גילתי שיש לי את תופעת מסך המוות הכחול איזה חצי שנה במחשב ואולי יותר.
מישהו יודע איך פותרים את זה?
אה אהלן בוקר טוב לכולם.
Printable View
גילתי שיש לי את תופעת מסך המוות הכחול איזה חצי שנה במחשב ואולי יותר.
אה אהלן בוקר טוב לכולם.
בוקר טוב :-)
[QUOTE=Rias Gremory;1362589]גילתי שיש לי את תופעת מסך המוות הכחול איזה חצי שנה במחשב ואולי יותר.
אה אהלן בוקר טוב לכולם.[/QUOTE]
מסכן.. גם לי זה קרה פעם ):
היי
היי D:
[QUOTE=Rias Gremory;1362589]גילתי שיש לי את תופעת מסך המוות הכחול איזה חצי שנה במחשב ואולי יותר.
אה אהלן בוקר טוב לכולם.[/QUOTE]
יש לך אותו חצי שנה במחשב ורק עכשיו גילית את זה?:punch:
WTF????
לFXP יש 100 מיליון הודעות XDDDD
ספאמריםם
יונתן, גם אני גיליתי את זה אחרי חצי שנה שזה היה לי במחשב ):
[quote=Rias Gremory;1362589]גילתי שיש לי את תופעת מסך המוות הכחול איזה חצי שנה במחשב ואולי יותר.
אה אהלן בוקר טוב לכולם.[/quote]
תן לי להבין,זה שהמחשב קורס ויש מסך כחול,זה לא הדליק אצלך משהו?
יש שתי אופציות:
תמחק כמה דברים מהכוננים או תפרמט את המחשב
אני פירמטתי את המחשב ))))))))))))):
גם אניxdd
אני כל הזמן ראיתי משחקים טובים הורדתי וראיתי שהם וירוסיםxdd
ולחבר שלי פעם היה סוס טרויאני ומחקו לו את תיקיית ווינדוס, אם מוחקים את התיקייה של ווינדוס קורה המסך הכחול ): זה לפחות מה שקרה לו ואז הוא פרמט את המחשב ):
[QUOTE=Gamatatsu;1362596]תן לי להבין,זה שהמחשב קורס ויש מסך כחול,זה לא הדליק אצלך משהו?
יש שתי אופציות:
תמחק כמה דברים מהכוננים או תפרמט את המחשב[/QUOTE]
זה הדליק לי נורא שהמחשב מניאק.
פעם אחרונה זה קרה ביוםן שיש האחרון.
לא מוחק ולא מפרט.
[QUOTE=omer2012;1362599]ולחבר שלי פעם היה סוס טרויאני ומחקו לו את תיקיית ווינדוס, אם מוחקים את התיקייה של ווינדוס קורה המסך הכחול ): זה לפחות מה שקרה לו ואז הוא פרמט את המחשב ):[/QUOTE]
מה טמטום במייפל סטוריייי מה??
אני אוהב מייפלל אז תפסיקו להגיד דברים רעים על המשחק היפה הזה
[QUOTE=Rias Gremory;1362600]זה הדליק לי נורא שהמחשב מניאק.
פעם אחרונה זה קרה ביוםן שיש האחרון.
לא מוחק ולא מפרט.[/QUOTE]
אז תשאר עם מסך מעצבן שמופיע לך על המחשב חצי שנה ))):
מייפל סתם חרא.
למה להתעלל בפטריות???
אז שים את הסמל של א.נ.מ.ס בחתימה שלך יונתן ):
אני גם לא ממש מייפל סטורי,אבל לא מצטרף לשום קבוצה שאתה נמצא שם -_-
אני לא רוצה לכער את החתימה שלי עם סמלי המשחק ):
היא יפה גם ככה
(חזרתי)
מייפל לא חראא זה משחק מעולה שלפחות בו יש לך הרבה עבודות לבחור בהתחלהה
לא כמו משחקים אחרים
הלכתי לראות starcraftfilms ביי
[QUOTE=RangerForce;1362607]מייפל לא חראא זה משחק מעולה שלפחות בו יש לך הרבה עבודות לבחור בהתחלהה
לא כמו משחקים אחרים[/QUOTE]
אני מכיר משחקים יותר טובים ממייפל סטורי ... יש את flyff משחק כיף ( לפחות לי )וגם את lol
אני מבקש ממך להוריד ת'תמונהה בחתימה זה לא נאה ולא יאה.
אין שום בעיה עם מייפל סטורי כמשחק. נכון, שיש בו כמות גדולה של אידיוטים ומנייאקים, אבל איך זה שונה מכל משחק/קבוצה של אנשים בעולם..? בכל מקום יש המון אידיוטים ומנייאקים.
אתה יכול לטעון שיש משחקים טובים יותר, וזו זכותך, אבל לאנשים שונים יש דעות שונות. ואף אחד לא אוהב כשתוקפים את הדעה שלו בפומבי.
אני אוריד את התמונה אבל אני אשים אותה בפורום אחר ):
[QUOTE=LordAbizi;1362611]אין שום בעיה עם מייפל סטורי כמשחק. נכון, שיש בו כמות גדולה של אידיוטים ומנייאקים, אבל איך זה שונה מכל משחק/קבוצה של אנשים בעולם..? בכל מקום יש המון אידיוטים ומנייאקים.
אתה יכול לטעון שיש משחקים טובים יותר, וזו זכותך, אבל לאנשים שונים יש דעות שונות. ואף אחד לא אוהב כשתוקפים את הדעה שלו בפומבי.[/QUOTE]
אז אפשר להבין שאתה מייפלייר בעברך?
[QUOTE=Askeladd;1362579]סיימתי עכשיו תפרק ה3 של זירו
ד"א נדב אהבתי תחתימה P:[/QUOTE]
בגלל שאתה אחרי פרק 3 אני אראה לך דוגמה של איזה דברים לא רלוונטים הורידו מהאנימה שיש בלייט נובאל.
שאתה רואה את וייבר מגיע לבית של הזקנים ההם אמורה כאילו לעלות לך השאלה למה דווקא הוא הגיע עליהם. כאילו מה יקרה ופתאום יגיע מישהו שמכיר אותם וכדומה
בלייט נובאל מסופר שוייבר חיפש מקום ללון והם היו האופציה הכי טובה מכיוון שאין להם קרובים חוץ מבן שלא דיבר איתם במשך 15 שנה.
וגם הוא עשה ניסוי עם תרנגולים כדי לראות כמה הם שומעים טוב.
לכן בחר לכשף אותם כדי לגור עצלם כיוון שלא ישמעו אותו כל כך טוב וגם לא יגיע מישהו שמכיר אותם ולא יזהה את וייבר
[quote=RangerForce;1362613]אז אפשר להבין שאתה מייפלייר בעברך?[/quote]
אני רוצה להאמין שאני עדיין משחק, למרות שלא שיחקתי לאחרונה ואני גם לא מרגיש כל כך צורך לשחק לאחרונה... מאידך, אני מרגיש צורך לעשות קצת מאוד דברים לאחרונה...
חזרתי
חח התגובה והחתימה תואמיםxd
[QUOTE=LordAbizi;1362615]אני רוצה להאמין שאני עדיין משחק, למרות שלא שיחקתי לאחרונה ואני גם לא מרגיש כל כך צורך לשחק לאחרונה... מאידך, אני מרגיש צורך לעשות קצת מאוד דברים לאחרונה...[/QUOTE]
איזה עבודות היית משחק ואיזה עולם?
הלכתי לראות את הסדרה של עמיתxd
ביי
[quote=RangerForce;1362617]איזה עבודות היית משחק ואיזה עולם?[/quote]
בברה עם כמעט כל עבודה. (לא שיחקתי בשביל רמה, אלא שיחקתי קצת מכל דבר)
וחזרתי שוב Xp
בוקר..
[QUOTE=LordAbizi;1362619]בברה עם כמעט כל עבודה. (לא שיחקתי בשביל רמה, אלא שיחקתי קצת מכל דבר)[/QUOTE]
כן גם אני לא בשביל הרמה כי אחרי כמה זמן עם שחקן אחד ממתחיל קצת לשעמםם
אני עכשיו נמצא בפורום אחר ( פורום ענק שכולם שונאים אותו ) שלמלא אנשים יש את הסמל של א.נ.מ.ס ):
בוקר..
[QUOTE=omer2012;1362623]אני עכשיו נמצא בפורום אחר ( פורום ענק שכולם שונאים אותו ) שלמלא אנשים יש את הסמל של א.נ.מ.ס ):[/QUOTE]
תביא ת'פורום אני אחלק לכולם בלונים
[quote=omer2012;1362623]אני עכשיו נמצא בפורום אחר ( פורום ענק שכולם שונאים אותו ) שלמלא אנשים יש את הסמל של א.נ.מ.ס ):[/quote]
מה מפתיע בזה? הרבה מאוד אנשים בעולם שונאים הרבה מאוד דברים.
[QUOTE=RangerForce;1362628]תביא ת'פורום אני אחלק לכולם בלונים[/QUOTE]
זה fxp
[QUOTE=LordAbizi;1362629]מה מפתיע בזה? הרבה מאוד אנשים בעולם שונאים הרבה מאוד דברים.[/QUOTE]
לא אמרתי שזה מפתיע...
ליאור,יצא פרק 64 של זקסל בסאב
דייי לדבר על פורום הספאמרים הזההה
אתמול קיבלו 100 מילון הודעות.
כל ריפרש עוד 100 הודעות