסאגה החדשה של פייב דיס,קרו ואקיזה נגד שרי,ג'ק,לאו ולונה נגד אפוריה ו-ויזור\ברונו ויוסיי נגד Z-ONE
אני מחפש את פרק 142 למה ב-גוגואנימה אין אותו כמו שצריך יש לי אתה שאני יכול לראות בו [עדיפות ל-Sub]
[QUOTE=Vepor;1265791]ניר מדבר אל עצמו בגוף שלישי?
ליאור אתה לא מבין איזה קרבות יש בתחילת הסאגה החדשה של פייב דיס,קרו ואקיזה נגד שרי,ג'ק,לאו ולונה נגד אפוריה ו-ויזור\ברונו ויוסיי נגד Z-ONE
אני מחפש את פרק 142 למה ב-גוגואנימה אין אותו כמו שצריך יש לי אתה שאני יכול לראות בו [עדיפות ל-Sub][/QUOTE]
כן אני יודע שזה יקרה הקרבות האלו
קראתי את זה בויקייוגי הו
נראה לי שארה היום גם את פרק 134 אפוריה מופיע
חפש באנימה כריזי [url]http://www.animecrazy.net/[/url]
או פה [url]http://www.nwanime.com/[/url]
אני מתכנן להגיע ל-154 או במילים אחרות,לסיים לראות את זה!
[QUOTE=Vepor;1265795]אני מתכנן להגיע ל-154 או במילים אחרות,לסיים לראות את זה![/QUOTE]
חח גם אני למרות שראיתי כבר את פרק 153,154 נראה לי שראיתי גם את 152
[quote=Madara Uchiha;1265796]חח גם אני למרות שראיתי כבר את פרק 153,154 נראה לי שראיתי גם את 152[/quote]
אז אתה עושה השלמות נכון?
המינימום שאני אגיע היום זה 150 אני מקווה,ומחר ב-100% אני חוזר לראות זקסל
[QUOTE=Vepor;1265800]אז אתה עושה השלמות נכון?
המינימום שאני אגיע היום זה 150 אני מקווה,ומחר ב-100% אני חוזר לראות זקסל[/QUOTE]
כע כי דילגתי על עונה שלמה ישר לסוף
אני גם דילגתי על הרבה,התחלתי את העונה ממהתחלה,הפסקתי אחרי סאגת קראש טעות והמשכתי לפרימו פלאן,הפסקתי אחרי השגת רד-נובה דרגון,והמשכתי מהקרב נגד ראנרונק ואז עד הסוף
[b]אף אחד לא מוסר יותר הודעות מניר.
מי שיעשה זאת יקבל עונש .
ניר בעונש והוא קיבל באן כדי ללמוד את מעשיו ואתם לא תמסרו ממנו הודעות כי זה יקל עליו ויגרום לו לזלזל יותר .[/b]
הלכתי לראות פייב דיס
יאללה גלגל המזל
שמח שאתה מתלהב :)
ליאור עשיתי טעות קטנה,זה לא ברונו\וויזר ויוסיי נגד Z-ONE,זה [COLOR=yellow]אנתוני נגד יוסיי [אנתוני זה השם האמיתי של וויזר\ברונו] [/COLOR]
בשבילי זה היום האחרון של החופש .
מחר אני לומד :(
[QUOTE=Vepor;1265829]ליאור עשיתי טעות קטנה,זה לא ברונו\וויזר ויוסיי נגד Z-ONE,זה [COLOR=yellow]אנתוני נגד יוסיי [אנתוני זה השם האמיתי של וויזר\ברונו] [/COLOR][/QUOTE]
אני יודע את זה
טוב אני חייב לזוז
יאללה ארוין, גלגל המזל!
כן בהחלט Zone=יוסיי,מה שאני לא מבין זה,למה Zone נחוש כול כך להרוס את ניו-דומינו סיטי שהוא וחבריו הישנים שמה
לרגע נלחצתי כי חשבתי ששכחתי משהו בנוגע למה שאחת הצוותים הרעים עשה במשחק הארוך שלי של פוקימון, אבל לאחר שחפרתי שם מספיק נראה לי שנזכרתי בתשובה. בזמן שחיפשתי, נזכרתי גם בעד כמה פסיכופט אני יכול להיות.
מבחן 8/10 בעבודה במתמטיקה!ווהוו!!!
מזל טוב עמית
אפוריה הפסיד ל-zone,חבל,עד שהוא הצטרף לחבר'ה של הטובים
[QUOTE=Vepor;1265887]מזל טוב עמית
אפוריה הפסיד ל-zone,חבל,עד שהוא הצטרף לחבר'ה של הטובים[/QUOTE]
מי הצטרף?אפוריה?
[QUOTE=LordAbizi;1265884]לרגע נלחצתי כי חשבתי ששכחתי משהו בנוגע למה שאחת הצוותים הרעים עשה במשחק הארוך שלי של פוקימון, אבל לאחר שחפרתי שם מספיק נראה לי שנזכרתי בתשובה. בזמן שחיפשתי, נזכרתי גם בעד כמה פסיכופט אני יכול להיות.[/QUOTE]
אתה מחזיר תמשחק שלך?
כן,אחרי שהקרב שלו נגד לאו,לונה וג'ק הוא מבין שיש עוד תקווה,הוא נלחם נגד Z-one,אבל מת אחרי שמפסיד
[quote=Madara Uchiha;1265890]אתה מחזיר תמשחק שלך?[/quote]
לא, אבל אני תמיד דואג שכל המידע על המחשב יוחזק אצלי בראש. ולכן, אם פתאום אני מתחיל לשכוח דברים בנוגע למה שהיה צריך לקרות, או לסיבות שבגללן דברים קרו, זה לא טוב.
Mc מטורף לגמרי,העיר עומדת על סף השמדה והוא ממשיך לקריין Xd
[QUOTE=Vepor;1265894]Mc מטורף לגמרי,העיר עומדת על סף השמדה והוא ממשיך לקריין Xd[/QUOTE]
חחח
הורדתי מסן לאייפון, מקווה שזה שווה את זה..
בהצלחה
[QUOTE=Vepor;1265900]בהצלחה[/QUOTE]
שיט אבא שלי עלה עליי שאני מהמסן באייפון..
אני באופליין אבל עדיין יכולים לדבר איתי.
מה לא בסדר שאתה במסן מהאייפון?
[QUOTE=Vepor;1265905]מה לא בסדר שאתה במסן מהאייפון?[/QUOTE]
כי אני צריך לעשות את העבודה במתמטיקה..
אהה Xd
למה אתה דוחה את זה ליומיים האחרונים?
אני גמרתי הכול ביומיים הראשונים
[QUOTE=Vepor;1265911]אהה Xd
למה אתה דוחה את זה ליומיים האחרונים?
אני גמרתי הכול ביומיים הראשונים[/QUOTE]
אני לא דחיתי את זה ליומיים האחרונים, אני כול החופש עבדתי על זה..
30 תרגילים בהנדסה, חומר שלא למדתי כמעט שנה.
יש למישהו הצעה לאנימה מעניינת כדי להעביר תשעימם?
אחרי חמש וחצי אני ממשיך לראות את הפרקים שנשארו לי ביוגי הו פייב דיס [עכשיו אני ב-149 פחות מ-6 פרקים עד לסיום!]
[QUOTE=Madara Uchiha;1265914]יש למישהו הצעה לאנימה מעניינת כדי להעביר תשעימם?[/QUOTE]
דיג'ימון דאטא סקוואד.
אנימה קצרה, כולה 48 פרקים..
אני בפרק 32, אני פשוט לחוץ אז אני לא רואה הרבה.
יש למישהו רעיון לאנימה שאני אראה בזמן שאני מחכה לפרקים הבאים של זקסל [עד סוף השבוע אני מגיע לפרק הכי עדכני ואז מה אני אראה?]
[QUOTE=Soul Taker;1265916]דיג'ימון דאטא סקוואד.
אנימה קצרה, כולה 48 פרקים..
אני בפרק 32, אני פשוט לחוץ אז אני לא רואה הרבה.[/QUOTE]
זאת לא אנימה קצרה יש הרבה אנימות יותר קצרות מזאת
אולי ארה את זה בעתיד