[QUOTE=Diamondes;1287656]*יצא מהפוקדור
סניבי מצליחה לנצח את ופוריאון ומורקרוו אבל אז ווילמור בא.[/QUOTE]
"סנייבי תשתמשי בעלי תער ואז כדור אנרגיה" אומר לסנייבי ואמשיך להדריך אותה "אחר כך תשתמשי באבקת שינה ואז בקליע זרעים
Printable View
[QUOTE=Diamondes;1287656]*יצא מהפוקדור
סניבי מצליחה לנצח את ופוריאון ומורקרוו אבל אז ווילמור בא.[/QUOTE]
"סנייבי תשתמשי בעלי תער ואז כדור אנרגיה" אומר לסנייבי ואמשיך להדריך אותה "אחר כך תשתמשי באבקת שינה ואז בקליע זרעים
[QUOTE=r03e;1287695]"סנייבי תשתמשי בעלי תער ואז כדור אנרגיה" אומר לסנייבי ואמשיך להדריך אותה "אחר כך תשתמשי באבקת שינה ואז בקליע זרעים[/QUOTE]
ווילמור מובס ואיריס מגישה לך תג בצורת 3 טיפות.
[QUOTE=Diamondes;1287703]ווילמור מובס ואיריס מגישה לך תג בצורת 3 טיפות.[/QUOTE]
"יש השגתי את תג המים!!!" אומר בשימחה ואסתכל על סנייבי ואעביר אותה לפוקדור אחר לאחר מיכן אמשיך לכיוון הדרך הבאה
[QUOTE=r03e;1287705]"יש השגתי את תג המים!!!" אומר בשימחה ואסתכל על סנייבי ואעביר אותה לפוקדור אחר לאחר מיכן אמשיך לכיוון הדרך הבאה[/QUOTE]
אתה הולך אל דרך 4 ומגיע לסופה במהירות: שדה יולי אתה רואה מלא פוקימונים כמעט מכל סוג ואז שם לב לדרגונייר ששוחה באגם.
[QUOTE=Diamondes;1287354]את מתגנבת למערה ומוצאת את אותו הנער ואת טליה ג'י עם הגב אליך אומרים לחיילים שלהם (כל האנשים שראית בתאים) ואת קוראת לB ולB2 לראות את זה ורואים שכל החיילים נעלמים ואז טליה והנער ההוא נעלמים.(אין לי המון רעיונות".[/QUOTE]
זה לא עניין של רעיונות-אלה של שיטה עתיקה הנקראת ''המריחות''
הנה התגובה שלך במריחה-
את מתגנבת למערה בשקט בשקט, את חשה במעט חשש ופחד אשר מתגנבים לליבך, אך מיד מסלקת אותם, את נכנסת למערה ומסתתרת מאחוריי אבן, את רואה מרחוק, בפנים המערה אתה טליה ג'י ולידה אותו נער אשר ראית מקודם לכן ובירכת לשלום, ומדברים אל כל החיילים שלהם, את מוציאה את מכשירי הקשר מן התיק ואומרת ''b b2 בואו לכאן דחוף'', b וb2 מגיעים במהירות, אך עד שהם מגיעים כל החיילים, המער וטליה ג'י נעלמים. מה תעשי?
אסקור את המערה והתאים הריקים בחשדנות, לבסוף לאחר זמן מה, אומר לb וb2 בנימה פקודתית ''אוקיי, בוא ננצל את העובדה שהמערה ריקה לחלוטין בכדי לחקור את המערה, מפני שאולי נוכל למצא רמזים אשר יעזרו לנו להבין עוד דברים על הצוות המוזר הזה'' אומר לB ולB2, אוביל אותם אל תוך המערה ''b תבדקי בכל התאים'' אומר , b2 בדוק בכל המדפים והארונות אומר לו, ואני אלך לחפש יותר בפנים המערה
[QUOTE=ttrrtte;1287710]זה לא עניין של רעיונות-אלה של שיטה עתיקה הנקראת ''המריחות''
אסקור את המערה והתאים הריקים בחשדנות, לבסוף לאחר זמן מה, אומר לb וb2 בנימה פקודתית ''אוקיי, בוא ננצל את העובדה שהמערה ריקה לחלוטין בכדי לחקור את המערה, מפני שאולי נוכל למצא רמזים אשר יעזרו לנו להבין עוד דברים על הצוות המוזר הזה'' אומר לB ולB2, אוביל אותם אל תוך המערה ''b תבדקי בכל התאים'' אומר , b2 בדוק בכל המדפים והארונות אומר לו, ואני אלך לחפש יותר בפנים המערה[/QUOTE]
*תצטטי מחדש
את מחפשת עמוק בפנים המערה ורואה את ידך דוהה וכך גם ראשו של B2 וידיה של B הידיים שלך ושל B2 והראש של B זוהרים וכולכם מתפרקים לרסיסים והרסיסים נעלמים. כשאתם מתעוררים אתם בתוך קוליסיאום עתיק ושבור שעשוי מאבני חרס וגרניט. מה תעשי?
[QUOTE=Diamondes;1287711]*תצטטי מחדש
את מחפשת עמוק בפנים המערה ורואה את ידך דוהה וכך גם ראשו של B2 וידיה של B הידיים שלך ושל B2 והראש של B זוהרים וכולכם מתפרקים לרסיסים והרסיסים נעלמים. כשאתם מתעוררים אתם בתוך קוליסיאום עתיק ושבור שעשוי מאבני חרס וגרניט. מה תעשי?[/QUOTE]
''B B2 בואו לכאן!'' אמלמ, לאחר שהם יתאספו סביבי, אסתכל סביבי, 'זה לא מוצא חן בעייני' אחשוב לעצמי בחשש, אך אשאר חזקה לטובת הצוות, אומר לB ולB2 להיות בשקט, לפתע, אצעק אל החללף ''אני יודעת שאת שם! איפה אנחנו?! מה עשיתם לנו!!''?
[QUOTE=ttrrtte;1287727]''B B2 בואו לכאן!'' אמלמ, לאחר שהם יתאספו סביבי, אסתכל סביבי, 'זה לא מוצא חן בעייני' אחשוב לעצמי בחשש, אך אשאר חזקה לטובת הצוות, אומר לB ולB2 להיות בשקט, לפתע, אצעק אל החללף ''אני יודעת שאת שם! איפה אנחנו?! מה עשיתם לנו!!''?[/QUOTE]
טליה יוצאת בדרמתיות מאחד העמודים ואומרת בזעם "אתם ריגלתם אחרינו והגעתם גם לעיר העתיקה" את מוציאה את צ'יקוריטה ורואה שהיא כמו דינוזאור ענקי(מבחינת מראה וגודל) ואז את מבינה שאתם בעבר.
[QUOTE=Diamondes;1287728]טליה יוצאת בדרמתיות מאחד העמודים ואומרת בזעם "אתם ריגלתם אחרינו והגעתם גם לעיר העתיקה" את מוציאה את צ'יקוריטה ורואה שהיא כמו דינוזאור ענקי(מבחינת מראה וגודל) ואז את מבינה שאתם בעבר.[/QUOTE]
ארמוז לצוות שלי לשתוק ואתחיל להתחכם, ואומר בקול נאנח-מתחכם ''טליה, טליה, טליה'', ואאז אשנה את נימת קולי לחזקה יותר ''מתי כבר תביני? אנחנו לא נוותר! תמיד תזכרי, את תפחדי ממישל ומכת הציידים, אנחנו לעולם לא נסתלק! ועם אחד מאיתנו יפול, אנחנו בכל זאת לא ניכנע, ונמשיך להילחם בכדי לא לחלל את זכרו!'' אחכה לתגובתה של טליה
[QUOTE=ttrrtte;1287732]ארמוז לצוות שלי לשתוק ואתחיל להתחכם, ואומר בקול נאנח-מתחכם ''טליה, טליה, טליה'', ואאז אשנה את נימת קולי לחזקה יותר ''מתי כבר תביני? אנחנו לא נוותר! תמיד תזכרי, את תפחדי ממישל ומכת הציידים, אנחנו לעולם לא נסתלק! ועם אחד מאיתנו יפול, אנחנו בכל זאת לא ניכנע, ונמשיך להילחם בכדי לא לחלל את זכרו!'' אחכה לתגובתה של טליה[/QUOTE]
טליה זועמת ואומרת שבזמנים הקדומים היו פוקימונים שונים והם מצאו מעבר זמנים וצריך רק מחוברים ואומרת שהיא מחוברת לפוקימון הכי גדול בזמן הזה ומוציאה אלקולסל(אלקזם ענקי) שמשתמש בבלבול עליכם.
[QUOTE=Diamondes;1287737]טליה זועמת ואומרת שבזמנים הקדומים היו פוקימונים שונים והם מצאו מעבר זמנים וצריך רק מחוברים ואומרת שהיא מחוברת לפוקימון הכי גדול בזמן הזה ומוציאה אלקולסל(אלקזם ענקי) שמשתמש בבלבול עליכם.[/QUOTE]
'אסור לי לאבד ריכוז' אשוב לעצמי וארכז, ''B B2 תישארו מפוקסים !'' אומר להם בתקווה שיצליחו להישאר מפוקסים, ''טליה, לעולם לא אכנע לך! מתי תביני את זה?!, גם עם תיכלאי אותי בצינוק חשוך-אברח ואמשיך להילחם, גם עם תפגעי בי קשה-אקום ואמשיך להילחם, לפתע אזנק בהפתעה כך שאלקולס לא יוכל לעצור אותי על טליה, אפיל אותה ואתחיל חבוט בה בתקווה לכניע אותה
[QUOTE=ttrrtte;1287758]'אסור לי לאבד ריכוז' אשוב לעצמי וארכז, ''B B2 תישארו מפוקסים !'' אומר להם בתקווה שיצליחו להישאר מפוקסים, ''טליה, לעולם לא אכנע לך! מתי תביני את זה?!, גם עם תיכלאי אותי בצינוק חשוך-אברח ואמשיך להילחם, גם עם תפגעי בי קשה-אקום ואמשיך להילחם, לפתע אזנק בהפתעה כך שאלקולס לא יוכל לעצור אותי על טליה, אפיל אותה ואתחיל חבוט בה בתקווה לכניע אותה[/QUOTE]
טליה כועסת ומוציאה חרב אשר מכוונת אל גרונך וכאשר עוןמדת לשסע אותך חותכת כמה שריטות בך ואז טליה מתחברת על אמת לאלקולוסל והם הופכים לאחד\אחת. פתאום יש לאלקולוסל שרירים ענקיים, כנפיים על חושיות, חיייתי ופראי יותר וכולו זוהר באנרגיה סגולה טליה אומרת "התחברנו באמת" ויורה מידיה כדור צל בצבעים של קשת.
[QUOTE=Diamondes;1287709]אתה הולך אל דרך 4 ומגיע לסופה במהירות: שדה יולי אתה רואה מלא פוקימונים כמעט מכל סוג ואז שם לב לדרגונייר ששוחה באגם.[/QUOTE]
דרגונייר?
--------------
אצפה בפוקימון הזה ואבדוק אותו בפוקדע לאחר מיכן אמשיך בדרכי תוך כדי שאני מסתכל על הסביבה כדי לראות עם יש באזור פוקימונים מענינים אחרים
[QUOTE=r03e;1287766]דרגונייר?
--------------
אצפה בפוקימון הזה ואבדוק אותו בפוקדע לאחר מיכן אמשיך בדרכי תוך כדי שאני מסתכל על הסביבה כדי לראות עם יש באזור פוקימונים מענינים אחרים[/QUOTE]
*כן
אתה לא מספיק לבדוק אותו בפוקדע(מחר) ורואה אברה על מפלצת.
[QUOTE=Diamondes;1287783]*כן
אתה לא מספיק לבדוק אותו בפוקדע(מחר) ורואה אברה על מפלצת.[/QUOTE]
אסתכל על אמילי כדי לבדוק שהאברה הזה לא שלה ואז אוציא את גבייט כדי להביס את המפלצת הזאת "גבייט נשמת דרקון 2" אומר לגבייט בהתרגשות
[QUOTE=r03e;1287786]אסתכל על אמילי כדי לבדוק שהאברה הזה לא שלה ואז אוציא את גבייט כדי להביס את המפלצת הזאת "גבייט נשמת דרקון 2" אומר לגבייט בהתרגשות[/QUOTE]
אתה רואה שזה האברה של אמילי והעור של המפלצת מתפרק ואמילי יוצאת ממנה אתה שם לב שכבר חצות.
[QUOTE=Diamondes;1287789]אתה רואה שזה האברה של אמילי והעור של המפלצת מתפרק ואמילי יוצאת ממנה אתה שם לב שכבר חצות.[/QUOTE]
"אה.. אמילי?" אשאל בחשש "מה את בדיוק... מפלצת!?" אומר בפחד זהירות ויראה באותו הזמן
[QUOTE=r03e;1287825]"אה.. אמילי?" אשאל בחשש "מה את בדיוק... מפלצת!?" אומר בפחד זהירות ויראה באותו הזמן[/QUOTE]
אמילי מסבירה שזאת תחפושת ואתה הולך איתה אל קול מוזר.
[QUOTE=Diamondes;1287828]אמילי מסבירה שזאת תחפושת ואתה הולך איתה אל קול מוזר.[/QUOTE]
[SIZE="2"]תחשוב מה אני אמור להגיב באמת[/SIZE]
-----------
אני הולך לכיוון הקול
[QUOTE=r03e;1287834][SIZE="2"]תחשוב מה אני אמור להגיב באמת[/SIZE]
-----------
אני הולך לכיוון הקול[/QUOTE]
אתה הולך אל הקול ורואה פוקימוננים מדהימים ואחד מהם הוא הדרגונייר ואתה רואה גם ויקטיני.
*מה הפוקימון האהוב עליך?
[QUOTE=Diamondes;1287920]אתה הולך אל הקול ורואה פוקימוננים מדהימים ואחד מהם הוא הדרגונייר ואתה רואה גם ויקטיני.
*מה הפוקימון האהוב עליך?[/QUOTE]
גרצומפ, מה אתה לא רואה בחתימה?
-------------
אוציא את הפוקדע ואבדוק את שניהם(ויקיטאני ודרגונייר) לאחר מיכן אתלבט מול מי להילחם ואולי לתפוס את ויקיטני "אני אתפוס את ויקיטני" אומר בקול לעצמי ואוציא את גבייט כדי להלחם "בסדר גבייט בוא נתפוס את הויקיטני הזה. תשתמש בנשמת דרקון 2, קדימה!" אומר בהתלהבות
[QUOTE=r03e;1287923]גרצומפ, מה אתה לא רואה בחתימה?
-------------
אוציא את הפוקדע ואבדוק את שניהם(ויקיטאני ודרגונייר) לאחר מיכן אתלבט מול מי להילחם ואולי לתפוס את ויקיטני "אני אתפוס את ויקיטני" אומר בקול לעצמי ואוציא את גבייט כדי להלחם "בסדר גבייט בוא נתפוס את הויקיטני הזה. תשתמש בנשמת דרקון 2, קדימה!" אומר בהתלהבות[/QUOTE]
גבייט מחסל את ויקטיני ואתה זורק עליו פוקדור אבל אז ויקטיני מדבר ואומר לך "לא, בבקשה לא!".
[QUOTE=Diamondes;1287928]גבייט מחסל את ויקטיני ואתה זורק עליו פוקדור אבל אז ויקטיני מדבר ואומר לך "לא, בבקשה לא!".[/QUOTE]
"אתה יודע לדבר?!" אומר בפליאה ואעצור את התנופה של הזריקה של הפוכדור "ואוו" אומר בזמן שאנסה להחזיר לעצמי את שיווי המשקל "לה לא לתפוס אותך" אשאל את ויקיטני כשאני עדיין מוכן לזרוק את הפוכדור
--------------
דרך אגב מה עם המידע בפוקדע על ויקיטני ודרגונייר
ואני לא רוצה להתערב אבל מה עם מתקפות חדשות שהפוקימונים שלי אמורים ללמוד
[QUOTE=r03e;1287929]"אתה יודע לדבר?!" אומר בפליאה ואעצור את התנופה של הזריקה של הפוכדור "ואוו" אומר בזמן שאנסה להחזיר לעצמי את שיווי המשקל "לה לא לתפוס אותך" אשאל את ויקיטני כשאני עדיין מוכן לזרוק את הפוכדור
--------------
דרך אגב מה עם המידע בפוקדע על ויקיטני ודרגונייר
ואני לא רוצה להתערב אבל מה עם מתקפות חדשות שהפוקימונים שלי אמורים ללמוד[/QUOTE]
*כשתתפוס אחד ואחד יתפתח בקרוב(אולי לגרצ'ומפ אולי לדרגונייר)
ויקטיני מפחד ואומר לך שהוא כמו כל הויקטינים יכול לדבר (תתפלא באומנות המריחה).
[QUOTE=Diamondes;1287932]*כשתתפוס אחד ואחד יתפתח בקרוב(אולי לגרצ'ומפ אולי לדרגונייר)
ויקטיני מפחד ואומר לך שהוא כמו כל הויקטינים יכול לדבר (תתפלא באומנות המריחה).[/QUOTE]
מריחה?:doubt::oing:
---------------
"טוב אז למה אתה לא רוצה להתפס וכדאי שתיהיה לך סיבה טובה מאוד" אומר כשאני מכין את הפוקדור לזריקה
[QUOTE=r03e;1287939]מריחה?:doubt::oing:
---------------
"טוב אז למה אתה לא רוצה להתפס וכדאי שתיהיה לך סיבה טובה מאוד" אומר כשאני מכין את הפוקדור לזריקה[/QUOTE]
*למרוח כל פרט קטן תראה כמו של טל
ויקטיני מסביר שהוא לא רוצה להיתפס משום שהוא יצור חכם אף יותר מבני האדם וכי הוא לא נתפס ואומר לך בלגלגנות לנסות.
[QUOTE=Diamondes;1287941]*למרוח כל פרט קטן תראה כמו של טל
ויקטיני מסביר שהוא לא רוצה להיתפס משום שהוא יצור חכם אף יותר מבני האדם וכי הוא לא נתפס ואומר לך בלגלגנות לנסות.[/QUOTE]
"אז למה התחננת קודם" אומר לו ואז אגיד לגבייט "נשמת דרקון 2 על הויקיטני החצוף הזה" ולאחר מיכן אזרוק אז הפוקדור ואמתין "גבייט תתען מטאור דרקון למיקרה שויקיטני יצליח לצאת ותשתמש בו אם הוא יצא" אומר לגבייט
[QUOTE=r03e;1287945]"אז למה התחננת קודם" אומר לו ואז אגיד לגבייט "נשמת דרקון 2 על הויקיטני החצוף הזה" ולאחר מיכן אזרוק אז הפוקדור ואמתין "גבייט תתען מטאור דרקון למיקרה שויקיטני יצליח לצאת ותשתמש בו אם הוא יצא" אומר לגבייט[/QUOTE]
הפוקדור מרחף ליד ויקטיני שאומר אמרתי לך.
[QUOTE=Diamondes;1287947]הפוקדור מרחף ליד ויקטיני שאומר אמרתי לך.[/QUOTE]
'קודם צריך לעלף אותו' אחשוב בראשי ואז עולה לי רעיון אחר "מה דעתך להצתרף אלי מרצונך החופשי?" אשאל בחביבות ואז אסתכל על גבייט ואשאל אותו בכנות "מה דעתך גבייט הוא יהיה חבר טוב ויעזור נכון?"
[QUOTE=r03e;1287959]'קודם צריך לעלף אותו' אחשוב בראשי ואז עולה לי רעיון אחר "מה דעתך להצתרף אלי מרצונך החופשי?" אשאל בחביבות ואז אסתכל על גבייט ואשאל אותו בכנות "מה דעתך גבייט הוא יהיה חבר טוב ויעזור נכון?"[/QUOTE]
ויקטיני לא רוצה להצטרף אבל הוא יעזור לך ואז גבייט בורח עם כנפיו.
[QUOTE=Diamondes;1287961]ויקטיני לא רוצה להצטרף אבל הוא יעזור לך ואז גבייט בורח עם כנפיו.[/QUOTE]
"גבייט לאן אתה הולך" אצעק לעבר גבייט ואסתכל לכיוון ויקטיני בחשד "אתה עשית את זה?" אשאל די בתמימות בזמן שאוציא את הפוכדור של גבייט [B]ואתכונן[/B] להחזיר אותו לפוכדור
[QUOTE=r03e;1287973]"גבייט לאן אתה הולך" אצעק לעבר גבייט ואסתכל לכיוון ויקטיני בחשד "אתה עשית את זה?" אשאל די בתמימות בזמן שאוציא את הפוכדור של גבייט [B]ואתכונן[/B] להחזיר אותו לפוכדור[/QUOTE]
ויקטיני אומר לא ואתה רואה שגבייט עף או דואה אל מקדש דרקון שבו יש המון פוקימוני דרקון וגבייט לוקח אל שיניו ניבי דרקון.
[QUOTE=Diamondes;1287976]ויקטיני אומר לא ואתה רואה שגבייט עף או דואה אל מקדש דרקון שבו יש המון פוקימוני דרקון וגבייט לוקח אל שיניו ניבי דרקון.[/QUOTE]
אז הוא למד ניב דרקון? הוא צריך ללמוד גם מתקפות אדמה אתה יודע אבל כך את הזמן
---------------
אני אחזיר את גבייט לפוקדור ואשאל את ויקיטני עדיין בנימוס(כי יש לי עדיין תיקוות שיצטרף אלי) מה הוא רוצה
[QUOTE=r03e;1287994]אז הוא למד ניב דרקון? הוא צריך ללמוד גם מתקפות אדמה אתה יודע אבל כך את הזמן
---------------
אני אחזיר את גבייט לפוקדור ואשאל את ויקיטני עדיין בנימוס(כי יש לי עדיין תיקוות שיצטרף אלי) מה הוא רוצה[/QUOTE]
*לא החפץ ניבי דרקון
ויקטיני אומר שהוא יחכה ויראה והפוקדור נשבר במקום להחזיר את גבייט שעף רחוק מדי בשבילך ואמילי מסבירה שהוא נודד ומחפש חברה את רודף אחריו ורואה מכונית עם אנשים בשחור ואחת מהם היא טליה ג'י(האחות ג'י הראשונה).
[QUOTE=Diamondes;1287997]*לא החפץ ניבי דרקון
ויקטיני אומר שהוא יחכה ויראה והפוקדור נשבר במקום להחזיר את גבייט שעף רחוק מדי בשבילך ואמילי מסבירה שהוא נודד ומחפש חברה את רודף אחריו ורואה מכונית עם אנשים בשחור ואחת מהם היא טליה ג'י(האחות ג'י הראשונה).[/QUOTE]
"גביייט תחזור" אצעק לעברו "אני צריך אותך" בנתיים אסתכל לעבר המכונית ואוציא את מורקרו "מורקרו גל צלליות על המכונית הזאת" אומר למורקרו ואז לעצמי בשקט "לא משנה מה הם מתכננים זה לא טוב ואני עדיין רוצה לדעת איך אני משולב עם גבייט ומה זה קשור לאנשים האלו"
[QUOTE=r03e;1288042]"גביייט תחזור" אצעק לעברו "אני צריך אותך" בנתיים אסתכל לעבר המכונית ואוציא את מורקרו "מורקרו גל צלליות על המכונית הזאת" אומר למורקרו ואז לעצמי בשקט "לא משנה מה הם מתכננים זה לא טוב ואני עדיין רוצה לדעת איך אני משולב עם גבייט ומה זה קשור לאנשים האלו"[/QUOTE]
*יתגלה
גבייט לא מצליח להקשיב לך ואתה רואה מתוך האדמה צבא ענקי של אנשים עם פוקימונים.
[QUOTE=Diamondes;1288044]*יתגלה
גבייט לא מצליח להקשיב לך ואתה רואה מתוך האדמה צבא ענקי של אנשים עם פוקימונים.[/QUOTE]
"WTF" אגיד מופתע "כמה אנשים מענין למה הם פה" ואז אסתכל שוב על המכונית עים האחות ג'י "זה בטח לא טוב" אומר לעצמי בדאגה
[QUOTE=r03e;1288049]"WTF" אגיד מופתע "כמה אנשים מענין למה הם פה" ואז אסתכל שוב על המכונית עים האחות ג'י "זה בטח לא טוב" אומר לעצמי בדאגה[/QUOTE]
אתה מתחיל לברוח מהצבא הזה ומת עלף כשאתה מתעורר אתה בתא כמו התא שבו פגשת את טליה ג'י ומעל חריץ של חור בלי סוף שער בלי סוף וגבייט עף לידך בזעם ובכאב.
[QUOTE=Diamondes;1288053]אתה מתחיל לברוח מהצבא הזה ומת עלף כשאתה מתעורר אתה בתא כמו התא שבו פגשת את טליה ג'י ומעל חריץ של חור בלי סוף שער בלי סוף וגבייט עף לידך בזעם ובכאב.[/QUOTE]
"גבייט בו נשתמש ביחד בנשמת דרקון 2 קדימה" ואחרי שנשתחרר אסתכל סביבי ערוך ומוכן לכל סכנה שלא תבוא "איפה אני" אשאל את עצמי בקול רם
[QUOTE=Diamondes;1287762]טליה כועסת ומוציאה חרב אשר מכוונת אל גרונך וכאשר עוןמדת לשסע אותך חותכת כמה שריטות בך ואז טליה מתחברת על אמת לאלקולוסל והם הופכים לאחד\אחת. פתאום יש לאלקולוסל שרירים ענקיים, כנפיים על חושיות, חיייתי ופראי יותר וכולו זוהר באנרגיה סגולה טליה אומרת "התחברנו באמת" ויורה מידיה כדור צל בצבעים של קשת.[/QUOTE]
''טליה, טליה, טליה הזכרתי שכל ילדותי חייתי בן היערות? אין זריזים ממני..'' אומר בשעמום תוך כדי החמקות עצלנית-מהירה מן המתקפה, ארה יחד עם צ'יקוריטה עלי תער חזקים וגדולים בתקווה להכניע את המפלצת הקרוייה טיה(סורי שזה קצר אני בדיוק שמתי לק-חייבת לתת לזה להייבש)