-
[b]אנג'ל ~
[/b]
פאנג מזנק קדימה ויורה קרן קרח. הדמון חייך חיוך כמעט מטורף וגרם לקרן הקרח להיעלם מיד. ציפורניה נכסו אל תוך גבו והדם החל לנזול.
[b]אנייה ~
[/b]
המוכר הביט בך בבלבול. לא היה לו מושג מאיפה נחתת עליו. עד מהרה הוא כבר היה כנוע. "מה אוכל לעשות למענך מלכת שופינג צעירה?" בירבר בצרידות. "איזה מן בגדים את אוהבת?"
'אנייה!' את שומעת את קולה של טרה בראשך. 'אני צמאה!'
[b]ג'ואי ~
[/b]
אתה ממשיך לכיוון מערבולת החול. נער כבן גילך עמד בצד וצפה בגבר מבוגר נלחם במערבולת חול. מבט נוסף הוכיח אותך על טעותך. היה זה מעין אדם עטוף חול וחבט ובעט. האדם שנלחם נגדו היה מהיר מאוד. בקושי הצלחת לעקוב אחרי תנועותיו.
[b]לוק ~
[/b]
אתה מתחיל לצעוד כיוון הצווחה ששמעת. אך אין שום זכר. המצב נראה לא טוב. אתה נמצא לבד במדבר שומם, אין לך מושג מה לעשות. אתה בא לצעוד צעד נוסף כשיד מסתורית מחזיקה לך את קרסול רגלך.
-
[QUOTE=ヒトカゲ;1351306][b]אנג'ל ~
[/b]
פאנג מזנק קדימה ויורה קרן קרח. הדמון חייך חיוך כמעט מטורף וגרם לקרן הקרח להיעלם מיד. ציפורניה נכסו אל תוך גבו והדם החל לנזול.
[/QUOTE]
"אידיוט, אתה רוצה אותה ? תלחם בה תתפוס אותה,ותגרום לה להיות שלך "אומר, 'פאנג תצא אליה ותנשך את ידיה תגרום לה לעזוב את כריס'.
-
[b]אנג'ל ~
[/b]
החיבוק הפך אמיץ מאוד ונראה שכריס כבר איבד הכרה. עורפו של כריס הפך לבן, מה שהעיד כי הוא מאבד המון דם.
-
[QUOTE=ヒトカゲ;1351306][b]
[b]אנייה ~
[/b]
המוכר הביט בך בבלבול. לא היה לו מושג מאיפה נחתת עליו. עד מהרה הוא כבר היה כנוע. "מה אוכל לעשות למענך מלכת שופינג צעירה?" בירבר בצרידות. "איזה מן בגדים את אוהבת?"
'אנייה!' את שומעת את קולה של טרה בראשך. 'אני צמאה!'
[/QUOTE]
"רק רגע" אומר לטרה בקול של מבינת עניין "אני צריכה מדים לבית ספר, וכוס מים לבת ים שלי" אומר ואקיש באצבעותיי "אתה עוד פה? זוז!" אומר למוכר "אין לי את כל היום לשרוף עליך. אבל אם אתה לא רוצה לעזור לי, אני מניחה שאני אלך למקום אחר" אומר ואתחיל להסתובב לכיוון היציאה
-
[b]אנייה ~
[/b]
תוך פחות מחמש דקות טרה לגמה ממים צוננים בזמן שעל הדלפק ישבו מדי בית הספר בהתאם לחוקיו. המוכר המתנשף הביט בקנאה במים של טרה.
'תודה לך אנייה!' קראה טרה בראשך 'את כה נדיבה!'
-
[QUOTE=ヒトカゲ;1351313][b]אנייה ~
[/b]
תוך פחות מחמש דקות טרה לגמה ממים צוננים בזמן שעל הדלפק ישבו מדי בית הספר בהתאם לחוקיו. המוכר המתנשף הביט בקנאה במים של טרה.
'תודה לך אנייה!' קראה טרה בראשך 'את כה נדיבה!'[/QUOTE]
"אני יודעת, אני גם כזאת קשובה לזולת!" אומר לה בשמחה ואסתובב למוכר "קדימה, אני צריכה כמה כאלה, ונעליים תואמות! ותיק!" אנזוף במוכר ואשלב את ידי וארקע ברגליי "נו?!" אומר כשאקוט שהוא לא זז מספיק מהר.
-
[b]אנייה ~
[/b]
המוכר רץ במהירות ומסדר לך הכל בתוך שקית שחורה.
"עלמתי, תיק ניתן לרכוש בחנות הסמוכה. גם עיפרונות והכל."
-
[QUOTE=ヒトカゲ;1351315][b]אנייה ~
[/b]
המוכר רץ במהירות ומסדר לך הכל בתוך שקית שחורה.
"עלמתי, תיק ניתן לרכוש בחנות הסמוכה. גם עיפרונות והכל."[/QUOTE]
"פפ..." אנשוף בשפתי ואגיש לו את הכרטיס של דאדי "קדימה טאה טאה, אני ממהרת" אומר לו ואצקצק בפי.
אחרי שיחזיר לי את כרטיס האשראי אפנה לטרה "קדימה בואי נזוז, יש לנו יום ארוף ועוד הרבה לקנות!" אומר לה בהלהבות ואדלג לחנות לציוד לבית ספר.
-
[b]אנייה ~
[/b]
את באה לצאת מהחנות כשבחור בין גילך, גבוה בעל עיניים כחולות וזנב שחור, עור כהה ושרירים נכנס לחנות. פתאום את מרגישה פליק חזק בישבנך.
"אז... מה קורה מתוקה?" הוא שואל בהתגרות...
[B]אנג'ל ~
[/B]
אנג'ל 10
חקיין מיומן 20
פאנג זינק קדימה וגרם לדמון להרפות את ידיו מכריס שנפל מעולף. הדמון שינה צורה לנחש גדול וחום וזינק לעבר פאנג בכעס.
-
[quote=ヒトカゲ;1351320]
[b]אנג'ל ~
[/b]
אנג'ל 10
חקיין מיומן 20
פאנג זינק קדימה וגרם לדמון להרפות את ידיו מכריס שנפל מעולף. הדמון שינה צורה לנחש גדול וחום וזינק לעבר פאנג בכעס.[/quote]
'פאנג תשתמש בקרן קרח על הרצפה בשביל לצבור מהירות ולהתחמק,'אומר לפאנג ובינתיים אקח את כריס וארחיק אותו מאזור הסכנה.
-
[b]אנג'ל ~
[/b]
אנג'ל 10
חקיין מיומן 20
פאנג יורה קרן קרח על הרצפה, אך האור הבוהק שמסמל על התחזקות המהירות והדיוק פשוט לא הופיע. מה שגורם לך להבין דבר מה על היכולות של החקיין המיומן.
הוא מאידך מתחיל לירות קרן קרח לכל עבר, בוהק באור הכה מוכר לך.
-
[QUOTE=ヒトカゲ;1351320][b]אנייה ~
[/b]
את באה לצאת מהחנות כשבחור בין גילך, גבוה בעל עיניים כחולות וזנב שחור, עור כהה ושרירים נכנס לחנות. פתאום את מרגישה פליק חזק בישבנך.
"אז... מה קורה מתוקה?" הוא שואל בהתגרות...
[/QUOTE]
"תמות מנוול!" אצרח ואחטיף לו כאפה מצלצלת "אל תתקרב אליי!" אוסיף לצרוח
-
[quote]ג'ואי ~
אתה ממשיך לכיוון מערבולת החול. נער כבן גילך עמד בצד וצפה בגבר מבוגר נלחם במערבולת חול. מבט נוסף הוכיח אותך על טעותך. היה זה מעין אדם עטוף חול וחבט ובעט. האדם שנלחם נגדו היה מהיר מאוד. בקושי הצלחת לעקוב אחרי תנועותיו. [/quote]
"מה הולך שם?" אומר לעצמי ואתקרב לזירת הקרב.
-
-
[QUOTE=ヒトカゲ;1351325][b]אנג'ל ~
[/b]
אנג'ל 10
חקיין מיומן 20
פאנג יורה קרן קרח על הרצפה, אך האור הבוהק שמסמל על התחזקות המהירות והדיוק פשוט לא הופיע. מה שגורם לך להבין דבר מה על היכולות של החקיין המיומן.
הוא מאידך מתחיל לירות קרן קרח לכל עבר, בוהק באור הכה מוכר לך.[/QUOTE]
'פאנג משהו פה לא בסדר תהיה מוכן אנחנו הולכים לברוח,למרות שאני רוצה להילחם, כריס לא במצב שמאפשר את זה 'אומר לפאנג.
'תנסה לנשוך לו את הזנב!' אומר לפאנג בזמן שאגרור את כריס הרחק מאזור הקרב.
-
[quote]לוק ~
אתה מתחיל לצעוד כיוון הצווחה ששמעת. אך אין שום זכר. המצב נראה לא טוב. אתה נמצא לבד במדבר שומם, אין לך מושג מה לעשות. אתה בא לצעוד צעד נוסף כשיד מסתורית מחזיקה לך את קרסול רגלך.[/quote]
-.- תגובה תוקעת, אין יותר מדי מה לעשות ~
~~~
אתקף בבלבול ובציפייה. אחליט לנסות לשחרר את האחיזה מהרגל שלי ולהביט לעבר הדמות המסתורית במלואה.
-
[b]אנייה ~
[/b]
"אז זה כל מה שאת מסוגלת לעשות? את סך הכל נאד גדול ונפוח. מה בדבר קרב?" הוא אומר, משפשף את הלחי הנפוחה שלו... המוכר רץ קדימה ועצר אותו. "לא בני! תפסיק להילחם כל הזמן כדי להגן על השם שלי, אני מסתדר. סך הכל ילדת שמנת מפונקת. היא לא מסוגלת לעשות שום דבר בלי הכרטיס אשראי של אבא שלה..."
[b]ג'ואי ~
[/b]
"תתרחק מפה!" קרא לעברך נער בן גילך. זה הדמון שלנו, אח שלי מצא אותו והוא הולך לרכוש אותו. אני בכלל הולך להיות הכי מגניב בעולם! חזק ללא עוררין! בא לך מכות?! מה אתה מסתכל עליי?!"
[b]מייקל ~
[/b]
הטופס שלך עדיין לא משהו. תעבור על כל הדברים שציינתי לך שם.
[b]אנג'ל ~
[/b]
פאנג קופץ קדימה ונשוך במלוא העוצמה את זבו של החקיין. אך החקיין קפץ גבוה והטיח את פאנג על הרצפה, שנחת על רגליו וגירגר בכעס. עם זאת, החקיין הועף מההדף רחוק, מה שהביא לכם לכל הפחות ייתרון כל שהוא.
בנתיים אתה כבר גררת את כריס למה שנראה פחות או יותר מקבץ שיחי מדבר שכנראה יוכלו להסתיר אתכם מפני סכנה לרגעים אלו.
נערה בת גילך נכנסת לזירה והחלה להילחם בחקיין. תופסת את מקומך. הדמון שלה נראה כמו בת ים.
[b]לוק ~
[/b]
לוק: 10
נברן כפייתי: 10
אתה מתחיל לשקוע בחול אט אט כשאתה מגלה דמון דמוי חזיר שטומן לך מלכודת. נראה שהוא עומד לתקוף אותך בשריטות.
-
[b][quote] [/b]
[b]לוק ~
נברן כפייתי: 10
אתה מתחיל לשקוע בחול אט אט כשאתה מגלה דמון דמוי חזיר שטומן לך מלכודת. נראה שהוא עומד לתקוף אותך בשריטות. [/b]
[b][/quote][/b]
אנסה לעכל את הכל, ואז אביט על החיה, כביכול דמון. "או חמוד, אני לא הולך לשקוע כאן בזמן שאני הופך לבובת השיופים שלך." אומר לו ואנסה לתפוס את הרגליים שלו.
במידה ואצליח, אמשוך אותו לכיווני ואנסה להשתחרר בעזרתו מן החול.
~~~
איך אני אמור לדעת מה להגיד כדי להשיג את הדמון.. S:
-
[QUOTE=ヒトカゲ;1353211]
[b]אנג'ל ~
[/b]
פאנג קופץ קדימה ונשוך במלוא העוצמה את זבו של החקיין. אך החקיין קפץ גבוה והטיח את פאנג על הרצפה, שנחת על רגליו וגירגר בכעס. עם זאת, החקיין הועף מההדף רחוק, מה שהביא לכם לכל הפחות ייתרון כל שהוא.
בנתיים אתה כבר גררת את כריס למה שנראה פחות או יותר מקבץ שיחי מדבר שכנראה יוכלו להסתיר אתכם מפני סכנה לרגעים אלו.
נערה בת גילך נכנסת לזירה והחלה להילחם בחקיין. תופסת את מקומך. הדמון שלה נראה כמו בת ים.
[/QUOTE]
"כריס תתעורר"אומר ואנסה להעירו.
'פאנג איך אתה ?'אשאל את פאנג.
-
[QUOTE=ヒトカゲ;1353211][b]אנייה ~
[/b]
"אז זה כל מה שאת מסוגלת לעשות? את סך הכל נאד גדול ונפוח. מה בדבר קרב?" הוא אומר, משפשף את הלחי הנפוחה שלו... המוכר רץ קדימה ועצר אותו. "לא בני! תפסיק להילחם כל הזמן כדי להגן על השם שלי, אני מסתדר. סך הכל ילדת שמנת מפונקת. היא לא מסוגלת לעשות שום דבר בלי הכרטיס אשראי של אבא שלה..."
[/QUOTE]
"זוג חצופים!" אצעק עליהם "טרה בואי נראה להם מזה!" אומר לה בנחישות "תחסלי אותם!"
-
[b]לוק ~
[/b]
נברן כפייתי: 9
אתה תופס את הרגליים של הנברן ומתחמק מהשריטה שהוא תכנן אליך. הוא נכנס פנימה אל הבור וחפר פנימה. לפע הוא זינק מעל החול ונעמד מולך.
[b]אנג'ל ~
[/b]
'אנג'ל, מה אתה יושב פה! אני מציע שנזוז לכסח את החקיין הזה! כריס יהיה בסדר פה!' דירבן אותך פאנג. הוא נראה כאילו הוא רוצה להילחם.
"תתרחקו מהאזור לוזרים!" פלטה הבחורה, משחררת כדור אנרגיה אש לעבר הזירה והכל החל להישרף. "חבל עליכם, זה לא דמון לחננות."
[b]אנייה ~
[/b]
"חבל על העצבים." צחק ברוגע הבחור השרירי. "למה שלא נסדר את זה בקרב? בואי נעלה לקומה הראשונה."
"הווארד די!" צעק האב. "אתה לא במצב להילחם."
-
[QUOTE=ヒトカゲ;1353267][b]
[b]אנייה ~
[/b]
"חבל על העצבים." צחק ברוגע הבחור השרירי. "למה שלא נסדר את זה בקרב? בואי נעלה לקומה הראשונה."
"הווארד די!" צעק האב. "אתה לא במצב להילחם."[/QUOTE]
"כן הווארד! תקשיב לאבא שלך!" אצחק עליו "גם ככה עממי ממוצע כמוך לא יוכל לעמוד מולי אפילו" אנשוף עליו ואנער את אצבעי "אתה כישלון וככה תישאר!" אצחק עליו בקול רם ובגסות יתרה
-
[b]אנייה ~
[/b]
"אני הצעתי לך הצעה ברורה. אם את יותר ממילים מסריחות וטינופת התנהגות, תפגשי אותי בקומה העליונה." הוא אמר, עזב את האיזור ועלה למעלה.
-
[QUOTE=ヒトカゲ;1353270][b]אנייה ~
[/b]
"אני הצעתי לך הצעה ברורה. אם את יותר ממילים מסריחות וטינופת התנהגות, תפגשי אותי בקומה העליונה." הוא אמר, עזב את האיזור ועלה למעלה.[/QUOTE]
"טחח עממי כמוך מאתגר אותי?!" אפלוט ואצחק "אתה תתחרט על המילים שלך!" אומר ואעלה אחריו.
'טרה, מה את יכולה לעשות?' אחשוב ואז אקלוט שאין לי מושג מה הכישרונות שלה
-
[QUOTE=ヒトカゲ;1353267][b]לוק ~
[/b]
[b]אנג'ל ~
[/b]
'אנג'ל, מה אתה יושב פה! אני מציע שנזוז לכסח את החקיין הזה! כריס יהיה בסדר פה!' דירבן אותך פאנג. הוא נראה כאילו הוא רוצה להילחם.
"תתרחקו מהאזור לוזרים!" פלטה הבחורה, משחררת כדור אנרגיה אש לעבר הזירה והכל החל להישרף. "חבל עליכם, זה לא דמון לחננות."
[/QUOTE]
'זהו זה, פאנג בשיא הכוח קרן קרח תקפיא את האזור' אומר לפאנג ואצא מהמחבוא.
-
[b]אנייה ~
[/b]
'אנייה, את ראית מה אני מסוגלת לעשות. אני מסוגלת לשלוט ברצפה תחתי וכביכול להטביע את היריב. אני גם מסוגלת להפנט את היריב כל עוד הוא זכר. אני גם יכולה לרפא את עצמי.' אמרה טרה. 'אבל רק רציתי לומר לך, אם תרצי להילחם מולו את צריכה להירגע ולא לכעוס. את נראית נסערת.'
[b]אנג'ל ~
[/b]
אנג'ל: 10
חקיין מיומן: 8
"תתרחק!" קראה אליך הנערה. "אני כבר הורדתי לו חצי מהחיים! אל תתערב לי!"
פאנג התעלם וירה קרן קרח ישירות לעבר הדמון שצרח בכעס. הוא צווח וגרם לפאנג לעוף אחורה, מותיר שובל עפר מאחור.
-
[QUOTE=ヒトカゲ;1353279]
[b]אנג'ל ~
[/b]
אנג'ל: 10
חקיין מיומן: 8
"תתרחק!" קראה אליך הנערה. "אני כבר הורדתי לו חצי מהחיים! אל תתערב לי!"
פאנג התעלם וירה קרן קרח ישירות לעבר הדמון שצרח בכעס. הוא צווח וגרם לפאנג לעוף אחורה, מותיר שובל עפר מאחור.[/QUOTE]
"להזכיר לך מי מצא את הדמון ?"אומר לנערה.
'פאנג קרן קרח לאחר מכן תנשוך את ראשו של הדמון'
-
[QUOTE=ヒトカゲ;1353279][b]אנייה ~
[/b]
'אנייה, את ראית מה אני מסוגלת לעשות. אני מסוגלת לשלוט ברצפה תחתי וכביכול להטביע את היריב. אני גם מסוגלת להפנט את היריב כל עוד הוא זכר. אני גם יכולה לרפא את עצמי.' אמרה טרה. 'אבל רק רציתי לומר לך, אם תרצי להילחם מולו את צריכה להירגע ולא לכעוס. את נראית נסערת.'
[/QUOTE]
'הוא פגע בכבודי טרה! אני רוצה להראות לו מזה' אחשוב לעצמי 'לא משנה מה, טרה תבטיחי לי שתצנחי את הבחור השפל הזה!' אחשוב לעברה.
-
[quote]ג'ואי ~
"תתרחק מפה!" קרא לעברך נער בן גילך. זה הדמון שלנו, אח שלי מצא אותו והוא הולך לרכוש אותו. אני בכלל הולך להיות הכי מגניב בעולם! חזק ללא עוררין! בא לך מכות?! מה אתה מסתכל עליי?!"[/quote]
"שמע, אני חדש כאן.לא רוצה לעשות שום רע לאף אחד, בוא פשוט נהיה חברים, טוב?" אומר לנער ואושיט את ידי ללחיצת יד "אני ג'ואי, ואתה?"
-
[QUOTE=ヒトカゲ;1353267][b]לוק ~
[/b]
נברן כפייתי: 9
אתה תופס את הרגליים של הנברן ומתחמק מהשריטה שהוא תכנן אליך. הוא נכנס פנימה אל הבור וחפר פנימה. לפע הוא זינק מעל החול ונעמד מולך.
[/QUOTE]
אתן לו כאפה מצלצלת ברגע שאראה אותו. 'טוב, האמת שאני עכשיו די מאלתר..' אחשוב בטמטום ואתרחק ממנו לאט, מנסה לראות מה הדמון הולך לתכנן.
-
[b]אנג'ל ~
[/b]
אנג'ל 8
חקיין מיומן 3
'מקוריות.' אמר פאנג וזינק קדימה, יורה קרן קרח שמותירה עפרל קר שמסתיר אותו למספר רגעים מתוקים. 'זה סדיוק מה שאני אוהב בך אנג'ל!'
הוא קפץ ונשך את ראשו של הנחש האדיר. הנחש הסתחרר במהירות וזרק את פאנג שנחת על רגליו, נפגע מעט.
[B]אנייה ~
[/B]
'רק שאלה אחת אנייה' הביטה בך טרה עם נקודות קטנות במקום עניים, קווים מעטרים את מצחה. 'מה זה תצנחי? מה זה פה? צנחנים?'
------------------------------------------------------------------------------------------
טרה הביטה בך בעיניים נוצצות. לפתע זיק של ניצוץ הבזיק בעיניה. 'אני מבטיחה לך אנייה, אני אתן את כל כולי. אני יודעת שבתוך תוכך את ילדה טובה ואמיצה, כל המילים שנאמרו עלייך הינן ריקות מתוכן! אני לא אתן להם לדבר אלייך בצורה כזאת!'
[B]ג'ואי ~
[/B]
"מה זה זה?" נבהל הנער "זה מין טכניקה? מה אתה קוסם? אתה מנסה לבלבל ואז לתקוף? אני אבעט בך!" הכריז הילד ועמד לבעוט בך.
אחיו המשיך להילחם בדמון דמוי החול במהירות ובמרץ.
[B]לוק ~
[/B]
לוק 10
נברן כפייתי 8
אתה מחטיף לו כאפה מצלצלת שמרגיזה אותו מאוד. קיטורים קטנים תיארו את כעסו והוא שעט לעברך. ואז צלל לאדמה. נעלם פנימה. לא היה לך שום דרך לראות אותו.
-
[QUOTE=ヒトカゲ;1354257][b]אנג'ל ~
[/b]
אנג'ל 8
חקיין מיומן 3
'מקוריות.' אמר פאנג וזינק קדימה, יורה קרן קרח שמותירה עפרל קר שמסתיר אותו למספר רגעים מתוקים. 'זה סדיוק מה שאני אוהב בך אנג'ל!'
הוא קפץ ונשך את ראשו של הנחש האדיר. הנחש הסתחרר במהירות וזרק את פאנג שנחת על רגליו, נפגע מעט.[/QUOTE]
'פאנג תחסל אותו!תיצור מין משטח קרח קטן שיעזור לך לצבור מהירות ותסיים את זה בעזרת נשיכה לגופו.'
-
[b]אנג'ל [/b]~
אנג'ל 8
חקיין מיומן 0
המשטח שנוצר גרם לפאנג לטוס במהירות קדימה ולאבד מעט שליטה. למזלכם פאנג נחת ישירות עם שיניו בצווארו של החקיין שקרח עטף אותו. פאנג העניק לדמון חיוך אחרון לפני שניפץ את הקרח ובכך כמעט וערף את ראשו של הנחש. מותיר אותו מעולף.
-
[QUOTE=ヒトカゲ;1354265][b]אנג'ל [/b]~
אנג'ל 8
חקיין מיומן 0
המשטח שנוצר גרם לפאנג לטוס במהירות קדימה ולאבד מעט שליטה. למזלכם פאנג נחת ישירות עם שיניו בצווארו של החקיין שקרח עטף אותו. פאנג העניק לדמון חיוך אחרון לפני שניפץ את הקרח ובכך כמעט וערף את ראשו של הנחש. מותיר אותו מעולף.[/QUOTE]
"יאפ הוא היה קשה "אומר לילדה שהתערבה לי בקרב .
""כוח האנרגיה הטמון בחקיין המיומן, אני מצווה עליך בזכות שלטתי ________(הפקודה לשמירה :X)" אומר ואייצר את צורת הכדור בעזרת אצבעותיי.
-
[B]אנג'ל ~
[/B]
זה "השתחרר"... :nose_pick:
------------------------------------------------
כדור אנרגיה שקוף טס לעברך ובמקום להישמר בכך היד שלך הוא נכנס אל התליון של השרשרת שסטף הביאה לך.
"מה לעזאזל חשבת לך? יכולתי לגמור אותו בקלות! גנב!"
-
[QUOTE=ヒトカゲ;1354279][B]אנג'ל ~
[/B]
זה "השתחרר"... :nose_pick:
------------------------------------------------
כדור אנרגיה שקוף טס לעברך ובמקום להישמר בכך היד שלך הוא נכנס אל התליון של השרשרת שסטף הביאה לך.
"מה לעזאזל חשבת לך? יכולתי לגמור אותו בקלות! גנב!"[/QUOTE]
אבל אם אני אומר השתחרר הוא אמור להשתחרר לא להיתפס :(
-------------------------
"ואני הגנב, טוב עזבי את זה עכשיו אני צריך ללכת"אומר ואנופף לשלום בזמן שאני הולך לכיוונו של כריס.
-
[QUOTE=ヒトカゲ;1354257][b]
[B]אנייה ~
[/B]
'רק שאלה אחת אנייה' הביטה בך טרה עם נקודות קטנות במקום עניים, קווים מעטרים את מצחה. 'מה זה תצנחי? מה זה פה? צנחנים?'
------------------------------------------------------------------------------------------
טרה הביטה בך בעיניים נוצצות. לפתע זיק של ניצוץ הבזיק בעיניה. 'אני מבטיחה לך אנייה, אני אתן את כל כולי. אני יודעת שבתוך תוכך את ילדה טובה ואמיצה, כל המילים שנאמרו עלייך הינן ריקות מתוכן! אני לא אתן להם לדבר אלייך בצורה כזאת!'
.[/QUOTE]
אוי באמת~ >>
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
'יופי! עכשיו בואי נכסח אותם!' אחשוב לעברה ואמשיך לעלות במדרגות...
-
[b]אנג'ל ~
[/b]
כריס שכב שם כשעיניו פקוחות. הוא היה ער. הוא שכב שם עם חולצה קרועה ומכנסיים משופשפות והוא לא עשה כלום. שקיעה החלה לרדת וגשם החל לטפטף. נראה שהולך לרדת גשם.
"התנהגתי כמו אדיוט הא?" שאל כריס ספר את עצמו ספק אותך. "אין לי מושג מה הלך בשעה האחרונה. אבל נראה שלא לקחתי שום דבר ברצינות. אתה מבין? ככה נראים החיים שלי. אני מרגיש ביטחון מלא כשזה מגיע לספורט, אבל אין לי פשוט מושג מה לעשות אני פשוט בוחר לזלזל להיות אדיש. כדאי להתחיל לחפש לי דמון עכשיו. תעזור לי? אני מבטיח לעשות הכל ברצינות. תסביר לי מה עושים בבקשה!"
[b]אנייה ~
[/b]
עליתם במדרגות הנעות לקראת הקומה השלישית. קומה צפופה מלאת עשן ועמוסת אנשים נגלתה לעיניך. זירות המזכירות איגרוף והיאבקות היו מפוזרות ברחבי הקומה ונראה כי אנשים נלחמו שם. הווארד ניגש אלייך ותפס לך ביד בגסות. גורר אותך לזירה ריקה.
הוא עמד שם. גופייה אפורה ומרופטת צמודה לגופו המנופח מכנסי ג'ינס משופשפות וקרועות. שיער שחור ועור שחום. עיניו היו מהפנטות כמעט.
"גירגיר, דרקון חום זעיר מהיר מהיר מהיר, אני מצווה עלייך לבוא לעזרתי בזכות הכוח שניתן לי," הווארד צעק, מניף את ידו הימנית מעלה. "השתגר!"
אור כחול התרסק על הזירה ודרקון בצבע חום ניפף בכנפיו במהירות. עיניו בהקו לשנייה באור צהוב.
"אז," גיחך הווארד. "בואי נראה אם הילדה יודעת לתקוף משהו אחר מלבד את חשבון הבנק של אביה..."
-
[QUOTE=ヒトカゲ;1356522][b]אנג'ל ~
[/b]
כריס שכב שם כשעיניו פקוחות. הוא היה ער. הוא שכב שם עם חולצה קרועה ומכנסיים משופשפות והוא לא עשה כלום. שקיעה החלה לרדת וגשם החל לטפטף. נראה שהולך לרדת גשם.
"התנהגתי כמו אדיוט הא?" שאל כריס ספר את עצמו ספק אותך. "אין לי מושג מה הלך בשעה האחרונה. אבל נראה שלא לקחתי שום דבר ברצינות. אתה מבין? ככה נראים החיים שלי. אני מרגיש ביטחון מלא כשזה מגיע לספורט, אבל אין לי פשוט מושג מה לעשות אני פשוט בוחר לזלזל להיות אדיש. כדאי להתחיל לחפש לי דמון עכשיו. תעזור לי? אני מבטיח לעשות הכל ברצינות. תסביר לי מה עושים בבקשה!"
[/QUOTE]
"אידיוט, קרב זה סוג של ספורט "אומר ואחייך לעברו.
לאחר מכן אראה לכריס כיצד קונים דמון.
-
[QUOTE=ヒトカゲ;1356522][b]
[b]אנייה ~
[/b]
עליתם במדרגות הנעות לקראת הקומה השלישית. קומה צפופה מלאת עשן ועמוסת אנשים נגלתה לעיניך. זירות המזכירות איגרוף והיאבקות היו מפוזרות ברחבי הקומה ונראה כי אנשים נלחמו שם. הווארד ניגש אלייך ותפס לך ביד בגסות. גורר אותך לזירה ריקה.
הוא עמד שם. גופייה אפורה ומרופטת צמודה לגופו המנופח מכנסי ג'ינס משופשפות וקרועות. שיער שחור ועור שחום. עיניו היו מהפנטות כמעט.
"גירגיר, דרקון חום זעיר מהיר מהיר מהיר, אני מצווה עלייך לבוא לעזרתי בזכות הכוח שניתן לי," הווארד צעק, מניף את ידו הימנית מעלה. "השתגר!"
אור כחול התרסק על הזירה ודרקון בצבע חום ניפף בכנפיו במהירות. עיניו בהקו לשנייה באור צהוב.
"אז," גיחך הווארד. "בואי נראה אם הילדה יודעת לתקוף משהו אחר מלבד את חשבון הבנק של אביה..."[/QUOTE]
"לא רק שהן יודעות" אתחיל בביטחון "הן גם ינצחו!" אוסיף ואאגרף את ידי 'טרה תצללי מתחת לאיפה שאת לא נמצאת, ותמשכי את הדרקון למטה' אחשוב לעברה