-
[quote]״וואו!״ אומר בהתלהבות. ״אני אקח את מס׳ 2. אין יותר כיף מלקחת את מספר המזל שלי!״
כריס:
אתה מתלהב למראה כל הפוכדורים ולוקח את מספר 2 בגלל שלדעתך אין משהו יותר כיף מלקחת את מספר המזל שלך ואז אתה נכנס לתוך המעבדה של הפרופסורית.
לאחר שיחת היכרות קצרה עם הפרופסורית היא מגישה לך חפץ אדום בגודל כף יד ( ) "זהו הפוקידע!" היא מציגה את המכשיר בהתלהבות "בעזרתו תוכל לקבל מידע על כל פוקימון החי במחוז הזה" היא מסבירה מה הוא מסוגל לעשות ועוברת לחמשת החפצים הבאים שהם כדורים קטנים ( )"אלו הם הפוכדורים" אומרת לך ג'וניפר "בעזרתם תוכל ללכוד פוקימונים פראיים. אך דע לך שהם היחידים שתקבל לכן תחשוב טוב מאוד לפני שאתה לוכד פוקימון" היא אומרת לך ברצינות רבה ועונדת לך שעון ליד( ) "זהו מכשיר הקשר שלך" היא אומרת לך "בעזרתו תוכל להתקשר אללי מכל מקום במחוז ובכל זמן למקרה שתצטרך עזרה" היא אומרת לך ולוקחת את הפוכדור איתו נכנסת למעבדה "מעניין איזה פוקימון נמצא בפוכדור הזה" היא אומרת וזורקת אותו באוויר.
מהפוכדור יוצא פוקימון קטן בצבע אדום שעל ידיו יש חרבות ( ) "זהו פאוניארד!" אומרת לך ג'וניפר בהתרגשות "עכשיו תוכל לצאת למסע שלך ברחבי המחוז, בהצלחה!".
מה תעשה?
ציטוט:
[/quote]
״כל הכבוד לכם!״ אקרא בקול לפוקימונים שלי ואחבק את ווישמר אז ארוץ לפוקימון שפעם היה ווארמפל ובודק עליו בפוקדע, אולי הוא למד משהו חדש...
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1431590]
[SIZE="1"]סייבר~
הכל חוזר אלייך וקקה בידך :(
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
ג'יגליפאף מסתער לעברו של סטארמי וחובט בו בחוזקה ומעיף אותו על הסלעים. סטארמי מנסה לקום, אבל כוחו אבד לו והאבן חן שבמרכזו נכבית. סטאריו מתעלף.[/SIZE][/QUOTE]
"עבודה טובה ג'יגליפאף!" אשבח את ג'יגליפאף בזמן שאוציא כדור ריק ואזרוק אותו על סטאריו.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1431590][SIZE="1"]
[SIZE="1"]אמבר~
"ובכן נשיראו לי כמה דיסקים עם מתקפות. פוקדורים מסוגים שונים, סוכרייה נדירה אחרונה, כמה מרפאים, חבל הצלה" אומרת האישה ונראה שהיא אומרת הכל מהזיכרון. "משהו מעניין אותך?" שואלת בחיוך.[/SIZE]
[/SIZE][/QUOTE]
"דיסקים עם מתקפות? נשמע טוב," אני אומרת למוכרת. "אילו מתקפות בדיוק נשארו לך?".
'מתקפות חזקות עשויות לגרום לפוקימונים שלי להיות חזקים יותר,' אני אומרת בלבי.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1431590][SIZE="1"]ג'ון~
אתה יוצא מביתה של הפרופסור ומחפש לעצמך פינה שקטה ששם אתה משחרר את הפוקימון שקיבלת (זה מראנדום). מתוך הפוקדור יוצאת כמו מה שנראה כדור של גז שחור המרחף סביבך. עד שאתה מבין שהפוקימון שמרחפת שם היא לא אחרת מגסטלי [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/f/f3/Spr_5b_092.png[/IMG]. גסטלי מעלה גיחוך ואז מרחפת סביבך בחיבה. נראה שהיא מנסה להתחכך בך, אבל זה לא כ"כ עובד בגלל שהיא פשוט עוברת דרכך.[/SIZE][/QUOTE]
"וואי גסטלי, אדיר" אני אומר בהתרגשות ואז בטיפשות אני מנסה לחבק אותה ועובר דרכה כמובן.
אני עושה פרצוף מאוכזב אבל מתאושש תוך כמה שניות, "בואי נתחיל לזוז~" אני אומר לגסטלי ומתחיל ללכת.
-
[SIZE="1"]אדם~
אתה מוזמן להגיב גם בשלך u know...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
אתה משבח את פוקימונך ואז בודק מידע על ווארמפל, שעכשיו הוא קאסקון ושהוא למד התקשחות.
קאסקון נראה מבסוט מההתפתחות הפתאומית.[/SIZE]
[SIZE="1"]סייבר~
את זורקת פוקדור ריק על סטאריו ובשניות הוא לוכד אותו בפנים. הפוקדור מתנערמצד לצד ולבסוף נעצר.
סטאריו נלכד[/SIZE]
[SIZE="1"]אמבר~
"אממ רגע אני אחפש" אומרת המוכרת החביבה ולבסוף מוציאה 4 דיסקים "טוב יש לי פה חפירה, כדור צל, שאיבת ג'יגה ופיצוץ אש. כל דיסק עולה 350$ וישר לך את ארבעתם ב 1100$" ממשיכה בחביבות.[/SIZE]
[SIZE="1"]ג'ון~
ד"א יש לך אוהל התייחדות ששם אתה יכול להרבות פוקימונים :P
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
אתה מתחיל ללכת יחד עם גסטלי שמעופפת סביבך והופכת את העננה סביבה לצורות ופרצופים גדולים המשעשעים אותך נורא. לאחר כמה רגעים אתה מבחין שאתה כבר מחוץ לעיר ואתה על שביל פתוח מוקף בעצים ושיחים. אתה הולך ברוגע עד שלפתע אתה מבחין בתזוזה בין השיחים. אתה מתקרב ומבחין במשהו סגול ומהיר קופץ לאחד מהעצים. אתה עוצר ובוחן שוב ואז מגלה שהדבר הסגול הוא איפום [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/1/14/Spr_5b2_190_m.png[/IMG][/SIZE]
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1431610][SIZE="1"]ג'ון~
ד"א יש לך אוהל התייחדות ששם אתה יכול להרבות פוקימונים :P
אתה מתחיל ללכת יחד עם גסטלי שמעופפת סביבך והופכת את העננה סביבה לצורות ופרצופים גדולים המשעשעים אותך נורא. לאחר כמה רגעים אתה מבחין שאתה כבר מחוץ לעיר ואתה על שביל פתוח מוקף בעצים ושיחים. אתה הולך ברוגע עד שלפתע אתה מבחין בתזוזה בין השיחים. אתה מתקרב ומבחין במשהו סגול ומהיר קופץ לאחד מהעצים. אתה עוצר ובוחן שוב ואז מגלה שהדבר הסגול הוא איפום [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/1/14/Spr_5b2_190_m.png[/IMG][/SIZE][/QUOTE]
רוצה לבוא איתי לאוהל ההתייחדות עומר? [IMG]http://www.greendaycommunity.org/public/style_emoticons/default/eyebrow.gif[/IMG]
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
"אייפום, הא? נחמד.." אני ממלמל לי.
"מה את אומרת גסטלי? שנלך על זה?" אני מסתכל אליה ואומר עם חיוך נחוש.
"תשתמשי בהיפנוזה על האייפום ההוא כדי להרדים אותו ולאחר מכן תתקפי עם אגרוף קרח" אני אומר לגסטלי ברגע שאני מקבל ממנה את האוקיי.
-
[SIZE="1"]ג'ון~
אתה יודע שכן! :love:
גסטלי מגחכת כאישור ואז עפה לעברו של איפום ועיניה זוהרות בכחול בהיר ונראה שכל הסביבה מולה מחשיכה ועד מהרה איפום מתחיל להירדם. גסטלי מצחקקת באישור ואז העננה הסובבת אותה הופכת לאגרוף ענקי המעלה קרח וחובטת באיפום בעצמה ומפילה אותו מהעץ.[/SIZE]
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1431610]
[SIZE="1"]סייבר~
את זורקת פוקדור ריק על סטאריו ובשניות הוא לוכד אותו בפנים. הפוקדור מתנערמצד לצד ולבסוף נעצר.
סטאריו נלכד[/SIZE]
[/QUOTE]
'ואו, אני ממש טובה בזה כנראה. איך זה שאני לא תופסת לעזאזל?' אחשוב לעצמי ואחזיר את ג'יגליפאף לכדור. לאחר מכן, אלך אל החנות בצ'ריגרוב בכדי לחדש את מלאי הפוקדורים שלי.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1431631][SIZE="1"]ג'ון~
אתה יודע שכן! :love:
גסטלי מגחכת כאישור ואז עפה לעברו של איפום ועיניה זוהרות בכחול בהיר ונראה שכל הסביבה מולה מחשיכה ועד מהרה איפום מתחיל להירדם. גסטלי מצחקקת באישור ואז העננה הסובבת אותה הופכת לאגרוף ענקי המעלה קרח וחובטת באיפום בעצמה ומפילה אותו מהעץ.[/SIZE][/QUOTE]
:פותח אוהל:
- - - - - - - - -
"זה העיר אותו?" אני שואל את עצמי.
"טוב, ליתר ביטחון, גסטלי תשתמשי בהיפנוזה עוד פעם כדי לוודא שהוא ישן ותתקפי שוב באגרוף קרח" אני אומר לה.
-
[B]שם בפורום:[/B] itayQT
[B]שם+ שם משפחה:[/B] פול מיקס.
מראה: [IMG]http://img412.imageshack.us/img412/5893/yellowi.png[/IMG]
[B]גיל:[/B] 14
[B]רקע:[/B] פול הוא ילד לא רגיל, הוא נולד במחוז גו'טו בכפר אזליה, נולד למשפחה מיוחדת, משפחתי דגלה בדורותיה להיות מאמני פוקימונים מהשורה הראשונה! משפחתי הוציאה עשרות מאמרים, ספרים, סרטים המיועדים על איך לגדל פוקימונים, איך להיות מהטופ! אחד מן הספרים היה "כיצד להתחבר לפוקימון ולהיות איתו כאחד", הספר הזה משך אותי, הספר לימד והסביר כיצד להיות מגדל פוקימונים, ולהיות מרפא. מאז ומתמיד הרגשתי חיבור לפוקימונים, חיבור לפוקימונים מהסוג האחר, כאלה לא הכי חזקים ולא מהשורה הראשונה בקרבות. אני התחברתי יותר לחלשים, לפוקימונים שאכן יש לי מה לתרום להם, מהידע שלי ומהיכולות שלי. כאשר הגעתי לגיל 14, החלטתי לממש את חלומי ולהפוך להיות מגדל פוקימונים, לעזור ולדאוג לפוקימונים שלא תמיד יכולים להסתדר לבד, לגדל אותם ולהפוך אותם לטופ! אז חלומי להפוך להיות מאמן פוקימונים ומרפא מקצועי! ואני יודע שאגשים את החלום, עם הרבה עבודה קשה ומסירות לפוקימונים!
[B]סוג המאמן שבחרתי:[/B] מרפא.
[B]התחלתי:[/B] לא למלא
[B]הערות\הארות\בקשות,הטבות מיניות:[/B] X
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1431590]
[SIZE="1"]אינג'ל~
סוזן מחייכת קלות ואז מעלימה את החיוך במבט רציני "ג'ינקס אבקת שלב על המתקפה שלו!" ג'ינקס מושיטה יד אחת קדימה ונושפת בחוזקה. משם נוצרת אבקה לבנה-תכולה וקרה אשר מקפיאה את האבקה הורודה והירוקה שגלום מפזר- ומקפיאה אותה במקום והיא נופת כמו שלג על הבמה.
"ג'ינקס כדור אנרגיה ואז חבטה!" קוראת סוזן ברצינות וג'ינקס שלה שוב יוצרת כדור אנרגיה ירוקה-כחולה מפיה ושולחת אותה לעבר גלום.[/SIZE]
[/QUOTE]
"גלום תשתמש שאיבת מגה!" אומר 'גלום חזק יותר הפעם זה אמור לעבוד' אחשוב לעצמי.
"גלום תתן לה להתקרב אליך על מנת לחבוט ואז תשתמש באבקת שינה מטווח אפס ככה לא יהיה לה זמן להקפיא את האבקה"
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1431610][SIZE="1"]
[SIZE="1"]אמבר~
"אממ רגע אני אחפש" אומרת המוכרת החביבה ולבסוף מוציאה 4 דיסקים "טוב יש לי פה חפירה, כדור צל, שאיבת ג'יגה ופיצוץ אש. כל דיסק עולה 350$ וישר לך את ארבעתם ב 1100$" ממשיכה בחביבות.[/SIZE]
[/QUOTE]
"לא, אין לי צורך בארבעתם, אשמח לקבל לבינתיים רק את מתקפת החפירה," אני אומרת. 'לפי דעתי מאדקיפ יכול ללמוד אותה, ובכך תהיה לו עוד מתקפה..'.
-
[SIZE="1"]סייבר~
אתה מתלונן?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
את הולכת לעבר החנות במצב רוח נהדר ושם יושבת בחורה בגילך :כל פוקדור הוא 150$. כמה את רוצה?" היא שואלת בחיוך.[/SIZE]
[SIZE="1"]ג'ון~
:sunglasses: fuckin yahh free sex! :)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
גסטלי שוב עפה לעברו של איפום, שגם ככה ישן ומנסה להפנט אותו שוב- אבל מכיוון שהוא כבר ישן זה לא עוזר לה. גסטלי הופכת את העננה סביבה שוב לאגרוף ענקי המתחיל להכחיל והיא מכה את איפום בחוזקה ומרסקת אותו בקרקע.
איפום עדיין ישן.[/SIZE]
איתי מצטער, עדיין לא הספקתי לערוך כבר המקום נתפס
[SIZE="1"]אינג'ל~
גלום מתחיל לזהור בירוק והוא שולח קרן לעבר הכדור אנרגיה ומצליח לשאוב ממנו כמחצית מהאנרגיה, אבל הכדור עדיין נשאר והוא מצליח לפגוע בגלום. גלוםם מחכה מוכן עם אבקה בזמן שג'ינקס מסתערת עליו כשידה הענקית שלוחה קדימה לחבטה הוא מרסס על כל פניה את אבקת השניה והיא נופלת ישנה על הבמה.
"ג'ינקס התעוררי מיד!" פוקדת עליה סוזן ועל פרצופה ארשת בטוחה "אם לא השתמשי בדיבור שינה!"[/SIZE]
[SIZE="1"]אמבר~
"אוקי, רק המתקפה הזאת? גם הקרן בועות יכולה להתאים לו. לפי מה שאני זוכרת מדקיפ לא יודע קרן בועות." מנסה לשכנע אותך המוכרת[/SIZE]
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1431660][SIZE="1"]ג'ון~
:sunglasses: fuckin yahh free sex! :)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
גסטלי שוב עפה לעברו של איפום, שגם ככה ישן ומנסה להפנט אותו שוב- אבל מכיוון שהוא כבר ישן זה לא עוזר לה. גסטלי הופכת את העננה סביבה שוב לאגרוף ענקי המתחיל להכחיל והיא מכה את איפום בחוזקה ומרסקת אותו בקרקע.
איפום עדיין ישן.[/SIZE][/QUOTE]
נראה לך שאני אקח ממך כסף ):
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
"DAFUQ איך אני אמור לדעת אם הוא התעלף ):" אני ממלמל.
"תמשיכי לתקוף עם אגרוף קרח עד שהוא יתעלף לגמרי" אני אומר לגסטלי ומחכה בסבלנות שהקרב ביניהם יגמר.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1431660][SIZE="1"]סייבר~
אתה מתלונן?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
את הולכת לעבר החנות במצב רוח נהדר ושם יושבת בחורה בגילך :כל פוקדור הוא 150$. כמה את רוצה?" היא שואלת בחיוך.[/SIZE]
[/QUOTE]
תמיד. תעדכן ת'חנות אגב
~~~~~~~
"3" אגיד בהחלטיות ואתן למוכרת 450$. לאחר מכן, אודה למוכרת ואתחיל ללכת לכיוון העיר וויולט.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1431660]
[SIZE="1"]אינג'ל~
גלום מתחיל לזהור בירוק והוא שולח קרן לעבר הכדור אנרגיה ומצליח לשאוב ממנו כמחצית מהאנרגיה, אבל הכדור עדיין נשאר והוא מצליח לפגוע בגלום. גלוםם מחכה מוכן עם אבקה בזמן שג'ינקס מסתערת עליו כשידה הענקית שלוחה קדימה לחבטה הוא מרסס על כל פניה את אבקת השניה והיא נופלת ישנה על הבמה.
"ג'ינקס התעוררי מיד!" פוקדת עליה סוזן ועל פרצופה ארשת בטוחה "אם לא השתמשי בדיבור שינה!"[/SIZE]
[/QUOTE]
פאק דיס שיט יש לה הכל @::::::::
היא מרבה לא מתאמנת ))))):
אגב גלום מקבל אנרגיה שהוא שואב את הכדור נכון ?
----------------
"תשתמש בשאיבת מגה ואז בחומצה תזהר מהדיבור שינה"אומר.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1431660]
[SIZE="1"]אמבר~
"אוקי, רק המתקפה הזאת? גם הקרן בועות יכולה להתאים לו. לפי מה שאני זוכרת מדקיפ לא יודע קרן בועות." מנסה לשכנע אותך המוכרת[/SIZE][/QUOTE]
"יש לך גם קרן בועות? אני גם רוצה!" אני אומרת בהתלהבות. "הצעת לי מקודם חפירה, כדור צל, שאיבת ג'יגה ופיצוץ אש, לא ידעתי שיש ברשותך גם קרן בועות. כן, ארצה גם קרן בועות. מה דעתך על שניהם ב-450$?".
-
[QUOTE]אדם~
אתה מוזמן להגיב גם בשלך u know...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
אתה משבח את פוקימונך ואז בודק מידע על ווארמפל, שעכשיו הוא קאסקון ושהוא למד התקשחות.
קאסקון נראה מבסוט מההתפתחות הפתאומית.
[/QUOTE]
אני מגיב עכשיו :S
"עבודה טובה קאסקון. אנחנו צריכים להתפתח עוד שלב אחד כדי שנוכל להתאמן ברצינות. כעת, אני מעוניין לתת לכם מנוחה טובה." אומר ואכניס את כולם לפוקדור. אני אחזור לעיר ואגש לחנות, לבדוק מה יש להציע שם. (בתקווה שזה לא כמו בחנות אצלי..)
-
[SIZE="1"]ג'ון~
אז אני אקח ממך גם כסף! :(
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
גסטלי מתחילה לצחוק כמשוגעת ומתחילה להרביץ לאיפום הישן עם אגרוף קרח. הוא מתעורר לשנייה רק בשביל להתעלף שוב עם אגרוף קרח ענקי המחטיף לו ישירות בפנים.[/SIZE]
[SIZE="1"]סייבר~
עודכנה מאסטר!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"תודה!" אומרת לך בחיוך המוכרת ומגישה לך את הפוקדורים שביקשת. את מודה לה בחיוך ויוצאת משם לדרך צפונית וארוכה ובסופה את מבחינה במערה גדולה. אץ מתחילה ללכת במערה כשלפתע ניגש אלייך נער בגילך בעל לבוש ססגוני וחיוך כובש [IMG]http://oi56.tinypic.com/53r1ht. "היי חמודה, בא לך אולי איזה קרב ידידותי?" שואל בחיוך.ואל בחיוך.[/SIZE]
[SIZE="1"]
אינג'ל~
מעט, אבל החצי השני הוריד את זה בחזרה.
והיא אמרה לך שהיא אחת המאמנות המובילות במחוז...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
גלום זוהר בירוק בהיר ועוטף באותו אור את ג'ינקס ומוצץ ממנה אנרגיה, אבל לא נראה שהרבה כי היא עדיין ישנה ומלמלת לעצמה בשקט. כשהוא בא לשלוח עליה חומצה היא נושפת לתוך כף ידה ויוצרת משם אבקה לבנה- תכולה ומקפיאה את החומצה אשר נופלת כגוש על הבמה.
"ג'ינקס קדימה התעוררי!" קוראת שוב המאמנת, ואכן ג'ינקס מתחילה להראות סימני היתעוררות. [/SIZE]
[SIZE="1"]אמבר~
"כן, הוא פה למטה עכשיו שמתי לב" אומרת המוכרת ונושפת חזק על הדיסק וכמות האבק שיורדת ממנו גורמת לך להישתעל. "כמעט ואף אחד לא משתמש יותר בדיסקים הישנים, אז אנחנו לא מדברים עליהם הרבה. ובנוגע המחיר 550$ ועשינו עסק" אומרת לך בקריצה.[/SIZE]
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1431691][SIZE="1"]ג'ון~
אז אני אקח ממך גם כסף! :(
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
גסטלי מתחילה לצחוק כמשוגעת ומתחילה להרביץ לאיפום הישן עם אגרוף קרח. הוא מתעורר לשנייה רק בשביל להתעלף שוב עם אגרוף קרח ענקי המחטיף לו ישירות בפנים.[/SIZE][/QUOTE]
מה יא רמאי לפני שניה כתבת חינם ):
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
'הפוקימון שלי משוגעת.. מגניב לי..' אני חושב ומעלה חיוך זדוני.
"עכשיו שהוא התעלף אפשר לתפוס אותו" אני אומר ומוציא פוקדור ריק.
אני זורק את הפוקדור על האייפום ומחכה שיתפס.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1431692]
[SIZE="1"]
אינג'ל~
מעט, אבל החצי השני הוריד את זה בחזרה.
והיא אמרה לך שהיא אחת המאמנות המובילות במחוז...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
גלום זוהר בירוק בהיר ועוטף באותו אור את ג'ינקס ומוצץ ממנה אנרגיה, אבל לא נראה שהרבה כי היא עדיין ישנה ומלמלת לעצמה בשקט. כשהוא בא לשלוח עליה חומצה היא נושפת לתוך כף ידה ויוצרת משם אבקה לבנה- תכולה ומקפיאה את החומצה אשר נופלת כגוש על הבמה.
"ג'ינקס קדימה התעוררי!" קוראת שוב המאמנת, ואכן ג'ינקס מתחילה להראות סימני היתעוררות. [/SIZE]
[/QUOTE]
"גלום תשתמש בחומצה אחר כך תתחיל לפזר אבקת שינה מסביב לג'ינקס בשביל שהיא תחזור לישון מיד שהיא תתעורר"אומר.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1431692][SIZE="1"
[SIZE="1"]סייבר~
עודכנה מאסטר!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"תודה!" אומרת לך בחיוך המוכרת ומגישה לך את הפוקדורים שביקשת. את מודה לה בחיוך ויוצאת משם לדרך צפונית וארוכה ובסופה את מבחינה במערה גדולה. אץ מתחילה ללכת במערה כשלפתע ניגש אלייך נער בגילך בעל לבוש ססגוני וחיוך כובש [IMG]http://oi56.tinypic.com/53r1ht. "היי חמודה, בא לך אולי איזה קרב ידידותי?" שואל בחיוך.ואל בחיוך.[/SIZE]
[/QUOTE]
"חמודה תקרא לחברים שלך" ארטון בעצבים ואחזיק את הפוקדור של נידורן.
"אבל אני לא יכולה לסרב להצעה לקרב. צאי נידורן!"
-
[SIZE="1"]ג'ון~
אבל רצית לגבות ממני :(
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
אתה ממהר וזורק פוקדור ריק על איפום המעולף. תוך שנייה הפוקדור נפתח ושואב את היצור המסכן לתוכו. לאחר מכן, הוא מתחיל להתגלגל מצד לצד ולבסוף נעצר.
איפום נלכד![/SIZE]
[SIZE="1"]אינג'ל~
"זה לא יעבוד שוב! שיקוף!" קוראת המאמנת וג'ינקס אותה שוכבת יוצרת מסך של אור בהיר לפניה והיא מגינה על עצמה מהמתקפה המשולבת של גלום. "עכשיו תסיימי את הקרב עם נשיקה חביבה ואז אבקת שלג!" ג'ינקס קופצת על האדמה בטראח גדול ואז מנשקת את האוויר ונשיקה גדולה וורודהנשלחת מבין שפתיה ונדבקת על גלום. הוא מחייך חיוך אווילי ונירדם. ג'ינקס מושיטה את ידה קדימה ונושפת ארוכות ויוצרת אבקה לבנה המקפיאה את גלום.
"והמנצחת בקרב היא ג'ינקס!" קורא שופט שמסתבר היה שם כל הזמן הזה.
סוזן ממהרת להחזיר את ג'ינקס לפוקדור שלה ויורדת מהבמה ונעלמת בקהל. משאירה אותך שם לבד.[/SIZE]
[SIZE="1"]סייבר~
"אז את רוצה אולי להיות?" שואל וצחוק בעדינות וקורץ לך "צא סוויפר!" קורא המאמן השרמנטי וזורק פוקדור לאוויר. מתוכו יוצא פוקימון נחשי ושחור הנושף בקול גבוהה [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/7/72/Spr_5b_336.png[/IMG] "צא עם ליקוק ואז תעבור לנשיכה!" קורא המאמן. סוויפר יוצא כשלשונו הדקה בחוץ והוא מתכוון לקק את נידורן[/SIZE]
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1431705]
[SIZE="1"]אינג'ל~
"זה לא יעבוד שוב! שיקוף!" קוראת המאמנת וג'ינקס אותה שוכבת יוצרת מסך של אור בהיר לפניה והיא מגינה על עצמה מהמתקפה המשולבת של גלום. "עכשיו תסיימי את הקרב עם נשיקה חביבה ואז אבקת שלג!" ג'ינקס קופצת על האדמה בטראח גדול ואז מנשקת את האוויר ונשיקה גדולה וורודהנשלחת מבין שפתיה ונדבקת על גלום. הוא מחייך חיוך אווילי ונירדם. ג'ינקס מושיטה את ידה קדימה ונושפת ארוכות ויוצרת אבקה לבנה המקפיאה את גלום.
"והמנצחת בקרב היא ג'ינקס!" קורא שופט שמסתבר היה שם כל הזמן הזה.
סוזן ממהרת להחזיר את ג'ינקס לפוקדור שלה ויורדת מהבמה ונעלמת בקהל. משאירה אותך שם לבד.[/SIZE]
[/QUOTE]
ארד מהבמה ואלך לחנות מאוכזב מההופעה שלי ושל הפוקימונים שלי.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1431705]
[SIZE="1"]סייבר~
"אז את רוצה אולי להיות?" שואל וצחוק בעדינות וקורץ לך "צא סוויפר!" קורא המאמן השרמנטי וזורק פוקדור לאוויר. מתוכו יוצא פוקימון נחשי ושחור הנושף בקול גבוהה [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/7/72/Spr_5b_336.png[/IMG] "צא עם ליקוק ואז תעבור לנשיכה!" קורא המאמן. סוויפר יוצא כשלשונו הדקה בחוץ והוא מתכוון לקק את נידורן[/SIZE][/QUOTE]
תעדכן לי ת'כדורים @:
~~~~~~~~~
"נידורן, הצליפי בראשו עם זנב רעל!" אני פוקדת מיידית בכדי לנסות לבלום את היריב. "אחר כך עברי לשריטה!"
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1431705][SIZE="1"]ג'ון~
אבל רצית לגבות ממני :(
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
אתה ממהר וזורק פוקדור ריק על איפום המעולף. תוך שנייה הפוקדור נפתח ושואב את היצור המסכן לתוכו. לאחר מכן, הוא מתחיל להתגלגל מצד לצד ולבסוף נעצר.
איפום נלכד![/SIZE][/QUOTE]
מי? אני? מה פתאום ):
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
"יאי תפסנו אותו, זה לא היה קשה במיוחד חהחהחה" אני צוחק בצחוק גדול ומתנשא.
אני מרים את הפוקדור ומכניס אותו למקום, "בואי נמשיך עכשיו" אני אומר לגסטלי וממשיך ללכת בשביל.
-
אתה מודע לכך שדילגת עליי כן?
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1431691]
[SIZE="1"]אמבר~
"כן, הוא פה למטה עכשיו שמתי לב" אומרת המוכרת ונושפת חזק על הדיסק וכמות האבק שיורדת ממנו גורמת לך להישתעל. "כמעט ואף אחד לא משתמש יותר בדיסקים הישנים, אז אנחנו לא מדברים עליהם הרבה. ובנוגע המחיר 550$ ועשינו עסק" אומרת לך בקריצה.[/SIZE][/QUOTE]
"לא, זה יקר מדי," אני אומרת. "500$ וסגרנו עסק. גם ככה אמרת שכל מתקפה 250$," אני מוסיפה.
אני קונה את הדיסקים, יוצאת מהחנות, ומוציאה את מדקיפ מהפוכדור.
-
[SIZE="1"]אדם~
סליחה שלחנו באותו זמן לא שמתי לב.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
אתה מחזיר את הפוקימונים שלך לפוקדור ועולה בחזרה לעיר. אתה שם מוצא חנות ונכנס פנימה בביטחון מוחלט. אתה רואה שם נערה בת 18 עם שיער בלונדיני ןחייכנית "שלום במה אוכל לעזור לך אדוני?" היא שואלת בחיוך.[/SIZE]
[SIZE="1"]אינג'ל~
אתה יורד מאוכזב ומעט מושפל מההפסד הקשה שלך והולך ישר לחנות. אתה פוגש שם נערה חייכנית שנראית מעט מופתעת "אהה.. הכל בסדר?" שואלת בקול מלא חמלה. [/SIZE]
[SIZE="1"]סייבר~
יעודכן מה אתה בלחץ?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
בדיוק שסוויפר מנסה לקק את נידורן הוא מקבל זנב רעל בראשו מה שגורם לו לנשוך את לשונו הארוכה. הוא זועק מכאב ומסתכל עליה בזעם ועף אליה ונושך אותה בגב. נידורן לא מוותרת וציפורניה זוהרות בלבן והיא שורטת בחוזקה את קצה זנבו הארוך.
"סוויפר כריכה ואז נשיכה שוב!" קורא המאמן שלו וסוויפר משגר עצמו כקפיץ ומצליח לכרוך את עצמו סביב נידורן והוא מתחיל לחנוק אותה לאט לאט.[/SIZE]
[SIZE="1"]ג'ון~
אתה הולך מבסוט מהניצחון הראשון שלך וממשיך ללכת בדרך ישרה דרך היערות כלפתע אתה מבחין בפוקימון זחל קטן וכתום הזוחל לו ברוגע ממש לידך [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/9/96/Spr_5b_013.png[/IMG][/SIZE]
[SIZE="1"]אמבר~
זה 350 לאחד :X
"האמממ" אומרת המוכרת ומנסה לחשוב רגע "אני קצת אסתבך אבל שטויות 500$ וסגרנו" את משלמת לה ויוצאת מהחנות ומוציאה את מדקיפ החוצה והוא מסתכל עלייך וחיוך על פניו.[/SIZE]
-
[quote]אדם~
סליחה שלחנו באותו זמן לא שמתי לב.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
אתה מחזיר את הפוקימונים שלך לפוקדור ועולה בחזרה לעיר. אתה שם מוצא חנות ונכנס פנימה בביטחון מוחלט. אתה רואה שם נערה בת 18 עם שיער בלונדיני ןחייכנית "שלום במה אוכל לעזור לך אדוני?" היא שואלת בחיוך.[/quote]
״רציתי לשאול, האם אתם מחזיקים בדיסקי התקפות במקרה? אבני פיתוח?״ אשאל את המוכרת. ״והייתי רוצה לקנות עוד ארבעה פוקדורים רגילים בקשה.״
-
[size="1"]אדם~
"יש לי ממש כמה אחרונים" אומרת המוכרת ומוציאה 3 דיסקים "יש לי פה שאיבת ג'יגה, פיצוץ אש וכדור צל" אומרת לך בחיוך "אבנים נשארו לי רק אבן אש ואבן עשב. וכל פוקדור עולה 150$" אומרת בחיוך ומכינה בשבילך 4 פוקדורים.
"עוד משהו?" שואלת בחיוך.[/size]
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1431745]
[SIZE="1"]אינג'ל~
אתה יורד מאוכזב ומעט מושפל מההפסד הקשה שלך והולך ישר לחנות. אתה פוגש שם נערה חייכנית שנראית מעט מופתעת "אהה.. הכל בסדר?" שואלת בקול מלא חמלה. [/SIZE]
[/QUOTE]
זאת המוכרת?
----------
"כן"אומר.
"אפשר לדעת כמה עולים פוכדורים, איזה מתקפות יש ואיזה אבנים יש ?"אשאל עם חיוך מאולץ.
-
[size="1"]אינג'ל~
כן
~~~~~~~~~~~~~~~~
"פוקדור רגיל עולה 150$ ואבנים יש לי פה אש ועשב" היא אומרת בחיוך "נראה לי שאולי יש גם אבן שמש. אבל ממש לא בטוח ומתקפות נשיארו לי רק שאיבת ג'יגה, פיצוץ אש וכדור צל" אומרת שוב ואז מתכופפת ובודקת מתחת לדלפק ומוציאה אבן שמש מעט מאובקת.[/size]
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1431760][size="1"]אינג'ל~
כן
~~~~~~~~~~~~~~~~
"פוקדור רגיל עולה 150$ ואבנים יש לי פה אש ועשב" היא אומרת בחיוך "נראה לי שאולי יש גם אבן שמש. אבל ממש לא בטוח" אומרת שוב ואז מתכופפת ובודקת מתחת לדלפק ומוציאה אבן שמש מעט מאובקת.[/size][/QUOTE]
"אני רוצה 3 פוכדורים רגילים ואבן עשב. איזה מתקפות יש ?"אומר.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1431745][SIZE="1"]ג'ון~
אתה הולך מבסוט מהניצחון הראשון שלך וממשיך ללכת בדרך ישרה דרך היערות כלפתע אתה מבחין בפוקימון זחל קטן וכתום הזוחל לו ברוגע ממש לידך [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/9/96/Spr_5b_013.png[/IMG][/SIZE][/QUOTE]
"אממ.. פוקימון חרק.. פוקימון חרק.." אני חושב בקול רם, מתלבט האם כדאי לתפוס אותו.
"שיהיה, זה לא יכול להזיק" אני מגיע למסכנה ומסמן בקטנה לגסטלי שאנחנו עומדים לתקוף אותו.
"היפנוזה ואז כמה פעמים אגרוף קרח, כמו קודם" אני אומר לה.
-
[size="1"]אינג'ל~
עודכנו כבר המתקפות שם
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
המוכרת מארגנת את מה שביקשת "כנראה לא שמת לב. יש שאיבת ג'יגה, פיצוץ אש וכדור צל. כל אחד עולה 350$" היא אומרת בנימוס.
[/size]
[size="1"]ג'ון~
אתה משחרר את גסטלי עם אותו טריק, אבל ווידל אינו מתייחס כ"כ להיפנוזה של גסטלי והוא פשוט משחרר חוט מפיו, אבל החוט עובר דרכה. ווידל מעט מופתע והוא מנסה לזחול משם באימה.[/size]
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1431766][size="1"]ג'ון~
אתה משחרר את גסטלי עם אותו טריק, אבל ווידל אינו מתייחס כ"כ להיפנוזה של גסטלי והוא פשוט משחרר חוט מפיו, אבל החוט עובר דרכה. ווידל מעט מופתע והוא מנסה לזחול משם באימה.[/size][/QUOTE]
"תעברי דרכו שוב, הפעם בכוונה, ותתייצבי מולו. לאחר מכן תשתמשי בליקוק והיפנוזה מיד אחרי. ברגע שהוא ירדם תמשיכי עם אגרוף קרח כמה פעמים שידרש" אני אומר לגסטלי בנחישות.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1431745]
[SIZE="1"]סייבר~
יעודכן מה אתה בלחץ?
בדיוק שסוויפר מנסה לקק את נידורן הוא מקבל זנב רעל בראשו מה שגורם לו לנשוך את לשונו הארוכה. הוא זועק מכאב ומסתכל עליה בזעם ועף אליה ונושך אותה בגב. נידורן לא מוותרת וציפורניה זוהרות בלבן והיא שורטת בחוזקה את קצה זנבו הארוך.
"סוויפר כריכה ואז נשיכה שוב!" קורא המאמן שלו וסוויפר משגר עצמו כקפיץ ומצליח לכרוך את עצמו סביב נידורן והוא מתחיל לחנוק אותה לאט לאט.[/SIZE]
[/QUOTE]
"נידורן, תנשכי אותו עם השן שלך בכדי שהוא ירפה את הכריכה, ואז תשרטי אותו שוב באיזור הפנים!"
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1431766][size="1"]אינג'ל~
עודכנו כבר המתקפות שם
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
המוכרת מארגנת את מה שביקשת "כנראה לא שמת לב. יש שאיבת ג'יגה, פיצוץ אש וכדור צל. כל אחד עולה 350$" היא אומרת בנימוס.
[/size]
[/QUOTE]
"טוב נוותר על המתקפות" אומר עם חיוך.
"אז כמה כל זה יעלה לי ?"
-
[quote]אדם~
"יש לי ממש כמה אחרונים" אומרת המוכרת ומוציאה 3 דיסקים "יש לי פה שאיבת ג'יגה, פיצוץ אש וכדור צל" אומרת לך בחיוך "אבנים נשארו לי רק אבן אש ואבן עשב. וכל פוקדור עולה 150$" אומרת בחיוך ומכינה בשבילך 4 פוקדורים.
"עוד משהו?" שואלת בחיוך.
[/quote]
"אני רוצה בבקשה את הדיסק של הפיצוץ אש ואת הפוקדורים הריקים." אומר בנימוס ואכין את הכסף. לאחר שאסיים עם החנות, אגש חזרה לאגם. נזכרתי כי יש מתקפה נוספת שאני מעוניין ללמד את הפוקימון שלי. אני ממהר להוציא את ליידיבה מהפוקדור ואסביר לה.
"היי ליידיבה. אני רוצה שנעבוד על מתקפה חדשה. אנחנו נלמד עכשיו שאיבת ג'יגה." אומר לה ברכות. "אנחנו צריכים פוקימון שתוכלי להתאמן עליו. ווישמר!" אוסיף ואוציא את ווישמר מהפוקדור. "אני רוצה שתתרכזי בכל הכוח, תחשבי על כך שאת מעוניינת לקחת כוחות מווישמר, לשאוב אותם ממנו. תרכז את כל הרצון שלך בזה!"