-
אנג׳ל -
״אני ניגש לקרוא לו החוצה.״ קרא הפרופ׳. לאחר כמה דקות ארוכות פרופ׳ גבוה יצא יחד עם הזה ששלחת. הוא מיהר לבערך וסימן לך לעקוב אחריו. התרחקתם מהקבוצה ההיא והוא השחיל לך Usb ביד.
״יש לך 20 דקות לפצח את הקוד במחשב, הדבר הראשון שאני יודע זה שהקוד הראשוני הוא צ׳ארמנדר!״
לונדון -
התקבלת. תגיב להתחלה! (קשוח. ככה אתה אוהב את זה לא?)
-
[QUOTE=Charmander;1429787]אנג׳ל -
״אני ניגש לקרוא לו החוצה.״ קרא הפרופ׳. לאחר כמה דקות ארוכות פרופ׳ גבוה יצא יחד עם הזה ששלחת. הוא מיהר לבערך וסימן לך לעקוב אחריו. התרחקתם מהקבוצה ההיא והוא השחיל לך Usb ביד.
״יש לך 20 דקות לפצח את הקוד במחשב, הדבר הראשון שאני יודע זה שהקוד הראשוני הוא צ׳ארמנדר!״[/QUOTE]
"שו מחשב ? לא יכלת להביא לי איזה פאזל או משהו"אומר בתסכול ואחפש חנות או מקום כלשהו עם מחשב.
-
[QUOTE=Charmander;1426508]
[IMG]https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTlBDi_eT4ya5xvbTxVmP-FUHgHcCMz1L93AnEKb6LIiijGWkvXfQ[/IMG][B][COLOR="Sienna"]התחלה:
[/B]
שנת 2013, מחוז קנטו, העיר פאלט.
כשאתה פוקח את עיניך אתה יודע שזה היום שאליו חיכית. אתה פותח את חלון חדרך ומשב רוח של לפנות בוקר מכה באפך. אתה מציץ בשעון ומגלה לאכזבתך כי השעה היא רק ארבע לפנות בוקר. חמש שעות בינך לבין המפגש שאליו חיכית כבר שנים.
כן, היום אתה אמור לקבל את הפוקימון ההתחלתי שלך מפרופסור אוק. המעמד מכובד בהחלט, אפילו אש קטצ'אם יכבד את המעמד בנוכחותו. כבר ידועה לך מטרתך בחיים ואתה ממש לא מעוניין לבזבז אפילו לא רגע. אתה מחליט להתלבש ולצאת לסיבוב קטן ולעבור ליד המעבדה של פרופסור אוק.
אתה מזנק מהחדר ובקלילות יורד במדרגות ועוזב את הבית.
הרחובות הריקים והדממה נראים בעיניך ככמעט לא טבעיים. איך יתכן וכולם ישנים כשבעוד שעות ספורות הדבר הכי מרגש בחיים שלך עומד להתחיל?!
אתה מדמיין את הפוקימון שלך עומד לצידך בקרבות. מקווה בכל הכוח שאכן הפוקימון שאתה רוצה יהיה נגיש. אתה מגיע למעבדה ורואה את הבמה המכובדת שבה יכריזו ככל הנראה את הטקס המקובל לקבלת הפוקימונים.
לפתע נשמע רעש מוזר מהחדר האחורי במעבדה! אתה ניגש לשם במהירות כשאתה מבחין בפרופסור אוק בכבודו ובעצמו לבוש בפיג'מה שלו עומד מיוזע כנגד אדם לבוש שחורים האוחז אקדח בידו שככל הנראה לא הבחין בך. כנראה שמסע חייך מתחיל מעט יותר מוקדם ממה שציפית. השאלה היא, האם כך ציפית שהוא יראה?[/COLOR]
[/QUOTE]
'מה לכל הרוחות הולך כאן?' אחשוב לעצמי ואתחיל להתגנב מאחוריו ואז אזנק עליו מאחור בתקווה להפיל אותו ולהשתלט על האקדח שברשותו
-
אנג׳ל -
״המחשב נמצא בחדר השינה של אוק, חזור למעבדה ותעלה לקומה העליונה!״ מלמל בלחץ, ״לא יכלו לשלוח מישהו ויפה יותר מנוסה במקום לסכן אותי כל הזמן?! זריז!״
לונדון ~
אתה מזנק עליו במטרה לקחת ממנו את האקדח אך הוא מעיף אותך מעליו בקלות. הוא מתקדם לעברך בכעס. אתה מביט סביב ורואה כי הדלת האחורית למעבדה פתוחה לגמרי. "רוץ מהר!" קרא פרופ' אוק. "יש פוקימונים בארון שבחדר הסמוך, תזדרז להגן על עצמך!"
-
[QUOTE=Charmander;1429790]אנג׳ל -
״המחשב נמצא בחדר השינה של אוק, חזור למעבדה ותעלה לקומה העליונה!״ מלמל בלחץ, ״לא יכלו לשלוח מישהו ויפה יותר מנוסה במקום לסכן אותי כל הזמן?! זריז!״[/QUOTE]
יפה יותר?
---------
במהירות אגש למעבדה ואעלה בחשאיות לקומה העליונה.
-
[QUOTE=Charmander;1429790]
לונדון ~
אתה מזנק עליו במטרה לקחת ממנו את האקדח אך הוא מעיף אותך מעליו בקלות. הוא מתקדם לעברך בכעס. אתה מביט סביב ורואה כי הדלת האחורית למעבדה פתוחה לגמרי. "רוץ מהר!" קרא פרופ' אוק. "יש פוקימונים בארון שבחדר הסמוך, תזדרז להגן על עצמך!"[/QUOTE]
"אבל פרופסור!" אשתנק ואז אתכופף מעט ואנסה לתפוס חול בידי ולהעיפו לעיניו של האיש בשחור ואז אסתובב במהירות לתוך החדר ואחפש פוקדורים ואתפוס את הראשון שאני רואה ואשחרר משם את מה שיוצא.
-
אנג'ל ~
מנוסה יותר.. אבל כנראה שלטעויות יש סיבה :)
לונדון ~
אתה ממהר בפחד לעבר הארון ונוטל פוקדור באופן רנדומלי. אתה זורק אותו לעבר הזר לבוש השחורים ונגלה לעיניך פוקימון!
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/109.gif[/IMG]
הזר לא מבזבז זמן ושולח לעברך פוקימון אף הוא!
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/088.gif[/IMG]
-
[QUOTE=Charmander;1429793]
לונדון ~
אתה ממהר בפחד לעבר הארון ונוטל פוקדור באופן רנדומלי. אתה זורק אותו לעבר הזר לבוש השחורים ונגלה לעיניך פוקימון!
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/109.gif[/IMG]
הזר לא מבזבז זמן ושולח לעברך פוקימון אף הוא!
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/088.gif[/IMG][/QUOTE]
'איכס מה זה?' אחשוב לעצמי 'איזה מסריחים שניהם' אחשוב לעצמי בזילזול "אהה פוקימון תתקוף אותו עם חבטה או משהו!" אנסה לקחת פיקוד על הפוקימון שישחררתי.
-
[QUOTE=Charmander;1429793]אנג'ל ~
מנוסה יותר.. אבל כנראה שלטעויות יש סיבה :)
[/QUOTE]
)':
------
'דאמיט' אומר ואחפש דרך אחרת לעלות למעלה.
-
[QUOTE=Charmander;1429762]
אמייה יוצא מהפוקדור עם זנב כסוף מוכן להתקיף.
"אמרתי לך לא להתערב. כעת אני ושני אחיי נצתרך לעצור אותך! פינסיר בלימה!"
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/127.gif[/IMG]
אמייה נחסם לחלוטין. פינסיר נראה רב עוצמה.
"תניחו לו בשקט!" קראה הבחורה "הו מתוק שלי, גיבור!"[/QUOTE]
DUDE, DON'T GAY IT UP
):
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"בוא נראה אתכם" אני אומר בכדי לאתגר אותם
"אמייה, השתמש בנהמה!" אני פוקד בכדי להחליש את התקפת הפינסיר היריב, ולאחר מכן ממשיך ואומר "ואח"כ השתמש בשריטה!"
-
לונדון~
"הקופינג הזה שייך למאמן שאני מכיר!" קרא אוק "הוא משתמש בכדור צל, מסך עשן, צוות כפול והשמדה עצמית!"
"עוקץ רעל, גריימר!" גריימר ירה לעבר קופינג חיצים סגולים והם עפו במהירות לעברו.
אנג'ל ~
"לאן אתה הולך ילד?" קרא אחריך המדען. "אני מעניין לדעת את דעתך ואז אפנה לך את הדרך לשירותים. לשירותים אתה צריך לא?"
"אז מה אתה אומר?" התעב השני. "תעלומה או הגיוני?"
ג'ייק ~
אמייה משתמש בנהמה. פינסיר נרתע לאחור לרגע ואמייה מנצל זאת כדי לתקוף בשריטה שפוגעת.
"פינסיר התקשחות ואז מתקפה מהירה!" פינסיר התקשח ומיהר לדחוף את אמייה שעף לאחור. ההתקפה היתה כה מהירה עד כי אמייה לא יכל לחשוב אפילו.
-
[QUOTE=Charmander;1429798]
אנג'ל ~
"לאן אתה הולך ילד?" קרא אחריך המדען. "אני מעניין לדעת את דעתך ואז אפנה לך את הדרך לשירותים. לשירותים אתה צריך לא?"
"אז מה אתה אומר?" התעב השני. "תעלומה או הגיוני?"
[/QUOTE]
"אשמת המאמן. אם הוא לא יודע להשתלט על הפוקימון שלו זה אך ורק אשמתו"אומר.
-
[QUOTE=Charmander;1429798]לונדון~
"הקופינג הזה שייך למאמן שאני מכיר!" קרא אוק "הוא משתמש בכדור צל, מסך עשן, צוות כפול והשמדה עצמית!"
"עוקץ רעל, גריימר!" גריימר ירה לעבר קופינג חיצים סגולים והם עפו במהירות לעברו.
[/QUOTE]
"אוקי! תודה פרופסור!" אקרא במהירות "קופינג צוות כפול ואז כדור צל!" אקרא
-
[QUOTE=Charmander;1429798]
ג'ייק ~
אמייה משתמש בנהמה. פינסיר נרתע לאחור לרגע ואמייה מנצל זאת כדי לתקוף בשריטה שפוגעת.
"פינסיר התקשחות ואז מתקפה מהירה!" פינסיר התקשח ומיהר לדחוף את אמייה שעף לאחור. ההתקפה היתה כה מהירה עד כי אמייה לא יכל לחשוב אפילו.[/QUOTE]
"אמייה, נהמה שוב! לאחר מכן עמוד במקום. ברגע שפינסיר יוצא לתקוף, השתמש בזנב ברזל בשביל להדוף אותו!"
-
אנג'ל ~
"רואה?! אמרתי לך!" קרא החוקר שעמד על המדרגות, הוא זז משם מהר והלך לעבר חוקר אחר לשגע אותו, מלווה בחוקר השני שצרח אחריו "קוסמי קוסמי, אני אומר לך!"
אתה ממהר לעלות במדרגות ובסריקה קלה מגלה חדר שינה גדול ומאוורר. אתה נכנס בקלילות פנימה ושומר על השקט. מחשב נצב ליד החלון, אתה ממהר להדליקו וסיסמא ראשונית מתבקשת. אתה מכניס את הסיסמא שהבחור שלך הביא לך ועולה בעיניך שאלה.
"מורוד וכחול נוצר ורוד ואפור, אבל אל תשאלו אותי מה התשובה כי אני טיפש מדי כדי לענות עליה. מי אני?"
לונדון ~
קופינג ממהר לציית. כפלים רבים שלו מתמלאים בחלל הקרב וכשגריימר מתבלבל ולא יודע לאן לתקוף קופינג מיהר לשלוח לעברו כדור צל שפגע בו פגיעה ישירה. לפתע גריימר ירה לעברך עוקץ רעל. המחטים הקטנים עפו היישר לעבר גופך!
ג'ייק ~
אמייה נוהם שוב בזמן שפינסיר מיהר לחבוט מתקפה מהירה. אמייה ממהר להרים זנב ברזל, פינסיר מאבד לגמרי את הכיוון והתרסק על הרצפה.
"פינסיר תתקשח ותשתמש בנשיכת חרק!" קרא יריבך.
-
[QUOTE=Charmander;1429803]
לונדון ~
קופינג ממהר לציית. כפלים רבים שלו מתמלאים בחלל הקרב וכשגריימר מתבלבל ולא יודע לאן לתקוף קופינג מיהר לשלוח לעברו כדור צל שפגע בו פגיעה ישירה. לפתע גריימר ירה לעברך עוקץ רעל. המחטים הקטנים עפו היישר לעבר גופך!
[/QUOTE]
'פאק' אחשוב לעצמי ואפול למטה במהירות וארים את ידי מעל ראשי "קופינג מסך עשן ואז השמדה עצמית הכי קרוב שאתה יכול!" אצעק בזעם
-
[QUOTE=Charmander;1429803]אנג'ל ~
"רואה?! אמרתי לך!" קרא החוקר שעמד על המדרגות, הוא זז משם מהר והלך לעבר חוקר אחר לשגע אותו, מלווה בחוקר השני שצרח אחריו "קוסמי קוסמי, אני אומר לך!"
אתה ממהר לעלות במדרגות ובסריקה קלה מגלה חדר שינה גדול ומאוורר. אתה נכנס בקלילות פנימה ושומר על השקט. מחשב נצב ליד החלון, אתה ממהר להדליקו וסיסמא ראשונית מתבקשת. אתה מכניס את הסיסמא שהבחור שלך הביא לך ועולה בעיניך שאלה.
"מורוד וכחול נוצר ורוד ואפור, אבל אל תשאלו אותי מה התשובה כי אני טיפש מדי כדי לענות עליה. מי אני?"
[/QUOTE]
אקליד את המילה "סלוברו"
-
[QUOTE=Charmander;1429803]
ג'ייק ~
אמייה נוהם שוב בזמן שפינסיר מיהר לחבוט מתקפה מהירה. אמייה ממהר להרים זנב ברזל, פינסיר מאבד לגמרי את הכיוון והתרסק על הרצפה.
"פינסיר תתקשח ותשתמש בנשיכת חרק!" קרא יריבך.[/QUOTE]
"אמייה, יש לך יתרון סוגי על המתקפה הזאת! רוץ אל פינסיר והשתמש בזנב ברזל שוב, ותכוון אל הפרצוף שלו בכדי להקשות עליו להשתמש במתקפה!"
-
לונדון ~
אתה קופץ וחומק מההתקפה, אך צריבה עזה בכתף מבהירה לך שחטפת קצת. קופינג מסתחרר וממלא את החלל בעשן דליק ולפתע מתפוצץ בעוצמה! הפיצוץ העוצמתי מעיף את כל מי שעמד באיזור וגריימר שהפך לעיסה מגוררת ומפוררת בצבע שחור הוחזר לפוקדור והזר נעלם.
"זו היתה חתיכת התקפה..." מילמל פרופ' אוק כשגופו חרוך לחלוטין. "אני ממש מצטער, אבל נראה לי שהוא כבר לא יחזור. מה אני יכול לעשות עבורך?"
קופינג המעולף חירחר משהו לא ברור...
אנג'ל ~
אתה מקיש את המילה סלוברו והמסך הפך ירוק חיוור לרגע. אז שאלה נוספת עלתה על הצג.
"חוסר תועלת יכול להפוך לסכנה ממשית, אל תסתכל בקנקן אלא למה שהוא עלול להתפתח אליו..."
שאלה נוספת הועלתה.
ג'ייק ~
אמייה זינק והסתחרר קדימה כשהזנב הבוהק הוטח בעוצמה בפניו של פינסיר. הוא עף לאחור אך ברגע של פחד הבנת דבר אחד בלבד. זנבו של אמייה היה לכוד בצבתות. במהירות פינסיר הקפיץ את אמייה ולכד את גופו בצבתות. "לפיתה!" צרח המאמן. אמייה צרח בכל הכוח אל שמי הלילה.
-
[QUOTE=Charmander;1429807]
אנג'ל ~
אתה מקיש את המילה סלוברו והמסך הפך ירוק חיוור לרגע. אז שאלה נוספת עלתה על הצג.
"חוסר תועלת יכול להפוך לסכנה ממשית, אל תסתכל בקנקן אלא למה שהוא עלול להתפתח אליו..."
שאלה נוספת הועלתה.
[/QUOTE]
"מאג'יקארפ"
-
[QUOTE=Charmander;1429758]
אנדי ~
האחות ג'וי במרכז הפוקימונים חייכה אליך ולקחה את הפוקימונים שלך לריפוי. בנתיים היא הביאה לך מפתח לחדר שלך וכרטיס שהייה במרכז הפוקימונים כולל אוכל חינם. "אתה מוזמן ללכת לבקר בחנות אם אתה רוצה." אמרה האחות גוי. "מה הסיבה שיצאת למסע? מעוניין במשהו מסויים?"[/QUOTE]
"אה..." אחשוב "אין לי סיבה מיוחדת.." אגיד בחיוך בישני "אבל אני רוצה לחקור את הפוקימונים ולחקור את העולם" אגיד בטוקף
-
[QUOTE=Charmander;1428714]אליס ~
פיצ'ו ממהר להמם את הפוקימון שמנסה לפגוע בפיצ'ו בעזרת העוקץ שלו. ההלם מכאיב לפוקימון אך הוא שולח את אחד העוקצים היישר לעבר פיצ'ו...
אנג'ל ~
המהלך עבד בצורה מרשימה. מארקרו אכן איבד שיווי משקל והתרסק אך עד מהרה הזדקף ופגע בטוטודייל בניקור.
"עכשיו מארקרו השתמש במרדף פעם נוספת! אז ניקור!"[/QUOTE]
''אוי לא!'' אומר כמעט בצעקה ''פיצ'ו תתחמק מיד ותשתמש בהקסמה! שהוא יהיה מבולבל תתקיף שוב בניצוץ תוך כדי שאתה מקיף אותו כך שהוא לא יוכל להתחמק!'' אומר לפיצ'ו באהדה ופחד
-
אנג'ל ~
הצג הפך ירוק שוב. שאלה נוספת שעלתה שם.
ניגון חליל אשר מרגיע אחרים, מעיר אותי. מי אני?
אנדי ~
"אם אתה נהנה כל כך לחקור, למה שלא תשתתף במחקר של פרופסור אוק? שמעתי שהוא שולח למשימות מאוד מעניינות ולאחר שמילאת עשרה משימות אתה משתתף במחקר אמיתי שמזכה אותך לתואר חוקר פוקימונים!" הציעה האחות ג'ואי והגישה לך פרוספקט.
"יש אולי מקצוע אחר שאתה מעונין בו? ליגת הפוקימונים? תחרויות סרט?"
אליס ~
באהדה ובפחד? *_*
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
פיצ'ו מתחמק בזכות זריזותו ומשתמש בהקסמה. בידריל המבולבל פונה ימינה ושמאלה כשהלם חשמלי היכה בו. הוא המניך עוף אך העוקצים שלו בהקו שוב, והוא התקרב במטרה לתקוף שוב!
-
[QUOTE=Charmander;1429890]אנג'ל ~
הצג הפך ירוק שוב. שאלה נוספת שעלתה שם.
ניגון חליל אשר מרגיע אחרים, מעיר אותי. מי אני?
אנדי ~
"אם אתה נהנה כל כך לחקור, למה שלא תשתתף במחקר של פרופסור אוק? שמעתי שהוא שולח למשימות מאוד מעניינות ולאחר שמילאת עשרה משימות אתה משתתף במחקר אמיתי שמזכה אותך לתואר חוקר פוקימונים!" הציעה האחות ג'ואי והגישה לך פרוספקט.
אליס ~
באהדה ובפחד? *_*
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
פיצ'ו מתחמק בזכות זריזותו ומשתמש בהקסמה. בידריל המבולבל פונה ימינה ושמאלה כשהלם חשמלי היכה בו. הוא המניך עוף אך העוקצים שלו בהקו שוב, והוא התקרב במטרה לתקוף שוב![/QUOTE]
"סנורלאקס"
-
[QUOTE=Charmander;1429807]
ג'ייק ~
אמייה זינק והסתחרר קדימה כשהזנב הבוהק הוטח בעוצמה בפניו של פינסיר. הוא עף לאחור אך ברגע של פחד הבנת דבר אחד בלבד. זנבו של אמייה היה לכוד בצבתות. במהירות פינסיר הקפיץ את אמייה ולכד את גופו בצבתות. "לפיתה!" צרח המאמן. אמייה צרח בכל הכוח אל שמי הלילה.[/QUOTE]
"אמייה, תחזיק מעמד! השתמש בזנב ברזל בכדי לנסות לדחוק ממך את הצבתות!"
אם הוא מצליח, אני מורה לו לשרוט את פינסיר במהירות. אם הוא נכשל, אני מנסה להחזיר אותו אל הפוקדור ומוציא את איסקנדר (נידורן) במקומו
-
[QUOTE=Charmander;1429807]לונדון ~
אתה קופץ וחומק מההתקפה, אך צריבה עזה בכתף מבהירה לך שחטפת קצת. קופינג מסתחרר וממלא את החלל בעשן דליק ולפתע מתפוצץ בעוצמה! הפיצוץ העוצמתי מעיף את כל מי שעמד באיזור וגריימר שהפך לעיסה מגוררת ומפוררת בצבע שחור הוחזר לפוקדור והזר נעלם.
"זו היתה חתיכת התקפה..." מילמל פרופ' אוק כשגופו חרוך לחלוטין. "אני ממש מצטער, אבל נראה לי שהוא כבר לא יחזור. מה אני יכול לעשות עבורך?"
קופינג המעולף חירחר משהו לא ברור...
[/QUOTE]
אשפשף מעט את כתפי החבולה "אהה" אומר "באתי לקבל פוקימון פרופסור" אומר בנימוס ואנסה להסתיר את הבושה שהחרבתי את המעבדה של הפרופסור.
-
[QUOTE=Charmander;1429747]אנג'ל ~
טוטודייל החטיף למארקרו שטירת לחי רצינית ושרט, מה שגרם למארקרו להכניס את הראש בתוך הרצפה. טוטודייל נעץ את שיניו בצווארו של מארקרו המעולף. המאמן המסתורי הכניס את המארקרו שלו בכוח לפוקדור ומיהר לזרוק פוקדור נוסף לאוויר. "אלקטוויר צא! אגרוף חשמלי!"
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/466.gif[/IMG]
הפוקימון המוזר יוצא לעבר טוטודייל ומכה אותו באגרוף חשמלי רב עוצמה שגורם לו להתעלף מיד.
"אף אחד לא מסיב אותי שומע ילד?! אני חזק ממך ולעולם לא תעיז לחשוב שאתה תוכל לגבור עליי. כעת לך לחדר ההתארגנות למשימה. אתה נשלח חזרה לקנטו. תתחפף."
הוא הסתובב ונעלם. טוטודייל שכב מעולף לגמרי בזירת הקרב האפלה. מה שהותיר אותך לגמרי לבד.
אנדי ~
"אני תמיד שוכח דברים. לא מגיע לי שיהיה לי פוקימון משלי בכלל! אני לא יודע למה פרופ' אוק הכריח אותי לצאת למסע הזה בכלל! היי רגע אחד! אני יודע איפה הפוקדור!!!!" מיהר אנדרו לצעוק, הוא שלף את הפוקדור שלו מהתיק ומיהר לשים אותו בחגורה. "אני נורא מצטער על כל הצרות שגרמתי לך, להתראות!"
הוא לא ציפה לתגובתך, הוא נכנס אל תוך העיר ורידיאן. אתה נכנס לעיר ומביט סביב. לאן תלך?
[IMG]http://www.deviantart.com/download/174425030/Viridian_City_3D_by_Drew108.jpg[/IMG]
ג'ון ~
פוקימון שלא מסוגל להילחם יותר חייב להירפא. פוקימון שנלחם פעם קודמת ולא התעלף יסוגל להילחם ואני מחשיב את המנוחה כמועילה כמובן. פידג'י חייב ריפוי.
"מריל תשתמש בקרן בועות!" קרא טרייסי עצבני. מריל זינק וקרן עוצמתית של בועות פרצה. עפה במהירות לעבר איווי.[/QUOTE]
״איווי תתחמק במהירות מצד לצד מהבועות ואז תקפוץ ימינה וכשמריל יפסיק עם הבועות ויתחיל במתקפת נגד תנצל את הרגע בכדי לדחוף אותו!״ אדריך את איווי.
-
אנג'ל ~
המחשב קפא לרגע ואז שולחן העבודה נגלה בפניך, אתה ממהר להכניס את כרטיס הusb שכבר מתוכנת להעתיק את מה שהוא צריך. זה לקח 20 שניות כשלפתע אתה שומע מישהו נכנס לעבר החדר. הוא נכנס פנימה, היה זה אחד החוקרים ממקודם.
"היי מה אתה חושב שאתה עושה?! שלא תעיז!"
ג'ייק ~
אמייה מנסה להשתחרר בעזרת זנב הברזל, אך ההתקשחות שלו והנחישות שלו עזרו לו להחזיק מעמד עד שאמייה התעלף בצבתות שלו. אתה מחזיר אותו במהירות לפוקדור ושולח את איסקנדר. הוא מביט בפינסיר במבט משועמם.
לונדון ~
פרופ' אוק מביט בך ומתחיל להזיע בכל גופו. "אני הייתי שמח להביא לך פוקימון, הבעיה היא שכבר חילקתי את כל הפוקימונים שלי למאמנים אחרים! אני לא חושב שאני יכול להביא לך את הפוקימון היחיד שנותר לי פה, הוא פשוט לא תרצה אותו!"
דילן ~
איווי משתמש באיוושת העוצמה כדי לתקוף בדחיפה שמסיימת את הקרב הזה. טרייסי ממהר להביא לך חיוך מלא שיניים ולוקח תמונה של איווי שלך. איווי כל כך שמח ומזנק לעברך מלא אנרגיות, טרייסי ממהר לרפא את איווי ושולח אותך חזרה למסע. אתה מוצא את עצמך בדרך מס' 1 שוב.
תרצה להילחם נגד מאמנים או להתקדם לעבר העיר ורידיאן?
-
[quote=Charmander;1429890]
אנדי ~
[/quote]
"תוכלי להסביר לי עוד על המחקר?" אשאל "ונראלי שאני רוצה תחרויות סרטים.." אגיד בחיוך קל
-
[QUOTE=Charmander;1430176]
לונדון ~
פרופ' אוק מביט בך ומתחיל להזיע בכל גופו. "אני הייתי שמח להביא לך פוקימון, הבעיה היא שכבר חילקתי את כל הפוקימונים שלי למאמנים אחרים! אני לא חושב שאני יכול להביא לך את הפוקימון היחיד שנותר לי פה, הוא פשוט לא תרצה אותו!"
[/QUOTE]
"זה הקופינג הזה?" אשאל במעט היסוס ואצביע עליו ואז אנער את ראשי לשלילה "לא אכפת לי מה זה! רק תביא לי אותו!" אומר בנחישות.
-
[QUOTE=Charmander;1430176]
ג'ייק ~
אמייה מנסה להשתחרר בעזרת זנב הברזל, אך ההתקשחות שלו והנחישות שלו עזרו לו להחזיק מעמד עד שאמייה התעלף בצבתות שלו. אתה מחזיר אותו במהירות לפוקדור ושולח את איסקנדר. הוא מביט בפינסיר במבט משועמם.
[/QUOTE]
'לעאזל' אחשוב בעצבים ואנעץ מבט כועס בפינסיר. הוא אויב חזק, אסור לזלזל בו.
"איסקנדר, השתמש במיקוד אנרגיה ואז תקוף בניקור במלוא העוצמה!"
-
אנדי ~
"כל מה שעליך לעשות זה להתקשר לפרופ' אוק מהטלפון כאן בצד!" אמרה האחות ג'וי. "אם אתה מעוניין בלהיות מתאם לתחרויות סרט כדאי לך להזדרז, כי אני עומדת לסגור את ההרשמה לתחרות הסרט של אחר הצהריים ממש בעוד חצי שעה!"
לונדון ~
"קופינג שייך למאמן אחר, אני לא יכול להביא לך להתחיל את המסע איתו."
פרופ' אוק הביט בך לכמה שניות במבט בוחן. הוא ראה את הנחישות בעיניך והסתובב ומיהר להגיש לך פוקדור. "שמע, מדובר בפוקימון בעייתי. המאמן שלו בדיוק החזיר אותו לאחר שהוא לא הצליח להתמודד איתו. הנה לך פוקדע וציוד. אם תצטרך אותי, תמיד תרים אליי טלפון. אני מקווה שתסתדר עם הפוקימון הזה שלך, שכן הוא נורא בעייתי."
ג'ייק ~
איסקנדר בהק לרגע ושיניו בהקו באור כסוף והוא זינק היישר לעבר פינסיר. פינסיר ניסה ללכוד את גופו הקטן אך זה התברר כייתרון, כשפינסיר התקשח פעם נוספת ומיהר לעשות התקפה מהירה. הוא לא הצליח לפגוע בנידורן שכן הוא זינק והשתמש במיקוד האנרגיה שלו כדי לנקר שוב. נידורן הראה מיומנות נהדרת.
פינסיר סיים את תורו בהתקשחות.
-
[quote=Charmander;1430305]אנדי ~
"כל מה שעליך לעשות זה להתקשר לפרופ' אוק מהטלפון כאן בצד!" אמרה האחות ג'וי. "אם אתה מעוניין בלהיות מתאם לתחרויות סרט כדאי לך להזדרז, כי אני עומדת לסגור את ההרשמה לתחרות הסרט של אחר הצהריים ממש בעוד חצי שעה!"
[/quote]
"מה אני צריך לעשות כדי להירשם?!" אשאל בלחץ "תוכלי להסביר לי בבקשה מה לעשות? אולי טיפים?" אשאל
-
[QUOTE=Charmander;1430305]
ג'ייק ~
איסקנדר בהק לרגע ושיניו בהקו באור כסוף והוא זינק היישר לעבר פינסיר. פינסיר ניסה ללכוד את גופו הקטן אך זה התברר כייתרון, כשפינסיר התקשח פעם נוספת ומיהר לעשות התקפה מהירה. הוא לא הצליח לפגוע בנידורן שכן הוא זינק והשתמש במיקוד האנרגיה שלו כדי לנקר שוב. נידורן הראה מיומנות נהדרת.
פינסיר סיים את תורו בהתקשחות.[/QUOTE]
"מעולה איסקנדר, המשך ככה!" אעודד אותו בכדי להעלות לו את המורל.
"זנק אל עבר פינסיר והשתמש בניקור על אחת מידיו, נסה להיאחז לו ביד עם השיניים שלך ואל תרפה!"
-
אנדי ~
"כדי להיות מתאם, כל מה שעליך לעשות זה להפגין שיתוף פעולה בינך לבין הפוקימון שלך ולהפגין מחזה מרהיב. הנה, צפה בסרטון הזה!" אומרת ג'וי ומציגה בפניך את הטאבלט שלה.
[YOUTUBE]ZNuy0G8Xxz8[/YOUTUBE]
"רואה את מיומנות הסקווירטל?" אמרה ג'וי. "זה הכל חלק משיתוף פעולה מרשים בין מתאם ופוקימון. אני מציעה לך להירשם! כל מה שעליך לעשות זה להציג בפני את הפוקדע שלך ואישור הממליץ שלך."
ג'ייק ~
איסקנדר מנצל את מזלו הטוב ומנקר את פינסיר בידיו. הוא מנסה להינעל על אחת הידיים שלו אך עורו הקשוח לא איפשר זאת ונידורן עף לאחור. פינסיר משתמש במתקפה מהירה ופוגע בנידורן שעף לאחור. נידורן צווח בכל הכוח וגופו בהק למספר שניות. הפוקדע שלך דיווח לך שהוא למד בעיטה כפולה בדיוק מתי שכף רגלו הונחתה במה שנראה כמו פה של פינסיר. פינסיר בולבל לרגע ונפל על הרצפה, נראה כאילו הפה שלו כאב לו מאוד, על אף ההתקשחות.
-
[quote=Charmander;1430316]אנדי ~
"כדי להיות מתאם, כל מה שעליך לעשות זה להפגין שיתוף פעולה בינך לבין הפוקימון שלך ולהפגין מחזה מרהיב. הנה, צפה בסרטון הזה!" אומרת ג'וי ומציגה בפניך את הטאבלט שלה.
[youtube]ZNuy0G8Xxz8[/youtube]
"רואה את מיומנות הסקווירטל?" אמרה ג'וי. "זה הכל חלק משיתוף פעולה מרשים בין מתאם ופוקימון. אני מציעה לך להירשם! כל מה שעליך לעשות זה להציג בפני את הפוקדע שלך ואישור הממליץ שלך."
[/quote]
"אה... אישור ממליץ?" אשאל בבישנות "מה מה זה?"
-
אנדי ~
"אין מי שימליץ עליך לתחרות?" שאלה ג'וי בהפתעה מהולה בעצב. "אני לא חושבת שאוכל לרשום אותך לתחרות מבלי שמישהו ימליץ עליך, זה חייב להיות מישהו שמוכר במועצה."
היא פנתה לטפל בפוקימונים של מישהו אחר והגישה לו מפתח לחדר. לאחר כמה דקות היא ניגשה אליך בריצה. "אני יכולה להמליץ עליך! היית רוצה שאראה מופע קטן שלך? כדי לראות אם אתה מתאים?"
-
[QUOTE=Charmander;1430316]
ג'ייק ~
איסקנדר מנצל את מזלו הטוב ומנקר את פינסיר בידיו. הוא מנסה להינעל על אחת הידיים שלו אך עורו הקשוח לא איפשר זאת ונידורן עף לאחור. פינסיר משתמש במתקפה מהירה ופוגע בנידורן שעף לאחור. נידורן צווח בכל הכוח וגופו בהק למספר שניות. הפוקדע שלך דיווח לך שהוא למד בעיטה כפולה בדיוק מתי שכף רגלו הונחתה במה שנראה כמו פה של פינסיר. פינסיר בולבל לרגע ונפל על הרצפה, נראה כאילו הפה שלו כאב לו מאוד, על אף ההתקשחות.[/QUOTE]
"עבודה מעולה איסקנדר! עכשיו השתמש שוב במיקוד אנרגיה ואז צא בבעיטה כפולה וסיים את הקרב הזה!"
-
[quote=Charmander;1430320]אנדי ~
"אין מי שימליץ עליך לתחרות?" שאלה ג'וי בהפתעה מהולה בעצב. "אני לא חושבת שאוכל לרשום אותך לתחרות מבלי שמישהו ימליץ עליך, זה חייב להיות מישהו שמוכר במועצה."
היא פנתה לטפל בפוקימונים של מישהו אחר והגישה לו מפתח לחדר. לאחר כמה דקות היא ניגשה אליך בריצה. "אני יכולה להמליץ עליך! היית רוצה שאראה מופע קטן שלך? כדי לראות אם אתה מתאים?"[/quote]
"באמת?!" אומר בהתרגשות "אבל לא התכוננתי.." אתביש "טוב נראה מש אפשר לעשות..." אגיד בחיוך קל "בואי נצא החוצה שארה לך את המופעה" אגיד לאחות ג'וי ואצה איתה החוצה אוצי את הפוקדור של באלבזור ואלחש לו שהוא בידי "בלבזור שאתה יוצא תתגלגל באוויר ואז תשתמש בגפנים שלך ותשתמש בהם בתור רגליים ותישאר גבוהה באוויר ואז תסתובב כמה סיבובים ותך כדי תשתמש בהתקפת זרע ולסיום תקפוץ תנחת על הרצפה ותנהם אתה הנהמה החזקה ביותר שלך!" אלחש לו "צא בלבזור ותעשה מה שעכשיו אמרתי לך!" אגיד ואשחרר את בלבזור מהפוקדור
-
כינוי:the rock
שם:נייתן צ'מפיון
ספרייט דמות:[IMG]http://sprites.pokecheck.org/t/049.gif[/IMG]
חפצים:5 פוקדורים,פוקדע,אייפון ו1000 ש"ח.
פוקימון התחלתי:
רקע:הסיפור של נייתן מתחיל בזמן מועד התחלת המסעשלו,כהרגלו קם נייתן בחמש בבוקר.
מי יכל לחזות כי היום הזה יהיה היום הגרוע ביותר בחייו של נייתן,נייתן זוכר את הלהבות שראה שהצליח בדרך נס להתחמק מביתו,אך הוריו לא נמצאו בין ההריסות.קצת אחרי שהתעורר נייתן יצא מהבית שלו לרוץ שעה כהרגלו אך שחזר לא נשאר בית או הורים,רק פתק קטן מאביו."נייתן אני מאמין בך ותמיד האמנתי רק דבר אחד אני רוצה להגיד לך...בהצלחה במסע".נייתן רץ למעבדה עם הפתק כאשר דמעות זולגות לו.
שותף:כן
הערות/טענות/מענות/מרשמלו:מרשמלו,לתפוס דרטיני או דרגונייר.