-
[QUOTE=אריאל116;1380225][B]
[B]ריי[/B]
אתה רואה שיש מנהיגת מכון עם שיער כחול. "אני קלי." היא אומרת. אתה אומר לה שאתה מאתגר אותה וקלי מהנהנת בראשה ומוציאה [URL="http://pokemondb.net/pokedex/lapras"][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/lapras.png[/IMG][/URL]. "עכשיו, לפרס, קרן קרח!" אתה מורה גם לסנוראנט לעשות זאת ושתי קרנות הקרח נפגשות ונוצר פיצוץ ענק. כשעננות הכפור מתפזרות אתם רואים את הבריכה קפואה והאזור כולו בתוך הקרח. מקום מושלם לשני פוקימוני קרח.[/QUOTE]
"אוקיי , סנוארנט תשתמש בקרן קרח תוך כדי סיבוב כך שהקרח יתעטף מסביבך ואז הוא יהיה גם כהגנה והגנה ביחד , ולאחר מכן תשתמש ב נשיכה תוך כדי התחמקות מהמתקפות של לפרס." אומר .
-
[QUOTE=אריאל116;1380286][b]וונדי[/b]
אוקיי
איווי מהנהן נמרצות ומתרגומו הנאמן של טורצ'יק את מבינה שהוא רוצה להילחם נגדך.איווי מתחיל ומשגר לעבר טורצ'יק שלושה כדורי צל.
[b]רובי[/b]
זה בסדר. סליחה על הבלבול.
אתה מסתכל ממסביבך ואתה רואה זירת דשא ירוקה עם עלים ועצים פורחים מסביב. טורצ'יק נוהם על סניב ושולח לעברו להבה. הלהבה חורכת את סניב, אך סניב שחצן עוד עומד. הוא תוקף בשני גפנים שיוצאים מצדי גופו, אך טורצ'יק מהיר והוא מתחמק מזה.
[b]קווין[/b]
הבנות בקהל מתעלפות כשאתה מסתכל עליהם. הקהל מריע פעם אחת אחרונה ואתה נכנס לחדר המאמנים ורואה את דראקו בוכה. אתה אומר לו שלא יכעס על דרטיני והוא מנגב את הדמעות ואומר: "אני יודע. פשוט הגעתי ממחוז אחר כדי לזכות פה בסרטים. אל תחשוב שאני כזה, כי אני אוהב את הפוקימונים שלי. פשוט לפעמים הם מאכזבים אותי."
[b]אנדי[/b]
קורפיש עושה בועות בספירלה למעלה, ואז הוא קופץ ומפוצץ אותם בצבת מתכת. טיפות מים ניתזות לכל עבר ומנצנצות. הקהל לא מתרגש מדי. ועכשיו, לניקוד השופטים: אישה בעלת שיער חום מתולתל נותנת את הניקוד: 8.9 . איש בעל שפם לבן וכובע ברט אדום נותן את הניקוד: 9.2ואיש בעל משקפיים עגולות נותן את הציון: 9.1. הקהל מוחא כפיים. "ואנדי וורטהם מעפיל לשלב הבא!" הקהל מתרגש ואתה מבין שכדי להרשים אותם אתה צריך להתאמץ יותר.[/QUOTE]
"יש, עשינו את זה" אומר לקורפיש ואז אחכה לתחרות הבאה.
-
[quote=אריאל116;1380286]
[B]קווין[/B]
הבנות בקהל מתעלפות כשאתה מסתכל עליהם. הקהל מריע פעם אחת אחרונה ואתה נכנס לחדר המאמנים ורואה את דראקו בוכה. אתה אומר לו שלא יכעס על דרטיני והוא מנגב את הדמעות ואומר: "אני יודע. פשוט הגעתי ממחוז אחר כדי לזכות פה בסרטים. אל תחשוב שאני כזה, כי אני אוהב את הפוקימונים שלי. פשוט לפעמים הם מאכזבים אותי."
.[/quote]
"שמע" אני אומר לו בחיוך מעודד "אני אגיד לך ת'אמת אני בכלל מאמן ולא מתאם פשוט היה לי משעמם אז נרשמתי כדי לראות איך זה, אני חושב שזה רק עניין של אימון" ואז אני חושב קצת "יש לי רעיון! יש כאן מתאמת ששמעתי שהיא די טובה - קוראים לה וונדי, תדבר איתה שהיא תעזור לך ואולי תהיו אפילו שותפים, תדבר איתה ותחזור אלי להגיד לי מה היא אמרה טוב?" אני אומר לו ומחפש במבטי את שירן
[B]אנדי[/B]
טורצ'יק שורט את העצים ומפיל רק כמה עלים בודדים. הוא מבעיר אותם בקלות אך הם צונחים על הדשא וגוועים. סניב מוציא עוד פעם שני שוטים ירוקים ומרים את טורצ'יק בהם. טורצ'יק נאבק אך סניב זורק אותו לקצה השני של הזירה. סניב מגיע אליו ומתקיל אותו הרבה פעמים.
[B]וונדי[/B]
טורצ'יק מתכופף והכדור השחור מפספס אותו. טורצ'יק זז הצידה ומתחמק מהשני, אך הוא זז בדיוק למקום שבו פוגע כדור שחו אחר. צורצ'יק משתמש בגחלת על איווי. איווי נפגע אך הוא עוד עומד. הוא משגר עוד כדור צל אחד לעבר טורציק וטורצ'יק נפגע ועף אחורה. איווי רץ אליו ומתקיל אותו.
[B]ריי[/B]
סנוראנט מתעטפת בקרן קרח ולפרס עושה חבטת גוף עליו. הקרח נשבר לרסיסים ולפרס חובטת פעם נוספת בסנוראנט בחבטת גוף. סנוראנט עפה לאחור אבל היא יוצאת לעבר לפרס בנשיכה. לפרס נפגעת קלות ויורה קרן קרח לעבר סנוראנט.
[B]אנדי[/B]
אתה מחכה לתחרות הבאה ומודיעים לך שהיא רק מחר. אתה שוכר חדר והולך לישון. אתה קם לבוקר רבע הגמר וניגש לתחרות. המזכירה אומרת לך שהתחרות שלך מתחילה בתשע בדיוק. אתה מסתכל על השעון ועכשיו שמונה חמישים וחמש! אתה רץ במהירות ומגיע בדיוק כשקוראים את שמך במיקרופון. "ובשלב ראע הגמר, קבלו את אנדי ומירנדה!" הקהל מריע לשניכם ואתה רואה את מירנדה מוציאה [URL="http://pokemondb.net/pokedex/sewaddle"][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/sewaddle.png[/IMG][/URL] ואתה מוציא את הראקרוס.
[B]קווין[/B]
כשהיא תסיים את התחרות לכידת פוקימונים התחרות שלה תהייה.
אתה רואה את דראקו מחפש את וונדי ולא מוצא אותה. לאחר מכן אתה מחפש את שירן וגם אתה לא מוצא אותה. אתה שואל מישהו והוא אומר לך: "שירן הודחה אתמול אחרי שהאיירודקטיל שלה נפל בקרב נגד ופוריאון.
-
[QUOTE=אריאל116;1380406][SIZE="5"]לכל מי שיש טורצ'יק: מעתה המתקפת אש שלו היא גחלת , לא להבה. זה היה בלבול שלי. מצטער.[/SIZE]
[B]אנדי[/B]
טורצ'יק שורט את העצים ומפיל רק כמה עלים בודדים. הוא מבעיר אותם בקלות אך הם צונחים על הדשא וגוועים. סניב מוציא עוד פעם שני שוטים ירוקים ומרים את טורצ'יק בהם. טורצ'יק נאבק אך סניב זורק אותו לקצה השני של הזירה. סניב מגיע אליו ומתקיל אותו הרבה פעמים.
[B]וונדי[/B]
טורצ'יק מתכופף והכדור השחור מפספס אותו. טורצ'יק זז הצידה ומתחמק מהשני, אך הוא זז בדיוק למקום שבו פוגע כדור שחו אחר. צורצ'יק משתמש בגחלת על איווי. איווי נפגע אך הוא עוד עומד. הוא משגר עוד כדור צל אחד לעבר טורציק וטורצ'יק נפגע ועף אחורה. איווי רץ אליו ומתקיל אותו.
[B]ריי[/B]
סנוראנט מתעטפת בקרן קרח ולפרס עושה חבטת גוף עליו. הקרח נשבר לרסיסים ולפרס חובטת פעם נוספת בסנוראנט בחבטת גוף. סנוראנט עפה לאחור אבל היא יוצאת לעבר לפרס בנשיכה. לפרס נפגעת קלות ויורה קרן קרח לעבר סנוראנט.
[B]אנדי[/B]
אתה מחכה לתחרות הבאה ומודיעים לך שהיא רק מחר. אתה שוכר חדר והולך לישון. אתה קם לבוקר רבע הגמר וניגש לתחרות. המזכירה אומרת לך שהתחרות שלך מתחילה בתשע בדיוק. אתה מסתכל על השעון ועכשיו שמונה חמישים וחמש! אתה רץ במהירות ומגיע בדיוק כשקוראים את שמך במיקרופון. "ובשלב ראע הגמר, קבלו את אנדי ומירנדה!" הקהל מריע לשניכם ואתה רואה את מירנדה מוציאה [URL="http://pokemondb.net/pokedex/sewaddle"][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/sewaddle.png[/IMG][/URL] ואתה מוציא את הראקרוס.
[B]קווין[/B]
אתה רואה את דראקו מחפש את וונדי ולא מוצא אותה. לאחר מכן אתה מחפש את שירן וגם אתה לא מוצא אותה. אתה שואל מישהו והוא אומר לך: "שירן הודחה אתמול אחרי שהאיירודקטיל שלה נפל בקרב נגד ופוריאון.[/QUOTE]
"הרקרוס תשתמשי בפזילה ואז תקףצי באוויר ומתי שאת יורדת תשתמשי בקיצוץ לילה ואז אם סוואדל תוקף תתחמקי ותשתמשי במתקפת זעם. את יכולה לעשות את זה" אומר להרקרוס ואצפה בה.
-
[quote=אריאל116;1380406][size="5"]לכל מי שיש טורצ'יק: מעתה המתקפת אש שלו היא גחלת , לא להבה. זה היה בלבול שלי. מצטער.[/size]
[b]אנדי[/b]
[/quote]
"נסיון טוב טורצ'יק אבל זאת היתה הטעות שלי לנסות מהלך כזה" אומר בעצבניות,
"טוב טטורצ'יק בפעם הבאה שסניבי תנבה להתקיל אותך אני רוצה שתשתמש בגחלת מתווח אפס, אחר כך תשתמש בצווחה ותרוץ במעגלים (שישנה כיוונים שלו היה מסוחרר) ותנסה לגרום לסניבי להיות מסוחרר, ואז אני רוצה שתעלה לאחד העצים ותקפוף ממנו לכיוון סניבי בשריטה ואז גחלת, ותשתמש במהירות שלך כדי להתחמק מכל התקפה שלו" אני יאומר בתקווה שהמהלך יצליח.
-
[quote=אריאל116;1380406][size="5"]לכל מי שיש טורצ'יק: מעתה המתקפת אש שלו היא גחלת , לא להבה. זה היה בלבול שלי. מצטער.[/size]
[b]וונדי[/b]
''טורצ'יק תתחמק מהר! תתקוף בגחלת את איווי ואז בהתקלה אני מאמינה בך!'' אני יאמר לטורצ'יק 'וואי איזה איווי חמוד!' אחשוב במוחי
-
[b]כולם להסתכל בדף ההתחלה אני מעלה את הפרטים על האיוונט[/b]
[b]אנדי[/b]
אתה לא יודע שזה סוואדל
הראקרוס משתמשת בפזילה ואז קופצת מעץ ותוקפת את סוואדל בקיצוץ לילה. סוואדל נפגע אך הוא קושר את הראקרוס בחוט משי. הראקרוס משתמשת בקרן שלה כדי להיחלץ ובזמן הזה סוואדל פוגע בה עם נשיכת חרק. הראקרוס משתמשת במתקפת זעם ומעיפה את סוואדל ממנה. סוואדל מגיע ומנסה לעשות לה עוד נשיכת חרק.
[b]רובי[/b]
אתה מסביר לטורצ'יק את הדברים והוא מהנהן בראשו. הוא מחכה עד שסניב יבוא ואז עושה גחלת. הם שניהם עפים אחורה לצידי הזירה השונים. טורצ'יק רץ מסביב לסניב וצווח עליו. סניב פשוט מתרחק בהליכה מהירה ואז מסתובב ומפתיע את טורצ'יק עם עלי תער. טורצ'יק קופץ על סניב מעץ ושורט אותו. סניב חומק מהגחלת ומשתמש בעלי תער שפוגעים בטורצ'יק.
[b]וונדי[/b]
טורצ'יק יודע שריטה, לא התקלה
טורצ'יק מצליח להתחמק מההתקלה ואיווי נתקע בעץ. טורצ'יק משתמש בגחלת שפוגעת באיווי ומנסה לשרוט אותו אך איווי מתחמק בקלות. 'איזה חמוד האיווי הזה' את חושבת במוחך ואז את מגלה שהוא לא חמוד כמו שאת חושבת. שני כדורים שחורים נוספים נורים לעבר טורצ'יק.
-
[QUOTE=אריאל116;1380457]
[b]רובי[/b]
אתה מסביר לטורצ'יק את הדברים והוא מהנהן בראשו. הוא מחכה עד שסניב יבוא ואז עושה גחלת. הם שניהם עפים אחורה לצידי הזירה השונים. טורצ'יק רץ מסביב לסניב וצווח עליו. סניב פשוט מתרחק בהליכה מהירה ואז מסתובב ומפתיע את טורצ'יק עם עלי תער. טורצ'יק קופץ על סניב מעץ ושורט אותו. סניב חומק מהגחלת ומשתמש בעלי תער שפוגעים בטורצ'יק.
[/QUOTE]
"עבודה מעולה טורציק עכשיו אני רוצה שתתמש בעצים בכדי לקבל תנופה, וכך תתחמק מההתקפות של סניבי וכל פעם שתהיה קרוב עליו תשתמש בצווחה ובגחלת" ,אני יאמר לו בחיוך ובתקווה שהמהלך ילך חלק.
-
[b]ריי[/b]
[/quote]
"סנוראנט , תשתמש קרן קרח גם אתה ולאחר מכן תעטוף את עצמך בקרח פעם נוספת נקרא למתקפה הזאת שריון קרח , לאחר מכן תשמש בנשיכה." אומר .
-
[QUOTE=אריאל116;1380457][b]כולם להסתכל בדף ההתחלה אני מעלה את הפרטים על האיוונט[/b]
[b]אנדי[/b]
אתה לא יודע שזה סוואדל
הראקרוס משתמשת בפזילה ואז קופצת מעץ ותוקפת את סוואדל בקיצוץ לילה. סוואדל נפגע אך הוא קושר את הראקרוס בחוט משי. הראקרוס משתמשת בקרן שלה כדי להיחלץ ובזמן הזה סוואדל פוגע בה עם נשיכת חרק. הראקרוס משתמשת במתקפת זעם ומעיפה את סוואדל ממנה. סוואדל מגיע ומנסה לעשות לה עוד נשיכת רק.
[b]רובי[/b]
[b]וונדי[/b]
טורצ'יק מצליח להתחמק מההתקלה ואיווי נתקע בעץ. טורצ'יק משתמש בגחלת שפוגעת באיווי ומנסה לשרוט אותו אך איווי מתחמק בקלות. 'איזה חמוד האיווי הזה' את חושבת במוחך ואז את מגלה שהוא לא חמוד כמו שאת חושבת. שני כדורים שחורים נוספים נורים לעבר טורצ'יק.[/QUOTE]
לא נתת לי קרדיט באיוונט :cry: + מהפרס של התגובה אני רוצה.... טרטוויג.
.....................................................-
"הרקרוס, בפעם הבאה שהוא יתקוף תתחמקי בסיבוב טתתפסי אותו ואז תעופי (היא יכולה כי יש לה כנפיים) ואז מלמעלה בסיבוב תעיפי אותו בעזרת חבטצ זעם למטה.
-
[b]אנדי[/b]
שמתי קרדיט וקיבלת טרטוויג. מי ייתן ולא תקבל שום פרס ותיתן לאחרים גם!
הראקרוס מנסה לעוף והיא מצליחה לעוף רק לרגע קצר. אתה נראה מבואס ולהראקרוס יש רעיון! היא מתחילה לרוץ לעבר סוואדל, והיא מעיפה אותו במתקפת זעם. סוואדל מתעצבן ועוטף את הראקרוס בחוט משי. הראקרוס קורעת אותו במתקפת קרן ורצה לסוואדל. היא תופסת אותו ועפה איתו למשך זמן קצר. סוואדל רואה שהיא רוצה לזרוק אותו וקושר את שניהם בחוט משי. הם פוגעים בקיר האיצטדיון ונופלים. הראקרוס מרחפת למטה וסוואדל נאחז בה עם חוט משי.
[b]רובי[/b]
טורצ'יק צווח על סניב בכל פעם שקופץ מן העצים. סניב נבהל ובפעם האחרונה הוא מוכן לכך ותופס את טורצ'יק בגפנים שיוצאים לו מהגוף. הוא מטיח את טורצ'יק פעם אחר פעם בדשא, וטורצ'יק מבעיר את סניב בגחלת. שניהם נראים כאילו הם עומדים להתעלף.
[b]ריי[/b]
סנוראנט מתעטפת עוד פעם בקרח ולפרס מנפצת אותו עם גלישה. לפרס פוגעת בקרן קרח לעבר סנוראנט. סנוראנט משתמשת בנשיכה מבעד ל"שיריון" ההרוס. היא פוגעת בלפרס שלא נראית מותשת כלל וכלל, בניגוד לסנוראנט.
-
[QUOTE=אריאל116;1380534]
[b]רובי[/b]
טורצ'יק צווח על סניב בכל פעם שקופץ מן העצים. סניב נבהל ובפעם האחרונה הוא מוכן לכך ותופס את טורצ'יק בגפנים שיוצאים לו מהגוף. הוא מטיח את טורצ'יק פעם אחר פעם בדשא, וטורצ'יק מבעיר את סניב בגחלת. שניהם נראים כאילו הם עומדים להתעלף.
[/QUOTE]
אני יגיד לילד "הקרב הזה נגמר אני מוותר שני הפוקמונים שלנו נראים תשושים בוא איתי ונלך למרכז הפוקמונים" אני יחיייך, ואז אומר לו זה היה קרב מעולה הסניבי שלך מאומן מעוד אני ישבך את הילד, וגם אומר לטורצ'יק שעשה עבודה נהדרת ואני יחזיר אותו לפוקדור במהלך הדרך למרכז.
-
[b]וונדי[/b]
טורצ'יק מצליח להתחמק מההתקלה ואיווי נתקע בעץ. טורצ'יק משתמש בגחלת שפוגעת באיווי ומנסה לשרוט אותו אך איווי מתחמק בקלות. 'איזה חמוד האיווי הזה' את חושבת במוחך ואז את מגלה שהוא לא חמוד כמו שאת חושבת. שני כדורים שחורים נוספים נורים לעבר טורצ'יק.[/QUOTE]
''טורצ'יק תתכופף כך שיעברו מעלייך ותשרוט את טואצ'ק ''אני יורה בתקווה
-
[b]רובי[/b]
טורצ'יק רוצה להמשיך. הוא משתמש בגחלת על סניב וסניב בולם אותה עם עלי תער. כשאתה אומר לטורצ'יק להפסיק הוא נועץ בך מבט כועס. הוא וסניב מסתובבים במעגל, בוחנים אחד את השני. שניהם נראים נחושים יותר מאי פעם להמשיך להילחם.
[b]וונדי[/b]
טורצ'יק שורט את איווי במהירות ומתכופף אך נפגע מכדור צל שעף נמוך והעיף את טורצ'יק על שיח קרוב. טורצ'יק קם, כועס, ויורה גחלת לעבר איווי. איווי נפגע קלות ורץ כדי להתקיל את טורצ'יק. טורצ'יק מתחמק ושורט את איוי. איווי יורה כדור צל נוסף לעבר טורצ'יק.
-
[b]וונדי[/b]
טורצ'יק שורט את איווי במהירות ומתכופף אך נפגע מכדור צל שעף נמוך והעיף את טורצ'יק על שיח קרוב. טורצ'יק קם, כועס, ויורה גחלת לעבר איווי. איווי נפגע קלות ורץ כדי להתקיל את טורצ'יק. טורצ'יק מתחמק ושורט את איוי. איווי יורה כדור צל נוסף לעבר טורצ'יק.[/QUOTE]
''טורצ'יק תתחמק בקפיצה הצידה ותרוץ במהירות אל עבר איווי במטרה ללמוד מהירות! תשתמש תוך כדי כך בגחלת!'' אני יאמר לטורצ'יק בתקווה כי יצליח ללמוד את ההתקפה החדשה
-
[b]וונדי[/b]
טורצ'יק רץ מהר אך לא לומד מהירות. רעיון עולה במוחו והוא מחליט לרוץ סביב איווי ולסכול אותו בגחלת. איווי מגיח מערימת הגחלת שהצטברה ומשגר לעבר טורצ'יק כדור צל אחד.
-
[QUOTE=אריאל116;1380542][b]רובי[/b]
טורצ'יק רוצה להמשיך. הוא משתמש בגחלת על סניב וסניב בולם אותה עם עלי תער. כשאתה אומר לטורצ'יק להפסיק הוא נועץ בך מבט כועס. הוא וסניב מסתובבים במעגל, בוחנים אחד את השני. שניהם נראים נחושים יותר מאי פעם להמשיך להילחם.
[/QUOTE]
"טורצ'יק אתה בטוח שאתה רוצה להמשיך?" אני ישאל "בכל זאת לילד יש זאפדוס ואני לא רוצה שהוא ישאר בלי פוקמונים שיעזרו לו ולזאפדוס נגד גנבים" אני יחשוב לי, ולאחר מכן אחשוב טוב לא חשוב אני ילווה אותו עד מרכז הפוקמונים וזה הכל וכך אבטל מחשבה זו, טוב טורצי'ק אם אתה כל כך בטוח "תשתמש בגחלת שוב כדי לנטרל את ההתקפות של סניבי ולפגוע בו", אומר "ולאחר מכן תרוץ במעגלים ותשתמש בגחלת בחוזקה", ואני יחשוב "זה בטח יגמור סוף סוף את סניבי אזה" בחיוך.(:sunglasses:)
-
[b]רובי[/b]
טורצ'יק משתמש כדבריך בגחלת וסניב מוציא גפנים מצידי גופו ותופס את כולם, אך זה ברור שזה כואב לו. טורצ'יק רץ ומפספס את כל הגחלות(אל תעתיק ממה שכתבתי לטל). לאחר מכן טורצ'יק שורט את סניב וסניב נראה תשוש מאוד אך הוא יורה על טורצ'יק עלי תער.
-
[QUOTE=אריאל116;1380559][b]רובי[/b]
טורצ'יק משתמש כדבריך בגחלת וסניב מוציא גפנים מצידי גופו ותופס את כולם, אך זה ברור שזה כואב לו. טורצ'יק רץ ומפספס את כל הגחלות(אל תעתיק ממה שכתבתי לטל). לאחר מכן טורצ'יק שורט את סניב וסניב נראה תשוש מאוד אך הוא יורה על טורצ'יק עלי תער.[/QUOTE]
"טורצ'יק אני רוצה תתחמק ותגרום לסניבי לעקוב אחריך עד לעץ, אחר כך תיקפוץ מעליו ותשלך גחלת לאחד הענפים וכדי שיפול על סניבי אומר לו בביטחון. "אתה יכול להצליח" אני יעודד אותו.
-
[B]רובי[/B]
סניב חכם והוא לא עוקב אחרי טורצ'יק. הוא שולח גל נוסף של עלי תער. הם בחצי הדרך לטורצ'יק כאשר טורצ'יק יורה עליהם גחלת. הם משנים כיוון, והעלים הבוערים פוגעים בסניב וסניב עף לצד השני של הזירה ופוגע בעץ. סניב המסכן צונח ארצה, מעולף. "חכה, יש לי עוד פוקימון." אומר הילד ומחזיר את סניב "צא, ריולו!" הילד מוציא [IMG]http://www.serebii.net/pokedex-dp/evo/447.png[/IMG]
-
[quote=אריאל116;1380406]
[B]קווין[/B]
אתה רואה את דראקו מחפש את וונדי ולא מוצא אותה. לאחר מכן אתה מחפש את שירן וגם אתה לא מוצא אותה. אתה שואל מישהו והוא אומר לך: "שירן הודחה אתמול אחרי שהאיירודקטיל שלה נפל בקרב נגד ופוריאון.[/quote]
בחייאת תן לי למצוא אותה בניתי עליה בתור שותפה :(
[b]אנדי[/b]
אתה לא יודע שזה סוואדל
הראקרוס משתמשת בפזילה ואז קופצת מעץ ותוקפת את סוואדל בקיצוץ לילה. סוואדל נפגע אך הוא קושר את הראקרוס בחוט משי. הראקרוס משתמשת בקרן שלה כדי להיחלץ ובזמן הזה סוואדל פוגע בה עם נשיכת חרק. הראקרוס משתמשת במתקפת זעם ומעיפה את סוואדל ממנה. סוואדל מגיע ומנסה לעשות לה עוד נשיכת חרק.
[b]רובי[/bפ
[b]וונדי[/b]
"הרקרוס תקיצוץ לילה על החוט ואז תשתשי במתקפת קרן בזמן שהסוואדל נופל למטה" אומר לה ואווה שהיא תנצח בקרב הזה.
-
[b]קווין[/b]
טוב, נו...
אתה מחפש את שירן ומוצא אותה בדיוק נכנסת בדלת של אולם המאמנים. "שכחתי פה משהו." היא אומרת ואז מבטה נפגש בשלך והיא אומרת: "היי, אני שירן. זוכר אותי? אתמול דיברנו. בכל מקרה, אני הולכת. אם תרצה קרב מתישהו, החדר שלי הוא מספר 772 ." היא אומרת והולכת.
[b]אנדי[/b]
הראקרוס משתמשת בקיצוץ לילה על החוט וסוואדל נופל. הראקרוס מנסה לתת לו מכה עם הקרן שלה אך הוא רחוק מדי. הוא צונח ארצה וקושר חוט למותניה של הראקרוס. הוא זוחל במהירות מדהימה ומטיח את הראקרוס ארצה וגורר אותה עד שהחוט נקרע. אז סוואדל יוצא בהתקלה שמפספסת את הראקרוס ובעלי תער שמפילים אותה ארצה.
-
[QUOTE=אריאל116;1380606][B]רובי[/B]
סניב חכם והוא לא עוקב אחרי טורצ'יק. הוא שולח גל נוסף של עלי תער. הם בחצי הדרך לטורצ'יק כאשר טורצ'יק יורה עליהם גחלת. הם משנים כיוון, והעלים הבוערים פוגעים בסניב וסניב עף לצד השני של הזירה ופוגע בעץ. סניב המסכן צונח ארצה, מעולף. "חכה, יש לי עוד פוקימון." אומר הילד ומחזיר את סניב "צא, ריולו!" הילד מוציא [IMG]http://www.serebii.net/pokedex-dp/evo/447.png[/IMG][/QUOTE]
"טורצ'יק עבודה טובה" אני יקרא בקול,"טוב בשביל הפוקימון הזה אני רוצה שתנסה למקד את האנרגייה שלך במקור ותשתמש בניקור, אם אתה לא מצליח זה לא נורא פשוט תשתמש באסטרטזיה הרגילה של צווחה וגחלת" אני יאומר בתקווה שטורצ'יק הקטן יצליח בניקור.
-
[QUOTE=אריאל116;1380655][b]קווין[/b]
טוב, נו...
אתה מחפש את שירן ומוצא אותה בדיוק נכנסת בדלת של אולם המאמנים. "שכחתי פה משהו." היא אומרת ואז מבטה נפגש בשלך והיא אומרת: "היי, אני שירן. זוכר אותי? אתמול דיברנו. בכל מקרה, אני הולכת. אם תרצה קרב מתישהו, החדר שלי הוא מספר 772 ." היא אומרת והולכת.
[b]אנדי[/b]נ
הראקרוס משתמשת בקיצוץ לילה על החוט וסוואדל נופל. הראקרוס מנסה לתת לו מכה עם הקרן שלה אך הוא רחוק מדי. הוא צונח ארצה וקושר חוט למותניה של הראקרוס. הוא זוחל במהירות מדהימה ומטיח את הראקרוס ארצה וגורר אותה עד שהחוט נקרע. אז סוואדל יוצא בהתקלה שמפספסת את הראקרוס ובעלי תער שמפילים אותה ארצה.[/QUOTE]
"הרקרוס, קומי את יכולה לעשות את זה. תשתשי במתקפת קרן ואז תנסי לאגור אנרגיה בקרן ולהשתמש במגה קרן אבל אם זה לא עובד אז תשתמשי בקיצוץ ליילה ביחד אם מתקפת זעם כך שגם תקצצי וגם. תתנפלי עליו בזעם" אומר להרקרוס ואחזיק לה אצבעות.
-
[QUOTE=אריאל116;1380546][b]וונדי[/b]
טורצ'יק רץ מהר אך לא לומד מהירות. רעיון עולה במוחו והוא מחליט לרוץ סביב איווי ולסכול אותו בגחלת. איווי מגיח מערימת הגחלת שהצטברה ומשגר לעבר טורצ'יק כדור צל אחד.[/QUOTE]
''טורצ'יק תתקוף בגחלת כך שכדור הצל יתכוון חזרה אל עבר איווי יחד עם הגחלת!'' אני יורה בביטחון
-
[b]וונדי[/b]
טורצ'יק יורה גחלת לכדור הצל של איווי. הגחלת עוברת דרכו וכדור הצל נהרס. הגחלת פוגעת באיווי והוא צונח, חסר הכרה, ועל פניו חיוך מתוק. 'כן,' את חושבת לעצמך 'איווי בכל זאת חמוד'.
[b]אנדי[/b]
הראקרוס לא מצליחה לאגור אנרגיה והיא תוקפת את סוואדל במתקפת קרן, שעף אחורה. היא משתמשת בקיצוץ לילה ומחמיצה את סוואדל. היא משתמשת בזעם ומפספסת שוב! סוואדל קושר את הראקרוס בקורי משי, נדבר לקירות האולם ומתחיל לטפס, הראקרוס נתלית אחריו.
[b]רובי[/b]
טורצ'יק מנסה להשתמש בניקור ולא מצליח. במקום זה יוצאת לו מהפה גחלת חזקה יותר. הוא פוגע בריולו שמשיב מלחמה בשתי בעיטות שפוגעות בטורצ'יק. טורצ'יק לא נראה כמעט מושפע והוא יוצא בשריטה לעבר ריולו, שמתחמק בקלות.
-
[QUOTE=אריאל116;1380784]
[b]רובי[/b]
טורצ'יק מנסה להשתמש בניקור ולא מצליח. במקום זה יוצאת לו מהפה גחלת חזקה יותר. הוא פוגע בריולו שמשיב מלחמה בשתי בעיטות שפוגעות בטורצ'יק. טורצ'יק לא נראה כמעט מושפע והוא יוצא בשריטה לעבר ריולו, שמתחמק בקלות.[/QUOTE]
"טורצ'יק עבודה טובה עכשיו תשתמש בצווחה ואז בגחלת שוב, ותנסה להתחמק מהבעיטות של ריאולו ותשתמש בסביבה לטובתך אם אתה יכל קפוץ על סלע כדי להתחמק מהבעיטות או בעץ תעסה את זה ושאתה מעליו תשתמש בגחלת מטווח אפס" אומר לו בחיוך רחב ,"אתה יכל לעשות את זה אני מאמין בך"
:love:
-
[QUOTE=אריאל116;1380784][b]וונדי[/b]
טורצ'יק יורה גחלת לכדור הצל של איווי. הגחלת עוברת דרכו וכדור הצל נהרס. הגחלת פוגעת באיווי והוא צונח, חסר הכרה, ועל פניו חיוך מתוק. 'כן,' את חושבת לעצמך 'איווי בכל זאת חמוד'.
[b]אנדי[/b]
הראקרוס לא מצליחה לאגור אנרגיה והיא תוקפת את סוואדל במתקפת קרן, שעף אחורה. היא משתמשת בקיצוץ לילה ומחמיצה את סוואדל. היא משתמשת בזעם ומפספסת שוב! סוואדל קושר את הראקרוס בקורי משי, נדבר לקירות האולם ומתחיל לטפס, הראקרוס נתלית אחריו.
[b]רובי[/b]
טורצ'יק מנסה להשתמש בניקור ולא מצליח. במקום זה יוצאת לו מהפה גחלת חזקה יותר. הוא פוגע בריולו שמשיב מלחמה בשתי בעיטות שפוגעות בטורצ'יק. טורצ'יק לא נראה כמעט מושפע והוא יוצא בשריטה לעבר ריולו, שמתחמק בקלות.[/QUOTE]
"תחתכי את המשי שעוטף אותך בקיצוץ לילה ואז תתפסי את החוט שיוצא מסוואדל ותסובביאותו מסביב לראש ותעיפי אותו לקיר" אומר להרקרוס בתקווה לנצח כבר.
------------------------
כמה זמן הקרב יהיה? הוא ממש ארוך!!!!
-
[b]רובי[/b]
טורצ'יק מפספס את הגחלת אבל הצווחה עובדת. הוא עולה על עץ וריולו מתחיל להרביץ לעץ במשך כמה עשרות שניות תמימות. הוא נפגע לבסוף מהגחלת שטורצ'יק זורק עליו מטווח אפס ועף לאחור בפיצוץ. בעקבות הפיצוץ טורצ'יק עף למעלה ונתקע על צמרת העץ.
[bאנדי[/b]
הראקרוס חותכת את החוט ונעזרת בחוט של סוואדל. סוואדל ממשיך לעלות בזמן שהראקרוס אותו ואותה מהקיר. הם נופלים מגובה שלושים מטר, ואחרי כמה רגעים הבין סוואדל שלהראקרוס יש סיכויים טובים יותר לשרוד. הוא עוטף אותה בחוט משי ונתלה מעליה כדי לרכך את המכה.
-
[QUOTE=אריאל116;1380850][b]רובי[/b]
טורצ'יק מפספס את הגחלת אבל הצווחה עובדת. הוא עולה על עץ וריולו מתחיל להרביץ לעץ במשך כמה עשרות שניות תמימות. הוא נפגע לבסוף מהגחלת שטורצ'יק זורק עליו מטווח אפס ועף לאחור בפיצוץ. בעקבות הפיצוץ טורצ'יק עף למעלה ונתקע על צמרת העץ.
[bאנדי[/b]
הראקרוס חותכת את החוט ונעזרת בחוט של סוואדל. סוואדל ממשיך לעלות בזמן שהראקרוס אותו ואותה מהקיר. הם נופלים מגובה שלושים מטר, ואחרי כמה רגעים הבין סוואדל שלהראקרוס יש סיכויים טובים יותר לשרוד. הוא עוטף אותה בחוט משי ונתלה מעליה כדי לרכך את המכה.[/QUOTE]
אבל כתבתי קהיא תעשה משהו אחר:cry:
------------------------
"תשתמשי בקיצוץ לילה כדי לצאת מהחוטים ואז תעופי מסוואדל כדי שלא יפגע בך וייפול למטה" אומר לה.
-
[QUOTE=אריאל116;1380850][b]רובי[/b]
[/QUOTE]
"טורצ'יק אל תפחד תשתמש בשריטה כדי להזיז כמה עלים עד שתוכל לזוז, לאחר מכן אני רוצה שתקפוף מענף לענף ותקבל תנופה ואז תשתמש בא בכדי להעיף את ריאולו" אני יאומר בתקווה שטורצ'יק יצליח לצאת מהסיבוך.
-
[quote=אריאל116;1380655][B]קווין[/B]
טוב, נו...
.[/quote]
אני בוהה אחריה ואז מתנער וחוזר לאולם תחרויות כדי לראות מי נלחם עכשיו ונגד מי אני בסיבוב הבא (חצי גמר)
-
[b]קווין[/b]
אתה בודק נגד מי אתה והמזכירה עונה בקול חושש: "קווין בלייט... אתה נגד רוני."
[b]רובי[/b]
טורצ'יק מנסה לשרוט אך נופל קדימה ונופל מהעץ. טורצ'יק התעלף.
"יש לך עוד פוקימון?" שואל הילד. "אתה יכול להוציא. אני משתמש בשניים אז גם אתה יכול להשתמש בשניים.
[b]אנדי[/b]
הראקרוס משתמשת בקיצוץ לילה ומצליחה להשתחרר. הראקרוס מעיפה מעליה את סוואדל, שצונח מטה במהירות. סוואדל מתעלף! הראקרוס מניפה ידיים ופורשת את כנפי הג'וק שלה. "אנדי וורטהם עבר לשלב חצי הגמר!" קורא המנחה בקול גדול.
-
[QUOTE=אריאל116;1380860][b]קווין[/b]
[b]רובי[/b]
"יש לך עוד פוקימון?" שואל הילד. "אתה יכול להוציא. אני משתמש בשניים אז גם אתה יכול להשתמש בשניים.
[b]אנדי[/b]
הראקרוס משתמשת בקיצוץ לילה ומצליחה להשתחרר. הראקרוס מעיפה מעליה את סוואדל, שצונח מטה במהירות. סוואדל מתעלף! הראקרוס מניפה ידיים ופורשת את כנפי הג'וק שלה. "אנדי וורטהם עבר לשלב חצי הגמר!" קורא המנחה בקול גדול.[/QUOTE]
"יש, עשית את זה"אצעק להרקרוס ואחבק אותה ואז אלך לחדר מאמנים
-
[QUOTE=אריאל116;1380860]
[b]רובי[/b]
[/QUOTE]
"כן יש לי וגם יש לי את האחד המושלם נגד ריאלו שלך תור צא" אני יאומר בביטחון, "תור אני רוצה שתשתמש בהקסמה ,ואם זה לא יעבוד אז בגל הלם אז זנב שוט והתקפה מהירה, ואם הוא תוקף במתקפה פיזית אל תתחמק אבל אם הוא תוקף בהתקפה מיוחדת אני רוצה שתשתמש בעצים כדי לקבל תנותה וגפ תשתמש במתקפה מהירה לאחר שאתה מקבל את התנופה אני יאומר בתקווה שאין לריאולו הפתעות בשרבול והמהלך לי יעבוד.
-
[b]אנדי[/b]
הראקרוס מחבקת אותה בחזרה ואתה נכנס לחדר המאמנים. כולם משבחים אותך שם. טד מנופף לך לשלום ליד דלת הכניסה וקורא לך לבוא. אתה מתקרב והוא אומר לך: "אהבתי את הטכניקות של הראקרוס כשהיא ברחה מחוטי המשי, ובניצול יתרון התעופה שלה. אבל אל תצפה שהקרב הבא שלך יהיה לך קל כל כך. אתה מתחרה נגדי." אומר טד בחיוך.
[b]רובי[/b]
תור משתמש בהקסמה שלא עובדת על ריאולו. הוא תוקף בגל הלם שמשתק את ריאולו ואז בזנב שוט שמוריד לריאולו את ההגנה. ריאולו מנסה לתקוף אך הוא משותק ולא מצליח לזוז. תור מחייך אליך ומחשמל את ריאולו. ריאולו רץ מהר ככל שיכול במצב המשותק שלו, ותוקף בארבע בעיטות (שתי בעיטות כפולות) את תור, שאפילו לא מנסה להתחמק. הפיצ'ו הקטן עף אחורה ופוגע בקיר מהזירה.
-
[quote=אריאל116;1380860][B]קווין[/B]
.[/quote]
זאת לא רונה?
הבנתי שטל יצאהמהתחרות אם יש כבר 4 אנשים בחצי גמר...
[b]רובי[/b]
תור משתמש בהקסמה שלא עובדת על ריאולו. הוא תוקף בגל הלם שמשתק את ריאולו ואז בזנב שוט שמוריד לריאולו את ההגנה. ריאולו מנסה לתקוף אך הוא משותק ולא מצליח לזוז. תור מחייך אליך ומחשמל את ריאולו. ריאולו רץ מהר ככל שיכול במצב המשותק שלו, ותוקף בארבע בעיטות (שתי בעיטות כפולות) את תור, שאפילו לא מנסה להתחמק. הפיצ'ו הקטן עף אחורה ופוגע בקיר מהזירה.[/QUOTE]
הוא כבר פיקאצו
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
"תור אתה בסדר" אני ישאל החשש ואחכה לתשובה.
במידה והוא עונה בחיוב אני יבקש ממנו ת"השתמש שוב במכת ברק ואז מתקפה מהירה ושינסה להישתמש בשטח כדי לקבל אפילו עוד מהירות וינסה גם לבלבל אותו מהמהירות ,לאחר מכן שיתקוף אותו בכל הכונים תוך כדי שהוא משתמש במהירות ובמכת ברק יחד" אני יאומר לו בתקווה שיצליח, והעודד אותו "אתה יכל אני מאמין בכך בדיוק כמו בקרב המכון", ו"תתחמק מההתקפות של ריאלו" אני יציין.