-
[QUOTE=ttrrtte;1271383]ג'ינה- את בוחנת בזהירות את הפוקימונים שלפנייך,
מי שהכי מושכים אותך הם הפיפלאפ, צ'ארמנדר וסניבי שבפינה, מה תעשי?
תומאס-לילך מחייכת חיוך נעים בתגובה לדברייך אך נראת מעט לחוצה
ואומרת ''אני לילך, אני מאמנת בת 10 במסע הפוקימונים שלה'' ומצחקקת בעליזות, בינתיים ווימה דוחק בך להילחם בוא
ג'ק-אמברלוקס לא מגיב, הוא עומד מוכן להתקפה אך כאשר היא לא מגיע הוא אומר ''אמבר, אמבר לקס'' הוא מניף את זנבו מלע ומתחיל ללכת כאשר גבו אלייך בשחצנות חזרה אל תוך המקום ממנו בא, ''תברח..תברח... ''אומרת שליו או זואי בצחקוק
דרייק-אפילו לא קצת;)
________________________--
צי'נטר יוצא מן הפוקדור ומסתכל סביבו בתמיהה אך כאשר הוא מתמקד הוא משתמש במכת ברק יחד עם דופק אפל, הדופק האפל משתלב על מכת הברק, אך דבר אינו קורה לרשת, סנוראנט וטורצ'יק מבצעים בעייפות את פקודותייך אך דבר אינו קורה, ''רואה, תפסתי אותך [b]זואי[/b]'' נשמע קול מן המסוק, ''לעולם לא אחזור!'' עונה שרלין בלחץ לקול, ''אני חושש שאין לך כל בררה'' משיב לה הקול, לפתע צ'ינטר, ללא כל הוראה ממך משתמש במכת ברק רגילה, אך עוצמתית במיוחד על הרשת, חור ניתך ברשת ממכת החשמל (אתה מקבל הארה שמכת הברק של צ'ינטר רותחתxd) ושרלין נופלת מבעד חור הרשת בצרחה (היא מאוד מאוד גבוהה זה הזמן למעשה גבורה ולתפוס אותהxd)
מרקוס-''אמרתי כבר את כל האמת, אני מאיה ואני בת 10, זה הכל'' משיבה מאיה, אתם הולכים בעצבים אל עבר המכון, ומאיה קוראת ''באתי לאתגר אותך!'', ''אין בעיה!'' נשמע קולו של מנהיג המכון ותוך כמה רגעים מתחיל הקרב, מנהיג המכון מוציא את ג'יאודוד ומאיה את סקיטי, ''סקיטי זנב פרח'', 'זנב פרח..' אתה תוהה, במהירות אתה מבין שזאת מתקפה שמאיה המציאה, סקיטי טוענת כח נסתר אבל ממקדת אותו בזנבה, זנבה מתחיל לזהור בלבן וקצה הזנב שלה נראה כפרח, היא מתקרבת במהירות אל ג'יאודוד שאחרי מכה אחת של זנב פרח מתעלף, ''אני...אני.לא מאמין מגמגם מנהיג המכון'', ''אוניקס צא'' הוא אומר ומוציא את אוניקס, ''זנב פרח ללא הפסקה'' אומרת שוב מאיה בשיעמום ותוך שלושה זנבות פרחים מתוך ארבע אשר פגעו וקבר אבן אחד אשר פגע בסקיטי אוניקס שוכב מעולף, ''כל הכבוד'' אומר נהיגצ המכון ומעניק לה תג, ''אז מה אמרת על להענש על ידי אוניקס?'' היא שואלת אותך בתמימות[/QUOTE]
"יודעת מה בוא נילחם מחר עד אז נתאמן" אומר ואלך להתאמן "טוב פרס מה עם סכין לייזר תטען כדור אנרגיה בצבתות שלך ותרסק איתם או לשרוט שריטת סכין לייזר נקראת סכין ליייזר התקפה ושבירה זה סכין לייזר הגנה אוושואט תשפר את מגן המים שלך ותירה אותה ארבוק תצליף במהירות ותשסע עם כל הזנב מאנצ'לאקס תשלוט ברוח הכסופה של המטרונום ותאסוף אותה לכדור כדי שתוכל לירות אותו אחר כך גם אתם טוב ביינתים תתאמנו וקריקטוט פוקדור צא!" אומר לאימון ואתפוס את קריקטוט.
-
ג'ינה-סוזי מחייכת חיוך נעים והולכת, פרופסור אוק בא מאחורייך ואומר ''הנה קחי'' הוא מושיט לך תיק ורוד עם ציור פוקדור עליו ופסים כתומים, את פותחת את התיק ורואה בפנים חמישה פוקדורים ומכשיר ורוד מוזר, פרופסור אוק רואה את מבטך המשתאה ואומר ''זהו פוקדע, בכל פעם שתראי פוקימון לא מוכר כווני אליו את הפוקדע והפוקדע ייתן לך עליו מידע.
את מהנהנת ולוקחת את התיק בכוונה ללכת, אך רגע לפני שאת יוצאת פרופסור אוק אומר ''ומה עם זה?'' וזורק לך פוקדור עם סימן של טיפת להבה עליו ואמר ''לצ'ארמנדר גם מגיע לא?'', ובלי לחכות לתשובה אומר ''קדימה לכי לדרכך'
תומאס-צ'מצ'אר משתמש בגחלת על ווימה אשר הוא סוג מעופף וחרק ולכן המתקפה סוםר אפקטיבית עליו, ווימה שוכב חסר הכרה מן המתקפה החזרה אך לפני שאתה מספיק לעשות משו הוא מתאושש וחוזר לקרב ומנסה להשתמש בנשיכת חרק
מרקוס- וואוו...זה היה הרבה
מאיה מתכוונת לפנות לדרכה כאשר סטיליקס ענק פורץ מתוך האדמה ומאיים עליכם, על ראשו של סטיליקס עומד איש בחליפה שחורה, ''אמרתי לך זואי, לא תתחמקי'' , ''סטיליקס חפירה!'' הוא אומר וסטיליקס מתחיל בחפירה אל מאיה, מאיה במהירות מתחילה לזהור באוז צהבהב ופתאום לפנייך עומד פוקימון, ולא מאיה לפנייך עומדת פוקימון ורוד-שמנת עם פרח צהוב על ראשו שאתה מזהה כדירילינג, ''לא אתה לא'' נשמע קולה של מאיה מפי הדירלינג והיא קופצת לאוויר וסטיליקס מפספס, ''סטיליקס ריסוק אבנים'' אתה שומע שוב את המאמן, המתקפה פוגעת ומאיה\דירלינג מתרסקת בקול ענק על האדמה
-
[QUOTE=ttrrtte;1271393]ג'ינה-סוזי מחייכת חיוך נעים והולכת, פרופסור אוק בא מאחורייך ואומר ''הנה קחי'' הוא מושיט לך תיק ורוד עם ציור פוקדור עליו ופסים כתומים, את פותחת את התיק ורואה בפנים חמישה פוקדורים ומכשיר ורוד מוזר, פרופסור אוק רואה את מבטך המשתאה ואומר ''זהו פוקדע, בכל פעם שתראי פוקימון לא מוכר כווני אליו את הפוקדע והפוקדע ייתן לך עליו מידע.
את מהנהנת ולוקחת את התיק בכוונה ללכת, אך רגע לפני שאת יוצאת פרופסור אוק אומר ''ומה עם זה?'' וזורק לך פוקדור עם סימן של טיפת להבה עליו ואמר ''לצ'ארמנדר גם מגיע לא?'', ובלי לחכות לתשובה אומר ''קדימה לכי לדרכך'
תומאס-צ'מצ'אר משתמש בגחלת על ווימה אשר הוא סוג מעופף וחרק ולכן המתקפה סוםר אפקטיבית עליו, ווימה שוכב חסר הכרה מן המתקפה החזרה אך לפני שאתה מספיק לעשות משו הוא מתאושש וחוזר לקרב ומנסה להשתמש בנשיכת חרק[/QUOTE]
אלך בחינניות עם צ'ארמנדר לידי ואחייך אליו, תוך כדי שאחפש פוקימונים ללכוד.
-
ג'ינה-את הולכת ב...חינניות כאשר [B]צ'ארי[/B] לידך,
לא עובר זמן רב ואת מגיעה לכניסה לדרך 1, את מיד רואה שהכניסה עוברת דרך יער עבות, את מעט מפחדת אך לוקחת נשימה עמוקה ועוברת את השלט כאשר צ'ארי לצידך, לא עובר זמן רב ונשמע רשרוש מבין השיחים, את מסתובבת יחד עם צ'ארי ורואה לפנייך-
[IMG]http://up353.siz.co.il/up1/ztfkdozwmmyz.bmp[/IMG]
-
[QUOTE=ttrrtte;1271393]תומאס-צ'מצ'אר משתמש בגחלת על ווימה אשר הוא סוג מעופף וחרק ולכן המתקפה סופר אפקטיבית עליו, ווימה שוכב חסר הכרה מן המתקפה החזרה אך לפני שאתה מספיק לעשות משו הוא מתאושש וחוזר לקרב ומנסה להשתמש בנשיכת חרק
[/QUOTE]
"אוקיי צ'ימצ'אר שוב אבל אפילו ביותר עוצמה נסה לאחד אותה שתהיה ממש מוצקה וכואבת"אני אומר בסבלנות
-
[QUOTE=ttrrtte;1271398]ג'ינה-את הולכת ב...חינניות כאשר [B]צ'ארי[/B] לידך,
לא עובר זמן רב ואת מגיעה לכניסה לדרך 1, את מיד רואה שהכניסה עוברת דרך יער עבות, את מעט מפחדת אך לוקחת נשימה עמוקה ועוברת את השלט כאשר צ'ארי לצידך, לא עובר זמן רב ונשמע רשרוש מבין השיחים, את מסתובבת יחד עם צ'ארי ורואה לפנייך-
[IMG]http://up353.siz.co.il/up1/ztfkdozwmmyz.bmp[/IMG][/QUOTE]
"היי חמוד, טעית בדרך?" אשאל בקול מתוק ואוציא את הפוקדע, אנסה לברר מידע על היצור הזעיר.
-
מרקוס- וואוו...זה היה הרבה
מאיה מתכוונת לפנות לדרכה כאשר סטיליקס ענק פורץ מתוך האדמה ומאיים עליכם, על ראשו של סטיליקס עומד איש בחליפה שחורה, ''אמרתי לך זואי, לא תתחמקי'' , ''סטיליקס חפירה!'' הוא אומר וסטיליקס מתחיל בחפירה אל מאיה, מאיה במהירות מתחילה לזהור באוז צהבהב ופתאום לפנייך עומד פוקימון, ולא מאיה לפנייך עומדת פוקימון ורוד-שמנת עם פרח צהוב על ראשו שאתה מזהה כדירילינג, ''לא אתה לא'' נשמע קולה של מאיה מפי הדירלינג והיא קופצת לאוויר וסטיליקס מפספס, ''סטיליקס ריסוק אבנים'' אתה שומע שוב את המאמן, המתקפה פוגעת ומאיה\דירלינג מתרסקת בקול ענק על האדמה[/quote]
"מה!!!!!!!!! טוב מאוויל צאי! שמעתי אותך מאיה מאוויל ריסוק אבנים ותנסי ריסוק אבנים עם הפה גדול" אומר בזמן שאזרוק פוקדור על דירלינג ואומר:"מאיה את שלי אני אשמור עליך".
-
תומאס-צ'מצ'אר משתמש בגחלת עוצמתית ואינה נראת כה ..גחלית לפתע מצפצף הפוקדע ואתה שומע ''צ'מצ'אר למד להביור'' הלהביור פוגע בווימה אשר נופל מעולף
ג'ינה-שלא אשכח קרדיט לאלון על השילבו הזה
הפוקימ ון הקטן מסתכל בך בסקרנות את מכוונת את הפוקדע אליו והצד מיד מתעורר לחיים והפוקדע מזמזם בקולו המתחתי ''פטיש - Petish. פוקימון הפקעת,, פטיש חיים בדרך כלל בין עשבים גבוהים בכדי לא להראות לעין יותר מידי, פטיש נמצא בסכנת הכחדה חמורה ובקושי ניתן לראותם בטבע, מטבעם הם יודעים להשתמש במתקפות שלהם בצורה יפה מאוד ולכן הפטישים אשר נמצאים נחטפים בשביל תחרויות'' וכך מסיים הפוקדע את דבריו
מרקוס-מאוויל משתמשת בריסוק אבנים אך לא כל כך חזק מפני שבקעה לא מזמן (אתה תופס אותה?! 0_0 חייבת לומר הפתעת אותי), ''לא...'' מספיקה מאיה לגמגם לפני שהפוקדור פוגע בא ונפתח מעל לראשה, מאיה זוהרת באור אדמדם ונשאבל אל תוך הפוקדור, הפוקדור מתנודד מצד לצד מימין לשמאל אך לבסוף נעצר מפני שמאיה הייתה מותשת מידי מן הקרב ואינה יכלה להאבק בפוקדור יותר מידי, בינתיים סטיליקס הודף בלי בעיה את ריסוק האבנים של מאוויל, ''שיט'' אומר האיש בלבוש השחור למראה הפוקדור, ''אנחנו עוד נחזור'' הוא אומר ונעלם
-
[QUOTE=ttrrtte;1271409]תומאס-צ'מצ'אר משתמש בגחלת עוצמתית ואינה נראת כה ..גחלית לפתע מצפצף הפוקדע ואתה שומע ''צ'מצ'אר למד להביור'' הלהביור פוגע בווימה אשר נופל מעולף
[/QUOTE]
"צ'מצ'אר למדת להביור אני גאה.צא פוכדור" אני אומר בשמחה
-
תומאס-צ'מצ'אר קופץ מצד לצד בשמחה ובגאווה נראת לעין.
אתה זורק את הפורדור על ווימה, הפוקדור פוגע במקור שלו ונפתח, ווימה זוהר באדום
ונשאב אל תוך הפוקדור, הפוקדור מתנודד מעט אך לא יותר מידי ונעצר.
-
[QUOTE=ttrrtte;1271413]תומאס-צ'מצ'אר קופץ מצד לצד בשמחה ובגאווה נראת לעין.
אתה זורק את הפורדור על ווימה, הפוקדור פוגע במקור שלו ונפתח, ווימה זוהר באדום
ונשאב אל תוך הפוקדור, הפוקדור מתנודד מעט אך לא יותר מידי ונעצר.[/QUOTE]
"יש צ'ימצ'אר גם למידת להביור וגם תפיסה יש,עכשיו את מי את בדיוק זואי והפעם האמת" אני מתחיל בקול שמח שמתפתח לעצבני
-
[QUOTE=ttrrtte;1271383]
דרייק-אפילו לא קצת;)
________________________--
צי'נטר יוצא מן הפוקדור ומסתכל סביבו בתמיהה אך כאשר הוא מתמקד הוא משתמש במכת ברק יחד עם דופק אפל, הדופק האפל משתלב על מכת הברק, אך דבר אינו קורה לרשת, סנוראנט וטורצ'יק מבצעים בעייפות את פקודותייך אך דבר אינו קורה, ''רואה, תפסתי אותך [b]זואי[/b]'' נשמע קול מן המסוק, ''לעולם לא אחזור!'' עונה שרלין בלחץ לקול, ''אני חושש שאין לך כל בררה'' משיב לה הקול, לפתע צ'ינטר, ללא כל הוראה ממך משתמש במכת ברק רגילה, אך עוצמתית במיוחד על הרשת, חור ניתך ברשת ממכת החשמל (אתה מקבל הארה שמכת הברק של צ'ינטר רותחתxd) ושרלין נופלת מבעד חור הרשת בצרחה (היא מאוד מאוד גבוהה זה הזמן למעשה גבורה ולתפוס אותהxd)
[/QUOTE]
מצויין, im undercover.
לא שכחת את הקטע ששלחתי לך בה"פ, אני מקווה? תחפשי בה"פ שלך מכתב ממני, ותיזכרי.
אני רץ מתחת לשרלין ומנסה לתפוס אותה. "סנוראנט, תשתמש באבקת שלג כדי ליצור משטח רך, שאם שרלין, או זואי, מי שהיא לא תהיה, תיפול, נציל אותה!" אני אומר ורץ על השלג שנוצר כדי לתפוס אותה. "לא אמרת שקוראים לך שרלין?" אני שואך בטון ידידותי אך צמא למידע בעודי מחייך אלייה. "צ'ינטר, סנוראנט, טורצ'יק, תחזרו!" אני אומר ומכוון אליהם את הפוקדורים שלהם.
-
תומאס0''אני לא אומר זאת שוב אני..'' אך מילותיה של לילך נקטעות כאשר אגרון ואיש בעל חליפה שחורה עומד על גבו מופיעים מולכם, ''לא שוב אתם...'' אומרת לילך בלחץ, האיש אומר ''לא תתחמקי זואי, את יודעת שלא אגרון זריקת אבנים'', אגרון משתמש בזריקת אבנים אל עבר לילך\זואי, ואז אתה רואה שלילך זוהרת במן אור צהבהב ולפתע לא לילך עומדת מולך אלה פוקימון בעל ארבע רגליים ובעל פרסות וזנבו ורעמתו עשויים אש, ''פוניטה..''אתה אומר כאשר עיינך מתרחבות בהפתעה, ''לתקוף אותי פה..אתם תשלמו'' אומר הקול של לילך מפי הפוקימון, לילך\זואי\פוניטה משתמשת בגחלת על האגרון שלא נראה כי המתקפה מזיזה לו כלל ''אגרון שוב זריקת אבנים'' אגרון משתמש שוב בזריקת אבנים אימתנית אשר פוגעת בלילך אשר מתרסקת על האדמה מעולפת ''עכשיו את שלנו..'' אומר האיש
דרייק]די רוקנתי את תיבת ההודעות שלח לי שוב בבקשה חח
[QUOTE=ttrrtte;1271422]תומאס0''אני לא אומר זאת שוב אני..'' אך מילותיה של לילך נקטעות כאשר אגרון ואיש בעל חליפה שחורה עומד על גבו מופיעים מולכם, ''לא שוב אתם...'' אומרת לילך בלחץ, האיש אומר ''לא תתחמקי זואי, את יודעת שלא אגרון זריקת אבנים'', אגרון משתמש בזריקת אבנים אל עבר לילך\זואי, ואז אתה רואה שלילך זוהרת במן אור צהבהב ולפתע לא לילך עומדת מולך אלה פוקימון בעל ארבע רגליים ובעל פרסות וזנבו ורעמתו עשויים אש, ''פוניטה..''אתה אומר כאשר עיינך מתרחבות בהפתעה, ''לתקוף אותי פה..אתם תשלמו'' אומר הקול של לילך מפי הפוקימון, לילך\זואי\פוניטה משתמשת בגחלת על האגרון שלא נראה כי המתקפה מזיזה לו כלל ''אגרון שוב זריקת אבנים'' אגרון משתמש שוב בזריקת אבנים אימתנית אשר פוגעת בלילך אשר מתרסקת על האדמה מעולפת ''עכשיו את שלנו..'' אומר האיש
[/QUOTE]
"לא אתה לא תתפוס צא דירלינג עלי טער" אני אומר בעודי יושב ומגן על לילך
-
תומאס-חח..מאסטר ליאון תפס את השותפה שלא שנהפכה לדירלינג...הוא בהחלט הפתיע אותי חחxd
-
[QUOTE=ttrrtte;1271426]תומאס-חח..מאסטר ליאון תפס את השותפה שלא שנהפכה לדירלינג...הוא בהחלט הפתיע אותי חחxd
"כן אולי אתה איווי וצ'ימצ'אר צאו גם אתם דירלינג עלי טער,צ'מצ'אר להביורואיווי כדור צל" אני אומר תוך כדי שילוב תנועות.
-
[QUOTE=ttrrtte;1271422]
דרייק]די רוקנתי את תיבת ההודעות שלח לי שוב בבקשה חח
"כן, כדאי באמת." אני אומר לשרלין וממשיך להתקדם בעקבותיה. "צא, צ'ינטר!" אני צועק ומחכה שצ'ינטר ייצא מהפוקדור שלו. "קדימה קטנצ'יק, תעלה על הכתף." אני אומר לו ומרים אותו לכתף שלי. "תנסה להשתמש במכת ברק על העץ ההוא, שם" אני אומר ומצביע על עץ קרוב, כדי לבדוק אם הברק שלו באמת יכול להתיך דברים.
-
תומאס-איווי משתמש בכדור צל אשר מאחוריו מסתחררים עלי התער של דירלינג ונלהביור של צ'מצ'אר המתקפה פוגעת באגרון בחוזקה ואגרון מתעלף
''אני עוד אחזור לקחת אותך זואי'' אומר האיש ונעלם בענן של עשן, לילך עדיין שוכבת חסרת הכרה כפוניטה מה תעשה?
דרייק-אתם ממשיכים להתקדם בנחת כאשר צ'ינטר על כתפך ואתה מאוד מרוצה לאחר שראית איך העץ התמוסס והותך לשלולית עלים וענפים מותכים כאשר לפתע שרלין נעצרה ואמרה ''הקשה'' אתה מקשיב טוב טוב ושמוע זמזום חלוש ''זוז!'' היא צורחת בדיוק ברגע שגולם יוצא מן האדמה ועל גבו איש בחליפה שחורה ''באתי לקחת אותך זואי, גולם זריקת אבנים''לפתע שרלין זוהרת באור צהבהב ולפתע מולך עומדת לא שרלין אלה פוקימון קטן בצבע חום עם לבן אשר אתה מזהה כאיווי ''לא תתפוס אותי!'' נשמע קולה של שרלין מפיו של איווי, שרלין\איווי משתמשת בכדור צל על גולם שבקושי מרגיש זאת ''שוב זריקת אבנים'' אומר האיש ושרלין נפגעת בחוזקה ושוכבת בצד מעולפת ''סוף סוף תפסנו אותה..''' אומר האיש ומתקדם אל עבר שרלין עם פוקדור שחור ביד
-
[QUOTE=ttrrtte;1271434]תומאס-איווי משתמש בכדור צל אשר מאחוריו מסתחררים עלי התער של דירלינג ונלהביור של צ'מצ'אר המתקפה פוגעת באגרון בחוזקה ואגרון מתעלף
''אני עוד אחזור לקחת אותך זואי'' אומר האיש ונעלם בענן של עשן, לילך עדיין שוכבת חסרת הכרה כפוניטה מה תעשה?
[/QUOTE]
"לילך מה למה שיקרת לי פעם הבאה אני לא העזור להם אתפוס אותך בעצמי או שתגלי לי את האמת"
אני אומר בכעס
-
תומאס-לילך, אשר חסרת הכרה כרגע בצורת פוניטה לא עונה, אתה שם לב שדמעה יורדמת מעינה השחורה לאורך לחייה, אתה נזכר ברגע שהאיש עמד ללכוד את לילך בתוך הפוקודר ותוהה למה עזרת לה אחרי כל השקרים שלה, לפתע האחות ג'וי מופיע מעבר לפינה ואומרת ''שמעתי שהייתה התקפה כולם בסד...'' היא מפסיקה לדבר למראה לילך ''אוי לא הפוניטה שלך פגוע לגמרי'' היא אומרת,' ''ריך זה קרה?'' היא שואלת
-
[QUOTE=ttrrtte;1271441]תומאס-לילך, אשר חסרת הכרה כרגע בצורת פוניטה לא עונה, אתה שם לב שדמעה יורדמת מעינה השחורה לאורך לחייה, אתה נזכר ברגע שהאיש עמד ללכוד את לילך בתוך הפוקודר ותוהה למה עזרת לה אחרי כל השקרים שלה, לפתע האחות ג'וי מופיע מעבר לפינה ואומרת ''שמעתי שהייתה התקפה כולם בסד...'' היא מפסיקה לדבר למראה לילך ''אוי לא הפוניטה שלך פגוע לגמרי'' היא אומרת,' ''ריך זה קרה?'' היא שואלת[/QUOTE]
"אני אחזיר אותה לפוכדור היא נפגעה מהפריצה" זורק עליה פוכדור
-
תומאס-מזל טוב תפסת בן-אדם;)
[QUOTE=ttrrtte;1271434]
דרייק-אתם ממשיכים להתקדם בנחת כאשר צ'ינטר על כתפך ואתה מאוד מרוצה לאחר שראית איך העץ התמוסס והותך לשלולית עלים וענפים מותכים כאשר לפתע שרלין נעצרה ואמרה ''הקשה'' אתה מקשיב טוב טוב ושמוע זמזום חלוש ''זוז!'' היא צורחת בדיוק ברגע שגולם יוצא מן האדמה ועל גבו איש בחליפה שחורה ''באתי לקחת אותך זואי, גולם זריקת אבנים''לפתע שרלין זוהרת באור צהבהב ולפתע מולך עומדת לא שרלין אלה פוקימון קטן בצבע חום עם לבן אשר אתה מזהה כאיווי ''לא תתפוס אותי!'' נשמע קולה של שרלין מפיו של איווי, שרלין\איווי משתמשת בכדור צל על גולם שבקושי מרגיש זאת ''שוב זריקת אבנים'' אומר האיש ושרלין נפגעת בחוזקה ושוכבת בצד מעולפת ''סוף סוף תפסנו אותה..''' אומר האיש ומתקדם אל עבר שרלין עם פוקדור שחור ביד[/QUOTE]
"אתה לא תעז! אל תיגע בא!" אני צועק וצועד לפני שרלין אחרי שהתאוששתי מכך שהיא הפכה לפוקימון. "צ'ינטר, תראה לו מה זה מכת ברק!" אני צועק. "גם אתם!" אני צועק ומוציא את סנוראנט וטורצ'יק. "סנוראנט, צוות כפול ואז קרן קרח! טורצ'יק, תנסה להשתמש בגחלת בלי הגחלת עצמה, אלה רק אש ולהשתמש בריצת אש! צאו צאו צאו!!!" אני צועק ומרים את שרלין לכתפי. אני רץ ביחד עם הפוקימונים/מתקפות שלהם לגולם ומנסה להתנגש בו בכל הכוח.
-
דרייק- עם לא תתפוס את שרלין בפוקדור תהיה יוצא דפון, חתפתי התקף לב שמאסטר ליאון כתב שהוא תופס אותה הוא הפתי ע אותי... חח
צ'ינטר משתמש בבמכת ברק אך (גאון...) גולם הוא סוג אדמה ולכן לא מושפע כלל וכלל מן המתקפה, טועושה מה שאמרתה לו רק שעדיין יוצאות לא גחלים מהפה, קצת אבל עגיין יש,גולם נראה כלא מרגיש כלל את המכה, (אתה חוטף מכה בראש), שרלין מתעוררת מאט ומזנקת ממך, היא משתמש בכדור צל אימתני אשר מעיף את גולם לאחור ושוב מתעלםת מתשישות האיש מנסה שוב וזורק את הפוקדור השחור לעברה של שרלין
-
[QUOTE=ttrrtte;1271443]תומאס-מזל טוב תפסת בן-אדם;)
-
[QUOTE=ttrrtte;1271456]דרייק- עם לא תתפוס את שרלין בפוקדור תהיה יוצא דפון, חתפתי התקף לב שמאסטר ליאון כתב שהוא תופס אותה הוא הפתי ע אותי... חח
צ'ינטר משתמש בבמכת ברק אך (גאון...) גולם הוא סוג אדמה ולכן לא מושפע כלל וכלל מן המתקפה, טועושה מה שאמרתה לו רק שעדיין יוצאות לא גחלים מהפה, קצת אבל עגיין יש,גולם נראה כלא מרגיש כלל את המכה, (אתה חוטף מכה בראש), שרלין מתעוררת מאט ומזנקת ממך, היא משתמש בכדור צל אימתני אשר מעיף את גולם לאחור ושוב מתעלםת מתשישות האיש מנסה שוב וזורק את הפוקדור השחור לעברה של שרלין[/QUOTE]
"לא!!! אני קורא ואוחז בראשי הכואב. "צ'ינטר, מכת ברק על הפוקדור, ותנסה לשלב כדור צל עם דופק אפל על גולם (שחכתי שהוא גם אדמה... אופסי) כדי ליצור מתקפת אופל חזקה פי שניים מהמתקפות! כדור דופק צללים!" אני צועק ורץ כדי להעיף את הפוקדור משרלין.
~~~~~~~~~\לא יודע למה, אבל הדמות שלי אוהבת לחטוף מכות בראש P:
-
[QUOTE=ttrrtte;1270798]אנדי- סינדקוויל עומד מול האורסארונגית הזועמת ומתכונן לתקוף שלפתע מינון יוצא מהפוקדור שלו לבדו וממצביע על עצמו בהשתחצנות, הוא דוחף בעדינות את סינדקוויל הצידה ונעמד בתנוחת קרב[/QUOTE]
אני אומר למינון שזה הקרב של בלייז ומחזיר אותו לפוקדור ואז אומר לסינדקוויל להמשיך בקרב
-
[QUOTE=ttrrtte;1271409]תומאס-צ'מצ'אר משתמש בגחלת עוצמתית ואינה נראת כה ..גחלית לפתע מצפצף הפוקדע ואתה שומע ''צ'מצ'אר למד להביור'' הלהביור פוגע בווימה אשר נופל מעולף
ג'ינה-שלא אשכח קרדיט לאלון על השילבו הזה
הפוקימ ון הקטן מסתכל בך בסקרנות את מכוונת את הפוקדע אליו והצד מיד מתעורר לחיים והפוקדע מזמזם בקולו המתחתי ''פטיש - Petish. פוקימון הפקעת,, פטיש חיים בדרך כלל בין עשבים גבוהים בכדי לא להראות לעין יותר מידי, פטיש נמצא בסכנת הכחדה חמורה ובקושי ניתן לראותם בטבע, מטבעם הם יודעים להשתמש במתקפות שלהם בצורה יפה מאוד ולכן הפטישים אשר נמצאים נחטפים בשביל תחרויות'' וכך מסיים הפוקדע את דבריו
מרקוס-מאוויל משתמשת בריסוק אבנים אך לא כל כך חזק מפני שבקעה לא מזמן (אתה תופס אותה?! 0_0 חייבת לומר הפתעת אותי), ''לא...'' מספיקה מאיה לגמגם לפני שהפוקדור פוגע בא ונפתח מעל לראשה, מאיה זוהרת באור אדמדם ונשאבל אל תוך הפוקדור, הפוקדור מתנודד מצד לצד מימין לשמאל אך לבסוף נעצר מפני שמאיה הייתה מותשת מידי מן הקרב ואינה יכלה להאבק בפוקדור יותר מידי, בינתיים סטיליקס הודף בלי בעיה את ריסוק האבנים של מאוויל, ''שיט'' אומר האיש בלבוש השחור למראה הפוקדור, ''אנחנו עוד נחזור'' הוא אומר ונעלם[/QUOTE]
"קרב טוב מאוויל תחזרי מאיה צאי! אני אקח אותך למרכז הפוקימונים ותסבירי לי מה קורה?" אומר בזמן שארוץ אל מרכז הפוקימונים במהירות על.
-
תומאס- אתה לוקח את הפוקדור מידיה של האחות ג'וי
וחושב מה לעשות איתו, לשחרר את לילך או לשמור אותה אצלך,
וחושב איך לילך יכלה לשנות כך את צורתה
בינתיים האחות ג'וי שואלת עם ברצונך לקחת חדר.
דרייק-חוץ מבלוטה או שתיים תאמין לי.. לא רואים;)
______________________---
צ'ינטר משתמש במכת ברק על הפוקדור שלא מותך אך סוטה ממסלולו, ''לא!'' קורא האיש בלבוש השחור
צ'ינטר עושה את השילוב אשר אמרת לו ויוצר מתקפת דופק אפל חזקה, גולם נפגע קשה ויורד חזרה אל מתקפת לפני האדמה בעזרת חפירה יחד עם האיש, עוברות כמה דקות ואתה שומע קול' ''אני עוד אחזור'' ואתה מבין שהאיש והגולם שלו נעלמו.
אנדי-אתה מחזיר את מינון אשר מנסה למחות אך לבסוף נכנס ללא כל בררה,
בלייז מסתכל עלייך בציפייה להוראת תקיפה, ביינתין האורסארינגית משתמשת בשריטה ומתקרבת במהירות אל עבר בלייז
מרקוס-מאיה יוצאת מן הפוקדור עדיין בצורת דירלינג אבל היא שוכבת מעולפת על האדמה, אתה מחזיר אותה ורץ אל מרכז הפוקימונים, האחות ג'וי לוקחת את הפוקדור של מאיה ואתה מחכה, עוברותת כמה שעות והאחות ג'וי חוזרת ואומרת 'הדירלינג שלך הייתה פצוע קשה אך כעט היא בהחלמה מלאה'' היא אומרת ומושיטה לך את פהוקדור, אתה תוהה עם לשחרר את מאיה או לשמור.
-
[QUOTE=ttrrtte;1271525]
צ'ינטר משתמש במכת ברק על הפוקדור שלא מותך אך סוטה ממסלולו, ''לא!'' קורא האיש בלבוש השחור
צ'ינטר עושה את השילוב אשר אמרת לו ויוצר מתקפת דופק אפל חזקה, גולם נפגע קשה ויורד חזרה אל מתקפת לפני האדמה בעזרת חפירה יחד עם האיש, עוברות כמה דקות ואתה שומע קול' ''אני עוד אחזור'' ואתה מבין שהאיש והגולם שלו נעלמו.
[/QUOTE]
"שרלין!" אני צועק. אני מרים אותה על גבי בסחיבת פצוע, ואומר "צ'ינטר, טורצ'יק, סנוראנט, תחזרו!" אני מכוון עליהם את הפוקדורים שלהם. אני רץ בשיא המהירות לעיר הקרובה, למרכז הפוקימונים ובא לאחות ג'וי. "את תוכלי לרפא אותה?" אני שואל בלי הסברים בעודי מתנשף ואוחז במותני הכואב.
-
[QUOTE=ttrrtte;1271525]תומאס- אתה לוקח את הפוקדור מידיה של האחות ג'וי
אנדי-אתה מחזיר את מינון אשר מנסה למחות אך לבסוף נכנס ללא כל בררה,
בלייז מסתכל עלייך בציפייה להוראת תקיפה, ביינתין האורסארינגית משתמשת בשריטה ומתקרבת במהירות אל עבר בלייז
מרקוס-מאיה יוצאת מן הפוקדור עדיין בצורת דירלינג אבל היא שוכבת מעולפת על האדמה, אתה מחזיר אותה ורץ אל מרכז הפוקימונים, האחות ג'וי לוקחת את הפוקדור של מאיה ואתה מחכה, עוברותת כמה שעות והאחות ג'וי חוזרת ואומרת 'הדירלינג שלך הייתה פצוע קשה אך כעט היא בהחלמה מלאה'' היא אומרת ומושיטה לך את פהוקדור, אתה תוהה עם לשחרר את מאיה או לשמור.[/QUOTE]
"מאיה אני אגן עליך אבל עכשו פרס צא! אבקת שינה על קריקטוט פוקדור צא!" אומר אל קריקטוט "מאיה את בסדר תסבירי לי מה קורה?" אומר בזעם.
-
דרייק-האחות ג'וי לוקחת את שרלין הנראת כעט כאיווי לחדר הטיפולים, לאחר כמה שעות
האחות ג'וי חוזרת כאשר שרלין בידיה, ''מצטערת על שנתתי לך לחכות, האיווי שלך תהיה עכשיו בסדר הגמור, הדבר המוזר הוא שהיא השלישית היום שמגיע הנה במצב כזה...קודם היה דירלינג עכשיו פוניטה ועכשיו איווי.... ואז היא הולכת למשאירה אותך להרהר בדבריה ובמה לעשות באיווי שיושבת לידך כעט ונראת מעט מכונסת בעצמה ומפוחדת
מרקוס--נתפס-, מאיה מחייכת בבישנות עדין כדירלינג הדבר המשווה לה מראה מתוק וביישני מן הרגיל.
''אמ...טוב..אתה מבין'' היא מתחילה לומר בגמגום ואשז נושמת נשימה עמוקה ומתחילה לספר ''שהייתי קטנה, לפני כשלוש שנים למען האמת טיילתי לי ברחוב וכמה אנשים אשר כינו את עצמם בתור צוות טיי אר חשמל, הם עשו עליי ועל עוד כמה בנות ניסויים אשר נתנו לנו את היכולת להפוך לפוקימון ואת כולנו כינו בשם זואי, הם אילצו אותנו להילחם זו בזו אך למען האמת נעשנו חברותט ובות מאוד, יום אחד הצלחנו לברוח ו...התפצלנו וכאן אנו היום העניין הוא שכרגע לא אוכל לחזור לצורתי הרגילה כבת אדם במשך שבוע לפחות, עכשיו אתה מוכן כבר לרסק את הפוקדור הזה בכדי שלא אהיה שלך?''
-
[QUOTE=ttrrtte;1271525]תומאס- אתה לוקח את הפוקדור מידיה של האחות ג'וי
[/QUOTE]
"לא" אני אומר ויוצא כאשר אני יוצא אני שואל מישהוא עם יש מכון בסביבה
-
[QUOTE=ttrrtte;1271533]דרייק-האחות ג'וי לוקחת את שרלין הנראת כעט כאיווי לחדר הטיפולים, לאחר כמה שעות
האחות ג'וי חוזרת כאשר שרלין בידיה, ''מצטערת על שנתתי לך לחכות, האיווי שלך תהיה עכשיו בסדר הגמור, הדבר המוזר הוא שהיא השלישית היום שמגיע הנה במצב כזה...קודם היה דירלינג עכשיו פוניטה ועכשיו איווי.... ואז היא הולכת למשאירה אותך להרהר בדבריה ובמה לעשות באיווי שיושבת לידך כעט ונראת מעט מכונסת בעצמה ומפוחדת
[/QUOTE]
"שרלין?" אני שואל ומלטף את ראשה. "איך הפכת לפוקימון?" אני מוסיף אחרי שאנחנו יוצאים. "איפה כל הפוקימונים שלך? אין עלייך חגורת פוקימונים..." אני אומר. אחרי שהיא עונה לי אני מחפש מישהו ושואל אותתו "יש מכון פה בעיר הזאת?"
-
תומאס-האחות ג'וי מנחה אותך למציאת המכון,
אתה מוצא במהרה את הדרך ונכנס פנימה ''אני מאתגר אותך'' אתה אומר ומיד מולך מופיע מנהיג מכון האבן, ומוציא ג'יאודו ''לא תנצח ילד..'' הוא אומר ומחכה לפוקימון שלך
דרייק-שרליןמחייכת בבישנות עדין כאיווי הדבר המשווה לה מראה מתוק וביישני מן הרגיל.
''אמ...טוב..אתה מבין'' היא מתחילה לומר בגמגום ואז נושמת נשימה עמוקה ומתחילה לספר ''שהייתי קטנה, לפני כארבע שנים למען האמת טיילתי לי ברחוב וכמה אנשים אשר כינו את עצמם בתור צוות טיי אר חשמל לכדו אותי, הם עשו עליי ועל עוד כמה בנות ניסויים אשר נתנו לנו את היכולת להפוך לפוקימון ואת כולנו כינו בשם זואי, הם אילצו אותנו להילחם זו בזו אך למען האמת נעשנו חברות טובות מאוד, יום אחד הצלחנו לברוח ו...התפצלנו וכאן אנו היום העניין הוא שכרגע לא אוכל לחזור לצורתי הרגילה כבת אדם במשך שבוע לפחות'' היא מסיימת וממשיכהלומר ''הפוקימונים שלי כולם שוגרו למעבדה של פרופסור המכון אוטמטית אין מה לדאוג'', האחות ג'וי מנלה אותך אל המכון ואתה הולך כאשר שרלין כאיווי לצידך, ''אני מאתגר אותך''' אתה אומר כאשר אתה נכנס אל המכון, המנהיג מיד נתגלה לפנייך ומוציא ג'יאודוד, ''תורך, אתה משתמש באיווי שלך? או באחר?'' הוא שואל כאשר מהטו נוחת על שרלין
-
[QUOTE=ttrrtte;1271551]תומאס-האחות ג'וי מנחה אותך למציאת המכון,
אתה מוצא במהרה את הדרך ונכנס פנימה ''אני מאתגר אותך'' אתה אומר ומיד מולך מופיע מנהיג מכון האבן, ומוציא ג'יאודו ''לא תנצח ילד..'' הוא אומר ומחכה לפוקימון שלך
[/QUOTE]
"אוקיי צאי דירלינג עלי טער" אני אומר בשמחה
-
תומאס-דירלינג יוצאת באושר מההזדמנות לקרב ומשתמשת בעלי תער על הג'אודוד של מנהיג המכון, ''תחמוק ואז זריקת אבנים!'' אומר מנהיג המכון, ג'אודוד מתחמק מכל עלי התער חוץ משניים אך הוא לא נפגע מהם בצורה כל כך חזקה ג'יאודוד מתחיל לזרוק אבנים על דירלינג אשר נפגעת ''שוב'' אומר המנהיג וג'יאודוד שוב מתכוון לתקוף
-
[QUOTE=ttrrtte;1271551]תומאס-האחות ג'וי מנחה אותך למציאת המכון,
דרייק-שרליןמחייכת בבישנות עדין כאיווי הדבר המשווה לה מראה מתוק וביישני מן הרגיל.
''אמ...טוב..אתה מבין'' היא מתחילה לומר בגמגום ואז נושמת נשימה עמוקה ומתחילה לספר ''שהייתי קטנה, לפני כארבע שנים למען האמת טיילתי לי ברחוב וכמה אנשים אשר כינו את עצמם בתור צוות טיי אר חשמל לכדו אותי, הם עשו עליי ועל עוד כמה בנות ניסויים אשר נתנו לנו את היכולת להפוך לפוקימון ואת כולנו כינו בשם זואי, הם אילצו אותנו להילחם זו בזו אך למען האמת נעשנו חברות טובות מאוד, יום אחד הצלחנו לברוח ו...התפצלנו וכאן אנו היום העניין הוא שכרגע לא אוכל לחזור לצורתי הרגילה כבת אדם במשך שבוע לפחות'' היא מסיימת וממשיכהלומר ''הפוקימונים שלי כולם שוגרו למעבדה של פרופסור המכון אוטמטית אין מה לדאוג'', האחות ג'וי מנלה אותך אל המכון ואתה הולך כאשר שרלין כאיווי לצידך, ''אני מאתגר אותך''' אתה אומר כאשר אתה נכנס אל המכון, המנהיג מיד נתגלה לפנייך ומוציא ג'יאודוד, ''תורך, אתה משתמש באיווי שלך? או באחר?'' הוא שואל כאשר מהטו נוחת על שרלין[/QUOTE]
"היא לא ממש האיווי שלי... זה מסובך. אל תשאל. מה החוקים?" אני שואל ומוציא את סנוראנט. (החוקים זה כמה על כמה) אחרי שהוא עונה לי אני אומר "סנוראנט צוות כפול ואז קרן קרח!"
-
[QUOTE=ttrrtte;1271557]תומאס-דירלינג יוצאת באושר מההזדמנות לקרב ומשתמשת בעלי תער על הג'אודוד של מנהיג המכון, ''תחמוק ואז זריקת אבנים!'' אומר מנהיג המכון, ג'אודוד מתחמק מכל עלי התער חוץ משניים אך הוא לא נפגע מהם בצורה כל כך חזקה ג'יאודוד מתחיל לזרוק אבנים על דירלינג אשר נפגעת ''שוב'' אומר המנהיג וג'יאודוד שוב מתכוון לתקוף[/QUOTE]
"דירלינג עלי טער שוב אבל בשיא הכח שלך" אני אומר בכעס
-
[QUOTE=ttrrtte;1271533]דרייק-האחות ג'וי לוקחת את שרלין הנראת כעט כאיווי לחדר הטיפולים, לאחר כמה שעות
מרקוס--נתפס-, מאיה מחייכת בבישנות עדין כדירלינג הדבר המשווה לה מראה מתוק וביישני מן הרגיל.
''אמ...טוב..אתה מבין'' היא מתחילה לומר בגמגום ואשז נושמת נשימה עמוקה ומתחילה לספר ''שהייתי קטנה, לפני כשלוש שנים למען האמת טיילתי לי ברחוב וכמה אנשים אשר כינו את עצמם בתור צוות טיי אר חשמל, הם עשו עליי ועל עוד כמה בנות ניסויים אשר נתנו לנו את היכולת להפוך לפוקימון ואת כולנו כינו בשם זואי, הם אילצו אותנו להילחם זו בזו אך למען האמת נעשנו חברותט ובות מאוד, יום אחד הצלחנו לברוח ו...התפצלנו וכאן אנו היום העניין הוא שכרגע לא אוכל לחזור לצורתי הרגילה כבת אדם במשך שבוע לפחות, עכשיו אתה מוכן כבר לרסק את הפוקדור הזה בכדי שלא אהיה שלך?''[/QUOTE]
" שכחת מה יהיה אם אשחרר אותך ותפסתי אותך חוץ מזה אני אשמור עליך סמכי עליי עכשו אני אקח את הפוקדור של קריקטוט ומאיה חזרי" אומר ואקום לקחת את הפוקדור של קריקטוט ואחזיר את מאיה לפוקדור.