-
[QUOTE=Spider Man!;1355141]
[COLOR="SeaGreen"]
[B]דניאל~[/B]
*אני אשנה עוד מעט
אתה אומר לנינג'ה תודה על שעזר לך ואומר לו מהו שמו. הנינג'ה עונה "שמי לא חשוב. ובעצם,בוא אליי עכשו". שניכם מקפצים מבניין לבניין ומגיעים למקדש עתיק (כמו של בני המאיה) שם סוגדים ללהבה המקורית שהדרקונים נתנו לבני האדם ומהלהבה הזאת עשויות כל הלהבות ביקום. ואתה רואה שכל האנשים במקדש משתחווים לאש הזו.
[/COLOR][/QUOTE]
"מה?.." אשאל את הנינג'ה שלידי. "מה זה המקום הזה?" אשאל דיי בפחד ואסתכל עליו בפחד קל.
'המקום נראה מוזר ודיי מפחיד אם אפשר לומר' אחשוב בראשי ואחכה שהוא יוביל אותנו.
-
[QUOTE=Spider Man!;1355146][COLOR="SeaGreen"][/COLOR]
[COLOR="seagreen"]
[B]דור~[/B]
לוגה אומר לך "בטח." ואז שניכם הולכים לאגם ולוגה מוציא בעדינות בועה מתוך המים,לוגה אומר לך "תנסה." ואז ממשיך "רק תזכור שהמים הם עדינים בניגוד לאדמה.".
[/COLOR][/QUOTE]
"אני אנסה." אני אומר ואתחיל להתקרב אל המים. אני אנסה לכופף את המים ולהרים אותם. אחרי הכל, כוחי בלתי מוגבל, לעומת כוחו של לוגה. אני האווטאר.
-
[COLOR="Blue"]
[B]טל~[/B]
קיין עונה לך "עכשו בדיוק. נרשמנו בדיוק בזמן והאויב הראשון שלנו הוא זבובי הגחלילית,הם יותר קשוחים ממה שזה נשמע." את רואה את קיין לי יוצא מהזירה ובידו אפוד כחול ודי הרוס עם סמל של זאב.
[/COLOR]
[COLOR="SeaGreen"]
[B]דניאל~[/B]
הנינג'ה מסביר לך שזהו מקדש השמש שבו תלמד איך להיות כשף שמש. מיד אחרי זה אתה רואה ציורי קיר של אדם שנלחם ביער ענקי,עובר מיליוני מלכודות,עובר מבוך ועובר בקרב מול חיה מוזרה ומטושטשת. אחרי זה יש ציור מטושטש ואחרי זה יש כשף שמש.
[/COLOR]
[COLOR="Green"]
[B]דור~[/B]
אתה מנסה ליצור בועה מהמים ואז אתה רואה שהבוועה מרחפת מעל לוגה. לוגה אומר "עכשו תהפוך את הבועה לקרח ותוסיף לה בליטות חדות. אתה רואה את לוגה עושה זאת ואז הוא גורם לכדור להסתובב מסביבך.
[/COLOR]
-
[QUOTE=Spider Man!;1355173]
[COLOR="SeaGreen"]
[B]דניאל~[/B]
הנינג'ה מסביר לך שזהו מקדש השמש שבו תלמד איך להיות כשף שמש. מיד אחרי זה אתה רואה ציורי קיר של אדם שנלחם ביער ענקי,עובר מיליוני מלכודות,עובר מבוך ועובר בקרב מול חיה מוזרה ומטושטשת. אחרי זה יש ציור מטושטש ואחרי זה יש כשף שמש.
[/COLOR]
[/QUOTE]
הכוונה לכשף אש?, קוראים להם לוחמי השמש אבל זאת כשפות אש מיוחדת שהם למדו מהדרקונים האלו לא?
----------
'מה כל ציורי הקיר המוזרים האלה' אחשוב בראשי בזמן שאניח את ידי על כל אחד מציורי הקיר. 'מממ...' אתרכז ואנסה להבין. 'אולי זה מסביר על השלבים שצריך האווטאר להשלים בכדיי להפוך לכשף שמש מדופלם' אשמח על זה שהבנתי את פשר ציורי הקיר. 'אבל רגע, אם אני צריך לעבור את כל השלבים האלו ' אחשוב ואעצור. "תגיד..., אתה יודע היכן נמצא היער הענקי שנראה כאן?" אשאל את הנינג'ה שלידי ואצביע על ציור הקיר שמראה על האדם בציור נלחם ביער.
-
[QUOTE=Spider Man!;1355173][COLOR="Blue"]
[B]טל~[/B]
קיין עונה לך "עכשו בדיוק. נרשמנו בדיוק בזמן והאויב הראשון שלנו הוא זבובי הגחלילית,הם יותר קשוחים ממה שזה נשמע." את רואה את קיין לי יוצא מהזירה ובידו אפוד כחול ודי הרוס עם סמל של זאב.
[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
שחכתי לגמרי איך עושים את הקרבות האלה
[QUOTE=Spider Man!;1355173][COLOR="Blue"]
[B]טל~[/B]
[/COLOR]
[COLOR="SeaGreen"]
[B]דניאל~[/B]
[/COLOR]
[COLOR="Green"]
[B]דור~[/B]
אתה מנסה ליצור בועה מהמים ואז אתה רואה שהבוועה מרחפת מעל לוגה. לוגה אומר "עכשו תהפוך את הבועה לקרח ותוסיף לה בליטות חדות. אתה רואה את לוגה עושה זאת ואז הוא גורם לכדור להסתובב מסביבך.
[/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי, זה נראה מסובך יותר.." אומר בשקט. אני ארים מחדש כדור מים (ירוקים) מהביצה ואקפיא אותו.
-
[QUOTE=Spider Man!;1355124][COLOR="Red"]
[B]ספייידי~[/B]
*אני וחברה שלי,אנה נפרדנו.
אתה מספר לנזיר על מה שקרה ואתה רואה שהספר שלך נקרע בדרך. פתאום בא אליך הבן של אנג,טנזין. טנזין אומר לך "אני אלמד אותך החל ממחר,היום אתה תישן טוב". ג'זליון מלווה אותך מעונות הבנים ושם יש חדר שבו יש מיטה רכה,תמונה עתיקה של כשף האוויר הראשון, תמונה של סמל האוויר בקיר ויש מיטה מעליך ששם לין יושנת(היא מעמידה פני בן).
[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
אחי, חברות זה חרא.. בסופו של דבר, אתה מתאכזב.
אחלה שם אנה חח
~~~~
'משעמם.. אין לי כוח לחכות למחר!' ארטן ואביט על התמונה של כשף האוויר הראשון. אבחן אותו קצת ואצא מהחדר.
'בוא נחפש את חברים שלי.. אני חייב לספר למיו מה קרה!' אחשוב לעצמי, נהנה מלחשוב איך יהיו הפרצופים שלהם על כל מה שקרה.
-
]
[COLOR="Blue"]
[B]סל~[/B]
קיין זורק את החלוק ואז את מקבלת אחד חדש עם סמל של ביזון מעופף. קיןן מסביר לך על הטורניר:
"בזירה יש מים,דחפיי אוויר,אבנים ו גייזרים שמאפשרים כל סוג של כשפות. יש זירות מיוחדות שמשתנות. החוקים הם:מותר להשתמש רק בכשפות שבזירה שזה:אש,מים,אדמה ואוויר. אם שחקן עובר את הקו שחוצץ בין החלק של הקבוצה שלנו לבין של הקבוצה היריבה. זה כל מה שאת צריכה לדעת כרגע.". כל אחד מכם מקבל חלוק כזה בצבע הכשפות שלו.
[/COLOR]
[COLOR="Green"][B]דניאל[/B]
*תודה על העידוד
הנינג'ה לוחץ על עין הנחש שמצויר מתחת לציור האחרון ואתה נופל ליער חי עם חיות ענקיות. אתה רואה נחשים ענקיים ושועלים ענקיים שבאים אלייך במהרה[/COLOR].
[COLOR="Red"]
[B]ספיידי~[/B]
אתה מחפש את חבריך ומגיע למעונות הבנות. אתה רואה שם את לין ואת ג'זליון בפיג'מה. הדלת ננעלה ואתה לא יכול לצאת. לין יושנת עמוק וג'זליון מכשפת אש בחוץ.אתה רואה את גז'ליון חוזרת וניגשת למלתחות. הדלת פתוחה אבל עוד שנייה עולה הבוקר.
[/COLOR]
-
[QUOTE=Spider Man!;1355209]]
[COLOR="Blue"]
[B]סל~[/B]
קיין זורק את החלוק ואז את מקבלת אחד חדש עם סמל של ביזון מעופף. קיןן מסביר לך על הטורניר:
"בזירה יש מים,דחפיי אוויר,אבנים ו גייזרים שמאפשרים כל סוג של כשפות. יש זירות מיוחדות שמשתנות. החוקים הם:מותר להשתמש רק בכשפות שבזירה שזה:אש,מים,אדמה ואוויר. אם שחקן עובר את הקו שחוצץ בין החלק של הקבוצה שלנו לבין של הקבוצה היריבה. זה כל מה שאת צריכה לדעת כרגע.". כל אחד מכם מקבל חלוק כזה בצבע הכשפות שלו.
''אוקיי'' אומר ''אז המטרה היא לנצח את הקבוצה היריבה?'' אשאל
ואז אני יעלה לזירה יחד עם הקבוצה שלי בתקווה לנצח בטורניר הראשון שלי
-
[COLOR="Teal"][COLOR="Blue"][B]טל~[/B]
את עולה לזירה ורואה שלושה בחורים שריריים ששניים מהם הם כשפי אדמה ואחד הוא כשף אווויר. הדגל שלכם זה ביזון בסערה ושלהם זה זבוב גחלילית מוזר. על המדים הירוקים של הקבוצה היריבה יש סמל של יתוש גחלילית. הם אומרים "תתחילו!".
[B]זבוב גחלילית:[/B]
[SPOILER]
[url="http://jpg.co.il/view/4ffc85099aa6e.png/"][img]http://srv1.jpg.co.il/9/4ffc85099aa6e.png[/img][/url]
[/SPOILER][/COLOR][/COLOR]
-
[QUOTE=Spider Man!;1355222][COLOR="Teal"][COLOR="Blue"][B]טל~[/B]
את עולה לזירה ורואה שלושה בחורים שריריים ששניים מהם הם כשפי אדמה ואחד הוא כשף אווויר. הדגל שלכם זה ביזון בסערה ושלהם זה זבוב גחלילית מוזר. על המדים הירוקים של הקבוצה היריבה יש סמל של יתוש גחלילית. הם אומרים "תתחילו!".
[B]זבוב גחלילית:[/B]
[SPOILER]
[url="http://jpg.co.il/view/4ffc85099aa6e.png/"][img]http://srv1.jpg.co.il/9/4ffc85099aa6e.png[/img][/url]
[/SPOILER][/COLOR][/COLOR][/QUOTE]
לא ענית לי המטרה היא להשתמש בכשפות בכדי להביס את הקבוצה היריבה?
[COLOR="Red"]
[B]ספיידי~[/B]
אתה מחפש את חבריך ומגיע למעונות הבנות. אתה רואה שם את לין ואת ג'זליון בפיג'מה. הדלת ננעלה ואתה לא יכול לצאת. לין יושנת עמוק וג'זליון מכשפת אש בחוץ.אתה רואה את גז'ליון חוזרת וניגשת למלתחות. הדלת פתוחה אבל עוד שנייה עולה הבוקר.
[/COLOR][/QUOTE]
אתה בכוונה מחרמן את הדמות שלי על ג'זליון..? S:
~~~~
אתאפק לא להציץ לה למלתחות ואייבב כמו תינוק. 'למה אתה עושה לי את זה אלוהים..? למה?' אשאל אותו ואביט על הדלת הנעולה, ברחמים.
'מה אתה רוצה, שאני אהיה שומר נגיעה?' אשאל אותו ואעצום עיניים, מנסה לישון קצת.
-
הסבר לטופס:
שם משתמש: ヒトカゲ
שם במשחק: היטוקאגה אישימוטו
שם אמיתי: אדם
אומה וסוג כשפות: לא לגעת
אופי: טוב לב, נדיב, חכם, ביישן, פחדן, חבר ביטחון עצמי.
רומאנס: לא.
מפגשים:לא לגעת
תיאור או תמונה: [IMG]http://animemanga2.webs.com/photos/ANIME-MASCULINO/anime_boy.jpg[/IMG]
רקע: איש לא יודע עלינו. זה חייב להישאר כך. כל עוד אנחנו בתוך הכפר עלינו לשמור זאת הפרופיל נמוך. כן. אנשי הכפר רכשו להם את הפחד מאז ההתקפה האחרונה של כשפי האש שחיסלו אותם. האגדה מספרת כי הטאנדו מוטובקי, ראש הכפר, ניצלה בנס מהטבח הנורא.
אני, היטוקאגה אישימוטו, לא חלמתי שאאלץ לעבור את המסע שנתבשרתי שעלי לעבור. החץ הכחול שמתחבא מעל הפוני הסבוך שלי בהק בעוצמה יום אחד כשפושיגידאן חברי הטוב הבהיל אותי. אבא שלי הסביר לי שזו הצ'אקרה שלי וסופסוף הנשמה של האווטר מתחילה להראות את סימניה. כן. אני הולך ללמוד את כל הכשפים.
מגילות:לא לגעת
חברי צוות אוואטר שלי:
1.שם: פושיגידאן (פושי) נאקאמרו.
רקע קצר של שלוש שורות לפחות: אבא שלו אומץ על ידי אחד מזקני הכפר והוא פשוט נשאר לגור פה איתנו. על אף שאנו נזירי הרוח ואיננו פוגעים בזבוב, פושי האלים והחזק מקובל מאוד בכפרינו. עוצמה עילאית וגובה מטורף רק מגבירים את הרגש שיש לי שומר ראש שמלווה אותי.
איך נפגשתם: אבא שלו נעלם במפתיע. אומרים שהוא נחטף. הוא נהג להיות ילד בודד ומופרע, אבל אני התחברתי אליו, מה שגרם לו להשתנות לטובה.
תיאור או תמונה: [IMG]http://silverinessimage.webs.com/photos/anime%20boys/boy10.jpg[/IMG]
מגילות:
תכונות:
אומה וסוג כשפות: אדמה.
2.שם:
רקע קצר של שלוש שורות לפחות:
איך נפגשתם:
מגילות:
תכונות:
אומה וסוג כשפות:
3
.שם:
איך נפגשתם:
מגילות:
תכונות:
אומה וסוג כשפות:
הערות\הארות\חומר נפץ\בקשות:
-
[QUOTE=Spider Man!;1355031][COLOR="Red"][B]
[COLOR="DarkRed"]
[B]ליאור[/B]
שניכם מתים ואתה מגיע לעולם הרוחות יחד עם אווואטר אנג ועם כל האוואטרים,אתה רואה שבמקום לין נמצאת לידך לין אבל כשהיא בת 10.
[/COLOR]
[SIZE="4"]אני כרגע לא יכול להאריך בגלל שהגבתי ל4 ואני לא במצב כל כך טוב עכשו...[/SIZE][/QUOTE]
אף אחד לא מכריח אותך להגיב.
אני אומר ללין " או יופי עכשו חשבו שאני פדופיל ורציתי לאנוס אותך, אה דרך אגב איך את בת 10? ואני נשארתי באותו גיל כשהגענו לעולם הרוחות".
אני צועק לרוחות האוטארים " הלו אוטארים קודמים אתם פה? אנג? קורה, שאר האוטארים את פה? תענו לי חברה אווטארים!. תשלחו אותי לגן עדן, אלה אם כן עולם הרוחות זה גן עדן."
-
[COLOR="DarkRed"][B][QUOTE=ヒトカゲ;1355372]הסבר לטופס:
שם משתמש: ヒトカゲ
שם במשחק: היטוקאגה אישימוטו
שם אמיתי: אדם
אומה וסוג כשפות: לא לגעת
אופי: טוב לב, נדיב, חכם, ביישן, פחדן, חבר ביטחון עצמי.
רומאנס: לא.
מפגשים:לא לגעת
תיאור או תמונה: [IMG]http://animemanga2.webs.com/photos/ANIME-MASCULINO/anime_boy.jpg[/IMG]
רקע: איש לא יודע עלינו. זה חייב להישאר כך. כל עוד אנחנו בתוך הכפר עלינו לשמור זאת הפרופיל נמוך. כן. אנשי הכפר רכשו להם את הפחד מאז ההתקפה האחרונה של כשפי האש שחיסלו אותם. האגדה מספרת כי הטאנדו מוטובקי, ראש הכפר, ניצלה בנס מהטבח הנורא.
אני, היטוקאגה אישימוטו, לא חלמתי שאאלץ לעבור את המסע שנתבשרתי שעלי לעבור. החץ הכחול שמתחבא מעל הפוני הסבוך שלי בהק בעוצמה יום אחד כשפושיגידאן חברי הטוב הבהיל אותי. אבא שלי הסביר לי שזו הצ'אקרה שלי וסופסוף הנשמה של האווטר מתחילה להראות את סימניה. כן. אני הולך ללמוד את כל הכשפים.
מגילות:לא לגעת
חברי צוות אוואטר שלי:
1.שם: פושיגידאן (פושי) נאקאמרו.
רקע קצר של שלוש שורות לפחות: אבא שלו אומץ על ידי אחד מזקני הכפר והוא פשוט נשאר לגור פה איתנו. על אף שאנו נזירי הרוח ואיננו פוגעים בזבוב, פושי האלים והחזק מקובל מאוד בכפרינו. עוצמה עילאית וגובה מטורף רק מגבירים את הרגש שיש לי שומר ראש שמלווה אותי.
איך נפגשתם: אבא שלו נעלם במפתיע. אומרים שהוא נחטף. הוא נהג להיות ילד בודד ומופרע, אבל אני התחברתי אליו, מה שגרם לו להשתנות לטובה.
תיאור או תמונה: [IMG]http://silverinessimage.webs.com/photos/anime%20boys/boy10.jpg[/IMG]
מגילות:
תכונות:
אומה וסוג כשפות: אדמה.
2.שם:
איך נפגשתם:
מגילות:
תכונות:
אומה וסוג כשפות:
3
.שם:
איך נפגשתם:
מגילות:
תכונות:
אומה וסוג כשפות:
הערות\הארות\חומר נפץ\בקשות:[/QUOTE]
התקבלת.רק תגיב להתחלה.
[COLOR="Red"][COLOR="Red"][B]ספיידי~[/B]
*סי
אתה מתבכייין כמו תינוק שאתה לא יכול להציץ ומנסה לישון. אתה רואה פתאום את טנזין,לין, כל הנזירים וחברייך עומדים מסביבך. אתה לא מבין מה קרה ושם לב שבחלק של המקדש יש להבה ענקית וטנזין מאשים אותך[/COLOR].
[COLOR="Blue"][B]טל~[/B]
*כן
את הולכת לבחון אז הזירה ורואה נהר מסביב לזירה,את מבינה שאת צריכה לעשות כשף מים על הנהר. את רואה את מאיו יורה דסקיות אדמה מוזרות וסלעים אל הקבוצה השנייה. קיין יוצר להבהמ ענקית ויורה אותה על היריב שעף ומתחמק.[/COLOR]
[COLOR="DarkRed"][B]ליאור~[/B]
אנג מגיע אלייך ואומר "כשאוואטר מת הוא נעשה חלק מהאוואטר הבאא. אתה תהיה צריל לחזור לעולם החיים כדי להציל את העולם או לפחות את האוואטר." אתה רואה פתאום מיליוני נחשים ענקיים שמחוברים לנחש אחד נוסף מאחורה ובעליי ידי שלד שמתקרבים אלייך.[/COLOR]
-
[COLOR="Green"][B]דניאל[/B]
*תודה על העידוד
הנינג'ה לוחץ על עין הנחש שמצויר מתחת לציור האחרון ואתה נופל ליער חי עם חיות ענקיות. אתה רואה נחשים ענקיים ושועלים ענקיים שבאים אלייך במהרה[/COLOR].
[/QUOTE]
"וואו תרגעו חיות חמודות, אני לא מעוניין לפגוע בכם" אגיד בפחד ואתחיל להלך אחורה בתנוחת קרב.
אם הם ימשיכו להתקרב וינסו לפגוע בי אתחיל לטפס על כמה מהעצים שמסביבי.
-
[COLOR="DarkGreen"]
[B]דניאל~[/B]
אתה אומר לחיות להרגיע ורואה פאתום נחש ענקי שמנסה לאכול אותך.באותו זמן אתה רואה את הרוח של אוואטר אנג באה אלייך ומוציאה אותך מגופך כשאתה עובר למצב אוואטר. אנג ואתה עולים על אפה ואנג אומר "תחנה ראשונה,כשפות אוויר.".
[/COLOR]
-
[QUOTE=Spider Man!;1355472][COLOR="DarkGreen"]
[B]דניאל~[/B]
אתה אומר לחיות להרגיע ורואה פאתום נחש ענקי שמנסה לאכול אותך.באותו זמן אתה רואה את הרוח של אוואטר אנג באה אלייך ומוציאה אותך מגופך כשאתה עובר למצב אוואטר. אנג ואתה עולים על אפה ואנג אומר "תחנה ראשונה,כשפות אוויר.".
[/COLOR][/QUOTE]
"מה?, מה הולך פה?" אשאל ואלך אחרי אנג בצורה בלתי וודאית להיכן שירצה להוביל אותנו.
-
[COLOR="DarkGreen"]
[B]דניאל~[/B]
אנג אומר לך "אני אדריך אותך במסעך אל כשפות האוויר." ואתה רואה פתאום מקדש אוויר עם נזירי אווויר. אתה רואה את אחד הנזירים מחזיק קופסא עם פירות ונותן לכל נזיר פרי כדי לבדוק איזה ביזון מתאים לבן אדם שבחר את הפרי. אתה רואה שאנג נשאר עם הקופסה ואז אפה מגיע אליו. אתה רואה שיחד עם אפה יש גורים ואתה רואה את אנג מחזיק קופסאת פירות ואומר "תנסה.".(תמציא פרי).
[B]אפה והגורים:[/B]
[SPOILER] [url="http://jpg.co.il/view/4ffd185b6d6fc.png/"][img]http://srv2.jpg.co.il/3/4ffd185b6d6fc.png[/img][/url] [/SPOILER]
[/COLOR]
-
[QUOTE=Spider Man!;1355487][COLOR="DarkGreen"]
[B]דניאל~[/B]
אנג אומר לך "אני אדריך אותך במסעך אל כשפות האוויר." ואתה רואה פתאום מקדש אוויר עם נזירי אווויר. אתה רואה את אחד הנזירים מחזיק קופסא עם פירות ונותן לכל נזיר פרי כדי לבדוק איזה ביזון מתאים לבן אדם שבחר את הפרי. אתה רואה שאנג נשאר עם הקופסה ואז אפה מגיע אליו. אתה רואה שיחד עם אפה יש גורים ואתה רואה את אנג מחזיק קופסאת פירות ואומר "תנסה.".(תמציא פרי).
[B]אפה והגורים:[/B]
[SPOILER] [url="http://jpg.co.il/view/4ffd185b6d6fc.png/"][img]http://srv2.jpg.co.il/3/4ffd185b6d6fc.png[/img][/url] [/SPOILER]
[/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי" אגיד ואכניס את ידי בזהירות רבה אל תוך סלסלת הפירות שאנג הביא לי.
לאחר שאני אמשש קצת אוציא משם פרי. נראה שהוצאתי אפרסק-תפוח.
-
[COLOR="DarkGreen"][B]דניאל[/B]
אתה מוציא את אפרסק התפוח ואתה רואה שהביזון שעף מממש קרוב לאפה מגיע אלייך ומלקק אותך. אנג אומר לך "תבחר לו שם. הביזונים הם כשפי האוויר הראשונים,רק שתדע.". ואתה מרגיש רעידה במקדש.[/COLOR]
-
[quote]
ספיידי~
*סי
אתה מתבכייין כמו תינוק שאתה לא יכול להציץ ומנסה לישון. אתה רואה פתאום את טנזין,לין, כל הנזירים וחברייך עומדים מסביבך. אתה לא מבין מה קרה ושם לב שבחלק של המקדש יש להבה ענקית וטנזין מאשים אותך.
[/quote]
"שו? למה אתם חושבים שאני עשיתי את זה..?" אשאל אותם ואקום. "זאת יכלה להיות גם לין, למה אני?"
-
[COLOR="Red"]
[B]ספידי~[/B]
אתה אומר שזו יכלה להיות גם לין וטנזין מצביע על לין יושנת. טנזין מסובב לה את היד ולין רק משנה צד. ג'זליון אומרת "אני ראיתי אותו מכשף אש אתמול בלילה. הוא עמד להרוג אותי ואז הגיעה השמש והוא התמוטט.".[/COLOR]
-
[QUOTE=Spider Man!;1355499][COLOR="DarkGreen"][B]דניאל[/B]
אתה מוציא את אפרסק התפוח ואתה רואה שהביזון שעף מממש קרוב לאפה מגיע אלייך ומלקק אותך. אנג אומר לך "תבחר לו שם. הביזונים הם כשפי האוויר הראשונים,רק שתדע.". ואתה מרגיש רעידה במקדש.[/COLOR][/QUOTE]
"מממ.. אוקיי אני אקרא לו ראן" אגיד בזמן שארגיש את הרעידה הקלה במקדש האוויר.
"מה זאת הייתה הרעידה הזאת?" אשאל את אנג.
-
[QUOTE=Spider Man!;1355510][COLOR="Red"]
[B]ספידי~[/B]
אתה אומר שזו יכלה להיות גם לין וטנזין מצביע על לין יושנת. טנזין מסובב לה את היד ולין רק משנה צד. ג'זליון אומרת "אני ראיתי אותו מכשף אש אתמול בלילה. הוא עמד להרוג אותי ואז הגיעה השמש והוא התמוטט.".[/COLOR][/QUOTE]
"WTF" אצעק, "אני כשף שמש, מה אני קוקסינל שאני יתמוטט בגללו?!" אתחיל התעצבן.
"למה שאני ירצה להרוג אותך בכלל?"
-
[COLOR="Red"]
[B]ספיידי~[/B]
אתה שואל את ג'זליון למה שתרצה להרוג אותה ואז אתה שם לב שהיא מזיזה את האצבעות שלה ואתה נופל. היא יורדת אלייך ואומרת "תמשיך בהצגה ואני אגמול לך. אני אספר לך את הסיפור אחר כך.".
[/COLOR]
[COLOR="DarkGreen"]
[B]דניאל~[/B]
אתה אומר לאנג שאתה קורא לביזון ראן ושואל אותו על הרעידה. אנג עונה לך "הגוף שלך נפגע קצת אז בגלל שהאוואטרים נמצאים בגופך זה מרגיש כמו רעידת אדמה.".
[/COLOR]
-
[QUOTE=Spider Man!;1355462][COLOR="DarkRed"][B]
[COLOR="Blue"][B]טל~[/B]
*כן
את הולכת לבחון אז הזירה ורואה נהר מסביב לזירה,את מבינה שאת צריכה לעשות כשף מים על הנהר. את רואה את מאיו יורה דסקיות אדמה מוזרות וסלעים אל הקבוצה השנייה. קיין יוצר להבהמ ענקית ויורה אותה על היריב שעף ומתחמק.[/COLOR]
אני יקח נחשולי מים מן הנהר וארה אותם אל עבר הקבוצה היריבה
אני ינסה לכוון אותם כך שלא יפלו ויפגעו בביטחון בקבוצה היריבה
-
[QUOTE=Spider Man!;1355530][COLOR="Red"]
[B]ספיידי~[/B]
אתה שואל את ג'זליון למה שתרצה להרוג אותה ואז אתה שם לב שהיא מזיזה את האצבעות שלה ואתה נופל. היא יורדת אלייך ואומרת "תמשיך בהצגה ואני אגמול לך. אני אספר לך את הסיפור אחר כך.".
[/COLOR]
[COLOR="DarkGreen"]
[B]דניאל~[/B]
אתה אומר לאנג שאתה קורא לביזון ראן ושואל אותו על הרעידה. אנג עונה לך "הגוף שלך נפגע קצת אז בגלל שהאוואטרים נמצאים בגופך זה מרגיש כמו רעידת אדמה.".
[/COLOR][/QUOTE]
"זובי. מה אני שפוט שלך..?" אומר לה. "עכשיו הם יחשבו שאני עשיתי את זה למה לי..?"
'וואי איזה מאגניב המקום הזה' אביט סביב לתוך הבור השחור המוזר שאני נמצא בתוכו.
-
[COLOR="Red"][B]ספיידי[/B]
ג'זליון אומרת לך "אני אלמד אותך כשפות דם. תחכה ללילה ואני אסביר לך איך אני יכולה לעשות את זה. עכשו תאמר שאתה עשית את זה בטעות ואני אומר לטנזין לא להעניש אותך.".[/COLOR]
[COLOR="Blue"]
[B]טל~[/B]
אתה מנסה לפגוע בקבוצה היריבה עם נחשולי מים אבל הם הודפים אותך באבנים גדולות ובגל אוויר. את נופלת למים ואת רואה את קיין עומד ליפול מהזירה.
[/COLOR]
-
[QUOTE=Spider Man!;1355537][COLOR="Red"][B]ספיידי[/B]
ג'זליון אומרת לך "אני אלמד אותך כשפות דם. תחכה ללילה ואני אסביר לך איך אני יכולה לעשות את זה. עכשו תאמר שאתה עשית את זה בטעות ואני אומר לטנזין לא להעניש אותך.".[/COLOR]
[COLOR="Blue"]
[B]טל~[/B]
אתה מנסה לפגוע בקבוצה היריבה עם נחשולי מים אבל הם הודפים אותך באבנים גדולות ובגל אוויר. את נופלת למים ואת רואה את קיין עומד ליפול מהזירה.
[/COLOR][/QUOTE]
"קנית אותי." אומר מיד ואחזור למקום עם טנזין והנזירים. "זה היה בטעות, סליחה.. פשוט התעצבנתי על זה ששכחתי שאני צריך הייתי להיפגש עם מישהו אתמול כדי שילמד אותי כשפות אוויר.. לא שלטתי בזעם שלי.." אומר כמו ילד טוב.
-
[COLOR="Red"]
[B] ספיידי~[/B]
טנזין אומר "אני מניח שאם הודית בזה בסוף אני אוכל לוותר על העונש. כדאי שתלך לטיול עם קאי כרגע.". ג'זליון מתנדבת לבוא איתך וכשאתם מגיעים לנהר השלווה,ג'זליון עוצרת. היא אומרת לך "רוצה לשמוע את הסיפור שלי עכשו? זה יקל עליך בהבנת כשפות הדם.
[/COLOR]
-
[COLOR="Blue"]
[B]טל~[/B]
[/COLOR][/QUOTE]
אני אשלח במהירות נחשול מים לעברו שיתעטף סביבו
(חוץ מהראש) וירים אותו למרכז הזירה, ואז אשלח עוד גלי נחשולים אל עבר הקבוצה היריבה בתקווה להצליח להעיף אנשים מהזירה
-
[COLOR="Blue"]
[B]טל~[/B]
אתה שולחת נחשול מים שיתעטף סביב קיין והוא מנסה לכשף אש אבל יוצא לו עשן. בסופו של דבר קיין נופל ונפתח מתחת לזירה רשת כדי לתפוס אותו. מאיו נופלת גם ואת עולה בחזרה לזירה כשאת שמה לב שהנחשולים שלך הפילו את הבחורים השריריים. השופט אומר שזה תיקו ואת צריכה לבחור איזה יסוד מול איזה יסוד.
[/COLOR]
-
[QUOTE=Spider Man!;1355561][COLOR="Red"]
[B] ספיידי~[/B]
טנזין אומר "אני מניח שאם הודית בזה בסוף אני אוכל לוותר על העונש. כדאי שתלך לטיול עם קאי כרגע.". ג'זליון מתנדבת לבוא איתך וכשאתם מגיעים לנהר השלווה,ג'זליון עוצרת. היא אומרת לך "רוצה לשמוע את הסיפור שלי עכשו? זה יקל עליך בהבנת כשפות הדם.
[/COLOR][/QUOTE]
מי זה קאי O.O
~~~~
"יש לי ברירה?" אשאל אותה. "נו סעי. אני שומע." אמלמל, מפנטז על זה שאני יוכל להשתמש בכשפות דם.
-
[COLOR="Red"]
[B]ספיידי~[/B]
*שיט,זה הביזון של טל...
ג'זליון אומרת "אמי הייתה משבט המים ואבי היה מאומת האש, אבל הם מתו במלחמה בין כל האומות. גודלתי בידי טנזין ובגיל 10 גיליתי את יכולות כשפות המים והדם שלי וגם את יכולות כשפות האש והברק שלי והסתרתי אותם. גדלתי במקדש האוויר ולכן אני יודעת גם כשפות אווויר.". ג'זליון ממשיכה "התרגיל הכי פשוט הוא להבין שהמים נמצאים בהכול,כולל בדברים חיים ואז פשוט תשלוט במים ששבתוך הגוף בהתחלה. תנסה את זה על העכבר שכאן.". ואתה רואה עכבר לבן יחד עם עוד שני עכברים לבנים ואתה רואה בעיניהם כאב כשג'זליון שולטת באחד מהם וגורמת לו לעשות גלגלון וצוחקת.[/COLOR]
-
[QUOTE=Spider Man!;1355606][COLOR="Red"]
[B]ספיידי~[/B]
*שיט,זה הביזון של טל...
ג'זליון אומרת "אמי הייתה משבט המים ואבי היה מאומת האש, אבל הם מתו במלחמה בין כל האומות. גודלתי בידי טנזין ובגיל 10 גיליתי את יכולות כשפות המים והדם שלי וגם את יכולות כשפות האש והברק שלי והסתרתי אותם. גדלתי במקדש האוויר ולכן אני יודעת גם כשפות אווויר.". ג'זליון ממשיכה "התרגיל הכי פשוט הוא להבין שהמים נמצאים בהכול,כולל בדברים חיים ואז פשוט תשלוט במים ששבתוך הגוף בהתחלה. תנסה את זה על העכבר שכאן.". ואתה רואה עכבר לבן יחד עם עוד שני עכברים לבנים ואתה רואה בעיניהם כאב כשג'זליון שולטת באחד מהם וגורמת לו לעשות גלגלון וצוחקת.[/COLOR][/QUOTE]
'מגניב' אביט על העכבר ואתלהב. "אבל אני לא צריך לדעת קודם כל כשפות מים בסיסית בשביל זה..?" אשאל אותה ואנסה להרגיש את הדם הזורם בתוך העכבר, ולשלוט עליו. אנסה לגרום לו לקפוץ.
-
[QUOTE=Spider Man!;1355582][COLOR="Blue"]
[B]טל~[/B]
אתה שולחת נחשול מים שיתעטף סביב קיין והוא מנסה לכשף אש אבל יוצא לו עשן. בסופו של דבר קיין נופל ונפתח מתחת לזירה רשת כדי לתפוס אותו. מאיו נופלת גם ואת עולה בחזרה לזירה כשאת שמה לב שהנחשולים שלך הפילו את הבחורים השריריים. השופט אומר שזה תיקו ואת צריכה לבחור איזה יסוד מול איזה יסוד.
[/COLOR][/QUOTE]
אני אחשוב מעט עד שלבסוף אחליט, ''אש מול אדמה'' אומר לבסוף
אנחנו אש.
אקווה שעשיתי בחירה נכונה ואביט בקבוצה שלי מתמקמת לקרב
-
[COLOR="Blue"]
[B]טל~[/B]
את רואה את קיין מתייצב מול אחד מהבריונים והם עולים לזירה העליונה והממולכדת. את רואה שם הדגמה של הזירה:קוצים וחבלים מחשמלים,קוצים ומגדלי אדמה עולים יחד עם חצים רעילים ועם בריכה מלאה בכרישים,אש אמיתית שיכולה לשרוף בן אדם וסופות.מה תעשי?
[/COLOR]
[COLOR="Red"]
[B]ספיידי~[/B]
אתה מנסה להרגיש את המים בתוך העכבר וגורם לו לקפוץ. את רואה את לין גורמת לעכבר לרחף באוויר ולהתנהג כמו מטוס בזמן שהעכבר שנותר בורח. לין אומרת לך לנסות מיד אחרי שהיא גורמת לעכבר כמעט להתרסק במים ואז גורמת לו לרחף כפיתיון לחתול שמן שנמצא לידכם.
[/COLOR]
-
[QUOTE=Spider Man!;1355630][COLOR="Blue"]
[B]טל~[/B]
את רואה את קיין מתייצב מול אחד מהבריונים והם עולים לזירה העליונה והממולכדת. את רואה שם הדגמה של הזירה:קוצים וחבלים מחשמלים,קוצים ומגדלי אדמה עולים יחד עם חצים רעילים ועם בריכה מלאה בכרישים,אש אמיתית שיכולה לשרוף בן אדם וסופות.מה תעשי?
[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
אני יעלה מיד לזירה העליונה גם כן.
אני אשתמש בכשף אש בכדי ''לעוף'' מעל הזירה, כאילו אש
מהיידים והרגליים כך שהמלכודות לא יפריעו לי
אני אלך אל כל אחד מחברי הקבוצה שלי שיהיה בצרה ויעזור לו
-
[QUOTE=Spider Man!;1355630][COLOR="Blue"]
[B]טל~[/B]
[/COLOR]
[COLOR="Red"]
[B]ספיידי~[/B]
אתה מנסה להרגיש את המים בתוך העכבר וגורם לו לקפוץ. את רואה את לין גורמת לעכבר לרחף באוויר ולהתנהג כמו מטוס בזמן שהעכבר שנותר בורח. לין אומרת לך לנסות מיד אחרי שהיא גורמת לעכבר כמעט להתרסק במים ואז גורמת לו לרחף כפיתיון לחתול שמן שנמצא לידכם.
[/COLOR][/QUOTE]
מה לין הזונה הזאת קשורה..? S:
~~~~
"רגע.." אביט על פניה של ג'זליון בשמחה, "זה אומר שאני יכול לשלוט גם במים בכללי עכשיו אחרי שאני יודע לעשות את זה..?"