רוצה להוסיף אותי לסקייפ?
Printable View
רוצה להוסיף אותי לסקייפ?
אני לא מבין למה אנשים אומרים שרותם לא מוכן להודות בזה שהמצב של הפורום רע.
רותם הוא היחיד שלדעה שלו באמת יש חשיבות. אם הוא קובע שמצב הפורום טוב, אז מצידו כולכם יכולים לתלוש לעצמכם אוזניים, אבל זה לא ישנה את מצב הפורום מבחינתו. כשהוא יגיד שמשהו לא טוב, אז אנחנו נסכים שמשהו לא טוב ונחיה לפי זה. אבל בינתיים, כל עוד לא הוגדר "מצב חרום" בפורום, אז הפורום במצב מעולה.
רק הלכתי וכבר קילר בי קיבל באן?
אני חושב שעוד 3 באנים הוא מקבל אחד חינם xd
כן עמית זה מבצע מיוחד קבל 3 באנים הרביעי מתנה!
[quote=uchiha madara;1439821]הייתי שמח להיות פעיל, אבל בוא נגיד שיא זאת שנה שאתה מעדיף לנצל את השעה- שעתיים שלך במחשב כדי לשחק ולקרוא דברים מאשר להיות בפורום, אולי יב תהיה יותר קלה ואולי אני אהיה גם קצת אחרי החופש, מה קורה איתך?ש[/quote]
מה
אבי
היית פה ולא אמרת לי שלום
תמות ))):
מה קורה יאח? פעם קודמת שדיברנו הייתה בקיץ הקודם וקינאתי בך בגלל שתמיד הייתה לך גלידה
[quote=amitlv;1439862]כן עמית זה מבצע מיוחד קבל 3 באנים הרביעי מתנה![/quote]
למה אתה ממחזר את הבדיחות שלי?
[quote=armorboy;1439865]למה אתה ממחזר את הבדיחות שלי?[/quote]
זה הכי אחי עמית.
בכל זאת, מחזור זה אח..
עמית זוכר סקילה זה אח? חחחח xd
[quote=armorboy;1439865]למה אתה ממחזר את הבדיחות שלי?[/quote]
לא מחזרתי חזרתי אליה וחידדתי אותה
יש גבול לכמה אני יכול לשתוק על הבאנים הלא מוצדקים שנותנים לי
כמה שאני ואתה התקרבנו בזמן האחרון הבאן שלך מוצדק...
עברת כמה קווים שלא הייתה צריך לעבור...
[quote=amitlv;1439874]כמה שאני ואתה התקרבנו בזמן האחרון הבאן שלך מוצדק...
עברת כמה קווים שלא הייתה צריך לעבור...[/quote]
לא עברתי אף גבול ולא עברתי על החוקים, הוא אמר שהוא נעלב, אתם העלבתם אותי הרבה פעמים מאז שחזרתי ולא נעשה כלום אבל הוא יכול כי הוא מנהל, זה דוחה וזה מגעיל שפקח מההנהלה ה"גבוהה" יכול לנצל את הכוח שלו... זוכרים את ארווין? זה בדיוק מה שהולך פה...
[QUOTE]- אין לקלל או לפגוע בשום אדם ובשום אופן.
[B]צוות הפורום יכול לקבוע לפי דרכו את רמת הפגיעה ואם בכלל הייתה פגיעה במשתמש, והעונש ייקבע בהתאם.[/B][/QUOTE]
אין מה לעשות....
הבן אדם עכשיו הראה למה לא מגיע לו ניהול
[url]http://myforum.co.il/showthread.php?p=1439879#post1439879[/url]
[QUOTE=Ilan;1439886][url]http://myforum.co.il/showthread.php?p=1439879#post1439879[/url][/QUOTE]
אוקיי.. ו?
הבאן הוא לא על מה שאמרת לו שהוא רודן ושהוא לא צריך להיות פקח
הבאן זה פגיע אישית שפגעת בו בכך שירדת על החתימה לו שיש לה חשיבות רבה מעוד בשבילו
איך אתם מתייחסים לחדשים בפורום?! לא פלא שהפורום כושל!
ברוך הבא לפורום יויויויו, אני דור
[quote=amitlv;1439892]הבאן הוא לא על מה שאמרת לו שהוא רודן ושהוא לא צריך להיות פקח
הבאן זה פגיע אישית שפגעת בו בכך שירדת על החתימה לו שיש לה חשיבות רבה מעוד בשבילו[/quote]
פי ברשותי... זה שזה פוגע בו שירדתי על משפט זה בעיה שלו, התכוונתי לפגוע במשפט לא בו והוא ניצל את כוחו ונתן לי באן, איש דוחה....
דור זה לא מצחיק אותי אני ממש עצבני
[size="7"][b][color="red"]גם אני רוצה שלוקאס יחזור מהבאן שלו![/color][/b][/size]
נשבר הזין מהפקח הזה עושה מה שבראש שלו
טוב דיי כבר
תרדו ממנו הוא נתן לך באן תקבל אותו אל תתכיל מאומות שוב
[quote=amitlv;1439909]טוב דיי כבר
תרדו ממנו הוא נתן לך באן תקבל אותו אל תתכיל מאומות שוב[/quote]
לא! עד כאן! את זה אני לא מקבל! עד כה עוד נגיד שזה היה מוצדק (זה לא) אבל זה כבר ממש לא! הבן אדם השתגע! ולנו נמאס זה הזמן להתעורר!
הוא לא השתגע הוא צדק....
[quote=yoyoyoyo;1439877]לא עברתי אף גבול ולא עברתי על החוקים, הוא אמר שהוא נעלב, אתם העלבתם אותי הרבה פעמים מאז שחזרתי ולא נעשה כלום אבל הוא יכול כי הוא מנהל, זה דוחה וזה מגעיל שפקח מההנהלה ה"גבוהה" יכול לנצל את הכוח שלו... זוכרים את ארווין? זה בדיוק מה שהולך פה...[/quote]
עכשיו אפשר לתת לך באן לנצח.משתמש כפול
[quote=amitlv;1439878]אין מה לעשות....[/quote]
[quote=yoyoyoyo;1439881]הבן אדם עכשיו הראה למה לא מגיע לו ניהול[/quote]
נכון! ובגלל זה הוא לא מנהל אלא פקח
[quote=monster;1439899][size="7"][b][color="red"]גם אני רוצה שלוקאס יחזור מהבאן שלו![/color][/b][/size][/quote]
נראה לי שיויויו הוא לוקאס
[quote=yoyoyoyo;1439900]נשבר הזין מהפקח הזה עושה מה שבראש שלו[/quote]
תראו,אני ראיתי רק מקרה אחד אבל... ואני חושב שאני יכול לבטל לך
[quote=amitlv;1439913]הוא לא השתגע הוא צדק....[/quote]
לא.... הוא ממש ממש מממממשששש לא! והוא עצבן את הבן אדם הלא נכון, מי שמכיר אותי בפורום יודע שכשאני מתעצבן אני נכנס בכל הכוח...
לאון הרגת אותי!!!!! אני בוכה מצחוק.... זה כלכך ברור שאני לא לוקאס חחחח אבל תבטל לו הוא עצוב
לא ליאון אתה לא יכול לבטל לו....
אין לך הרשאות לזה...
גם לא נראי אתה יכול לתת באן...
*נראלי
באמת דיי
אל תתקנו אותי בבקשה
תודה
לוקאס לבקשתך הגבתי במשחק.
שמתם לב שדי בעברית זה "מספיק" אבל באנגלית זה "תמות" מעניין למה
[quote=yoyoyoyo;1439919]לא.... הוא ממש ממש מממממשששש לא! והוא עצבן את הבן אדם הלא נכון, מי שמכיר אותי בפורום יודע שכשאני מתעצבן אני נכנס בכל הכוח...
לאון הרגת אותי!!!!! אני בוכה מצחוק.... זה כלכך ברור שאני לא לוקאס חחחח אבל תבטל לו הוא עצוב[/quote]
ואני מבין אותו.זה לא מעליב בפניכם כמו שקראתם לאחד הפייקים שלי שחלה אבל בשבילו זה פוגע מאוד. ונכון,הוא חדש ולא מבין איך זה הולך ומישהו צריך לשבת ולהסביר לו.אני הייתי מנהל בפורום אחר(מינו אותי) ואז פרשתי בסוף,פה הייתי מספיק זמן וראיתי איך זה הולך אז בריסון עצמי אני יודע.עם פוזון זה הניהול והעיצוב.כל אחד צריך שמישהו ילמד אותו
[quote=amitlv;1439921]לא ליאון אתה לא יכול לבטל לו....
אין לך הרשאות לזה...
גם לא נראי אתה יכול לתת באן...[/quote]
אני אבדוק
אין מה לבדוק אתה לא יכול...
אני יותר זמן ממך בניהול
לפני שנה אם הייתם אומרים לי שליאון ועמיטריד יהיו מנהלים הייתי צוחק ואומר שאתם עובדים עליי...עכשיו כבר לא אכפת לי
חחחחחח
עומר מה עם המ"ת?
[quote=d-a-l-e-k;1439934]לפני שנה אם הייתם אומרים לי שליאון ועמיטריד יהיו מנהלים הייתי צוחק ואומר שאתם עובדים עליי...עכשיו כבר לא אכפת לי[/quote]
בבוניאדה הפורום הזה נהיה
[QUOTE=yoyoyoyo;1439938]בבוניאדה הפורום הזה נהיה[/QUOTE]
יש לך סקיפ?
אהה נכון...המ''ת...נמאס לי ממנו
[quote=joltik;1439929]ואני מבין אותו.זה לא מעליב בפניכם כמו שקראתם לאחד הפייקים שלי שחלה אבל בשבילו זה פוגע מאוד. ונכון,הוא חדש ולא מבין איך זה הולך ומישהו צריך לשבת ולהסביר לו.אני הייתי מנהל בפורום אחר(מינו אותי) ואז פרשתי בסוף,פה הייתי מספיק זמן וראיתי איך זה הולך אז בריסון עצמי אני יודע.עם פוזון זה הניהול והעיצוב.כל אחד צריך שמישהו ילמד אותו
אני אבדוק[/quote]
[quote=amitlv;1439931]אין מה לבדוק אתה לא יכול...
אני יותר זמן ממך בניהול[/quote]
כן,גיליתי את זה
[quote=d-a-l-e-k;1439934]לפני שנה אם הייתם אומרים לי שליאון ועמיטריד יהיו מנהלים הייתי צוחק ואומר שאתם עובדים עליי...עכשיו כבר לא אכפת לי[/quote]
אני דיברתי עם חברנו מהצד הנשי פוזון!
[quote=monster;1439940]יש לך סקיפ?[/quote]
כן... תביא את שלך אני אוסיף
[quote=d-a-l-e-k;1439928]שמתם לב שדי בעברית זה "מספיק" אבל באנגלית זה "תמות" מעניין למה[/quote]
וברוסית זה "תביא".
אין כאן שום חוקיות.