-
[SIZE="1"][COLOR="RoyalBlue"]ריאן~
מה נראה לך? :what:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מסתכל ובוחן שגופך בעיקר שרוט וחבול ואתה מדמם בקטנה מעל הגבה. אתה מוציא את הפוקידע שלך ומנסה לצלצל למישהו, אבל אתה לא מצליח להשיג קליטה.
אתה מאבד עשתונות ומשחרר את הפוקימונים שלך, הפצועים קשה מהחבטה החזקה של ג'ינקס. הם שניהם מסתכלים סביב, אבל גודל המערה היא 2 מטר על 4 מטר ואין שום סימן ליציאה אחרת חוץ מהקיר קרח החוסם את היציאה.
הקור מהקרח מתחיל להשפיע עליך ואתה מרגיש אבוד לחלוטין.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE="1"][COLOR="YellowGreen"]מייק~
מה מוזר להוסיף למשפט "קדימה בואי נתחיל ללכת לעיר הבאה" אומר לה ואתחיל ללכת?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה וצ'ימיצ'אר מתחילים ללכת בין השיחים והעצים מנסה לפלס לשניכם דרך מהירה ונוחה לעיר ורידיאן. לפתע אתה שומע רעש באיזור. אתה מסתכל ואתה רואה עשרות יצורים קטנים וצהובים המנתרים בין העצים. אתה מתבונן יותר טוב ורואה שאלה סאנקורן [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/0/01/Spr_5b_191.png[/IMG]. אתה מבחין בכמה המתעכבים מאחור.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE="1"][COLOR="Purple"]אינג'ל~
יעבור לך כפרה
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
אתה נאנח מהבריחה של הפוקימון הקטן, אבל מושך בכתפיך ומתחיל לרוץ במעמקי היער הכי מהר שאתה יכול. מלי הרבה להתמהמה אתה רואה לפתע את העיר ורידיאן נפרסת מולך. בלי היסוס או התעמקות אתה רץ ישירות למרכז וניגש לאחת מהאחיות ג'וי העובדות שם המרפאה לך את הפוקימונים שלך בשמחה.
"משהו נוסף?" שואלת בחיוך.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE="1"][COLOR="Green"]ריצ'י~
כן חנות רגילה.. ויש יותר מאחת בעיר
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
האישה מגלגלת את עיניה וחוזרת לכריך ולמגזין שלה ונותנת לך להסתובב בחנות. אתה מסתכל בין המעברים ולא רואה משהו מיוחד במיוחד. פוקדורים מסוגרים שונים, כמה אבנים יקרות מידי לכיסך, אופניים וחכה ישנה ומעט שבורה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE="1"][COLOR="DarkRed"]אוליבר~
אתה, מאושר מקבלת הפוקימון הראשון שלך, שולף את הפוקידע ומחפש קצת מידע על הפוקימון. אתה מגלה ששמו סינדקוויל והוא מסוג אש טהור. בנוסף אתה מגלה שהוא נפוץ במיוחד במחוז השכן, מחוז ג'וטו. אתה מסתכל לעברו של סינדקוויל והוא רק מסב את ראשו ממך במעט סנוביות.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE="1"][COLOR="DarkOrange"]כריס~
"אני חושבת שכן" אומרת ג'סי בחיוך ומודה לאחות ג'וי בהנדת ראש. "אתה רוצה לעשות עוד משהו בעיר?" שואלת אותך בחיוך "יש מפה שני דרכים. אחת דרך היער ישר לפיוטר ועוד אחת דרך 22 שמובילה לליגה" אומרת ג'סי[/COLOR][/SIZE]
-
[quote=ritsuka kun;1435329]
[size="1"][color="purple"]אינג'ל~
יעבור לך כפרה
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
אתה נאנח מהבריחה של הפוקימון הקטן, אבל מושך בכתפיך ומתחיל לרוץ במעמקי היער הכי מהר שאתה יכול. מלי הרבה להתמהמה אתה רואה לפתע את העיר ורידיאן נפרסת מולך. בלי היסוס או התעמקות אתה רץ ישירות למרכז וניגש לאחת מהאחיות ג'וי העובדות שם המרפאה לך את הפוקימונים שלך בשמחה.
"משהו נוסף?" שואלת בחיוך.[/color][/size]
[/quote]
"לא "אומר עם חיוך ואחזיר את הפוקדורים למקומם, מיד אחר כך אצא מהבניין ואמשיך בדרכי לעבר יער ורדיאן. ' בזבזתי יותר מידי זמן ' אחשוב לעצמי ואגביר את הקצב.
-
[quote=ritsuka kun;1435329][size="1"][color="royalblue"]ריאן~
מה נראה לך? :what:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מסתכל ובוחן שגופך בעיקר שרוט וחבול ואתה מדמם בקטנה מעל הגבה. אתה מוציא את הפוקידע שלך ומנסה לצלצל למישהו, אבל אתה לא מצליח להשיג קליטה.
אתה מאבד עשתונות ומשחרר את הפוקימונים שלך, הפצועים קשה מהחבטה החזקה של ג'ינקס. הם שניהם מסתכלים סביב, אבל גודל המערה היא 2 מטר על 4 מטר ואין שום סימן ליציאה אחרת חוץ מהקיר קרח החוסם את היציאה.
הקור מהקרח מתחיל להשפיע עליך ואתה מרגיש אבוד לחלוטין.[/color][/size]
[size="1"][color="yellowgreen"]מייק~
מה מוזר להוסיף למשפט "יש מפה שני דרכים. אחת דרך היער ישר לפיוטר ועוד אחת דרך 22 שמובילה לליגה" אומרת ג'סי[/color][/size][/quote]
וואלה לא יודע xd ומה זה איפה תקעת אותי אתה רוצה להרוג אותי בכוונה?
״פיצ׳ו ומאנקי אתם חייבים לשבור את הקיר הזה,מאנקי להשתמש במיקוד אנרגיה ואז בעיוה נמוכה בניסיון לשבור את הקרח ופיצ׳ו אחריו תנסה להשתמש שלוש פעמים בתוכנית מרושעת ואז תתקוף במכת ברק הכי חזקה שלך,לפני זה תנסה להשתמש בסטירה כפולה״ אדריך אותם ואתפלל לטוב,אנסה לקום ואקווה לנס בעודי מחפש עוד פוקימונים במערה
-
[quote]מייק~
מה מוזר להוסיף למשפט "קדימה בואי נתחיל ללכת לעיר הבאה" אומר לה ואתחיל ללכת?
אתה וצ'ימיצ'אר מתחילים ללכת בין השיחים והעצים מנסה לפלס לשניכם דרך מהירה ונוחה לעיר ורידיאן. לפתע אתה שומע רעש באיזור. אתה מסתכל ואתה רואה עשרות יצורים קטנים וצהובים המנתרים בין העצים. אתה מתבונן יותר טוב ורואה שאלה סאנקורן . אתה מבחין בכמה המתעכבים מאחור.
[/quote]
"צ'ימיצ'אר זוהי ההזדמנות שלנו לעוד קרב!". אני מתבונן לעבר סאנקורן מספר שניות, וקורא לצ'ימיצ'אר להשתמש בגלחת, "צ'ימיצ'אר השתמשי בגחלת, לאחר מכן קפצתי והשתמשי באגרוף ממוקד! וכל זה שיהיה בהפתעה, סאנקורן לא יודע שאנחנו רוצים להתקיפו, בואי ננצל את זה."
-
[quote=ritsuka kun;1435329]
[size=1][color=green]ריצ'י~
כן חנות רגילה.. ויש יותר מאחת בעיר
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
האישה מגלגלת את עיניה וחוזרת לכריך ולמגזין שלה ונותנת לך להסתובב בחנות. אתה מסתכל בין המעברים ולא רואה משהו מיוחד במיוחד. פוקדורים מסוגרים שונים, כמה אבנים יקרות מידי לכיסך, אופניים וחכה ישנה ומעט שבורה.[/color][/size]
[/quote]
איזו עיר משעממת. שוממת מאנשים אף אחד לא עושה כלום?
-----------
"טוב, חנות משעממת ומדכאת כמו המוכרת בה" אמלמל ואקווה שהיא תשמע אותי בעוד אני יוצא מהחנות. אאנח בשעמום ואמשיך ללכת סביב לעיר. לחפש מבנים מעניינים או לחפש אדם או שתיים לדבר איתם... אחשוב לעצמי לרגע 'היי אולי במבנה האקדמיה הגדול יהיה דבר מה לעשות!' ואכוון עצמי אליו.
[i](מצטער שאני מורח, אני באמת מנסה לגלות מה יש לעשות פה. כתוב במפה שיש הרבה מה לעשות)[/i]
-
[quote]כריס~
"אני חושבת שכן" אומרת ג'סי בחיוך ומודה לאחות ג'וי בהנדת ראש. "אתה רוצה לעשות עוד משהו בעיר?" שואלת אותך בחיוך "יש מפה שני דרכים. אחת דרך היער ישר לפיוטר ועוד אחת דרך 22 שמובילה לליגה" אומרת ג'סי[/quote]
״אין לנו סיבה ללכת לליגה..״ אומר בשקט. לרגע קט צפו לי כל הסיפורים על סטאריו, אחי הגדול, הייתי נחוש להוכיח לאבי שאני בן לא פחות מוצלח. ״אני מציע שניגש לפיוטי, שם נוכל לבחון את היכולות שלנו במכון שבעיר, אני שמעתי שזה מכון שמתמחה בפוקימוני אבן, עלי לתפוס פוקימון שיכול לסייע לי בקרב שם ולאמן אותו. חוצמזה, אני חושב שאני צריך לאמן את צ׳ארמנדר במתקפה נוספת נחוצה.״ אומר לג׳סי ואמשיך לצעוד לעבר העיר פיוטר.
-
[quote=ritsuka kun;1435329][size="1"][color="royalblue"]
[size="1"][color="darkred"]אוליבר~
אתה, מאושר מקבלת הפוקימון הראשון שלך, שולף את הפוקידע ומחפש קצת מידע על הפוקימון. אתה מגלה ששמו סינדקוויל והוא מסוג אש טהור. בנוסף אתה מגלה שהוא נפוץ במיוחד במחוז השכן, מחוז ג'וטו. אתה מסתכל לעברו של סינדקוויל והוא רק מסב את ראשו ממך במעט סנוביות.[/color][/size]
[/color][/size][/quote]
אתה לא תנזוף בי בה"פ @:
---------------------
"וואו סינדקוויל!" אומר בשמחה ואפנה אליו "שלום סינדקוויל אני המאמן שלך" ואלך איתו לכיוון דרך 1
-
תזכור בשביל מה יצאת בכלל למסע הזה.. >>
תתחיל לחקור כפרעליך
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מודה לאחות ג'וי, נפרד ממנה ומתחיל ללכת לכיוון היציאה מהעיר, כשלפתע אתה מבחין בהתקהלות ענקית החוסמת לך את השביל. אתה מגלגל את עיניך ונאנח עמוקות ומפלס את דרכך לאמצע ההתקהלות. אתה מבחין בשני אנשים, מאמן גבוה ושרירי בעל שיער בלונדיני [IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg29/scaled.php?server=29&filename=morgani.png&res=landing[/IMG] אשר מתמודד בקרב פוקימונים מול בחורה גבוהה צרת גזרה בעלת שיער בהיר נורא וארשת פנים רציניות, אך חמות [IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg815/scaled.php?server=815&filename=juliar.png&res=landing[/IMG].
האנשים מסביב צוחרים וצוהלים למראה הקרב האדיר המתנהל ביניהם. המאמן מצווה על פוקימון צהוב וגדול הנראה כמו דבורה גדולה [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/3/35/Spr_5b_416.png[/IMG]. ואילו הנערה נלחמת עם פוקימון מדהים ביופיו, הנראה כמו שועל צהוב בעל תשע זנבות [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/6/6f/Spr_5b_038.png[/IMG]. אתה מזהה את הפוקימון של הנערה בתור ניינטיילס, ואילו את הפוקימון של יריבה, אתה נאלץ לפתוח פוקידע ומגלה שזאת וויפקווין. פוקימון מלכת הדבורים והיא מאוד נדירה. היא המתפתחת של קומבי נקווה, מה שלמעשה נדיר בעצמו כי רק אחוז קטן מקובי הן נקבות.
באופן מפתיע, הקרן נגמר לטובת הבחור הבלונדיני והוספקווין שלו, למרות שגם היא ספגה מהלומות כבדות.
הבחור מחייך ומתלהב לקהל, שולח נשיקות לאוויר ואילו הנערה, לא נראית מצוברחת מידי והיא מנופפת אף היא לקהל.
"אז יש מישהו שרוצי לנסות מולי קרב?" שואל הבחור ומסתכל לכל עבר, ואתה רואה שהוא לא באמת מצפה לקבל תשובה.[/COLOR][/SIZE]
תחפש כפרות עליך...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מנער את ראשך, יוצא מהחנות הדלה הזאת והולך ישירות לאקדמיה שראית בכניסה לעיר.
אחרי שעה קלה, אתה מגיע למבנה גדול מאוד, מחופה באבן ובעל גג רעפים כחולים. אתה נכנס דרך שער ברזל ענקי לשביל מרוצף באבנים צהובות, ומצדדיו ישנן מדשאות מטופחות מאוד. אתה מבחין בכמה נערים ונערים רצים במדשאות בחברת פוקימונים שונים ומגוונים. אתה הולך בשביל ופתע נרה בערך בגילך קופצת מולך. שיערה חום וארוך והיא לבושה בשמלה ירוקה [IMG]http://i46.tinypic.com/34ga4k4.gif[/IMG] "שלום!" היא קוראת בהתלהבות "שמי טניה! אתה מצטרף חדש? אתה צריך סיור? עברת את המבחן קבלה של פיבי?" שואלת בקולה הצווחני והגבוה.[/COLOR][/SIZE]
[COLOR="DarkOrange"][SIZE="1"]כריס~
ג'סי נראית מעט מופתעת מהגילוי שלך "איך שאתה רוצה" אומרת באנחה קלה והולכת אחריך לעבר השביל המוביל ליער ורידיאן. אחרי הליכה של מחצית השעה, אתם יוצאים מהעיר ומגיעים לשביל קצר, ומעט ערום מעצים וצמחים המתפתל ישר מולכם. אתם הולכים שניכם בהליכה רגועה ואיטית, ולפתע אתה מבחין בנערה רצה לכיוונכם במהירות נראה שהיא מעט פצועה [IMG]http://i45.tinypic.com/t8p85c.png[/IMG]. "עזרו לי! בבקשה תעזרו לי!!!" היא צועקת ומתגשת בך, מחזיקה בחוזקה את שרוולי חולצתך ובוכה בפראות. ג'סי מסתכלת עליך מופתעת ומתכופפת לעברה של הנערה "את.. את בדר?" שואלת אותה, אבל הנערה בהיסטריה מוחלטת ולא עונה לה. אתה מבחין שעל מפרק ידה יש צמיד זכוכית גדול הנראה דוקרני למראה.[/SIZE][/COLOR]
אתה מעדיף פליק בטוסיק?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מציג את עצמך לסינדקוויל, הנראה זועף ופשוט מסב ממך את מבטו בזעם. כשאתה מנסה ללטף את ראשו, הוא וקפץ אחורנית במהירות ונושף עליך ניצוצות של אש. לא נראה שהוא מחבב אותך במיוחד. אתה מחזיר אותו לפוקדור שלו ומתחיל ללכת לכיוון היציאה מהעיר כשלפתע גרין תופס אותך בידך. "אתה בטוח שאתה מוכן לצאת למסע הזה בכלל?" שואל בקול רציני ומשלב את ידו ומסתכל עליך במבט המעביר בך אי נוחות רצינית.[/COLOR][/SIZE]
-
[quote=ritsuka kun;1435681][size="1"][color="purple"]אינג'ל~
תזכור בשביל מה יצאת בכלל למסע הזה.. >>
תתחיל לחקור כפרעליך
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מודה לאחות ג'וי, נפרד ממנה ומתחיל ללכת לכיוון היציאה מהעיר, כשלפתע אתה מבחין בהתקהלות ענקית החוסמת לך את השביל. אתה מגלגל את עיניך ונאנח עמוקות ומפלס את דרכך לאמצע ההתקהלות. אתה מבחין בשני אנשים, מאמן גבוה ושרירי בעל שיער בלונדיני [img]http://desmond.imageshack.us/himg29/scaled.php?server=29&filename=morgani.png&res=landing[/img] אשר מתמודד בקרב פוקימונים מול בחורה גבוהה צרת גזרה בעלת שיער בהיר נורא וארשת פנים רציניות, אך חמות [img]http://desmond.imageshack.us/himg815/scaled.php?server=815&filename=juliar.png&res=landing[/img].
האנשים מסביב צוחרים וצוהלים למראה הקרב האדיר המתנהל ביניהם. המאמן מצווה על פוקימון צהוב וגדול הנראה כמו דבורה גדולה [img]http://cdn.bulbagarden.net/upload/3/35/spr_5b_416.png[/img]. ואילו הנערה נלחמת עם פוקימון מדהים ביופיו, הנראה כמו שועל צהוב בעל תשע זנבות [img]http://cdn.bulbagarden.net/upload/6/6f/spr_5b_038.png[/img]. אתה מזהה את הפוקימון של הנערה בתור ניינטיילס, ואילו את הפוקימון של יריבה, אתה נאלץ לפתוח פוקידע ומגלה שזאת וויפקווין. פוקימון מלכת הדבורים והיא מאוד נדירה. היא המתפתחת של קומבי נקווה, מה שלמעשה נדיר בעצמו כי רק אחוז קטן מקובי הן נקבות.
באופן מפתיע, הקרן נגמר לטובת הבחור הבלונדיני והוספקווין שלו, למרות שגם היא ספגה מהלומות כבדות.
הבחור מחייך ומתלהב לקהל, שולח נשיקות לאוויר ואילו הנערה, לא נראית מצוברחת מידי והיא מנופפת אף היא לקהל.
"אז יש מישהו שרוצי לנסות מולי קרב?" שואל הבחור ומסתכל לכל עבר, ואתה רואה שהוא לא באמת מצפה לקבל תשובה.[/color][/size]
[/quote]
יצאתי למסע לתפוס פוקימונים ולהפוך להכי טוב, רד זה סתם תירוץ בשביל לקבל פוקימון בחינם ):
לא אמור להיות לה זנב יותר?
--------------
"אני אנסה" אומר ואדחף בין האנשים עד אעמוד מולו.
-
[quote=ritsuka kun;1435681][size=1][color=purple][/color][/size]
תחפש כפרות עליך...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מנער את ראשך, יוצא מהחנות הדלה הזאת והולך ישירות לאקדמיה שראית בכניסה לעיר.
אחרי שעה קלה, אתה מגיע למבנה גדול מאוד, מחופה באבן ובעל גג רעפים כחולים. אתה נכנס דרך שער ברזל ענקי לשביל מרוצף באבנים צהובות, ומצדדיו ישנן מדשאות מטופחות מאוד. אתה מבחין בכמה נערים ונערים רצים במדשאות בחברת פוקימונים שונים ומגוונים. אתה הולך בשביל ופתע נרה בערך בגילך קופצת מולך. שיערה חום וארוך והיא לבושה בשמלה ירוקה [img]http://i46.tinypic.com/34ga4k4.gif[/img] "שלום!" היא קוראת בהתלהבות "שמי טניה! אתה מצטרף חדש? אתה צריך סיור? עברת את המבחן קבלה של פיבי?" שואלת בקולה הצווחני והגבוה.[/color][/size]
[/quote]
אופתע ממנה לרגע ואתבלבל מעט בדברי "מה?! אמממ.. ה... מבחן קבלה?" אפלוט במן גמגום שכזה. אקח שנייה לנשום רגע ואסדר דברי "לא האמת שאין לי מושג, אני סתם מאמן תייר העובר בדרך. המקום הזה משך אותי אליו מתוך סקרנות!" ואחייך אליה בנחמדות. "אגב שמי ריצ'ארד, או ריצ'י. איך שתרצי"
"אפשר איזה סיור או הדרכה?" אשאל בציפייה.
-
[quote]ג'סי נראית מעט מופתעת מהגילוי שלך "איך שאתה רוצה" אומרת באנחה קלה והולכת אחריך לעבר השביל המוביל ליער ורידיאן. אחרי הליכה של מחצית השעה, אתם יוצאים מהעיר ומגיעים לשביל קצר, ומעט ערום מעצים וצמחים המתפתל ישר מולכם. אתם הולכים שניכם בהליכה רגועה ואיטית, ולפתע אתה מבחין בנערה רצה לכיוונכם במהירות נראה שהיא מעט פצועה . "עזרו לי! בבקשה תעזרו לי!!!" היא צועקת ומתגשת בך, מחזיקה בחוזקה את שרוולי חולצתך ובוכה בפראות. ג'סי מסתכלת עליך מופתעת ומתכופפת לעברה של הנערה "את.. את בדר?" שואלת אותה, אבל הנערה בהיסטריה מוחלטת ולא עונה לה. אתה מבחין שעל מפרק ידה יש צמיד זכוכית גדול הנראה דוקרני למראה.[/quote]
״מה הולך כאן?״ אשאל את הנערה. את בורחת ממישהו?״ אשאל בנחישות, לאחר מכן אביט לעבר ג׳סי ״יש לך יכולת להוציא את האפיני ולבקש ממנה להרגיע אותה ולרפא אותה?״
-
פחות.. ולמה שיהיה לה עוד זנב?
אתה מרים יד ונעמד מול כולם וקורא בקול מעט מהוסס "אני אנסה" אתה אומר. הבחור בוחן אותך מחייך ואז מושך בכתפיו ומסמן לך עם ידו להתקרב. "מה שמך?" שואל ואתה עונה לו בביטחון. "חחח טוב, רק בגלל שאתה כזה חמוד אם תנצח אתה תקבל ביצה" אומר לך בהתלהבות ושולף מתיק גבו ביצה כדולה שבתוכה ישנו פוקימון מסתורי. הנער הולך לצידה השני של הזירה ושולח את וויספקווין שלו קדימה "אתה מוזמן להתחיל" אומר לך בחיוך. "דרך אגב, שמי מורגן. השלישי בתור בליגת הואן ושני בליגת מחוז קולומביה הרחוקה" מכריז בפני כולם, יותר מבפניך.[/color][/size]
[size="1"][color="green"]ריצ'י~
טניה מתנצלת "אני פשוט אחראית קבלה לנרשמים החדשים, אבל בשמחה אעשה לך סיור" אומרת בהתלהבות, מעט פחותה ממקודם שחשבה שאתה נרשם לאקדמיה. היא מסתובבת ומסמנת לך עם ראשה לעקוב אחריה. "האקדמיה נוסדה לפני כמעט 35 שנה ומבין המאמנים המפורסמים ביותר למדו כאן בשלב כולשהו. פרופסור אוק, קורט מכין הפוקדורים, מרבי הפוקימונים המפורסמים של מחוז ג'וטו ופירס מנהיג מכון הקרח בג'וטו גם כן. בבית ספר מלמדים על מקצועות הפוקימונים כמו סוגים, מתקפות, דרכי גידול, וכמובן קרבות" בזמן שהיא מדברת אתם עוברים ליד רחבה ענקית מלאה בזירות שונות. חלקן נראות כמו בריכה וחלקן בעלות גבעות קרח. "כיום הבית ספר מונה כ 6500 תלמידים ומכיל כ 220 חברי צוות. כל בכל מחזור נבחר להיות ראש מועצת השכבה האחראי על כל הפעילויות נוספות במערכת הלמידה, כגון פסטיבלים, תחרויות וכיותא בזאת" אומרת לך בהתלהבות מאוסה ועוברת איתך ליד קפיטריה גדולה. "כמו כן, יש אצלנו את את הספריות המתקדמות ביותר במחוז והוא מכיל מלמעלה ל 980000 ספרים. רובן כמובן על מחקר על הפוקימונים השונים" ממשיכה להסביר לך אתם עוברים בכל הבית ספר והיא מסבירה לך על כל הבית ספר מכף רגל ועד ראש "שאלות נוספות?" שואלת בחיוך.[/color][/size]
[size="1"][color="darkorange"]כריס~
"האפני לא יכולה לרפא אנשים" אומרת לך ג'סי ברצינות הנערה פשוט בוכה ומייללת כשלפתע אתה רואה שצמיד הקרח מתחיל להתפשט במהירות על זרועה ומתחיל לכסות אותה "בבקשה תעזרו לי מצידי תכרתו לי את היד אבל בבקשה תעזרו לי להוריד את זה!!!" צווחת הנערה בבכי היסטרי.[/color][/color][/size]
-
[quote=ritsuka kun;1435766][size="1"][color="purple"]אינג'ל~
פחות.. ולמה שיהיה לה עוד זנב?
אתה מרים יד ונעמד מול כולם וקורא בקול מעט מהוסס "אני אנסה" אתה אומר. הבחור בוחן אותך מחייך ואז מושך בכתפיו ומסמן לך עם ידו להתקרב. "מה שמך?" שואל ואתה עונה לו בביטחון. "חחח טוב, רק בגלל שאתה כזה חמוד אם תנצח אתה תקבל ביצה" אומר לך בהתלהבות ושולף מתיק גבו ביצה כדולה שבתוכה ישנו פוקימון מסתורי. הנער הולך לצידה השני של הזירה ושולח את וויספקווין שלו קדימה "אתה מוזמן להתחיל" אומר לך בחיוך. "דרך אגב, שמי מורגן. השלישי בתור בליגת הואן ושני בליגת מחוז קולומביה הרחוקה" מכריז בפני כולם, יותר מבפניך.[/color][/size]
[/quote]
כי בתור וולפיקס היה לה זנב אחד יותר @:
-------------------
"סקווירטל צאי,השתמשי בטבעת אקווה מיד אחר כך עברי לבועות. תמלאי את כל הזירה"אומר ואוציא את סקווירטל
-
[quote=ritsuka kun;1435766]
טניה מתנצלת "אני פשוט אחראית קבלה לנרשמים החדשים, אבל בשמחה אעשה לך סיור" אומרת בהתלהבות, מעט פחותה ממקודם שחשבה שאתה נרשם לאקדמיה. היא מסתובבת ומסמנת לך עם ראשה לעקוב אחריה. "האקדמיה נוסדה לפני כמעט 35 שנה ומבין המאמנים המפורסמים ביותר למדו כאן בשלב כולשהו. פרופסור אוק, קורט מכין הפוקדורים, מרבי הפוקימונים המפורסמים של מחוז ג'וטו ופירס מנהיג מכון הקרח בג'וטו גם כן. בבית ספר מלמדים על מקצועות הפוקימונים כמו סוגים, מתקפות, דרכי גידול, וכמובן קרבות" בזמן שהיא מדברת אתם עוברים ליד רחבה ענקית מלאה בזירות שונות. חלקן נראות כמו בריכה וחלקן בעלות גבעות קרח. "כיום הבית ספר מונה כ 6500 תלמידים ומכיל כ 220 חברי צוות. כל בכל מחזור נבחר להיות ראש מועצת השכבה האחראי על כל הפעילויות נוספות במערכת הלמידה, כגון פסטיבלים, תחרויות וכיותא בזאת" אומרת לך בהתלהבות מאוסה ועוברת איתך ליד קפיטריה גדולה. "כמו כן, יש אצלנו את את הספריות המתקדמות ביותר במחוז והוא מכיל מלמעלה ל 980000 ספרים. רובן כמובן על מחקר על הפוקימונים השונים" ממשיכה להסביר לך אתם עוברים בכל הבית ספר והיא מסבירה לך על כל הבית ספר מכף רגל ועד ראש "שאלות נוספות?" שואלת בחיוך.[/color][/size]
[/quote]
לאחר ההסבר המפורט והברור אחשוב לעצמי וואוו "יופי של מקום..." ואומר לה "כן יש לי שאלה, יש כאן דבר כזה יום ניסיון?" ואחייך אליה.
-
היה לה אחד פחות לא?
ומי אמר שזאת אותה אחת? ;)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
אתה משחרר את סקווירטל היוצאת מהפוקדור שלה במהירות ולפתע כמה טבעות כחולות מלאות במים זוהרות סביבה ועוטפים אותה במהירות מסחררת. סקווירטל במרכז זוהרת לרגע ואז עיניה זוהרות בכחול בהיר והיא פותחת את פיה ומשחררת מפיה עשרות בועות המתעופפות לכל עבר. הוויספקווין של הבחור מושיט את ידה קדימה, והיא זוהרת באור לבן ואז בחיתוך מהיר היא משספת את כל הבועות, לא נראה שהיא נפגעה מהמתקפה הזאת. "ריח מתוק ואז רוח!" קורא מורגן שנראה מעט נעלב שלא הצגת את עצמך. הפוקימון שלו מנפנפת בכנפיה במהירות ומתוכן יוצאת אבקה ורודה וריחנית העופפת את סקווירטל, שנראית מעט בהיי מהריח הנעים הזה והיא אינה מצליחה לחמוק מהרוח החזקה שוויספקווין יוצרת ומועפת אחורה.[/color][/size]
"ניסיון?" נראית מופתעת טיפה טניה מהשאלה. "נראה לי שאתה צריך לעבור את אחד מהמבחנים בשביל זה. אנחנו לא מכניסים לפה יותר מידי אנשים לבית הספר. אז יום ניסיון אני בספק. אבל אפשר לבדוק אצל פיבי" אומרת לך טניה ואז מתחילה להוביל אותך בין המסדרונות ועוברת ליד חדר מלא בפוקדורים מסודרים בשורות על מדפים המכסים את רוב החדר. היא פונה כמה פניות צדדיות ואז עולה במדרגות לקומה שלישית ומובילה אותך לחדר גדול ובו דלת עץ גדולה. טניה הולכת ודופקת בדלת ולאחר כמה רגעים הדלת נפתחת ובחורה בערך בת 25 פותחת אותה ועל פניה הבעה רצינית "כן טניה?" שואלת אותה ושתיהן מתלחשות ביניהן ולאחר כמה רגעים האישה נגשת אליך "יום ניסיון? אין בעיה אבל תהייה צריך לעבור את המבחן" אומרת בחיוך פיבי, כפי שאתה מניח, "המבחן הוא בעצם שלוש קרבות נגד תלמידים שלנו. אם תצליח לנצח אותם אתה מוזמן להיות פה אפילו לשבוע ניסיון אם אתה מעוניין." אומרת לך בחיוך פיבי.[/color][/size]
-
[quote=ritsuka kun;1435906][size="1"][color="purple"]אינג'ל~
היה לה אחד פחות לא?
ומי אמר שזאת אותה אחת? ;)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
אתה משחרר את סקווירטל היוצאת מהפוקדור שלה במהירות ולפתע כמה טבעות כחולות מלאות במים זוהרות סביבה ועוטפים אותה במהירות מסחררת. סקווירטל במרכז זוהרת לרגע ואז עיניה זוהרות בכחול בהיר והיא פותחת את פיה ומשחררת מפיה עשרות בועות המתעופפות לכל עבר. הוויספקווין של הבחור מושיט את ידה קדימה, והיא זוהרת באור לבן ואז בחיתוך מהיר היא משספת את כל הבועות, לא נראה שהיא נפגעה מהמתקפה הזאת. "ריח מתוק ואז רוח!" קורא מורגן שנראה מעט נעלב שלא הצגת את עצמך. הפוקימון שלו מנפנפת בכנפיה במהירות ומתוכן יוצאת אבקה ורודה וריחנית העופפת את סקווירטל, שנראית מעט בהיי מהריח הנעים הזה והיא אינה מצליחה לחמוק מהרוח החזקה שוויספקווין יוצרת ומועפת אחורה.[/color][/size]
[/quote]
היה לה אחד יותר... תסמוך עליי קראתי את זה לפני כמה ימים
ועל מי אתה עובד חחח
--------------
"סקווירטל תשתמשי בקרן בועות לעבר וויספקווין תעקבי אחר הבועות ותשתמשי בדחיפה שאת דוחפת תכניסי את היד לתוך השיריון בשביל להגדיל את הכוח!"אומר במהירות.
-
[quote=ritsuka kun;1435681][size="1"][color="purple"]
אתה מעדיף פליק בטוסיק?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מציג את עצמך לסינדקוויל, הנראה זועף ופשוט מסב ממך את מבטו בזעם. כשאתה מנסה ללטף את ראשו, הוא וקפץ אחורנית במהירות ונושף עליך ניצוצות של אש. לא נראה שהוא מחבב אותך במיוחד. אתה מחזיר אותו לפוקדור שלו ומתחיל ללכת לכיוון היציאה מהעיר כשלפתע גרין תופס אותך בידך. "אתה בטוח שאתה מוכן לצאת למסע הזה בכלל?" שואל בקול רציני ומשלב את ידו ומסתכל עליך במבט המעביר בך אי נוחות רצינית.[/color][/size][/quote]
"בטח שאני מוכן!" אענה לו בנימה מעט זועמת ואוסיף "למה אתה חושב שלא?"
-
[quote=ritsuka kun;1435906][size="1"]"]
"ניסיון?" נראית מופתעת טיפה טניה מהשאלה. "נראה לי שאתה צריך לעבור את אחד מהמבחנים בשביל זה. אנחנו לא מכניסים לפה יותר מידי אנשים לבית הספר. אז יום ניסיון אני בספק. אבל אפשר לבדוק אצל פיבי" אומרת לך טניה ואז מתחילה להוביל אותך בין המסדרונות ועוברת ליד חדר מלא בפוקדורים מסודרים בשורות על מדפים המכסים את רוב החדר. היא פונה כמה פניות צדדיות ואז עולה במדרגות לקומה שלישית ומובילה אותך לחדר גדול ובו דלת עץ גדולה. טניה הולכת ודופקת בדלת ולאחר כמה רגעים הדלת נפתחת ובחורה בערך בת 25 פותחת אותה ועל פניה הבעה רצינית "כן טניה?" שואלת אותה ושתיהן מתלחשות ביניהן ולאחר כמה רגעים האישה נגשת אליך "יום ניסיון? אין בעיה אבל תהייה צריך לעבור את המבחן" אומרת בחיוך פיבי, כפי שאתה מניח, "המבחן הוא בעצם שלוש קרבות נגד תלמידים שלנו. אם תצליח לנצח אותם אתה מוזמן להיות פה אפילו לשבוע ניסיון אם אתה מעוניין." אומרת לך בחיוך פיבי.[/color][/size][/quote]
מצטער על הציטוט העקום אני מהאייפון...
---------
אביט בה ותמיהה ואומר ״קרב? סתם שלושה קרבות רגילים אין שום קאטץ׳?״ ואף אחשוד מעט בדבר.
אך מפעת הסקרנות שבי להבין ולהתעמק יותר לתוך אורך החיים במסגרת הזו אסכים מיד.
״אוקיי 3 קרבות מקובל עליי! אני חייב לציין שאני בעל2 פוקימונים בלבד,אם זו בעיה״ אומר בהתלהבות ואמתין להמש
-
בסדר בסדר..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
סקווירטל קופצת על רגליה וטבעות המים חוזרות להופיע משום מקום ונראה שסקווירטל התרפאה מעט מהמתקפות של וויספקווין של ואז פותחת את פיה וסילון ענקי של בועות נשלחות לעברה של וויספקווין ופוגעות בה, אבל לא נראה שהמתקפה מזיזה לה יותר מידי והיא פשוט מתנערת מזה, אבל לפתע סקווירטל נשלחת במהירות לעברה ודוחפת אותה בעזרת שריונה ומצליחה להפתיע אותה ופוגעת בה ישירות.
וויספקווין נראית מעוצבנת ושולחת את אחת מטלפיה, אשר זוהרת בלבן ומשספת את שריונה של סקווירטל, שלא נראה שהזיז לה במיוחד.
"וויספקוון עוקץ רעל! ואז נשיכת חרק!" קורא מורגן בעליזות והפוקימון שלו מתכוננת למתקפה ומכוונת את קצה שמלתה לעברה של סקווירטל שולחת משם עשרות חצים קטנים וסגולים.[/COLOR][/SIZE]
"כי הפוקימון שלך שהוא ממש שונא אותך ואתה פשוט מתעלם מזה. אם תמשיך להתעלם ככה מהפוקימון שלך ולא תיהיה מרוכז ברגשותיו גם, אתה לא תועיל לאף אחד ועדיף שפשוט תעזוב את הכל ותחזור הביתה" נוזף עליך גרין ברצינות ומשתיק אותך ברצינותו. אתה מעיף מבט לסינדקוויל ואתה רואה את התסכול הגדול שעל פניו.[/COLOR][/SIZE]
איכססס אייפון!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
"אתה לא עושה מבחן קבלה רגיל, אז אין סיבה סתם להקשות עליך. חוץ מזה, מי אמר שאלו סתם שלושה קרבות רגילים? אתה צריך להלחם מול שלושה מהתלמידים המצטיינים של השכבה שלהם" אומרת פיבי בחיוך, ואתה רואה זקיק רוע בעיניה כשהיא מסתכלת עליך. "טניה כמובן היא אחת מהן ויש את דון ואלכס" אומרת ואחריה נכנסים עוד נער ונערה לחדר. הנער הוא בלונדיני ושרירי נורא וגורם לך להתחרט מעט שלא נרשמת לחדר כושר כשיכולת [IMG]http://img521.imageshack.us/img521/2114/fontainespritebylightfo.png[/IMG]. ואילו הנערה גבוהה בעלת מראה מרשים וספר פנים נוקשה וזועף [IMG]http://img100.imageshack.us/img100/581/1111iw.png[/IMG]. "אתה מוזמן לבחור במי אתה רוצה להלחם בדרך לזירה" אומרת לך פיבי ומוליכה את הקבוצה שלכם לעבר החצר הגדולה ומובילה אותך לזירה ענקית שנראה כאילו היא שילוב של כל אזור שאתה יכול לחשוב עליו. אתה מבחין בכמה בריכות בכמה מקומות, גבעה ענקית שבראשה ישנו לע של הר געש מלאכותי, וכמובן סלעים ועצים בכל מקום.
"אז בחרת במי תרצה להלחם?" שואלת פיבי ונעמדת במקום השופט.[/COLOR][/SIZE]
-
[quote=ritsuka kun;1436014][size="1"][color="purple"]אינג'ל~
בסדר בסדר..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
סקווירטל קופצת על רגליה וטבעות המים חוזרות להופיע משום מקום ונראה שסקווירטל התרפאה מעט מהמתקפות של וויספקווין של ואז פותחת את פיה וסילון ענקי של בועות נשלחות לעברה של וויספקווין ופוגעות בה, אבל לא נראה שהמתקפה מזיזה לה יותר מידי והיא פשוט מתנערת מזה, אבל לפתע סקווירטל נשלחת במהירות לעברה ודוחפת אותה בעזרת שריונה ומצליחה להפתיע אותה ופוגעת בה ישירות.
וויספקווין נראית מעוצבנת ושולחת את אחת מטלפיה, אשר זוהרת בלבן ומשספת את שריונה של סקווירטל, שלא נראה שהזיז לה במיוחד.
"וויספקוון עוקץ רעל! ואז נשיכת חרק!" קורא מורגן בעליזות והפוקימון שלו מתכוננת למתקפה ומכוונת את קצה שמלתה לעברה של סקווירטל שולחת משם עשרות חצים קטנים וסגולים.[/color][/size]
[/quote]
"סקווירטל תתחמקי מהעוקץ רעל בעזרת קפיצה הצידה ואז תכנסי לתוך השיריון שלך בשביל למזער את הנזק של הנשיכה, מתוך השיריון תוציאי קרן בועות לתוך הפה של וויספקוון!"
-
[quote=ritsuka kun;1436014]
איכססס אייפון!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
"אתה לא עושה מבחן קבלה רגיל, אז אין סיבה סתם להקשות עליך. חוץ מזה, מי אמר שאלו סתם שלושה קרבות רגילים? אתה צריך להלחם מול שלושה מהתלמידים המצטיינים של השכבה שלהם" אומרת פיבי בחיוך, ואתה רואה זקיק רוע בעיניה כשהיא מסתכלת עליך. "טניה כמובן היא אחת מהן ויש את דון ואלכס" אומרת ואחריה נכנסים עוד נער ונערה לחדר. הנער הוא בלונדיני ושרירי נורא וגורם לך להתחרט מעט שלא נרשמת לחדר כושר כשיכולת [img]http://img521.imageshack.us/img521/2114/fontainespritebylightfo.png[/img]. ואילו הנערה גבוהה בעלת מראה מרשים וספר פנים נוקשה וזועף [img]http://img100.imageshack.us/img100/581/1111iw.png[/img]. "אתה מוזמן לבחור במי אתה רוצה להלחם בדרך לזירה" אומרת לך פיבי ומוליכה את הקבוצה שלכם לעבר החצר הגדולה ומובילה אותך לזירה ענקיתי[/color][/size][size=1][color=green] שנראה כאילו היא שילוב של כל אזור שאתה יכול לחשוב עליו. אתה מבחין בכמה בריכות בכמה מקומות, גבעה ענקי[/color][/size][size=1][color=green]ת שבראשה ישנו לע של הר געש מלאכותי, וכמובן סלעים ועצים בכל מקום.
"אז בחרת במי תרצה להלחם?" שואלת פיבי ונעמדת במקום השופט.[/color][/size][/quote]
ווואוו זירה מסובכת...
- - - - - - - - - - - - - - -
"אמרת שלושה קרבות כלומר אלכס, דון, וטניה לבסוף נכון?" אשאל לווידוי, לא אבין כלכך לשם מה לבחור יריב כי בין כה וכו אתמודד עם כל השלושה...
אביט בשתיים מעט אסרוק את שפת גופם, מבטם, תגובותיהם למשיכת הזמן שלי בבחירה 'השרירי הזה נראה בטוח עצמו ושחצן... הוא מצטיין כאן אך יכול להיות שהוא סתם בלון נפוח, השקטה והזעופה הזאת נראת שברירית ועדינה. אבל במבט שלה... יש משהו' אחשוב בקדחנות ואבחר לבסוף בבחור הבלונדיני. אחכה לרגע בו יוציא את הפוקימון, לראות אם אולי אצליח לחלץ מכך יתרון סוג.
-
סקווירטל קופצת באוויר ועשה סלטה הצידה ונחטת על רגליה במהירות ואז נכנסת לתוך שריונה בדיוק בשנייה שהפוקימון קופצת של מורגן קופצת עליה וכשפיה זוהר בירוק חולני והיא נושכת את שירונה "לא וויספקווין תתחמקי!" קורא במהירות מורגן בדיוק שסקווירטל שולחת מכל חור אפשרי בשריונה סילון של בועות שקופות וקטנות ווויספקווין שואבת חלק נכבד לתוכה של הבועות, אבל מהחורים הקטנים בקצה שמלתה, הם פשוט מתפזרים משם במהירות.
"וויספקווין חסלי אותה עם רוח רעה!" קורא מורגן בזעם. וויספקווין עפה גבוה באוויר ומכוונת לעבר סקווירטל את שמלתה הצהובה, ומתחילה להסתובב במהירות אדירה במקום ורוח אפלה מתחילה להיווצר סביבה והיא נשלחת לעברה של סקווירטל, הנפצעת קשה מאוד מהמתקפה.[/COLOR][/SIZE]
זה לא הכל...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מצביע לעבר הבחור הבלונדיני ופיבי מציגה אותו כדון. אחד מהתלמידים המצטיינים שלהם, והוא ידוע בשל כוח ההתקפה החזק שלו.
דון מחייך אליך בקרירות ונעמד בקצהו של הזירה, שלפתע זוהרת באור אדום ובוהק וגורמת לך להסתנוור לרגע. אתה מבחין שכמעט כולם, חוץ מטניה מחייכים ונראים כאילו יודעים משהו. לפתע מהצד של דון עולה ארונית קטנה מהאדמה מלאה במדפים עם פוקדורים רגילים למראה. מבלי היסוס הוא שולף אחד והארונית יורדת בחזרה מתחת לאדמה.
"תתכונן להפסיד ילד" אומר דון בחיוך שחצני ומשחרר מהפוקדור שלו סניזל [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/7/76/Spr_5b_215_m.png[/IMG] מרושע למראה.[/COLOR][/SIZE]
-
[quote=ritsuka kun;1436031][size="1"][color="purple"]אינג'ל~
סקווירטל קופצת באוויר ועשה סלטה הצידה ונחטת על רגליה במהירות ואז נכנסת לתוך שריונה בדיוק בשנייה שהפוקימון קופצת של מורגן קופצת עליה וכשפיה זוהר בירוק חולני והיא נושכת את שירונה "לא וויספקווין תתחמקי!" קורא במהירות מורגן בדיוק שסקווירטל שולחת מכל חור אפשרי בשריונה סילון של בועות שקופות וקטנות ווויספקווין שואבת חלק נכבד לתוכה של הבועות, אבל מהחורים הקטנים בקצה שמלתה, הם פשוט מתפזרים משם במהירות.
"וויספקווין חסלי אותה עם רוח רעה!" קורא מורגן בזעם. וויספקווין עפה גבוה באוויר ומכוונת לעבר סקווירטל את שמלתה הצהובה, ומתחילה להסתובב במהירות אדירה במקום ורוח אפלה מתחילה להיווצר סביבה והיא נשלחת לעברה של סקווירטל, הנפצעת קשה מאוד מהמתקפה.[/color][/size]
[/quote]
"סקווירטל תשתמשי בהצלפת זנב! מיד אחריי זה תעברי לדחיפה!" אומר ביאוש בגלל שכלום לא עובד.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1436031][SIZE=1][COLOR=Green]
זה לא הכל...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מצביע לעבר הבחור הבלונדיני ופיבי מציגה אותו כדון. אחד מהתלמידים המצטיינים שלהם, והוא ידוע בשל כוח ההתקפה החזק שלו.
דון מחייך אליך בקרירות ונעמד בקצהו של הזירה, שלפתע זוהרת באור אדום ובוהק וגורמת לך להסתנוור לרגע. אתה מבחין שכמעט כולם, חוץ מטניה מחייכים ונראים כאילו יודעים משהו. לפתע מהצד של דון עולה ארונית קטנה מהאדמה מלאה במדפים עם פוקדורים רגילים למראה. מבלי היסוס הוא שולף אחד והארונית יורדת בחזרה מתחת לאדמה.
"תתכונן להפסיד ילד" אומר דון בחיוך שחצני ומשחרר מהפוקדור שלו סניזל [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/7/76/Spr_5b_215_m.png[/IMG] מרושע למראה.[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
חחחח או, ממש נהדר...:um_face:
---------
"כן כן, שמעתי את המשפט הזה הרבה פעמים בהסיטוריה..." אגיב בשיעמום לשחצנות ולביטחון המופרז שלו. לא אוסיף לאחזיר לו או לזלזל בו בשל הערכתי כלפי מאמנים ופוקימונים.
אביט בסניזל ובשאר, ממש בכולם. אחשוד בהם 'למה זה מרגיש כאילו הם יודעים משהו שאני לא, המקום הזה נעשה קצת קריפי' זה מעת מותח אותי אך אני משתדל להתעלם. אחזור להביט בסניזל ואעשה את חישובי 'ליאנמה יהיה יתרון על סוג האופל שלו, אך חולשה לסוג הקרח. לעומת זאת לנידורן אין כלל השפעה לא ממנו ולא עליו. אך נידורן חזק ומאומן מיאנמה' ולבסוף כמובן אוציא את נידורן. "נידורן, קודם מקשיבים ואז תוקפים. בוא ונראה מה הוא יעשה. כשהוא יפעל תיהיה מוכן לפעולת התחמקות ואז תגיב באגרוף יניקה"[COLOR=Red][I][B]
(אפשר תיאור זירה מפורט יותר? מצידי בפרטי אם זה יהיה ארוך. העיקר שיפרט לי ממש הכל)[/B][/I][/COLOR]
-
[quote=ritsuka kun;1436014][size="1"][color="purple"]
"כי הפוקימון שלך שהוא ממש שונא אותך ואתה פשוט מתעלם מזה. אם תמשיך להתעלם ככה מהפוקימון שלך ולא תיהיה מרוכז ברגשותיו גם, אתה לא תועיל לאף אחד ועדיף שפשוט תעזוב את הכל ותחזור הביתה" נוזף עליך גרין ברצינות ומשתיק אותך ברצינותו. אתה מעיף מבט לסינדקוויל ואתה רואה את התסכול הגדול שעל פניו.[/color][/size]
[/color][/size][/quote]
נכון שאתה חייב לסבך דווקא אותי עם הפוקימון החתיך שלי?!
------------------------------------
אחזיר את סינדקוויל לפוקדור ואלך משם במהירות עד שגרין כבר לא יראה אותי. אזרוק את הפוקדור של סינדקוויל באוויר ואשאל אותו אם הוא לא מעוניין שאני אהיה המאמן שלו ואנסה ליצור איתו מגע.
-
טבעות המים מופיעות שוב סביב סקווירטל והיא זוהרת באור כחול בהיר, ונראה שמצבה השתפר מעט, אבל היא עדיין פצועה. "צאי הצלפת זנב ואז דחיפה!" אתה קורא ביאוש, אבל מקווה לטוב. סקווירטל קופצת לעבר וויספקווין, ועם זנבה מכה אותה כמה פעמים, אבל אתה לא רואה שום השפעה נראית לעין על הפוקימונית הקשוחה של מורגן. לפתע סקווירטל קופצת באוויר ואור לבן מתחיל להיאגר סביבה והיא חובטת בראשה בוויספקווין ומעיפה אותה על האדמה בחוזקה.
אתה בודק מה פשר המתקפה, ומגלה שסקווירטל למדה הפלה (Take Down) לבדה.
"כל הכבוד" אומר לך מורגן בחיוך שמשתנה במהירות לפרצוף רציני וזועף מעט "אבל זה לא יעזור לך! וויספקווין תסיימי את הקרב הזה! אס אווירי!" קורא מורגן ברצינות ואתה רואה את הקהל מתלהב נורא מהקרב. וויספקווין עפה גבוה באוויר ומכוונת עצמה לעבר סקווירטל ואז מתחילה להסתובב במהירות אדירה, משאירה אחריה שובל של רוח מסוחררת ופוגעת ישירות בסקווירטל ומעלפת אותה במקום. הקהל משתגע מהתלהבות ומוחא כפיים מהקרב המהולל הזה.
מורגן ניגש אליך וחיוך כנה על פניו "זה היה קרב נחמד. כל הכבוד לך" הוא אומר בחיוך ומושיט את ידו לשלום.[/COLOR][/SIZE]
הזירה היא בעצם רחבה ענקית של כמעט עשר מטר על חמש עשרה, שנראית כאילו הכל טבעי. באמצע המגרש ישנה גבעה המשמשת גם כהר געש מזויף. גובה הגבעה הוא בערך 7 מטר ולוע ההר געש הוא שלוש על שלוש. מסביבכם ישנם המון עצים גבוהים ורוב המגרש נראה כמו יער פראי, חוץ מבריכות המחוברות בתחתיתן אחת לשנייה. ישנן חמש בריכות כאלה מפוזרות בכל הזירה כמו חמש בקובייה. אתם ממוקמים כרגע ממש ליד בריכה אחת ומסביבכם ישנם כמה שיחים. והוא נמצא ממש במדרון של הגבעה. יש כמה סלעים מפוזרים פה ושם, אבל הם לא משהו מסודר כמו שאר הזירה.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
"סניזל תתחיל עם נשיכה ואז תעבור לאגרוף קרח" קורא דון ברצינות ומשלח את הפוקימון החמקמק לעברו של נידורן. שניהם רצים אחד לעבר השני וסניזל שפיו זוהר באור שחור, מנסה לנשוך את נידורן, אבל נידורן קופץ הצידה ומתחמק מהנשיכה. שניהם רצים אחד לעבר השני עם אגרופים זוהרים ופוגעים אחד בשני ונהדפים לאחור.
"סניזל קדימה שריטה ואז מתקפה מהירה!" קורא דון ונראה קצת נלהב מהקרב.[/COLOR][/SIZE]
סתם לעשות לך חיים מעניינים! ;)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
בהתעלמות מוחלטת בגרין, אתה מחזיר את סינדקוויל ורץ ממנו. אתה מסתכל לאחור ורואה את גרין מושך בכתפיו ביאוש והולך לדבר עם בלו. אחרי חמישים מטר, אתה מגיע כבר לדרך 1 ומשחרר שם את סינדקוויל שעדיין נראה זועף.
"אתה לא רוצה שאני אהיה המאמן שלך?" אתה שואל בקול מעט נעלב וסינדקוויל משלב את ידיו הקטנות ומסב ממך את מבטו ונושף עשן מפיו. הוא לא נראה כ"כ בקטע לענות לך.[/COLOR][/SIZE]
-
[quote=ritsuka kun;1436125][size="1"][color="purple"]אינג'ל~
טבעות המים מופיעות שוב סביב סקווירטל והיא זוהרת באור כחול בהיר, ונראה שמצבה השתפר מעט, אבל היא עדיין פצועה. "צאי הצלפת זנב ואז דחיפה!" אתה קורא ביאוש, אבל מקווה לטוב. סקווירטל קופצת לעבר וויספקווין, ועם זנבה מכה אותה כמה פעמים, אבל אתה לא רואה שום השפעה נראית לעין על הפוקימונית הקשוחה של מורגן. לפתע סקווירטל קופצת באוויר ואור לבן מתחיל להיאגר סביבה והיא חובטת בראשה בוויספקווין ומעיפה אותה על האדמה בחוזקה.
אתה בודק מה פשר המתקפה, ומגלה שסקווירטל למדה הפלה (take down) לבדה.
"כל הכבוד" אומר לך מורגן בחיוך שמשתנה במהירות לפרצוף רציני וזועף מעט "אבל זה לא יעזור לך! וויספקווין תסיימי את הקרב הזה! אס אווירי!" קורא מורגן ברצינות ואתה רואה את הקהל מתלהב נורא מהקרב. וויספקווין עפה גבוה באוויר ומכוונת עצמה לעבר סקווירטל ואז מתחילה להסתובב במהירות אדירה, משאירה אחריה שובל של רוח מסוחררת ופוגעת ישירות בסקווירטל ומעלפת אותה במקום. הקהל משתגע מהתלהבות ומוחא כפיים מהקרב המהולל הזה.
מורגן ניגש אליך וחיוך כנה על פניו "זה היה קרב נחמד. כל הכבוד לך" הוא אומר בחיוך ומושיט את ידו לשלום.[/color][/size]
[/quote]
"וואו זה היה מדהים "אומר ואחזיק את ידו עם שתי ידיי. "קוראים לי אנג'ל"אומר עם חיוך ואבדוק מה שלומה של סקווירטל.
-
"תודה" אומר מורגן בחיוך בזמן שאתה ניגש לסקווירטל. מורגן ניגש אחריך ומוציא משהו ירוק ומביא את זה לסקווירטל. אתה מסתכל עליו "תרופה" הוא אומר בחיוך בזמן שסקווירטל בולעת את התרופה ונראה שמצבה השתפר פלאים.
"אז מה מעשיך כאן בורידיאן? וכל הכבוד על האומץ לקרב!" הוא מוסיף בחיוך מתלהב. בינתיים הנערה שאיתה נלחם מקודם ניגשת אליו "קיצר מורגן אפשר ללכת מפה? העיר הזאת משעממת!" אומרת ומגלגלת את עיניה.[/color][/size]
-
[quote]כריס~
"האפני לא יכולה לרפא אנשים" אומרת לך ג'סי ברצינות הנערה פשוט בוכה ומייללת כשלפתע אתה רואה שצמיד הקרח מתחיל להתפשט במהירות על זרועה ומתחיל לכסות אותה "בבקשה תעזרו לי מצידי תכרתו לי את היד אבל בבקשה תעזרו לי להוריד את זה!!!" צווחת הנערה בבכי היסטרי.[/color][/quote]
״אוקיי!״ אני קורא בלחץ ומוציא את צ׳ארמנדר ״השתמש בגחלת כדי להמיס את הצמיד קרח! הזהר שלא לפגוע בה באופן ישיר!״ אני אדריך אותו בזהירות.
-
[quote=ritsuka kun;1436194][size="1"][color="purple"]אינג'ל~
"תודה" אומר מורגן בחיוך בזמן שאתה ניגש לסקווירטל. מורגן ניגש אחריך ומוציא משהו ירוק ומביא את זה לסקווירטל. אתה מסתכל עליו "תרופה" הוא אומר בחיוך בזמן שסקווירטל בולעת את התרופה ונראה שמצבה השתפר פלאים.
"אז מה מעשיך כאן בורידיאן? וכל הכבוד על האומץ לקרב!" הוא מוסיף בחיוך מתלהב. בינתיים הנערה שאיתה נלחם מקודם ניגשת אליו "קיצר מורגן אפשר ללכת מפה? העיר הזאת משעממת!" אומרת ומגלגלת את עיניה.[/color][/size][/quote]
"אני בדרך לעיר פיוטר "אומר עם חיוך מתעלם מהבחורה. "ואז ראיתי אותך נלחם נגדה והחלטתי לעצור"
-
[quote=ritsuka kun;1436125]
הזירה היא בעצם רחבה ענקית של כמעט עשר מטר על חמש עשרה, שנראית כאילו הכל טבעי. באמצע המגרש ישנה גבעה המשמשת גם כהר געש מזויף. גובה הגבעה הוא בערך 7 מטר ולוע ההר געש הוא שלוש על שלוש. מסביבכם ישנם המון עצים גבוהים ורוב המגרש נראה כמו יער פראי, חוץ מבריכות המחוברות בתחתיתן אחת לשנייה. ישנן חמש בריכות כאלה מפוזרות בכל הזירה כמו חמש בקובייה. אתם ממוקמים כרגע ממש ליד בריכה אחת ומסביבכם ישנם כמה שיחים. והוא נמצא ממש במדרון של הגבעה. יש כמה סלעים מפוזרים פה ושם, אבל הם לא משהו מסודר כמו שאר הזירה.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
"סניזל תתחיל עם נשיכה ואז תעבור לאגרוף קרח" קורא דון ברצינות ומשלח את הפוקימון החמקמק לעברו של נידורן. שניהם רצים אחד לעבר השני וסניזל שפיו זוהר באור שחור, מנסה לנשוך את נידורן, אבל נידורן קופץ הצידה ומתחמק מהנשיכה. שניהם רצים אחד לעבר השני עם אגרופים זוהרים ופוגעים אחד בשני ונהדפים לאחור.
"סניזל קדימה שריטה ואז מתקפה מהירה!" קורא דון ונראה קצת נלהב מהקרב.[/color][/size]
[/quote]
"יופי נידורן, טוב!" אחדיר בוא מוטיבציה על הפעולה המהירה והטובה שלו כרגע. אסיק שהאימונים הרבים איתו והקושי שהטלתי עליו השתלמו כעת.
'יש שריטה קודם' אחשוב והעלה חיוך קטנטן ואומר מיד "נידורן, מיקוד אנרגיה. ואז קפוץ במקום ברגע שיושיט ידו קדימה, עלה עלה ידו ואז נקר בקדחנות את פניו וגופו ללא רחם!"
לאחר מכן אוסיף "כעת רוץ ומשוך אותו אחרייך אל החלק המיוער בזירה, הבט וחפש את החלק סבוך העצים ביותר של הזירה!"
-
[size="1"][color="darkorange"]כריס~
אתה משחרר את צ'ארמנדר שמכה בראשו מרוב הלחץ שלך ומלי לירות כלום מפיו, בשביל לא לפגע בנערה המסכנה, הוא מסובב את זנבו כך שהלהבה שבקצה זנבו יגע בקרח המתפשט במהירות על הנערה. אחרי כמה דקות ארוכות אתם מבחינים בשינוי בקרח והוא מתחיל באטיות להינמס. הילדה בינתיים מאבדת את הכרתה מהלחץ, או מתשישות. אחרי שעה ארוכה ומתסכלת במיוחד אתם מצליחים להוציא את ידה מצמיד הקרח שרובו עדיין לא נמס והוא נשאר כפי שהוא.
ג'סי מסתכלת עליך ועל הילדה המסכנה. "מה לכל הרוחות יכול היה לגרום לה לדבר הזה? ועוד יותר מזה מה נעשה איתה?" היא שואלת ונראה שמשהו מפריע לה מאוד כשהיא מסתכלת על הקרח.[/color][/size]
"אה. טוב אז שיהיה לך בהצלחה!" אומר מורגן בחיוך והוא מתחיל ללכת עם הנערה, שנראית מסופקת במיוחד. לפתע מורגן מסתובב ומסתכל עליך "אנחנו האמת גם הולכים לפיוטר. רוצה להצטרף אלינו?" שואל אותך בחיוך מורגן.[/color][/size]
"נידורן מיקוד אנרגיה ואז ניקור!" אתה קורא בהתלהבות כלשהי. נידורן עומד ומנסה להתרכז, אבל כלום לא קורא. שום אור בהיר וכתום כשהוא עושה תמיד את מיקוד האנרגיה שלו.
"מ..מה?" אתה פולט ואתה רואה את פיבי, דון ואלכס מצחקקים. "זאת זירת הכוח. אתה לא יכול להשתמש בזירה הזאת שום מתקפה שהיא לא פיזית. כלומר מתקפות מיוחדות או סטאטוס לא יעבדו לך כאן" קורא דון בחיוך. למרות זאת, נידורן מצליח להתחמק מהשריטה של סניזל והוא מנקר את סניזל בחוזקה בגבו בעזרת הקרן אור המוקרת שהוא יוצר סביב פיו. מיד אחרי זה נידורן מתחיל לרוץ לעבר סבך של שיחים, אבל סניזל משתמש במתקפה המהירה שלו, משיג את נידורן ודוחף אותו באלגנטיות לתוך שיח מרווה ענקי.[/color][/size]
-
[quote=ritsuka kun;1436206]
"אה. טוב אז שיהיה לך בהצלחה!" אומר מורגן בחיוך והוא מתחיל ללכת עם הנערה, שנראית מסופקת במיוחד. לפתע מורגן מסתובב ומסתכל עליך "אנחנו האמת גם הולכים לפיוטר. רוצה להצטרף אלינו?" שואל אותך בחיוך מורגן.[/color][/size]
[/quote]
"אני אשמח "אומר וארוץ לעברו.
-
אתה רץ לעברם ומורגן מקבל אותך בחום והוא מציג לך את הנערה "ג'וליה זה אינג'ל. אינג'ל גוליה. ג'וליה מתאמת. למרותש אין במחוז שלכם תחרויות תיאום מיוחדות, ג'וליה החליטה להצטרף אליי למסע שלי פה לזכות בליגה" אומר מורגן בחיוך. ג'וליה לא נראית כאילו היא מתייחסת אליך כל כך ומחייכת חיוך קר ועקום אליך.
אחרי רבע שעה הליכה, שלושתכם מגיעים ליער ענקי. "סוף סוף יער ורידיאן המפורסם!" אומרת ג'וליה בהתלהבות, שקצת מפתיעה אותך. אתה מחייך ונכנס אחריהם לתוך יער עבות חשוך ואפלולי. ולפתע אתה שומע רעש מאחד העצים. אתה מסתכל לפתע מולך עומדת לטאה גבוהה וירוקה. משהו בה נראה לך מוכר ולכן אתה פותח את הפוקיע שלך לגלות עליה מידע. אתה מגלה שהפוקימון הוא טריקו [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/7/7c/Spr_5b_252.png[/IMG]. פוקימון לטאת העשב. והוא נפוץ רק בהואן. מה שגורם לך לטעות מה הוא עושה מסתובב חופשי ביער ורידיאן.[/COLOR][/SIZE]
-
[quote=ritsuka kun;1436125][size="1"][color="purple"]
סתם לעשות לך חיים מעניינים! ;)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
בהתעלמות מוחלטת בגרין, אתה מחזיר את סינדקוויל ורץ ממנו. אתה מסתכל לאחור ורואה את גרין מושך בכתפיו ביאוש והולך לדבר עם בלו. אחרי חמישים מטר, אתה מגיע כבר לדרך 1 ומשחרר שם את סינדקוויל שעדיין נראה זועף.
"אתה לא רוצה שאני אהיה המאמן שלך?" אתה שואל בקול מעט נעלב וסינדקוויל משלב את ידיו הקטנות ומסב ממך את מבטו ונושף עשן מפיו. הוא לא נראה כ"כ בקטע לענות לך.[/color][/size][/quote]
אתה מוציא ממני צדדים יצירתיים מידי
------------------------------
"קדימה סינדקוויל בוא ננסה לעשות את זה! בוא נלך לקרב ביחד!" אצעק לו ואחפש איתו פוקימון פראי
-
[quote]אתה משחרר את צ'ארמנדר שמכה בראשו מרוב הלחץ שלך ומלי לירות כלום מפיו, בשביל לא לפגע בנערה המסכנה, הוא מסובב את זנבו כך שהלהבה שבקצה זנבו יגע בקרח המתפשט במהירות על הנערה. אחרי כמה דקות ארוכות אתם מבחינים בשינוי בקרח והוא מתחיל באטיות להינמס. הילדה בינתיים מאבדת את הכרתה מהלחץ, או מתשישות. אחרי שעה ארוכה ומתסכלת במיוחד אתם מצליחים להוציא את ידה מצמיד הקרח שרובו עדיין לא נמס והוא נשאר כפי שהוא.
ג'סי מסתכלת עליך ועל הילדה המסכנה. "מה לכל הרוחות יכול היה לגרום לה לדבר הזה? ועוד יותר מזה מה נעשה איתה?" היא שואלת ונראה שמשהו מפריע לה מאוד כשהיא מסתכלת על הקרח.[/quote]
״אני לא יודע מה נעשה איתה ג׳סי, אבל מה שבטוח הוא שאנחנו לא משאירים אותה פה. היא תשושה, אני הולך לקחת אותה למרכז!" אני אומר לג'סי ומרים את הנערה בעדינות. "כדאי שנזדרז!"
-
[quote=ritsuka kun;1436208][size="1"][color="purple"]אינג'ל~
אתה רץ לעברם ומורגן מקבל אותך בחום והוא מציג לך את הנערה "ג'וליה זה אינג'ל. אינג'ל גוליה. ג'וליה מתאמת. למרותש אין במחוז שלכם תחרויות תיאום מיוחדות, ג'וליה החליטה להצטרף אליי למסע שלי פה לזכות בליגה" אומר מורגן בחיוך. ג'וליה לא נראית כאילו היא מתייחסת אליך כל כך ומחייכת חיוך קר ועקום אליך.
אחרי רבע שעה הליכה, שלושתכם מגיעים ליער ענקי. "סוף סוף יער ורידיאן המפורסם!" אומרת ג'וליה בהתלהבות, שקצת מפתיעה אותך. אתה מחייך ונכנס אחריהם לתוך יער עבות חשוך ואפלולי. ולפתע אתה שומע רעש מאחד העצים. אתה מסתכל לפתע מולך עומדת לטאה גבוהה וירוקה. משהו בה נראה לך מוכר ולכן אתה פותח את הפוקיע שלך לגלות עליה מידע. אתה מגלה שהפוקימון הוא טריקו [img]http://cdn.bulbagarden.net/upload/7/7c/spr_5b_252.png[/img]. פוקימון לטאת העשב. והוא נפוץ רק בהואן. מה שגורם לך לטעות מה הוא עושה מסתובב חופשי ביער ורידיאן.[/color][/size][/quote]
"מה הפוקימון הזה עושה בקאנטו?" אשאל. "בכל מקרה אם זה לא מפריע לכם אני מתכוון לתפוס אותו, פידג'י צא, תשתמש במתקפת חול בשביל לעוור את טריקו לכמה שניות, תנצל את הזמן בשביל לשלוח רוח לעברו"
-
[quote=ritsuka kun;1436206]
"נידורן מיקוד אנרגיה ואז ניקור!" אתה קורא בהתלהבות כלשהי. נידורן עומד ומנסה להתרכז, אבל כלום לא קורא. שום אור בהיר וכתום כשהוא עושה תמיד את מיקוד האנרגיה שלו.
"מ..מה?" אתה פולט ואתה רואה את פיבי, דון ואלכס מצחקקים. "זאת זירת הכוח. אתה לא יכול להשתמש בזירה הזאת שום מתקפה שהיא לא פיזית. כלומר מתקפות מיוחדות או סטאטוס לא יעבדו לך כאן" קורא דון בחיוך. למרות זאת, נידורן מצליח להתחמק מהשריטה של סניזל והוא מנקר את סניזל בחוזקה בגבו בעזרת הקרן אור המוקרת שהוא יוצר סביב פיו. מיד אחרי זה נידורן מתחיל לרוץ לעבר סבך של שיחים, אבל סניזל משתמש במתקפה המהירה שלו, משיג את נידורן ודוחף אותו באלגנטיות לתוך שיח מרווה ענקי.[/color][/size][/quote]
"נידורן לא לוותר! קדימה נמשיך באותה התכנית" אתמרץ אותו לפעול כפי שתכננתי. "רוץ אל החלק סבוך העצים והשיחים במידה הגדולה ביותר בזירה, אתה קטנצ'יק, רוץ בין השיחים והעצים בגמישות ודאג שיעקוב אחריך... לבסוף שתראה שתי עצים נורא צמודים חדור בינהם בגמישות עם הקוטן שלך וגרום לו להיתקע בין השתיים!" אסביר לו בתקווה גדולה מאוד שזה יצליח, אך עם זאת בחשש נורא גדול.
במידה וזה יצליח אוסיף "נידורן עכשיו עוד אגרוף שאיבה" אקרא באומץ!
-
בחוסר רצון מובהק, סינדקוויל עוקב אחריך והוא נראה סתם זועף למדי. אחרי כמה דקות של הליכה מהירה שלך, וההליכה האיטית של סינדקוויל, אתם מגיעים שניכם לדרך 1. דרך ארוכה מוקפת ביער. אתה מתחילים ללכת בשביל ארוך כשלפתע, אתה מבחן בתולעת קטנה וירוקה מזדחלת לה לצד הדרך [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/8/83/Spr_5b_010.png[/IMG]. אתה מזהה אותה במהירות כקאטרפי.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE="1"][COLOR="DarkOrange"]כריס~
אתה מרים את הנערה ומתחיל לרוץ לעבר המרכז כג'סי רצה אחריך. אחרי רבע שעה. אתה בועט בדלת המרכז ורץ פנימה, וגרר סביבך עשרות מבטים מבולבלים. האחות ג'וי מבחינה בכם ורצה במהירות בזעם, עד שהיא רואה את הנערה המעולפת ואת כוויית הקור על זרועה. "בשם מיו הולך כאן?!" קוראת בפליאה, ואתה וג'סי מסבירים לה הכל. שעתיים עוברות ואתה וג'סי מתחילים להתייאש. לפתע האחות ג'וי והצ'אנסי שלה מגיחות מחדר עם קלסר גדול. "היא נפצעה קשות, אבל היא בהכרה. יש לכם מושג מה קרה לה? היא אמרה משהו?" שואלת בסקרנות ומרימה מעט גבה לכיוונכם.[/COLOR][/SIZE]
"יכול להיות שמישהו הרבה אותו ושחרר את הביצה" פולט מורגן, אבל אתה כבר רץ לעברו משחרר בדרך את פידג'י שלך לאוויר שעף מהפוקדור שלו במהירות ועם כנף אחת שלו נוגע באדמה ומעיף חול לתוך טריקו הקטן בעיניים והוא קורא בקול כואב בזמן שפידג'י עף לאוויר ומנפנף בכנפיו במהירות ויוצר רוח ענקית המעיפה את טריקו על גזע עץ.
משום מה טריקו לא מחזיר מלחמה, והוא נראה פצוע מאוד.[/COLOR][/SIZE]
נידורן מתחיל לרוץ במהירות ומוודה שסניזל עדיין בעקבותיו והוא מחפש בעקבות שני עצים צמודים. הוא מקיף את כל הזירה פעמיים, עד שאתם מבינים שאין, ובמקום זאת, הוא מסתובב לעברו של סניזל, שנראה מעט תשוש מהמרתון שלו, ואז באופן מפתיע קופץ באוויר ורגליו זוהרות באדום בהיר והוא בועט בסניזל פעמיים בבטן ומעיף אותו לאחור.
נידורן למד בעיטה כפולה.
"סניזל רוח קפואה!" קורא דון במהירות. סניזל מתאפס ואז מסתובב במקום במהירות ויוצר גלי קור סביבו ומעיף את הרוח על נידורן ופוגע בו נידורן נראה יחסית בסדר.[/COLOR][/SIZE]
-
[quote=ritsuka kun;1436339]
"יכול להיות שמישהו הרבה אותו ושחרר את הביצה" פולט מורגן, אבל אתה כבר רץ לעברו משחרר בדרך את פידג'י שלך לאוויר שעף מהפוקדור שלו במהירות ועם כנף אחת שלו נוגע באדמה ומעיף חול לתוך טריקו הקטן בעיניים והוא קורא בקול כואב בזמן שפידג'י עף לאוויר ומנפנף בכנפיו במהירות ויוצר רוח ענקית המעיפה את טריקו על גזע עץ.
משום מה טריקו לא מחזיר מלחמה, והוא נראה פצוע מאוד.[/color][/size]
[/quote]
"מה לעזאזל, פידג'י עצור! חייבים להביא אותו למרכז הקרוב" אומר ואנסה ללכוד אותו.